Amíg kicsik voltak nekünk is kifolyt a pelusból a pisi. Úgy három hónapos koruk óta egyszer sem. Babylove pelust használunk. Pont olyan jó, mint a Pampers csak nem annyira drága.
Mindenkinek köszönöm az érdeklődést, a szemem már rendben van. Még két napig csöpögtetni kell, de már nincs bedagadva és nem is piros.
Andi! A Megasztár döntőről majd írok, de addig még van 8 nap
Macs! Majdnem úgy jártam, hogy én is csak irigykedhetek. Alig tudtam jegyet szerezni, mert már a jegyirodákban nem volt. Na de erre való a net. Végül sikerült szerdán vennem két jegyet egy lánytól akinek dolgoznia kell és nem tud menni.
Csirkesz! Az összes gyerekem orrfolyós és köhögős, gyanítom ez már megint az oviból Miléna által hazahozott vírus. Nem egy élmény nővérkét játszani itthon.
Nagyon szép a párodtól, hogy ilyen figyelmes volt. Az orchidea meg biztos gyönyörű volt.
Ruben még nem csikorgat, de még csak egy hete bújtak ki a fogai. Lorának még nincs foga.
Nikk! Bandó biztos a foga miatt nem eszik. Ruben sem kar, mondjuk most a nátha is közbejött.
Vera! Nem csak a szemem, de a kezem és a türelmem sem elég néha.
BEvásárlós séta nekem is bejött amíg csak egy majd két gyerekem volt. 4-el nem vállalnám. De lehet, hogy csak öregszem
Boldog Noémi napot!