A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szonja!Kép Csodák márpedig vannak! Amíg nem jön meg, addig csak tessék reménykedni! Az, hogy nincs cicifájásod, még nem jelent semmit. Nekem pl. minden hónapban van, mégsem voltam még soha terhes. Én mindenesetre nagyon szorítok, hátha!KépKépKép
Ha nagyon eldurvulna a helyzet, akkor mindenképpen kipróbálom a Magne B-t, köszi a tippet!Kép Egyenlõre még elviselhetõ...

Pusz, Sien.
Sien

Doris,

Nekem sajnos nincs meg az email címed, az enyém: tiszaroff@yahoo.com

Moni,

Én felhivtam a nõt, nem kerte hogy jelentkezzek be csak ennyi infot mondott, és hogy a portás majd megmondja az epuletben hol van a torna. a 4 óra alatt elõször elõadást fogunk hallgatni.
en mindenkepp szeretnem megtanulni, utana otthon a konyvbol is lehet csinalni.

Marcsi
Marcsi

Koszonom Marcsi, szerintem ez rajtam kivul mindenkinek hasznos info lesz.

Szonja
Csodak mindig vannak ld: Kriszta esete
Nem szabad feladni, es nem vagy szornyu...Kép Ot evi eredmenytelen probalkozas utan, en mar biztos a dilihazba tanyaznak Kép
Raadasul hogy nem jott meg oramu pontosaggal mar jelenthet valamit. Kép
Melinda

SzonjaKép
Egyáltalán nem vagy szörnyûKép KitartásKép
MarcsiKép
Megköszönöm, ha leírod a tapasztalataidatKép Remélem eredményes lesz Nektek ez a tornaKép
KismamákKép
Ott a helyetek a talin!!Kép Szerencsehozó-poci-simi-re pedig nagy-nagy szükségünk van ám, úgyhogy pocaklakókat nem otthon felejteni!!!KépKép

Puszi: Doris
doris

Köszi Sien! Kép

Edelweiss!
Bocs, ha elkerülte a figyelmemet, de megkaptad vasárnap az eredményeidet? Tudsz már valamit? Írj, mert nagyon kíváncsi vagyok!

Szonja
Szonja

Melinda, Doris! Nektek is köszönöm! De ugye tudjátok, hogy most ti is megerõsítettetek abban, hogy bizakodjak! Kép Büntetésbõl hallgathatjátok (akarom mondani olvashatjátok) a panaszkodásomat ha megjön! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Szonja!

Nyon fenézek rád, hogy te sajnos 5 éve kell hogy vard a babaaldast. en kozben kozben ugy erzem 1-2 sikertelen honap es bedilizek, Hogy lehet ezt kibirni, te hogyan birtad idaig, mert minden elismeresem a tied a kitartasert és eroert.

Marcsi
Marcsi

Szonja!

Nagyon felnézek rád, hogy te sajnos 5 éve kell hogy vard a babaaldast. en kozben kozben ugy erzem 1-2 sikertelen honap es bedilizek, Hogy lehet ezt kibirni, te hogyan birtad idaig, mert minden elismeresem a tied a kitartasert és eroert.

Marcsi
Marcsi

Marcsi!

Azt hiszem megyek én is a tornára, még megérdeklõdöm otthon a hétvégi programot, aztán egyeztetünk, jó? Ez ilyen egyszer elmegyünk és megtanítják mit kell csinálni vagy többször is menni kell? És kell elõre jelentkezni?

Moni!

Gyere te is, már úgyis nagyon kíváncsi vagyok rád.
És még azt szeretném megkérdezni, hogy hol volt a párod "matyi" vizsgálaton, úgy emlékszem, te mondtál valami jó helyet, ahol nem kell sokat várni, csak nem találom hol volt. Köszi.

Szonja!

Mi ez a negatívoskodás? Igenis tessék reménykedni! Miért ne pont most sikerülne?KépKépKép

Puszi, Edi
Edi

SzonjaKép
Siennek igaza van ám!Kép Nem vagyunk egyformákés ki-így ki - úgy reagál a dolgokraKép
MarcsiKép
Most elfelejtettem leírni, hogy a nevemre kattintva látható az e-mail címemKép Írok NekedKép

doris

Lányok, Edi!

Most jelentkeztem be tornara, ha nem jelentkeztek be még 1-2 ember esetleg elfer, de jobb telefonalni. állítólag legalább egyszer érdemes elmenni és utána otthon is lehet gyakorolni.

akkor ha jossz találkozzunk, meg mj-vel is.

Marcsi
Marcsi

Edi, Marcsi,
OK, megpróbálok elmenni, de nekem is egyeztetnem kell hétvégi programotKépKépKép

Ki akar még tornára jönni?

Matyivizsgálat! Schöpf Mérei kórház Bakáts tér, Keszthelyi Zsuzsa, reggel 7-re menjetek. 2 Napra rá kész a lelet. Nem kell beutaló, csak TB kártyát vigyetek. Nagyon aranyosak. A kórház kissé lepusztult, de az eredmény az gyors és ingyenes.
Viszonylag jó feltételek (szoba külön, ággyal, mosdóval, szexlapokkal, de azért ez is lepusztult)

Pusszancs,
Moni
mj

Marcsi!
nagyon kedves vagy, de igazán nics miért felnézni rám! Szerintem mindenki aki babát szeretne mindent megtesz azért, hogy sikerüljön. Szóval ennyi a titkom: akarok egy babát és addig küzdök amíg nem sikerül, néha persze pofára esek és úgy érzem nem bírom tovább, de aztán valami mindig erõt ad... És nagyon kell akarni felállni a gödörbõl!!! Ez az igazság: hiába a sok segítõ jóbarát, ha Te magad nem döntöd el, hogy ha megjön akkor tovább kell folytatni akkor nem megy!
Szonja
Szonja

Szonja!

Én is mindent megteszek a gyerekert, de gyakran szegyellem magam mert sokkal jobban elkeseredek az átlagnál, és nagyon meg vagyok remulve hogy meddig fog ez a keserves kuzdelem tartani. úgy érzem nem birnek ki 5 evet.

Lányok, lassan elindulok, holnap talalkozunk.

Marcsi
Marcsi

Szonja

Igenis fel kell nezni rad,emberfeletti amit megteszel azert,hogy babad lehessen.

En nagyon szeretnek menni a talira bar az en pocakommal meg nemm mentek szinte semmireKép

Holnap maselek mi volt ma a dokinal!

Krisztinka
kriszti

Szonja,
Én is felnézek rád a kitartásodért KépKépKép és eröt merítek belöle KépKép
Különben mennyi a höd? Ha megmérnéd már többet tudnánk!!!!!

Alice!
Mi van veled!!!! Kérlek írj!!! Nagyon aggódom, hogy nem jelentkeztél be. Történt valami?

OrsolyKép
Szerintem azért húzódik a mensid, mert amint HALLOTTAM, minél vastagabb a méhnyálkahártya, annál tovább tarthat a mensi! Azonban ha a még a mai napon is erös akkor tényleg érdemes elmenni dokihoz!
Üdv,
Moni
mj

Jaj, Caldea! Majdnem elfelejtettem Boldog Névnapot kívánni!KépKép
Pusz, Sien.
Sien

Krisztinka,
Nem az a lényeg, hogy mekkor a pocid, hanem az, hogy ki van benne! KépKépKép Csak aztán nehogy ikrek legyenek! KépKép Most hogy így beindultak a petefészkeid! KépKépKép
Úgyhogy gyere a talira!
Moni
mj

Lányok,Kép
Lehet még jelentkezni a talira????!Kép
Breki
Breki

Breki,
Hát persze!
Moni
mj

Moni, Marcsi, Kriszti!
Mondjátok meg õszintén, hogy meg akartok rígatni!!! Kép Olyan kedvesek vagytok, de nekem ez olyan természetes, ha meg elkezdem sajnálni magam a férjem mindig a jó útra terel!Kép
Marcsi!
Nekem azért van az 5 év mert sokáig az orvosok nem vették komolyan a problémámat. Ha határozottabb vagyok, és tájékozottabb biztos nem húzódna már ilyen hosszú ideje a dolog!
Pusz, Szonja
Szonja

Szonja
Ez a Topic azert van hogy kiadjuk a banatot a remenyt az oromot a csalodast magunkbol. Ugyhogy ha megjon tessek csak a fejunkre boritani a bilit Kép

Tenyleg mennyi a hod? Szerintem holnap merd meg Kép Legalabb megtudod hogy varhatoan megmeltoztatik jonni mostanaban vagy sem.
Melinda

Szonja,
És mennyi idö telt el azóta, amióta helyesen kezelnek?
A höd mennyi?
Moni
mj

Móni!
Hogy helyesen kezelnek???? Húú! Inkább mondjuk azt, hogy kezeltek... Szóval: Az elsõ orvos aki komolyan vett annál 1999 októberében voltam elõször, õ csinált nekem HSG-t, és hormon vizsgálatokat, majd lett egy erõs gyulladásom amit úgy lekezelt, hogy szintén egy nagyon erõs gombásodásom lett, közben megmûtötte a méhszájamat is mert állítólag volt rajta egy 5 forintos nagyságú nyálkahártya darab... A gombásodás volt az utolós csepp a pohárban amikor úgy éreztem nem bírom tovább: mosolyogva tûrtem a HSG-t a mûtétet, az állandó orvoshoz járkálást, de nem hogy babás nem lettem még meg is betegedtem. Ez volt a legnagyobb mélypont az életemben...Aztán 2001 szeptemberében mentem el a jelenlegi orvosomhoz, õ megnézte az összes hormonomat és UH-kat is csinált (az elõzõ dokim nem csinált UH-t)és megegyeztünk, hogy 3 hónapig Serophen+ spontán próbálkozás, és utána jön az inszem...
A hõmet most nem mértem, ugyanis egyáltalán nem bíztam ebben a hónapban: végzõs vagyok és volt 2 nagyon meredek vizsgám aminek a felkészülési ideje pont lefedte a várható peteérés idõpontját, ráadásul ugyanakkor influenzás is lettem...Ennek ellenére többet voltunk együtt mint máskor Kép

BOCSÁNAT A HOSSZÚSÁGÉRT!
Puszi, Szonja
Szonja

SzonjaKép
Állok elébe a panaszáradatodnakKép Azért vagyunk, hogy segítsünk egymáson és én szívesen teszemKépKép
BrekiKép
Persze, hogy jelentkezhetszKép Fel is vettelek a listáraKép
KrisztinkaKép
Ugye nem azt akarod mondani, hogy sajnálod Tõlünk a poci-simit....KépKép Tessék eljönni és jó példával járni elölKépKép

doris

Szonja,
Akkor effektíve 2001 szeptembere óta próbálkoztok úgy, hogy minden esélyed meg is van!!! KépKép

Emlékszem Andira (talán te is emlékszel rá), viszonylag sok cikluson át próbálkozott és az eredmény semmi. Az orvosa elküldte laparra. Nem akart elmenni, de tudta, hogy meg kell csinálnia és mi is ráparancsoltunk, hogy ezen túl kell esnie. Kiderült, hogy endós. Most kezelik az endóját és szerintem utána már semmi akadálya nem lesz annak, hogy babás legyen KépKépKép
Vagyis próbálkozhatott volna még 1-2-3 évig is feleslegesen! De most már megvan az ok, kezelik az okot, ígyhát szerintem ebben az évben még babás is lesz.

Nagyon drukkolok és tiszta szívböl kívánom, hogy az álmod valóra váljon KépKépKép

Üdv,
Moni
mj

Móni!
Igen emlékszem Andira(szerintem én vagyok itt a legöregebb bútordarabb akikkel egyidõben kezdtem ide írni már mind a kezében tartja a babáját)Remélem Andinak is hamarosan sikerül! Ezért is írtam én is, hogy csak a jó orvost kell megtalálni...
Nagyon köszönöm a drukkolást!!!
UI. Holnap nem leszek.
Puszi, Szonja
Szonja

A sperma és a spermium

A sperma (más néven ondó) a rendkívül érzékeny here által termelt spermiumokat, egyszerû cukrokat, vizet, lúgosító hatású anyagokat, C vitamint, cinket, továbbá az ondóhólyag, a prosztata és más apró nemi mirigyek váladékát tartalmazza. A spermában lévõ anyagok nagy része azt a célt szolgálja, hogy a spermium képes legyen megtermékenyíteni a petesejtet - például közömbösítik a hüvely savasságát, enyhe méhösszehúzódásokat hoznak létre, ezzel segítik z elõrehaladást, stb.) A spermiumok folyamatosan termelõdnek, percenként körülbelül 50000. Az átlagos, egészséges férfi 120-600 millió spermiumot ürít egy ejakulációkor. A jól mozgó spermiumok méretükhöz képest rendkívül gyorsak: sebességük kb. 60 km/h-nak felel meg. Fejük, nyakuk és farkuk van, valamennyinek fontos szerepe van a megtermékenyítésben. Nem meglepõ tehát, hogy ha egy pár hiába szeretne gyermeket, becslések szerint az esetek 35-50%-ban a férfinál kell keresni az okokat.

A férfi terméketlenségének okai

A leggyakoribb ok az, hogy nem termelõdik elegendõ egészséges spermium. Ebbe beletartozik az alacsony spermaszám, de az is, ha a spermiumok farkában nincs, vagy nem elegendõ mennyiségben van meg az a speciális fehérje, amely az elõrehaladásukhoz szükséges. A kevés, vagy szerkezetében deformált, esetleg nem jól mozgó spermiumok termelõdésének több oka lehet. Ezek egy része az életmódban keresendõ, más része azonban szervi: ide tartozik a herék sérülése, a varicocele (azaz visszértágulat), különbözõ fertõzések, köztük szexuális úton terjedõ betegségek, például a chlamydia, amely nem is mindig okoz más tünetet, a tesztoszteronhiány, stb.

Elõfordulhat az is, hogy elegendõ és egészséges spermium termelõdik, de az ondó mégsem jut el a petesejthez, például mert gondok vannak az ejakulációval (pl. az ejakuláció során a húgyhólyagba kerül az ondó). És megtörténhet az is, hogy akár a férfi, akár a partnere szervezete ellenanagot termel a spermiumok ellen.

Termékenység és életmód

Számos életmódbeli szokás kedvezõtlenül befolyásolja a nemzõképességet, ezért aki gyermeket szeretne, jól teszi, ha ezekre is gondol.
A dohányzás például alacsony spermaszámhoz vezethet, hasonlóképpen a füvses cigaretták - ez utóbbiak ráadásul a sejtek szerkezetét is károsítják. Ugyanilyen hatása lehet az alkoholnak is. Különös módon a túlságosan intenzív sportolásnak is lehet a spermaszámot csökkentõ hatása, részben, mert csökkenti a tesztoszteron szintjét a szervezetben, részben, mert a herék túlságosan felmelegedhetnek. Ez utóbbi miatt kerülendõek a szoros alsónemûk és nadrágok, valamint a rendszeres forró fürdõ és minden olyan szokás vagy környezet, amely a herék felmelegedését okozza. Az alultápláltság, a C vitamin és a cink hiánya is terméketlenséghez vezethet és egyes gyógyszerek ideiglenesen csökkenthetik mind a spermaszámot, mind a spermiumok mozgékonyságát. Hasonlóképpen árt a stressz. Ami pedig a szexuális életet illeti: kutatóorvosok által végzett vizsgálatok szerint a 3-6 napos szünet növeli mnd a spermiumok számát, mind az életképességét. Ugyanakkor a hosszú szünetek után az ondó nagyobb mennyiségben tartalmaz elöregedett sejteket, amelyek már kevésbé mozgékonyak. (Az átlagos "termelési mutatókból" egyébként nagyjából kiszámolható, hogy 2-8 nap kell ahhoz, hogy a sperma a legnagyobb mennyiségben tartalmazzon érett spermiumokat - ugyanakkor mivel körülbelül 3 napig maradnak elég frissek, az "ideális" idõpont a gyermeknemzéshez, az 5. nap körül van.)

Gondolom mar kivurol fujatok Kép
Melinda

Krisztinka, nagy gratula! Boldog babavárást kívánok nektek!

Ancsi, tesztelj végre! Már tiszta ideg vagyok! Csütörtökig nem leszek, hogy fogom kibírni addig, ebben a bizonytalanságban? Hát kínozni akarsz bennünket?

Edelweiss, kérlek javíts ki: kedden leszek a 16 c 4. napján. Köszike.

Eni, én is 3x1-et szedtem, de az 5.-9.-ig. Néztek már Uh-gal, mennyi érett tüszõt találtak? Hogy áll a hõd?

Sien, sajnos egy újabb baba nélküli hónap. De most legalább "jól szórakoztunk" :-)
Csütörtökre kaptunk új idõpontot Tapolcára. Úgy izgulok, pedig tudom mit fognak csinálni velünk. Ma mesélte a párom, hogy egyik munkatársának nemrég született kisbabája, és õt is Tapolcán kezelték, mert sokáig nem maradt babás. Reménykeltõ nem?
Még szerencse, hogy ilyne jól reagál a szervezeted a Bromóra. Jó lenne, ha hamar visszaállna a hormonszinted a megfelelõre. Akkor pedig nem lesz semmi, ami az utatokba álljon.

Pusz, Lora
Lora

KRISZTINKA GRATULÁLOK NEKED !!!
már nagyon megérdemelted
Kandi72
kandi72
Budapest III. kerület

Drága Krisztinka!
El sem tudod hinni,mennyire örültem a hirednek, nagyon-nagyon nagy szeretettel gratulálok!KépKépKép
Csupa érdekes ez az élet, nem tudni mit hoz elöre...Lám, kezdödött az új év, és új élet költözött a pocinkba...Apropó, lehet, hogy egyidösek leszünk???
Puszi neked, és mégegyszer óriási gratula!!Kép
Kiváncsian várom a holnapi hireidet!!

ANCSI!!
Neked is megkülönböztetett figyelemmel szurkolok, bárcsak már reggel lenne...Kép
Sziasztok:
Barbi
Barbi

KépDRÁGA ANCSIKép

Az össze pozitív energiám a TIÉD, hogy segítsen kétcsíkosra becsíkozni azt a tesztet!!
Nagyon drukkolok NEKED!!!!KépKép

KépKrisztinkaKép

Mégegyszer nagyon-nagyon sok gratuláció! Jövök majd késbõbb (most Orsollyal doki) és megnézem apa hogyan reagált!!Kép
Remélem jól, mert ha nem..... hát akkor sok babanetes csaj apát gyõz!!!!Kép

Ja és én is mehetek a talira????

Pucúr
Pucúr

Sziasztok lányok!Kép

....hát megérkeztem....eredményestülKép

Tegnap este, ahogy hazaértem sajna nem bírtam magamnak parancsolni, vadul kutattam egy mûanyag poharat és irány a WC. Kép
Beleraktam a tesztet, 5 percig megpróbáltam rá se nézni.
Aztán visszamentem és megnéztem a csíkokatKép

....akárhogy számoltam, kettõ volt!!!!KépKépKép

Lányok,
<BLINK>POZITÍV!!!!Kép</BLINK>

Mindenkinek hálás köszönet, hogy szorított értem, és most csak annyit kérek tõletek, drága barátnõim, hogy még jobban szorítsatok értünk, el ne veszítsem Õt!!!
Holnap elviszem Õt dokibácsihoz...KépKép

Ancsi
és KépPicurkája
Ancsi

Ancsi,
nagyon szorítottam és lett eredménye. Borsózik a hátam, nem, mindenem a gyönyörûségtõl. Annyira jó, ugye?

Nagyon-nagyon vigyázz ám mind a kettõtökre és sok boldogságot!!!

Panna
Panna

Ancsi!

Ez szuper. Gratulálok.

Caldea
caldea

Drága Panna!
Ari vagyKép Igen, valóban nagyon jó érzés!
Azt hiszem nekem most még legalább annyira borsózik a hátam (és mindenem) a félelemtõl is, mint a gyönyörûségtõl!
Remélem a hormonjaim ezúttal nem rendetlenkednek és hagyják, hogy õsszel csak még boldogabb lehessekKépKép

Ancsi
Ancsi

AncsiKép
GRATULÁLOK!!!KépKép Ez fantasztikusKépKép
PucúrKép
Hogy ne jöhetnél a talira?Kép Felírtalak a listáraKép

doris

Egy egész csöppet el voltam tegnap veszve, alig gyõztem most elolvasni, annyi mindent írtatok. Imádlak benneteket, és azt ahogy tartjátok egymásban a lelket. Kép

Ancsi, Krisztinka
Hatalmas GRATULA minkettõtöknek. Nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott babavárást kívánok nektek. KépKép

Caldea
Neked meg boldog névnapot! Kép

Szonja
Sajna nem tudok még semmit. Az eredmények már megvannak, de a doki csak személyesen hajlandó bármit is elárulni. Holnap lesz a napja, ha igaz, de csak este, mert egész nap Pesten leszek okosítón. Ja, és közben kilukad az oldalam, arról nem is beszélve, hogy idegesít miért nem mondja meg.

A mai helyzetjelentés:

<pre>
Kisvuk 4c 53 cn Svájc 27 év
Indigo 2c 43 cn Budapest 25 év
Doris 10c 42 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 39 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 39 cn Adács 27 év
Gabó 31c 37 cn Miskolc 27 év
Edina 11c 34 cn Coimbra 23 év
Klari 8c 33 cn Budapest 31 év
Szami 11c 31 cn Budapest 30 év
Sien 16c 28 cn Budapest 29 év
Edi 10c 27 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 21 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 20 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 19 cn Szeged 32 év
Monchy 7c 19 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 17 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 17 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 16 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 14 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 13 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Orsoly 2c 7 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 6 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 5 cn Budapest 27 év
Lora 16c 4 cn Várpalota 25 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Ancsi, Kriszti!

Remélem emlékeztek még rám. Igaz, hogy most mi a párommal egy kis idõre szüneteltetjük a "babaprojektet", de azért néha bekukkantok közétek, hogy mi van veletek, végül is elég sokáig együtt izgultunk egymásért. De én azóta is nagyon szorítok itt mindenkinek, hogy sikerüljön amit szeretne.
És lám, ma csupa jó hírt olvasok rólatok! Kép

NAGY NAGY GRATULA mindkettõtöknek!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKép
Vigyázzatok nagyon magatokra és a picikékre. KépKépKépKépKép

Pussszzz
Ildi
másikildikó

EdelweissKép
Ne idegeskedj, telefonba alig mondanak valamitKép Remélem holnap minden kiderülKép

doris

Ancsi !

Gratulálok ! Ez szuper !

Melinda !
Köszönjük az infót. Honnan vetted ezt a litániát? A párommal van a probléma, ennek következtében minden érdekel ami errõl szól. Ha tudsz valami jó forrást akkor légyszi írd le.

szami
szami

Hihetetlen, hogy milyen jó ez a Január! Olyan sok babánk van már! Barbi, Panna, Kriszti, Ancsi és még voltak mások is ugye? BABAESÖ! Csak így tovább lányok! Remélem kiürül a topik február végére! KépKép

Mindenki pozitívan elöre, harcra fel!!!!!! KépKépKép

Ancsi KépKépKép Tudtam.
Moni
mj

Ancsi!Kép

Nagyon-nagyon gratulálok!!!KépKépKép Alig bírtam aludni, annyira izgultam. Éreztem, hogy jó hírekkel jössz, már nagyon vártam, hogy olvashassam. Nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült.Kép Te aztán nagyon megérdemled. Vigyázz magatokra nagyon, de ne félj, most már nem lesz semmi baj. Mondd a dokinak, hogy nagyon figyeljen rátok. Boldog babavárást kívánok!KépKépKépÉs gond nélküli 9 hónapot.Kép

Moni!
Köszi a címet.

Edi
Edi

AncsuuuuuuuuuurKépKépKép
Tudtam!!En tudtamKépKép:
ImadlakKépKépKép
Milyen eccerre hoztuk oket ossszeKépKépKépKépKép
Ugye otthon maradsz es fexel!!!???Merges leszek ha ugra-bugralsz!!!Kép
Gabonak irtal!!??!?
Emlexem meg a tavaszi babaaradatra,en ugyan nem voltam benne de meg a hatamon is felall a pihe ha ragondolok.

Kedves Lanyok

Nagyon kosoznom nektek a gratulaciokat,iszonyu jol esik.
A talira pedig szeretnek menni,pocisimogatast vallalom boldoganKépKép
Tegnap megneztuk mi van odabenn:Minden OK,jo helyen van,kb3-4 hetesKép,3mm a hosszusaga!

meg jovokKép

pussz,Krisztinka
kriszti

Lányok,
a szemeim könnyben áznak...ANNYIRA SZERETLEK BENNETEKET!
Nélkületek valószínûleg nem tartánk itt!
Most is szorítom kezeiteket, így biztosan nem érhet baj!Kép

Köszönöm Nektek,
Ancsi
Ancsi

Lányok !
Rakjatok a lista aljára. A második napon tartok.

Szami
Szami

Jó reggelt lányok!
Már úgy hiányoztatok!!!
Ma megyek dokihoz, de a magánrendelõjébe, ahol nincs ultrahang. Szerintetek így is meg fog tudni nyugtatni?
Mielött terhes lettem olvastam pár történetet arról, hogy pár lánynak problémája volt a babával. Ezért is nagyon szorítok most Ancsának és persze Nagyon Gratulálok!!!

Most aggódom, hogy nálunk minden rendben legyen. Lányok, mi az oka annak, ha valaki babájával rossz történik?

Annyira hihetetlen, hogy ennyi új kismama van. Mintha nem akarna megállni a babaesõ...!

Ugye rossz nem történt az 5 nap alatt, amíg nem voltam?

Pusszancs
Viki26

Ancsi!

Nagyon örülök és gratulálok! Nagyon vigyázz magatokra, légy erõs kezû a dokinál is!!! Szorítok, hogy most ne legyen semmi gubanc!!!!

Ildi

Ildi
pildi

Ancsi, Kép
Szívbõl gratulálok, írány a doki!!!!!!

Breki
Breki

Krisztinka drága!
Alig hiszem el, hogy milyen egyszerre sikeredett nekünk!
A 3 mm-es Picurodra pedig vigyázz nagyon!

Szülési dátumról volt szó?Kép
Kalkulátorral nekem: szept. 21.Kép

Még most nem tudok otthon maradni, várnom kell, fõleg az elõzmények miatt. Áprilisban választások, akkor úgyis eldõl minden...Addig le is telik a veszélyes 12 hét!
Csak ti tudjátok és Apa, három hónapig senki másnak nem mondom meg.
De aztán....Kép

cuppa,
Ancsi
Ancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: