A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kriszta: Ez teljesen normális Kép Az én dokim legalábbis ezt állította, bár én majdnem 3 héttel utánad vagyok kiírva, és majdnem ugyanezek az értékeim voltak csillagosak Kép A jobban vizesedés nem azt jelenti, hogy hamarabb mész szülni, én úgy hallottam (tanultam is), hogy a baba fekvése meghatározza, mennyire vizesedsz. Akkor van nagyobb valószínűsége a korai érkezésnek, ha a kezed és az arcod is elkezd püffedni (ez a toxémia egyik jele is, tehát a láb vizsedése nem annyira mérvadó, ld. engem Kép)

A levlistára, ha jól látom nem küldted vissza az első levelet. Már ha kaptál. Kaptál? Csak akkor érvényes a regisztráció, ha azt visszaküldöd, hogy nehpogy egymást fel lehessen írni mindenféle hülye listára Kép (erre a listára én fel tudok írni közvetlenül is embereket, aki kéri)

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Palacsintát ígértem mára, de olyan friss tavasz-nyár illat van, olajozzam össze??
neet, akinek nagy gondjai vannak Kép
neet

Neet!
Palacsinta, nyammmiKép Nem lehetne, hogy sokat süssél, és valami mágikus módon nekünk is juttass belőle? (Én is utálom összeolajszagozni a lakástKép)

Kriszta!
Fel a fejjel, szerintem semmi gond, csak az utolsó hetek "szokásos" aggodalmai. Én hét elején voltam iszonyú rossz passzban, de elmúlt!

Kép
Kép
manoka11

Neet: Énis kérek Kép Nálunk volt a hétvégén, de valahogy még mindig kívánom Kép
Nyiss ki mindent, akkor nem olajszagú lesz a lakás, bár én most sajnálnám a palacsintasütő mellett töltött időt Kép
Azt mondta tegnap a párom, hogy nem napmániás, hanem napelemes vagyok, mert este 11-kor még pörögtem Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jólvanjólvan. Aszittem, belement a profilomba az emilcímem. Tessék: borilaki@invitel.hu

Szerintetek lufifújástól meg lehet szülni? Mert kb 10 perce ezzel szórakozunk. Én felfújom, Ábel visongva leereszti.

Neet,
tényleg Harrypotteresek a homeo-nevek.
És ha már a témánál vagyunk: légyszíves hoppantsál má1 ide nekem is egy-két palicsintát, ha marad. Kép Kedvem sütni nem nagyon van, bár lehet, hog mégis rászánom magam a végén...

Amúgy letelt a nyákdugó távozása utáni 12 óra, hol a gyerek?

Bori
borri

Sziasztok!
Ma összeszedtem a bátorságomat és egyedül lementem Timivel sétálni!!!Na milyen ügyes vagyok?
Kitaláltam egy biztonságos tartást, ahogy egy kézzel tudom Őt fogni! Visszafele volt inkább strapás visszatenni a babakocsira a neylont meg pinceajtót nyitni-csukni! De úgy örülök, hogy mostmár nem szorulok rá senkire?

Oxi?
A baba fekvése határozza meg a vizesedést?
Ezt nem tudtam, tök érdekes! Pontosan hogy fekszik, ha valaki vizesedik! Bocs, ha OFF, de engem érdekel!

Kriszta!
Írok mailt!

Én elvileg feliratkoztam erre a levelezőre, erre küldött egy levelet, meg kaptam valamit Babarózsától, de az is tiszta angol!
Akkor most mit csináljak?
Hogy működik pontosan??? Valaki világosítson fel!

Ildi
ildi76

Kriszta!

Írj egy mail címet!

Lehet, hogy én is sütök palacsintát!!!Kép
ildi76

Helló!

Hát érdekesek ezek a "tarifák". De aki meg rátelefonál a páciensére, hogy akkor ennyi lesz, hát azt nem is értem. Ez nem egy üzleti vállalkozás, nincs szerződés, nincs papír, nincs számla, nincs adó... Úgyhogy könyörgöm, egy kis szerénység nem ártana!!

Hajrá finiselők, hajrá!! Kép Kép

ruz
ruzicsky

Ildi: Ha a baba(kukac)henna(pont)hu címről (vagy valami ilyesmi címről jött leveled, azt csak replayold vissza változatlan formában, avval erősíted meg, hogy jelentkezel a listára. (Szóval lehet, hogy nem Babarózsától jött a mail, hanem a listáról) Kép

A baba fekvése annyiban határozza meg, hogy a végefelé már tud úgy mocorogni a nem kis súlyával és méretével, hogy elnyomja az ágyéki főnyirokeret, így a folyadék pangani kezd. Van, hogy csak az egyik oldalon, de előfordul, hogy mindkét oldalon alsó végtagi ödémásodás lép(het) fel a pangó folyadéktól. Ez aztán távozhat, de ahogy száll le a baba feje, egyre sűrűbb probléma. Ha a beékelődéskor történik, akkor csak szülés után múlik el az "elefántláb". Vagy valami ilyesmi.

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Köszi mindkét választ!
Na, most visszaküldtem mindkét levelet, kiváncsi vagyok mi történik? Ha történik?
ildi76

Sziasztok!

Green, Borri, még mindig itt? Reméltem, hogy a babanet szórakozása után már nem talállak itt benneteket! Megtettem, ami tőlem telt, és megkértem a picúrokat, hogy záros határidőn belül hagyják el a fedélzetet KépMegígérték....Kép

Találtam jó kis pocakos képet, de nem tudom, hogyan kell feltenni. Amikor időnk van, mindig beszarik ez az oldal. És nincs türelmem fél órát próbálkozni, mint Bogárkának.

Tegnap kaptam ízelítőt a fájásból, igaz, csak egy volt, és elég rövid, de az egész méhemen éreztem, ahogy a szülésznő leírta a JÓSLÓ fájásokat. IGAZIT szeretnék! BABÁZNI akarok!

duo (38+x valahol 39 környéke)
duopack

Hi Csajok!

Na, én már most a 37. végén kezdem a teleregényt? Még mindig jönnek ilyen barna micsodák...

Felhívtam a szülésznénimet végre. . . . szerinte csak a vizsgálattól van a takonyszerű folyás, ami barna, de akár a nyákdugóból is jöhet. . . szóval nem lettem okosabb. . . mindenesetre meghagyta, hogy nosza végre méltóztassunk már bepakolni. . . . DE nem vagyok hajlandó egészen a jövő hét vasárnapig (hátha ezzel késleltethetem a szülést-----a kis naiv).

Borri, Green!

Ha így folytatjátok, beelőzünk benneteket, bár nem akarjuk !!!!!!!
ada007

Oxi, ez remek, akkor mindjart en is feliratkozom. Enisenisenis akarok tulipanfat! Az milyen es hol kapni es egyaltalan? A tulipan a kedvenc viragom Kép Es Te csak pihenj, semmit ne idegeskedj!

Ada, en a doktornonel szultem nyaron, majd este irok mailt.

Blaye, nekunk is ketszer kellett csiposzuresre menni, azt mondta a dokink azert, mert olyan maassziv a lanykank. Aztan nemsokara ismet mehetunk, ha mar gyalogol majd.

Sis, reersz a papas tornaval, ha ilyen hamar mesz, apafej a szulesig szazszor elfelejti a tanultakat. Az enyemnek se nagyon hasznalt, pedig akkor boszen jegyzetelt a pda-jaba Kép Egyebkent lehet, hogy hetente haromszor is elsetalunk az ablakod alatt, mert sokat jarunk arra.

Kriszta, ez szerintem is huha. En 15ot adtam, mondjuk nem volt valasztott szulesznom.

Kisun, en meg attol olvadozom, hogy naponta tobbszor is megkinal a lanykam a jatekaival, olyan helyes, ahogy a szamhoz nyomja es kozben mosolyog Kép Ja, persze apa is kap. Masik verzio, hogy mar eleg anyas: anyosom egyik nap feljott es a kezebe adtam a lanykat, hat az rogton elkezdett sirni es nyujtotta a kezeit, hogy hozzam akar jonni. Pedig hetente tobbszor is latjak egymast. Mondjuk en nem banom, sot. Orulok, hogy ugy szeret engem Kép Bar eheti sztori, hogy seta kozben elkezdett hisztizni es ki kellett vennem a kocsibol, kezben vittem, meg jo hogy nem egyedul mentunk, igy volt aki tolja a babakocsit. Szoval tegnap megforditottuk az uloreszt a kocsin, mostmar elore nez a lanyka. Gondoltam, most meg azert fog nyifogni, hogy nem lat engem, de egyaltalan nem hianyoztam, marhaul tetszett neki es rugkapalt meg szovegelt vegig Kép

Kisroka Neet, nem er ilyen hamar megsertodni! En is jelentkezem portfoliogyartasra, csak mostanaban mar nem tudok naponta irni. Ja, rajottem, Te meg Kisun meg a tobbiek hogy csinaljatok! Bejaronotok van! Az tuti. Mondtam is apanak tegnap, hogy iden mar majusban is kaphatok ajandekokat: anyak napjara meg hazassagi evfordulora (az elsore mosogatogepet kertem, a masodikra meg egy kissracot Kép asszem erre meg visszaterunk)

Zsanci, ha hullik a hajad, akkor pont nem klingon vagy, mert azoknak eszmeletlen sok van...
moosejaw

Ildi: Fent vagy a listán Kép

Ada: Nem szép dolog tolakodni Kép Tartsd még egy kicsit, beszélj avval a babóval, hogy ne akarjon még jönni. Kép

Moos: Fogalmam sincs, hol lehet kapni, és sajna arról sem, hogy lehet-e, és ha igen, hogy éehet szaporítani, de lefényképezem, most a legszebb, virágzik, küldök képet róla. Sajna az illatát nem tudom elküldeni, pedig érdemes lenne. Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Moose!
Nekem is a kedvencem a tulipán!!!!
Klingon haj: lehet, hogy sok van nekik, de elöl nincs ( a homlokuknál) nekem meg pont úgy hullott ki...ha hátra copfoztam, én voltam a legszőkébb klingon...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

No még egyszer utoljára próbálkozom az írással...
Az előző 3 hozzászólásom nem ment el,Kép ha ez is bentragad akkor továbbra is maradok read only (csak hogy valamelyikőtök tollával ékeskedjek!)funkcióban Kép
zozi

Juhéééé! SikerültKép
Tul.képpen a szülésznéni hozzáállásáról írtam (volna) ,elég hosszú lett, de a lényeg az hogy ez tényleg nagyon gáz! Ha már ennyire nyíltan pénzéhesnek tetszik lenni akkor el kellene gondolkodni hogy anno miért is választotta ezt a hívatást? Nekem speciel egyik nagy fájdalmam hogy végül nem az lettem ami már gyerekkorban is szerettem volna, nevezetesen szülésznő! Teljesen más vágányra terelődött (sajnos sajnos) a pályaválasztásom, azóta is azt érzem hogy rossz irányban tevékenykedem Kép Dehát ilyen véntyúk már nem akarjon szakmát váltani...?! Ezért is vagyok szomorú mikor ilyeneket hallok/történnek velem. Már az is elég hogy a dokik (nem a sajátomról beszélek) előre tarifáznak Kép
zozi

Zozi,
szerintem igenis tessék szakmát váltani! Fôleg ha ennyire tudod, hogy nem az kell neked, amit csinálsz! Szerintem mindenki jobban járna.

Ada!
Nehogy meg merj szülni elôttünk!

Bori
borri

Zozi!
Nem akarsz dúla lenni? Van valami tanfolyam! Komolyan kérdezem! Szerintem se késő soha változtatni!

Oxi!
És azt honnan tudom, hogy fent vagyok a listán és hogy kik vannak fent? Bocs, hogy ilyen értetlen vagyok! Szóval, ha v.ki ír mindenkinek azt én is megkapom?

Nem lesz palacsinta! Nincs itthon ásványvíz, és ugyebár szóda kell bele!
Neet! Mit tettél velem? Most egész nap a palacsintáról fogok álmodozni!
ildi76

Ada !
Mi jövünk ! Kép

Nekem is jönnek vmi nyálkás darabok , reggele rózsaszínes volt , mostmár barnás . Reméelm ez már tényleg a nyákdugó , de mivel tegnap voltam vizsgálaton leht hogy csak attól ? ( Előtte sosem volt ilyen vizsgálat után )

Ja és még vmi ami örömre adhat okot , néha vannak mensi szerű görcsök , ami kisugárzik a derékba , de elég enyhék még mindig . ezek joslók ???

40+3, a reménykedő Kép

Kép
Kép
greenolive

Green!
Rajtatok a világ szeme!!!!Nagyon szeretnénk a mai napra egy babót!!!!! Tessék belehúúúúúúzni!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!
Én tegnap este sütöttem palacsintát Kép Volt olajszag rendesen, de amikor beleharapok már nem érdekel Kép Csak úgy tömtük befelé a csajszival Kép

Bori!
Nem akarom én leszoktatni, dehogy, csak az a helyzet hogy látom, hogy nem hiányzik neki, és sajna mindketten ilyenek voltunk a férjemmel ennyi idősen Kép. Most is itt pörög mellettem, mert egy óra altatás után feladtam Kép De legalább én addig pihentem, meg kicsit el is szenderedtem pillanatokra. Viszont éjszaka fél nyolctól nyolcig aludt, mint a bunda, máskor még néha 9-kor is kukorékol és 7-kor felkel, szóval tényleg valamit valamiért Kép.

Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!
Én nem is szoktam beletenni mindig, csak ha épp véletlenül van itthon, úgyhogy szerintem csinálj nyugodtan (csak tojás, tej, liszt) Kép

Green!
Nagyon drukkolok én is, olyan jó lenne, ha valaki megérkezne már! Kép Nagyon izgi!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Most ebredtemKép

IldiKép
A cimem: krisztina_burian@yahoo.com Varom a leveled!

OxiKép
Visszakuldtem a levelet,most jo?Mukodik vagy meg mindig csak benaztam?Kép
Az arcom nem puffed, a kezem igen...

GreenKép
Koszi a magyarazatot!!

NeetKép
Mi is jelentkezunk a palacsintara!!!KépKépKép

ManokaKép
En probalom betartani a "fel a fejjel"-t,de nem konnyu.Alapbol is mindenen parazok,foleg miota a miss ab volt,-nem mondom,hogy vegig stresszeltem a varandossagot,de folyamatosan celidoket tuztem ki magunk ele.Es akkor most a vegen,mikor mar azt hiszem,nem lehet baj,megint izgulhatokKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ildi: a http://safranek.humantelex.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/baba oldalon találsz egy olyan címet, hogy Baba subscribers. Beírod az e-mailcímet és a jelszót, amit megadtál a regisztrációkor és megnyomod a visit subscribers list feliratú gombot. Arra kiadja, miyen címek vannak a listán Kép
A saját adataid megváltoztatásához a legalsó csíkba írd be az e-mailcímed, Edit options gomb és ott mindenfélét lehet változtatni.
Ha valaki ír a babakukachennaponthu címre, azt megkapja az összes listatag.

(Azt hiszem mégiscsak lefordítom az oldalt...)

Neet és akit érdekel: Az albumomba feltettem a tulipánfáról a képeket, mert nem találtam a címed a profilodban

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

De arik vagytok, köszönöm a bíztatást!
Éppen mostanság beszélgettünk erről a férjemmel , hogy nem szabadna az embernek feladni a gyerekkori álmait, persze ha komolyak és neadjisten még érettségi után is kitartanak. Csak nálam az volt a baj hogy otthon rettentően negatívan álltak hozzá az elképzeléseimhez, emlékszem már 8 évesen azt mondtam hogy vagy gyógytornász vagy "olyan kórházba dolgozó néni" leszek...A szülésznőség később jött, de mindig kikacagtak otthon amikor mondtam hogy hát akkor én jelentkeznék a főiskolára, mondván mi tetszik azon hogy öregeket emelgetek(gyógyt.)vagy éppen hisztis anyukákat szolgálok ki... Sajna akaratgyenge voltam ott és akkor és pár jó érvvel meg lehetett győzni. Kép
Ezért is nagyon fogok vigyázni hogy ne kövessem el ugyanezt majd a saját gyerkőcömnél (bár ez még egyelőre odébb van de per.pillanat mentősorvos akar lenni...vajon honnan "örökölte" Kép ?)
Szóval igazatok van, nem nyavajogni kell, hanem cselekedni, csak fogalmam sincs merre kéne elindulni... bocs a sok szövegért, de már hetek óta valahogy bennem ragadtak a dolgok, meg aztán pár nagyon cudar hét van a hátam mögött, szóval összejöttek a dolgok ...
zozi

Oxi!
Köszi! Sikerült!!!Kép

Bogárka!
Akkor nekiállok! Csak szóda nélkül én még nem csináltam, azthittem fontos bele!
Úgy látszik ma palacsinta nap van! Anyósom is azt sütött!

Ildi
ildi76

Zozi: Én épp tegnap néztem utána Kép A SOTE-n a PTE-n képeznek. Link: http://www.palya.hu/felso/suliadatb/path12.cfm?szaknev=sz%FCl%E9szn%F5&caller=pa th11_2003

Ne hagyd az álmaid! Én a gyógytornász álomból gyógymasszőr lettem, de az most még elég is. Kép
Megvolt a sok kitérő, nem érte meg Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Zozi!
Akkor megadom a kezdő lökést! http://www.szules.hu/new/doulak/doulakepzohoz.htm
Hajrá!
ildi76

lányok!
én szinésznőnek készültem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Green!
Hajrá-hajrá, reméljük ez már az!!!

Ada!
Ajaj, mi lesz így a szülőszöbás pletykapartinkból??

Kriszta!
Én nagyon szorítok, hogy minden rendben legyek nálatok, jó lenne valaki "ismerőssel" együtt szülni!

Jaj, ha így folytatjátok, kénytelen leszek én is nekiállni a palacsintasütésnek!

Kép
Kép
manoka11

...meg orvosnak.
Aztán elvégeztem az angol-kommunikáció bölcsészt...(az túlzás, hogyvégeztem, angolból még lenne egy fél szakdoga, meg egy államvizsga). Tehát én is az "álmaiktól megfosztott felnőttek" mindennapjait élem, és nem is csoda, hogy 30 évesen még nem tudom, hogy mit csináljak...
Zsanci, a kallódó és örök-egyetemista

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zozi ! Ha ennyire vágytál rá , akkor szerintem sosem késő !!! Hajrá !!! Kép

Utánanéztem a "fájásaimnak ": tutira csak joslók , de ez is vmi Kép

Kép
Kép
greenolive

Zsanci: Határozott elképzelés, és a www.palya.hu Kép Vagy ha eldöntötted, melyik gyerekkori álmod akarod valóra váltani, csak szólj, linkekkel segítünk Kép És támogatunk lelkiekben is Kép

Kitaláltam: Hortobágyi húsos palacsinta lesz Kép Azt is imádom Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Nagyon köszi!! Kép
Esetleg elküldenéd nekem a horobágyi receptjét emilben? Imádom,csak nem tom hogy kell csinálni, és egész terhességem vége fele csak erre vágytam ,de sehogy nem jött össze, hogy egyek...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hé, Green!
Én is azt hittem, hogy csak jósló fájások, amik már nem csakazok voltak. Nekem pl. egyáltalán nem lett sem rendszeres, sem olyan hosszú, amit a doki mondott (40-50 mp). Össze-vissza jöttek, és mindig rövidebbek voltak...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci: 2 mail ment Kép

Vár a konyhaaaaaaaaaaa Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
köszi köszi köszi!!!!! Kép
Már itt sem vagyok!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsancikant , elkezdtem irni : 15 05, 15 30, 15 50, 15 56, 16 08, ebben semmi rendszer nincs , és a hosszúk is különböző és elviselhető simán . Mennyire kell ennek fájnia ??? Kép Tudom jókat kérdezek Kép

Kép
Kép
greenolive

Green!

Az elején nekem is így indult ám!!! Kép Semmi rendszeresség, vagy kb. ennyi, mint nálad, és nagyon enyhe, épphogy görcs. Aztán fél nap múlva ott szoptattam Petrababát a szülőszobán! Hajrá-hajrá!!! Kép

Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Green!

A talis emilben ott a telefonszámom, ha tényleg szülsz értesítesz majd azon keresztül minket?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

LANYOK!!!!!!!!!!!

Most hivott a dokim,hogy meg ma menjek be a korhazba,elintezte,hogy vmi Erika nevezetu szuleszno megnez.Ismeri valaki???
FEEEEEEEEEEEEEEEEEEELEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!

SZORITSATOK!!!!!

15 perc mulva jon ertem a parom.

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ki süt itten palacsintát?Én is akarok(de csak enni és jó sokat!)Ide nekem 30db (min.)palit!

JucuskaKép
20170114224602

Irok majd vkinek mindenképpen !

BKriszta ! Szuper kezekben leszel , Ő a szülésznőm ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Green!
Nekem az volt, hogy egyáltalán nem volt komoly fájdalom (mensi szerű) és csak az utsó 1 órában keményedett be igazán, de akkor már 2 órája a szülőszobán voltam...Addig tényleg szemtelenül kicsi fájdalmaim voltak...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

GREEN!!
LEHET HOGY MÁR VAJÚDSZ ONLINE? Kép Kép HAJRÁ!!!

Palacsinta: bocsi, de ebből inkább nem küldök, gagyi lett, valami lehetett a liszttel, avgy nemtom, de még a speciális reszeltalmás se lett jó, pedig... na mindegy, majd legközelebb.

Ildi!
A 13:08 kor írt üzidben kissé felcserélted a ? és a ! használatát, de sebaj. Kép

Moose!
Igen, igen, igen! Anyák napja és házassági évf. jár idén már nekem is. Már megérte.... Kép

Oxi!
Engem abszolút nem érdekel a tulipánfa, de azért megnézem, köszi. Kép Nem lehet, hogy másnak akartad írni?? Én a nárciszt szeretem meg a nefelejcset, de leginkább a bailey's-t. Kép

neet
neet

Ez egy mensinek kb. a negyede . Bár nekem nagyon fájós mensieim vannak , értsd fentrengek a földön .
Ja és már 3X voltam WC-n , az is jelenthett jót , ugye ?

Kép
Kép
greenolive

Bkriszta!
Szorítunk és NYUGI!!

Jucus!
Én (is) sütöttem, de nem lett az igazi, finoman szólva. Kép

neet
neet

Green!
Nekem meg pont így kezdődött. Nagywc-re gondolsz, ugye? Na, akkor te is megúszod a beöntést. Kép Én a 4.et már a vajúdó mellékhelységében helyeztem el. Kép
neet
neet

Igen , de ez egész nap volt , most volt a harmadik . ( bocsi mindenkitől Kép)

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: