Én is itt voltam ám ma és néha-néha ránéztem a gépre, mi a helyzet. Én se tudtam volna nagyon írni, így inkább hagytam.
Ma elég érdekesnek mondható napunk volt. Marci reggel 8-tól este 8-ig összevissza 4 órát volt fenn. 8-kor kelés, reggel még evett is valamit, 10-től szunya 1-ig. Na ebédelni nagyon nem akaródzott a kislegénynek. 2-kor már aludt egészen fél 5-ig. Már én mentem volna kelteni, hogy végre egyen is valamit, de éppen kelegetett. Akkor sem nagyon evett, majd aludt 6-tól 7-ig. 7-kor pici kajcsi. 8-tól fürcsi és utána egy olyan cirkuszt levágott, hogy "öröm" volt nézni. A cicin is üvöltött, azt hittem megint jön a sztrájk (aztán lehet, hogy igen
). Cumisüveg sem kellett neki. Aztán jó másfél óra alatt sikerült üvegből megetetni, cici nem kellett neki és már nem is akartam erőltetni. Egyszerűen nem tudtuk hirtelen mi lett vele, lehet, hogy túlzottan kipihente magát. Szörnyű volt. Most már egy órája alszik. Kíváncsi vagyok mikor kel. Na ezt jó hosszan leírtam, de kikívánkozott belőlem. De ahogy látom, sokatoknak "megzavarodott" a babója. Vagy nagyon aludt, vagy nagyon darabosan vagy ...
Dia!
Jó sűrű hetetek lesz. Ez a csípőszűrés micsoda? Ez kötelező vizsgálat. Nekünk a dokinéni nem mondott semmit
Az anyatej tényleg nagyon jó orrszívás előtt. Nekünk van itthon Sterimar sóoldatos cuccunk, de nem ér fel a tejjel. Remélem nem lesz semmi komolyabb baja Dominak. Hogy viseli az orrszívást?
Szilvi!
Jók lettek a képek!
Köszi! Andi!
Hol vagy? Ennyi sok kaját nem hagytunk, hogy még a géphez se tudjál odaülni.
Csajok!
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy valamelyikőtök allergiás-e. Itt a szénanáthára gondolok konkrétan. Mert sajna én igen
Ma erősen éreztem, hogy kezdenek előjönni a tüneteim. Trüsszögök, viszket a torkom. Mint most is. Na a lényeg: aki igen, ő használt-e homeós bogyót rá? Mit? Jó volt? Tök jó, hogy felteszem kismillió kérdésemet és lehet, hogy senki sem szénanáthás.
Na most már megyek, mert több zöldséget nem akarok itt összehordani
Jó éjszakát, puszi: Melinda