A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Húúúúúúúú, Karmen,
Orsi egyre gyönyörűbb!!! Olyan szép formás pofija van Kép.
Mikor lopták el a gépet, honnan?

Hasmarsra nagyon bevált nekünk a rizsnyák is: főzöl rizst és jó pépesre főzöd - olyan csirizesre. Pici sót is tegyél bele. Nekünk tutira bevált.
Teát próbáltál itatni?

Gigi,
Neked is köszi, ma bekukkantottam Eszter szájába és sztem kibújt foghegyet láttam - jobb felső hármast. Majd még folytatom a kutatást, de örülök, h ennyit is engedett Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Gigi, hat tenyleg jo lenne, ha javulna az ido, de felek, hogy igy is nagyon elazott a homok.

Karmen, a Mars teren van egy biobolt, ott lattam repalevet. Nem tudom, hogy 100%-os-e, de biztos nem 12. Eleg draga, olyan 800 korul van.
Orsikanak jobbulast, gyonyoru a kepeken!

Nori, papir van a tescoban, a konyhai cikkeknel, ahol mndenfele kutyu fel van akasztva. Ez egy tesco gazdasagos termek, de nekunk bevalt es joval olcsobb, mint az altalatok mar sokat emlegetett F markaju. Sajnos nem mindig van, mi ilyenkor a sparban veszunk mas fajtat.

Eniko, milyen jatekokat rendeltel, es miket kaptal vegul?

Latom mindenki fogzik, szerintem Kristofot is ez kinozza. Sot biztos vagyok benne, mert ma bujt ki a felso ragonak a belso fele.

Agi
agi77

Egy krumplilevesevős kép tegnapról.
Nézzétek csak a bal kezét Kép.
Tegnapelőtt vágtam a frufrut...

Kép

Az előkét nem tűri, kénytelen vagyok oyan szerkót ráadni, amit nem sajnálok, ha a pirospaprika nem jön ki belőle.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

KArmen! Lehet felíratni a dokival kifejezetten erre való répalevet, HIPP márkájú, gyógyszertárban lehet kapni, rengeteg répa van benne, direkte hasmenésre való cucc.
PErsze, pici só menjen az ételbe, húsleves tökéletes.
100%os répaleve a Hippnek van, nem?
Édes a csajKép

GIgi! Nem semmi, jó hamar megéreztedKép.
Én Virágom_végig_nem értette, nem is mondogattuk Neki, h benne van a baba a hasambanKép. Néha, ha mondtuk, akkor úgy nézett ránk, h fetrengtünk a röhögéstőlKép

Eszter édesKép

.:Angi:.
angiszeged

Kirszta, Kép ezt kinek uzeni Eszter? Kép Amugy jo a kep, a frufru is, meg a leves is. Kép Szerintem most megyek es csinalok egy krumplilevest.

En is dobok egy kepet, Kristof tancol a macijaval, kezeben meg ott a mikrofon.

Kép

Agi
agi77

Karmen: Ez az a Hippes répa-rizs keverék (amit Angi írt) amit mondtam, csak nem ugrott be, kinek a terméke. Fel is lehet íratni, de úgy tudom vény nélkül is kapható (úgy emlékszem vényre is jó ára vanKép)
Tényleg hol lopták el a gépeteket? Nagyon sajnálomKépKép

Ági: 32 pontos játszi asztalkát kértem és egy elefántot és 1 formaevö dobozkát kaptunk. Most van duplán minden. De nem baj,az elefántot odaadom barátosnémnak, megyünk hozzá babalátogatóba. A formaevöt kibontottam,mert mamáéknál van a másik. Bogi délután jót játszott veleKép jó lesz majd Violának!

Angi: Hívott a barátnöm a Medelával kapcsolatban? Elküldtem neki a számodat! Nem tudom, hogy esetleg talált-e máshol,mástól kölcsönbe mellszívót. Elfelejtettem megkérdezni!
Bogi ránk is furcsán nézett amikor mondtuk neki, Hogy tesó a pocakba vanKép. Akkor tudatosult benne, amikor már nagy volt a pocim és ahogy rátette a kezét érezte, hogy rugdos, mocorog a baba.Kép És imádtam azokat a kérdéseit, hogy hogy került oda be, és hogy jön majd ki...hátKép valamit kellett mondaniKépKépKép A gólyás sztorit nem vette beKép

Kriszta: Nagyon gyönyörü a lányodKép

Szép estét!
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Sajna nem hívott a barátnődKép. Lehet, h meghirdetem, gondolom Neki már nem kell.

angiszeged

Az Ági télleg főz krumplilevest, most pucolja a krumplit:DDD
Kriszti, most jól kitoltál Vele :D

angiszeged

Ági,
Kristófon nagyon jót nevette, szupercsúcs a Pasi!
Lehet, h 20 év múlva híres sztár lesz Kép. És én tőle kaptam a múltkor ölelést...

Eszter ha észreveszi a fényképezőt, nekiáll pózolni. Az öcsém persze adja alá a lovat, így kerülhetnek ilyen fotók is Kép.
Mellesleg az ujjacskáiról nyalogatja le a kaját Kép.

Angi,
sztem azért nem értette Virág, mert nem a hasadban volt a baba, hanem a méhedben Kép.
Nem???

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ági,
tényleg főzöl Kép???

Tettem képet a kajásba az aranygalusról, de a tesóm 510-re kicsinyítette a kenyőcsösset (a már tálalt ag-t+öntetet), így az majd csúszik. Szal csak a tepsis ag. van feltéve.
Az volt a kru.l. után

K

Kép

Kép
eszteranyu

Ahan, biztos azért Kriszti:D. Okos gyerek, otthon van az anatómiában pehheeerszeKép

angiszeged

Kriszta, tenyleg atolelt? Na az meg a korabbi korszaka lehetett, most meg a baratnojet is gyepalja. A leves mindjart kesz, nyam-nyam. Kép A kajasba is at kellene neznem, mar ezer even nem jartam arra.
Eszter aranyos lehet, ahogy pozol.Kép

Eniko, most en is formaevot, es furdos jatekot rendelek, jo lesz ajandekba.

Meg egy utolso kep, aztan eldugulok: mostanaban "zsebre vagott" kezzel maszkal, es jatsza a nagymenot.

Kép

Agi
agi77

Zita!
nálunk Csilla most múlt 3 hónapos, 2 hónapos koráig dettó ugyanezt játszottuk, mint ti most. Csilla se aludt napi 10 óránál többet, az esti elalvások ugyanúgy kiborítóak voltak. Szintúgy éjfél után bírtuk csak lenyomni, de soha nem tudtuk megmondani, éppen akkor miért is aludt el.
Mondjuk ő hasfájós volt, meg volt egy hetet a gyerekkórházban, ami szerintem nagyon megviselte. Én erre a 2 okra vezetem vissza ezt a nehéz korszakot, de lehet, hogy csak ezzel nyugtatgattam magam, amikor már alig bírtam idegekkel...
Aztán 2 hónap eltelte után elkezdett többet aludni: van, hogy már este 9-10kor is elalszik (a mai nem ilyen volt). Éjjel ha felkel szopizni, utána is visszaalszik, és húzza a lóbőrt de. 10-11 óráig.
Végkövetkeztetés: kitartás, szerintem ki kell várni, hogy változzon, esetleg hozzászokjon az „új életéhez”. De persze csak utólag vagyok ilyen nagyokos...

Ja és sírj nyugodtan, lényeg, hogy ne fojts magadba semmit, akkor szerintem nem leszel depis. Én is kimondtam mindent, ami épp az eszembe jutott. Szegény párom, egész jól bírta.

Ha gondolod, az email címemem elérhetsz.
Seri
seri

Tegnap a lánykám tett önállóan 3 lépést.Ezek még bizonytalan kis lépések voltak,messze van a járástól.De én úgy örültem.Jó lenne,ha nem kellene sokáig vezetgetni.Leszakad a hátam.Már 8 és fél hónapos kora óta sétál,ha fogjuk a kezét.És állandóan menni akar.

Kriszti!

Gyönyörű az Eszter!!!

Enikő!

Hamar visszaalszik,miután felébred.Ha felül az ágyban,akkor szokott kapni egy kis kajcsit.
Ha nem esik,akkor lehet,hogy lemegyünk.

Kármen!

Nagyon szép az Orsi.A fényképezőtöket sajnálomKép

Ági!

Nagyon édes a Kristóf.

Ildi
tfildiko

Gabi3! Igazad van. Dolgozó nő és anyuka egyben vagyok, csak még nem voltam címlapsztori. KépJó lenne, ha a 8 óra meló után hosszabb lenne a nap, akkor több mindenre lenne időm, még írni is (egyébként mindig olvaslak titeket).
Miket mond Lotti? Kép Pl. "Tata, van neked növényhatározód?" Innentől gondolhatod Képszerdán lesz 32 hónapos és folyamatosan, teljesen érthetően beszél.

Voltunk ma kontrollon, Lottika meggyógyult, de holnap még itthon maradunk. Szerdán a bölcsiben fényképezés van, arra már megyünk.

Nevelés: Teljesen érthető, hogy mindenki másképp neveli a csemetejét, hiszen minden szülő-baba más.
Az is egy dolog, hogy mindenki a saját nevelési elveit tartja a legjobbnak. Ezen kár is marakodni.
Én nem "verem" Lottit,de volt már, hogy rácsaptam a kezére amikor már 120x elmondtam, amit akartam, és süket fülekre találtam.

Gigi! Mindjárt félidős vagy! Telik az idő.Kép Másmilyen most mint Virággal volt?

Karmen! Nagyon édi Orsika. Honnan tűnt el a gép?

Ági! Kész nagyfiad van.Kép

Ildi! Gratu az első lépésekhez. Nemsoká szaladhatsz utána.Kép

Seri! Örülök hogy jól vagytok, dobhatnál fotót Csilláról.

Kriszti! Jó ez a maszatos kép Eszterről.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Köszönjük a dícséretet. Ha a Tesóm átírja a képeket cédére, akkor majd teszek fel "normálisat" is Kép.

Angéla,
Kép

Ági,
csuda jó a zsebredugós vagány Srác Kép.
Lassan majd elkéredzkedik a Singsing-be Kép.
Milyen lett a leves?

Melinda,
2 az 1-ben, ugye Kép?
örülök, hogy írtál és hogy Lottika jól van. Azóta ilyen beteges, mióta bölcsibe jár? Akkor fel kell kötni a gatyaszárat, ha a Kölkök oviba mennek.
Szöveg nagyon jó Kép. És mit keresett benne?

Ildi,
nagyon ügyes Noémi! Ha elindul, a mászást abban a pillanatban el is felejtheted (ill. nálunk így volt).

Karmen,
Orsi hogy van? És Te?

Seri,
végre jöttél! Nagyon szupi, hogy mostmár jobb minden és élvezni is lehet lassan az anyaságot Kép.
Le a kalappal Csillaapu előtt! Nagyon fontos a megértő társ ezekben a nehéz időszakokban.

Csajok,
tegyetek már fel fotókat a Gyönyörűekről!
Mindenki!

Ennyit a mai időről:
Kép
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ági: Nagyon menö manó KristófodKép Nagyon vagány kiscsávó!Kép Írtó édi! MIlyen lett a leves? Kép

Melinda: Örülök, hogy Lotti jobban van. Majd tegyél fel képet a szerdai fényképezésröl Lottusról. Jó? Naggyon kíváncsi vagyok RáKép Szobatiszta már a kis dumagyárosKép? Szeret a bölcsiben?

TFIldikó: Nagyon ügyi Noémi, hihetetlen, hogy nemsokára járni fog, nemrég mág olyan kis pici volt, mint most Viola. Rohan az idö!
Hát nem tudom, hogy lemegyünk-e a játszóra, mert eléggé esöre áll az idö! Azért a motorral egy kört biztosan fogunk menni! Csak,hogy levezessük a feles energiákat...Kép

Seri: Milyenek az éjszakáitok? Mostmár jól alszik Csilla?

Angi: majd megkérdezem töle, hogy talált-e valahol, azért illett volna, hogy szóljon, hogy nem kériKép Majd felhívom! Bogi napközben mennyit van ébren? Viola egyre többet, de olyan édes, csendben nézgelödik, bámulja és próbálja elérni a babatornáztatót. Nagyon kis cukor falat!Kép

Enikö

ceniko
Szeged

Melinda!

Köszi.Nagyon ügyes a Lottika,hogy már így beszél.

Kriszti!

Ez is normális kép volt,gyönyörű rajta a csajszid.
Hát,még az elindulástól bizti,hogy messze vagyunk.Ez csak véletlen lehetett.
Nem tudok képet feltenni,mert nem tudok kicsinyíteni.Nem tudom,hogy miért.A múltkor valami vírus megtámadta a rendszert,és javítottuk.Azóta valami nem stimmel.
A mai sétánk elmarad.Utálom ezt az időt!!!

Ildi
tfildiko

Enikő!

Séta elmarad.Majd remélem,hogy holnap talizunk.
Hát,nekem is hihetetlen,hogy nemsokára megy.(Pár hónap azért van még addig.)De ezt az időszakot nagyon bírom.Sokkal könnyebb már vele.

Ildi
tfildiko

Kriszti,
hát igen, lassan csak belejövök az anyaszerepbe. De a párom nélkül nem ment volna, az biztos.

Enikő,
mindig irigykedve olvastam, milyen jó baba a Viola. A súlyáról nem is beszélve, lassan lekörözi Csillust.
Éjszakai alvás: kétesélyes. Este 7 körül van fürdetés. Szopi után, ha sikerül elaltatni 9 fél 10 körül, akkor nyert ügyünk van. Utána 11kor költöm még kajálni, meg hajnali 5kor és reggel 8kor. Lazán visszaalszik, nem szokott gond lenni. Ha viszont nem alszik el rögtön, akkor marha fáradt, nyüszizik ezerrel, csak kézben van el, és csak ha sétálsz vele. Egyetlen üdvözítő módszer a cicin altatás, akkor nem ébred fel, ha leteszem a kiságyába. Ilyenkor ált-ban csak 11 és fél 12 körül sikerül lenyomni. Ja egyébként ha elalszik, aludna reggel 7ig is, de azt mondta a doki, tömjem és költsem, mert nem gyarapszik eléggé.
+aztán még általában alszik de. 11ig, sokszor akkor is költenem kell, mert lazán nyomná délig..
Délután még 1× alszik, babakocsiban séta címén, kb. 2 órát.
Szóval királyság van a korábbi énünkhöz képest.

Délután megyünk a 3hós oltásra, előre sajnálom szegénykémet, a 2 hóson még a könny is kicsordult a szeméből, úgy sírt...
Seri
seri

Seri,
ki a dokitok?

Kép

Kép
eszteranyu

Enikő! Lotti imádja a bölcsit. Már csak éjjel van rajta pelus, a délutáni alvásnál már 4 napja nincs.

Kriszti! Valami virág nevét kereste volna.Kép
"anya mond meg, mi a neve"
Vannak sokkal betegesebbek is mint a lányom. Azért tűnik soknak, mert mindig ilyenkor írok.Kép

Melinda
Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Seri!

Mekkora most a Csilla?

Ildi
tfildiko

Csak röviden, Orsi jobban van, tegnap megevett 1 almát, ma már répát is evett (tettem bele sot, igy jobban izlett neki), de csak vizet iszik, nem kéri a répalevet, teát. Én is jobban vagyok.

itthonrol vitték el a gépetKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Negativ lett Orsi széklete, nincs benne se gomba, se baktérium

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Melinda: Nagyon ügyes Lottus, hogy napközbe már pelusmentes! Bogi tavaly május óta szobatiszta, de ha belefedkezik a játékba pl a játszótéren a nagy homokozásba, akkor hajlamos bepisilni! Eddig 2-3szor fordult elö. Meg tavaly összel, amikor nagyon hidegek voltak az éjszakák még nem volt fütés, akkor egymás után 3 éjszaka is befolyt a pisiKép! Biztos a hideg miatt!Totál ki volt a lány, annyira szégyellte magát.Kép pedig nem szidtam össze érte, söt mndtam neki, hogy elöfordul, semmi baj...stb!
Hogy vannak tesódék?????

Seri: Akkor nagyon ügyes Csilla, hogy ilyen jókat alszik! Ébreszteni kell, hogy egyen? Ez jóKép Én hagyom, hogy aludjon, mondjuk Viola magától is felébred 5 órán belül.De ha nem fog nem fogom kelteni, de hát ö jó súlyban van a tápszertöl!Egyébként a gyeredoki nekem is mondta, hogy 5 óránál tovább ne hagyjam aludni!
És azt is mondta, hogy a második babák általában nyugisabbak, mint az elsök! Hát ez nálunk így van! Úgyhogy kitartás,hátha a második nálatok is "jobb" baba lesz!
Viola éjjel felkel, nyöszörög (nem sír), megetetem,büfi és leteszem, egy szó nélkül visszaalszik!

TFIldi: Hát pocsék idö van, de nagyon jó esö illat van kintKép Imádom!Kép Akkor holnap sétáljatok el erre a jáccó fele, ha nem fog esni. És még lógtok egy látogatással isKép. Mi már 2x is voltunk nálatok, most Ti vagytok soronKép

Enikö

ceniko
Szeged

Kármen!

Örülök,hogy jobban vagytok.

Ildi
tfildiko

Enikő!

Egyszer majd eljutunk ám hozzátok.Nem felejtettem el.

Ildi
tfildiko

Lányok!
A fozásra mit használtok?
Dentinox-om van itthon az jó?
Bea
20180827120929

Videófelvételek készítése kisgyerekekről, keresztelőkről és egyéb családi eseményekről profi minőségben, megfizethető áron!
A kész felvételt akár CD-re vagy DVD-re is rámásolom, így örök emlék marad az egész családnak. :-)

Ábrahám Ferenc, Szeged
abrahamf@freemail.hu
Tel.: 20/410-6082 (18-22 h)
afg

Bea!

Mi is azt használjuk.

Ildi
tfildiko

Bea! Ahan, a dentinox jó, meg a Chamomilla CH15 ös potenciál (jól mondom ugye?) homeobogyó.

Bogi délelőtt alszik fél órát (igazából nem hagyjuk többet, felébred a zajokra), így fél 1 körül együtt tudom letenni Őket, és együtt alszanak vagy 2órát (ha összejön). Ez így nagyon jó!! Azután ha este sétálunk előfordul, h bóbiskol még egyszer, ez attól függ, h a délelőtti, dálutáni alvás milyenre sikerült.

Olyan nyomott vagyok Én is...

angiszeged

Szisaztok!

Nem győzök olvasni!!!

Enikő: Érdemes lenne elolvasnod a Nem akarom című könyvet, lehet segítene a dackorszakot áthidalni. Nem biztos, hogy Bogi azért nem hallja meg, hogy szólsz hozzá, mert fel akar bosszantani, hanem azért mert annyira belemerül a játékba, hogy nem hallja meg. Oda kell menni hozzá és úgy mondani.Egyébként Flóra is csinál hasonlókat, de olyat is hogy hiába kérdezem vagy mondok neki bármit, ott az orra előtt, vagy nem válaszol vagy folytatja a gondolat menetét. Ez a rájuk jellemző életkori sajátosság. Nem mondtam, hogy rosszul neveled!!!!! Nálunk is el szokott szakadni a húr, de megütni nem ütném meg soha.
Bátor sem egy könnyű eset. Nem lehet melette ücsörögni.
Nálunk pl. a dokitok észrevétele, miszerint a második gyerek nyugodtabb, nem jött be. Bátor nagyon nyüzsis. Flóra 100x csendesebb volt ilyen idős korában. És nem voltam egyikkel sem idegbajos.
Ja, és én nem mennék arra a játszóra többé.

Dancsi: Nem semmi Jozsónak mennyi foga van. Bátornak azt mondta a dokinénije, hogy sok foga van, 6 db. Akkor mit mondott volna Jozsóra?! Kép

Karmen: Jobbulást Orsinak! Nem próbálod meg a magnesia metallicum 9-15 CH, ha jól emlékszem. Homeopátiás szer, nyugtatja a beleket, görcsökre jó! Mi is ezt használtuk fosásra, hányásra.
Gyönyörű Orsi!!!

Nóri: A Corában szoktam venni a muff-papírt.

Ági: Nem semmi fickó Kristóf. Nagyon vagesz! Tényleg megfőzted a levest?

Ildi: Gratu a lépésekhez!

Melinda: Örülök,hogy Lotti meggyógyult! Nem változott a dumagépe! Flóra még nem szól, hogy pisilni kell, de nappal nincs pelus itthon. Csak ha messzire megyünk, de eddig sosem pisilt bele. Alváshoz még kell. NÉha van hogy délután van kis pisi, de ritkán. Már 3x belekakilt a vécébe. Lotti szól, hogy kell pisilni?

Seri: Mekkora Csilla, hgoy nem jó a súlya? Mennyiket hízik havonta?

Bea: Homeopátiás szert tudok neked ajánlani, Chamomilla 15 CH. Fél óránként 5 szem. Katának anyatejben feloldva, nem kavarva! De ha úgy látod, hgoy el tudja szopogatni próbáld ki úgy.

Kriszti: Aranyos Eszti!

Flóra már meggyógyult a szuritól. Bátor kapott egy puszit a kutyinktól. Meg megkóstolta a csigát. Brrr....

Gabi3
inecsg

Angi: Tudjuk!! Kép

Gabi3
inecsg

Jajj, azt nem is írtam, ghoy szombaton voltunk a vadasparkban. Tök jó volt. Ott beédeltünk. Jól elfáradtak a kölykök. Délután lenyomtak 3 órát az ágyban.

GAbi3
inecsg

Gabi!
Mit tudtok? Kép

Mi meg Ópusztaszeren voltunk szombat délután, kint kajoltunk a fűben (csak egy dobozba tettem a brokkolis muffint a csokissal, és a csokis GRRR lett így sajna), annyira jó volt.

angiszeged

Csajok elfelejtettem írni hogy a tescoba 3db badykat láttam 1200Ft körül a bejáratnál. Nagyon jóminőségűnek látszanak.
A Lidlbe is van 799 2 db. de ott a Katára való volt a legnagyobb(Én ott vettem)
Rég voltam a Plázába mi lett a La Halle-al?

Biztos dilisnek néztek de nem használtam még soha homeós cuccot.Gyógyszert se sokat valszeg azért nem.
Ugye jól ondolom hogy gyógynövénybe keressem a Chamomilla 15 CH-t?

lehet hogy szerencsém volt a nagyokkal de nem voltak nagyon betegessek,mert a dokinénink tudta hogy hirhedt gyógyszergyülölő vagyok így mindig kínált más lehetőséget is a bogyók mellé.
Angi!
Voltatok játszón?Kép

Bea
20180827120929

Bea:Egyáltalán nem vagy dilis, nem mindenki ismeri a homeopátiát! Még a mi dokink sem! Ami azért kicsit ciki. Gyógyszertárban lehet csak kapni, vény nélkül. Nem drága és nincs mellékhatása.

Angi:De jó, muffint ebédeltetek?! Mi rántot husit, retekkel és kígyóubival. Bátor inkább csak kenyeret. A többit szétdobálta, de összeszedtük nem hagytuk ott. Kép Még a párolt répa sem kellett.
Azt tudjuk, hogy nyomott vagy! Kép

Ja és egy anyuka elhozta a köhögő tüsszögő gyerekét, és pont Flóra arcába tüsszentett, de olyan jó taknyosat. Marhára örültem.

Karmen: Sajnálom a gépeteket! HOgy hogy otthonról tűnt el? Betörtek?

Kép
Gabi3
inecsg

Köszönöm Orsi nevében isKép

Gabi! Néztem a listámat, de egyik jellemzö sem illett pontosan rá, igy nem tudtam melyik homeot vegyem. Hogy kell szedni ezt a magnesiumot?
Vadasparkra nagyon mérges vagyok, férjem kiment a gyerekkel mire én babakocsival, csomagokkal ott maradtam, és rájöttünk nem férek ki. Kocsit összecsukni, csomagok egy részét kidobni, majd megprobáltam igy a forgóajtón kimenni. AZt hittem beszorolunk, nem nagyon fértem el. Mondhatták volna amikor bementünk, látták babakocsival vagyok. És ha egyedül lettem volna pláne nem tudtam volna kimenni. Irtó pipa vagyok rájuk. Amugy Orsi is élvezte.

Angi! Mi május 1. akarunk kimenni. Remélem jo idö leszKép

Bea! Én Chamomillát adom olyankor Orsinak. Van a Rákóczi patikában, mióta én mindig ott rendelek tölük, szokott lenni tartalék isKép Az Alföldi sarkán van. Ha nincs másnapra megjön, de most már szoktak tartani. Vagy elugrasz adok egy dobozzal és majd valamelyik nap veszel helyette másikat. Nekem mindig van tarcsi.
2 hete még nyitva volt a La Halle, semmi uj készlet.

Seri! Orsi 2 hónapo korától (sajna csak 7 hóig) végigaludta az éjszakákat, én bizony nem ébresztettem fel enni, pedig ö nappal se evett sokat, mindig bealudt a szopiba. Én nem bánom most már, mert azóta viszont én nem alszok éjjel, visszasirom azokat a szép hónapokatKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi! Nyitva volt az ajtó, mert hangos a zár, Orsi mindig felébred rá és most hogy beteg volt örültem hogy alszik. Csak ugy felejtettük késöbb is, én meg elmentem hajat mosni. Igy nem hallottuk csak hogy elmegy az illetö. Szerencsére másra nem volt ideje mert hallotta befejezem a hajszáritást. Igy a biztosito sem fizet persze. Felelötlen voltam.
Milyen nagy már Bátor!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea! A patika fél 8ig van nyitva, én amugy 7re érek haza, Mora 61/b. Csengön nincs név, mi az I/3 vagyunk a mellettünk levön ott van az I/2. Röviden kell nyomni

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Hogyan vitték el a gépet? Örülök, hogy Orsi széklete negatív!Kép

Gabi3: Úgy értettem azt, hogy "nem hallja meg amit mondok neki", hogy odamegyek hozzá, kérem, hogy nézzen rám, figyeljen rám amikor hozzá beszélek, és Ö elnéz mellettem. Nem 5 méterröl mondom neki a mondandómat, hanem odamegyek hozzá, leguggolok és úgy.De szabályosan elnéz mellettem, és mintha süket lenne úgy csinál, ha kérdezek nem válaszol. Olyankor kuka. Kérdezem, hogy ezt most miért csinálta, és nem válaszol és engem ez annyira felbosszant, hogy bakker, ideges leszek. Legalább nézne rám, vagy válaszolna, de nem!Kép
A doki azt is mondta, hogy a korábban született babák jobb alvók. Flóci is nyugis baba volt Viola is az, mindketten 37 hétre születtek.
Tényleg Neked mit mondott az orvosod, hogy ha lesz még esetleg 3. terhességed akkor kell figyelni a vérnyomásodra? Vagy Bátorral kellett, sómentesen étkezned, vagy gyakrabban mérni vérnyomást, vagy bármi?
Szerinted mekkora az esélye annak, hogy ugyanez a probléma (Help szindróma) lesz majd a harmadik terhességemmel, mint Violával?
Csak mert ha mégegyszer ez lesz én nem vállalok többetKép Engem állatira megviselt ez a terhesség, nem akarok megint hónapokon át idegbeteg lenniKép

Enikö

ceniko
Szeged

Karmen,
ez nagyon durva! Bement és elvitte a gépet...

Gabi3,
szépek vagytok, ott Anyuka nyelvet öltöget???? Kép

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Írtam egyet és elszállt!

Karmen: Azért ajánlottam a magnéziát, mert az görcsoldó hatású. Nem tudom hogy add Orsinak. Havd fel a Sas-t ott megmondják.
A vadaspark tényleg gáz, hogy nem lehet kimenni babakocsival zárás után. Mi általában délelőtt megyünk. Angi írta már, hogy nem tudtak volna kimenni.
Engem meg az bosszant, hgoy 3 éves gyereknek is 540 a belépő, ha jól olvastam.
Nem semmi ez a besurranó tolvaj. Ezért zárom az ajtót mindig, itt a falu szélén.

Kép

Gabi3
inecsg

Karmen, de kar a fenykepezoert! Mondjuk mas lakasaba belepni... Meg akkor is, ha nyitva volt az ajto.

Eniko, a zenelo elefant 12 pont, a formabedobo 8, en biztos felhivnam oket. A leves jo lett, ezt elrontani sem lehet.

Gabi, mi vasarnap delelott voltunk a vadasparkban, jo volt nagyon. Ja-ja megfoztem. Kép
Jo ez a kozos kep, kar hogy Zoli nincs rajta.

Bea, a dentinox tenyleg jo, en magamnak is hasznaltam amikor jott a bolcsesegfogam.
Nem voltunk jatszon, atmentunk Angiekhoz.

Ildi, gratula az elso lepesekhez, nagyon ugyes Noemi! Nem hiszem, hogy veletlen volt!

Melinda, edes Lottika, es nagyon okos! Igaz o mar 2 evesen is nagy dumagep volt.

Agi
agi77

Kriszti: Igen, a nyelvem lóg ki! Kép

Enikő: Ismerős a dolog, tudom könnyű mondani, de az a legrosszabb, ha felmérgeled magad. Próbálj higgadt maradni. Nekem sem mindig sikerül.
Nem kérdeztem a dokimat, előjöhet-e a harmadiknál, de Bátorral sem jött elő, teljesen jó volt a vérnyomásom. 110/70, végig! Vettem vérnyomás mérőt is és pisivizságlót is. A pulzusom viszont magas volt, de nem vészes, (100 kröül) arra galagonyateát ittam. A szülésznőm mondta,hogy ha Bátorral nem fordul elő a toxémia még egyszer nem fog. Csak akkor ha magasvérnyomásom, veseproblémám lenne, akkor tuti. De egészséges vagyok. Én inkább attól félek,hogy könnyen tágul a méhszájam, Flórát is 8 óra hossza alatt szültem egy nagy adag seduxennel a fenekemben, Bátor meg a 34. héten majdnem megszületett, csak erős gyógyszerek segítségével szigorú fekvéssel tudták visszatartani, szóval hogy két gyerek mellett kevesebbet fogok tudni pihenni. Bát addigra Flóra oviba jár, Bátort megpróbálom mini csoportba vinni, hátha könnyebben viselem majd a pocakos létet. De mindenféleképpen meg fogom kérdezni a dokim tanácsát. Egyébként múltkor Zoli találkozott vele és kérdezte mikor jön a harmadik!

Gabi3
inecsg

Gabi, aranyos a kutyus, es a sok kezecske is alatta. Kép Hany eves kortol kell belepo?

Agi
agi77

Ági: Ő volt a fényképész! Azért nincs rajta.

Az előbb még Enikő hsz-e is itt volt!

Bátor teljesen oda van a kutyákért!
Kép

Gabi3
inecsg

Ági: 3 éves kortól kell belépő.

Bocs a sok képért!

Gabi3
inecsg

Bea! Homeos cucc emberbarát, nyugodtan használd, illetve kérj róla tájékoztatót a patikában és győzödj meg a fent írtakról, én is utálom a gyógyszereketKép.

Nem voltunk játszón, esett egész deKép

Karmen! BasszuskulcsKép(((

Gabi! Véletlenül elfelejtetted behúzni a nyelved;). Amúgy tök jó képKép
ja és a mi padunkon ültök ott, úgyvigyázzá!
Én a Vadasparkban hiányolok egy nagy összefüggő rétet, ahol le lehetne telepedni a fűben.

Nem csaak muffot ebédeltünkKép

ÉDes a kutyátok nagyonKép))

Nem 4éves kortól kell belépő?

angiszeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: