Sziasztok
Megint kimaradt pár nap, de ritkán van energiám leülni a gép elé...Délutánra már elég fáradt vagyok. Viszont vidám, kiegyensúlyozott, mert a babával minden rendben, pár napja már nem volt hányingerem, söt a pattanások is múlóban vannak (le is kopogom). Szerencsére a családban is minden rendben, a munkahelyen is jól fogadják a babát, szóval idilli állapot, remélem igy is marad.
Kriszti: a Friss-be még nem irtam, idöhiány, lustaság, meg ilyenek miatt

)) De mindjárt pótolom.
Egyébként 12 hetes vagyok (volt egy kis vita a heteken, de végül kiderült, hogy nekem van igazam), aug. 15-re vagyok kiirva, a Margitban fogok szülni Lévárdi dokinál és Tóth Mártinál.
Doris: sajnálom, hogy ilyen gondjaid vannak, drukkolok, hogy sikerüljön minden (sajnos a fenti okok miatt kissé alultájékozott vagyok, de igyekszem felzárkózni).
Mamacs: 1 hetes vagy? Gratula
Nekem meg a körmöm nö veszettül, mióta albérlö van a pocakomban.
Lányok, Ti szedtek vitamint? Én eddig nem szedtem (orvossal egyeztetve akartam elkezdeni), és most Lévárdi dr. azt mondta, hogy az egész terhesség alatt 1 doboz Elevit elég lesz. Örülök is neki, hogy igy áll hozzá, mert nem szeretnék egy túlvitaminozott "tápszerpufi" újszülöttet (na, ezt most jól leirtam)...
Egyébként tegnap vigyorogva mondta a dr., hogy olvassák a fórumot
Na, jó éjt, átmegyek a Frissbe, hogy ott is kipipáljam a megjelenést.
Pihenjetek sokat, mindenkinek jó babavárás és sok sikert