A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet!
Persze, hogy nem látszik, mivel nem a lap alján van, hanem a tetején KépKépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Siso!
Ez nagyon jó! A kedvencem: Brave, scared and undecided. Kép
neet
neet

proba
kisün

Lányok!

Akinek informatikus a párja és tud programozni annak tudok állást sos-be
manó27

nekem a 29. tetszik (végre valamiben egyetértenek...Kép) képzeljétek, nekünk is van ilyen képünk!!! kár, hogy nincs szkennerem
most jól beégethetném az öcsémet KépKépKép

Ruz, merre laktok? 1ébként nálunk is Caramellito a családi favorit, de nézz meg 1 megás fórumot - elképesztő hogy cigányoznak, szóval sztem emiatt nem szavazza meg a nép Kép

votiv 8)
votiv

szóval én vagyok még mindig a hibás, mert ma reggel 10-től du. 4-ig nem voltam gépközelben, és nem akartam megint ANNYIT olvasni Kép

Ruz, Votiv,
nagyon aranyosak még mindig Kép sőt, egyre szebbek Kép Párom annyira aranyos volt minap, ránézett Dócira, és azt mondta, hogy ő tudta előre, hogy nagyon fogja a lányát szeretni, de azt nem, hogy egyre jobban Kép

Neet,
nem nyújtom és éheztetem, mert akkor kis helyen is elfér Kép és akkor majd tőled kapom a ruhákat Kép

Zsanci,
sétáltam ma egy nagyot a városban, eső volt meg hideg, aztán arra jöttem haza, hogy süt a nap és meleg... na jó, szóval elviselhető hőmérséklet van... de ma már nem is kell kimennem Kép

Bogárka,
van 1-2 felhő barátom, majd megdumálom velük, hogy lehetőleg ne akkor és ne fölöttetek Kép

Moose,
hány aloe verát kérsz (nem ér ám 50-et mondani Kép)? én szerencsére a kiállítástól kb. 2 percre és 2 sarokra lakom gyalog, szóval lehet, hogy mind3 nap tobzódom Kép

Ruz,
korántsem élvezkedtünk eleget Kép mégmégmééééég

vera
kisün

Sisotris,
neked túl sok időd van Kép no nem baj, majd lesz gyereked...Kép egyébként KépKép
kisün

Háj,Evribádi!

Ma már írtam egy regényt de nem ment el ezért csak kivonatolok:
1.Duo family!
Nagyon helyesek vagytok,gratulálok!

2.Ruz!

Carterkéről leszállni ám!

3.Voltunk 2 hós oltáson,túl éltük.
4.4,710gr és mondta doktorbácsi,hogy mivel ilyen szépen nővöget,adjak neki 2 cseppet a Vigantolból.Nálatok?
5.Megyünk majd sebészetre Panna fenekével(lehet,hogy Pannát is visszükKép)mert van rajta egy fibróma (kis húsi kinővés)amit valszeg csak elkötnek és majd leesik.
6.Panna este fél 10-től reggel fél 6-ig aludt.Utána pedig fél 11-kor ébresztenem kellett,hogy tudjunk indulni dokihoz.Pedig ált.csak 100gr-okat eszik.Tök jó kiscsajom van nekem!

Na,ennyi lenne a rövidke kivonatKép

Jucus
20170114224602

Ruz,Votiv!

Annyira édesek a csemeték!

Jucus
20170114224602

Ja és azt hiszem a Zapát lecserélem egy alig elfoglaltra mert félve ugyan de benyögte,hogy szerdán tanfolyás van és csak 5 után ér ránk.
Leht,hogy meg fogok örülni de valahogy csak eljutok Bogárkáékhoz!

Jucus
20170114224602

Csajok, egy gyors kérdés: használ valaki valamiféle hordozókendôt? Sürgôsen kellene nekem, és tippeket szeretnék. Megtaláltam a legjobb-legszebb-legbióbbat 20 000 Ft-ért Kép. Majd ha gazdag leszek. Szóval más kell, de nem akarok marha vastagot venni, túl hosszút sem, stb.

Szóval segítsetek!

Késôbb teszek fel képeket, meg írok is, de most kicsit 2 gyerekes család vagyunk, rohanás van.

Pusz és köszi.
Bori
borri

Manó: jelentkezem! Címem a profilomban! (Oxigen vagyok, csak álnéven)
oxi

Lányok: Akik levlista tagok... Ott megy a beszélgetés, ha itt nem megy, de aki digesten van, az nem kap ám semmitse... Kép Majd csak éjfélkor.

Oxigen
oxi

Sziasztok!

Én kb. 2 hónapja csendes és hűséges olvasótok vagyok, és sokat okosodtam.
Gratulálok az összes csöppséghez, úgy tűnik, sokan tényleg csak a tavaszt várták. Csak kapkodom a fejem, mennyi édes baba született az utóbbi időben!
Amiért most megszólaltam:
Pipocska!
Nekem a 2. kisfiam a 39. héten volt hajlandó megfordulni. Mikor kibúlt, kiderült, hogy a nyakára tekerte a köldökzsinórt, és még a kis kezét is odaszorította, így nem volt elég hosszú a zsinór, hogy megforduljon. Mire eljött az ideje, mégis megoldotta valahogy. A zsinórtól pedig semmi baja nem lett.
Úgyhogy ne add föl, beszélj hozzá sokat, hátha hallgat rád, és megfordul!
Üdv mindenkinek:

Murr
12+2
murr

Manó!
Állás továbbra is érdekel, köszi. Kép
neet@freemail.hu
neet
neet

Neet!
Okés, jöhettek esőben is, majdcsak elférünk valahogy bent is! Kép

Kisün!
De azért beszélj csak a felhőiddel! Kép

Jucus!
Milyen pontosan ez a fibróma? (hülye kérdés tudom), mert Petránál is felfedeztem nemrégiben hasonlót. Először azt hittem máris aranyere van, de nem tűnt úgy soha, hogy fájna neki, vagy valami panaszt okozna. Dokihoz még nem mentem vele, csak egy orvos barátunktól érdeklődtem, hogy nagy gáz-e, ő azt mondta nem. Milyen ez a beavatkozás? Csak érzéstelenítik, és ambuláns? Lehet, hogy nekünk is át kéne esni rajta a szülés előtt... jaj...
Válasz jöhet mélben is! Köszike!

Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!
Vigantolból napi 1 cseppet kap Eszter, pár csepp tejben, kiskanálban, Konakionból (K-vitamin) heti 1 ampullát.
neet
neet

Neet!

Ment a levél!
manó27

Oxi neked is!
manó27

Lányok honnan lehet listát venni arról, hogy mit kell venni egy babaváráshoz???
Bocsánat, hogy ilyenekkel zargatlak titeket, de most kicsit megijedtem azt hiszem én nagyon elvagyok maradva vásárlásilag...

Előre is köszönöm a türelmeteket!

Manó
32+4
manó27

Sziasztok!

Manó!

Állás minket is érdekel, de látom, hogy ketten már megelőztek! Azért írd meg lécci, hogy milyen program és hol? Köszönöm!

Ildi
ildi76

Murr,
üdv itt Kép

Neet,
frászt hoztad rám Kép
Úgy olvastam, Kokaint szed a gyerek KépKépKépKépKép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ildi76!

Elküldtem!
manó27

Na, megy a babanet?
ada007

igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
:D

Hello Lányok!
Az időjsok mind kóklerek, úgyis szép idő lesz, Bogárka nincs akkorahatással az égiekre, hogy felhőket hozasson és elriasszon vele minket, nemde?
ada007

Halllllllllllllllllllllló anyukák!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

na, most én is megpróbálom!
Ruz!
Kisbékuci gyönyörű. Mi is békáknak hivtuk a fijjjúkat, amig kisbékák voltak. Most már kicsit pocakosodtak, meg ilyenek. A nagy pl. tud járni...Kép
Ja, és sztem is Caramel a király!!!!! Olyan pozitiv!!!!
Az nagy gáz, hogy én a kokaint nem tejben elkverve, hanem tisztán a dom a gyereknek??? de annyit sir, és mivel nincs még ostorom, valahogy meg kell büntetnem! Kép (Egyébként múltkor minden kijött, miután megkapta az adagját)
Jucus!
Már meséltem, hogy nekünk is van kinövésünk...a köldökzsinórból maradt egy db a köldökben. Valakinek nem volt ilyen????
Ja, és én is Zapa cserélőben vagyok...Kép asszem marad a Kovács Szpartakusz doki...
Ma elment reggel 8 körül, és hazajött 7-kor. És még gyereket sem akar tőlem...többet.
Kislányos anyukák!
Esetleg cserélhetnénk gyereket...ez a kis huncut egész nap sirt (szó szerint)...ja, és akit érdekel a csere, adok hozzá egy hordozókendőt és egy esernyőre csukható babakocsit...Kép
Egyébként kezd gyanús lenni a dolog, hogy a pici rosszul szopizik. Hogy miből gondolom? Hát, állandóan fáj a pocija, cupákolva (levegősen) szív, és már volt egy mellgyuszim... Hogy kell megtanitani egy babát, hogy jól szopizzon??? Az előzővel semmi gond nem volt, első nep megpróbálta, és 25 hónapig tisztességesen(?) csinálta...
Zsanci, aki nem az, akinek hiszitek...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sis!
na, én ezért döntöttem el, hogy hozzánk soha nem jön a Mikulás!!!!
Zsanci, aki nem fog eljutni a Queen koncertre

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
Köszi előre is. Én viszek midnenféle rucikat, majd jól kiborítjuk valahova, és mindenki azt túr belőle, ami tetszik. Ki vannak mosva, de vasalva nincsenek, gondolom, úgyis mindenki átmossa magának, nem?

Jajj, de ciki, valaki még felajánlott, csak most nem találom, de neki is köszi így látatlanban is. Mindegy, úgyis a talin derül ki, hogy beborul-e. Kép

Manó!
Mél átjött, köszi, mindjárt mutatom a zuramnak, asszem delfiben ott van, szóval elvileg jó lehet. (Csak épp kiugrott szoptatós sörért. Mert ez ilyen jóember. Kép)

Zsanci!
Kovac-ról meg le lehet szakadni most már, de nagyon gyorsan. Kép Kép Kép Én szóltam előbb és kész! Kép

Siso!
Kokaint azért nem, de a pálinkáskenyér nagyon megy...
neet, akit-ma-ne-vegyetek-komolyan-mert-bohém-kedve-van
neet

Manó!
A kórházas cucc érdekel, vagy az otthoni stafírung? Kiságy, kád, ruha meg ilyenek?? Pelus (textil) és igazi (eldobós)+popsitörlő +amit a védőnéni felír receptre. És sok-sok szeretet. Más nem nagyon kell.
neet
neet

Ruz,
Bendegúz nagyon édes Kép

Manó27
Nem tudom, találtál-e már kelengyelistát, az interneten sokfelé van, szinte minden bababoltnál, néhány link:
http://www.minimano.hu/index.php?main=main&page=rovat&rovatid=553&start=0&limit= 10
http://membres.lycos.fr/taborlakok/document/
http://www.babadiszkont.hu/cont.html
Gondolom a már gyermekkel rendelkezőknek itt a fórumon is sok tapasztalatuk van. Én még csak elméletben készülök Kép

Duo apuka
Gratulálok, nagyon jó volt olvasni a soraidat.

Móni, 20

KépKép
nonni

Zsanci!
Én hogy örülnék annak, ha elmenne 8 körül és hazajönne 7kor a Zapa Kép! De nálunk az a forgatókönyv, hogy elmegy kb. fél 7-kor, és hazajön jóesetben 7-kor, fél 8-kor, rosszabb esetben fél 9-kor. Most nagyon rossz eset van, mert a német górék itt vannak és vacsizni vitték őket Kép. Szóval átlagban heti 2-3 nap nem is látja a lányát Kép. Mentségére szóljon, hogy egy órányi autóút a munkahelye. Ja, és ő meg nagyon akar 3. gyereket, csak én bizonytalanodom el néha (mostanában egyre többször). Még szerencse, hogy itt vannak a baromi édes, baromi jófej szüleim, akik nem laknak messze, és legalább heti 3 délután itt tudnak lenni. Kép

Szopi: nem próbálsz meg felhívni egy lll-est? Hátha van valami jó tippjük! És gyarapszik rendesen egyébként? Mert akkor biztos jól szopizik, csak levegősen.
Ezekszerint Borisz is szopizott még, mikor terhes lettél? Kép

Nehogymááá rámragadjon, hogy úgy intézem az időjárást, hogy rossz legyen, hé! Annyira várom már, hogy gyertek! Kép És mondom, ha szakad az ég, bent is elférünk Kép

Na, megyek tortát sütni, holnap lesz Papám szülnapja, és mindig én vagyok az ügyeletes családi tortasütő Kép

Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manó: Nekem nem jött meg Kép Elküldenéd mégegyszer az oxigen@hosember.hu-ra?
oxi

Manó!
Köszi mindent, önéletrajzokat csatoltuk neked. Kép Hát kíváncsi vagyok, max. leiszapbírkózzuk a csajokkal a dolgot a férjeinkért... Kép

Bogárka!
Gyakorold csak azt a tortát, az év első babástalijára már nagyon menjen! És ezt vedd célzásnak. Kép
neet
neet

Az egy dolog, hogy az Oxigen nickkel nem tudok írni, de most néztem, hogy egy egész más profil került fel Kép Ellopták a nickem Kép

Oxigen, a vigasztalhatatlan KépKépKép
oxi

Bogárka!
Igen, B még aktivan szopizott, amikor picúr beköltözött!!! És szopizott is volna, de én nem birtam...Kép [lelkiismeret-furdalásos-sóhaj]
Még szerencse, hogy anyukádék a közelben laknak. Nekem a családom 200 km-re lakik, a férjemé 220 km-re. Mondjuk ők nem is hiányoznak annyira...Kép
Két gyerek, apa komoly segitsége nélkül=ELMEBAJ...én már elkaptam.
Ja, és picur tökéletesen gyarapszik, mármint az "átlaghoz" képest. Egy hónaposan már sok volt Kép , most meg még nem voltunk dokinál, de jövő héten kiderül. Sztem elég nehéz...
Neet!
Bocsi, már kopok is le a Kovács dokiról...Ezentúl csak csöndben imádom, és neked majd azt mondom, hogy nem is teccik...Jó igy? Kép

Zsanci, az alkalmazkodó

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Oxi!
Brühühű!
De te egy vagy és megismételhetetlen, és mi úúúgyis tudjuk, ki vagy. Ez vígasztaljon. Kép

Kisün!
Anyázós méled megkaptam, teljesen igazad van, csak félek ideírni, ki ne ba..on örökre a rendszar...
neet,a nyuszi
neet

Zsanci!
Háááát, ha titkon imádod, csak nő benned a vágy, nem jó! Írtsd ki végérvényesen, úgysincs esélyed! Kép
neet
neet

Neet!

Nálunk is ez volt a felállás a Vigantollal de most már 2 cseppet mond a doki.Kokaint mi is így szedjük(már mint Panna)feltéve,ha 1.Apa nem töri szilánkosan az ampullát
2.Soma nem önti ki a kiskanálbólKép

Mutterka!
Kép

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Bori!
én 2. fiamhoz vettem hordozókendőt a www.bababolt.com oldalon, és nagyon bevált. erős anyagú, sűrű szövésű, vagyis megtartja a babát, a hosszát te állítod a csomózással, és adnak hozzá egy füzetkét, amiből autodidakta módon is megtanulhatod, hogyan lehet különböző korú babákat különböző módon hordozni benne. Nekem nagyon bejött! A kicsi is élvezte, és nekem is sokkal kényelmesebb volt, mint a kenguru, amit az 1.-nél használtam.
Üdv:

Murr
12+2
murr

Murr,
Megnéztem a profilodat, gratula kéd eddigi gyermekedhez.
Mond, hogy lehet ilyen szabályszerűen tervezni a gyerekeket?

Móni, 20

KépKép
nonni

Manó,
gondolatok amik ébredtek (de ténylegKép) a kelengye-listákat olvasgatva (kiemelés copyright Moosejaw):
- PÓLYA: nekem nem kellett, de van, akinek bevált. Köztes megoldásként tudom ajánlani Drewex márkájút, ez egy light-pólya, tépőzárral, kibontva igen jó ki takaró. És nem drága.
- TEXTILPELENKA: ebből én 20-at vettem, aztán még tizet, eszi a baba, mint a cukrot: mindenhol ezt használtam, párna gyanánt, büfiztetéshez, törléshez, napellenzőként, könnyű takaróként, alátétként, szóval fogy rendesen. Lehet kapni tetra-fürdőlepedőt is, jó dolog!Kép
- KOCSICIPŐ, UTAZÓÁGY: ezek szerintem alapból nem kellenek, hacsak nem akarsz egy 2 hetes babával mondjuk az Alpokba utazni Moosejaw-val. Késsőbb is meg tudod venni, ha már kell. Bár ha látsz jó áron, utazóágyat talán érdemes.
De a LÉNYEG, hogy ha valamiben nem vagy biztos, akkor bármikor később is megveheted! Kép

Neet,
pszt! mindenhol figyelnek, a méleket is biztos olvassák [paranoiás smiley helye] Kép gorant klónozzuk, na ehhez mit szólsz? Kép

vera
kisün

Manó: Mailban tudok küldeni kelengyelistát, amit én kaptam, de ebből a 3 linkből is ki tudod válogatni szvsz.
Én sokadszor futom át a listákat, de úgysem stimmel Kép
Vettem akciósan Drewex pólyát is, nekem nagyon tetszik, aztán majd meglátom, mennyire lesz használható. Kép
oxi

Neet!
Ne félj, a talira is sütök Kép!

Jucus!
Kösz a mélt!

Zsanci!
Hát igen, Petrával is ez volt a helyzet. Kép - én nem bírtam már a szopit. Aztán amolyan közös megegyezéssel lett vége, de szíve szerint ő még most is szopizna (sőt szerintem fog is - hogy aktívan-e azt nem tudom, de hogy megkóstolja az tuti - a múltkor mikor mondtam neki, hogy a ciciben nincs, és ő már nagylány, pohárból issza, mondta, hogy öntsük bele - olyan édi volt Kép )

Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Nonni, Kisün, Neet!

Nagyon köszönöm nektek!!
Megvolt valahol ez a link,
csak most nem találtam:-)))

Szerintetek kell polyát venni nyáron?
Csak mert nyári baba lesz és szerintem melege lesz nem???

Oxi küldtem
manó27

Bogárka!

Van aki nme tud eljutni hozzád???
Mármint kocsival mert nagyon szívesen elviszem, illetve nem kaptam e-mailt tőled, hogy hova kell menni...
Átküldenéd a bianka-25@freemail.hu- ra??
Köszönöm

Ja igen és lehet már tudni, hogy ki mit visz?
Csak mert nekem mindegy, hogy sósat sütök vagy édeset....
manó27

Sziasztok!

Nonni!
Az első csak úgy alakult, hogy október, aztán ez nagyon bejött. Így nem vagyok mindennapos nyáron, viszonylag lehet utazgatni, a kicsi pedig a következő nyárra már megerősödik, lehet húzni-vonni.
No meg szerencsénk is volt, hogy mindegyik első próbálkozásra összejött. Kép

Manó27!
Én örököltem, és használtam is pólyát a fiaimnál az első időkben, de ők őszi babák. Amúgy nagyon különbözően viszonyultak hozzá: Andris, az 1. imádta, és több, mint 2 hónapig használta, sőt teljesen nyitva még utána is jobban érezte magát rajta egy darabig, mint nélküle. Viktor, a 2. három hét után egyértelműen jelezte, hogy neki ebből elege van, és hagyjam békén vele.
Viszont Édesanyám varrt rá síma huzatot, és szoptatós párnának félbe hajtva remekül beváltak.

Kisün:
nekünk nagyon bevált az utazóágy, egészen 2 éves korig jól jött nem csak nyaraláskor, hanem nagymamáknál, rokonoknál is. Ha csak 2 napra mentünk, akkor is könnyű volt vinni, és a gyerek mindenütt megszokott helyen aludhatott. Sőt, kertes házakban kinti járókának is ezt használtuk. De tény, hogy az első időkben felesleges. Akkor még akárhol elalszik a kis prüntyi.

Valaki nemrégiben írta, hogy Barna dokihoz jár. kérem, ha tud, írjon nekem róla! csontos.eszter@mail.tvnet.hu
Hozzá járok, de még csak az elején járunk a terhesgondozásnak, érdekelne, másoknak mi a véleménye róla!
Üdv:

Murr
12+2
murr

Ez a mocsok Mikulas! Igy halalra remiteni szegeny gyerkocoket! Hat, talan a 11-es teszik, a legtobb szornyu, azokkal a benakosztumos alkoholistakkal, akik lefogjak a lurkokat... Neet, te csak azert voksoltal a 36osra, mert felsz az efbiajos sractol, mi? Egyebkent meg nem lehetsz nyuszi! Nyuszi is copyright Moosejaw Kép Figyelj jobban: tehat eddig mar lemaradtal a nyulrol a malacrol es a bekarol.

Murr, meddig birtad cipelni a gyerkocoket? Mert en mar nem igazan tudom a 9kilost, aki mostanaban sokszor ugy hisztizik a babakocsiban, hogy muszaj kivenni. Pedig mar elore nez, mindent ugyanugy lat, mintha felveszem, sokszor rugkapal, szovegel meg a karfat utogeti gyonyorusegeben. Ja, es a cicaszor nalatok nem gond? Mert en mar nem birom sokaig, hogy a gyerek is csupa szor, lassan koltozik a macska, pedig imadom.

Kivel kell az Alpokba mennem? Kép Kép Mano, polya szerintem egyaltalan nem kell. En sutemenyt/tortat terveztem/igertem, remelem sikerul megalkotnom es ki is tart odaig Kép
Egyebkent kocsicipo szerintem nagyon jo, egy honapja vettem es imadjuk a lanykaval. Hat vastag zokniban is hideg lesz a laba, a kocsicipovel viszont eleg csak egy. Itthon meg jokat jatszik vele, elnezegeti egy csomo ideig, meg kihuzza belole a fuzot. De vigyazz, nem minden kocsicipo, ami annak latszik, a tenyleg cipofazonu a jo (Brendonban vettem 1500ert), mert belelt is, ami csak olyan belebujos, masszivabb textilize (C&Aban vettem, talan 1000 volt), az bena.

Oxi, ez tenyleg kiakaszto! Figyu, ne csinaljunk egy sajat forumot? Parom minden nap megkerdezi, nem kell-e, mert itt fustolgok, hogy nem tudunk beirni. A levlista nagyon klassz, de ugy latom, nem sokan hasznaljak.
moosejaw

Elfelejtettuk felirni a tablara a visszaszamlalast! Mint regen a suliban a Vakacio!, emlekeztek? Csak nem tudom, Piknik! legyen vagy Kertiparti! Tehat ma vagy itt tartunk:

!

vagy itt:

ARTI!
moosejaw

Peldaul Neet sem olvassa a levlistat, pedig ma ezt irtam ott neki: "Neet, nem mondod, hogy Eszti mar 70 cm? A nyuszim is akkora kb., de mindjart lemegyek es megmeretem a vedonocivel, mert mar egy honapja hogy voltunk. Szoval ruhat igy nem kapsz. Ezert motozol egesz nap a kertben? Az eson noveszted a lanykat? Vagy egy fara akasztod, hogy nyuljon? Szornyu egy anya vagy... Kép "

Es le is mentem ma es megmertek es pont 70 cm, meg 8950 gr. Es rogton elkapta a tobbi gyerektol a sirast, mert volt, akit epp oltottak. Es aztan atragasztotta masra is, de erdekes volt, hogy meg aki tole kapta el, az is hamarabb abbahagyta, mint o, pedig vegig a karomban volt, csak mertek, az nem faj, es a legtobb baba sokkal kisebb volt nala. Ugyhogy lanyok legyszives intezzetek ugy, hogy a pikniken senki ne sirjon, mert ha a nyul elkapja, akkor o vegig kitartoan csinalja majd, meg ha a tobbieknek mar reg nem aktualis a problemajuk. Lehet, hogy Duracell nyuszi? Kép
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: