A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Dancsi!

Nem semmi a Jozsó.Hamar elindult.Gratulálok hozzá!

Gira!

Nagyon édes a kislányod.

Ildi
tfildiko

Dancsi, el ne hidd már, hogy baj, ha menni akarsz!:-)) Sőt, teljesen normális. Mindenki ezt érzi, én is. Én sem vagyok szívbajos, otthagyom Lucit nagyanyónál, ha muszáj, csak sajnálom, hogy nálatok ez nem működik (nyilván nekik is sok az elfoglaltságuk, dolgoznak, stb. az én anyámmal szerencsés vagyok, otthon van )
Csak remélni tudom, hogy megfelelő embert találsz. Ha sikerül megtudnom a számot, megírom.

Gira, szuper ügyi vagy! Lássatok neki a következő kismanónak! Képet kérek!

Melissa, sajnálom, hogy műtét lesz, remélem, hogy nem lesz gond. Ki műti? Füzesi prof?

Anita, ne haragudj, hogy csak most esett le! Én is sok boldogságot kívánok! Nem a tömeg a lényeg, hanem hogy jól szórakozzon mindenki.

Enikő, ha magától fog Bogi agya, az nagyon jó, csak ne erőltessék a szülők a manókat. Szerintem ennyi az egész, a többi nem számít.
Luci most éppen apa emlékpénzeit pakolja, lesz nemulass, ha hazajön:-)))
H
babamama

Norcee!

Tejcsim egy hadseregnek is elég lenne. Már a kórházban üzletelni akartak velem Kép

Egyik nap megittam egy doboz sört. Mindenki röhögött rajtam, hogy milyen züllött, bohém nő vagyok. Délutánra meg annyi tejem lett, hogy Rékának csak a fele kellett. Akkor már nem röhögtek, hanem mindenki rendelte a sört Kép

Gira
Vendég

Gira!
Nagyon örülök, hogy pozitív élmény maradt a szülésről. Milán bent volt? Kinél szültél? Szopi megy? Nagyon szép Réka!

Lányok!
Vett nekem Zoli muffinsütőhöz hasonló kuglófsütőt (szerinte ez a megfelelő méret Kép). Kérdéseim: van ebbe való sütőpapír? (Tescoban semmilyen nem volt.) Teflonos formában, sütőpapír nélkül, mennyi az esélye, hogy nem ragad bele? Ne is próbálkozzak?
Teljesen rá vagyok izgulva a csodás csokisra.

Dancsi!
Férjed gondolom napközben sose ér rá.?
Nekem nem a vásárlás, kozmetikus/fodrász hiányzik, hanem, hogy Zolival kettesben elmenjünk valahová, ezért is érzem, hogy tárgyi dologra soha nem vágytam annyira, mint a házunkra, ahová jön anya (így állandó kéznél levő bébisintér lesz, ráadásul neki is Lénának is saját terep lesz, remélem), meg gondolom anyósom is igen gyakran.

Nóri
norcee

Gira!
Megelőztél a válasszal. Kép Na ennek nagyon örülök. Tudod az elején vigyázni kell, hogy nehogy begyulladjon a cici a sok tejtől, de ha nem akarsz hónapokig fejni, akkor érdemes ésszerűen csökkenteni a fejések számát, egy picit hagyni benne, de vigyázni, hogy ne csomósodjon. Persze, ha van hozzá türelmed, akkor legjobb eladni.

Nóri
norcee

Katicabogár!

Valami gyakornok dokinőnél szültem. Még a nevét se tudom. De semmiben nem szenvedtem hiányt. Akkor éjjel teljesen egyedül szültem az egész klinikán. Volt egy halom szülésznőm Kép Sok szakértelem öszpontosult a szobába Kép A dokinő meg rendkívül lelkiismeretes volt. Mindent nagyon jól akart csinálni. Ha meg valamiben bizonytalan volt, hívta
a 'jóképű szőke' dokit (akinek a nevéről szintén ibolyám sincs) Mindenki nagyon ráérős volt. (Az én szülésem is Kép)

Gira
Vendég

Gabi3, megkaptam az emilt, válaszoltam most.

Gira, akkor végül jó volt így, hogy nem volt saját orvosod?

Kati

Kati
katicabogár

Norcee!

Milán végül bent maradt. Jobban ki volt készülve a végén, mint én Kép

Gira
Vendég

Gira, megelőztél Kép.

Kati
katicabogár

Katicabogár!

Maximálisan meg vagyok elégedve a ellátással. Szóval végül is szerintem pozitív irányba sült el, hogy nem volt saját dokim. (Persze ez másképp is lehetett volna, de így azt mondom jobb volt)

Gira
Vendég

Gira!
Sejtette, hogy nem fog kimenni, ha már egyszer bement, hanem bentragad. Írsz szüléstörténetet? Hosszú volt a kitolási szak, vágtak?
Más: tgyással rendben minden? Ugye igényelted már?

Ja, lányok az jutott még eszembe, hogy nem tudok kapásból mondani olyan országot, ahol az anyuka ilyen hosszú ideig otthon lehet a gyerekével, mint HU-ban, hanem a legtöbb helyen 6 hét, 3 hónap múlva vissza kell mennie dolgozni vagy elveszíti a munkahelyét. Na, szóval ebből csak azt akartam kihozni, hogy ha van konkrét infótok bizonyos országról érdekelne, hogy ott mi a helyzet és, hogy hogy élik meg az anyukák, mert én néha érzem magamon, hogy uncsi itthon (főleg, ha esik az eső és fúj a szél).

Nóri
norcee

Sejtette=sejtetteM
norcee

Nóri, szerintem ez tőlünk nyugatra úgy van, hogy elég sok nő "háztartásbeli" lesz a gyerekek születése után. Én Németországról tudok, ott eléggé erre van berendezkedve az ország, kevés az óvoda pl. És általában nem gond a kieső pénz, mert egy keresetből is simán meg tud élni a család. Ahol meg dolgozik az anyuka, ott van au-pair, vagy bébiszitter ezerrel.
És én nyolc-kilenc éve több olyan nőt ismertem, akik részmunkaidőben dolgoztak. Ja, és a nyelviskolában ahová jártam sok-sok középkorú nőt is láttam. Ja, és önkéntesként dolgoztak mindenféle karitatív helyeken. Szóval nem a munkahely-gyerekek-háztartás-ról szólt csak az életük, munkahely nélkül is megtalálták a helyüket.
Most állítólag sz@rban vannak gazdaságilag, tehát lehet, hogy változások voltak.

Kati

Szerintem, ha beköltöztök a házatokba, sokkal kevesebbet fogsz unatkozni Kép.

Kati
katicabogár

Gira, tök jókat írsz, nekem úgy tűnik, jó oldalról nézed a dolgokat, meg rendben is vagytok! Kép

Kati
katicabogár

Kriszti!

Írd meg légy szí a mobilod számát,mert a múltkor elfelejtettem elmenteni.Kerestelek többször a vezetékesen,de nem vetted fel.Köszi

Ildi
tfildiko

Sziasztok

Gira, gratulálok a lánykához, nagyon szép baba. Kép Örülök hogy jó emlék a szülés és hogy van sok tejed.
Az ügyeletes dokinő sötét hosszú hajú volt?

Noéminek és Csillának nagyon boldog névnapot kívánunk. Kép

Gigi
gigi1

Nóri,
apa napközben dógzik. Kép)

Nekem is piszok mód hiányzik,az, hogy nyugiban elmenjünk kettesben valahová. De majd eljön annak is az ideje, néha kibukok, de túl fogom élni.

Tudod, hogy kis hazánkban otthon lehetsz 3 évig az végülis nem rossz. De attól függ hogy nézed. Pl. ugye maximalizálva van a gyed, ami azért nem túl sok pénz, lássuk be. Ok, máshol nincs ilyen, de ott apuci lazán eltartja a családot, a mami pedig otthon házitündérkedhet. Nincs rászorulva, hogy visszamenjen dolgozni.

A fene tudja mi a jobb.

Nekem egyelore semmi kedvem visszamenni, jól elvagyok itthon, leszámítva néha a bekattanásomat, mint pl. ma. Amúgy a fucker bank fellebezett, szóval a munkaügyi peremnek még nincs vége. Túl hamar örültem. Kép Kép
Vendég

Gira, nagy gratula a kislányodhoz! De jó, hogy ilyen sok tejed van. Jó babázást!
Ezek szerint követhető példa ez az ügyeletesnél való szülés.

Noéminek, Csillának boldog névnapot!

Gabi, busszal tervezem, hogy kimegyek Algyőre, majd légysz írd már meg, melyik megy arra. Köszi.

Enikő, jobbulást a párodnak! Ügyes vagy, hogy ilyen sokat foglalkoztál Bogival már eddig is.

Meli, sajnálom én is, hogy műteni kell a babódat. Daninak is volt ilyen, csak 3 éves korában. 1 nap voltunk csak bent, este már vihettem is haza.

Dancsi, nagyon ügyes a kisfiad. Érthető, hogy már vágyódsz a kikapcsolódásra. Kép

Nóri, szerintem nagyon jó, hogy 3 évig van mód otthonmaradni. Én már 10 éve itthon vagyok, nem unatkozom, hidd el. De tisztában vagyok vele, hogy ez nem megoldás mindenkinek. A részmunkaidős foglalkozást el kéne már terjeszteni nálunk is.

Kati, mit tanítottál?

Jó éjszakát!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Lányok, mi is busszal megyünk pénteken Algyőre. Gabi nekem azt írta, hogy Tarjánból, a Víztorony térről indul. A Tisza Volán honlapja szerint a Mars térről is van járat. Nekem a Víztorony tér jobb, aki még onnan jön, megbeszélhetnénk, hogy együtt megyünk. Megy busz 8.45-kor és 9.15-kor. 20 perc a menetidő.

Erika: matek-német

Kati

Kati
katicabogár

Gira,
Réka gyönyörűszép Baba! És hogy pereg a filmed Kép?
Sikovanyecz dr Kép

Bekattanás:
Teljesen normális, hogy elvágyódik az ember lánya. Nekem is egyre többször eszembe jut, h mostmár el kellene menni kettesben Gergővel valamerre. A múlt 7en 3 napig odavolt Siófokon értékesítési konferencián és maga sem gondolotam, hogy ennyire fog hiányozni. Annyira örültem Neki, hogy hazajött és azóta is mintha jobban szeretném Kép.

Sóbertnorbiéknak volt egy jó mondásuk, hogy a kislányuk érkezett hozzájuk, neki kell alkalmazkodni az ő életükhöz.
Nyilván az ember minden tőle telhetőt kihoz magából, de amikor elfogy a töltet, muszáj pótolni. Ez az én esetemben az, hogy 1. legyek kettesben Gergővel kicsit, 2. elmenni pár napra kikapcsolódni, ahol nem kell házimunkázni és ahol az embernek kiszolgálják a hátsóját.
Beszéltem a HR-es csajjal és elintézi, hogy soron kívűl, hamarabb kapjuk meg az üdülési csekket, így el tudunk menni hamarosan pár napra Kép.
Már alig várom. Sopronba megyünk, mindent kinéztem. Szauna, pezsifürdő, hegyek, fák, madárcsicsergés...

Gabi3,
Erdészapuka Manóival volt nálunk, onnan tudom ezeket Kép.

Ildi,
mélben küldöm a számom.
Itt volt Anyukám, délután séta, majd CORA, nem voltunk itthon, ezért nem értél el.

Dancsi,
szerintem 1 estét/hónap igazán segíthetne valaki rajtad a Mamák közül. Vagy nem?

Anita,
szerkód milyen lesz?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Voltunk Bogival és Bencével a Sever megnyitóján. Hát mit mondjak, török holmik drágáért! Kiakadtam, hogy egy utcai felsö anyukám korabeli hölgyeknek 10-15ezer ft. Nem tudom milyen réteget céloztak meg ezzel a bevásárlóközponttal. Mondjuk a nevenincs felnött farmerek 4-5ezerbe kerülnek, az nem vészes. Felsök gyerekeknek (vékony anyagú, hosszú ujjú, semmi extra) 1990.- ! Nagyon vagány farmer naci gyerekeknek 5-8ezer!
A cipök horror áron vannak, de csak nagyon nagyon nagyjából néztem szét, mert iszonyatos tömeg volt!

Viszont 2 észrevételem van a Sever Centerrel kapcsolatban. Nincs vécé, még a Sever gyorskajáldánál sincs, legalább is nem láttam. Mondjuk nem is kérdeztem meg, csak úgy feltünt, hogy sehol nem láttam a kiírást!

És babakocsival megint csak nem lehet felemenniKép. Ugyanis vagy a lépcsön cipeled fel a babakocsit, vagy a mozgólépcsönKépKép. Lehet választani. Nem tudom, hogy az esélyengyelösség évében, hogy adhattak ki engedélyt így! Persze a gyermekosztály az emeleten van!!!!

És tök szar, hogy a járólap, vagy akármi ami le van rakva állatira csúszós! Esösebb idöben sztem életveszélyes.Kép
Szóval rám nem tett különösebben jó benyomást az új bevásárlóközpont.Kép És tele van biztonsági örökkel, akik úgy néznek mindenkire, mintha lopni menneKép Minden ember potenciális tolvaj! Hát végül is......csak engem speciel idegesít ha vásárlás közben rám van tapadva a biztonsági ör, mint Pesten a Média MarktbanKép Ott minden vevöre jut egy ör!

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő,
ez gáz...
Azért kibírtad fosi nélkül Kép?

Kép

Kép
eszteranyu

Eniko,
Mi ez a Sever? Én nem is hallottam róla.

Én a Dm-ben utálom, hogy mindig jön utánam az or, mintha lopni akarnék. Egyszer be is szóltam neki, hogy ahelyett, hogy követne engem, inkább segítene a bejáratnál felcipelni a babakocsit.

Meg egyszer volt,hogy válogattam, olvasgattam a krémeket, és szó szerint állt mögöttem. AKkor hirtelen megfordultam és megkértem,hogy ne bámuljon már. Utána szégyelltem is magam, mert gondolom ki van nekik adva, hogy ezt így kell csinálni. Látszott hogy szarul érzi magát o is.
Vendég

Enikő,
felmész pestre, amikor itt is van média?

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi,
a Vásárhelyi Pál utcában építettek egy bazi nagy komplexumot, na az a törökbót.
Jót röhögtem a sztorikon. Én is beszólós vagyok, én a hiperekben hülyén toló kocsisoknak szoktam néha Kép.
Ez a frusztráció maximális kivetülése ám, ugye tudod Kép.
Eccer elmehetünk kettesben a városba Kép!

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti: KiKép! Mivel már 5. napja nem ettem szinte semmit!Kép
Dehogy megyek fel Pestre a Médiába, csak amikor még ott laktam....anno!

Dancsi: A Vásárhelyi P Úton nyílt egy török érdekeltségü bevásárlóközpont. (Itt van tölünk 10 percre gyalog. Ilyenkor jövök rá, milyen szupi helyen lakunk, itt van minden a szánkba. Pláza, tecsó a belváros is kb 15 perc gyalog.)

Enikö

ceniko
Szeged

Enikő,
akkor mi jön ki Kép?

Kép

Kép
eszteranyu

Enikő: Én is örülök, hogy klassz helyen lakunk: Pláza, tecsó jó messze KépKépKép

Kati
katicabogár

Kriszti: Miröl beszélszKép? Boginak kellett pisilni! Sehol nem találtunk vécét így hazajöttünk.

Kati: Én örülök, hogy nem kell messze mennem bevásárolni. MÁs lenne a helyzet, ha lenne autónk, de gyalogosan 2 kölökkel....
Nekem ez igy jóKép!

ceniko
Szeged

Kriszti,
hú sajna én ilyen beszólós vagyok. Menjünk egyszer együtt? Okés.Kép

A férjem mérges is miatta. A múltkor jöttünk haza, és egy pasi a házunk elott, a kerítés tövében tojatta a kutyáját. Legalábbis messzirol úgy tunt. Jól beszóltam neki, hogy remélem nem ide csinált a kutyája. Erre mondja, hogy nem, csak pisilt. Kép
De szerintem nem rajta múlt (a pasin), simán otthagyta volna a cuccost.
Vendég

Kati,
Ti merre laktok?

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,
látom te is egyedül vagy otthon. úgy utálok egyedül lenni itthon, foleg este. Meg az esti cirkuszt egyedül csinálni.

Na, megyek aludni. Jóccakát!
Vendég

Sziasztok!
Csak röviden, mert nem volt időm a héten jönni. Persze nem azért, amit elterveztem (vasalás, pakolás stb.). Bizony nem haladtam úgy, ahogy akartam. mindig közbejött valami.
Szerdán egy újabb tejkristály, de családi összefogással sikerült itthon eltüntetni. Már be is írtam előre a naptárba, hogy "szerda= elzáródás". Kép

És persze elkezdtem a visszaszámlálást. Hétfőn irány a meló. Csak épp a legvégébe olvastam bele, majd pótolom.Igazából én nem unatkozom itthon. Nem is unatkoztam.
Az meg, hogy 3 évig jár itt ellátás a kismamának, nagyon jól hangzik, csak épp semmire sem elég a pénz, amit adnak.
Kiváncsi leszek, mennyi idő kell, hogy belerázódjak a melóba.

Tomikáról: egyre ügyesebb, okosabb. Kép Beszéd: szinte mindent utánoz, egész nap jár a szája. Újabb szavak: tessék, csüccs, mama (ez eddig kimaradt), tete=telefon.
Ja, és kibújt a 9. fog. Látszólag könnyen viseli, inkább az a feltűnő, hogy nincs étvágya (főtt kaját alig hajlandó enni), inkább a rágcsálós dolgokat. Ja, és próbálkozik a kanállal egyedül enni. Utána jöhet a mosdás és fölmosás.Kép
Járás: egy hete itthon gyakorlatilag önállóan közlekedik két lábon. Kint cipőben még kissé bizonytalan, de egyre jobban megy ez is.
Persze mindig arra akar menni, ahol autó van, és megfogdosni az összes autó összes kerekét.
Ja, voltunk a héten a százszorszép játszóházban. Tomika nagyon élvezte, igaz esett egy jó nagyot, fölrepedt a szája (ált. minden nap esik egy jó nagyot Kép)
Most más hirtelen nem jut ezsembe, bár azért reggelig tudnék róla írni

Csillának és Noéminek nagyon boldog névnapot kivánunk!

Igérem, hogy jövök még, és visszolvasok. Mindenkinek jó hétvégét.

Tomika udvarol. Nem lehet elég korán kezdeni...
Kép

"Ihaj, csuhaj, sose halunk meg...":
Kép

Tünde+Tomika
ptünde

Tünde: Tomi kis barátnöjét, nem Antóniának hívják véletlenül? Kép
Nagyon édesekKép

ceniko
Szeged

Dancsi,
szerencsére Gergő itthon van mindig, ő fürdet kezdetektől fogva Kép.
Csak most filmet néz, így a gép az enyém.

Tünde,
meló Kép.
Képaláírás (2.) tuti jó Kép.
Hol hintázik?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Hölgyeim!

Szomorú hírem van. A pénztárcám teljesen kimerült, a nulla felé konvergál a sármom. ;)
(A kártyáimhoz már "azasszonynak" sincs köze, sőt a sajátjához se. :DD)

Szbea!
Az egészségkártya érdekel. Sajna hosszú távon szükségünk lesz a kedvezményeire. Szétnézek az ajánlott honlapon. Majd jelentkezek.

Jó pihenést mindenkinek!

János
erdészapuka

Enikő!
Köszi!
A kislányt Biankának hívják, "alkalmi" kapcsolat volt az újszegedi játszótéren.

Dancsi!
Újszegeden a Vedres utcában hintázik. Mifelénk sajnos nincs ilyen jó hinta.

További jó éjszakát!
Tünde
ptünde

Csináltam egy új albumot, van benne még néhány kép:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5449

Most már tényleg megyek!
Tünde
ptünde

Köszönjük a köszöntéseket mindenkinek.

Jó reggelt!

Végre volt egy jó éjszakánk.Az apa volt az ügyeletes,csak 2-szer kellett felkelnie.9h-tól fél 6h-ig aludt a csaj.Azóta mozgásban van.De jó,hogy itthon a férjem!Lustálkodhattam egy kicsit az ágyban.Kinn a 4.fogunk,és az 5.is lassan.

Tünde!

Nagyon ügyes a Tomika,és a képek is szuperek.
Hol fogsz dolgozni?Meddig tart a munkaidőd?Kíváncsi leszek,hogy a Tomikának hogy fog tetszeni ez az új helyzet.Remélem,hogy hamar hozzá fog szokni.

Enikő!

Én is azért szeretek itt lakni,mert minden itt a közelben.

Ildi
tfildiko

Tünde! Tomika is hamarosan elkezd szaladni, most már Orsit is nehéz utolérni ha megindul. Már a bevásárlókocsiban sem hajlandó ülni, cirkuszol, mert naná ha leteszem másfele szalad mint kelleneKép

Kriszti! Nektek jár üdülési csekk? Én annyit hallottam róla, és direkt néztem nemrég a honlapjukon de azt volt nyugdijasok kaphatnak csak. Akkor most mégis mi a feltétele és hol lehet igényelni?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi,
örülök az éjszekátoknak, nekünk szöryu volt, ráadásul egyedül vagyok itthon. de az vigasztal, hogy nálunk ez már csak ritkán fordul elo. hajnali 2-6ig vigasztalhatatlanul sírt Jozsó, cicizni sem akart. Aztán 7-kor felkelt végleg. Kép

Tünde,
klasszak a kélpek
Vendég

Gabi, Flónak boldog szülinapot!Kép

Anita, szép napot neked, aztán hosszú boldog házaséletet!Kép

Tünde, jó munkát neked hétfőtől! Biztos furcsa lesz újra dolgozni.

Szép hétvégét mindenkinek!

Erika

gerika

DancsiKép

Jövő héten én is magam leszek a kölkökkel legalább három napig. Nagy élmény leszKép

Ildi, örülök, hogy végre pihenhettél egy kicsit.

Erika

gerika

Dancsi!

Sajnálom.Mi lehetett a pici Jozsókával,hogy olyan sokat sírt?Ma már nem lesztek kettesben?

Anita!

Sok-sok boldogságot kívánok nektek!!!

Erika!

Hát,egyedül nem lesz könnyű neked.De gyorsan el fog telni az a három nap.Hova megy a párod?

Ildi
tfildiko

Tünde: Akkor nagyon hasonlít Bianka egy ismerösem kislányáraKép Nagyon helyes kiscsaj Bia, Tominak jó az izlése! Akkor apa megy gyesre? Merre laktok, hogy nincs normális jáccó?

Anita: Sok boldogságotKépKép

Gerika: Az kemény lesz! Nem irigyellek.

TFIldikó: Örülök, hogy pihentél egy kicsit! Most kivételesen Bogi se ébredt éjszaka csak a kicsi 1x.

És ma reggel már nem fejtem, már szopott a kicsi. Túl lettem rajta. Mármint a hasmarson. Szar volt 5 napig krumplin élniKép Viszont a jobb cicim fáj amikor szopik, mármint a mellbimbóm, de úgy "belülröl". A bal okés. Kiváncsi leszek a köv etetésnél mi lesz! Ja és amióta csökkentettem a tápiadagját azóta is zöldeset kakál, úgyhogy valszeg az új tápitól ilyen a széklete. Úgyhogy visszaállunk a régire.

Most, hogy nem ehettem, lement rólam néhány kilóKép Már beleférek a szülés elötti gatyáimbaKép Megpróbálom megtartani a súlyomat. Megvan valakinek a norbi féle Up-date menüje?
El tudja küldeni nekem? Vagy le lehet valahonnan szedni a netröl?Köcce!

Enikö

ceniko
Szeged

Enikő,
www.norbi.hu

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi3! Isten éltesse Flócit sokáig! KépKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Anita, Katica,Erika:Gyertek együtt! A Mars téri busz nem jön be Algyőra,ha jól tudom, elég sokat kell gyalogolni a körforgalomtól. Nem baj ha tíz előtt értek ide,mi itthon leszünk! Kép

Gira: Szép babucid van! Örülök, hogy sok tejcsid van, de vigyázz a mellgyulára! Jót teszel ha van energiád fejni, kevés anyatej van sajna!

Enikő: Van lift a Severben azt írták a hirdetőre.

Dancsi: Teljesen egyetértek veled, hogy kell kikapcsolódás. Tényleg egy hónapban egyszer csak ráérnek a nagyik?! Gratu Jozsó járásához! A bank durva!Jó volt a biztosági őrös dolog! Kép

Meli: Kár hogy műteni kell, de gyorsan hazaengednek. Fló tejtesóját is műtötték ugyanezzel, akkor olyan 8-9 hónapos volt. Ha nem záródik ki vagy nem okoz gondot nem kell sürgetni sztem. Flónak is mintha lett volna, de szerencsére kinőtte, ill. megerősödött a hasfala.

Nóri: Ha kikened margarinnal a formát nem ragad bele. Angi nem használ papírt a muffinhoz.

Tünde: Pont gondoltam Rád, hogynem sokáig tart hogy otthon vagy! Nem irígyellek.

Bátor is rosszul tűrte az éjszakát. Nem tudom hányszor kelt, de dőlt az orrából a takony. Sztem nem fázott meg, csak jön a foga,mert a szájából meg a nyál ömlik. Az ínyén viszont nem látok semmit az étvágya is jó, csak el ne kiabáljam!

Köszönöm Flóci nevében is a szülinapi köszöntőket! Hihetetlen hogy telik az idő. Olyan érdekes, akárhányszor gondolok az ő születésére mindig könnybelábad a szemem.

Gabi3
inecsg

Gabi!
Flócinak gratula!
Köszi a megnyugtatást tejügyileg. Most egyre inkább azt érzem, amit Angi is írt, hogy akár hosszú évekig is fenntartható a tejtermelés. Most éppen mensizek, volt, hogy hasmenés miatt napokig nem ettem, hát nekem közben is mindig volt tejem.
Léna is taknyol és szerintem ő is a fognövesztés miatt.
Fincsi lett a csodacsokis és egy cseppet se ragadt bele. (Angié szilikonos (no nem a cici Kép ), ezért nem kell neki se papír se kenés.

Nóri
norcee

Gabi!

Én is boldog szülinapot kívánok a Flórának.

Kriszti!

Nem jött meg a telcsiszámod.Majd próbálkozom tovább a vezetékesen.

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: