Moose, puszi
és mindenkinek üdv
már pár napja olvasok

most ideiglenesen a végére értem, phühh
először is, Ági, így ismeretlenül is igazán szívből sajnálom ami történt. de biztos minden itteni anyuka és kismama őszintén át tudja érezni a helyzeted. kívánom, hogy hamar elhalványítsa a veszteséget az új öröm. ne add fel. ölelés.
Greenolive, Bori és Duopack!
mázlisták vagytok mind, ilyen jó és gyors szüléstörténeteket rég hallottam! gratulálok mind3 családnak, babáknak, mamáknak és papáknak! ja és szuper, három skaccal bővült a fiúk focicsapata! - és három új taggal a Fiús Mamák Klubja

- akik vénségükre se lesznek rossz fejek, ugye, Ruzi?
(Ruz, ugye jöttök Bogárkához? naaa, léccilécci naaa!)
múlt héten betegek voltunk Istókkal
vmi gasztrovírus, meg némi depi, csak az általános rossz közérzet...
jaj és még a fogzás! egész nap megy a panaszos nyávogás, jajgatás, nyöszörgés, este hiszti, éjjel meg felsírás

vajon mennyi ideig tart ez?? 1-2 év?
lassan jobban vagyunk (vírus balra el), és jövő szerdára még sokkalta nagyobbak és erősebbek leszünk, mint Valaha

és mint Igazságos Izom Tibor
ja, és szombaton Isti azt mondta: MAM-MAM!!!!
Siso, Pápakép rulez. engem először az Adams familyből Fester bácsira emlékeztetett...
Kókuszdió, megadhatom az emailcímedet az ikerfiúk (Olcsi és Maxi, márc. 24.) mamájának?
Zanza, 2 hete az elakadásjelzőn röhögök, bár nekünk épp az ellenkezője volt aktuális...
na de Istit nem lehet legyőzni, mint azt az alábbi illusztráció is mutatja (még fog nélkül, de már nagyon várom a brékszrút...)
piesz: gimnazista pinókió nyeri a megasztárt???
"Tilla: Látom, nem akarsz válaszolni a kérdésre. Mit szeretnél csinálni?
Tomi: Hátramenni."
ééééééééééééééédes