Hozd át a vasalnivalót
Banett:
A szopis tanfolyamról még annyit: igazad van, hogy sokaknak ez jól jön. Nekem szerencsére nagyon jó fej a védőnénim, imádom őt, ráadásul nem is piszkál hülye tanácsokkal meg baromságokkal.. elmondja mire kell figyelnem, mit egyek mit ne, de túl sokat soha sem mond olyan dolgokról, amiket úgyis tudok. Inkább én szoktam kérdezni és szívesen válaszolgat rá
Olyat is kérdezek tőle, amiben biztos vagyok, hogy jól tudom, mert akkor is jó egy szakember megerősítése. Pl. tőle tudtam meg, hogy azoknak a nőknek, akiknek a harmadik harmadra megjelenik az előtej jobbak az esélyeik arra, hogy lesz tejük, de nem ez határozza meg, hanem inkább az, hogy mennyit nőtt az elején a cici: ugyanis akkor fejlődnek a tejmirigyek.. persze ez igaz a terhesség egész idejére, hogy ha nő a cici, akkor jó esélyed van rá, hogy fogsz tudni szoptatni. Sok kérdésemre ahogy válaszolt pl. ezzel kapcsolatban, kicsit el is oszlatta a szoptatási parámat
Szóval szerintem fog tudni segíteni majd magánál a szoptatásnál is, hogy mit egyek mit ne, hogy szoptassak, hogy ne.. meg azért nekünk baromi nagy előnyünk, hogy itt van ez a fórum. Ha nem lenne, akkor sosem tudtam volna meg egy csomó fontos dolgot. hanee