A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Ja elkezdett hullani a hajam, de mint az állat úgy hullikKép Vettem Kálcium-magnézium-cink tablettát. Már a második dobozzal szedem be, de nem tünik úgy, hogy érne valamitKép Bogi után is nagyon hullott, látványosan kevesebb lett a hajam. Szülök mégegyet és nem lesz hajamKépKépKép
Minden másnap meg kell mosnom, mert rövid és "elalszom". Babasamponnal szoktam mosni. Van valami ötletetek mit lehetne vele csinálni, hogy ne hulljon? Nem festettem amióta megszültem, hogy pihenjen a hajam!Elöre is kösz!
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gabi! megbeszélem Beával ö mivel megy és mikor.
10töl van a tali, jol emlékszek? Nekem délre haza kell max. érnem mert Orsi 11-fél1 között szokott elaludni. Igy nem igérem még hogy tudok menni. Kérdezted, nagyon nem akarom ragozni, már emlitettem korábban is hogy én bizony néha a kezére ütök Orsinak, vagy a fenekére csapok. És nem szégyellem bevallani. Ezzel nem érzem azt hogy verném, amugy is ritkán kell, de hiszem hogy néha bizony van olyan (sajna) hogy rájuk kell ütni. Jobban nem fejtem ki, tul van ragozva már a téma

Dancsi! Látom Jozsó is imád fürdeni, Orsi is. Mi is kiskádban maradunk még sokáig, böven elfér benne, legalább nem kell annyi viz hozzá.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! Boldog névnapot Noéminak!

Anita! Pipi nagyon édes (még mindig) boldog szülinapot neki!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti!

Köszönöm a köszöntést a csajszim nevében.Aranyos vagy,hogy eszedbe jutott.Akkor majd hívlak.

Enikő!

Én a hajhullásomra a Varga hajcseppet használtam,és használom még most is.Már nem hullik,de még most is bekenem vele a fejem.Szuper jó!Rengeteg az apró hajam.A fodrász is csak nézett,hogy mennyi új hajszálam van.Majd megmutatom.2800Ft körül van a Tescóban a gyógynövényes részen.Most voltunk sétálni,mert a kisasszony nem volt hajlandó aludni.A kocsiban sem aludt el.Majd tízórai után leteszem az ágyikójába,én meg főzök.
Szerintem,majd a jövő héten sétálunk arra.Remélem,hogy a Viola nem lesz beteg.

Ildi
tfildiko

Kármen!

Neked is köszönöm.

Ildi
tfildiko

Enikő,
akkor kezet foghatnak lányaink. Csilla is náthás, szörcsög az orra borzalmasan, meg tüsszent hatalmasakat. Viszont én nem bírom leszívni az orrát, pedig elméletben nagyon tudom, hogy kell.Kép

Eri
seri

Seri!

Csillának boldog névnapot kívánok.És jobbulást!

Ildi
tfildiko

SziasztokKép

Bocs, hogy ismeretlenül jövök, de Ildit ismerem egy másik topikról és olyan régen nem hallottam Róla!

Szia Ildi!
Vártalak a másikon, de nem jöttél!Kép Pedig gondoltam, ha ki is halt, legalább mi írogathatnánk egymásnak!
Jól vagytok? Írj magatokról!

PusziKép

ORsi

avocado

Seri: SajnálomKép Viola nem köhög, nem hapcizik, "csak" a nózija folyik.Nem kellett volna tegnap kimennünk abba a hideg szélbe, de hát nem volt más választásom! Jobbulást nektek!

Boldog névnapot Csillának és NoéminekKép

TFIldikó: Mennyi használat után (idöben) kezd el hatni a Varga csepp?? Akkor jövö héten talizunkKép

Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Angi:
Novák 6eFt. Szerintem.
A pontos adatok ki vannak függesztve a váróban, de soha nem olvasom el, ui. a "fehérköpenyeseket" teljesen a páromra bízom. (A fizetést is. Megkapja a tárcámat, aztán visszaadja, soha nem figyelem mennyi fogyott belőle.)

Ciao!
erdészapuka

Kriszti!

Jó látni, hogy valaki úgy gondolkozik a gyereknevelésről, mint mi, és jó volt látni, hogy Nálatok is működik. A türelem sokat ér.

János
erdészapuka

Enikő!

Kb.3-4 hét múlva már használt.Akkor már kevesebb hullt ki.Aztán egyre kevesebb.Most már csak pár szál.(De annyinak ki kell hullni.)

Ildi
tfildiko

Seri,
Csillábabának is boldog névnapot kívánunk. Akkor ma bababuli Kép?

János,
köszönjük Kép Enikő nagyon kedves Kislány, Levente is drága Kép.

Enikő,
igen, én kérdeztem a fejlesztő játékokat. Milyeneket használtok?
Hajhullás:
nekem a padló állította meg Kép. A babus kb. 3. hónapjában teljesen természetes (a bölcsek szerint), el fog múlni pár héten belül. A hormonok okozzák.
Én úgy tudom, a szoptatást iylen esetben sem kell abbahagyni, hiszen a szervezet kiszűri a káros anyagokat és a tejbe nem jut át. Érdemes lenne megkérdezni egy hozzáértőbbet. Én nem hagynám annyiban, de Te tudod.

Hajni,
első kérdésedre: nem ismerem, második: még nem kattintottam rá, majd ha lesz kis időm mazsolázok Kép. Egy gifeset megnyitottam, de nem enged képet letölteni Kép.

Itt van Mama, Eszterrel játszanak kicsit úgy, ahogy én nem szoktam Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Egy kis szösszenet:

Gyerekek a libáról tanulnak az iskolában.
A tanítónéni megkérdezi Béluskát:
- Na Béluska mije van a libának?
- Szöme!
- És még?
- Szöme!
- Jó közelítsük meg máshonnan a kérdést
- Mi van otthon az ágyon?
- Anya
- És anyán mi van?
- Apa
- És apán mivan?
- Gatya!
- És még?
- Dunna!
- Na végre! Hát a dunnába mi van?
- Bóha!
- És még?
- Meleg!
- Hát még?
- Toll!
- Ez az! Akkor mije van a libának?
- Szöme!
Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Ez jó volt.Kép

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Köszi Lányok a Chamomilla hozzászólásokat.

Ildi, nyomj egy névnapi puszit Noémi arcára Edi helyett!
Seri, te meg Csilláéra!

Az Anna-fürdőt kisgyerekkel is ajánlani tudom, örökmozgóval is (Edi is ilyen). Nórival megbeszéltük, hogy egyszer közösen is elmegyünk. Ha valakinek van kedve csatlakozni, szóljon!

Pénteki tali: Mi ismételten készülünk. Sajna utóbbi 2 talira betegség miatt nem tudtunk menni, remélem most összejön.

Gabici
gabici

Gabi!
Mi is terveznk menni hozzátok. Zoli 10-ig dolgozik, utána indulnánk.
Ja, és nagyon kiáncsiak vagyunk a házatokra.

Alvás: Léna most már hetek óta 6 óra felé szopizik először, van, hogy felsír éjjel, de akkor csak mellégurulok, hogy hozzám tudjon bújni, 6-kor viszont odamászik hozzám, és közli, hogy cici. Mostanában a cicizés végefelé szoktam mondani neki, hogy cicizős, imádom, ahogy vigyorog ezen cicivel a szájában. Kép

Újabb kérdésem: Ugye szerintetek is 100%, hogy majd a második babát is fogom tudni szoptatni? (persze, ha nem lesz valami csúnya betegség, ami őt akadályozza a szopizásban vagy engem a szoptatásban)

Giráról annyit tudok, hogy pár napja már babázik. Remélem jeletkezik majd!

Nóri
norcee

Angi!
Mikor lesztek a tvben?

Nóri
norcee

Most telefonált a párom, hogy elvágta az ujját és a tenyerét (csontig) munka közben és viszik összevarrni a sebésztre! KépKép Most kicsit ki vagyokKép

Girának gratula!Kép

Kriszti eljössz és megmutatom öket!Jó?

TFIldi: Akkor veszek ilyen csodacseppeket. Egy próbát megér!

Enikö

ceniko
Szeged

"DiPerTe-oltásban tetanusz miatt van benne a higany sajna. Az oltóanyag gyártója a HUMAN.

Felhívta az egyik ismerős a Szt László Kórház védőoltás szaktanácsadóját, aki elmondta, hogy gyerekdokival fel lehet íratni egy Infarix nevezetű oltóanyagot, amit a szülőnek kell kiváltani a gyógyszertárból és fizetni kell érte és alá kell írni, hogy ez nem az állam által támogatott oltóanyag. De egyébként hamarosan ez lesz a hivatalos oltóanyag. És azt is mondta a szaktanácsadó, hogy a neurológiával kapcs. betegségek esetén Ők ajánlják ezt az oltóanyagot a szülőknek."

Ezt találtam az indexen egy forumban.

Agyhártygyula ellenit múlt héten beadattuk. Bárányhímlő ellenit meg végül nem, mert sok felé olvastam, hogy a sok védőoltás is oka lehet a későbbi allergiának, mert egyszerűen nincs mire reagálni az immunrendszernek, így keres magának.
Erről mi a véleményetek?

Nóri
norcee

Ja, ma elfenekelte Nikianyu Nikit!
Végre!
Ez már haladás!
Mondjuk lehet, hogy nem elfenekeléssel kellett volna kezdeni, hanem ha elöbb rászólt volna esetleg....
Nahhh mindegy, ezen már nem idegesítem magam!
Csinálja úgy ahogy akarja, szive joga.Övé!

ceniko
Szeged

Nóri. Utsó Indexes gondolatsorral tökéletesen egyetértek. Én agyhártyagyula ellen se oltatnám be.
E

ceniko
Szeged

Enikő!

Szegény párod!SajnálomKép

Ildi
tfildiko

Erikam
azért nem tudunk elmenni, mert apa jár autóval és nekünk innen messze lenne,

Karemn,
mi is azért fürdetünk kis kádban, mert tizenezres vízszámlánk van amúgy is,

Eniko,
Bébiszitter vadászaton vagyok, de a felhozatal félelmetes. Kép
lemondtam a barátnodet, mert olyat szeretnék, aki egyedül jön (gyerek nélkül) és nem kell fuvarozni esténként.

Amúgy hihetetlen emberek jelentkeznek bébiszittyónak. Tegnap egy beszélgetás így zajlott:

"Én: tud-e referenciát adni?
O: minek, o úri nép, kint élt az USAban anyja apja orvos, puccos belvárosi kéróban lakik, meg lehet nézni. Nem holmi panellakó. Meg o csak a saját lakásán vállalja, mert a mi lakásunk tuti nem olyan klassz, mint az ové, a gyereknek is jobb lenne ott.
Én: mit képzelsz te magadról, mit gondolsz, aki panelban lakik, az bunkó? Milyen alapon ítélsz így el embereket?????? Honnan tudod, hogy én épp nem panelban lakom?

Na erre bocsánatot kért, hebegett-habogott, én pedig elköszöntem.

Hogy lehet valaki ekkora paraszt?"
Vendég

Sziasztok!

Balázs Réka április 18-án 2:00-kor látta meg a napvilágot (bár még sötét volt) 3400g 49cm. Itthon vagyunk végre :D

Gira
Vendég

Dancsi!
Szvsz nehéz lesz megtalálni a megfelelőt.
Én, személy szerint nem is merném rábízni Lénát idegenre. Anyósomra anyukámra meg a barátainkra bármikor gond nélkül, de egy idegenre nem.
Család nem tud segíteni? Nincsen megbízható gyermekre vágyó barátnőd, aki gyakorolna kicsit?

Enikő!
Húúú, szegény párod! Na akkor 3 gyereked lesz a hétvégére.

Nóri
norcee

Nóri,
egy ismeros anyukája elvállalta volna, van 2 unokája, tehát gyakszija is. De apa nem engedte, mert nem akar konflikutist. Tök ciki volt lemondtani.

Barátnok lennének, de dolgoznak napközben.

Mindegy, hétvégén anyósommal próbálok egyeztetni, biztos dulore fogunk jutni, mert ku...a nem látok más lehetoséget.

Tudod, az a gáz, hogy a sógornomnek van egy 3 éves, meg egy 2 hós kisfia, és szeptembertol suliba jár, és oda kell a nagyobb segítség. Most pedig gozerovel a sógornonek segít a 2 baba mellett. AMi értheto is. Nem akarom még Jozsót is a nyakába varrni. Így is túl sokat vállal.

Mami pedig még dolgozik, a tesóm meg ikreket vár és 1,5 év lesz az ikrek, meg a kislánya közt és júniustól megy fel hozzájuk Pestre. Hogy meddig marad, nem tudom, még ok sem tudják.

Szóval nekem ez a gáz, hogy az elkövetkezo hónapokban a nagymamiknak nélkülem is éppen elég dolguk lesz.

Mindegy, valahogy majd csak megoldjuk a dolgot.
Vendég

Gira!
Gratula! Mesélj! Hát mégis lány lett? Kép Kép
Szopi megy? Ugye nem csaszi volt?

Nóri
norcee

Gira,
Gratulálok a pici lányhoz! Kép

Képet kérünk szépen!
Vendég

Gira,
sok-sok szeretettel gratulálunk Rékához (nem úgy volt, hogy pöcsös lesz?)!
Ezért tűntél el?!
Milyen volt a szülésed?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Kriszti: Tudtam,hogy össze fogom őket keverni! Köszi!

Anita és Hajni: Ezer bocsi!!! Talán megjegyzem kinek-ki a gyerkőce! Kép
Enikő: Én írtam, hogy ne járjatok a jáccóra. Simán el lehet kerülni azt akit nem akarsz látni,
én is panelban nőttem fel. És volt hasonló gyerek a másik lépcsőházban, sőt anyukám mellettük lakik!
Legközelebb meg ne kérj tőle szívességet, és így nem függsz tőle.
Sajna a hajhullás természetes folyamat várandósság után. Hormonok helyre állnak után megáll. Hiszen 9 hónapig nem hullott, most azt veszíted el. Nem fog az összes kihullani.

Erika: Köszi a mézes fogyit, hétfőn kezdem.

Anita: Most lesz az eskem-beskem?

Ildi: Akkor Krisztinek odaadom és majd ő átadja neked! Sajna ingyen nem tudom adni, mert vadi új,
600-ért mehet? 1300 volt a kettő!
Boldog névnapot Noéminek!

Seri: Boldog névnapot Csillának!

Nóri: Hát még jó hogy fogod tudni szoptatni a másodikat is,és nem 100%, hanem 1000%! Nekem is mondtak már ilyet, hogy ne gondoljam hogy a másodikat is fogom tudni szoptatni, le is "kiabáltam" a banyát.
A másodikat is te szülöd, a hormonok ugyanúgy termelődnek majd, ráadásul már szoptattál egyet, nem egy hónapig, tapasztalatod is van benne!

Akkor a jövő heti tali szereplői:

Erika+Beni
Katicabogi+KIncső
Anita+Pipi
Angi+Virág+Bogi
Bea+Kata
Ági+Kristóf
Kriszti+Eszti
Karmen+Orsi
Gigi+Virág
Gabici+Edi
Nóri+Léna

Lehet kicsi lesz a ház?! Kép

Most olvasom az újabb hsz-eket!

Enikő: Nem semmi! Gyors gyógyulást!

Gira: Nagy-nagy gratula Rékához! Sok-sok tejcsit kívánunk, és várjuk a beszámolót a
szülésről és a gyerekágyról!

Nóri: Én sem adatom be a barihimlő-ellen, pont azért, amit írtál. de az agyhártyagyulába
bele lehet halni és nem mindegyik orvos veszi időben észre, hogy komolyabb a betegség.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gira Kép, annyira örülök! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Majd ha lesz egy kis időd, leírhatnád, hogy kinél szültél és milyen volt. Egyébként nem úgy volt, hogy fiad lesz?

Nóri, én is egyetértek az oltásos véleménnyel.

Kati

Kati
katicabogár

Sziasztok!
Enikő, idemásoloma linket, olvasd el. Szerintem nem butaság, a gyermekkor arra való, hogy játszanak meg ilyesmi, a tanulás időszaka úgyis gyorsan eljön:
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=309
Jobbulást a párodnak, szegény!

Erdészapuka, ha esetleg válásra adod a fejed, hozzádmegyek meg a tárcádhoz:-)))) tetszik a hozzáállásod:-)))

Kriszti, én a keresőbe beírom, hogy "animated gifs" és már dobja is kifelé a címeket.

Dancsi, nagyon bátor vagy, hogy idegenre bízod Jozsót, annyi szörnyűséget látunk mostanában. Próbáltad már ügynökségnél? Ott azért csak van egy kis háttér, nem?

Angi, még az jutott eszembe a színekről folytatott eszmecsere után, hogy szerintem az is meghatározó, mi keltette fel a kölök figyelmét babakorában. Mert ha pl. sok zenét hallgatott, akkor erre jobban odafigyel, mint pl. a színekre. De ez analóg lehet bármi mással is.
Ha Kriszti Eszternek megmutatta a konyhai edényeit, akkor valszeg Ő is a babáinak fog főzni szívesen, erről Luci erősen lemaradt. Szerintem ebben a korban kezdenek tisztulni a dolgok a pici agyakban, úgyhogy semmiről nem maradtatok le. Ezt már csak onnan is tudom, hogy Luci egyszerűen nem tud motorozni, Virág meg szívbaj nélkül:-))
Erre született az a mondás, hogy "Kinek a pap, kinek a papné":-)
H
babamama

Hajni,
na ez az, idegenre nem akarom bízni. Foleg a tegnapi beszélgetések után. Már szóltam védononek, gyerekorvosnak is, hátha tudnak valakit.

na, de ezzel a sok szörnyuséget hallunk manapság dologgal ne is idegesíts. Mit hallottál? Kép
A tesóm tök tuti bébiszittyót talált interneten keresztül amúgy. És tök idegen volt neki.

Ügynökség? Szegeden? még ha van is, biztos drága. Kép
Vendég

Katicabogár: Megkaptad az emilemet?

Erika:Ti mivel jöttök?

Sztem is addig játszon a gyerkőc amíg nem kötelező tanulni. A játékkal is fejlődik, "tanul". Flónak hiába mondom, hogy akkor tanuljunk verset, úgy nem hajlandó semmit mondani utánam, de az ezerszer elmondott versikéket simán elszavalja. Én nem is nagyon foglalkozom úgy velük,hogy na akkor leülünk és tanulunk valamit. Eddig legalábbis sosem jött be. Csak úgy rajzolgatunk, azóta tök jó ákom-bákomot rajzol Fló.Talán 3x rajzoltam neki.

Enikő:Kíváncsi vagyok milyen készségfejleszőket veszel Boginak!

Erdészapuka pénztárcájára én is pályázok, de nem akarok a felesége lenni, maradjon csak szépen a gyerekei és a felesége mellett! Kép

Dancsi: Én sem merném idegenre bízni a gyerekeket! MIért is kellene lepasszolnod Jozsót, már nem emlékszem.

Kriszti:Te hol láttad Erdészapu gyerekeit? Mert én is kíváncsi vagyok rájuk!

Gabi3
inecsg

Dancsi: Inkább drága legyen, de megbízható! Mihezképest drága?!

Gabi3
inecsg

Dancsi, a drága nagyon relatív szó.
Ha abból indulsz ki, hogy ugye ne kelljen hazavinni mondjuk este az illetőt, akkor ki kell fizetni a taxit vagy a benzint és már helyben is vagyunk.
Szerintem szerencséje van a tesódnak.

Persze nem vitatom, hogy néha mindenkinek vannak fontos intéznivalói, ahová a gyereket nem célszerű magával vinni. Néha nekem is vannak ilyen problémáim, de nekem üldözési mániám van, úgyhogy ha nagyanyó nem vállalja, akkor marad a kölök velem.

Estére keresel embert?

Van egy barátnőm, ők fogadtak egy nénit, nagyon szereti a kislány, de nem tudom, hogy estére is vállal-e gyereket.
Majd megkérdezem.
H
babamama

Gira!

Nagyon gratulálok!

Gabi!

Köszi.Persze,hogy jöhet.Ingyen nem szerettem volna.Akkor majd a Kriszti lesz a szállító.

Dancsi!

Én sem bíznám idegenre a Noémit.A mi helyzetünk rosszabb mint a tiétek.Mi tényleg sehova sem tudunk menni.Nekünk itt senkink nincs.De jó lenne,ha csak át tudna ugrani anyu 1-2 órára!Remélem,hogy találsz valakit,akire rá mered bízni a Jozsókát.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést mégegyszer:-)

Gabi, de aranyos vagy:-)))))Melyik busszal kell menni hozzátok és mennyi ideig tart az út? Nah ez úgy hangzott mintha a világ végén laknátok...

Gira, nagy-nagy gratula a babához, egészséget, boldogságot!

Enikő, sajnálom a párod, most hogy van?

Lányok, holnaptól asszony leszek!:-)))) Még nem vagyok ideges, majd holnap tuti menni fog a hasam:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Angi, megkaptam a mailt és válaszoltam is.

nyúlanyó

Anita!

Milyen lesz a ruhád?Akkor nagy nap lesz nálatok holnap!Gratulálok!

Ildi
tfildiko

Erdészapukáról jut eszembe
Angi meg azok akik sokat járnak magándokihoz.
Lépjetek be egy egészségpénztárba és azon keresztül nagyon sok mindent ki tudtok fizetni. Azaz viszautalják a pénzt.
Mi Dimenziósok vagyunk azt hiszem most hétvégén lesz nyílt napjuk a Széchényi téren.
pl.: a fogszabályzást,bőrgyógyász, szemvizsgálat,szemüveg, sporteszközök,gyógyszerek még pelust is vissza lehet igényelni
www.dimenziocsoport.hu

Bea
20180827120929

Hát igen, az ultrahang is tévedhet... vagy a doki Kép Már el se tudom képzelni, hogy fiam is születhetett volna Kép
A profilomba feltettem egy képet egy napos korából.

A szülés állítólag nehéz volt(nekem nincs összehasonlítási alapom): vasárnap 9:30-kor elfolyt a magzatvíz. A fájásokat 15:30-kor indították, és hát ugye másnap 2:00-kor lett meg hüvelyi úton Kép De én nem bánom azt a 10 és fél órát (bár nagyon kikészültem), de örülök, hogy nem csaszi lett... sokat ijesztgettek vele, mert lassan tágultam. A végkicsengés: azért lesz pár tesó, nem volt olyan szörnyű Kép

Gira
Vendég

Gabi,
azért kellene lepasszolnom, mert már a tököm (bocsi) kivan azzal, hogy _sehová_ egy rohadt fodrászhoz vagy kozmetikushoz nem tudok elmenni. Vagy magamnak venni egy darab rongyot. Jozsóval ez kivitelezhetetlen. Arról nem beszélve, hogy a barátainkkal sem tudtam találkozni hónapok óta, csak ha nálunk volt összeröffenés. A férjemmel sem voltunk sehol 1 éve, sem egy mozi sem egy vacsi, semmi. Nekem ezek hiányoznak és kész.

Most lehet itt osztani az észt, hogy ezért vagyok én az anyja, meg minden, meg hogy vigyem magammal, de nekem piszok mód elegem van. Kép

Na, nem Jozsóból, hanem az egész szituból.
Vendég

Gira nagyon helyes a kiscsajbabád:-)Örülök, hogy így fogtad fel a szülést.

Dancsi, persze, hogy el kell emmni és néha magaddal és magatokkal a férjeddel is foglalkozni kell. ez szerintem természetes, azért mert van gyereked nem kell áldozattá válni.

nyúlanyó

Anita,
képeket kérünk majd!

Nagy muri lesz?

Lányok,
Jozsó frankón jár! Kép Végigszéguld az egész lakáson.

Most pedig belecsücsölt a bébikpmpba - magától. Vazz, nem hiszem el. De benne van, és nem én tettem bele. Kép
Vendég

Gira! Nagy gratula a kislányodhoz, nagyon szép bébi! Sok boldogságot!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nem lesz nagy muri, kevesen leszünk, képeket majd teszek fel természetesen:-) Jozsó hihetetlen kispasi, totál vége a nyugalmadnak, nagyon gyorsan keresd azt a bébiszittert:-)

nyúlanyó

Dancsi: Én tökéletesen megértelek. Mi minden második szombaton el szoktunk menni moziba vagy kicsit beülni valahova...
Én tuti megörülnék, ha állandóan otthon kéne ülnöm. És nem érdekel ki mit gondol, nekem erre szükségem van. Nem én vagyok az egyetlen akinek kisgyereke van és nem mindig otthon ül. Én azokat sajnálom akik otthon besavanyodnak. Persze nem mindenki ilyen eljárós bulizós tipus. Öket is megértem, csak ne várja el tölem senki, hogy én is ilyen legyek! És az anyaság sztem tökre összehangolható mindennel. Nem érzem úgy, hogy itthon kéne betyöpesednem.
Nahh most lehet engem is megkövezni!

Apának csuklóig be van kötözve a keze. Kép Fáj neki nagyonKép Csontig hatolt a sniccer!

Gira: Gratula soksok boldogságotKép

Hajni: én nem tanítom Bogit versekre, csak olvasom neki. Arról meg nem tehetek, hogy megjegyziKépKépKép De épp azért jegyzi meg, mert egész pici kora óta van fejlesztve -játékosan-!!!!!!!! Ettöl még "van gyerekkora".
Most nem érek rá, mert a keresztfiam is itt van (Úgyhogy mot 4 kölköm vanKép) de este el fogom olvasni a linket, mert nagyon érdekel! Köszi!

Enikö

ceniko
Szeged

sziasztok!
Gratula Gira!!! Sok-sok boldogságot! Tündéri baba! Várom a szüléstörténetet!
Hajni köszi, majd anyuval megbeszéled a részleteket, jó? :-)
Mi tegnap voltunk csípőszűrésen, a csípője negatív, de sajna 6 hét múlva meg kell operálni szegénykémet, mert van egy diónyi lágyéksérve. Már kezdem magamat lelkileg készíteni, mert szerintem én rosszabbul fogom viselni a műtét előtti, közbeni és utáni időszakot. Ráadásul máj. 23-tól vizsgaidőszakom van, Rubent meg jún elenjén operálják majd.
Csajok, valaki vittem babaúszásra a babáját? Ha igen, légyszi írjátok meg hova, mennyibe került, és milyen volt?
PUSZ
Meli
meli27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: