Oxi, ez remek, akkor mindjart en is feliratkozom. Enisenisenis akarok tulipanfat! Az milyen es hol kapni es egyaltalan? A tulipan a kedvenc viragom

Es Te csak pihenj, semmit ne idegeskedj!
Ada, en a doktornonel szultem nyaron, majd este irok mailt.
Blaye, nekunk is ketszer kellett csiposzuresre menni, azt mondta a dokink azert, mert olyan maassziv a lanykank. Aztan nemsokara ismet mehetunk, ha mar gyalogol majd.
Sis, reersz a papas tornaval, ha ilyen hamar mesz, apafej a szulesig szazszor elfelejti a tanultakat. Az enyemnek se nagyon hasznalt, pedig akkor boszen jegyzetelt a pda-jaba

Egyebkent lehet, hogy hetente haromszor is elsetalunk az ablakod alatt, mert sokat jarunk arra.
Kriszta, ez szerintem is huha. En 15ot adtam, mondjuk nem volt valasztott szulesznom.
Kisun, en meg attol olvadozom, hogy naponta tobbszor is megkinal a lanykam a jatekaival, olyan helyes, ahogy a szamhoz nyomja es kozben mosolyog

Ja, persze apa is kap. Masik verzio, hogy mar eleg anyas: anyosom egyik nap feljott es a kezebe adtam a lanykat, hat az rogton elkezdett sirni es nyujtotta a kezeit, hogy hozzam akar jonni. Pedig hetente tobbszor is latjak egymast. Mondjuk en nem banom, sot. Orulok, hogy ugy szeret engem

Bar eheti sztori, hogy seta kozben elkezdett hisztizni es ki kellett vennem a kocsibol, kezben vittem, meg jo hogy nem egyedul mentunk, igy volt aki tolja a babakocsit. Szoval tegnap megforditottuk az uloreszt a kocsin, mostmar elore nez a lanyka. Gondoltam, most meg azert fog nyifogni, hogy nem lat engem, de egyaltalan nem hianyoztam, marhaul tetszett neki es rugkapalt meg szovegelt vegig
Kisroka Neet, nem er ilyen hamar megsertodni! En is jelentkezem portfoliogyartasra, csak mostanaban mar nem tudok naponta irni. Ja, rajottem, Te meg Kisun meg a tobbiek hogy csinaljatok! Bejaronotok van! Az tuti. Mondtam is apanak tegnap, hogy iden mar majusban is kaphatok ajandekokat: anyak napjara meg hazassagi evfordulora (az elsore mosogatogepet kertem, a masodikra meg egy kissracot

asszem erre meg visszaterunk)
Zsanci, ha hullik a hajad, akkor pont nem klingon vagy, mert azoknak eszmeletlen sok van...