A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moni, Dori, meg akik meg a doktorno nyari szabija miatt aggodtak! Most jutott eszembe, hogy a szobatarsam, aki Bencsik doki paciense volt 60 cm-es, 4,4 kilos babat szult (eda nelkul) es par ora mulva mar maga tolta ki a latogatokhoz, hadd nezegessek. Persze lehet, hogy o volt nagyon stramm csajszi, de biztos a Bencsik-Ujvari duo is jol mukodott. Es Bencsik doki kiszedte neki a varratokat mielott hazament a korhazbol, ugyhogy akkor mar ulni is tudott, nemcsak futkarozni. Na remelem, mostmar nem aggodtok annyira.
moosejaw

MooS!

JUCUS!Kép
20170114224602

Moos, koszi tobb soron!Kép

Gratula es sok boldogsagot az ujdonsult mamiknak!Kép En is annyira szeretnek mar babazni, teljesen elerzekenyultem Simi baba fotojan!!!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kedves Duo Család!
Gratula a legifjabbhoz!!!!! Ricsi tényleg jó srácnak tűnik!!!!!
Sok boldogságot!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Simirol is van foto? Hol? Vagy csak Dora elirta, es Ricsi fotojan szipog, mint en?

Jucus, ez most mi? Josztok? Mi legyen a macifejtortaval? Egyebkent azon tunodtem, ha az en parom menne Svajcba, en is akarnek, az olyan szuperjo lehet. Mondjuk en hegymanias vagyok, ugyhogy nem tudna itthonhagyni, meg ket gyerekkel sem Kép
moosejaw

Ez a Neet meg biztos valami ragadosba nyult a kertben. Vagy Votiveknal. Jol eltuntek. Ugyhogy most en irok helyettuk. Igy kilora meg is van a harom felhasznalonyi hozzaszolas Kép
moosejaw

Moos!

Szerinted?KépKépSzerintemKépKép...

Jucus
20170114224602

Sziasztok lányok!
Green, Bori, Duo! Gratula a babákhoz. Jó gyors szülésetek volt, mázlisták!
Szülőlátogatáson voltunk egy pár napg. Gréti babámmal kettesben vonatoztunk 100 km-t, de nagyon jól viselte, bár én egy párszor megizzadtam (szaros peluscsre)
Kicsi Mancim csupa takony, úgy sajnálom szegényt, egyik éjjel semmit nem aludtunk, 5 percenknt szívtam az orrát. Most meg én kezdek beteg lenni. Remélem jövő hétre elmúlik, mert így nem megyünk, nem szeretnék senkit megfertőzni.
Zsanci! Mi ez a fekete-fehér felhő? Lehet, hogy kicsit lassú a felfogásom, de nem értem.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
jobbulást Kép remélem tudtok jönni!!!

Moose,
bocs, de elképzeltem, amint jódlizol valahol az Alpokban Kép neet szerintem tegnap füvezett, és annyira kiütötte magát, hogy még most is alszik Kép de helyes a hozzáállás, szóljunk hozzá helyette mi!

vera
kisün

neet-emlékhozzászólás Kép
kisün

Lindi!
fekete és fehér füstről irtam...Kép
csak a pápaválasztást közvetitettem élőben, csak nektek, és csak akkor...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tenyleg elirtam! De biztos Simi is edes baba!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci,
OFF: egyébként kösz, rohantam is tegnap megnézni, hogy vajon KI, aztán jó nagyot csalódtamKép ez van [sóhaj]

vera
kisün

Duo!
Rettenetesen ügyesek vagytok, gratulálok a picifiúhoz.

Mi ma voltunk NST-n, ott semmi, méhnyak rövidült, nyákdugóm elveszett, baba feje beilleszkedett. Dokinéni szerint kibírja ezt a két napot, amíg nincsen víz....ha két nap lesz :-)

Szülésznéni épp a Honvédban szül, felhív, ha már az imrébe lehet menni, szóval majd tudósítok.

Ja, és mind a ketten azt mondták, hogy miért akarok még most szülni, amikor hetedikére vagyok kiírva, meg hogy ügyes legyek és tartsam vissza.....csak azt nem mondták, hogy hogyan ....édes pofák Kép
ada007

Ada,
izgi, úgy látszik, hogy a babák hol nem akarnak kibújni, hol meg már égnek a kiváncsiságtól, hogy megnézzék anya hasát kívülről is! Kép Szerintem tökéletes időzítéssel esetleg a taliról mehetnél szülni Kép

vera
kisün

Jucus, rajottem! Mindenki megy Svajcba es ott tartjuk a kertipartit! Dejo hogy sikerult elintezned, ugy orulok!! Kép Mindjart huzom a bakancsom, fogom a gyereket meg a fenykepezogepet es indulhatunk is Kép Kép Bogarka, hozod a muanyag edcajgot? (a nemetet felev utan abbahagytam, de foldtudomanyokbol nagyon jo vagyok, tutira nem fogunk eltevedni, ne aggodjatok Kép)

Ada, biztos Hanna is akarja latni a tobbi babat a pikniken Kép egyebkent meg biztos a hulye ido miatt turelmetlen vagy mert mar szuperul megnott, megokosodott es megugyesedett es mar nincs hely vagy marhaul unatkozik Kép

Neet, dehat mar megint szakad az eso! Vagy teszteled az uj esokabatod meg a gumicsizmad? Szegeny Eszti meg a vegen lemarad az Alpokrol. Milyen anya az ilyen? Kép Kép
moosejaw

ÜBER OFF:
Vera!
Én is csalódtam...de legalább szép nevet választott...Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
Én is örülök...Kép Már fel is húztam a túlélő bakancsomat (vagy vakkancsomat, ahogy a fiam hivta)
Neet!
wish-u-were-here-hozzászólás...elég a füvezésből!!!
Auf wiedersehen, vagy mi...
zsanci, az anti-németülbeszélő Mutter

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Duoék!
Óóóriási gratuláció!! Gyönyörű babátok lett!

Moose,
köszi, ő is dolgozik azon is, csak egymillió dolgot itthon tesztel, amit aztán a júzereknél alkalmaz. Ja, és én sajna nem megyek talira, majd legközelebb, mert elég sűrű leszen az a hét Kép Kép

Nonni,
egy baj van csak vele, hogy a pockommal még nem érzem, csak a puklik látszanak Kép De az kész, hogy apjának mindig tolakszik KépKép

Megagigaoff: http://www.francesco.biz/papa.jpg

Én a szó szoros értelmében megijedtem tőle!!

Pusztok

Sisotris
15+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jaj, ez óriási (link) Kép Kép
.... tényleg kár hogy így lett fehér....
zozi

Megagigahiper OFF:
Kép
ejnye-bejnye...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Én erről az egész pápa dologról le vagyok maradva (meg úgy általában mindenről), mi ugyanis tavaly száműztük a lakásból a tévét, újságot meg nincs időm olvasni. De így legalább arról sem tudok, ha itt-ott bombát rombantottak, vagy Indiában a 80-ik busz a szakadékba zuhant.
Ha jól hámozom ki a beszélgetésből, valami gond van a névvel is?

KépKép
KépKép
lindicita

Hiperszupergigalol OFF:

Jóvanna... ti dobtátok fel a lasztit... nem lehetett kihagyni KépKép

És véletlen sem bántó szándék áll mögötte!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Csak bekukk...

Bori: Gratula, és üdv újra! Kép

Duo: Gratula, édes Ricsi! Kép

Köszönöm a lázmérő tippeket, tegnap rébeszéltek egy Omron fülhőmérőre, velünk jött Kép

Oxi, a rohanga Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok Lanyok!

GreenKép BoriKép
Meg egyszer gratulalok,olyan jo Titeket olvasniKépKép

AdaKép
Mi is ma megyunk Nst-reKép
Nagyon szoritok,hogy Hanna baba ne akarjon meg jo par naoig kibujniKép
Szuper ez az atiranyitas...Kép Raadasul nekem a Schopfi kozelebb is lenne.
De ezen nem ragodom,megbeszeltuk Akossal,hogy legalabb addig ne akarjon kijonni,amig nem mehetunk a Szent Imrebe.Keresunkre nagyot rugott,akkor ez ugye beleegyezes??KépKépKépKép

DuoApuka!
GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!Ricsike gyonyoruuuuuuuuuuuuuuuuKépKépKépKépKép

NanniKép
Szoritast koszonjuk,azt hiszem,rank fer...

Kriszta es Akos
36+6

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Lindicita,
csak így tovább!!

Nálunk sincs tévé, csak netről informálódunk, meg persze ezek a hírek jönnek, ha kell, ha nem Kép
De gépezni a gyerekem addig nem fog, amíg nem tud tisztességesen olvasni-írni!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Siso!

Tudtam,hogy valahonnan ismerős a krapek!Kösz,hogy segítettél rájönnömKép

Zsanci!

Ezentúl nekem már csak Mutter leszel!

Jucus
20170114224602

Régen sem voltam valami nagy tv néző, de most anyuméknál kifejezetten idegesített, ha be volt kapcsolva.

Lányok! Ez a fránya koszmó mennyi idő alatt tűnik el? Már legalább 2 hete kínlódok vele. Grétim egy igazi koszmó-girl Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Sis!
én is netről informálódom, és nálunk sem fog a kölök a gép előtt ülni!!! mert én fogok!!! Kép
Lindi!
Nevével semmi baj: Benedek lett, mégpedig a 16. Nálunk a Benedek bejött...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vagyok én...

Moose!
A ragadós az bizony a pur-hab. Jól szigetel, de baromi macera lekaparászni az ember kezéről...

Kihagytam egy napot, és nem értem a poénokat.
És nincs kedvem semmihez és sz@r kedvem van. Kép
neet
neet

Szolnokon van egy tök jó angol túrkáló.
Egy halom vadi új Gap meg Next rucit túrtam, 2000 ft/kg. Édesebbnél édesebbek. Soha többé nem fogok új ruhát venni. A 3000 ft-os rugdalózóról már jön le a rávasalt kiscica. Kb 3x volt rajta.

KépKép
KépKép
lindicita

Duo!
Szép a gyermek. Kép Nagyon!! Kép
neet
neet

Lindi!
Soká tűnik el a koszmó...és örülj! a lányod igazán trendi!!!!!
Jucus, meine schatzi...júj, de nem irok (beszélek)németül...ich bin ein Mutter! Csak nyugodtan szólits annak!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!
Cheer up! én tegnap voltam hűde-depi! Férjem kijelentette, hogy nem akar 3. gyereket. Sem most, sem később. És tök komolyan mondta...Kép
És tudod: Always look on...
Lindi!
Túrjá' nekünk is lécci!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet! Fel a fejjel. Már egy csomószor akartam írni, hogy a februári Kismama elején van egy tündéri kisbaba, és mindig a te Esztid jut róla eszembe.

KépKép
KépKép
lindicita

Ha találok valami dögös fiú ruhát, elhozom neked. Kb 200 ft darabja. És annyi édes nagyobb ruha is van, hogy fájt a szívem otthagyni, de már így is annyi ruhánk van, hogy a 2 évvel későbbieket már tényleg nem tudom tárolni.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Köszi!!!
egyébként anno én is találtam egy isteni 5 évesnek való gap szoknyát, és nagyon tanakodtam, h megvegyem e, de jól tettem, h nem vettem meg, mert ugye nekem már nem nagyon lesz lányom...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hatalmas gratula a kis Duopack családnak.
Ezek szerint mindenki nagyon ügyes volt.Kép
Beszámolót majd várjuk.
Miniduo tökéletesre sikerült.Kép

Green, Borri!

Csúcsszuperek voltatok.
Kár, hogy nem lehet ilyen szülésre előfizetni, mint Borrié.Kép

Ada!

Észrevétlenül slisszolt el a nyákdogó?

Hahó Neet!

Te tartod mindíg mindenkiben a lelket.
Ez most nem ér!!!!

Tegnap a szokásos kis mensi szerű görcsöcske helyett a derekam kezdett el fájni, de úgy, hogy azt hittem elkezdtem vajudni.
Gyorsan lefeküdtem, és elmúlt.

Kép
Kép
pipocska

Lányok!

Micsoda jó hangulatotok volt délelőtt Kép, én meg csak depiztem az eső miatt Kép, meg az álmosság miatt, mert tegnap volt vagy fél 1 mire lefeküdtem, erre Petra 6-kor ébresztőt fújt Kép

Kókuszdió!
Nagyon örülök, hogy tudtok jönni, kíváncsi vagyok nagyon a csajszikra! Kép A fiad meg majd jól eljátszik Petrával meg Somával, meg Borisszal Kép (vagy Te csak egy gyerkőccel jösz Zsanci? Ugye nem!)

Zsanci!
Tényleg csak a neve szép Kép Bár most valahogy örülök, hogy a két befutó közül mi végül nem ezt választottuk Kép

Lányok, reméljük az eső kiesi magát a héten, és szerdára nyoma se lesz. Bár a yahoo záporokat, felhőket mutat, de az ilyen hosszútávú ott sose szokott bejönni. Kép

Na megyek, Petra már fel is ébredt...

Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Gratulálok az új babákhoz, és köszönöm mindenkinek az üdvözlést Kép.

Ada,
nagyon-nagyon drukkolok neked, meg persze magamnak is, bár most úgy néz ki, te előrébb tartasz, mint én a zárt méhszájammal, azért még bármi lehet. Az a baj, hogy megkérdeztem pár csajt a Budai Honvéd kórházról, és nagyon rosszakat hallottam róla Kép. Úgyhogy most már tényleg nem mindegy. Ráadásul a Judit is megerősítette, amit hallott a férjem a tévében, hogy találtak valamit a vízben, ami miatt mégse csütörtök, hanem hétvége a határidő KépKépKép. Én kicsit elkeseredtem...

Ildi,
Urbán doktornőnél szülök, az első babámat is vele szültem Kép.

Nonni,
ígérem, beszámolok mindenről Kép.

Norka,
veled mi volt?

F.
franyo

Ez a fostalicska már megint törölt!

Sorstársaknak kiengesztelésül, egyébként meg ajándékul mindenkinek:

Felkészülés a szülői hivatásra

A szülői hivatásra való felkészülés nem kizárólag könyvek olvasásából és a gyerekszoba feldíszítéséből áll.
A következő 12 egyszerű teszt segít a majdani szülőknek, hogy kellőképpen felkészülhessenek a szülőségre, hogy pontosan megtapasztalják, milyen dolog anyának vagy apának lenni.

1. Nők számára. Az anyaságra való felkészülésként vegyél pongyolát, és akassz a hasad elé egy nagy babzsákot! Hagyd ott kilenc hónapig! Amikor a kilenc hónap letelt, vedd ki a bab 10%-át!
2. Férfiak számára. Az apaságra való felkészülésként, menj le a legközelebbi háztartási boltba, öntsd a pénztárcád tartalmát a pultra, és mondd a pénztárosnak, hogy szolgálja ki magát! Azután menj a szupermarketbe, és intézd el, hogy a fizetésedet közvetlenül nekik utalják át! Menj haza! Vedd elő az újságot, és most utoljára olvasd el!
3. Mielőtt vállalkozol a gyerekre, találj egy házaspárt, akik már szülők, és fedd meg őket nevelési elveik, türelmetlenségük, alacsony tűrésszintjük miatt, és hogy hogyan engedhették meg gyerekeik ilyen mértékű elkanászodását. Adj tanácsokat, hogyan javíthatnának gyermekeik alvási szokásain, vécéhasználatán, étkezésnél tanúsított magatartásán és általános viselkedésén! Élvezd ki a helyzetet - ez az utolsó alkalom, hogy minden kérdésre tudni fogod a választ!
4. Hogy átérezd az elkövetkezendő éjszakákat, sétálj a szobában fel s alá délután 5 órától este 10-ig, válladon egy 4-6 kilós nedves csomaggal! 10 órakor tedd le a csomagot, állítsd be az ébresztőórát éjfélre, és menj aludni! 12-kor kelj fel, és sétálj megint a csomaggal 1 óráig! Állítsd be a vekkert 3 órára. 2-ig feküdj ébren, 2-kor kelj fel, és igyál valamit! Feküdj le háromnegyed 3-kor! 3-kor, amikor a vekker megszólal, kelj fel, és énekelj a sötétben halkan 4 óráig! Állítsd be az órát 5 órára! Kelj fel! Csinálj reggelit! Csináld ezt 5 éven át! Közben nézz ki boldognak!
5. Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak? Hogy ezt megtudd, kenj csokoládékrémet a kanapéra, és lekvárt a függönyökre! Dugj egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az ujjaidat a virágágyásba, és tisztítsd meg a frissen festett falon! A foltokat fesd át zsírkrétával! Na, hogy tetszik?
6. A kisgyermek öltöztetése nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik! Végy egy polipot, és egy hálós szatyrot! Rakd a polipot a szatyorba úgy, hogy egyik karja se lógjon ki sehol! Rendelkezésre álló idő: az egész reggel.
7. Végy egy tojástartó dobozt! Egy ollóval és egy doboz festékkel csinálj belőle krokodilt! Végy egy tekercs vécépapírt! Ragasztószalag és némi celofán segítségével csinálj belőle karácsonyfát! Végül, végy egy tejesdobozt, egy pingponglabdát, és egy üres pilótakekszes dobozt, és készítsd el az Eiffel-torony pontos mását! Gratulálunk, a helyed biztosnak látszik az óvodai csoportban!
8. Felejtsd el a sportautókat, és vegyél egy kisbuszt! Ne is gondolj arra, hogy otthagyhatod a ház előtt fényesen, csillogóan! A családi autók nem így néznek ki! Vegyél egy csokoládéjégkrémet, és kibontva, megfordítva tedd a kesztyűtartóba! Felejtsd ott! Végy egy tízforintost! Dugd be a magnóba! Vegyél egy nagy doboz csokis parányt, és öntsd a hátsó ülésre! A fűnyíróval néhányszor menj neki a kocsi oldalának! Most már tökéletes!
9. Készülj fel a sétára! Várj a vécé előtt egy fél órát! Menj ki a bejárati ajtón! Gyere vissza! Menj ki! Gyere vissza! Menj ki megint! Menj le az utcára! Gyere vissza! Menj le megint! Sétálj az utcán egészen lassan 5 percig! Vizsgálj meg minden eldobott cigarettacsikket, rágógumit, használt papírzsebkendőt, és döglött bogarat útközben! Ugyanazon az úton gyere vissza! Ordíts olyan hangosan, ahogy csak bírsz, amíg miden szomszéd ki nem jön és rád nem mered! Add fel, és menj haza! Most már alkalmas vagy arra, hogy sétálni vigyél egy kisgyereket!
10. Mindent ismételj meg legalább ötször! Menj le a szupermarketbe! Vigyél magaddal valamit, ami jól modellez egy óvodás gyereket! Egy felnőtt kecske remekül megfelel a célnak. Ha több gyereket szeretnél, több kecskét vigyél! Vásárold meg a heti zöldséget anélkül, hogy a kecskéket látótávolságon kívül engednéd! Fizess ki mindent, amit a kecskék megesznek vagy tönkretesznek! Amíg ezt nem tudod könnyedén megcsinálni, ne is ábrándozz gyerekekről!
11. Vájd ki egy dinnye belsejét! Csinálj rá egy kis lyukat! Akaszd a mennyezetre, és lendítsd meg! Végy egy tányér spenótfőzeléket, és egy kanállal próbáld meg a spenótot a dinnyébe kanalazni, miközben berregsz, mint egy repülőgép! Csináld, amíg a spenót fele el nem fogy! A maradékot öntsd magadra, de úgy, hogy a padlóra is jusson pelőle bőven! Most már alkalmas vagy egy 12 hónapos gyerek etetésére!
12. Tanulj meg minden nevet a Power Rangersből, a Szezám utcából, a Pokémonból és a Tapsi Hapsiból! Ha a munkahelyeden azon kapod magad, hogy gyermekdalokat énekelgetsz magadban, végre alkalmas vagy teljesíteni a szülői hivatást!

Pusztok!

Sisotris
15+3

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

EZ MI A FRANC?? : Az azonosító/jelszó kombináció érvénytelen vagy nincs felhatalmazása arra, hogy ehhez a témához hozzászoljon. A lap alján lévő űrlapon az azonosítóját, jelszavát.
Magyar lenni, de ezt nem érteni.

Köszi Mindenkinek,
de leginkább Sisonak, sokat nevettem ma már. Kép

Moose!
Miféle Alpok?? Szelektíven olvastam volna again? Nem érteni.

Lindi!
Kismamát elhoznád? Nem láttam, és nem valszín, h még kapni. Köszi. (Nem örökbe, csak megtekintésre. Kép)
neet
neet

Asszem megint kiba..ott a rendszer. Sebaj, még 1-2x eljátsza ezt és végképp leszokok a babanetről. Lehet, h ez a cél, túl sokan vagyunk, és így szelektál, hulljon a férgese, azaz aki nem bírja cérnával... az esős hangulatomhoz egyébként pont passzol. Valami finiséget kell ennem, különben...
Grrrr....
neet a mérges
neet

Neet!
Először is nincs mit Kép

Másodszor:
Neked kiírta, és mégis tudtál írni?? Vagy újra kellett regelni neked is? Mert a kivételezés nem szép dolog ám Kép Ráadásul ötödszörre sikerült regisztrálni....
Elmennekezekám tudjákhova... :P

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Siso!
Tudtam... mert előbb regeltem. Kép (Fancsali szmájli helye.) De mi értelme a második mondtanak? (A lap alján lévő űrlapon az azonosítóját, jelszavát.) Se alany, se állítmány. Aki ezt szerkeszti, az nem csak az informatikához hülye, de a magyarhoz is. Viszont sokkal jobb a kedvem, ahogy nyíltan fikázom. Fika-fika-fika. Kép
neet
neet

Neet, aki nemcsak depis hanem mérges is
engem is ki akart tegnap, de túljártam az eszénKép (HEHEHEHEHEEEEEEEE - ez egy amolyan őrült-hisztérikus kacaj), és addig nem írtam, ill. addig lépegettem vissza, amig nem engedett Kép tettem pl. próbát egy kihalt topikban, és oda simán tudtam írni, csak ide nem hagyott Kép
Jó, hogy újra itt, hol a folyt.köv.???? Kép

vera
kisün

én még középhaladó vagyok ezek szerint jól fexem a rendszernél Kép
kisün

Siso,
link párhuzamokról KépKépKépKépKép
kisün

Zsanci,
nehogy már ne lehessen lányod!!! Kép és mért nem akar 3.-ikat? Gondolom, nem ő szoptassa Kép

vera
kisün

Végül is csak egy "adja meg" maradt ki KépKép

Ez kb. olyan, mint a kínai termékeken lévő fordítások, amit nem magyarok fordítottak, hanem kínaiak Kép

Példának egy elég régi neten keringő:

Használati utasítás import elektromos kirakójátékhoz

Használati utmutat:
Játék neve: elektromos csellentyücske.
Biztos nágy az örom! Hogy a gyermek eztet a játék neki, üneplő alkalma kezébe venni, által kissé tanulás célzatából kaptál!
Tehátakerlő sok!
1./ A doboz tetővel bir. Ez leszedés után szabad benyujtás a kéznek, négyszögalak elektrom csellentyücske.
1./ Alapos és kézbentartva alányulva óvatos dobos fenekéről első játék bekezdését.
3./ Fugyulim! Felszólit!
A játék elektromos felnőtt nélkül teljesen uldaba!
4./ Minezután meg lehet kezdeni játszását a játéknak vele.
5./ Fogjátok a drót alfalát a kéz magsujja közzé, és jobb kezetek fől-le mozgat, majd onnék villany bekapcsol, hirtelen smiroli erősen, különben nem jön a villany se át, se hosszu, se tyű!
6./ Egyfejű magánjáték, ha vagytok egyed és nincs játszó önmagatokból is összerakni és az nyer aki előbb. Mindenfejü vételembernek üzen kedves játszás?

Gyártmánytyó cég

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: