A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Bogi Kép Hogy érzed magad? Mértél reggel hőt?

Barbi Kép Nagyon sajnálom és mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Mili Kép Pihenj sokat, mi nagyon szorítunk neked!!! Kép

Szilva Kép Hihetetlen, hogy milyen lelketlen emberek vannak Kép Kép A barátnődnek egyébként ajánlanám a citromfű teát, de lehet kapni kifejezetten nyugtató teakeveréket is. De szerintem a masszázs is jót tenne neki.

Zitus Kép De szuper!!! Kép Képet is kaptál? Jövő héten mikor mész UH-ra?
Köszi, hogy betettél a tábliba! Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Zitus!

Most akkor már mehet egy picit hangosabban a gratuláció?

Timi!
Igen, a kedvedért mértem egy hőt reggel (meg picit a saját kíváncsiságom miatt is): 37,1 volt. Én innen a babanetről vettem, hogy a Duphaston bekavarhat a hőbe. De nem tudom.
Tudom, hogy tegnap még kérdeztél valamit, de majd mindjárt visszaolvasok és válaszolok.

Szilva!
Rettenetesen kiakadtam azon a történeten, amit írtál. Mondtam is a páromnak, hogy akkor lehet, én sem tudtam volna semmit visszaszólni a döbbenettől, szerintem én sírva rohantam volna ki onnan. De azt, amit a páromtól kapott volna az a banya, azt hiszem, egy életre megemlegetné, pedig ő egy nagyon nyugodt ember. Hogy nem gondol bele egy ilyen ember, hogy ha ez az ő lányával történne meg, akkor is így beszélne?

Noémi!
Boldog névnapot kívánok Neked és kellemes utazást!

Mili!
Kár, hogy nem volt előtte UH. Szorítok neked!

Bogi
bogi1975

Timi!
Megtaláltam a kérdésed. A dokimhoz én már vagy öt éve járok. Persze ezt úgy kell elképzelni, hogy amíg nem próbálkoztunk a babával (2004. január), évente egyszer-kétszer voltam nála. Szeptember óta aztán szinte havonta "találkozunk", sőt inszemes időszakban meg még sűrűbben. Tetszik benne, hogy megadta a mobilszámát, és mindig tudja rögtön, hogy ki vagyok és hogy mi a pálya.
Bogi
bogi1975

Zituska! Gratulálok az UH-hoz! Növöget a pontocskád! Ja és köszi hogy betettél a táblicskuba!

KépKép
nicika

Timi!Kép

Képet nem kaptam, de amit láttam, úgysem felejtem el soha!KépKép Ez tuti!!!Kép

Bogi!Kép

Csak picit hangosabban, mert most meg azt várom, hogy pulzáljon a kis szive!KépKépKép

Nicika!Kép

Nagyon szivesen!KépKép
Remélem hamarosan Te is sárgulsz!!Kép

És a tábliKép

Kép

Kép

PusziKép
Z.

Kép
Kép
zituska28

Na, amilyen béna vagyok a sorrendet elrontottamKép
Van egy kis összevisszaság a végén, de igyekszem kijavítani!Kép

Kép
Kép
zituska28

Zituska! Épp írni akartam! Kép

KépKép
nicika

ÁGIKépKépKép

ANNYIRA ÖRÜLÖK, ÚGY DRUKKOLTAM. MOST TUDTAM CSAK JÖNNI ÉS ENNÉL JOBB HÍR NEM IS FOGADHATOTT VOLNA!Kép
GRATULÁLOK!!!!KépKépKép

Szilvi
szilvi26

Zitus Kép Azt elhiszem, hogy felejthetetlen emlék marad Kép

Bogi Kép Azt sajnos nem tudom, hogy a hormon gyógyszerek mennyire befolyásolják a hőmérsékletet, de így alapból nagyon bíztatónak tűnik Kép Remélem fent is marad és hétfőn a te neved mellett is zebra lesz Kép Kép Kép
Az orvosodtól ez szerintem is egy szimpatikus gesztus volt. Tényleg törődik veled Kép

Szilva Kép A barátnődnek ajánlhatnád még esetleg a jógát is.

Timi

KépKép

KépKép
timika

Zituska Kép

Az biztos, hogy felejthetetlen, Nekem az a kép az, amikor már 12. hetesen úszkált, és kapálózott a pici lábával, majd pihent. Majd megint úszott... Kiiiiiiiiiis babszem Kép)

Nincs lehetőség videofelvételre? Csináltass, ha van. Örök emlék marad. Később bánni fogod, ha nem csináltatsz.

Katie
katie

Lányok!

Mégegyszer köszönöm a segítségeteket!
Már két negatív leletem van toxoplazmáraKép

Timka!és többiek!

Természetesen jövök néha, ha nem bánjátok!

Zitus!
Egy kis kiegészítés a táblihoz! Várható szülés: 09.11 kislányKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Látom vannak még csodák! PICI GRATULA!!!!
És most szurkolok a pici kolégáknak, hogy növögessenek szépen a pocikban, szebben mondva a babalak-ban! :-)
Én most nehéz helyzetben érzem magam, mert az eddig rendszeres 28 napról 25-re esett a ciklusom. Tehát valószínü, sőt bizti h előbb lesz peteérésem.
kata26

Sziasztok!

Megann!
Nagyon örülök az eredménynek!! Ezért legalább már nem kell izgulnod az ezer meg ezer félnivaló mellett!
Lehetne 09.12? Léééééééééééééégysziiiiiiiii!
Akkor egy napon születne a fiammal, csak lenne köztük 11 év. És, ha netán, esetleg, a lányod eladósorba kerülne, és szeretné az idősebb jóvágású, szép, okos férfiakat,az én fiam meg szabad lenne, akkor ideális páros lennének, nem? Nem kellene azon küszködniük, hogy kinek mikor van a szülinapja KépKépKépKépKépKép.

Zituska!
Én még mindíg csak úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgggggggggggggggggggggyyyyyyyyyyyyyyyyy örülök Nektek!

Puszi - Kriszta

mohácska

ZituskaKép
Örülök a kis petezsákodnak! GratulaKép

NoémiKép
Persze, hogy levelezhetünk privibe. Örülnék is neki.Kép

SzilvaKép
Megnéztem a képed és képzeld pont így képzeltelek el. Kép.

Csajok! Leírok Nektek egy kis történetet. Remélem tettszeni fog!Kép

Két kis magzat Kép beszélget egy ANYA hasában:

-Te hiszel a születés utáni életben?
-Persze. A születés után valaminek következnie kell. Talán it is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ez után következik.
-Butasááág.Semmiféle élet nem létezik születés után.Egyébként is, hogy nézne ki!?
-Nem toooom, de biztos több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szánkkal eszünk.Kép
-Hát ez baromság! Járni nem lehet. És szájjal enni...! Nevetséges. Hszen mi a köldökzinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: A születés utáni életet kizárhtjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid!Kép
-De valami biztosan lesz!! Csak biztos minden másképp, mint amihez hozzászoktunk.
-De hát onnan még soha SENKI nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér.
-Én nem tudom pontosan milyen lesz ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a MAMÁT, és ő majd gondoskodik rólunk.
-MAMÁÁT? Te hiszel a mamában? És mégis szerinted ő hol van?
-Mindenütt...körülöttünk. Benne és neki köszönhetőn élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
-Ezt nem hiszem. Én soha még nem láttam, tehát nem is létezik!!!!
-Na de néha... amikor csendben vagyunk, halljuk ahogy énekel....és érezzük ahogy simogatja körülöttünk a világot.Kép Tudod Én tényleg hiszem, hogy az IGAZI ÉLET még csak ezután vár ránk...a mamával....KépKép

Hát nem édesek???

Pusz AlinaKépKépKépKépKép
-
Vendég

Hellóka!

<font color="ff0000"><font size="+2">GRATULA
ÁGI ÉS ZITUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</font></font>
Kép

Noémi!
köszi érdeklődésedet.A doki nagyon rendes volt,megdícsérte az ösztrogénemet, el is kezdtük a kúrát, magamnak adom be napi 2 gonal és egy fél decapeptylt,meg persze gyogyeszeket is...hétfőn kell menni vérvételre és UH-ra.Remélem akkor is minden rendben lesz.
Vendég

Mohácska!

Ezt jól kifundáltadKép
Már össze is boronáltad a porontyjainkatKépKépKép
Nagyon jó fej vagy!Kép
Nem ígérem a 09.12-t, mivel nem én döntökKép hanem a kisasszony odabentKép
Meg hát ugye ki tudja, lehet hogy a végére már alig fogom várni, hogy végre szabaduljak a pókhasamtól!Most ugyan még elképesztően kicsi, és jól bírom magam,de hát egyszer csak megnő!KépÉs akkor nem lesz egyszerű a 40 fokos nyári hőségben!

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok LányokKép
Most itthon vagyunk a szülőknél és csak most jutottam gépközelbe. Köszönöm a gratukat nagyon jól esnek. Hétfőn megyek ismételt vérvételre, kedden pedig a pajzsmirigydokihoz.

NoémiKép
Remélem jól telik a hétvége és sikerül egy kicsit kikapcsolódnod.Kép

Kép

Kép
pkagi

Agi
Szeretném megkérdezni hogy éreztél e valamit inszem utáni 14 napon ami már a sikerre utalt csak akkor még nem tulajdonítottál neki jelentoséget?
mili

Megann Kép Naná, hogy nem bánjuk, sőt, örülünk neki, ha új híreket tudhatunk meg rólatok Kép

Zitus Kép Hogy vagytok?

Alina Kép Nagyon aranyos ez a beszélgetés Kép

Bogi Kép Mi újság nálatok? Reggel tesztelsz? Nagyon drukkolok!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ági, mondtátok már a szülőknek a nagy hírt? Kép

Mili, hogy érzed magad? Pihensz?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Igen, tesztelek, ha addig nem lesz semmi. Végülis holnap már a 31. napon leszek.
Nagyon izgulok.

Bogi
bogi1975

Bogi!!!Kép

Nagyon gondolok Rád hplnap reggel!!!!!!!!!!
KépXKépXKépXKépXKépXKépXKép

Timi!Kép

Köszi, én változatlanul vagyok!Kép
Semmi hányinger és társai! Csak egy kicsit sokat alszom!Kép
Mi lesz velem holnaptól - sajna mennem kell dolgozni...Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Bogi Kép Most néztem, hogy 26-28 naposak a ciklusaid - ez így nagyon ígéretes Kép Mértél reggel hőt? Minden esetre én nagyon szorítok neked!!!!!!!!! Kép

Zitus Kép Stresszes a munkád? Meddig akarsz dolgozni?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Bogi!

KépKépKép
Vendég

Timi!Kép

Egyáltalán nem stresszes - 6 órában dolgozom egy papír- írószer boltban!Kép
Light-os meló, és nagyon normális a kolegám meg a főnököm is!Kép
Csak egyszerűen lusta vagyok dolgozni...Kép

Fogalmam sincs, meddig fogok dolgozni! Ezen még nem gondolkoztam...

Z.

Kép
Kép
zituska28

Timi, Zita, Viki!

Elkezdtem barnázni...

Bogi
bogi1975

Bogi, te szoktál barnázni mielőtt rendesen megjön a menzid? Mert tudod, vannak, akik babásan is barnáznak és akkor vmi progi tartalmú gyógyszert szoktak adni, ha jól emlékszem... Én továbbra is nagyon szorítok neked!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zitus Kép Értem én, akkor egyszerű munkaundor Kép Az néha engem is elkap Kép De holnap még nem megyek dolgozni, mert reggel megyek PCT-re és kivettem 1 nap szabit Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Szorítok Neked holnapra!

Soha nem barnáztam még, csak a múltkor, amikor szintén kaptam a Duphastont. És utána megjött.
Bogi
bogi1975

Jaj, Bogi!

hátha mégse!!! Én még mindíg szorítok!!!!!!!!

Timi!

Igen, ez egyértelműen munkaundor!Kép
Szorítok neked holnapra!!!!

Z.

Kép
Kép
zituska28

MiliKép
Nekem az inszem utáni 10. napon volt vérvétel, de leírom amit éreztem és most is, de nem tulajdonítottam neki semmi jelentőséget.Kép
Fáradság és hogy minden kaja nagyon jól tud esni.Kép

TimiKép
Anyuéknak mondtuk még csak el, anyóséknak és sógoréknak még nem. Anyuék természetesen nagyon örültek.Kép

Hú lányok holnaptól már tudok jönni, ma csak beugrottam.
Holnap reggel megyek ismételt vérvételre.

Kép

Kép
pkagi

Zituska Kép
Ha a munkaundoron múlna, akkor már tuti én is terhes lennék Kép
Majd gondolok rád holnap munka helyett Kép

Bogi Kép
Nyugi. Szorítunk, remélem össz ennyi kis barnázásod lesz 9 hónapig.

wish

Lányok!

Köszi a drukkokat, de sajnos negatív. Azóta nem volt se piros, se barna. Jó lenne, ha megjönne végre és aztán irány a Kaáli.
Képzeljétek! Tegnap este apával megbeszéltük a továbbiakat, melynek része lett volna a Gynevac is. Gondoltam, kinyomtatom róla az infókat, egyrészt a páromnak, másrészt a házidokimnak, hátha nem nagyon hallott még róla. Meg is találtam az oldalt, ahol a következő jelent meg: ápr.1-től adminisztrációs okokból a gynevac forgalmazását határozatlan ideig szüneteltetjük.

Bogi
bogi1975

Bogi Kép Sajnálom, de nem lehet, hogy még korai volt? A Kaáliban új dokid lesz? Nem ismerem a gynevac-ot, nem tudom, mire jó...

Lányok! Köszönöm a drukkokat! A PCT-nek azonnal megmondják az eredményét?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Agi

Miért kellett ma ismét vérre menned? Es a tunetek amit írtál kb mikortol jelentkeztek? Kb hány nappal az inszem után?

Petri

Hogy érzed magad? Van valami gyogyid? Nekem utrot kell szednem huvelykúp formában 2x2 napontal. És majda 14. napon vérre kell mennem és akkor megmondják hogy hagyjam e abba vagy ne.

Timi
Majd ha megjottél jelentkezz hogy mi volt.

Bogi
Akkor most mi is van veled? Negatív teszt és semmi vérzés? Szeded még a duphastont? En múltkor a duphastontól kb 1 napig csak barnáztam de azután rendesen megjott.
mili

Sziasztok!
A hőmérőzés mindig ugyanugy történik? Úgy értem nem lehetek terhes, ha nem ugrott egy kicsit föl a testhőmérsékletem? Ez az első jele a terhességenk? És "hány nap" után ugrik fel? Rögtön aznap, mikor fogant a baba, vagy kicsit utána?
Nekem soha nem mutat az LH teszt semmit, es nagyon szeretnenk mar babat. 5 honapja probalkozunk, pedig nekem a havim is rendszeres, soha nem maradt el vagy ingadozott volna napokban. Akarjuk is a babat, es hat kezdek rosszra gondolni.
B.

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

Alina
Aranyos volt a kis történet. Olvastad valahol?

Mili

Hogy vagy? Mi van veled? Lécci jelentkezz!

Lányok!
Olyan jó, hogy megint annyi babás lett köztünk. A tábla teteje nagyon jól néz ki! Remélem, hogy mi, akik jelenleg a tábla alsó részében helyezkedünk el, mi is hamarosan felkerülünk az elitek közé!

Ági
Mit néztek a mai vérvételen?

Noémi
Hogy sikerült a hétvége? Szerencsére az idő nektek kedvezett!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Babszi
Javítsatok ki lányok ha nem így van, de én úgy tudom, hogy a hőmérséklet a tüszőrepedés előtti napon, vagy napokban ugrik fel néhány tized fokot. Ez a hőmérséklet marad is egészen a menstruáció napjáig. Ha leesik a hőd pl. reggel, akkor szinte tuti, hogy aznap v. másnap meg is jön. Ha marad a hőd, akkor pedig nagy valószínűséggel babás vagy.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Jelenleg dolgozom de inszemkor pénteken már nem mentem vissza dolgozni hisz egészen elhúzodott és még mire hazaértunk, megálltam a korzeti dokinál... De otthon lepihentem kicsit mert fáradt voltam. Szombattol ugyanazt csináltam mint máskor.
Szilva drága megmondom oszintén hogy azért bizakodom de messzemenoleg nem annyira mint az elozo inszemnél, mivel hogy a doktorno is lehutott hogy a férjem eredményei miatt kevesebb az esélyunk. Találtam a férjem számára egy Multi Maca nevu készítményt az aloes termékek kozul állítolag nagyon jo. Hát most ezt probálom beszerezni és fogja szedni 3 honapig fuggetlenul az inszem eredményétol.
Egy apro megjegyzés.Hétvégen olyan ehetnékem volt hogy csak ettem és ettem. Már rég nem voltam igy hogy folyton éhes voltam.Elég hosszu voltam de most te írj hogy felétek mi van.
mili

Babszi
Állítolag huvelyben jo mérni.Csak ezt tudom amúgy nem vagyok nagyon jártas homéro ugyben.
En is mértem ma hot /egyébként/ nem szokok.Nekem 37.kb 4 nappal a tuszorepi után.

Szoval ha babás volnék 14. nap múlva is igy fonnmarad, és ha meg nem akkor is csak a ciklus végén esik le?
mili

Szerinted/szerintetek ha az LH teszt soha nem mutat semmit, akkor nincs is mit mutatnia? akkor az termeketlenseget jelent?

babszi

Ha az LH teszt alatt azt érted hogy a vizeletbol ki lehet mutatni teszt segítségével hogy ovuláciod van e vagy nincs, akkor ebben az esetben tobb mindentol fugg. Kulonben én is csináltam ilyen tesztet de nekem se mutatott semmit, pedig UH szerint spontán tuszoéresem és tuszorepim van.De az is lehet hogy folytatni kellett volna tovább mert úgy van írva hogy kb 10 napon keresztul kell figyelni a kozépidoszak táján.Hány naposak a ciklusaid?
mili

Kb 30 naposak, esetleg 31
egyebkent nem marad ki, es nem szokott kesni
olyan naiv voltam, en azt hhittem konnyu teherbe esni, es most mar 5 honap is eltelt a nagy semmivel, pedig gyogyszert se szedtem soha

babszi

Mili
Igen, mindenképpen csak a ciklus végén esik le.
Helyzetjelentés: Minden vizsgálaton túl vagyunk, kivéve a HSG-t, oda szerdán megyek. Már nagyon várom. Személyesen még nem beszéltük meg az orvosommal az eredményeket, de azt tudom, hogy már megnézte őket, és minden rendben lehet nálunk, mert akkor nem mehettem volna HSG-re. Remélem szerdán a vizsgálat után tudunk vele beszélni, és akkor kiderül, hogy mi lesz a következő lépés. Reménykedem, hogy a következő ciklusban már én is inszemre megyek. Ahhoz persze az kell, hogy mindketten egészségesek legyünk.
A párodnak volt már régebbi sperma-vizsgálata? Az milyen volt? A Maca-ról más sokan írtak és mindenkinek bejött, úgyhogy csak fogyassza a férjed.Nagyon drukkolok neked, bízom a sikerben.
Látod Áginak is bejött a 2. inszem. Mikor kell tesztelned? Csak vánszorogni fog az idő addig. ugye?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

A hogorbe szerint akb 28. napon emelkedik meg a hom... de meg igy is 0 az eredmeny Kép(((
el vagyok keseredve

babszi

Babszi
Én is úgy gondoltam - már több mint 1 éve - mikor belevágtunk a baba-projectbe, hogy végre adottak a lehetőségek a babára. Teltek-múltak a hónapok, de csak nem kopogtatott be hozzánk a gólya. Én 9 hónap sikertelenség után léptem. Szerintem az 5 hónap próbálkozás még egyáltalán nem vészes, bár itt a lányok mindig azt mondják, hogy a kivizsgálás soha nem árt, akkor legalább időben kiderül, ha valami nincs rendben. Nektek kell tudni.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Babszi

Hol méred a hődet?

Kép
Kép
szilva069

honalj

babszi

minden honap kinszenvedes, mikor megjon, pedig eddig semmi gond nem volt velem
voltam nogyogyasznal, azt mondta egeszseges vagyok, de csak rutinvizsgalatot csinalt nekem
azt mondja a termeszetesen sikerult babak sokkal jobbak, mint a tobbi
es ha 6 honap alatt nem jon ossze, akkor talan komolyabbra forditja a szot, mert 29 eves vagyok, es hova huzzam mar a babavarast??

babszi

olyan nehezen viselem a menzeszt, el se tudjatok kepzelni... nagyon gorcsos vagyok

babszi

Babszi

En a mai "okos" fejemmel már másként csinálnám a dolgokat. Mivel én is azt hittem hogy egy-ketto teherbe esem és mégsem úgy lett-pedig nincs semmi bajom. Saját tapasztalatbol leírom neked hogy mit csinálnák a helyedben. Mindenképpen elmennék egy meddoségi kozpontba ahol Uh segítségével megmondanák hogy mikor van tuszorepim és ekkor biztosan osszebujnék a párommal. A páromat is vinném magammal és neki meg spermavizsgálatot csináltatnék hogy tudjam hogyan állunk. Es szerintem foleg a férfi vizsgálat a fontos mert ha valami galiba van akkor a férfi spermajavulása min.3 hónap és ha meg minden ok akkor meg 1 ok kizárva.

A menzi gorcsokre gyogyszertárban kaphato homeopátiás cseppek nagyon jok "Vox numica" 10 csepp nyelv alá- ha nagyon gorcsolsz 2 orán keresztul 10 percenként lehet adagolni.

Ja még egy dolog mindenképpen huvelyben mérd a hodet.
mili

Koszonom a tanacsot
urulogusnal jartunk, illetve a parom, es szornyen erezte magat, de megcsinaltatta - az orvos azt mondta, fiatal, nem lehet semmi baja, ha baj van, a noben kell keresni, es nincs is olyan gepe, amivel a spermavizsgalatot el tudna intezni...
ingyenesek az Uh vizsgalatok? barki bemehet az utcarol, es elvegzik a keresere a vizsgalatot?

babszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: