Nekem is igy is sok a 6 hét.
A védönö megcsinálja a terheskönyvet, aztán vizsgálatok, ez oké. De az eredményeket mikor és kitöl tudod meg?
Nálunk minden eredményt a doki kap, ellenörzi, ha szükséges (pl. vashiány (még nincs!)), akkor tesz valamit. A vizsgálat után 1 héttel föl kell hivnom (eddigre ált. minden eredmény megvan), és megmondja az eredményt. Védönöhöz valamilyen orvosi eredmény nélkül nem is megyek, mert ö nem tud a súlymérésen és a vérnyomásmérésen kivül mit csinálni.
Szóval kérdezz utána még egyszer. Szerintem ilyen "fiatal" terhességnél nagy szünet az a 6 hét. Késöbb elég lesz 3-4 hét, a végén meg elöbb 2 hetente, majd hetente kell menni.
Edi!
Nem kell feltétlenül jel. Nem azt irom, hogy az elmarad menzi, inkább, hogy a peteérés után kb. két héttel már LEHET valami. Nem biztos, hogy addig van bármi is (nekem is csak a höm jelzett), késöbb is esetleg csak az, hogy nem vagy felfázva, de éjszaka is ki kell menned pisilni, vagy mint Ancsinak, érzed a melleidet (mintha egy számmal megnött volna...). Van akinek csak a mellbimbói lesznek érzékenyek. De mindezek a tünetek is csalókák lehetnek, föleg ha valaki a menzesz elött is szokott ilyeneket érezni.
Megértelek, ilyenkor csigalassúsággal vánszorognak a napok, de mégis, picit vonatkoztass el.

Beszti