A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Köszönöm mindenkinek a drukkot!

Zituska! Nyugodtan betehetsz a tábliba! Örülnék neki! Az adataimat mondjam? Vagy úgyis tudod?

KépKép
nicika

Mohácska! Remélem úgy kilenc hónapig már nem fog megjönni! Természetesen ha megjönne is maradnék! Ez a csapat is nagyon aranyos és összetartó! Jó itt lenni! Meg itt több mindenkiért lehet szurkolni!
Mindenkinek szurkolok aki csak rászorul!

KépKép
nicika

Bogi Kép Nem mérnél egyet reggel? A hormon gyogyik a hőt is befolyásolhatják????????? Azért vasárnap tesztelsz, ugye? Te régóta jársz már a dokidhoz? Én sem szívesen váltanék honlapot, mert bár nem régóta írok ide, megkedveltem az egészet még a karbantartások ellenére is Kép

Zitus Kép Örülök Kép Az adataim: 2005. január óta próbálkozunk, most vagyok a 11. ciklusnapon, a cilkusaim sajnos elég rendszertelenek, 25-37 nap között váltakozik Kép 28 éves vagyok és Szegedről írok Kép Köszi Kép

Nicika Kép Mi is szorítunk neked!!!!!

KépKép

KépKép
timika

Hát Ági, ez aztán a jó hír!!!!!!!! Csak miattad kapcsoltam be a gépet, mert most értem haza, és rohadt fáradt vagyok!!!Annyira örülök Neked!KépKépKépKépKép
lkt

Lányok!Kép

Csak tényleg röviden, mert nem akarok zavarniKép
Mégegyszer szeretném megköszönni a támogatásotokat, hogy izgultatok értem és hogy most velem örültök!Kép
Olyan sokat jelent ez nekemKép
SOHA NEM FOGLAK ELFELEJTENI TITEKET, ÉS AZT HOGY ITT MINDIG KAPTAM JÓ SZÓT ÉS MEGÉRTÉST!KÖSZÖNÖM NEKTEK!

A magánlaboros eredményemet ma tudtam meg!
IgM negatívKép
IgG negatívKép

Azt hiszem most már tényleg lezárhatom ezt a fejezetet. Most már csak arra kell nagyon figyelnem hogy a terhesség alatt ne fertőződjem meg!
Viszont a tapasztalataim az egészségügyről, az orvosokról, az egész rendszerrőlKépKépKépKépKépKépKép
Ha van pénzed és kapcsolatod, van lelet 5 nap alatt is, ha nincs akkor csak 2-3 hétKép(addig meg akármi is történhet veled)
Sajnos ez a magyar valóságKép

Mindenkinek nagyon jó egészséget és mihamarabbi pocakosodást kívánok!

Megann 19+4

Kép

Kép
megann

Megann!
Most már ne légy szomi! Nekem is elég soka tapasztalatom van, negatív is, a magyar eü-ről! Nem akarlak elszomorítani, de ha kezedbe fogod a babódat, még több lesz, sajnos! Kép
Nekem a legfrissebb, hogy már több hete viszket a bőröm Elmentem bőrgyogyihoz, írt minden félét, és ajánlott egy teljes vérkép-nézést. A háziorvostól megkértem, majd az eredményre ő azt mondta tökéletes. (Magas AST-re 200-ig jó, nekem 232, azt mondta, volt valami légúti fertőzésem, náthás sem voltam). Elvittem a leletet bőrgyogyihoz, ő megemlítette az minimálisan alacsony HDL értéket (1,7 helyett 1,2) és vörösvértestet (4 helyett 3,98) AST-ről nem szólt. Viszont továbbra is viszketek. De: ne egyek mogyorót, diót, csokit, vaníliát, fahéjat, tojást és még nem tudom miket. Amikor megemlítettem, hogy hetek óta nem eszem ilyesmit, azt felelte, ő nem azt mondta, hogy ilyet eszem, hanem hogy ne egyek belőle sokat, pl. vaníliás sütit csokiöntettel. Pedig én egyáltalán nem eszem 3-4-5 hete édességet, mert nem is kívánom. De nem küldött el allergiavizsgálatra sem. Pedig ki kellene talán ezt is zárni. De nem baj, viszketek továbbra is, már mindenhol. És nem eszek édességet, de bevágtam bosszúból egy adag tojásosnokedlit, amitől semmivel sem viszketek jobban, mint eddíg.

Bocsi, hogy hosszú voltam, de ez is egészségügy Kép

Puszi Kriszta

mohácska

Jó reggelt lányok!

Noémi!
Először is neked szeretnék boldog névnapod kívánni! Kép

Ági!
Gratula neked a pocaklakóhoz, vigyázz nagyon magatokra. Kép

Megann!
Nagyon örülök, hogy végül semmi gond nincs. Remélem ezután már csak szép események következnek a terhességed alatt. Kép

Nicika!
Üdv nálunk, ne maradj soká. Elolvastam az írásodat, és szemet szúrt, hogy a párodnak volt prosztatagyulladása. Én mindenképpen csináltatnék egy kiskatona vizsgálatot. Mivel, ha nem elég mozgékonyak, és nincsenek elegen hiába vagytok együtt kétnaponta. Sajnos tapasztalat beszél belőlem, mi is 3-4 hónapig próbálkoztunk aztán elfogyott a türelmem, és dokihoz mentünk. Most telik le a 3. HÓNAP!!!, amióta a párom szedi a gyogyikat, mivel ennyi minimum kell, hogy hasson. Nála nem volt prosztatagyulladás, de rossz volt a sperma kép. Hát ez csak egy jó tanács, és remélem nálatok nem lesz ilyen gond, de szerintem jobb tudni.

Pusza
Nina
nina79

Megann Kép Ugye azért írsz majd még magatokról?

Noémi Kép Én is nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!!! Kép

KépKép

KépKép
timika

Ági
MEGA-GIGA ÉS MÉG NAGYOBB GRATULA!!!!!
Igazán megérdemled azt az ici-pici pöttyöcskét a pocakodban. Annyira de annyira örülök!
Mesélj, hogy fogadta a párod! Nagyon kíváncsi vagyok!!! Irigyellek ám!!!!!!!!

Noémi
Boldog névnapot kívánok, és szép hétvégét!

Nicika!
Üdv nálunk, aranyos és kedves lány lehetsz! Neked is drukkolok a mielőbbi babásodásodhoz!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Lányok!
Szerintem ez már megint nem az én hónapomKép A hőm nem megy fel. 36.6 volt ma reggel.
Már meg is vettem a tampont, mert szerintem hamarosan megjön( még nem érzek semmit, de ilyen hő mellett...)
Azt olvastam valamelyik nap, hogy az ovuláció után a hőnek emelkedés után vissza kell esnie pár napra és majd vissza kellene emelkednie. Hát a visszaesés megvolt, de emelkedés elkerült engemKép

NoémiKép
Sos-sok Boldog névnapot kívánok Neked!!!

ÁgiKép
Tényleg: hogy fogadott a párod a hírt? El tudom képzelniKép

ZituskaKép
Hogy vagy? Érzel már valami kismama jelt? Rosszullét? Étvágy?

Olik
Vendég

Sziasztok!

Ági Kép
Millió gratula, sok boldogságot nektek!! Vigyázz magadra! Kép

Noémi
Isten éltessen névnapod alkalmából! Tudom, lehetne boldogabb is, de hidd el, lesz is boldogabb! Kép

Inszemesek! Drukk nektek, igen sok jó példa van már előttetek! Kép

Ja, és én nem megyek át máshová dumcsizni Kép

Tündi
Vendég

Lányok Kép nagyon köszönöm a kedves soraitokat! Már alig várom a hétvégét, még néhány óra Kép
Siófokra megyünk a Residence hotelbe, remélem marad ez a szép idő egész hétvégén Kép

Ági Kép hogy fogadta apa Kép a vacsit?

Noé
Vendég

Agi!!!!

Oriasi gratula!!!!!!! Nagyon gyanus volt a 18 mm!!!!! Jo pocakosodast! En meg valahogy most sem birom mindig elhinni, ugyhogy igy leszel vele te is majd egy ideig!!!!!!

Tobbieknek nagy drukk, inszemeseknek meg a spontanosoknak is.

MI jol vagyunk, koszonom, kicsit talan javula helyzet, mar nincs annyira hanyingerem, bar nem birok tul sok mindent enni.

dodo
9+5

KépKép
Kép
dodo32

Kedves LKTimi!
olvastam, hogy a férjednek is herevisszere volt, amit a szabolcs u-ban műtöttek. nálunk is ez a helyzet, a férjemnek alaki eltérést okozott, 3 hónapja volt a műtét (szabolcs u.), most esedékes az első kontroll.
Nálatok mennyi idő után rendeződött a spermakép?
Látom, hogy most inszemre készültök, erre mégis a spermakép miatt van szükség?
köszi: Tappancs

Minden friss babásnak gratulálok, olyan jó olvasni, hogy előbb-utóbb sikerül!
tappancs

Sziasztok Lányok!

Minden Zebrásnak gratulálok és sok boldogságot és egészséget kívánok a 9 hónapra!

Sajnos engem kedd hajnalba megműtöttek mert megrepedet a petezsák, a műtét nem volt fájdalmas csak az altatástól nagyon rosszul volt minden kijött belőlem egy napig és majd szétrobbant a fejem.Hétfőn megyek vissza varrat szedésre és Uh. vizsgálatra, megbeszélésre.
Tegnap haza jöhettem, olyan jó Itthon!!!!!!!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

LányokKép
Még egyszer köszönömKép

Este hazajött a párom, volt sírás-rívás összeölelkezés.Kép
Egész éjjel alig bírt aludni a drágám olyan izgatott volt.Kép
Én persze úgy kimerültem, hogy 2 perc múlva már aludtam is. Kép

ZitusKép
Mi is volt a neve annak az inekciónak, amit kaptál? Ugye ezt lehet használni stimu közben is?
Na nem nekem kell csak egy csajszinak egy másik topikból.Kép Említettem, hogy neked ez segített.Kép

Kép

Kép
pkagi

Barbi

Jobbulást kívánok! Pihenj sokat!

Lányok!
Tettem fel képet magamról a profilomba... ha valakit érdekel

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Koszonom minenkinek a drukkokat

Most jottem inszemrol. Erdekes modon nem nézték meg UH val hogy meg e repedt a tuszo vagy nem. De gondolom a pregnyl megtette a magáét.

Nicika
Szerintem jo volna a párodnak egy spermakép mert ha valami gond van akkor kb 3 honap a javulás ideje. Az én férjem is szed az orvos által felírt tesztoszteron pótlást és most Maca multit vagy maca vibet fog szedni. /bár hamarabb tudtam volna errol a macárol/

Agi
Egész éjjel te jártál a fejemben, elképzeltem ahogy fekszel a férjeddel az ágyban és azt mondogassátok hogy már hármacskán vagytok Kép-annyira orulok neked és igyekszem kovetni téged.

Barbi
Orulok hogy jelentkeztél nekunk.

Noémi
Boldog névnapot és kellemes hétvégét.

Most megyek lepihenek majd késobb még jovok.
mili

Barbi Kép jobbulást neked is! Sajnálom, hogy az altatástól ilyen rosszul lettél. Nekem semmi bajom se lett, már aznap hazaengedtek Kép

Jó regenerálódást, és pihenjetek sokat. Én javasolnék egy hosszú hétvégét valahol civilizációtól mentesen. Mi is azt tesszük most.

Sok sok puszi és vigyázz magadra.

Noémi
Vendég

NOÉMI BOLDOG NÉVNAPOT! Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági,
Nagyon-nagyon örülök!!! (Én csak most olvastam el a jó hireket.) Van már valami tüneted?

Mili,
Sok sikert! Nekem se néztek inszem előtt UH-t, hiába kérdtem a dokitól.
Nekem szerdán volt az inszem, most várom az eredményt. Majd tesztelnem kell de olyan soká...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Mili
Jó pihizést, remélem eléri a célját az az egyetlen egy kiskatona! Drukkolok!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Ági Kép köszönöm! Szuper lehett a tegnapotok. Jó pihenést és babavárást Kép

Elolvastam a profilod, nagyon sok a hasonlóság közöttünk Kép hátborzongató Kép Én is szőke kék szemű vagyok, 78-as, mi is 98-ban ismerkedtünk meg, bár 2003-ban volt az esküvőnk, 2002 ősze óta próbálkozunk és ... mi is ikreket szeretnénk Kép a férjem is iker. Szimpátiából Kép kérlek maradj a téli topikban legalább novemberig Kép, jó? Nem vagy rosszul? Remélem megúszod a hányingereket.

Puszillak
Noémi
Vendég

Petri Kép már nem olyan soká! Nagyon drukkolok. Elindult a babaeső, úgyhogy nem kell aggódni, majd mi aggódunk, jó?

Milli Kép te se aggódj Kép, drukkolok, hogy egy kiskatona rátaláljon a nagy Ő-dre. Vagy a két nagy Ő-dre KépKépKépKép

Puszi
Noémi
Vendég

Lányok!
El kell mesélnem nektek v.mit, ami a barátnőmmel történt tegnap. El sem hiszem, hogy ilyen sze..t emberek vannak!
Barátnőmék már 2 éve dolgoznak a baba-projekten, nem sok sikerrel. Sok vizsgálaton túl vannak már és hosszas unszolásomra végre bejelentkeztek egy Meddőségi Központba. Tegnap voltak először egy elbeszélgetésen, ahol azt kérte az orvost, hogy mondjon neki v.mi természetes nyugtató szert, teát mert már nagyon ideges a sikertelen hónapok miatt. A doki azt mondta neki, hogy inkább v.mi homeopátiás szert kérjen a patikában.
Barátnőm meg is fogadta. Még aznap bement egy homeopátiás patikába és kért nyugtatót. A kiszolgáló hölgy kérte, hogy mondja el miért kéri, milyen problémája van. Barátnőm őszintén elmondta, hogy már régóta babát szeretnének, de sajnos nem jön össze, és nagyon rossz passzban van, nagyon ideges... stb.
Erre a patikus: "El kéne gondolkodni azon, hogy Istennek biztosan más célja van magukkal, lehet, hogy v.mi olyat tettek az életükben, hogy Isten ezzel bünteti magukat, és örüljön, hogy pl. nem egy tolószékben ül. Törődjenek inkább bele ebbe."
Persze homeopátiás szert nem adott, szegény barátnőm pedig letaglózva távozott az üzletből.

Mit szóltok hozzá? Egyszerűen fel nem foghatom, hogy hogy lehet ilyen kegyetlen valaki. Egy padlón levő emberbe, hogy lehet még rúgni egyet????

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép ez hihetetlen! Szerintem ha a barátnőd kicsit jobban lesz, mindenképpen menjen vissza a nőhöz egy előre jól kigondolt szöveggel, mert ez annyira megviselhette, hogy kezelni kell. Remélem, hogy ennek a bunkónak az Istene sokkal nagyobb csapást mér majd rá, hogy így bánik az embertársaival.

Pusz
Noémi
Vendég

Szilvi,
Hát ez szörnyű!!! El sem hiszem, hogy vannak ilyen emberek. Ha velem ilyen történne a párom biztosan elbeszélgetne a patikussal.

Noémi,
Köszi az aggódást!Kép Remélem meglesz az eredménye!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri Kép Biztosan meg lesz az eredmény!!!
Úgy drukkolok neked, mint Áginak! És be is jött! Úgyhogy tessék hinni. A hiba max bennem lehet, de nagyon igyekszem!

Szimpatikus MEGA-DRUKK-DRUKK-DRUKK KépKépKép
Vendég

Én is kérdeztem a barátnőmet, hogy miért nem küldte el a francba? Azt mondta, hogy annyira váratlanul érte ez az egész, hogy csak azt várta, hogy kimehessen a gyógyszertárból. És képzeljétek, suttogott, hogy a többi patikus ne hallja amit mond!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noémi,
Benned nincs semmi hiba! És köszi!!!!
Sajna már el is búcsúzom, mennem kell. Majd csak vasárnap tudok ismét jönni.Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

LányokKép
Feszül a pocim egyenlőre ennyi az össz tünetemKép

NoémiKép
Iget tényleg sok a hasónlóság. Kép Tegyél már fel egy képet a profilodba.Kép

Kép

Kép
pkagi

Alina Kép tudnánk esetleg priviben levelezni? Sajnos egy cipőbe kerültünk és nagyon szeretnék topikon kívül beszélgetni veled.

Köszönöm,

Noémi
Vendég

NOÉMI BOLDOG NÉVNAPOT Kép Kandi
kandi72
Budapest III. kerület

Nagy nagy gratula!!! Kép Kandi
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép nagyon köszönöm, aranyos vagy. A kiscsibénk azonban múlt héten pénteken elhalt.
De nagyon jól esett, hogy gondoltál ránk.

Te hogy vagy?
Vendég

Ági Kép visszaolvasgattam a múlt havi (március 21) és utána írásokat, és eszembe jutott, hogy genetikai vizsgálatra akartatok menni. sikerült? Én találtam közben egyet, ahol kromószómavizsgálatot csinálnak 1-2 hét alatt, ha kell, megadom a számát, mi is el fogunk menni.
Vendég

Sziasztok!Kép

Egy 2,9x3,9 mm-es petezsák boldog tulajdonosa vagyok!!KépKépKép
Jövőhéten megyek megint, mert a doki szerint egy picit még korán voltam! (persze ő hívott...Kép)

PusziKép
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Vikimi Kép mi volt a Kaáliban????

Most jutott eszembe. Írj valamit, mi van veled!

Pusz

Noémi
Vendég

Zituska!
Örömmel olvasom, hogy lakik a valaki a pocakodban! Nyugodj meg, de gondolom most meg már a jövőhetet várod! Gratula

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noémi!Kép

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!KépKépKép

Ági!Kép

Én a Gynevac-ot adattam be, és az ucsó hármat a stimu alatt!Kép

NicikaKép, TimikaKép

Betettelek benneteket a tábliba, majd nem soká dobok is egyet!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

NOÉMI bocsika....tudom,hogy mi történt veled...ezt Áginak szántam...de majd Te is kapsz ilyet...hidd el!!!!-sajna az Ági felírat lemaradt...a következő a Tied lesz!
Kandi
kandi72
Budapest III. kerület

NoémiKép
Megmondom őszintén kihagyom a genetikai vizsgálatot. A 10. hétre van előirányozva egy genetikai UH és akkor elmegyek 4d-re is, hogy biztos mindene megvan e. Kép

Kép

Kép
pkagi

KandiKép
Köszi.Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép

Kerestelek benneteket a csaladinet.hu-n. Nem találok Clostis topicot!! Kép

Beszéltél a dokival? Mennyi a HCG-d?

Katie
katie

KatieKép
Clostys babavárók a topik neveKép
Nem hívtam fel a dokit,majd hétfőn megkérdezem a Katikát. Gondolom fel van vezetve a kartonomra.?
Hátha segít.Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági! De nekem nincs ilyen a topicok között ott. Kép
Délelőtt még volt azóta nincs...

Kata
katie

Ilyenek vannak:

Fórum:

Pocakos topiclakók, Élet a pocakon k1vül, Babákért küzdünk-lombikbébi, PCOs szakadár, Babaákért küzdők-parkolópályán.

Ennyi.

Kata
katie

Menj be Katie a csaladinet. hu-ra. Ott vannak bal oldalt a legfrissebb hozzászólások és aközött biztos ott vagyunk, mert most direktbe küldtem egy üzit a fórumba.Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági!

Délelőtt regisztráltam is. De irni nem engedett mégsem. Most megint regisztráltam más néven. Megint nem ismert fel... Hogy ez miért van...???

Kata
katie

Nem tudom. Engem rögtön beengedett.

Kép

Kép
pkagi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: