A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilva
Igen volt régebben is. 9 hónapja volt az elso. Akkor tudtuk meg hogy valami nincs rendben nála. Kapott gyogyit és segített is neki jelenleg a duplájára emelkedett a spermaszáma viszont a mozgékonysága nem javult. Ha tudtam volna hamarabb errol a Macárol akkor már szedhette volna hisz a vetélés után 3 honap kotelezo szunetunk volt. Nagyon bánom hogy nem szedte már akkor, de én teljesen abban voltam hogy az a gyogyi amit szed rendbehozza ot.

Szorítok szerdára hogy minden rendben legyen. Rogton lesz eredmény?
mili

Babszi
Hát ez az, rossz helyen méred!!!!!
Elmondom, hogy csináld,jó?!
Először is hüvelyben mérd, rögtön ébredés után, ahogy kinyitod a szemed. Nem szabad felkelni stb. Az a legjobb, ha közel ugyanabban az időpontban. Ha rendszeresen, ugyanabban az időben jársz dolgozni az pompás, mert akkor mindig ugyanakkor csörög az óra. Szóval méred rendszeresen a hőt. Normál esetben valamikor a tizedik nap után emelkedik majd néhány tized fokot a hőd. Az mutatja meg, hogy az előző nap, v. napok valamelyikén volt peteérésed. Ha több hónapig hőmérőzöl, akkor ki lehet következtetni a tüszőrepedés napját. Remélem tudtam segíteni, ha van kérdésed, csak bátran.
Még annyi, a szájban mért hő pontatlan, nagy ingadozások lehetnek benne, hiszen levegőt veszel, beszélsz stb.
Szilva

Kép
Kép
szilva069

szerettem volna kepet feltenni a profilba, miert nem sikerul?

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

En férjem 27 volt amikor rosszak lettek az eredményei. Szerintem a férjed ne urologushoz hanem andrológushoz menjen és mindenképpen csináltassa meg a spermiogramot. Ez abbol áll,hogy bemegy egy helységbe és megtolt egy poharkát a katonáival és ok ezt kielemezik.
Mi már 2 helyen voltunk és mind két helyre csak úgy internetrol szerzett cím alapján szoval a dokim tudta nélkul. Inkább megfizetem csak tudjam mi van. Nálunk /Szlovákián/ kb 1200 forintra jon ki egy ilyen vizsgálat de vannak olyan helyek ahol ingyenesen csinálják.Az Uh meg forintra átszámolva 600 Ft re jon ki. De biztosan majd jelentkeznek a csajok és ajánlanak neked valamit Magyarországon belul. De biztos nálatok is ugy van hogy a fizetos helyen bárkinek bármit megcsinálnak nem kell konyorogni senkinek és nem kell honapokat várni.
mili

Babszi
Kép ugyben nem tudok segíteni.
Jo volna ha megírnád a lakhelyedet vagyis hogy melyik nagyvároshoz laksz legkozelebb mert az szerint tudnak segíteni a lányok hogy melyik intézetethez fordulhatnál.
mili

Mili
Csodálkozom, hogy az előző inszemes dokid nem csináltatta meg újra a sprema-vizsgálatot. Szerintem nagyon jól tetted, hogy orvost váltottál. Remélem felturbózza a Maca a férjed kiskatonáit!!!! De az is lehet, hogy már nem is lesz rájuk most szükség!
Gondolom rögtön meg tudják mondani, hogy átjárhatóak-e a petevezetékeim. Nekem így logikus, de majd meglátjuk.

Babszi
Javaslat, ha esetleg arra vetemednétek, hogy felkerestek egy meddőségi központot, akkor mondjátok, hogy már 1 éve próbálkoztok, mert csak akkor foglalkoznak veletek!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Aranyosak vagytok! Merre lax?

babszi

Babszi
Mit ír ki, nagy a kép?

Kép
Kép
szilva069

Budapesten lakom

babszi

semmit nem ir ki

babszi

Szilva
Erdekes amit Babszinak írtál, mert pl. nálunk hamarabb is szobaállnak veled.
Azt hiszem hogy nem voltam pontos a férjemnek csináltak azután is ráadásul ott egy jonevu urologus volt aki azt mondta a férjemnek hogy az eredményeivel kiállításra nem mehet de azért már megfeleloek spontánra is meg inszemre is. Viszont itt ahol legutobb voltunk azok az eredmények szerint a lombikot ajánlották rogton,csak mi ragaszkodtunk az inszemhez.Es még ami érdekes hogy itt megvoltam elégedve az inszem modjával, de a férfiproblémát nem kezelik úgyhogy a férjem marad ahol volt és iszemekre majd ide járunk /ha kellene meg/
mili

Bemész a tallózásba, kiválasztod a feltenni kívánt képet, aztán
1. felül lenyitod a "Tools"ablakot
2. Bemész a "Resize" -ba
3. középen "Size in pixels" leveszed kisebb értékekre a - Widht
- Height értékeket mondjuk a kiírt felére.

Remélem sikerül! Írd meg, ha igen!

Kép
Kép
szilva069

Babszi
Budapest az jo ott biztosan rengeteg lehetoseg van. Nekem pl kb 1 orát kell utaznom oda ahova járok mert felénk iyen lehetoségek nincsenek. De egész országból felkeresik a helyet sot múltor angolul beszélo párt is láttam ott. Csak a munkábol rossz kikérni magam, mert ha kozelebb volna még munka elott el tudnám intézni. De mivel nagyon rendes fonokom van még soha nem mondta hogy nem mehetek.
mili

Sziasztok!

Isteni volt a hétvége, gyönyörű időnk volt. Még napoztunk is. Meg hidromasszázs, pezsgőfürdő, szauna, infrakabin, gőzfürdő, úszkálás, napozás, kaja, pia, pihenés, alvás, séták.

Valami mégse stimmel, jobban kéne lennem, de nem vagyok. Lehet, hogy az eső miatt. Azt hiszem hanyagolom az írást egy kicsit.

De mindenkinek drukkolok továbbra is.

Alina Kép én ezt a történetet kicsit másképpen hallottam, egy rendezvényen kb. 1 éve. És nekem is nagyon tetszett. Többnyire persze ugyanez volt. Kép

Puszi
Noémi
Vendég

Noémi
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Hát persze, hogy még nem vagy a régi, ez nem is csoda a történtek miatt, de lécci szedd össze magad, nagyon fontos. Nem szabad elhagyni magad, ez megtörtént, már nem tudsz rajta változtatni, viszon előre kell nézned, készülnöd kell lelkileg és testileg a következő babára. Itt mindenki nagyon szurkol neked!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Bogi
Én is épp gynevacon gondolkozom, hát akkor sajnos van még időm gondolkozni rajta Kép Adminisztrációs gond? Az meg mi lehet? Na mindegy, remélem, mielőbb újra forgalmazzák.
Te tuti beadatod?

Tündi
Vendég

Noémi
Természetes hogy nem vagy a régi de azért biztos jo volt egy kis kikapcsolódás. Megmondom oszintén hogy nekem a vetélés után jo ideig nem volt kedvem sehova sem menni csak idovel. Neked is idot kell adni magadnak és észre sem veszed és visszatér a régi Noémi hamarosan babszemmel a pocijában és akkor ismét boldog leszel.
mili

Sziasztok lányok!

Túl vagyok a PCT-n és a 3. és 21. napi vérvétel eredményei is megvannak. A PCT-s papírra szó szerint az van írva, hogy "a natív kenetben lt-t 2-3 kiválóan mozgó sp látható". Szerintetek ez jó? A vérvételek eredményei jók lettek, hála Istennek, minden érték a megadott határokon belül van Kép A párom eredménye szerda reggelre lesz kész, úgyhogy szerda este el is viszem az összes eredményt a dokimnak Kép Már csak a HSG vizsgálat lenne hátra, de azt megbeszélem mégegyszer a dokival Kép

Mili, örülök, hogy jól vagy Kép Ez az éhség érzet akár jó jel is lehet Kép A Maca mire jó?

Noémi Kép Irtó klassz lehetett a hétvégéd!!! Kép Szerintem is természetes, hogy még nem vagy a régi. Elég kemény dolgok ezek, adj időt magadnak!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Szerintetek az Utro mellett lehet valósághu tesztem? Mert gondoltam hogy vérvétel elott tesztelek mert vérre is csak a 14.napon kell mennem.
mili

Timi
A maca spermaszám novelést és a mozgékonyságot is noveli és a szexuális aktivitást is.-állitolag de majd kiprobáljuk és azután saját tapasztalatbol is megírom hogy nálunk be jott e vagy sem.

Agi
Hogyhogy még nem vagy? Jo sokáig tartKép
mili

Sziasztok Kép

Nálunk használt a Maca.

Mili Kép
Az utro-ban nincs HCG, úgyhogy nyugodtam tesztelhetsz.

Gynevacot szerintem még lehet kapni, ha szerencséd van, akkor még maradt a gyógyszertárban.

wish

Wish
Koszi.Es a pregnyl tuszorepi sem tud bekavarni?
mili

MiliKép
Azért kellett megismételni a vérvételt, mert megnézik, hogy jól nőtt e a HCG szintem.Kép
Én kb. az inszem utáni 8. napon kezdtem érezgetni valamit.
Mili az Utró nem befolyásolja a tesztet, úgyhogy nyugodtan, csak valami érzékenyet vegyél.

NoémiKép
Remélem hamar a régi leszel.Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági
Ezek szerint mégis éreztél valamit. Kérdeztem tőled akkor is, de nem nagyon nyilatkoztál.
Nem akartad elkiabálni ugye?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Mi is elkezdtük a Maca-t szedni. Nekem azt mondta az Aloe-s nő, hogy mindketten szedhetjük. Szerintetek van értelme, hogy én is szedjem vagy csak azt akarta, hogy mielőbb elfogyjon és vegyünk újat? Én most nagyon bízok a következő hónapban. Vettem ovulációs tesztet is, meg szedjük a Macat. Csak szerdán megyek átjárhatóságira. Szerintetek most nem érdemes mindent beleadni, várjunk a következő hónapra inkább? Nem röntgenes lesz a vizsgálat.
emi31

Emi Kép A Macához nem értek, de szerintem attól, hogy HSG vizsgálatod lesz, még nyugodtan beleadhattok mindent ebben a hónapban is Kép A te HSG vizsgálatod milyen lesz?

KépKép

KépKép
timika

Emi31!

Én is szedtem. Bizony hogy a nőknek is javit a dolgain!!! Nekem pld. Macával Clostis hónapban volt,hogy 4 tüszőm is volt. Maca nélkül meg csak 1-2

Katie
katie

Köszi, akkor most felturbózzuk magunkat. A HSG "lufis" módszer lesz. Levegőt fújnak be.
emi31

Sziasztok van itt valaki?

Gyanús nekem ez a topik. A tegnapi dolgok nincsenek itt.De legalább már tudok írni mert eddig nem tudtam.

Agi
Jelentkezem, én olvastalak titeket tegnap is csak nem engedett írni.
Petri
En nem is tudom,múltkor is olyan tuneteket produkáltam,kozben meg nem volt semmi. Amit most érzek csak a mellérzékenység meg fáradság de talán az ido teszi. Nem tudom. Es te?

Szilva,Emi

Túl vagytok már rajta? Jelentkezzetek.
mili

ZITUS
Isten éltessen névnapod alkalmából! Kép

Bogi
Kaptál gynevacot?

Tündi
Vendég

ZituskaKép

Nagyon boldog névnapot!!!!

puszi Neked és a Babónak

AlinaKép
Vendég

Agi
Merre vagy? Jelentkezz kérlek. Inszem után neked is adtak valami gyogyit? Utrot vagy ilyesmit...

Milyen mellékhatásai lehetnek az Utronak? Lehet mellérzékenység vagy ilyesmi. Nekem elég érzékenyek de ha babo is volna a dologban szerintem a 21cn napon még elég korai volna, nem?

Agi te ilyet nem éreztél?

Zituska
Boldog névnapot kívánok neked.

Valaki mintha tegnap kérdezte volna mennyibe kerul a maca. A gyogyszertárban kaphato maca vibe azt nem tudom , de az aloes maca multi kb 8000 Ft korul van amiben 60 pirula van és állítolag 8x hatékonyabb mint a maca vibe és árban úgy tudom nincs nagy kulonbség.
mili

PRÓBA

Kép

Kép
pkagi

MiliKép
Egész tegnap délután próbálkoztam neked írni de nem sikerült. Kép
Én kaptam 2 x 1 Utrot, majd a második vérvétel után felemelte 3x1-re.
Nekem mindig is nagyon érzékenyek voltak a melleim mensi előtt 1-1,5 héttel, úgyhogy ebben nem tudok nyilatkozni.
Az a legfontosabb, hogy bízzál.
Hanyadikán is voltál inszemen? Tesztelsz majd, vagy vérvételre mész???

Kép

Kép
pkagi

Agi
22 én volt az inszem. Vérre kell mennem 14 nap az inszem után tehát jovo heten csutortokon. Elotte azért tesztelek egyet.
mili

Ja még egy kérdés.
Reggelente huvelyben mérve 37- 37,1 a homérsékletem. Az jo vagy normál vagy rossz?
mili

Petri
Hogy vagy? Jelentkezz mert a legutóbbi írásod eltunt és nem tudom már mit írtál.

Szilva,Emi
Veletek mi van? Túléltétek a vizsgálatot?
mili

Mili
Ez a hő jó! Kép De lehet az utrotól is magas, én azért drukkolok, hogy inkább a babától legyen Kép

Tündi
Vendég

Mili, Szilva
Én túléltem. Nem volt annyira rossz, mint gondoltam. Csak ellégé kellemetlen. A doki nagyon kedves volt. Du még ott pihiztem. Inkább a mai éjszaka ill. a mai nap nem tökéletes. Nem vagyok valami csúcs formában, így nem is mentem dolgozni. Még egy napot ráhúzok a pihire. Kicsit érzékeny a hasam. Ja és a lényeg, átjárható mind a két vezeték. Semmi gond, tehát próbálkozhatunk mindennel. A szobában mellettem olyan lányok feküdtek, akiknek épp petesejt leszívás volt, ill. visszaültetés. Jó volt velük beszélgetni. Meg így közelebbről nem is tűnt vészesnek a dolog. Szóval megvagyok. Remélem Szilva te is jól vagy. Mi lett az eredmény. Nagyon várom az infokat.
emi31

Sziasztok!!
Régóta olvasgatlak már Titeket, s mivel tulajdonképp nem tartozom közétek, nem is nagyon tudnék okosat mondani...
De egyet feltétlen! Mindannyiotoknak nagyon szorítok!!!Kép
Pkági!
Én is az Arni fan tagja vagyok, októberben nála szültem a 2.gyerkőcömet.
Nagyon örülök az örömödnek, sok egészséget!!
Judit

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Emi

Ezek csodálatos hírek, megérte értuk megszenvedni. Most már biztos lehetsz hogy ilyen téren nincs gond. Kép
mili

Mili, és Lányok!

Túl vagyok a HSG-n, nem volt olyan borzasztó. Sajnos nem tudok olyan jó hírekkel szolgálni. Valószínűleg mindkét petevezetékem el volt záródva, a jobb oldaliban sikerült megszüntetni az elzáródást, de a balban nem. Beszéltünk utána az orvossal is, és kérdeztem tőle, hogy hogyan tovább. Jövőhéten pénteken kell visszamennem egy kontrollra, ami hüvelyi UH lesz, és akkor lesz még 1 spermavizsgálat a férjemnek. Ha meglesz a férjem 2. spermaeredménye akkor elvileg a következő ciklusban lehet kezdeni a stimulációt az inszemhez. Remélem összejönnek a dolgok.
Kérdeztem a dokit, hogy ha el volt záródva mindkét petevezetékem, akkor nem is eshettem volna teherbe? Ő azt mondta, hogy nem biztos, hogy nem. Szerintetek? Ti hogy tudjátok? És most, hogy az egyik el van záródva, így lehet, vagy sokkal nehezebb? Sok a kétely bennem, segítsetek!!! Ha el van záródva, akkor van értelme az inszem-nek?

Emi
Te jól vagy? Ugye nem is volt olyan borzasztó!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Az én véleményem az hogyha a jobb oldali petefészekben lesz peteérés akkor ahhoz a petékhez hozzájuthatnak a spermiumok és semmivel sincs kevesebb esélyed mint másnak az inszemnél. De ha stimulálni is fognak akkor biztosan nem csak az egyik petefészek fog termelni hanem mindketto és így tényleg szuperak az esélyeitek sot már a jovo honapban babás lehetsz.Kép
mili

Szilva
Egyetértek Milivel. Ne légy elkeseredve. Szerintem is ha már az egyik működik akkor föleg a gyogyikkal minden esély megvan. Mondhatnám azt is, hogy neked legalább megvan az ok, hogy eddig miért nem és még segíteni is tudtak rajta. Nekünk meg úgy néz ki minden rendben van mégsem sikerült eddig. Tehát maradt valami pszichés ok, amit nehezebb kikezelni.
Szorítok neked, szerintem egy hónap múlva már jó híreket mondasz!
Emi
emi31

Szilvi! Kérdésedre a Dévais Szani példjával tudok válaszolni: nála is próblémák voltak a petevezetéskével (ha jól emlékszem, roncsolódottak voltak), 2 sikertelen lombik után spontán lett terhes. Persze közben ő is járt lelki segítségnyújtásra, meg a természetgyógyászatot is segítségül hívták.Valszeg ez is segített nekik.
Szóval, nyugi, minden esélyed megvan a teherbe esésre!!!!
lkt

Szilva
Miért kell második sperma vizsg? Az első nem volt tökéletes? Vagy csak az imszem miatt kell egy friss? Szerintem is jó öttlet a természet gyógyász vagy valamilyen természestes gyógyszer, vitamin. Én bepróbálkoztam a Macaval, ezt itt olvastam. Ha lesznek ezzel kapcsolatban eredményeim megírom.
emi31

Emi Kép azért kérnek két vizsgálatot minimum 2 hét különbséggel, mert a spermakép nem állandó, így két különböző vizsgálatból meg tudják állapítani, hogy egy esetleges "rossz" kép pillanatnyi volt-e, vagy kezelést igényel.
Szorítok, hogy az inszem mielőbb babát hozzon nektek Kép

Nálunk az első kiskatona vizsgálatnál pl. 9 millió volt, aztán a második 40 millió és a harmadik 30 millió. Ha csak az első után értékelék volna ki, akkor rossz értékelést kaptunk volna, és inszemináció se sikerült volna. Az inszem napján pedig 16 millió volt.

Szilva Kép nagyon drukkolok, hogy az inszem sikerüljön neked! Néhány hónap és kismama leszel. Ne aggódj. A nehezén túl vagytok Kép A többit az orvosok úgyis tudják és értik, mi csak a lelki drukkot kell, hogy beleadjuk. Ebbe meg úgyis segít itt mindenki. Kép

Mili Kép én 3*1 utrot kaptam az inszem után a pozitív vérvételig, utána 3*2-t és a végén 3*3-at. Nekem semmi változást nem okozott, de a hőd nagyon szép. Lesz itt még valaki a táblicsku elején zebrával a napokban!!! Kép Tessék hinni benne! Kép

Bogi Kép neked is nagyon szorítok! Kép

Alina Kép láttad már a www.angyalokszulei.hu oldalt? Már jobban is vagyok, mióta elolvasgattam. Előtte azt hittem velem van a baj. Kép

Pusz

Noémi

Ági Kép hogy-smint? Van valami "tüneted"??? Voltál már UH-n?
Vendég

NoémiKép
Köszönöm szépen jól vagyokKép (unk)
Nem voltam még Uh-n, majd kedden megyek, mert a dokim külföldön van most. Kép
Várom, mert kíváncsi vagyok jó helyen van e a babó, bár valószínűleg most még csak petezsákot fogok látni.

SzilvaKép
Nagyon sokan a HSG után lesznek terhesek, főleg ha neked most sikerült is megszüntetni az egyik elzáródást. Klassz. Kép

Kép

Kép
pkagi

szoval mindenki elment innen Kép

Petri?-te sem jossz? kíváncsi volnék hogy vagy mivelhogy csak 2 nap eltérés van az inszemeink kozott.
mili

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a csendes drukkok!

Én ma vagyok a 4. cn.

Puszi Kriszta

mohácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: