A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Duopack,
fogod a fültisztítót, és belemártod az alkoholba. Baba a hátán, fürdés után pl., és a fültisztítóval gondosan, határozottan és alaposan körbetörlöd a csonkot, a tövénél is, innen jöhet is barnás trutyi, ne ijedj meg, ezért kell tisztítani. Utána beszórod hintőporral. Nem kell túl sok, és egy másik fültisztítóval kicsit oda is igazgathatod a hintőport, mert ugye nem igazán lehet vele célbaporozni Kép
A babának nem fáj, talán kicsit kellemetlen lehet, hogy ott macergálják, de több nem Kép
Remélem tudtam segíteni,

vera
kisün

Moose,
lehet, hogy csak "babázni" szeretne, és fél, hogy nem kapja meg a játékodat, ezért elveszi Kép ez most nem vicc. Egy pszichológus biztos sokat tudna erről mondani. Meg arról, hogy hogyan lehetne ezt mondjuk elpattanás nélkül kezelni.
Bátorságital: valami tömény Kép
Elpattanás: ezt én bátorságital nélkül szoktam produkálni, ilyenkor kicsit ámokfutok, de aztán elfáradok és abbahagyom Kép

vera
kisün

Moose, malamut a szörösmindenit, de még hogy!Kép

Kisün, sajtos pogi jöhet, de inkább hozd, légyszi.Kép
zanza

Zanza, akkor viszem jóbarátomat, sajtospogit Kép
kisün

Duo! Ezer gratula! Erot, egeszseget stb.! Apafejetek nagyon ugyesen tudositott, orultunk neki, ugyes voltatok Kép

Koldokcsonkot eloszor mi is alkohollal kezdtuk, mert a Hban is ugy csinaltak, meg felirta a dokijuk, de aztan a mi gyerekdokink azt mondta, hogy nem szabad alkohollal, ez egy erzekeny resz/seb/, az alkohol meg milyen eros es brutalis szer, szoval csak olajba (babaolaj vagy akar etolaj is jo, mindegy) martott fultisztito palcikaval kell korbetorolni. Naponta egyszer, mondjuk furdes utan ovatosan megemeled kicsit a csonkot es az olajos palcikaval kitorlod a korulotte levo redokbe gyult valadekot. Aztan csak raszorsz egy keves sebhintoport. Letapasztani vagy ilyesmi sem kell. Nalunk ez apa feladata volt, mert szerintem o ugyesebb az ilyesmiben, a pattanasaimat is allandoan ki akarja nyomkodni (pedig en megvarnam, amig elmulik, vagy veletlenul elvakarnam), megorit vele Kép Egyebkent meg valtozo, kinek mikor esik le, meg van, hogy tobb darabban, ne aggodj emiatt. Ja, furdesnel vigyaztunk, hogy ne erje viz, amig le nem esett.
moosejaw

sziasztok!
2 hónaposnál idősebb babás-anyuk!
Miért csinálhatja azt picúr, hogy állandóan folyatja a nyálát, és tegnap dumáltam a naggyal és azt vettem észre, hogy az öklöm a picúr szájában van...Mit akar???? Kép
Duo!
Welcome back!
Igen, a sötét alatt kell piszkálgatni az alkoholos fültisztitóval, bár nekünk após nem engedte az alkoholt, mert kicsit gombáska volt a csonk rész, és ugye gomba, meg Igor anyuka Kép nagyon szereti az alkoholt! MI pl. csak hintőporoztuk...
Vera!
pogi kitűnő ötlet, én asszem csak sós cuccot fogok enni...nyam nyam pogi meg sajtos-sós rúd... és persze nyam nyam minden édes is...!!!!
Moose!
Mi volt az ikeában? semmi jó?
Ja, és Green albumára nekem is azt irta, h nem publikus, erre megnyomtam a frissités gombot, és szépen behozta a képeket...
Green!
Babó nagyon édes!
Kriszta!
mizujs????
Nálunk apuka első gyerek után bulizott, este 9-kor születt, 11 fele már elváltunk, és attól kezdve...se kép, se hang. Viszont másodiknál szépen hazasietett, megfürdette a nagyot, ágyba dugta, és lefeküdt aludni...szegény, nem volt lehetősége oldani a stersszt!!!Kép no, majd 4-5 év múlva...együtt oldjuk a stresszt a zöld pardonban!! Mi tavaly előtt jártunk arra a naggyal és épp emil rulez volt. Mindenki élvezte...
Most meg: caramel rulez van!!!
üdv,
kurt vonnegut, 2 gyermekes anyuka

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szépet termeltetek du. óta.

Votiv:
ez nem járja, hogy jössz és nem beszélsz....ááááááááá

Manó11, Moos:
én mindenhogy imádok bulizni, egyedül is, meg párommal is, meg csajokkal is, meg fiúkkal is, meg a kerek csokit, a lyukas csokit, a gurulós csokit, stb.....:-))
a gyerekemet meg ha rám hasonlít hiába nem engedném az éccakába, menne magától, megtalálná a módját ;)

No, ma ügyi voltam, sütöttem sütit, meg csináltam gyümisalit.

Kriszta:
drukk ezerrel bármi is lesz Kép
enyim Hanna úgy tűnik csak addig fingatta édsanyáját, ameddig a vízpara volt az imrében...azóta se dugyesz, se barna, se katica, se folyás...(csak a normális) se jósló semmi.....

Május 5 rulez!

Jujj kérdés:
ha Strepto dögeim vannak, és esetleg nem tudom megkapni a két ada antibiot, attól még kitolás után megkapom babócát, ugye? nem viszik el hosszasan leoltani, meg kenetet venni, meg megfigyelni, meg ilyesmi? ugye??
Ildiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

No, megyek Jóbarátokt nézni.

Jóccakát
ada007

Ja, és Green!

Áron tündérke.
prototípusa a köv. bébinknek, oké?
ada007

Moose!
pattanás-nyomás nálunk pont forditva van!! Kép én kergetem őrületbe apát vele, ő meg megvárná, amig elmúlik, vagy véletlenül lekaparja...
Vera!
Én is az ámokfutós tipus vagyok...bár nálam egyre rövidebb a "minden mehet"-időszak, és hamar átváltozok ámokká, és akkor mindenki menekül!!!!
De anyós-pótlót még nem sikerült ilyen állapotban elzavarnom, sajnos! Asszem marad a tömény, az majd segit!!!
na, megyek is inni tovább...jóéjt mindenkinek!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisun, az tuti, hogy ez van! Akkor megtephetem a hajat meg sipcsonton rughatom meg homokot szorhatok a szemebe, mintha oviban lennenk? Aztan iszonyuan sikitok majd es azt mondom, hogy o bantott engem meg hogy ragogumit csempeszett be es nem vette at a benti cipojet Kép Dehat ez nem jatekbaba, hanem igazi! Mellesleg parom huga pszihoizenek keszul, szolok neki, hogy elsokent majd az anyajat kezelje.

Zanza, ja tenyleg, malamut! Az klassz. Egyebkent en ket malamutot szoktam latni egy fiatal pasival setalni a lajos utca kornyeken, akkor az nem anyosod? Kép Kép
moosejaw

Moose, hát ez az, ez a baba IGAZI, ettől (is) szomorú az egész...
kisün

Zsanci,
az én tűréshatárom is csökken(t) idővel Kép szeretem azt hinni, hogy egyre bátrabb leszek, de lehet, hogy csak bunkulok Kép
kisün

Zsanci, a frissites gombra tenyleg bejon. Micsoda szisztem(a)! Nagyon helyes a srac, de en mar reg lattam am a levlistankon, bibibi! Kép

Ikea meg most van 15 eve nalunk, ezert negynapos szulinapot tart (21-24.), de nem arulta el elore, mi lesz, csak aznap derul ki, de ez sem igaz, mert peldaul ma semmi nem derult ki szamomra, pedig el is mentem. Tegnap viszont minden 15%al olcsobb volt (annyian voltak, mint az oroszok, szegeny tesom kuldtem el, este tizig nyitva volt, de meg feloraval kesobb is a sorban allt). Penteken nem tudom mi volt, meg holnap se tudom, mi lesz.

Ada, szornyu veszelyes bulizos alak vagy, apa meg is tiltotta, hogy baratkozzam veled. Kép Pedig regen o is bulizos volt, csak en voltam mindig ilyen magamnakotthonravalo.
moosejaw

Bocs, de etetés Kép
Köszi a segítséget!
Holnap lesz szüléstörténet, meg minden.

Éjszakai műszak indul -mert hogy zabagép a fickó!
duopack

Kisun, lehet hogy mar az is hasznalna, ha hoznal mondjuk egy uveg paradicsom- vagy repalet, csak otthon lecserelned a cimkejet es azt irnad ra: "batorsagital" vagy "ezzelbarkitkiutsz" vagy "agresszorle" vagymittuomen Kép Kép

Az mennyire hasznal a friss tejfogaknak, ha a tulajdonosa rendszeresen tomorfat rag veluk? Komolyan kerdezem, mert nem birom a gyereket levakarni a butorokrol.
moosejaw

Moose,
viszek Kép meg Votivtól kérhetsz egy kis ámok-bogyót is Kép

Duo,
csak szólj, itt vagyunk Kép üdvözlet picurnak (vagy zabagépnek, az jobban illik rá Kép)

na megyek, jó éjt!!!

vera
kisün

Moosikám!

Békocsit ugyanolyan megfontolásból viszek mint Neet.Ded hason alszik benne .

Kikérdezte a cicizésst?Én mindkettő mellyemet felkínálom kölöknek mindig.

Ja,hazajöttünk buliból.Kölkeimet szétzabálták.Pannát persze a pasik tépték szétKép

Jucusanya

Ui.:Butát kérdezek:Mi az a rulez(Emil Rulez képben van) és vazzeg?Kicsit le lenni maradva.
20170114224602

Jucus!
Ismét szívemből szóltál! A vazzeg az egyszerű: a b@zd meg vagányabb és "szebb" kifejezésmódja, úgy kell ejteni, hogy : vazzeg!
A rulez-zel kapcs. már nekem is van kérdésem: a rule angol-uralkodni szóból jön? Én ezt találtam ki, hogy E/3.személyben he/she/it rules (e.:rúlz), de magyarítva rulez. És én rúlez-nek ejtem, e-t elnyelve (éljen az angol nyelv) mire kiröhögtek, hogy röviden rulez. Namármost, jót találtam ki, vagy valami teljesen másról van szó???

Duo!
Mi alkoholizáltuk ÉS hintőztük a KÖLDÖKCSONKOT, de nem sima porral, hanem direkt köldökcsonk-hintőporral. (Gyógyszertári) És elvileg jól fel kellett volna emelni a csonkot és alátunkolni, de nem mertük, és ezért csak körbepiszkáltuk a fülp.val. És ott a baba nem érez semmit, mert az egy elhalt szövet, csak legfeljebb hideg neki az alkesz. Eszternek vérzett is néha (elhalt?? akkor ez igaz??) de nem láttam rajta, h rossz lett volna (fáj, szúr, stb), akkoriban még nem mosolygott egész nap, de nem is sírt, szóval nem fájhatott neki, az tuti. Ja, és majd' 3 hét kellett hozzá, hogy lepottyanjon.
neet
neet

Szopi, az örök téma:
én csináltam csak egy cicből is, meg 2ből is (jelenleg is ez megy), de valaki mindig levaúzott, h az nem jó, mert 2ből kell, hogy jöjjön az inger, ill. 1ből kell, hogy legyen idő feltöltődni. Na, mindenki sipirc a sunyiba, csináljuk ahogy épp jólesik. De ált.ban 2ből.

Vazzeg, Gabi esett ki? Nem vagyok egy Meganéző,de azér'...
neet
neet

Ja, és köszi a fogas hozzászólásokat, csak azért kérdeztem, mert ma Esztit semmivel nem tudtam vígasztalni, csak a kisujjammal, de azt rágta veszettül, és úgy tett sokat, mint amikor kaja megy a fogak közé, és nyelvvel megpróbálod kivadászni. Kép
neet, akimostmármegyaludni
neet

Kisün, hogy neked milyen jóbarátaid vannak, egyszerüen ennivalóak.Kép

Páromnak dupla oka volt az alkoholizálásra, mikor Réka megszületett, 1. megszületett a lánykája, 2. szilveszter napja volt.

Moose, lehet, hogy le kellene cserélnem anyóst egy fiatal srácra 2 malamuttal? Mennyivel járok jobban?Kép

Zanza, aki álomba sírja magát, mert lemaradt a nagyon várt koncertrölKép
zanza

ELSŐ!!!
neet
neet

én meg 5 perccel tovább aludtam, beeee! Kép

Neet,
rulez-t én is úgy oldottam fel, mint te, de majd megkérdem unokaöcsém, ő nagy rajongó, biztos tudja Kép és akkor nem kell álmatlanul hánykolódnod éjszaka Kép

Zanza,
zabálnivalókKép csak valahogy mindig gyorsan hazamennek Kép

vera
kisün

Szép jó reggelt!

Kisün, biztos otthonülö típusúak és azért szeretnek gyorsan haza menni.Kép
zanza

Pocsék éccaka utáni VERŐFÉNYES JÓ REGGELT MINDENKINEK!

Volt itt minden a pocakban: gyermekkergülés, szlek, menszi serűség, pisidömping, apa fogcsikorgatása, takarólehúzás ááááááááááááááááá

Juszt azért is szép napunk lesz!!!!!!!!

Du. benézek, addigis drukkk Krisztának, meg szép Napot a törpieknek.

Ma kezdtük a 39. hetet juhéééééééééj...és ma van telihold is Kép
ada007

vazzeg: megfejtés helyes
rulez (ejtsd rulez): köze nulla emil rulezhez, annyit tesz....király, szuper, nagyon jó, éteri....kinek-kinek vérmérséklete szerint

túl sokat vagyok az öcsémmel, meg a 20 éves badájával ;-)

Kép, Kép Kép
ada007

Sziasztok !

Köszönjük a dícséreteket !

Duo ! Mi is szenvedünk a csonkkal , remélem jól . Mi alkohollal csináljuk , majd hintőpor . Hintőport minden egyes tisztábatételnél .

Nekem is lenne kérdésem : a két csöppet , amit a gyerekdoki felírt ugye csak két hetes korától kell adnom ???

Finishelőknek hajrá . !!!! Ja és hétfőn hidegfront lesz , bár Áron a melegre reagált , de ki tudja Kép

Áronról már most több száz képünk van , szerintem kettőnkről nincs ennyi a férjemmel Kép Hiába a modern technika Kép Ja és férjem már nézegeti a videokamerákat Kép de méreg drágák Kép

Szandra

Kép
Kép
greenolive

Green, nekunk is tobbezer kepunk van. Tokjo. De mar nem nezetjuk vegig a vendegeinkkel. Vagy mostanaban nincsenek vendegeink, nem is tudom...

Zanza, ez a csere kivalo otlet. Utananezek.

Neet, nehogyma! Ezert nem olvasom az enyemmel egyidos babak topicjat, mert csak ilyenek vannak benne, hogy "aranyerem, en vagyok az elso" meg "x.y. Kép", "z.w. Kép", "abcnek meg gratulalnuk az otesfeledikpluszketnapminuszharomora hofordulohoz"... Semmirol nem szol.
moosejaw

Jaj, de nehogy megharagudj! Biztos nem ugy ertettem, ahogy bantonak hangzik, hanem valahogy mashogy, ahogy nem az. Joooo? (surun pislogo nagy szemekkel)
moosejaw

Szia Lányok!
Fú elnézést kell kérnem mindenkitől, akinek megígértem a babazene2. cd-t. Most akartuk megírni a cd-ket és rájöttem, hogy nem is a 2. hanem az 1-es változat van meg. Ezer bocsánat, hogy ráizzítottalak benneteket.Kép

Azért még szóbaálltok velem?Kép

Eddig read only üzemmódban voltam, tehát követtem az eseményeket. Üdvözlöm az új anyukákat a klubban!Kép
beetrix

Sziasztok!

Kriszta HiradoKép :
Ma eddig 3 "fajasom"? volt.Tegnap este teljesen megszunt.
Az elobb vmi sok kijott belolem,de most az egyszer tuti,hogy nem magzatviz,mert bar eleg hig volt,de feheres(bocs a reszletezesert).Ugye jol gondolom?
Varok,tobbet nem tehetek.Mar ugy,de ugy szeretnem a kezemben tartani KismanotKépKépKép

Megint ramjott a takaritasi laz.Egyebkent meg idegbeteg all.t vagyok-ez jelent valamit??Kép Szegeny Parom,en csak Ot sajnalom.

Manoka,Orsolka,megkaptatok a levelem?

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Moose, mindenképpen jól járok, szörügyileg föleg, akár nagyüzemben köthetem a malamutszörböl készült pulóvereket.Kép
zanza

Moose! Találós kérdés:
azért nem írtm eddig ma (csak annyit, hogy ELSŐ) mert a.) bosszantani akartalak és különben is megsértődtem
b.) kimentem a napra.
A helyes megfejtők kókuszbombát kapnak. Kép

Kriszta!
jaj, de izgi! Kép

Vettem baby love-os (DM) melltartóbetétet, és az tényleg rulez. (Lehet, hogy Ada arra gondolsz, hogy király, dehát a király uralkodik (king rules) innen jöhet, de fogadjunk, hogy ennyire még a tesód se gondolt bele... Kép)
neet
neet

Kriszta, honnan tudod, hogy nem a viz volt? Es mennyi az a sok? Nyugodtan reszletezd. Kép Tegnap vegul nem mentel be? En tutira megnezettem volna egy dokival, hogy mi az abra. Az idegbetegseg nem altalanos, en tok nyugodt voltam, de persze ha ilyen fene nagy bizonytalansagban vagy ilyen sokaig, akkor nem csoda.

Nem gond Zanza, mert ezt a szort aposom meg a srac takaritja majd Kép Kép Mindenkeppen csak jobban jarhatunk. Egyebkent nekik uszkarjuk van es annak egyaltalansohaegykicsitsem hullik a szore, mar gondoltam hogy manipulalom a macskam genjeit egy pudlieval, csak tudnam hogy kell csinalni...
moosejaw

Jó reggelt!

Tegnap jó bénák voltunk a fürdetésnél, majdnem lefagyasztottuk a gyereket. És persze éjszaka két óránként szopizik, de hát egy TÜNDÉR Kép

Szülés (soft változat -tekintettel az először szülőkre)
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, és fantasztikus, mikor az ember megpillantja a lába között a gyereket. Mi sírtunk.

Cenzúra nélkül:
Nem volt könnyű, megnyugtatásként nem ez az átlag, legalább is a doki azt mondta, hogy kemény küzdelem volt.
Hétfőn hajnali három körül arra ébredtem, hogy valami nedvesen fekszem, szóltam Levinek, és együtt ijedtünk halálra, mert a nyákdugó nem egy kis véres csomó, hanem két nagy vérfolt az ágyon (mintha bepisiltem volna). Hívtam a szülésznőt, aki megnyugtatott, hogy ez teljesen normális. Alig végeztünk az ágyhúzással, elkezdődtek a fájások, rögtön öt percenként, viszont enyhék voltak (kb megjövés). Aludni már nem tudtam azért, és hát izgultam is, de apát ágyba tuszkoltam, jól jön még később.
Fokozatosan erősödötek a fájások, délután elmentünk sétálni. A családban nem divat a babapottyantás, anyának is és a tesómnak is elég küzdelmes volt, gondoltam a séta gyorítani fogja. Hazajöttünk kb hatra, és még mindig ötpercesek voltak, de sokkal erősebbek. Megint hívtam a szülésznőt, aki javasolta, hogy üljek a kádba, mert ha ötpercesekkel még így telefonálok, akkor sok van vissza. Két órát ültem a kádban, az szuper volt, teljesen eltompítja a fájdalmat. (Milyen jó lett volna vízben vajúdni a Szent Imrében!) mert este nyolckor tudtam meg, hogy csőtörés van, és nem mehetek oda szülni. Felhívtam a dokit, és megbeszéltem vele, hogy egy vizsgálatra azért beugranék, és akkor egyúttal meg is beszélhetjük, hogy hogyan tud utánam jönni a S.Méreibe. Külön "megnyugtató" volt, hogy a dokim éppen szülést vezetett, amivel kb. éjfélkor fog végezni, és még utána jön hozzám (gondoltam, feltéve, hogy odaér). Szóltam a gyereknek, hogy addig nem jöhet, amíg meg nem pillantom az orvosom Kép
Akkor volt bő egy ujjnyi, de mondta a dokesz, hogy lassan elindulhatunk a kórházba. Mire hazaértünk, elég brutál lett a dolog, egyperces erős fájások között Levi ugrándozott, hogy összeszedje, ami a csomagból kimaradt. Bepánikolt, hogy rögtön kitolom a gyereket.
Mikor beértünk a S.Méreibe -fél 12- már bő három ujjnyi volt (másfél óra alatt!) Akkor komolyan azt hittem, hogy nem ér oda a doki, a szülésznő egyszerre érkezett velünk (szerencsére, ez megnyugtatott).
Ekkor kezdődött a meló. Én készültem lelkileg, de ez nagyon meglepett. Úgy éreztem kibírok kb. 3 órát, aztán hazamegyek és visszanyomom a gyereket Kép Apa nagyon sokat segített, végig számolta a légzést, és szólt, ha elkezdtem zihálni. A szülésznő jó fej volt, azt mondta, csináljam ami tettszik, ne törődjek senkivel (azzal a másik két anyukával, aki elfüggönyözve ugyanott vajúdott, nameg a percenként befutkosó szülésznőkkel, mert abban a szobában volt a számítógépes nyilvántartás is. Egy idő után tényleg nem zavartattam magam, ordítottam, ha úgy tettszett, és volt hogy fél óráig az én seggem köszönt vissza az ajtóból, mivel ott volt a szülőágy, amin éppen négykézlábast csináltam.
Egy-negyed kettőkor megjött a dokim, és figyelt a háttérből, időnként kérdezett, ha éppen tudtam válaszolni, hogy mit érzek. Akkor már kakilási inger volt, de még sehol a gyerek, nem tudott haladni a szülőcsatornában. Emiatt ritkultak a fájások, és még erősebbek lettek. elérkezett a kritikus hajnali 3 óra és még sehol a kitolás. Ja, végig állva vajúdtam, az volt a legkényelmesebb -és bíztam benne, hogy gyorsítja majd. Kb. háromkor felmásztam a szülőágyra, és kipróbáltam a lehetséges pozitúrákat, hogy menjen az idő, közben megengedte a doki, hogy nyomjak, ha úgy tettszik.
ezzel elvoltam még két órát, amikor jött a gátmetszés, muszáj volt. Legalább tizet kellett nyomni a fejig, erre igazán nem emlékszem, és az orvos is segített has felől tolni, de ebből semmit sem éreztem, csak Levi mondta. Plusz egy nyomás, és hajnali 4:51kor kinn a gyerek. Alig bírtuk abbahagyni a sírást, olyan szép volt. Rögtön rámtették, és cicizett is. Ez a legszebb dolog ami eddig történt velem. Kicsit rápihenünk (vagy inkább min. két évet) és jöhet a köv. baba. Kép

A S.Mérei csecsemősei tisztelet a kivételnek nem lopták magukat a szivembe, viszont sikerült kibumlizni, hogy végig, éjszaka is velem legyen a baba. Szerencsére gyorsan lett tejci, úgyhogy nem szorultam a segítségükre. Ja és viszonylag gyorsan regenerálódtam, megfogadtam, hogy rengeteg vizet, folyadékot igyak, így már szülés után két órával fel bírtam kelni.
Összességében fantasztikus élmény volt, és nagyon jó volt, hogy ott volt Levi, nélküle lelkileg feladom.
duopack

Neet, ha "a" a helyes megfejtes es most eltalaltam, akkor is kapok kokuszgolyot toled, ha haragszol ram, hehe Kép Ha "b" a helyes megfejtes, tehat nem talaltam el, meg mindig jobb a cocoless elet, mintha megsertodnel.

Telefont mar ma sem vettem fel neki. Hu, mi lesz ebbol. Teleregeny, ha igy folytatom Kép Es asszem nem is szolok neki, ha lesz meg gyerkocunk, es ha most sikerul annyira felduhitenem, hogy mar nem is fogunk talalkozni, tehat nem is veszi eszre, akkor a masodik nyuszimnak mar boldog gyerekkora lesz Kép
moosejaw

Duo, koszonjuk a beszamolot. Hat jol megdolgoztatott a sracod, ezekutan a minimum, hogy nem tori majd ossze a vazatokat meg nem rugdossa a falat saros cipovel Kép Hogy lehet, hogy mindenhol gond van a csecsemosokkel? Vagy a gyerekeket szeretik, csak az anyukakat nem? Akkor is kene segiteniuk, mert a gyerek par nap mulva mar csak a mamara marad... Hat pechetek volt ezzel a csotoressel, ebben a korhazban minden szuloszoba egyagyas, szuperjo, eg es fold lehet a kulonbseg ahhoz kepest, amiket irtal.
moosejaw

Moose!
Lehet, h a csecsemősök féltékenyek az anyukákra, mert nekünk van ici-pici, nekik meg nincs???? Kép Mindenesetre gyerekeket tényleg szeretik (tisztelet a kivételnek Kép )
Duo!
Gratula a szüléshez!!! Nem semmi!!! És az egész jó, h 2 év múlva már szeretnéd a következőt!!! Én első szülés után nem akartam többet szülni (gondolkoztam az örökbe fogadáson) a második után viszont már egy nappal azt mondtam, h bármikor jöhet a következő!!!!
És bizony Neked jár a leghatalmasabb csokor virág Anyák Napján (meg Lindinek, meg Jucusnak, a többieknek azért nem ,mert vagy nagyon gyorsan szültek, vagy nem olvastam a történetet...Kép )
Beetrix!
Semmi baj!!! Kép
Kriszta!
Hajrá-hajrá!!!

Ma voltunk az Ikeában...kaptunk egy daim csokit, meg lufit, amit szegény B kilukasztott és úúúúúúúúúúúgy zokogott...Kép Nem különösen volt semmi sem leárazva, csak egy fonott kosár, ami alapból 3000 Ft, most meg 1000 Ft volt.
Rulez: sztem annyit jelent: Sirály!!! és mi magyarok Kép tényleg ruleznek ejtjük, ami nagyon tetszik, pont mint a single (szingli) és a lame (láma). Na, jó, igazából a szinglitől TELJESEN ki vagyok akadva...
bár már kezdem megszokni.
és most visszakapcsolom magam ON-ba....ööööö, de nem tudok mit irni...
na, most ennyi...
zs.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsancinak off: annak a kosarnak nem tudtam ellenallni, meg egy csomo bebiizenek, de azt a szines fagyurukbol allo micsodat, amit vettem megsem adhatom oda a gyereknek, mert az egyik karikarol ot perc alatt leragta a festeket. Azt hittem jo lesz, mert mar olyan ugyesen szetszed meg elramol mindent. Tehat nem veletlenul irjak ra, hogy mennyi idos kortol lehet, mi? Kép Ezek szerint csak a penteki taposomalomban volt erdemes vasarolni. (Megoffabb: mit javasolsz, ha ma reggel elvittek a lomtalanitos cuccokat a kozteruletfenntartosizek pedig csak jovohetrol volt szo, es meg nem szedtuk ki a harommeternyi otvar gardrobszekrenyunket, hova tudjuk majd kidobni?)
moosejaw

Duo!
Beteges hajlamom lenne, hogy végigröhögtem a szüléssztoridat? A legjobb epizód az "összeszedje ami a csomagból kimaradt" és a "s..gem köszönt vissza", hát ezeken még most is derülök. Köszi, hogy megosztottad velünk.Kép
Egyébiránt nem semmi.

Moose!
Nyertél. Annyira megsértődtem, hogy.. Kép
Kókuszbomba helyett te igazit kapsz. De abbahagyom a hülyeséget. Kép

Most teljesen és hosszan OFF leszek, bocsi, de próbálom Onban előadni:
Idő: tegnap du, hely: campona-tesco, közelebbről: női lapok. Szereplők: neet és a Nők Lapja.
Gondoltam, belenézek, és ha tetszik, megveszem, elvileg kedvenc lapom, gyakorlatilag hónapok óta nem vettem meg. Erre milyen meglepi ér? BE VAN NEJLONOZVA! Már ez is bosszantott, de gondolom egyrészt a "bunkók" miatt van (magamat is idesorolom), akik beleolvasnak, hogy érdemes-e hazavinni, másrészt tele van nyomva reklámlapokkal, amik kiesnének nejlon hiányában, ill. a reklámgyűlölő bunkók (magamat is ideértve), otthagyná a pócon a reklámanyagot, előfizető csekket, stb -t, amit NEM akarok megvenni! Szóval ez egy. Akkor nem lapozok bele. De legalább a címlapot hadd tekintsem má' meg vazzeg, hogy pár szó ismertesse, mi lakozik a lapban , érdekel-e annyira, h megvegyem. De ezt sem hagyják, mert egy a lapot 50% ban elfoglaló jól megfingatós bifidusz esszenzisz joghurt REKLÁM elfoglalja az oldal felét. És alánézni nem lehet, a már említett nejlon miatt! Így kiba..ni a Szent Imrés kismamával!!! Így már nem is annyira OFF, ugye??
Annyira felhergeltem magam, hogy újabb félévig meg se fogom venni!!!
neet, a felhergelt
neet

DuoKép
Koszonjuk a beszamolot!!Kép

MoosKép
Ne bizonytalanits el...Kép A magzatviz szintelen,nem??Ez meg feheres volt.Mennyisege?Hogy is tudnam leirni,hmm...a bugyin kb 3cmes folt,de folyni nem folyt sem a labamon sem sehol.
En is gondolkoztam,hogy tegnap bemenjunk,csak az tartott vissza,hogy irtatok,hogy 2 ujjnyi tagulasig a vajudoban lehetek egyedulKépKép Meg ha a viz lenne,akkor csak lepnenk elore,nem?Fajasugyileg.Vagy nem?

ParasKriszta es FocizoAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

ParásKriszta!
Nem tetszik a jelződ, legyen inkább VaganyKriszta! Kép Tudom, hogy én is ilyen voltam a nagy nap előtt, de nyugi, az igazit ÉREZNI fogod! Tudni fogod, hogy ez már az! És így a végefelé igencsak megnő a folyás mennyisége, szóval lehet, h szivárog már valamennyi víz, de inkább valószínű, hogy ez csak egy normál folyás.
A magzatvíz meg mindenkinél más színű, ahogy hallom. A rózsaszíntől a színtelenen át a zöldig volt itt már minden, szóval ez nem túl kézzelfogható jel, sajnos. Ha a bokád is olyan, na akkor az már az! De lehet vajúdni anélkül is, hogy bármi elfolyna, én este 8kor kezdtem a fájásokat és másnap délben a burokrepesztéskor folyt csak el a víz! Viszont a fájások meg már egyértelműek voltak, juj.
Drukkolok továbbra is, stay online, és tudósíts.
neet
neet

Duo: ez igen le a kalpaggal....

Moos: szerintem az öcsikémnek nincsenek olyan mélyen szántó és analizáló gondolatai úgy általában sem, nemhogy a szavakról...Kép szóval tied a RULEZ szó etimológiai eredet megfejtésének fődíja :D

Voltunk dísznövényen, vettün fűszereket, meg futó árvácskát, meg koktélparadicsomot, meg mittoménmégmit....(Vik a növényfelelős)
rengeteg ember, fiyelmesebbnél figyelmesebbek, de az egyik növény jó nagy volt, azza vagdostam hátba őket, ha közeledni mertek a pocakomhoz...na meg könyököltem is...Kép

Páromnak megjegyeztem, hogy az alvázam szétesni készül....erre mondta, higy ja, azt hívják szülésnek Kép a kis szemfüles

Jucus:
nemtom te kérdezted e, de Sisely bolt a Párizsi utcában van (Váciból nyíló keresztutca asszem ahol a humanic van a saron, vagy talán még előrébb az Erzsébet híd felé)

Anyóstanfolyás:
talin díjtalan, de hatás elmaradás esetén leverhetitek az enyémen :D

Kriszta:
azért drukk és nyugi....

Na, most pihi van, este meg koncert, de aolyan szoftos komolyzenei (Moos megnyugtatására)

Csóka lányok
Ada
ada007

Sziasztok!
Proone!
Szerintem a Szántho az a szánthÓ(Anyu is a Szt. Imrében szült engm egy pár éve és emlékezett rá...még ilyen távlatokban is...képzelhetitek!)

Moose!
Mail ment, kicsit zavarosan!
OFFFFFFFFFFFFFF!
Lányok!
Azért a viccnek is van határa(ami a Pápás képet illeti)...és amennyiben annak szántátok!

Talira valszeg nem tudunk menni, sajnálom nagyon, de remélem szép időtök lesz!

Remélem már rendben van a kórház és mindenki ott szül aki szeretne.
Egy kérdés: Mindenkinek hülye védőnője van?

Ada látom még egyben! Drukk!!!!
Cili
bcickany

Sziasztok lányok!
Green! Nagyon édi a bébi!
Duo! A te babád is cuki. A szüléstörténetet olyan jólleírtad, hogy én is a humoros részt vettem ki belőle. Utána olvastam el még egyszer az időpontokat nézve, hát igen, nem volt gyors és könnyű.
Ma nagyon jó dolgom van, itt van anyukám és a hugom, és ők babáznak egész nap, én csak szoptatok, meg a szaros pelust én cseréltem.
Felüdülésképpen meg takarítottam, de ez most olyan jól esett. Pedig amikor csinálhattam utáltam.

Szerdai party mikor kezdődik, mert én még mindig nem tudom.
Ja, és mit vigyek? Sütést-főzést sajna nem vállalok. 1, mert nincs időm, 2, mert béna is vagyok, több égésnyom nem fér a kezemre.

KépKép
KépKép
lindicita

Neet, ne hergeld magadat, mi is megjártuk a Nök Lapjával. Nem tudom miért csomagolták be, mert semmi komoly reklámanyag nem volt benne, kivéve az új sunsilk hajtrutyikról egy ismertetö füzetecske. Az se vmi nagy durranás.
zanza

Bkrisztának is drukk!!!!! Szerintem fogod érezni, ha szülnöd kell!Ügyes legyél és ne félj!
Cili
bcickany

Moose!
A kosárnak én sem tudtam ellenállni, de a gyerekcuccokhoz apa (az előrelátó) nem engedett oda...Kép
Bcickany!
Asszem MINDENKINEK hüjjje a védőnője...olyan "anyós-effektus".
Neet!
Igy kibaszni egy Szt. Imrés anyukával?!! Kép Többet én sem veszek nőklapját. csak anyák lapját. Ja, azt szokta vki olvasni??? A mostaniban van egy cikk vmi nyári dologról, és van ott egy fénykép,amin anyuka fogja a kislányát (kb. 2 éves) és a kislányon TANGABUGYI van!!! Brrrr...
Ada!
Köszönjük a nagylelkű felajánlást!!!!
Zsanci, a fülfájós Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta!
Én már 2x szültem, és még mindig nem tom milyen a magzat viz...Kép Ez volt a legparásabb része a terhességemnek!! Már decemberben éreztem a magzatvizet, de a doki szerint nem az volt...és végül is, neki lett igaza...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta, ez nem mennyiseg. Egyetertek Neet-tel, csak egy sima folyas valszeg. Lehet, hogy mar annyiranagyon szeretnel a sracert menni, hogy kitalaltad ezeket a testnedveket meg fajdalmakat. Nagyon cseles. Kép En mostmar nem is aggodom. Majd ket het mulva visszaterunk rad Kép Kép

Ada, en hozza sem szoltam a rulezhez, valakivel osszekevertel. Egyebkent meg ennyire nem birsz a bulizos magaddal, hogy mar komolyzenere is elmesz? Kép

Cili, koszonom a mailt, nekilatok. Te nem lehetsz a sajat magad vedonoje? Es nemcsak hivatalbol, papirforma miatt kell neked is? Vagy o ezt nem tudja? Vagy mindent jobban tud? Kép

Zsancioff: vegulis sikerult ma kidobnunk a szekrenyeket, ugyhogy a kerdes mar targytalan. En barmit csinalhatok az ikeaban, de 20 percen belul ki kell jonnom Kép meg jo, hogy mar tobb termekuk van a honlapjukon, mint a katalogusukban, igy szazszor at tudom nezni meg gondolni meg megirni a bevasarlolistam, mielott indulunk.
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: