A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ági Kép
De tényleg! Kép
Izgulunk...

wish

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁgi!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍrjál VALAMIT!

Nézem a táblát, egyesek nagyon el vannak tűnve!

Mit szóltok ehhez az időhöz? Nagyon HIDEG VAN!
Jó lenne ilyenkor apával melegedni!! Csak ő még dógoz KépKépKép.

Puszi Kriszta

mohácska

Lányok!

Minden kiderül a családinet.hu Clostysok topicjából..... Kép Kép Kép

Katie
katie

LányokKép
Itt vagyok. SikerültKép Nagyon nagyon boldog vagyokKép

Kép

Kép
pkagi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁGGGGGGGGGGIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLOK!

KÉRLEK-KÉRLEK-KÉRLEK-KÉRLEK-KÉRLEK-KÉRLEK PIHENJ SOKAT!

Puszi
Noémi
Vendég

Köszönöm NOémiKép
Mindenképpen megfogadm a tanácsod. A párom még nem tudja. Most rendeltem vacsit és előkészítem a terepet.....Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági!Kép

Most írtam Neked a Csnetre, hogy gyere!!!KépKépKép
NAGYON ÖRÜLÖK A JÓ HÍRNEK!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Ne hagyj itt minket ám!!!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Dehogy hagylak itt titeketKép
Eszem ágában sincsKép

Kép

Kép
pkagi

Na, akkor megnyugodtam!!!Kép

Tudod, hiszen együtt pocakosodunk!!!!KépKépKépKép
Én ennek úgy, de úgy örülök!!!!!KépKépKépKépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Tudtok nekem mondani v.mit a PG/53 -al kapcsolatban?
Én tegnap vettem egyet, kipróbáltam, de ahogy néztem eléggé zajosnak tűnik a mikroszkóp része :már alapjában pöttyös.
kata26

Ági Kép és két baba??? A Csneten olvastam. Drukkolok az első UH-hoz! Két hét múlva kell menned? Vagy már előbb???
Vendég

NoémiKép
Azt mondta a doki, hogy olyan magas a HCG szintem, hogy ez két babának is elég. Azt mondta majd meglátjuk mennyien vannak.Kép
Viszont nekem csak egy tüszőm volt.

Kép

Kép
pkagi

Drága Kép az osztódásról és az egypetéjű ikrekről hallottál már? KépKépKépKépKép

Drukkolok, egyelőre az a legfontosabb, hogy egészséges(ek) legyen(ek).

Ui: Nekem nagyon tetszik a csnet. Nem megyünk át? mindannyian?
Vendég

NoémiKép
Nagyon szívesen fogadtak ott minket. A mamanetről meg elküldtek minket a fr......
Azt írták az egy zárt közösség és tárhelyet nem biztosítanak.

Kép

Kép
pkagi

Szerintem, ha rendesen műkszik a babanet, ne menjünk át!
Én egy picit ragaszkodom hozzáKépKép - olyan régóta írok ide...

Kép
Kép
zituska28

Ági!Kép

A Mamaneten azért nem erről volt szó!
Csak rossz helyen nyitottátok a topikot!
Ott is nagyon kedves lányok vannak, hidd el!!! Szó nincs arról, hogy bárkit elzavarnának!!!

Kép
Kép
zituska28

ZitusKép
Mindegy átmentünk máshova.

Kép

Kép
pkagi

<font color="ff6000">Pkagi Nagyon izgultam érted!Nagyon gratulálok!Kis idő és igy fogsz olvasghatni!Kép
Pusza Kandi</font>
https://www.babanet.hu/album/albumimages/2881/126844.jpg
kandi72
Budapest III. kerület

Kata26! A PG/53-ról szeretnék neked írni! Én is használom! Nekem bevált! Vagyis baba nincs, de páfrány az volt és pont a középidőben mutatta.
Pici pontok pedig valóban vannak rajta alapban is, de az nem a vizsgálati lapon, hanem a nagyító részén! Azzal nem tudsz mit csinálni. Ha szétfordídtod és belekukkantasz láthatod azokat a bizonyos pontokat! Szóval annak semmi köze a kenethez!

Ja és remélem nem haragszotok hogy idepofátlankodok - én mamanetes vagyok - és hozzászólok a mamanetes témával kapcsolatban.
Szóval a mamanet az ugyanilyen családias kis forum mint ez! Mi nagyon szivesen vesszük az ujjakat, de tényleg. Csak az volt szembetűnő hogy nyitottatok egy kis topikot és úgy írtatok benne, mintha mi ott sem lennénk, pedig szivesen vettük volna (legalábbis én személy szerint), ha minket is bevontok a beszélgetésbe. És a mamanet nem zárt közösség, hanem inkább összeszokott közösség. És azzal hogy azt írta egyikünk hogy nem tárhely, azzal nem megbántani vagy elkergetni akart benneteket, csak jelezni próbálta hogy nézzetek be azokba a topikokba, amelyek a babás témával foglalkoznak! Kevesen vagyunk a Babát akarunk topikban! (Ez nem is lenne, baj. Adja isten hogy mihamarabb minden lány aki babát akar kikerüljön a Pocakosok topikba!) Szóval én személy szerint szivesen megismernélek benneteket! Akár itt a babaneten is! De csak akkor ha befogadtok!

Bocs ha kicsit hosszúra sikeredtem, de ezt mindenképpen szerettem volna elmondani! Remélem nincs harag!

KépKép
nicika

Nicika!Kép

Én nagyon örülök, hogy ide is írsz!!KépKép

És egészen biztos, hogy a többiek is így lesznek vele!Kép

Amit a Mamanetről írtál, azzal szóról-szóra egyetértek!!!Kép

PusziKép
Z.

Kép
Kép
zituska28

0Zituska dobj már egy táblit.Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági!Kép

Zebrásat??KépKépKépKép

Kép
Kép
zituska28

AHA KépKépKép

Kép

Kép
pkagi

Kép

Kép

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
zituska28

Ági!!!

Nagyon-nagyon örülök neked hogy végre sikerültKép
Egész nap próbáltam írni neked, hogy szorítok és hogy nagyon várom a 15 órás híreidet!!HÁÁÁÁT nem hiábaKépKépKépKép

Zitus, Ági!!
Jó látni a nevetek mellett a zebrát!!!

Én is csatlakozhatok a csnethez?

puszi AlinaKép
Vendég

Sziasztok!
Bocs, hogy idepofánkodtam, csak beírom az új címet:
http://www.csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=203
Ja, és ZitusKép Neked is ezer gratulaKép
Sziasztok
Wanga

wanga

Köszönöm Zituska ari vagy! A többiek viszont szerintem nem szimpatizálnak velem, mert a mamanet "rámütötte a bélyegét" ! :o(

KépKép
nicika

Jaj Zitus olyan jó érzés ezt a táblát így látniKépKép

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Gratulálok Kép
Nagyon örülök a babádnak Kép

Zebrásodik a topik Kép

wish

Nicika!Kép

DEHOGY!!!!!!!
Azok a lányok egyébként is egy teljesen más topikból vannak! De szerintem ők sem így gondolják!Kép
Hidd el!!!KépKép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Szia Nicika!

Köszi az infot, azt hittem, hogy csak nekem jutott ilyen gyári hibás mikroszkóp. :-)
kata26

Niki
Én nem is tudom mit írjak. Nekem személy szerint rosszul esett, hogy egyből ránktámadtak a mamaneten.
Semmilyen rossz szándék nem vezérelt minket, viszont az is igaz, hogy helyet kerestünk magunknak. Nem találtuk meg ott így átnéztünk a csaladinet.hu-ra, ahor örömmel üdvözöltek minket.

Kép

Kép
pkagi

Agi
En éreztem tudtam hogy most jon el a te idod. Ereztem valahogy a mai nap folyamán. De már nagyon vártalak a hírrel. Hatalmas gratula és remélem még azért nem mész el innen. Ugy orulok neked. Gondolj rám mert holnap megyek inszemre én is. Kulonben nem szándékozom visszaenni az eredeti orvoshoz.

Nicika
Udvozollek itt. Nem tudok semmit rolad én nem nagyon olvasgattam eddig máshol csak a babaneten. En szívesen elolvasnám roviden hogy nálad hogy állnak a dolgok, mikorul forognak gondolataid stb. Irj ha lesz kedved.
mili

MiliKép

Nagyon drukkolok hogy ez az inszemed sikeres legyen!!!!!!!Kép

Alina
Vendég

Mili nagyon szorítok nekedKép

Kép

Kép
pkagi

Ági!
Nagy-nagy gratula neked! Olyan jó érzés, hogy végre olyanok is hozzák a zebrákat, akik már rég óta próbálkoznak. Dodo, Zitus, Te reményt adtok nekünk.

Timi!
Én Kalmár dokihoz járok a Klinikára. Ismered?

Mili!
Köszi a drukkokat. Én nem megyek vérvételre, majd tesztelni fogok. Vasárnap akartam, de családi ebédre megyünk és egy esetleges negatív tesztnél nem biztos, hogy lenne erőm mosolyogni. Szóval áttettem hétfőre.

Nicika!
Üdvözöllek itt nálunk én is. Gyere máskor is. Mióta próbálkoztok, hol tartotok a projektben?

Bogi

Bogi
bogi1975

Mili!
Most olvasom csak, hogy holnap mész inszemre. Sok-sok drukk neked!
Bogi
bogi1975

Mili!Kép
Nagyon drukkolok Neked!!!KépKép

Bogi!Kép

Óriási drukk Neked is!!!KépKép
Nagyon szeretném, ha Te is csatlakoznál végre a zebrások táborához!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zitus!
Köszi, igyekszem!
Bogi
bogi1975

Zituska! Remélem igazad van! És tudom hogy annak a topiknak más a témája! Remélem oda nem kell eljutnom és természetes úton is lehet kisbabám, mindenféle stimuláció nélkül!

Kata23! Nagyon szivesen! Mindenképpen meg akartalak nyugtatni! És még egy jó tanács: a természetes fény felé tartva nem fogsz látni semmit! Mindenképpen izzó fénye felé tartsd! De fontos hogy ne neon legyen! Remélem segítettem!

Pkagi! Hogy őszinte legyek azért nekem is ez jött volna le a mamaneten írottak alapján! De látod én nem úgy gondolom és remélem nem haragszol rám! Ugye nem?
Egyébként én is szeretnék gratulálni! Gratula! A mamanet témát pedig szerintem hagyjuk hátra! Ne is beszéljünk róla! Oké?

Szia Mili! Ari vagy! Én most újult erővel vágok a baba project-be! Most végre egészséges vagyok! Volt egy gombám ami gátolta a babásodást! Nagyon remélem hogy ebben a hónapban végre átélhetem a kismamaság örömeit! Remélem kapok egy kis pontocskát a pocimba szülinapomra! A szülinapom június 5-én lesz! De a párommal azt mondtuk hogyha nem is szülinapomra, de azért ebben az évben jó lenne ha összejönne! Inkább előbb mint később! Egyébként naptárazok, meg van PG/53-am! Ezek alapján rendszeresen van peteérésem. 27-28 napos a ciklusom, az átlaghőm olyan 36.6 körül van és kb. a 15-19. nap között szokott peteérésem lenni! Remélem elzáródás meg ilyesmi nincs és remélem a párommal is minden oké! Másfél éve volt egy prosztata gyulladása! Remélem az nem okoz gondot. Szerintetek? A gondolatom meg elég sokszor forog a leendő kisbabám körül! Nagyon vágyom rá! De nem vagyok görcsös szerencsére. Pityeregni sem szoktam ha megjön! Sőt! Ahogy szokták mondani a lányok: Új hónap új remények!
Amúgy drukkolok az inszemhez! Sikerülni fog!

Bogi1975! Olyan jó hogy ilyen sokan írtatok nekem! Nagyon örülök!
A hétfői tesztelhez sok drukkot küldök! Ez év február óta próbálkozunk. Most hogy elmult a gombán ez lesz az első hónap amikor egészségesen próbálkozunk! Ez talán meghozza a sikert! Ebben a hónapban mindent meg fogunk tenni hogy megfoganjon a babuci!

KépKép
nicika

ÁGI Kép Kép NAGYON-NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK NEKED A CSÖPPSÉG(EK)HEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Szinte biztos voltam benne, hogy jó hírrel fogsz jönni!!!!!! Kép Kép Kép

Noémi Kép Köszönöm Kép Szeretnék én is hamarosan a lenti topikba kerülni, de ez "csak" azt jelenti, hogy eggyel több topikba fogok írogatni Kép
Hova mentek wellness hétvégére? Ha esetleg lesz ma-uri masszázs, azt feltétlenül próbáld ki!

Mili Kép Nagyon szorítok neked holnap!!! És veled kapcsolatban is olyan pozitívak a megérzéseim Kép Remélem igazam lesz Kép

Bogi Kép Személyesen nem ismerem a Kalmár dokit, de hallottam már róla - csak jót Kép Tudod, írtam, hogy én mostanában váltottam dokit és a Keresztúri Attila mellett ő volt a másik doki, akit ajánlottak. Csak azért döntöttem a K. A. mellett, mert róla tudtam, hogy fiatal és én fiatal dokihoz szerettem volna járni Kép
Szoktad mérni a hőd? Ha igen, mennyi volt reggel?

Nicika Kép Üdv itt!!! Kép Drukkolok, hogy nektek is mihamarabb összejöjjön a baba Kép Honnan írsz?

Zitus Kép Remélem, hogy a holnapi UH-n már látni fogjátok a babócát Kép Nem görcsöl azóta a hasad?

LÁNYOK! Át fogtok menni egy másik honlapra?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Nicika Kép Most láttam, hogy a másik topikban már írtad, hogy Lövőről írsz Kép Bocs, hogy megint megkérdeztem...

Timi

KépKép

KépKép
timika

Nicika!Kép

Itt is nagyon szorítok ám!!Kép
Nincs kedved bekerülni a táblába? Itt én vezetem!Kép

Timi!Kép

Én is remélem!!!Kép
Köszi a kérdésedKép, amióta szedem a Duphastont, és esténként beveszek egy Pipolphent, azóta nagyon ritkán fájdogál!Kép Mostmár végig alszom az éjszakát, eddig nem nagyon ment!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

NikiKép
Persze hogy nincs harag.Kép

Lányok nagyon szépen köszönöm a gratulációkat. Kép Az az igazság, hogy el sem hiszem még.Kép

Kép

Kép
pkagi

Zitus Kép Klassz! Kép Ugye nem neheztelsz rám az e-mail miatt? Én is bekerülhetek a táblába?

T.

KépKép

KépKép
timika

Timi!

De örülök, hogy jókat hallottál a dokimról! nekem is nagyon szimpi, nálam is fontos szempont volt anno, hogy fiatal legyen. Max. 2-3 évvel lehet idősebb K.A.-nál. Szerintem.
A hőmet már egy ideje nem mérem, csak hébe-hóba. Talán majd hétvégén, meg amúgy is félek, a hormongyogyik bekavarnak.
Én nem szeretnék másik honlapra menni. Ha lesz még valaki itt rajtam kívül, én ide jövök.

Nicika!
Akkor mindent bele az első "igazi" hónapban!

Bogi
bogi1975

AGI!!!
Ez fantasztikus!!! NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK ÉS SOK SOK PIHENÉST A POCAKOSODÁSHOZ!!!
Kép
Olik
Vendég

Timika! Sopron mellől irok, egészen pontosan Lövőről!

Nem hiszem hogy az itteni csajok honlapot akarnak váltani! Nekem a legjobban a mamanet meg a babanet tetszik! A többi annyira nem jön be! Bár még nem is nagyon próbáltam másikat nézni!

KépKép
nicika

Timi!Kép

Dehogy neheztelek!!!!!!Kép
Nem lehet mindannyiunknak ugyanaz a véleménye, hisz nem vagyunk egyformák!Kép

Persze, hogy bekerülhetsz a táblába!Kép
Írd meg az adataidat!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Nicika!
Üdv itt, de ne azért maradj soká, mert "... megint megjött..."!

<font color="ff0000">ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</font> A többit később.

Puszi Kriszta

mohácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: