A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ildi, kösziKép

Karmen, jobbulást nektek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Ti hány hónapos kortól kezdenétek (kezdtétek) el a kisbabátok vegyes táplálását?
A lányom 4 hónapos, és a védönö már azt tanácsolta, hogy adjak neki gyümölcsöt! Nagyon meglepödtem, mert tudtommal, hat hónapos koráig csak anyatejet kaphat.
kissvirag

SziasztokKép

Kissvirág ez egy újabb vitaindító kérdés....

A mai hivatalos álláspont tényleg az hogy 6 hónapos korig csak anyatejet kapjon, a tápszereseknél szokták javasolni a 4 hós hozzátáplálást....

10 éve 2 hónaposan kötelező volt elkezdeni a hozzátáplálást....ki tudja ma jobb re ndszer vagy 10 éve? Kép

Egyébként az én Bencém már 4 hós kora előtt is kapott, de ő tápszeres volt, meg más a mentalitásom is mint itt sokaknak, úgyhogy nem vagyok mérvadóKép

Kitörlődött Bencéről a kép, felteszem újra...

Nekem is lenne egy nagy kérdésem!

MIt vegyünk két éves szülinapra???? Mert kapott egy utánfutós bébitaxi-szerűséget, de a kis piszok nem megtalálta???KépKépKépKép Nem lehet tőle elvenni, így vmi más is kell majd....

Másik. Szerintetek elvigyem Bencét neurológushoz? Naponta átlag 3-4-szer esik (csak azt számolva amikor üvölt, mert megüttötte magát) és járás közben is bizonytalan. Ha meg fut, tuti a bukás....szemésznél már voltunk, az oké, tehát a szeme miatt nem lehet. Na, szerintetek?

Köszi előre isKép

Zsu

Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Virág, én a magam részéről azt tudom mondani, hogy megvárnám míg azt nem látom, hogy a babám határozottan érdeklődni nem kezd az ételek iránt. Ez általában nagyon feltűnő szokott lenni és észreveszi minden anyuka. Amíg ezt nem látod rajta, addig nem érett meg rá.
Benedeknél emlékszem nem nagyon mertem elkezdeni 6 hó előtt az elválasztást, mert sokszor hallottam ezt a 6 hónapot, pedig már érdeklődött kb 5 hónaposan az ételek iránt, sőt egyszer adtam is neki valamit, és nagyon "ette". Aztán mikor meg betöltötte a 6 hónapot, nem nagyon akart elfogadni semmit. Én akkor határozottan azt éreztem, hogy elszalasztottam a megfelelő pillanatot a merev ragaszkodásommal. Szóval a hat hónap is csak egy átlagos útmutató szvsz, neked kell észrevenni a jó időpontot. Egyébként is gondoljunk arra, hogy milyen különböző fejlettséggel születnek a babák.

Amúgy én semleges ízű levesszerűséggel kezdeném, nem gyümölccsel.

Segíthet még a jó időpont megtalálásában az, hogy nézed, jön-e már a foga. Ha egyáltalán nem, akkor ráéesz, ha már kezd jönni és mellette még érdeklődik is az ételek iránt, akkor eljött az idő.
De ez 4 hónaposan elég ritka, inkább később szokott jelentkezni.

Erika

gerika

Zsu, nagyon helyes fiú Bence!Kép
Én majd' 10 éve se kezdtem egyébként 4 hónapnál előbb, utána is csak olykor- olykor, de azért már kapott mást is. De ő már kb 4 hónaposan erősen nézte, mit eszünk.

Ajándék: mivel szeret játszani? Milyen értékben? Még magam se tudom, mit kapjon az enyémKép Dömper esetleg? Vagy valamilyen építő? Vagy nyárra gondolva valamilyen kinti fürdő vagy homokozó készlet?

Neurológus: A mi dokinénink azt szokta mondani, hogy már csak a szülő megnyugtatása miatt is érdemes kivizsgálni ezeket az aggasztó dolgokat. De azért ne izgulj, szerintem ez beleférhet még egy aktív kis kölök életébeKép

Tünde, milyen a dolgozó anya élete?

Erika

gerika

Zsu, az jutott eszembe még , nem lehet, hogy vérszegény? Voltatok már vérképvizsgálaton?

E.

gerika

Sziasztok!

Erika, jól írtad, én is így gondolom. Én Pipinek először 5 hósan adtam, de akkor volt az őszibari ideje és "házi" őszibarit kapott, amit imádott. De napjában csak egy felet. A többi kaja nem érdekelte, vártam vele, így már 7 hónapos is elmúlt, amikor elkezdtem ténylegesen hozzátáplálni. Szerintem is változó, de a 4 hónapos kort én is korainak tartom, akár tápszeres, akár nem. Szerintem még várj vele, nem marad le semmiről az a bébi:-)

Zsu, bicikli???? Házikó, olyan sátorszerű vagy esetleg sátor? Ezek jutottak eszembe:-) Sok eséshez nem tudok hozzányekkenni, fogalmam sincs:-)Nagyon helyes a kiskrapekod:-)

Holnapi talira megy valaki autóval ahova beférne egy Csirke és az anyja? Ha nem nem baj, de busszal nem merem bevállalni, mert tegnap is és ma is azt mondta, hogy nem bír sokáig a fenekén maradni a buszon:-( Ha nem jön össze, akkor majd legközelebb:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

ErikaKép Februárban voltunk kórházban,és még a három napos láz és levertség ellenére is hibátlan volt a vérképe, szüval ez nem játszik bele szerintem.... Mind1 elviszem, csak olyan nehéz összekombinálni a párom munkáját, az enyémet, meg a gyerekorvost....

Dömper van, építőnk is rengeteg, anyu még akkor kezdte gyűjteni a duplót, mikor mi kicsik voltunk...A pancsoló jó ötlet, a tavalyi úgyis kiszakadt....homokozókészletet most rendeltem, de most jut eszembe, egy homokozó vagy egy kiscsúszda belefér. Anyagilag, hááát ez egy nagyon nehéz kérdés, szerintem egy 10-est tudok kinyögni rá, plusz a torta... de így hogy rá másfél hónapra lesz az esküvőnk elég nehéz, főleg mert a nyaralást is akkor kell kifizetnünk amikor a szülinapja van....na mi8nd1m jad lesz vmi, legfeljebb ne makkor fogja megkapni, hanem hamarabb/később, ő magának a tortának is örülni fog, meg mástól is kap ajcsitKép

Nyúlanyó, biciklink van, sátrunk nincs, egész pontosan itt a szobában van felállítva egy 2 méteres doboz, az a házikója...de a kertbe nem rossz ötlet, kösziKép Mostmár bizti hogy kerti játékot fog kapniKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Virág: Erika minden sorával egyet értek!

Erika: Az a 6 télleg sok, még csak április van. Nagyon le vannak terhelve a gyerekek a sulibanKép De le a kalappal fiad elött, hogy így keni vágja a matekot! Én nagyon béna voltam belöleKép

Zsú: Még mindig édes BencémKép Sztem semmi baja, ilyen lassú fajtaKép Nem lehet mindenki pörgös!Kép

Karmen: Gyógyulást nektek! Mindenkinek!+++++++++
Hogy áll Orsi fog ügyileg? Nem attól taknyos?

Én Violám meg nyáladzik, de nagyon!
Jövö hétre kaptunk idöpontot, megyünk a gyerekkórházba, mert nagyon sokat bukikKép Megnézik UHval refluxos-e?
Mindenki kidölt, mind a 3 gyerekem szunyálKép Ilyen is ritkán van!Kép

na pá!
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kármen!

Jobbulást kívánok a családnak!

Zsu!

Nagyon szép a fiad.Én állandóan aggódom,bizti,hogy elvinném kivizsgáltatni.

Kissvirág!

Én elkezdtem a hozzátápit 4 hós korban.

Voltunk a fodrásznál a Noémivel.Nagyon meglepődtem,mert kibírta sírás,hiszti nélkül,hogy levágták a haját.Jókat nevetett,nyugodtan ült az ölemben.Büszke voltam rá!!!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Erikával egyetértek hozzátápi ügyeben. Edi 4 hós kora után kapott őszibarackot, nagyon bírta. Mondjuk ő tápszeres, így előbb kezdtem mindent. Megjegyzem, nagyon jót tett az emésztésének, azóta nem szenvedünk a kakival (előtte hajaj...)

Zsu, édes ez a fiúcska nagyon. Hintaló???
(Edi imádja az övét)

Nyúlanyó vagy más, aki holnap jön Algyőre. Mi kocsival megyünk Edivel ketten, így van még hely. A Médiánál lakunk, a közelből bárkit szívesen elviszünk. Ha kellek, hívjatok! (20/346-5437). Időpontot nem tudok sajna mondani, ez attól függ Edi mikor kel. Ha nagyon korán, akkor menés előtt le kell tennem aludni egy kicsit (így tolódhat az indulás), ha normál időben, akkor mehetünk fél 10 körül.

Gabi3! Üdítő, süti, rágcsálnivaló? Mit vigyünk?

Gabici
gabici

Gabi, Benedek sajna lázasan ébredt ma délután, így mi nem tudunk menniKép Valszeg a torka lehet, korábban már a többiek is panaszkodtak torokfájásra...

Ildi, nem semmi, már fodrásznál volt Noémi? Kép

Enikő, hogy keni-vágja az azért túlzás, de tényleg jó esze van. Köszi. Kép

Anita, persze őszibari az jó, csak én a mostani gyümikben gondolkodtam.

Erika

gerika

Enikö! köszi. Lehet a fogzástól is taknyos? Most jön a második 5-ös foga, eléggé szenved vele. De apuci is beteg azért gondoltuk töle kapta el.

Zsu! nagyon helyes kissrác! Esetleg Playdoh gyurma?

Erika! Jobbulást nektek is, de sok a beteg baba most sajna.

Virág! Én 6 hósan adtam

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszönöm a válaszokat! Úgy gondolom, hogy még várunk egy kicsit az "idegen étkekkel", már csak azért is, mert Dorka nem igen mutat érdeklödést az anyatejen kívül más iránt. Egyelöre ez a fö étkünk, bár lehet, hogy hamarosan rászorulunk a tápra délutánonként. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek normális az, hogy délután már csak 40-50 ml tejet tud kiszívni egy szopi során? (délelött 250,140, 100 ml nagyjából a szopi-ilyen ütemben fogy a tejem)Így gyakorlatilag óránként-másfél óránként teszem mellre, hogy elég legyen a tej, de félek, hogy kevés neki, ezért pótlást adok a korábban lefagyasztott tejcsiböl. Tiszta para vagyok már egy hete (korábban már írtam erröl).
kissvirag

Erika!

Muszáj volt levágatni,mert már pár szál majdnem belelógott a szemébe.(Egyébként nem sok haja van.)
Jobbulást kívánok a Benedeknek!

Ildi
tfildiko

Virág (de szép neved vanKép) Én nem tudom, hogy ez normális-e, mindenesetre nálam is így van, estére már szinte nincs is tejem, éjjel meg pláne.Viola rácuppan a cicire, szívja,szívja és elkezd üvölteni, mert nem jön belöle semmi.Ez pár hetes kora óta így van. De Gabi3 írta tegnap (csak törlödött), hogy délutánra-estére kevesebb lesz a tej, de zsírosabb,úgyhogy ez elvileg normális!
Te éjjel tudsz szoptatni? Milyen gyakran? Én asszem megörülnék ha 1,5 óránként szoptatnom kéne éjszakaKép. A kialvatlanságtól, ideges és idegbeteg lennék.
De majd valaki okosabb válaszol neked.

Karmen: Én úgy tudom, hogy a fogzástól is folyhat az orra. Sztem ha más tünete nincsen (köhögés, hapcizás, rosszkedvüség, levertség), de nyáladzik,turkál a szájába...stb akkor a fogacska lehet az oka. Asszem Nóri Lénája szokott mindig taknyos lenni, ha fogzik!

GErika: Az a lényegKép Én nem is szeretném ha valamiböl kiemelkedöen jó lenne. Én azt szeretném, ha mindenböl "átlagosan jó" lenne a gyerekemKépEnnyi!

TFIldikÓ: Teszel fel képet az új frizuráról? Nagyon érdekelKép Bogi utálja ha vágjuk a haját.Illetve csak a mamának hagyja (azért van ilyen szexi frizurájaKép) Hajmosáskor is üvöltKép Ezért addig nem is lesz hosszú haja, míg nem viseli el a hajcsatot, gumit és a hajmosást!

Gabici: öszibarival kezdted a hozzátáplálást? Én ha jól emlékszem almával meg répával.Utána jött a husilevesKép Imádta a BogimKép

Enikö

ceniko
Szeged

Erika jobbulást Beninek!++++++++

ceniko
Szeged

hozzátápi: Jozsó anyatejes baba, de mi 4 hósan elkezdtük a hozzátápit, ennek oka a folyton visszatáro mellgyula volt. De ha tudom, hogy marad tejem és sokáig tudom szoptatni, vártam volna 6 hónapig.

Erika,
hagyjuk a vitát, én nagyon kiakadtam az uccsó pár hsz-n. Kép

más:
Jozsó totál ügyesen jár, már feláll magától, igaz nem mindig sikerül neki, És olyankor ajaj, irtóra bepipul. Már alig mászik.

Kezdek elkeseredni, mert Jozsónak nagyon rossz természete van. Irtó akaratos, hisztis. Összehasonlítva a családban lévo más kisgyerekkel, a helyzet tragikus. Kép

Ha valamit nem szabad neki, úgy de úgy hisztériázik, hogy csak na. Ha meg megkapja, anygyali vigyor ül ki a pofijára.
Vendég

Gabici, írtam mailt.

nyúlanyó

nem is mondtam, találtam bébiszittyót, egy nyugdíjas óvónéni személyében. Van autója is, szóval még furikázni sem kell. Jozsó sem ijedt meg tole, tök jól elvoltak egymással. Jövo héten elutazik, de utána jön!!!!!!!! Heti 1 délelottre akarom elhívni, amíg összeszoknak, utána pedig csak akkor ha dolgom van. És 400/óra a díja, ami szerintem elfogadható. Ha valakinek kell, szívesen megadom a számát. A Tabán oviban volt amúgy, ha valakit esetleg érdekel. Vállal éjszakát is, nappalt is.
Vendég

Anita! Válaszoltam.
Gabici
gabici

Dancsi, engem érdekellne a bébisintér száma.
Privátban elküldheted.
Köszi előre is.

Gabici
gabici

<font color="ff0000">Hol vagytok???????????????????????????????????:
Ági
Angi
Bea
Hajni
Gigi
Gira
Gabi3
Katicabogár
Meliék
Nina
Nóri
Tünde (meló milyen?)</font>

Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Kissvirág: Várd meg a hat hós kort! Mindkét gyerkőcnél így csináltam, sőt inkább későbbre toltam egy-két héttel. MIndkettő sokáig szopott!A tejed, meg nem fogy! Csak a minősége változik meg délutánra! Ha szépen hízik és elég pisis pelus van, akkor felesleges az aggodalmad! Méricskélni meg felesleges, csak magadat idegesíted! Amérleget visszaadnám, vagy eldugnám messzire! Kép

Erika: Jobbulást Benedenek! Sajna, hogy nem jöttök!

Karmen: Bátor is fogzik neki is folyik az orra, de nem beteg! Bár már nem folyik annyira, mint a hét elején. A nyála is dőlt a szájából.

Előkerültem én is, csak kitakarítottam a holnapi talira!

A résztvevők:

Gabici
Angi,
Kriszti,
Anita,
Ági,
Bea,
Nóri,
Katicabogár. REmélem nem hagytam ki senkit! Szóljon az illetékes!

Csajok! Készítek ebédet a gyerekeknek! Egybesült fasírt krumplipüré! Így nem kell majd a fáradt gyerkőccel szenvedni otthon! Várlak Benneteket!

Gabi
inecsg

Jó talit nektek!

Enikő!

Frizurának nem nevezném azt a 10 szál haját.Szeretném,ha hosszú lenne majd neki.

Dancsi!

Nagyon ügyes a Jozsó!A Noémi még mindig csak pár lépést tesz meg,aztán mászik.

Ildi
tfildiko

Gabici,
elküldtem a számot!
Vendég

Enikö:Én már hat hetes kora óta nem szoptatom éjszaka, mert azóta nem igényli. Este hatkor leteszem aludni, utána felkeltem 2 szopira (8-kor és 10-kor), így reggel fél hétig alszik.

Inecsg: Teljesen igazad van a mérleggel
kapcsolatban. Egészen idáig nem is mértem, de olyan nyügös lett, és elkezdett sokat sírni. Ekkor derült ki, hogy már nem elég a 3-4 óránkénti szopi, mert nem tud annyit kiszívni, mint korábban. Szerencsére, már nagyjából tudom, hogy mennyit bír szopizni, így lassan nem idegesítem tovább magam ezzel a hülye méricskéléssel.
kissvirag

Virág: Szerény véleményem szerint, ha nem lenne neki elég a tejed, akkor éjjel is felébredne. Nem? Az én Violám, amikor nem adtam neki pótlást, egész éjjel- és nappal is- a cicin lógott és üvöltött (felváltva). Aztán másnap reggel adtam neki tápszert, beszopált 135 grammot és elaludt. Azóta pótolom és azóta nem ordít!
Szóval sztem ha éhes lenne, akkor éjjel is éhes lenne nem?
Mikor született Dorka? Kinél szültél és hol?
Merre fele laktok??
Nagyon szép a babád, megnéztem a profilodatKép!Egy mélcímet írhatnál bele!!Mármint a profilodbaKép

TFIldikó: Azért képet igazán tehetnél felKép Még arról a 10 szál hajáról isKép

Meli: Mikor fogják müteni Rubiniket? Hogy áll a sérve? Hol csinálják majd? A gyerekkórházba? Szorítok!!++++++++++

Gigi: Télleg, nöl már a pocakod?Kép

A többieknek kellemes talizást!És jó pletyizést!Kép

Enikö

ceniko
Szeged

Kissvirág!

De irigyellek!Az én lányom még soha mem aludt ennyit!!!

Enikő!

Játszó?

Ildi
tfildiko

TFIldi: Megyünk olyan 10-fél 11 fele. Lejöttök? Kép
E

ceniko
Szeged

Mi is öszibarackkal kezdtük a hozzátáplálást

Enikö! Lehet a foga miatt van, de nemigen hiszem, mert apukája is náthás meg tavaly 2x volt Orsinak már ez hogy csak az orra folyt közben akkor meg nem nött a foga. Reggel szopizni sem birt, nem kapott levegöt. Hiába szivtuk kiKép Azért nem merem igy elvinni a talira mert a hétvégén csupa beteg náthással voltunk együtt utána lettünk mi is betegek

Na ha nekem valaki még egyszer azt mondja, ha este megtömöm nem ébred szopizni, én kiugrok az ablakon. Az utobbi napokban annyira megtömtem, hogy a székben majdnem bealudt, mégis éjjel 2 óránként ébredt. AMugy meg érdekes de 2-7 hóig (de ezt már mondtam) nem evett éjjel, nem is ébredt. Utána romlott elKép

Ildi! Orsinak is hosszu, de kevés haja van. Én vágtam most neki a furfruból, hogy ne logjon a szemébe, meg csatot is teszek bele azért.

Na megyek sétálunk akkor a ház körül.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!

Igen,megyünk.Kb.negyed 12h fele.Akkor még lesztek?

Ildi
tfildiko

Ildi: Igen!

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Néhány kép rólunk az esküvőről, kicsit sok lesz, bocsi:-)KépKép

nyúlanyó

KépKépKép

nyúlanyó

És még egy a koszorúslány Pipiről:Kép

nyúlanyó

Anita!

Nagyon szépek voltatok.A Pipi pedig gyönyörűséges!Abból a tortából szívesen csipegetnék.(Nagyon édesszájú vagyok.)

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Pont amikor írtam pár hozzászólást kikészült a babanet, úgyhogy frankón eltűnt minden. Rossz, hogy ilyen megbízhatatlan mostanában Kép
Azért megpróbálom összeszedni az eszem, hogy miről is volt szó.
Az első hozzászólásomban csak kifejtettem, hogy sajnálom ami itt zajlott az utóbbi időben, mert én ugyan nem írtam nektek, de rendszeresen olvastalak benneteket, és nagyon megkedveltem mindenkit, és már kicsit olyan is, mintha ismernélek benneteket. Van, hogy látom valamelyikőtöket az utcán, akárhol, és olyan furcsa, hogy én tudok rólatok pár dolgot Kép
És olyan jó, hogy sok véleményt lehet itt olvasni, aztán az ember úgy gondolom, tanul mindenből. Mások tapasztalatából is.
Csak ne veszekedjetek. Kép

Nóri: kérdezted, hogy hol tanítok
Kisteleken, a gimnáziumban, de már február óta táppénzen vagyok (ill. most már szülési szabadságon)
Pocaklakóm van még egy kis ideig. 36+3

Enikő: Akkor te nagyjából tudod ki vagyok Kép

Gabici: Mi ismerjük egymást Kép Anyukám volt az osztályfőnököd ált.iskolában. Kép

Nyúlanyó: Utólag is gratulálok a házasságkötésetekhez! Ti is ismerősek vagytok nekem, a Tápai utcában laktunk egy kis ideig.

Szép napot mindenkinek!
Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Szia B.Bea, Isten hozott közöttünk! Nocsak, kicsi a viág! Itt élsz Szegeden? Férjhezmentél? Merre laktok? Gratulálok a pocakodhoz!!! Tegyél felképet magatokról, régen láttalak.
És üdvözlöm anyukádat!

Dancsi, kösz a számot!

Gabici
gabici

Anita, nagyon jól néztek ki ! Pipi is csudaszép volt! Ha van még kép, rakhatnál fel, szívesen nézegetném még!Kép

Talizóknak jó talizást!

Bencikének már nincs láza, csak kicsit nyűgösebb, amúgy jól van. Köszönjük a jókívánságokat!

Dancsi, örülök, hogy sikerült egy jó bébiszittert találnod! Elkérném a számát, de most már megvárom, míg anyukám nyugdíjas lesz. (4 hónap)

Karmen, amikor Orsi felébred, mindig megszoptatod?
Mert szerintem önmagában az is lehet egy ok a felébredésre. Túl jó dolog neki felébredni, ha szopizhat. De fog is lehet a gond, bár nálunk ilyen nemigen volt.

Virág, az a mérleg tényleg nem kéne. Mindig mellre teszed délutánonként , ha kér? És csak 1-1 1/2 órát bír ki? Mert ha egy növekedési ugrás van, azt mondják, 3 nap alatt beáll a több tejre a cici. Ha mégsem, akkor lehet kicsit kevés a tej, próbáltál már pl homeós bogyókat szedni? Bocsi ha már írtad.

Szép napot!

Erika

gerika

Jégvirág Bea, üdv kösztünk! Írjál még magatokról! Fiút vagy lányt vársz?

E.

gerika

bocsi, köztünkKép

gerika

Gabici: '99 óta vagyok Szegeden (egyetem ugye Kép)
Aztán tavaly férjhez mentem. Kép A Media Mark mögött lakunk, Hont Ferenc u. És csak a kedvedért tettem föl egy képet a profilomba az esküvős képek közül, úgyhogy gyorsan nézd meg, aztán ki is törlöm Kép

Gerika: ha minden igaz, akkor kislányunk lesz. De már semmi se biztos a mai világban Kép Lásd Gira (azt hiszem), akinek még bizonyítékot is mutogattak, hogy fiú lesz, és kislány lett.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág Bea!

Én a Rákócziban tanítottam.
Mi lesz a kislányod neve?

Ildi
tfildiko

Ildi: maradjunk a Beánál Kép

Gréta lesz a neve.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok.
Megtudnátok mondani, nektek szülés után mennyi ideig volt vérzésetek? Márk tegnap volt 4 hetes, és már ugy nézett ki elmúlt a vérzésem, erre ma reggel megint volt. Ugy veszem észre leginkább szoptatáskor. A menstruáció mikor jön meg?
Kösz.
Zita
zita_29

Bea!

Bocs!Oké.Így nekem is jobban tetszik.Csak van már köztünk egy Bea.
Mit tanítottál?És mióta dolgoztál Kisteleken?
Nagyon szép neve lesz a babádnak.És gyönyörű menyasszony voltál.
Megyek,mert a Noémi felébredt.

Ildi
tfildiko

Zita!

Nekem a szülés után a 6.hétben múlt el.
A menstruációm pedig a szoptatás befejezése után jött meg 1 hónappal.

Ildi
tfildiko

Enikö:tettem fel e-mail címet. Sárinál szültem a II-es kórházban, január 3-án. Mivel faros baba volt, császárral született. Egyébként a Rigó utcában lakunk egy társasházban (remélem, már nem sokáig)

Tfildiko: Hát én hat hétig is nehezen bírtam az éjszakai szopikat, úgyhogy nagyon hálás vagyok a lányomnak, hogy ö is szeret aludni éjszaka.

Gerika: Úgy néz ki, hogy egy hetes szenvedés után kezd visszaállni a tejem.Szedek homeós bogyókat, de nekem inkább az jött be, hogy többet tettem mellre.Így megint elértem, hogy eleget szopizzon.

Jégvirág: Én is tanítottam a gimiben, igaz, csak fél évet. Anyósomék is kistelekiek (övék a drogéria).
kissvirag

Ildi: matekot és informatikát tanítottam. És nem dolgoztam sokáig, szeptember 1-én kezdtem, és februárig dolgoztam, tehát 5 hónapot. Nem így terveztem, de Gréti úgy döntött, jön. Kép
Augusztus 31-ig van szerződésem a sulival, úgyhogy nehéz lesz majd megint munkát találni Kép
Azt hogy milyen menyasszony voltam, a fodrásznak meg a kozmetikusnak köszönhetem. Kihozták belőlem a maximumot. Kép Úgyhogy az ő nevükben is köszönöm Kép
A névválasztás meg nem volt egyszerű, férjemnek semmi se tetszik...minden általam felvetett névbe belekötött, de ő sem tudott mondani olyan nevet ami számára elfogadható lett volna. Aztán nagy nehezen a Grétire ráadta az amment.

Kissvirág: Te mit tanítottál? Fogalmam nincs milyen drogéria van Kisteleken.

A homeós bogyókat nem ismerem, de nagyon érdekel. Szegeden hol juthatok hozzá, és honnan tudom mire mi kell? Van valami jó könyv-tippetek, amiben ezek le vannak írva?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: