A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tündi!Kép
PicitKépKép
Nagyon szeretnék már látni Valakit az Uh-n!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zituska

Ne aggódj látni fogsz...

Kép
Kép
szilva069

Köszi lányok a drukkokat, holnap megyek vérvételre.Kép Viszont ma kijött egy patim, ami nekem csak menzi előtt szokott.
Leírom azért nektek az előző 3 napi hőmet.
Hétfő reggel: 37,1
Hétfő délután: 37,3
Kedd reggel: 37,3
Kedd délután: 37,5
Szerda reggel: 37,2

Kép

Kép
pkagi

Ági
Szerintem jól néz ki a hőd, lécci holnap is mérj ilyen magasat!!!!!! Ugye holnap nem kéne megjönnie? Nagyon szurkolok!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
28-32 nap között szokott megjönni, most vagyok a 27. napon.

Kép

Kép
pkagi

Ági
A táblában néztem, és ott 28. nap volt, nem baj akkor is szurkolok, holnap úgyis kiderül! Tényleg holnap mikor lesz eredmény?

Kép
Kép
szilva069

Zitus Kép
Akkor pici gratula, a nagyot még tartogatom Kép Ha csak egy kis petezsákocskát is látsz jó helyen, az már nagy boldogság lesz Kép
Mellesleg én is átvettem a táblát másik topikban, jó lenne ha rám is igaz lenne amit Orsi írt Kép

Drukkolok mindenkinek lányok! Kép

Tündi
Vendég

Timika

Koszi a drukkot és tényleg jobbak lettek az eredményeim.
Agi

Huuuuuuuhhhhhaaaaaaaaaa. Ilyen ho mellett holnap csak jo híreket kaphatsz. En nagyon-nagyon drukkolok neked és kívanom hogy így is legyen.

Zitus

Jol áll neked a zebra Kép

Szilva

Neked is koszi a drukkot és igen is van hír méghozzá jo. Legalább is a múltkorihoz képest. Hétfon még csak egy 16 mm tuszom volt és ma van egy 19,15 és egy 16 os. A méhnyálkahárty 7,5mm. Ma este 10 kor kapom a pregnyolt/vagy valami ilyesmit/ és pénteken inszem. Valószínu addigra
mindkét tuszo megno. Azért kicsit megnyugodtam, de tisztában vagyok vele hogy a párom miatt kevesebb az esélyunk.
mili

Szilva Kép ebben a hónapban már biztosan nem lesz inszemed, mert azt a 2-3. napon kezdik stimulálni. Viszont a jövő hónapban már kezdik is. Úgyhogy most te is várhatod, hogy megjöjjön, bár az HSG után az is lehet ,hogy nem jön meg. Azért csinálják a 10. nap körül, hogy a peteérés előtt legyen, így akár a baba is sikerülhet spontán, semmi sem zavar be.
Vendég

NoémiKép
Hogy vagy?

Kép

Kép
pkagi

Szilva
Na ma tényleg mejött rendesen. Beszéltem az orvossal. 27.-re van időpontom átjárhatóságira. A vizsgálat maga csak 10-15 perc. Már pontosan tudom mire számíthatok, a másik chatan kaptam némi betekintést. Viszont utána délután 4-ig fekvés lesz a klinikán. Lehet vinni uzsit, olvasni valót, alma levet. Ez van, nem mondom hogy nem félek. Szorítok neked is. Te is 27.-én mész?
emi31

Sziasztok!

Én rossz hírekkel jövök. Zitus, javíts lécci Kép. Iszonyatos ez a nap. Nem elég hogy megjött, még görcsölök is iszonyatosan. Fél órákat állok a forró víz alatt.

Ja, el ne felejtsem, gratula az összes új zebrásnak. Olyan jó, hogy így szaporodtok KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Leírnám nektek a hőmérős adataimat, bár most még csak a 17. napnál tartok, és csak most kezdtem el hőmérőzni, de kiváncsi vagyok, hogy az eddigi adatok alapján tudtok-e nekem mondani valamit, hogy van-e peteérésem, és hogy mikor:
1. 36,1
2. 36,2
3. 36,1
4. 36,5
5. 36,6
6. 36,6
7. 36,2
8. 36,7
9. 36,3
10. 36,1
11. 36,3
12. 36,3
13. 36,1
14. 36,1
15. 36,3
16. 36,4
17. 36,7
Egyébként hónaljban mérem, és szedek Clostilbegytet. Remélem tud valaki tanácsot adni, előre is köszönöm!
zildi25

Ildi

Azzal kezdeném, hogy rossz helyen méred. Van aki szájban méri, de nekem azt mondta az orvosom, hogy hüvelyben mérjem, az a legpontosabb. Szigorúan egyből ébredéskor, felkelés előtt, és lehetőleg azonos időben. Azért valamit talán ki lehet hámozni a hődből. Én úgy tudom, hogy peteérés az előtti nap van, mikor felmegy a hő. Ha jó helyen méred, akkor a peteérés után 37 felett szokott lenni a hő, bár ez egyéntől is függ.
Ha még van kérdésed, bátran....

Noémi
Én is így gondoltam, hogy már csak a következő hónapban lesz esélyem az inszemre, csak hát bizakodik azé az ember lánya. Szerinted a BMC-ben csinálnak olyat, hogy peteérést néznek? Arra gondolok, hogy mikor lehet nagy eséllyel próbálkozni otthon apával? Gondolom, az UH-os vizsgálatből lehet következtetni arra. ????

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Ildi
Megerősítem amit Szilva írt, hüvelyben kéne mérned. Ha lesz menzid, attól a ciklustól ott mérd! Egyébként az nem biztos hogy azelőtti napon van a tüszőrepi mikor felmegy a hő, nekem mindig 4-5 nap múlva ment csak fel, asszem ez egyéntől függ. A jelenlegi hőid alapján nem merném egyértelműen kijelenteni hogy na ezen a napon volt tüszőrepid. Egyik érték után sem ment fel a hőd igazán és maradt ott tartósan. Kellene várni még pár napot és újra megnézni, de hasznosabb lenne a következő ciklusod hüvelyi hőit értékelni!

Tündi
Vendég

Zitus!
GRATULÁLOK!
Már eddig is gondolkoztam ezen a gynex-en, hogy beszerzem, de most meg is fogom tenni.

És meg szeretnélek kérni, hogy vegyél ki a táblából.
Néha majd jövök, olvasgatlak Titeket, ha valami történik írok, de most más dolgokra koncentrálok inkább.

Üdv,
Plussz
plussz

Lányok!

Vannak még csodákKép
A kútvölgyi kórház laborja azt mondta hogy
IgM negatív
IgG negatív

El sem akarom hinniKépKépKép
A doki akihez "kerületem"(hogy ez még mibe fog kerülni nem tudom, mert elég "csókos" a kapcsolat) beszélt a laborvezető asszonnyal, aki elmondta hogy 3 szor is megcsinálták az izotóp tesztet és mindháromszor negatív lettKépKépKép
Azt hiszem ez az időszak legjobb híre számomraKép

Persze még van 2-3 labor különböző helyeken aminek az eredményét még nem tudom, de nekem már ez is nagy megnyugvás!
És azt hogy mit gondoljak erről az egész kálváriáról, meg a magyar egészségügyről, hát..........KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann
Nagyon örülök, hogy megoldódni látszik a toxo-kálváriád. Most már inkább élvezd tovább a kismamság örömeit!

Emi Akkor ezek szerint mindkettőnknek jövőhét szerdán lesz a HSG-je. Jó, akkor majd megvitatjuk a történteket!
szilva

Megint újra kellett regisztrálnom magam! Iszonyú ez a rendszer. Na mindegy.

Megann Kép de jó! Nagyon drukkoltam!

Szilva Kép a BMC-ben nem néznek tüszőérést, csak akkor, ha beavatkozást csinálnak, ami vagy inszem vagy lombik. Amire te gondolsz, azt egy nőgyógyász is megcsinálja, a BMC-ben erre nincs kapacitás, csoda, hogy az inszemet és a lombikot tudják figyelni, olyan sokan vannak. De azért még reménykedhetsz ebben a hónapban is, ne add fel, pláne, ha átjárhatóak lesznek a petevezetőid. Szorítok! A vérvizsgálatokon meg a kiskatonavizsgálatokon túl vagytok már? Azokat egyszerre értékelik majd ki és ez alapján mondják meg, hogy melyik beavatkozás javasolt.

Ági Kép de aranyos vagy, hogy megkérdezted. Fizikailag és testileg tökéletes minden. Lelkileg... hát ... nem az igazi. Próbálok pozitívan hozzáállni, csak nagyon nehéz. A hétvégi wellnesselés fog segíteni valamicskét, de bejelentkezem egy pszichológushoz is, mert szerintem jót fog tenni. Félek, hogy ez a hirtelen közömbösség a műtét után egyszer csak "kijön" rajtam és azt meg nem akarom, hogy addig "raktározódjon" Kép. Szóval, én is megyek az úton tovább, csak teszek egy kis kitérőt Kép. De gondolom ezt teszi mindenki, aki hasonlón esett át. A lenti topikban Humi 6 vetélésen esett át, 9 babát vesztett el. Legalább most minden vizsgálatra újból elmegyek.

Elnézést, hogy megint ilyen sokat írtam. Ma visszaolvastam az elmúlt havi írásaim és kicsit elszomorodtam. Lehet, hogy nem kellett volna Kép

Pusz

Noémi
Vendég

Bogi Kép Köszi a választ! Miért gondolod, hogy nem sikerült az inszem? Érzel valamit? Nagyon szorítok neked vasárnap!!!
Még egy kérdésem lenne a PCT-vel kapcsolatban: ez előtt a vizsgálat előtt is ki kell hagyni pár napot, vagy itt nem számít?

Ági Kép Szerintem nagyon jó a hőd! Holnap kb. mikor lesz meg az eredményed?

Mili Kép Örülök, hogy javultak az eredmények!!! Kép Nagyon drukkolok a pénteki inszemhez is, hátha majd most is elérnek a + energiák Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Emi31, neked milyen lesz a HSG-d?

Megann Kép Ez ám a fantasztikus hír!!!!!!!! Kép Kép Kép Végre megnyugodhatsz, de nem semmi, hogy mennyit kellett idegeskedned feleslegesen! Kép

Noémi Kép Kívánom, hogy a lelked is minél hamarabb rendbe jöjjön!!!!!!!!!!!!!

Zitus Kép Hogy érzed magad? Kép

Már megint újra kellett regisztrálnom Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Megann Kép
Ez fantasztikus!!!! nagyon-nagyon örülök.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Timi!
Szerintem max. 1-2 napot hagyjatok ki aPCT előtt, hiszen itt nem a kiskatonák minőségén van a hangsúly.
Azért vagyok picit elkeseredve, mert nem érzek semmit. És úgy félek.

Bogi
bogi1975

Bogi Kép Köszi Kép Szerintem még olyan pici lehet a baba a pocidban, hogy nem is érezhetsz semmit Kép Sokan még akkor sem éreznek semmit, amikor már biztosan tudják, hogy babájuk lesz. Kép De persze megértem a félelmedet... Azért ugye nem adod fel?

KépKép

KépKép
timika

Lányok!

Segítsetek legyetek szívesek! Jövő hónaptól mi is inszemre váltunk. Szeretném megkérdezni, hogy Ti hová jártok inszemre, milyen kezeléssel jár (Closti, Puregon meg repesztő szuri vagy van még valami más is?), kb. mennyibe kerülnek a gyogyik, és ha kell az inszemért fizetni, mennyibe kerül?
Nagyon meg vagyok elégedve a dokimmal-Dévaihoz járunk-, csak az a baj, hogy ő nagyon drága, és esetleg arra is gondoltunk, hogy megpróbálnánk másképp. Ehhez viszont szeretnék kicsit tisztán látni, hogy máshol hogyan zajlik.

Köszönöm!

LKTimi
lkt

Timi!
Persze,hogy nem adom fel.Soha!

LKTimi!
Én csak a gyógyszerek áráról tudok Neked írni, mert szegedi vagyok. Puregon helyett én Gonalt kaptam, de kb. annyiba kerül, mint a Puregon. A négy ampulláért, ami egy inszemhez kellett (nekem), kb. 16 ezret fizettem. A Choragonból a két ampulla 4300 volt. Nekem ennyibe került, mivel állami kórházban csináltuk az inszemet és ott a TB fizette.

Bogi
bogi1975

Szia LKTimi
Irtam volna priviben neked,de nem látom az e-mail címed!
Írj léci a címemre...régen Én is Dévais voltam!
Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület

Lányok. Nagyon bosszús vagyok. 2 órája nem tudtam írni.
Ha eez így megy tovább mit szólnátok ha átmennénk csapatostul máshová???

LktKép
Írtam neked a clostys topikba.

NoémiKép
Fantasztikus, hogy így át tudod látni a saját helyzetedet. Kép

TimikaKép
Holnap 3 körül lesz eredményem.Kép

Lányok izgulok ám rendesenKép Szorítsatok nekem kérlek.Kép
pkági78

Megann Kép
Nagyon örülök, hogy minden rendben Kép
wish_

Ági!
Köszi az infót. Most jöttem rá, hogy már megint eltelt 1 hónap, és ismét izgulhatunk az erdményedért. Holnap vidéken leszek, nem nagyon leszek net közelben, de este nagyon várom, hogy jöhessek, és megnézzelek!
lkt

Bogi Kép Helyes!!! Kép Neked ki a dokid?

Ági Kép Nagyon-nagyon szorítok neked!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Te nem tudtál írni, nekem meg megint újra kellett regisztrálnom Kép

Szép napot mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Noémi
Minden vizsgálaton túl vagyok, azt gondolom, hogy minden rendben lehet, mert abban maradtunk legutóbb az orvossal, hogy csak akkor csinálják meg a HSG-t, ha minden eredmény ok. Igen a HSG után fogjuk együtt értékelni a leleteket, és akkor meszéljük meg, hogy hogyan tovább. Nagyon remélem, hogy nem lesz gond a HSG-n sem.
A hétvégi programotokhoz kívánok szép időt, és jó időtöltést. Érezzétek jól magatokat. Próbálj meg odafigyelni a párodra, ki fogtok jönni a gödörből! Gondolj arra, hogy vannak sokkal rosszabb sorsok is, mint a mienk, tied! Van még nekünk esélyünk.

Ági
Ma is megy a szurkolás. Mértél reggel hőt? Mennyi volt?

Szilva
szilva

Lányok Kép
Megjöttem a dokitól. A méhnyálkahártyám ismételten 18 mm vastag és 15 óra után lesz eredmény.
pkági78

Lányok, ha ugyanazon a néven regisztráltok ugyanazon jelszóval mint előtte, akkor előbb utóbb visszaáll a régi azonosítóra.

Ági Kép nagyon-nagyon drukkolok neked, tiszta szívemből!

Lkt Kép neked is! Mi a BMC-be járunk, a gyógyszerek annyiba kerültek nekünk is, amit Bogi Kép mondott. Mi adtunk hálát, de nem szükséges, mert a TB finanszírozza a beavatkozást. Én két puregon ampullát kaptam injekcióba, amiből csak 1,5 fogyott el. Pregnylből meg két ampullát kaptam. Mellé az Utrogestan dobozonként azt hiszem 1000 forint.

Timika Kép olyan pozitív vagy! Ilyen hozzáállással hamarosan átkerülsz a lenti topikba! Kép Szorítok, hogy ne kelljen itt időznöd sokáig, bár elkél mindig egy kis segítség "negatív" helyzetekre. Kép

Bogi Kép ne legyél elkeseredve, nem törvényszerű egyáltalán, hogy érezned kell valamit ha terhes vagy. Orsi Kép a két fiúval egyáltalán nem volt rosszul a 9 hónap alatt. Dodo pedig szegény az elejétől fogva hányt. Szóval ez ne ringasson meg a hitedben. Nagyon drukkolok!

Zituska Kép remélem jól vagy te is. Esetleg dobnál egy táblicskut, hogy tudjam ki hol áll a hónapban? Nagyon köszönöm! Engem majd csak akkor kell beírni, ha megjött. Állítólag 6 hét is lehet. Szóval addig "turbékolhatunk". Kép

Pusz
Noémi
Vendég

Ági Kép te most vérvételen voltál??????

Úr isten, akkor nagyon szorítok!
Vendég

Zituska Kép vak vagyok! Megtaláltam a táblát! KépKépKépKépKép
Vendég

Tegnap nem tudtam írniKép, remélem most sikerül....

Ági!Kép

ÓÓÓÓriási giga-mega drukkkkk!!!!!KépKépKépKép

Noémi!Kép

Szuper csaj vagyKép, le a kalappal, ahogy ezt a szörnyűséget kezeled!
Remélem, nagyon hamar rendbejönnek a dolgok, és hamarosan nagyon boldog kismama leszel!KépKép

Én nagyon várom már a holnapi Uh-t, remélem, minden Ok lesz!Kép
Semmit nem érzék, amióta szedem a gyógyikat, még a hasam se nagyon fáj, csak nagyon-nagyon ritkán!Kép

Puszi!Kép
Z.

Kép
Kép
zituska28

Tegnap kaptam meg az egyik vérvételem eredményeit, de most volt vércsoport elemzés is, mert nem tudtam milyen. Képzeljétek A Rh-. Szerencsére a legrosszabb variáció nem áll fenn, mert APA is neg. Tegnap próbáltam utánanézni a neten, de nem volt egyértelmű, hogy 2 neg szülőnél lehet-e poz a gyerek? Nem tudja valaki?
emi31

Ági Kép

Ez nagyon klassz! Nagyon szoritok !

Kata
katie

Sziasztok

Sajnos eddig nem engedett írni a b-net.

Agi

Nagyon drukkolok. 18mm az rengeteg. KépKép nagyon babagyanús vagy. Szerintem csak órák választanak el attol a csodáltatos dologtol amire már kb.3 éve vársz. Kép
Miért írtad hogy ismételten 18? Höd mennyi volt reggel?

Noémi
Nekem kb. 7 hét után jott meg nagynehezen szuri segítségével mert magától nem nagyon akart. De amikor megjott túl tett mindenen.
Nagyon jo otlet az a psichológus és a hétvége is.

Timika
Koszi a sok drukkot holnap szugségem is lesz rá.

Tegnap ráleltem egy vitamin készítményre ami noveli a spermák számát és mozgékonyságát- VigorCare.-akit érdekelne, és ez nem hormonkészítmény.
Tegnap este 10 kor megkaptam a repiszurit és holnap 10 kor inszem. Szorítsatok
mili

Emi

Két negatív szülőnek nem lehet + gyereke.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Zitus Kép minden rendben van! Ne izgulj. Majd ha meglátod a pöttyöcskéd, akkor kicsit megnyugodsz. Várjuk a híreket.
Már én is nagyon várom, hogy újra pöttyöm legyen, de addig még sokmindent kell csinálnom. Jó itt köztetek, enélkül biztos sokkal rosszabb lenne, tegnap is elsírtam magam, mikor valaki megkérezte, hogy hogy vagyok. Hát hogy lehet ilyen kérdezni úgy, hogy tudom, hogy azt várja, jól?! Na mindegy, az biztos, hogy legközelebb csak a 12. hét után szólunk a barátoknak. Kép

Már megint litániát írtam. Kép

Noémi
Vendég

Noémi

En is erre a kovetkeztetésre jutottam a vetélés után amire te - 12. hét után szóllni a távolabbiaknak.

Bogi
Neked is megy a drukk+++++++++ Nálad mikor lesz eredmény?Vagy tesztelni fogsz majd?
mili

Mili
Drukkolok neked az inszemhez!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Ági
Nagyon várom én is a vérvétel eredményedet! Kép Addig is szorítok!

Zitus Kép
Már csak 1-et kell aludni az UH-ig Kép

Tündi
Vendég

Hát ezt nem hiszem el, már 1 órája próbálok írni, de nem fogadja el az azonosítóimat. Őrület, talán most.
Már azt sem tudom mit akartam!
Bocs mindenkitől, de azért megpróbálom feltenni!

Drukk azoknak, akiknek szükségük van rá: Ági Mili

Kép
Kép
szilva069

Ági! Kép

De Te ugye, még ma megosztod velünk, ha OKÉ a dolog ?????? Kép Kép Kép

Katie
katie

MiliKép
Múlt hónapban is 18 mm volt azért írtam.
A hőm 37,2 volt reggel.
Mili remélem az előző dokihoz már nem mész vissza. Nagyon szorítok neked.Kép

NoémiKép
Igen vérvételen voltam.Kép Köszi, hogy drukkolsz nekem. Nagyon jól esik.Kép

KatieKép
Nem tudom mit jósol az üveggömböd??Kép

Lányok köszönöm a drukkokat, most rám is férKép Nagyon izgulokKép
pkági78

Barbi

Mi van veled? Biztosan nem akaródzik irogatni. Sokat gondolok rád és szorítok hogy mihamarabb átvészeld ezt a rossz idoszakot.Majd ha lesz kedved azért írj nekunk.
mili

Agi
De a múlt honapban nem rémlik hogy ilyen magas lett volna a hod. Vagy rosszul tudom? En nagyon bízom a sikeredben...valahogy ma amikor neked írok állandoan mosolyogni akarok /de fékeznem kell magam a kollégáim végett/. Kép+++++++++++++
mili

Agi
Mi a helyzi,már úgy várlakKép
mili

Ági!Kép

Mi újság????????

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: