A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja, egyébként én szóda nélkül csinálom, és eddig legtöbbször finire sikerültek. Ezt csak azért írom, hátha megfolyattam még valaki nyálát. Pl tehetsz rá epret+tejszínhabot, vagy csokipudingot, ananászkockákat, de lehet vaníliafagyival is... oké, befejeztem. Kép

Bori!
Mél ment telcsiszámmal. Kép
neet
neet

Greenolive!
Senki nem haragszik, ILYENKOR minden lehetséges. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Azt nem tudtam visszanézni, hogy mi ez a levlista, de küldtem rá mailtKép hihi

Új babások hogy vagytok??
Ruz, Meli, Bronco
Bírjátok a strapát?
Lyányom nagyon édeske, csak ma épp olyanja van, hogy vígan alszom, de csak Anya ölébe, uh. reggel óta ez van...próbáltam már vagy 5x letenni, de reménytelen...Kép Na nem baj, ezért vagyunkKépKezdek belejönni az egy-kezes gépelésbeKép
Ami kicsit aggaszt, hogy tele van szegényke pofija olyan fehéres/rózsaszínes kiütésekkel, amik elvileg tejkiütések, de néha tök vörösek lesznek, aztán meg elhalványulnak...Már próbáltunk több krémet, leguccsó, a védőnéni tanácsára a Sudocrem volt, ami elvileg popsikőcs, de azt mondta ettől majd elmúlnak...hát még vörösebbek lettek..most úgy vagyok, hogy semmit nem teszek rá, csak néha kamillateával áttörölgetem.
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata lécci írjátok le.
Ja meg a tűzfolttal kapcs. is...van neki a pofija oldalán egy ilyen kis vörös folt...

Tegnap voltunk először utcai sétán,(előtte kerteztünk) tök jó volt...már olyan szépek a fák, meg jó illatok is vannak..itt vidéken legalábbisKép

Valaki szedett fájó mellbimbóra Calendulát és Hamamelist? Én most ezekkel próbálkozok...

Most megyek, kicsit fárasztó így írniKép
Jók legyetek!

Csibe és a(lassan 4 hetes)alvó ÉmikeKép

Kép

Kép
csibe26

Sziasztok!

Neet bocsi, a szita agyammal Moos jleyett neked címeztem a tulipánfás dolgot... Fényképezzek neked is nárciszt? Kép Itt minden van Kép Bailey's az nincs, azt nem képezek fényileg.

Green: Ez kezd nagyon izgi lenni...

BKriszta: Tudom elkéstem, de nyugi! Nem lesz semmi baj!

Ma senkinek nem sikerült a palacsinta? Ajjajj, én most állok neki sütni... Rossz ómen... Mindegy a hortobágyi alap már majdnem kész, max nem palacsintában lesz, hanem kitalálok mást Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

LANYOK!!!!

Koszonom!!!!
Indulunk!!!!

Kriszuta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Hol van a tulipán fa kíváncsi vagyok milyen! Had okosodjam!

Csibe!
Nekünk a kamillatea segített Timi pofijára, meg időnként bekentem Hexaclorophen hintőporral! Igazából csak az idő segít rajta! De kitartás! Elmúlik! Mire a kencét kiváltottuk rá, eltűntek!

Sülnek a palacsintáim!Kép
Nekem valamiért mindig olyan lesz mint a papírlap, alig tudom behajtogatni! Valahogy kiszárad! Mitől lehet? Nem tudok rájönni!
ildi76

Csibe!
Tejkiütés nálunk is volt...kb. 6 hét alatt múlt el, addig folyton jöttek az újak...A doki azzal vigasztalt, h ez nem fáj, viszket, stb. nekik. Ezért mi semmivel sem kentük.
Hamamelist én is szedtem, de nem épp mellbimbóra...Kép ha jól tudom az elsősorban visszérre van. Calendulát nekem is mondták mellbimbóra, az tuti jó. De a hamamelis is biztos jó rá...na most sokat segitettem, mi? Kép
Lányok!
Hova tűnt Bori?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

<font color="0000ff">Hali!

Bejelentkeztem ma Bardóczy rendelésére, május 4-re kaptam időpontot. Remélem, ez a doki már szimpi lesz! Kép

Az normális, hogy a 6. héten még nem küldtek el semmilyen vér vagy vizeletvizsgálatra? AZ SZTK-ban voltam, és azt se mondta, mikor menjek vissza. Bardóczyhoz a 10. hetemen megyek, addig minden várhat?

Védőnőnél jelentkezzek magamtól azért a bizonyos kiskönyvért? Összesen egy ultrahanggal tudom igazolnia terhességemet.

Proone
7+2</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Csak aludtam egy állati nagyot. Készülök... de hogy mire, azt nem tudom Kép. Vagy kicsit türelmetlen lennék, hiszen még egy héttel sem vagyok túl a kiírt idôponton?

Green,
viszont ezek elég komolynak hangoznak! Nekem végig hasmenésem volt vajúdás alatt. Mázlista. Szerintem lassan rendszeresek is lesznek a fájásaid, és jól beelôzöl.

Neet, Ildi,
érdekes ez a palacsintasütés. Én is megpróbáltam a múltkor, de teljesen rossz lett. Jó, mondjuk én reformpalit akartam sütni persze, így érthetô, de azóta nem volt kedvem próbálkozni. Most meg túl álmos vagyok hozzá.
Neet, megkaptam a számot, köszi!

Ha!
Keresett a szülésznôm telefonon, csak nem hallottam. Lehet, hogy azt akarta mondani, menjek be, mert megindult a szülésem? Kép

Csibe,
a tejkiütés nem szép, de elmúlik magától, szerintem sem kell rá más, csak egy kis kamilla.

Bori
borri

Csak a végére értem!!!Kép

Kriszta,
már elindultál, de lélekben veled vagyok, remélem, minden rendben!!! Kép

Green,
komolyan hangzik, csak nem lendülsz bele? Kép Görcs: nekem is fetrengős menstruációim voltak, a fájások 2x annyira erősek voltak Kép de van, aki nem is érzi, szóval ez is teljsen egyéni, remélem, te utóbbi körbe tartozol Kép

Bori,
neked is szurkolok ám Kép

Proone,
én tudom, hogy türelmetlen vagy és már minden lehető vizsgálatot el szeretnél végeztetni, de türelem, mindennek eljön az ideje Kép telejesen normális, hogy még nem küldenek vérvételre, majd első trimeszter végén. És majd az orvos ad papírt, azzal kell védőnőhöz menni, de még azzal is NAGYON ráérsz Kép

Ildi,
juhhhééééé, borzasztó büszke vagyok, fel, kalandozzatok! Kép

Neet,
palacsinta JÓÓÓÓÓÓÓ. Én ált. ásványvízzel+tejjel csinálom, csak a tésztába rakok egy ek olajat, serpenyőbe nem, így megúszom az olajszagot Kép viszont nem tudok egyszerre 50-nél kevesebbet csinálni, még két tojásból sem... próbáltam Kép
Homeóbogyónevek: szerintem (és előre bocs, nem a homeopátiát használókat bántom, hiszen én magam is szoktam) arról van szó, hogy viszonylag "fiatal" (bár ősrégi) elismert gyógymód, és egyfajta varázsnyelvvel (a növények latin neve) próbál "tudományosabbnak" látszani. Olyan egy kicsit, mint a posztmodern irodalomkritika (bocs), minek egyszerűen, ha lehet bonyolultan is Kép

Zozi,
írok mélt szülésznőségről.

Moose,
Dócit séta közben már sokkal jobban érdekli a világ, mint az anyja Kép viszont paradox módon mégis most kezd nagyon anyás lenni, ha ott vagyok, akkor anyaanyaanya és jönne hozzám és ilyenkor is teljesen ellágyulok Kép Még nem kinált meg semmivel, de az még odébb van, ti már nagyok vagytok Kép
Ja, és természetesen nincs házvezetőnőm, hová gondolsz, hogy 1tagú személyzettel én beérném??? Van egy takarítónőm, egy szakácsnőm, egy kertész meg természetesen egy francia nörsz, aki segít pelenkázni Kép ja, és a sofőrről el ne feledkezzünk...
Nem is gondoltam még anyák napjára, de tényleg, most már nekem is jár Kép de jóóóó Kép

vera
kisün

Köszi Kisün! Kép Még mindig türelmetlen vagyok, de legalább megnyugtattál. Kép

KépKépKépKép
proone

Zozi,
írnék, de nincs cím a profilodban. Adsz nekem? Kép enyém ott van.

vera
kisün

Proone,
fogod még utálni a vizsgálatokat Kép meg lehet, hogy a védőnőt is Kép
kisün

Vera!
teccett a homeopátiáról irt szösszeneted!!! És egyet is értek vele....Kép
De velem tényleg csodát tett a sok sok bogyó szülés után!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

egyébként a hamamelis asszem vmi varázsdió v. csodamogyoró néven fut magyarul...ki hinne igy az erejében????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

bűbájdió-bocsi...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
hatékonyságot név nem befolyásolja Kép vagy mégis (értsd placebo-hatás)? Kép párom szénanátha ellen használ homeós szert, és neki nagyon bejött, szóval én hívő, csak néha kicsit ideges, ha meglát chamomilla Kép

vera
kisün

Vera!
Kép Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, http://www.terraalapitvany.hu/haznov/ itt esetleg megtalálod a mágikus csonthéjút képpel is Kép
kisün

vagy nem Kép
kisün

Ja és "bűbájdió" KépKépKépKép
kisün

Kisün, nem rég értünk haza (suli,különóra, vacsinakvaló levadászása, stb). Küldök neked emil címet, köszi a segítséget. Amit írtatok linkeket még ma megnézem,bár egyelőre a dúla fogalma még kicsit homályos nekem de biztos rájövök mi is pontosanKép, ill. mi a különbség. (nem a Geréb Ági féle dologról van szó?)
zozi

Bübájdió... tökjó.

Green, hogy állsz?
Nekem nyákdugó továbbra is jövöget, sajna víz és számottevô görcs nélkül Kép

Zozi,
a dúla ôsrégi foglalkozás, asszonytársi segítôt jelent. Nem kell hozzá e.ü. végzettség, csak hogy már legyen gyereke az illetônek. Plusz empátiás készség, stb. Ha már van e.ü. képzettséged, akkor bábának (szülésznônek) hívnak. Hajrá!
Ja, és a www.nandu.hu oldalon is találsz dúlákkal kapcsolatos dolgokat, meg a lány (akié az oldal) most végzett el egy egyéves holisztikus bábaképzô iskolát Amerikában, olvasd el a naplóját, én többször bôgtem egy-egy gyerek megszületésekor...

B.
borri

Ildi: A profilomban lévő albumba töltöttem fel a tulipánfás képeket Kép
Palacsinta: Próbáld kicsit több tejjel, vagy sűrűbbre. Egyébként én is a palacsintatésztába keverem az olajat, könnyebb is, és nem is olyan szagos.

Proone: Nyugi Kép Még sok is lesz a vizsgálatból, járkálásból Kép

Kriszta: Mi volt?

KépKép
oxigen
Györköny

Zozi, mél ment
kisün

Lanyok!

Kép)KépKépKépKépKép
KOSZONOM A SOK-SOK DRUKKOT!!!!!!

MINDEN RENDBEN:o:o:o:o
Erika szuleszno(aki tenyleg nagyon kedves,csak kicsit sok dolga voltKép ) nezett vizeletet,ami teljesen negativ,most nincs benne feherjeKép
A vernyomasom 110/70Kép
Es Dopplerrel nezett szivhangot,az is tokeletesKépKép
Szoval most megnyugodtam nagyon.

Aztan beszeltem a dokimmal,tok kedves voltKépKép

Lanyok,hogy most mi van bennt!!!!En nem is tudom,min 6-8an biztos vajudtak!!!Es hallottam am "felelmetes" hangokatKép Most mar aztan tenyleg felekKép

Irnek meg,de most kedves leszek es ideengedem a Paromat.De reszkessetek,holnap jovokKépKép

Green,Bori-DRUKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!

MegnyugodottKriszta es JollakottAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Mostmár elég erősek , kádban viselhetőbb volt , viszont sűrűbb . Jelenleg kb .10 percenként jönnek , még maradunk itthon . Víz még megvan .

Bori ! Azért drukkolok hogy találkozzunk majd bent , foglalok neked helyet egy kétágyasban, jó ? Kép

Kép
Kép
greenolive

Greenolive,
ennél jobb hír már csak az lesz, ha megszületik a kis lusti Kép Ha kádban megmaradnak a fájások, akkor ez már 99%, hogy AZ!!!! Kép nagyonnagyon drukk!!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁ Kép

Kriszta,
olyan nagyon jó, hogy minden rendben, olyan jó olvasni a hozzászólásodat, mert SÜT belőle a felszabadultság!!!! Kép

vera
kisün

Hú Green, ez nagyon izgi! Ez akkor már tuti szülés! Kép Drukkolok Neked!

Proone!
10-12. héten minden ráér, persze elhiszem, hogy türelmetlen vagy Kép

Kriszta!
Örülök, hogy nincs semmi gond Kép! És remélem még 2in1 lesztek a talin! Kép

Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szülésznő is ezt mondja Kép
Szegény most járt le a műszaka .

De kádban sokkal gyengébb volt . És még nem teljesen rendszeres. Azt mondta rendszeres 5 perceseknél hívjam , vagy , ha nagyon nem bírom.
Ha most közben nem távozik semmi , azaz nem vérzik , barnázik , nyákdugó sincs egy ideje , az azt jelenti , hogy nem is tágulok ?

Kép
Kép
greenolive

Kriszta , örülök , hogy minden okés .
Ha ilyen tömött az osztály akkor meg főképp maradunk még Kép

Kép
Kép
greenolive

Greenolive,
valószínű, hogy a nyákdugó már rég kijött megnézni, hogy ki is az a Greenolive Kép viccen kívül: nekem a nyákdugó másik fele kedd reggel távozott, utána valószínűleg tágultam-tágultam, szerda délután már 2ujjnyi voltam, semmi nem távozott, folyásom sem volt, éjfélre pedig, amikor elfolyt a magzatvíz, már 4 ujjnyi volt a méhszáj. Szóval nem kell semmilyen folyásnak lenni ahhoz, hogy tágulj Kép
Egy jó tanács: ha tudsz, pihenj-szunyókálj egy keveset, kelleni fog az erő Kép

vera
kisün

Kisün, mél megjött, válasz elment Kép
zozi

Green!
Próbálj aludni, ha tudsz!!! Baráti jótanács, mert tapasztalatból beszélek, ha nem leszel kipihent, nem tudsz majd annyira a toppon lenni!!! Szóval nyugi, ha igazán eksön lesz, úgyis felébredsz. PIHI PIHI PIHI!!!
neet
neet

Neet,
úgy látom, egyet gondoltunk Kép
kisün

Sziasztok!

Köszi a drukkot, lányka megbarátkozott a tápszerrel, 3x is evett mire hazaértem, fürdés után pedig újult erövel nekem esett Kép

Oxi, köszi, már jelentkeztem is. Nagyon édes a kutyátok. Ja, és természetesen a tulipánfa is gyönyörüséges.

Ildi, nagyon ügyesek vagytok. Kép Ha elmúlik ez az esös idö, kalandozzatok.

Green, nagyon drukkolok.

Hm, házassági évforduló, anyák napja, és holnaptól (mert nagykorú leszek Kép ) nyanyák napja is jár nekem. Kép
zanza

Ááááááá, Green,
nagyon drukkolok, pihenj szerintem is, amíg bírsz, és nem kell semminek se folynia ahhoz, hogy tágulj!
És tartsd fenn nekem a szobát! Remélem, hétvégén csatlakozom hozzád!
Relax, relax, relax. Próbáld a fájások közben sem görcsösen összehúzni mindenedet, hanem épp ellenkezôleg, és sóhajtsd el ôket. Sokkal könnyebben viselhetôek úgy!

Jaj, úgy izgulok!

Bori
borri

Zozi,
megkap visszamél Kép
kisün

Sziasztok Lányok

Tudom nagyon eltűntünk, de mostanra tértem valamennyire észhez.
Dávidka 3250 gramm, 700 grammot hízott a születési súlyához képest és holnap lesz 5 hetes. Mivel kicsi a súlya hamar elfárad és egyszerre csak keveset tud megenni, így nagyon sokat éjszakázunk, 3 óránként ébred.
Szerencsére nagyon jó kisbaba, nem sírós, persze nem is hagyom sírni. Ugrálok körülötte rendesen, papa mondja is hogy szörnyen elkényeztetem. De mit csináljak, annyira szeretem

Greenolive

Hatalmas drukk neked!
Én is kevés fájással indultam este 7-kor és 11-kor már 1 percesek voltak és iszonyú erősek.Igazán a magzatvíz elfolyása után indult be.

Csibe

Köszi kérdésed, még bírjuk a strapát. Ti is gyakran ébredtek éjszaka?
Egyébként kiütésünk nekünk is volt, de magától elmúlt, most kb 2 napja nem jött elő. Nem kentünk semmivel, a védőnéni azt mondta, hogy nem szabad, csak amit a dokinéni ír fel, de ő is csak akkor írja fel a krémet ha már kifakad a pötty.
Terveink szerint holnap megyünk először sétálni, ha az időjárás közbe nem szól.
Ti mennyi ideig sétáltatok?

Ígérem megpróbálok visszaolvasni és a kérdésekben segítek ha tudok, de most nagyon örültem annak is, hogy tudok nektek írni.

Meli
meli28

Gondoltam még lefekvés előtt benézek, hogy mi a helyzet Green-ügyben, de látom 9 óta nem jelentkezett...
Nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy gyorsan, szépen és könnyen meglegyen az a kis lurkó Kép.
Ha tudsz írj majd sms-t!

Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Green és Borri már szültök?

Jó hétvégét mindenkinek!

Jucus
20170114224602

Oxigen, koszonom a fotokat Kép Nagyon erdekes es milyen nagy! Az eb kivaloan szemlelteti a noveny mereteit. Ez tenyleg fa. Hat a mi csopp erkelyunkon nem ferne el, ugyhogy raerek meg utananyomozni, ha mar beszereztem egy kertet...

Green, nekem kapasbol 2-3 perces fajasokkal indult a dolog, amik eloszor joslok voltak, aztan egy ora mulva mar elesek. Es az osszes fajas a pocimbol hatrament a derekamba, meg is kerdeztem a dokim meg a szulesznot, hogy nem tudnak-e kivenni a derekam, de komolyan, mert mindjart megorulok. Drukkolunk nagyon!

Zozi, szerintem se keso, en is epp most akarok mas szakember lenni, mar ki is talaltam, hogy csinalom a nyuszi mellett, es ma akartambeiratni magam a tanfolyamomra, de nem tudtak szamlazni ugyhogy probalhatom jovo heten ujra.

Csibe, ismeros a helyzet, en tobb honapig cipeltem a lanykam, nem tudtam/akartam leszoktatni, mert nem birtam, ha sirt, de aztan o rajott, hogy ahogy no, egyre kenyelmetlenebb neki a karomban ugyhogy szep lassan leszoktatta magat. A tejkiutest mi nem kezeltuk semmivel, szepen el is mult magatol. A sudocrem tenyleg nemcsak popsira jo, de ugy latszik nalatok nem ez a megoldas. Koromvirag krem nem jo? Mondjuk en azt akkor hasznaltam, amikor a pelenka tepozara elvagta a lanykam comjat, de nagyon jo volt.

Meli, jo hogy irtal. Szerintem ilyen picurkat meg nem lehet elkenyeztetni, az elobb szuletett, marha nehez dolga van, meg jo hogy sokszor ker segitseget! Hat ovodaskorban meg ne vegyel neki videokamerat, meg erettsegire autot es lakast es akkor nem lesz elkenyeztetve Kép

Kisun, nem sokkal vagyunk nagyobbak, mindjart utolertek Kép az az egy-masfel ho lassan nem szamit mar. A hazifeladatokat melyik alkalmazott kesziti? Lassan beszednem az olvasonaploid a mesekonyvekrol, amiket korabban kiadtam, hogy olvass el Kép

Zanza, mi az, hogy nagykoru!? Ne ma' Most komolyan? Egyebkent a parom is pont holnap lesz nemistudommennyi Kép

Kriszta, ez tokjo Kép Es nem felni semmitol! Ez az egyik legklasszabb dolog a vilagon, hat igen, lehet, hogy nagyon nehez a finis, de nem tart sokaig, tudnak segiteni, ha szeretned, es mivel tudod elore, hogy nehez lesz, igy fel tudsz keszulni. En az utolso hetekben mar nem feltem a szulestol, csak amiatt aggodtam, hogy el fogom-e tudni latni ugyesen a babamat, honnan tudom, mikor mit szeretne ha sir stb. Van nehany jotanacs Spock dokitol itt a forumon valahol, korabban mar emlitettem asszem, visszakeressem neked? Nekem az sokat segitett. Bajdovej, honnan tudod, hogy Akos jollakott?
moosejaw

Hihi, szépjóreggelt mindenkinek! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Moose!
Párodnak boldog nemistudomhányadik szülinapot!

Zanza!
Neked úgyszintén happy napot! Kép

Meli!
Kitartás. Még pár hét, és rendeződnek a dolgok, meglátod!

Kisün!
Rokon lelkek vagyunk. Leszámítva Pierce-t és Hugh-t. De rajtuk legalább nem veszünk össze! Kép Ja, és Kovac doki se nokedli, nyamm! (Száját nyalogató szmájli helye... vagy egy komoly ANYA már ne gondolkodjon ilyesmin??)

Green HAJRÁ!!!
neet
neet

Oxi, ne vigyorogj, nézd meg, Moose mikor írt... direkt felhúzta az óráját hajnalra, hogy ő írhasson először. Ezt leszámítva persze mi nyertünk. Kép
neet
neet

Kriszta: Nagyon szurkoltam, hogy ne legyen baj Kép

Green: Remélem azóta karodban a picúr!

Meli: Nem lehet őket elkényeztetni Kép Főleg, ha ilyen csöpp.

Moos: Ez a tulipánfa már elég idős, ha jól tudom, nagyon lassan növekszik.

Neet: Jóvanna... Kép Korán van még Kép Akkor most bánatomban megyek is csempézni a fürdőszobát... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxigén!
Végignéztelek. Hát 20 hetesen te is még csak jóllakottnak tűntél. Kép Kutyus a fiad? Nagyszerű. Az enyém is!!! Marci az elsőszülött fiunk. Kép Eszti a huga. Ja, és tejtestvérek, eleinte, amikor még fejtem és maradt, Marci megkapta. Kép
Nekem Neet albuma címmel van albumom. Jó nézelődést. Kép
neet
neet

Green,
remélem, azóta már ketten!!! Kép

Bori,
itt vagy még? Kép

Neet,
azért kovac dokin jól össze fogunk veszni... vagy klónoztatjuk, és akkor jut mindenkinek Kép

Moose,
ha elolvasod, megírom Kép de abban nem lesz köszönet Kép mert kiadom szakmányba a posztmodern irodalomkritikus házitanítónak, és akkor nagyon fog fájni Kép

na megyek megnézem Oxigen albumát! Meg neet-ét is, ha megtalálom Kép

vera
kisün

Kisün!
Keresd az "N" betűnél. Kép
Kovac-ról meg lekopsz! Kép
neet
neet

Jo reggelt!KépKép

Zanzanak es Moos parjanak BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK!!!!Kép

Mindenkinek koszonom,hogy drukkoltatok,nagyon-nagyon jol esik!!KépKép

GreenKép
MI UJSAG???????????NAGYON DRUKKOLUNK!!!!!Talan mar babazol,sot!!!!
Es Erika szuleszno tenyleg tunder!!!

ManokaKép
Tenyleg szuper lenne egyutt szulni!!Probalom megbeszelni AkosommalKépKép

BogarkaKép
Remelem,meg 2in 1 leszek a tali idopontjaban,bar erre egyre kevesebb eselyt latokKép
Hetfon megyek dokihoz,kivancsi vagyok,hogy ettol a sok gorcstol nyiltam e mar ki?

MoosKép
Megkoszonnem,ha visszakeresned nekem Spock doki tanacsait!
Akosom jollakasa:
Kisbogaram olyan,mint az Apukaja:
amig nem kap enni,addig dorombol;amikor elkezdek enni eloszor gondolom nyugtazza,lecsendesul,majd ujra elkezd oromtancot jarni,aztan pedig ha jollakott,nemes egyszeruseggel elalszikKépKépKépKép
Legalabbis en igy ertelmezem a jeleit.Mondjuk en minden mozzanatat ertelmezem es sokan nemnormalisnak hisznek,amikor beszelgetek vkivel,aztan Akos rug egyet en meg elkezdek beszelni hozzaKépKép Egesz nap beszelgetunkKépKép

Az almokrol:
En vilag eletemben szallodaigazgato szerettem volna lenni,az alom iskolam a KVIF,ahova sajnos 2szeri probalkozas utan sem vettek felKép

Palacsintat lehet,hogy ma sutokKép
En a tesztaba egy evokanal olajat teszek csak,es amikor sutom,akkor meg mindig a serpenyobe.

Ma nagy nap van:
Ma hozzak nekunk a kisagyat!!!!KépKépKépMar ugy varom,hogy itt legyen!!!

Megyek,felebresztem a Paromat.

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: