A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

TimócaKép
további jobbulás a kis családnak. Livike rövidebb frufruval is nagyon szép.Kép

AndiKép
köszi a mailt.

ReditkeKép
sajnos a kérdésedre nekem is csak annyi ötletem lenne, hogy valószínű bedugult a fülük és az zavarhatta a babákat. Miért gondolja a férjed, hogy komolyabb baja is lehetett, van valami egyéb tünet ami eddig nem volt?

ViolaKép
csak megérkezett hozzátok is az a fogmanó, hátha a többi fogcsücsök gyorsabban kibújik majd.

AnitaKép
KakiKép Esztinek jobbulást kívánunk!
annyira szeretném megismertetni veled az almareszelőt, hogy gyorsan kerestem neked egyet, csak mert gondolom annyira érdekel, hogy másra sem tudsz gondolni egész nap.Kép Szóval íme:

Kép

JudyKép
Nagyon jó a kép!Kép

LivKép
MensiKép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Beszti Kép
Hétfőn voltunk Bécsben, pont ilyet láttam 4 oldalasat, az egyiken voltak azok a játék kütyük, amik az első képen is láthatók és 1600 euro volt, úgyhogy a 21 ezer forint ahhoz képest szupernek tűnik.

Juti Kép
Ha az írás is ilyen szép volt, mint eze a kép, akkor nagy kár, hogy elszállt Kép

Liv Kép Mensi Kép Dávid egyre ügyesebb, látod?!
Bálint a tényleges mászás után egy nappal ült fel és 2 nappal felállt, úgyhogy kapaszkodj meg, mert ha egyszer tényleg beindul, akkor nincs megállás.
Felhívtam a dévényes csajt elújságolni neki a nagy hírt (mászás, ülés, állás), azt mondta nagyon figyeljem állva nem sokat lábujjazik-e, mert akkor megnézné, de nem igazán akarja megkezelni még egyszer, mert szerinte akkor Bálint elindul és jó lenne ha pár hónapig még inkább csak mászna Kép

Timi Kép Dino Kép szerintem is dugulás.Aptyuk azért aggódik, mert a gyerek kb azóta kapkod állandóan a füléhez. Biztonság kedvéért most voltunk fül-orr-gégészeten és semmi baja a fülének, a dokinő szerint életkori sajátosság ez a fül tépés.

Anita Kép én is elhatároztam fotózok neked egy almareszelőt, de Dino Kép megelőzött. Nekünk egyébként üveg és Auchan.

Akkorákat szórakozom a gyereken. nagyon vicces, ahogy ezerrel mászik és ha valami olyat vesz észre, ami tetszik neki, akkor hangosan liheg is hozzá Kép

Na megyek, mert már megint a radiátort támadja
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok,

ReditkeKép
Szerintem a füle miatt kár aggódni. Mi Kornéllal nem síeltünk, mégis véresre kaparja, pedig tuti nincs baja.RadiátortámadásKép
Mi az a lábujjazás?

ÉjszakázásKép
Nálunk úgy működik, hogy lassan nem adtunk neki cicit, csak teát. Most is felébred 3 óránként, de egy pici tea után visszaalszik. Ráadásul ehhez nem kell a cici, tehát apja is vállalhatjaKép

LivKép
Dávid nagyon ügyesKép

AnitaKép
Nálunk is nagy sztár minden ami gömbölyűKépKakiKép

Babakerítés: nálunk sajna nem férne el. Pedig nagyon tetszik. Kornél kénytelen szokni a korlátokat( jelenleg a járókáét, bár most nagyon reklamál).

JudyKép FiúkKép

TimócaKép Livike nagyon szép és vidámKép

Kornél már úgy alszik, mint a nagyok. Fal felé fordul és az oldalán csapja be a szunyát. Megjegyzem sosem altatuk így, szóval egyedi találmány. Most épp ezerrel gagyarászik a birkájának, és közben felhívja a haverokatKép Sajna az elem lemerültKép Képeket tehát majd csak később.

Üdv;
Vera

hvera

Sziasztok!

Na akkor egy kicsit mesélek Fanni manóról, persze csak addig, amíg hagynak a csajok :D:D:D Dóri most is itt ül az ölemben, és nézi, mit írok. Nem mintha értené KépKépKép

Fanni babó már nem igazán babó. Bár méredzkedni nem voltunk mostanában, szerintem olyan jó 8 kiló lehet. Nagyon mozgékony, már mászik, mint a villám, ül, felül, söt addig fel is áll, hogy áll a talpán és 2 kézen támaszkodik; de tovább nem jut még. Kapaszkodni nem nagyon tud viszont, ezért még a kiságyat nem kellett teljesen leengednünk KépKépKép Sétálni imád, persze csak úgy megy még, ha fogjuk a kezét. De olyankor minden korábbi problémáját elfelejti KépKépKép
Este 10- fél 11 körül alszik be, és általában reggel 8-fél 9-ig bírja is. 5x kajál, egy kajára már megeszik egy egész üveg babakaját. Nagyon bélpoklos a drága, tegnap bekapta a Túró Rudimat, de már nem bírtam kihorgászni a szájából. Söt utána még reklamált, hogy neki több olyat, de nyomban KépKépKép Hát azt azért nem kapott KépKépKép

Babók nagyon aranyosak, a képeket mindig végignézem, csak már olvasni meg írni nincs idöm KépKépKép

Heni

Kép
Kép
pocó

Kép
Kép

Kép
Kép
pocó

Sziasztok,

az oltás rendben ment, jött a férjem is,úgyhogy - talán ezért - most nem viselt meg minket annyira az egész. Eszter is jobban viselte, egyelőre még a lábát sem fájlalta (kopp-kopp-kopp), de azért éjszakára adok neki egy kúpot, nehogy aztán egyikünk se aludjon.

Megméreték a gyermeket: kereken 9 kg és 68 cm. Kép) Dokibácsi elhűlt, hogy öt és fél hónaposan ilyen szép súlya van a kiscsajnak, de hozzátette, hogy fogok én később még aggódni, mikor ez a gyarapodás majd megáll, és hónapokig egy dekát sem hízik. Mondtam, hogy jól van, van ismerősünk, aki 15 hónapos és 9,2 kg. Én meg legalább időben hozzáizmosodom a feladathoz. Kép

Kormi,
jaj de jó, hogy írtál, én is kínlódom, hogy merre sétáljunk, de ált. át szoktam kocsizni az Orczy-kerbe, kezdik szépen rendbe rakni. De nem is az a baj, hogy merre menjek, mert megyek az orrom után, amerre még nem jártam, de egyedül mindennap unalmas. Mehetnénk együtt néha, nem? Megvan még a telefonszámom? Mi ált. koradélután szoktunk kimenni, igazából mindegy, mikor, mert Eszter az Orczy-kertben is jóízűen tud szopizni. Kép És maradunk is kb. 4-ig. Pár babakocsis anyukával már összebarátkoztam, létrehozhatnánk az Orczy-kerti anyukák klubját Kép.

Meg egy kép: kipróbáltuk, milyen íze van a sütőtöknek:

Kép

Amúgy tányérszéle-mániás a leány Kép :

Kép

Bori
lbori

Sziasztok LányokKép

JutiKép
Nagyon szépek vagytok a fotónKép A fiúk, mint két tojásKépKép

LivKép
Dávid nagyon belehúzott mostanság, egyre több mutatványon töri a fejétKépKép
NagylánykodásKép Decemberben én is azt hittem, hogy megjött, de rájöttem, hogy csak a Continuin-tól volt. Aztán szépen elmúlt. Most már a Cerazette-t szedem, de sem az átálláskor, sem azóta nem volt semmi. Mondjuk Eszti még mindig kizárólag szopizik, gondolom ez is belejátszik. Bár van akinél így is megjön.Kép A fene se érti.

DinoKép
HeheheKép Nagggggyyooonn viccesKép De amúgy tényleg azKépKép És egyébként tényleg köszi a fotót!Kép
Azt hiszem, nyugodtan lehet, hogy volt ilyen a Tesco-ban, csak valószínűleg szépen elsétáltam mellette, hogy erre nekünk nincs szükségünkKépKépKép

ReditkeKép
Köszi, hogy te is gondoltál az almareszelő illusztrálásraKépKép

VeraKép
Oldalt alvásKépKép

PocóKép
Fanni baba nagyon ügyesKép
Gyönyörűek a lánykáidKépKépKép

BoriKép
Örülök, hogy jól ment a szuriKép
Esztered fantasztikus paraméterekkel rendelkezikKépKép
Sütőtök is ízlett, vagy csak a tányér?Kép

Mindenkinek szép napot!Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Vera Kép
Lábujjazás, amikor állásban nem a talpán áll a baba, hanem az esetek nagy részében a lábujján.
Lehet, hogy ez egy tök problémamentes babánál nem jelent semmit, de nekünk azért kell figyelni, mertt ha így lenne, akkor valszeg egy picit újra visszafeszülnek a lábizmai és azt meg kell kicsit lazítani.

PocóKép olyan szépek a lányok és ezekkel a szemekkel nem bírok betelni.

Bori Kép Eszter szép kis csajszi. Bocsánat, itt a kis jelző nem is állja meg a helyét Kép

Na megyek, reggelizünk.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Remélem működik ez a masina mert szerdán egy hosszú levelem tünt ele a semmibe.Jó mérges voltam nem tudtam újraírni mert a pici már fel is kelt.
Szóval!Nagyon beteg volt Adrienn.39 fokos láza volt szombattól vasárnap délutánig.Csak addig volt lent amíg a kúp hatott.Volt hűtőfürdő.De szerencsére túl vagyunk a nehezén.
Egy jó hír!Fel tud egyedül ülni a kengyelben.A folyamat a következő:hason van csinál egy spárgát és elkezdi tolni a törzsét kifele.Igaz még egy kézzel támaszkodi kell de egy kéz is elég a pakoláshoz.Kéz nélkül is tudja tartani magát csak abból még néha esés szokott lenni.
Én olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!
Szoktunk hármasban játszani.Ágota épít mi is építünk csak a kicsinek az a jó játék ha pillanatok alatt lerombolja.De leköti és ez a lényeg.
Megyek mert ennyi volt az alvás.
Üdv:GnéKriszti
gnékriszti

AnitaKép,
elküldtem a fogyi-menüt.

Hogy ezek a babák milyen szépek!

Írjátok sokan, hogy már fel tud állni a baba. Ezt hogy csinálja? Mibe kapaszkodik? Járóka?
Lili még csak kúszik és forgolódással eljut a lakás bármelyik pontjába (már ha hagyom), de se kutyázás, sem ülés, pláne nem állás nem megy még neki. Ma vagyunk 29 hetesek egyébként. Le vagyunk maradva valamiről?

Andi
Vendég

TrompipiKép
Köszi, átjött a menü!Kép
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Andi!

Nem, nem vagytok lemaradva. Pont Judyval elmélkedtünk, hogy korábbi szülötteink mit mikor tudtak, Hannánál ez a 6,5 hónaposan felállás nagyon korai volt, Benihez és Nátánhoz képest is.
A folyamat egyébként nálunk ez volt: kutyázás, mászás és felállás (e két utóbbi nagyjából egyszerre). Felállásnál négykézláb van, amikor valamibe belekapaszkodik (a kapaszkodás nélküli felállás mindig később jön a fejlődésben): játékok, bútorok, vagy ha mi ülünk, akkor a testrészeink. Aztán közelebb megy a lábaival (ha úgy jön ki, akkor térdelésben) és utána nyomja ki magát teljesen.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

AndiKép
szerintem ne aggódj, nincsen Pipike lemaradva még semmiről sem, minden gyerek más és más. Bernát egyébként mindenben megkapaszkodik és úgy áll fel, nincsen olyan dolog amit kimondottan előnyben részesítene. Viszon Donát ilyen korában még csak forgott és úgy jutott el mindenhova, se nem ült stb. Ő mindent később csinált mint mások, viszont ugyanúgy megtanulta csak később.

Nekem is lenne egy kérdésem: szerintetek mikortól érdemes elvinni őket szemészetre? Bernát nagyon kancsal, azt hittem kinövi,de semmi változás. Van esetleg valaki akinél van hasonló gond?

Szóval így áll akár fürdés közben isKép

Kép

És ilyen kancsalKépKépKép

Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Andi!
Szerintem semmiről nem vagytok lemaradva.Második hónapja van fent a kengyel és lányom lábából kiment az erő.Azt mondta a védőnő,hogy elkezdődik az izomsorvadás.Tehát ami eddig létre jött az most leépül mivel nem tudja használni.(tudom szerencsére ez téged nem érint)Csak azért írom mert azt is mondta a mi okos védő nénink,hogy ha lekerül ez a vacak kb.két hónap alatt képes lesz behozni a lemaradást.
Tehát egyszer csak Lili is megtáltosodik és csak azt veszed észre,hogy mindent csinál.Szerintem ez alkat,hogy melyik baba mikor mit csinál.
Ágota ma megállapította,hogy ő nem gyerek csak KICSI FELNŐTT!
Hát nem aranyos?
Holnap nyuszit veszünk neki(élőt)mert képzeletben van neki egy nyuszija.Mindenkinek mutogatja,füvet szed neki,eteti,itatja.Megbeszéltük,hogy kap egyet de gondoskodnia kell róla.Persze még kicsike a feladathoz de majd anya segít.Tavaly húsvétkor kapott hármat de végzett velük a himlő.Majd erre jobban oda figyelünk.
GnéKriszti
gnékriszti

Dino!

Szerintem minél előbb vidd el szemészetre, ott azt is megmondják, ha "kinövi", de kezelni is tudják, ha kell. Inkább mondják, hogy nem kellett volna még elhozni, minthogy későn kerüljön vele orvoshoz.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Múltkor írtam, hogy láttam a Corában hátizsákos hordozót. Most hogy ilyen sokszor esett róla szó /és Csirksez árat is írt.. Kép/, meg a az a bizonyos kirándulás is dobott egyet a dolgon, meg is vettem magunknak. Kép TÖK JÓÓÓ! Imádjuk, mindketten Kép csak 8990,- volt, igaz nem olyan fullos, mint Csirkeszéké, de ezeket a hiányosséágokat majd le küdzöm. (Pl. Nincs napellenzője, de meg van a helye, és hátizsákja sincs, de ki van alakitva, hogy szinte bármilyen zsáko, tatyót rá lehet kombinálni!)
Ha már ott voltunk, vettünk akciós dömperes homokózó szettet, és medencét nyárra a telekre! Kép 160x160 cm, gyorsan ki is próbáltuk, hogy nem lyukas-e, most az egész lakást beteríti, bár nappal többnyire az ágyon van. Lili IMÁDJA, én még nem láttam semmit ami ennyire lenyűgözné. Esik kel benne, persze a felfújható rész puham és imbolyog meg hintázik, fel tud benne állni, de nem esik ki, hangosan kacarászik egymagában, szóval nagyon tutti. Kiváncsi vagyok mit fog művelni nyáron, ha már víz is lesz benne.. Kép
Most anyuéknál vagyunk, ma van a NAGY NAP, a polgári szertartás már megvolt, majd 5-re megyünk a templomba is. Kép Már most tele vagyok a kajákkal, pedig a lagzi csak most jön Kép
Törpe félórája nag nehezen kidől, most alszik mozdulatlanul, mint egy darab fa. Kép
Képeket a fentiekről majd otthon ha letöltöttem a gépem jó sokat rakok fel Kép Modemesek nagy örömére! Kép

Gyermekeitek /-ink Kép/ továbbra is ámulatba ejtően szépek, édesek, egytől egyig jól sikerült darabok! Kép bocs, hogy nem dícsérek mindenkit végig, de tényleg mindeki szépséges! Kép

Teljessség igénye nélkül azért még gyors egy két hsz:

Ani, Redit! Már múltkor gondolkodtam, hogy leírom, de nem akartam vészbagolykodni, viszont úgy érzem, inkább kátszer vészbagolykodjak, mint olyant olvassak tőletek is, mint a kedves barátnőmtől húsvétkor. KUTYÁKKAL TESSÉK RETTENTŐEN VIGYÁZNI: EGY MÁSODPERCRE SEM EGYEDÜL HAGYNI GYEREKCSÉVEL!!! A barátnőméknél a 10 éves németjuhász, aki nagyon rendes, nagyon okos, stb. húsváétkor úgy arcon harapta a 2 éves kislányukat (akit előtte sosem bántott, hogy szegény kislány 1 hetet volt a gyerekintenzíven, és még többbszörös plasztikai műtétekre lesz szükség. Tudom, a TI kutyátok nem olyan. ŐK is ezt hitték.. Kép CSAK MINDIG ÓVATOSAN!

Ani, jobbulást! Kép
Reditke! Járóka nálunk nem vált be, iszonyú nayokat esik így is, és nem is szereti..Kép

Nikk! Remélem Bandó hasa rendben van, és nem rókázott többet! Kép Kutacsvédőt majd lemeózom, Lili kobakján most is éppen 2 most már csak barna folt virit. Kép

Bori! Kép Gyönyörűek vagytok, és milyen komoly súlyú lánykád! Kép

Pocó! Kép Azért mégis csak van hír felétek is. Kép Nagyobbik lánykád is édes, és hasonlítanak egymásra! Kép

Kriszti! Kengyelben elsorvadó izmok Kép Nem lehet valahogy tornáztatni? Azért felüléshez grat! Kép

Puszi:
Macs
maccs

Dino! Egy éves korban mindenképpen vidd el, de van olyan gyerekdoki, aki már fél éves korban is ajánlja a szemészorvosi vizitet. Inkább vidd el most feleslegesen, mint késöbb az legyen, hogy miért nem vitted korábban.
Mi Dórival ( a nagyobbik manóval, aki most 2 év 7 hónapos ) vagyunk hasonlóan bajban. Még nem beszél semmit sem ( na jó, pár szót, de azt is nagyon furcsán-eröltetetten ), és szeretnénk elvinni fejlödésneurológiai vizsgálatra. Csak a bibi ott van, hogy ezt 3 év alatt nem szokták csinálni, mert ráér addig a gyerek. De ha gond van, akkor meg minél hamarabb el kellene kezdeni a fejlesztö gyakorlatokat. Úgyhogy most kénytelenek leszünk elvinni szegényt egy bizottsági vizsgálatra ( marhán kell ez egy bö 2.5 éves gyereknek KépKépKép ), ahol megállapítják, hogy lehet-e vinni fejlödésneurológiai vizsgálatra KépKépKép Jó mi?!?!?!

Bocsi, de behalt a hosszú ö betüm, ezért van
ennyi helyesírási hiba a szövegben rövid ö formájában KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

csak gyorsan és egykézzel, mert a másikkal a gyereket tARTOM NEHogy pofára zúgjon.
MaccsKép teljesen igazad van és egyáltalán nem vészbagolykodás. a mi kutyánk tényleg kenyérre kenhető, de MÉG ÍGY SEM HAGYNÁM VELE SOHA EGYEDÜL EGY PILLANATRA SEM A GYEREKET, ugyanis valszeg az ilyen jámbor kutyák nem azért harapják meg a gyereket, mert egy vadállat, hanem azért mert a baba olyan helyre nyúl (pl. szeme), ami a kutyának kellemetlen és ösztönösen reakcióból odakap, utána meg már nincs megállás.
Én hatalmas kutya párti vagyok, de tisztában vagyok ezzel a dologgal.
Szóval aranyos vagy, hogy mondod, de mi sose hagynánk vele egyedül. köszi az aggódást.

Edit
Kép

Kép
reditke

Helló Evribádi in dö topikKép

Vagyok én is, de az elmúlt pár napban csak olvasni hagyott időt nekem a nagymester, azt is suttyomban osonkodva és tilosban járvaKép
Be van gőzölve őkelme, mint macskák párzási időben, mert fogzik hevesen. Közte és a macskák között annyi a különbség, hogy ő legalább itthon marad. Bár amennyit vernyog és visongat, néha nem bánnám, ha önállóan csavarogna egy órát a macsekokkal. Szóval a kínok jönnek csőstöl, a fogak kevésbé heves vérmésékletűek, ők csak caplatva-cammogva, anyát-idegesítve, fatert-ugráltatva jönnek. Tehát a német fogmanók is debilek, semennyire sem tájékozottak a mi baba-barát szülői intézményünk elvárásairól.

Kezd egy kicsit bosszantani a főbérlőink 6 éves lány unokája. Egyszer - előre bejelentve - lejött hozzánk játszani. Na azóta minden nap itt tobzódik, és rohadtul nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy ne jöjjön, mert ugyebár megbántani sem őt, sem a nagyszülőket nem akarom. Ráadásul olyan béna a helyzet, hogy ugyebár ő köszönés nélkül bejön, leül Boti mellé, nézi, simizi, én meg próbálnék vele értelmesen németül társalkodni. Na ez abból áll, hogy nagy gondossággal összeállítom a kérdéseimet, mire ő igen-nem-igen-nem-nem-igen-igen-igen válaszokat bír nekem visszaböfögni az orra alatt. na, hogy túljárjak az eszén, nem eldöntendő kérdéseket is nyomatok neki, mire a válaszok: piros-jó-egyiksem-mindkettő...Kép Ráadásul úgy ráüvölt a Botira nagyritkán, mikor egy-egy állatfigurát a kezébe vesz, hogy Botesz csákó jobb esetben csak pislog, rosszabb esetben felsír. Egy ilyen mondata a következő volt: ÉÉÉÉÉÉÉN VAGYOOOOOOOOOOOOK A TEEEEEEEEKNŐŐŐŐŐŐŐŐŐSBÉKA, TEEEEEEEEEEEEE KIIIIIIIIIIIII VAAAAAAAAAAAAAAAGY? Gondoltam is rogton, mikor a kisfaszim sírva fakadt, hogy "ja, kivagyok"KépKép.
A minap azért már kicseleztem a csajszit, mert amikor jött ajtót nyitottam, és megaszontam, hogy éppen-pont szoptatni szeretnék, így sajna nem alkalmas a látogatás, jöjjön később (tudván, hogy az anyája úgyis jön érte, és viszi haza). Másnap (gondolom mondták a csajnak hogy előbb nézzen be a nappali ablakán mit teszek éppen, mielőtt becsengetne) iderohant az ablakhoz, benézett - éppen szoptattam - majd rohant a csnegőhöz, és becsengetett. Kimentem, montam, hogy szoptatok, de mire befejeztem, már bent volt. Ült mellettem, mint a jógyerek, és simogatta Boti fejét, aki persze emiatt rohadtul nem óhajtott szopizni. Na, amikor elment (na nem önszántából, mert jött érte a tesója, hogy indulás hazafelé) megköszöntem neki az eheti látogatásokat. De nem esett le neki, hogy ez azt jelenti, hogy nem kellene már többet jönni ezen a héten. Így aztán ma is jött, de ilyen rosszkor még sosem. Mert...
És itt hadd vágjak a történet közepébe, történt ugyanis, hogy a kisficekkel sétálni indultam volna, amikor is az öltöztetés keretén belül kicseréltem neki a pelusát. Aztán arra gondoltam a pucér popója láttán, hogy ááááááááááh, legyen neked jóvilág, kapsz öt percet pucéranKépKép Addig felveszem én is a sétálós szerkómat.
El is vonultam a hálónkba, hátrahagyva a békésen gügyögő, jóllakottságtól elégedett, elmerülten csörgőző dedemet a nappaliban. Felvettem a farosomat, meg egy pulcait, aztán levetettem a pulcsit és pólót vettem, aztán inkább mégiscsak hideget reztem és felvettem egy kardigánt. Hajamat copfozgatva andalogtam visszafelé, amikor is furcsa szagra lettem figyelmes. Mintha egy felnőtt pont az orrom alá pukkantott volna. megálltam a folyosón, szippantottam, fintorogtam, újra szippantottam, és megállapítottam, hogy nagyon is ideje lenne valami intim tornának nekilátnom, mert már azt sem veszem észre, amikor szöknek a szelek. Aztán léptem kettőt, és erősebb lett a szag. Gondoltam gáz van, nemhogy azt nem veszem észre, hogy ha puttyogtatok, hanem azt sem, ha az már sógorostól jön, mert egy szellőnek nincs ilyen erős szaga. Nagy elgondolkodásomban beléptem a nappaliba és mit látok???? Az én ártatlannak hitt báránykám össze szaharintózta a nappali padlószőnyegét, amúgy derekasan szétmaszatolta, és mint malacok a pocsolyában, úgy fekszik ott hatalmas boldogságban, széles vigyorral tapicskálva a saját, kevésnek és illatosnak egyáltalán nem mondható féceszébenKépKép
Rögtön megkönnyebbültem, hogy az intimtorna annyira nagyon talán mégsem esedékes, de meg is rémültem (és itt térek vissza az előző sztorihoz), mert a kiscsaj éppen bepillantott, majd elrohant kiabálva: óma, óma der Boti ist.... A többit nem hallottam, csak sejtettem. Na, gyorsan, hogy le ne bukjak, odarohantam a csávómhoz és mit látok, nem egy, hanem öt darab foltot készített, de az anyag java keményen ragaszkodva ott figyel a gyereken tokától lábujjig, de a combokon a fécesz vastagsága helyenként a sakkörök jégpáncéljának vastagságával vetekszik. Mivel rajtam már parádés szerkó volt, kénytelen voltam Botival, mint valami hímes tojással, őt magát saját magamtól távol tartva, pompázatosan, ámde meglehetősen sietősen kirohanni a nappaliból a fürdőbe. Sietésemnek két oka is volt: ágyin - kiérni a szobából, mielőtt óma jönne és találkoznánk a balesetet és immáron károsodást szenvedett padlószőnyeg felett, illetve, hogy Botiról az esetlegesen a gravitáció vonzásának szívesyen hódoló kakeszdarabok már ne a nappaliban, hanem a könnyebben felmosható fürdőben (de jobb esteben ott se) essenek le. Csávingert egy hanyag-laza mozdulattal hajintottam a mosdókagylóba igencsak befele, mire ő a kakkancsos kezével lelkesen elkezdett játékok után matatni (pl apája borotvája, folyékony szappan tartója, a fogkeféket igencsak az uccccsó pillanatban skerült érintésvédelmi hatályon kívül helyeznem).
Gyerek lemosása sikerrel járt, ámbár meg kell jegyeznem, hogy a lefolyó eleinte nem nagyon akart engedelmeskedni, és nem annyira volt átfolyó, mint inkább semenniyre, de rájöttem, hogy csak Boti sarka a ludas.
A szobát eredeti állapotba hoznom már kevésbé volt vicces, kihívó és kellemes feladat, de háromszori vícserével még a szagokat is sikerült száműznöm, a salakanyagot pedig remélhetőleg az utolsó molekuláig likvidáltam.
Meghoztam a kelló óvintézkedést is: mostantól csak plédeken játszhat a kölök, mert ha megint beledirrent egy adagot a légtérbe, illetve annak gravitációs vonzáskörébe, akkor a darabos anyagok immáron mosógéppel mosható felületre érkeznek, így melóm egy része megkönnyítve lészen.
Csak utólag vettem észre, hogy a dvd körül oly gondosan kialakított barrikádomon (amely nyugágyba való szivacsokból áll) szintén felfedezhető egy kakeszos ujjacska pazar nyoma és szagaKép Hiába, ilyen az ösztön, ami gyerekkorban még ilyen természetesen működik: mindent megjelölni, ami csak a mienkKépKépKép

Kiscsaj persze visszajött, de addigra már éppen az ajtóban álltam sétára végképp felkészülve, úgyhogy nem ő jött be, hanem mi mentünk ki. Csakhogy rajta láttam némi megsértődést. Gondolom nincs akkora szerencsém, hogy a durci még hétfőn is tartson...

LivKép
A hátizsákról olyan dicshimnuszt zengtem, hogy csak na, kár hogy átsiklottál felette. A zsák egyébként nem használható pelenkázó alátétként, hanem van egy lemosható, összehajtható pelenkázó alátétje alapfelszerelésként.

JudyKép
Nagyon szépek a srácok. De a háttérben azt nézem, hogy rajtad sehol egy karikás szem (nemhogy kettő!!Kép), arcod alapján meg nem vagyon van rajtad felesleg. Szerintem nagyon jól nézel ki.

VeraKép
Nagyon megzabálnivaló lehet Kornél falnak fordulva, birkázás közepette. Képet lécci-lécci tegyél fel!

ReditkeKép
A magasságtól hétszentség, hogy semmi baja nem lett a picúr fülének. Mienk is volt magasan, aztán gőgicsélt párat, ha nyomta a fülét a magsság, de azóta nincs semmilyen fura tünete.

TimócaKép
Livike rövid hajjal is igencsak takaros kosasszonyka. Hiába, aki szép, az szép.

BoriKép Ez az uccsó mondatom Eszteredre is vonatkozik, aki hihetetlenül aranyos. Nagy zsonglőr lesz majd belőle, csak akkor a tányér, meg a szája között lesz egy pálca is Kép

GnéKrisztiKép
Adrienn nagyon ügyi kislány, hogy a kengyel ellenére ennyi mindent tud. A nevemben is legyél rá nagyon büszke. Igazi stramm kiscsajod vanKép

Trompipi AndiKép
Ne aggódj Pipike miatt. Botival napra pontosan egyidősek, alkatilag is hasonlítanak. Nos, a testsúlyuk miatt egyébként is egy kicsit hátrányos helyzetűek, mert ugye nagyobb testhez több izomzat kell, ennek kiépítéséhez meg több idő. Ő is csak forog, de azt egyre gyorsabbanKép
A fogyi kúra első hetére én is nagyon szívesen beneveznék, légyszi küldd át nekem is!

DinoKép
Bernátra enyém apája felkapta a fejét, hogy micsoda szép és formás kisgyerekKép A szemészetet meg Beszti nagyon jól leírta, egyetértek vele. Inkább korábban vidd el, mint későn.

MacsKép
Lili száraz medencéjeKép Tiszta száraz HawaiiKép Édi lehet, errő is szívesen néznék képet.
Anyudnak sok boldogságotKépKépKépKép

PocóKép
A lányok nagyon szépek, de mit is csinál Apa a háttérben? Bugizik??

Na startolok, mert indul a fürdő-műsor a nagymesternél, és erről nem akarnék lemaradni.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok lanyok!

Nos ma voltunk az urulogus baratunknal.

Mondta, hogy meg jo hogy elvittuk es hogy meglattam a feher dudort.
Mert mikor meglatta csodalkozott, hogy nincs begyulladva.
Nos szegeny gyerkocnek annyi trutyi gyult ossze a bor alatt, hogy nem gyozte leszedni rola.
Szoval szegenynek felszabaditotta a letapadast, de az csak kicsi volt, majd teljesen hatrahuzta.
Hat a kicsi futykosbol vagy harom nagy babaszemnyi trutyit szedett ki.
Mostmar minden furdesnel hatra tudjuk huzni es kell is, hogy vissza ne tapadjon.
Ma mar nem, de holnap kamillaval beborogatni furcsi utan kicsit, majd betadni kremmel kenni, mig meg nem gyogyul, repedes.
Szegeny annyira sirt, de csak addig mig csinalta 1 perc, majdegybol csend lett.
Majd masik 1 perc utan a doktor bacsival nevetgelt.
Szoval remelem a kovetkezo lany lesz, mert szornyu volt nezni.
De szerencse, hogy nem gyulladt be es megcsinalta es minden rendben.

Na megyek is, mert mar nagyon akar okelme is potyogni.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Dino,
én is pont mostanában fogom szemészetre elvinni a fiamat, beszéltem már itt róla, én is kancsalnak látom őt. Az I. sz. Szemklinikára fogom vinni, ott van egy spec csecsemőlabor, direkt az ilyen problémák vizsgálatára. Csak egyszer sikerülne már úgy felhívnom őket, hogy valaki felveszi a telefont...

Még mindig szenvedek a sajtszerű mellemmel (lassan több benne a lyuk, mint egy ementáliban). Ma vettünk a barátnőmmel gyógyszertárban hidrogént, meg beszereztem egyéb komoly sebkezelő cuccokat, mert lassan kihalok. Az a baj, hogy Benedek a lefejt tejet semmilyen formában nem fogadja el, muszáj szoptatnom. S most még csak az sincs, mint múltkor, hogy az egyik mellem sérült, s a másikból szoptattam, mert mindkettőt kilyuggadta. Tudok mindenféle praktikát, hogy is lehetne leszoktatni a harapdálásról, de nem is nagyon csinálná ő, most mindkét mellem éjszakai szopinál harapta meg, amikor egyikünk se volt igazán ébren. Már megint csak nem tudom honnan a lelkem mélyéről szedett makacsság az, amivel kitartok még a szopi mellett. Igenis szoptatni akarok, amíg csak Benedeknek igénye van rá, csak hát...

Ma legalább nagyot mászkáltunk, vettünk játékot, rucit meg ajándékot, Benedek imádta, hogy kétszer is elmentünk babakocsival itthonról. Délután 5 körül már elfogyott a türelme, nagyjából éhenhalt, de a Keletinél, egy buszmegállóban, egy septében beszerzett kiskanállal elfogyasztottunk majd' egy üveg bébipapit, s onnantól újra kerek lett a világ.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Csirkesz, olvastam, amiket írtál a hátizsákról, a képeket is láttam, épp ezért érdekel a dolog. De pont az árát nem találom, bár lehet, hogy írtad, most újra átnéztem, de sajna nincs meg. Megírnád még egyszer?

Kép

Kép
liv

CsirkeszKép
köszi a dícséretetKép Boti legújabb története is nagyon szórakoztató, nagy zsivány lehet a kisfickó. Kiscsajhoz kitartás, csak lekopik valamikor.

KormiKép
megadnád nekem is a telefonszámot, én is elkezdeném őket hívogatni. Kell oda valami beutaló? Hol van ez helyileg? Ajánlottak ott valakit?
CicikKép

PocóKép BesztiKép
köszi a választ. Tényleg inkább előbb vigyem, mint később.

MacsKép
Anyukádnak gartula!

MagiKép
jobbulást kívánunk, jó hogy túl vagytok rajta! Az én nagyfiamnak ezt három éves korában csinálták meg, azóta nem engedi, hogy a fütyiéhez nyúljunk, megmosni is csak sírások közepedte lehet. Talán ilyen korban még nem marad meg ez az élmény tartósan.

LivKép
Csirkesz a hátizsákról és áráról ápr. 11-én 20.33-kor írt.

KrisztiKép
Adriennek külön gratula az ügyeskedésekhezKép
Ágotának meg sok sikert a nyuszi gondozásáhozKép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Dino,

a telefonszám: 2100280/1618 I.sz.Szemklinika a Tömő utcában. Úgy tudom, hogy csütörtökönként van babarendelés, talán ha nem felejteném el mindig, hogy milyen nap van, s mi egy normál időpont egy rendelőben, sikeresebben telefonálhatnék. Szégyenszemre már megint elfelejtettem, hogy ki, de innen a topicból is járt ott már valaki, és jót mondott róla. Én a www.babaszoba.hu -n olvastam elég jó anyagokat a babák látásáról, kancsalságról, tompalátásról, s ott is ez az orvos-elérhetőség van megadva. Mivel én személyesen is érintve vagyok a témában (tompalátóként), elég sokat tudtam már előre a témáról, de érdemes utánaolvasni.

Csirkesz,
el nem tudod képzelni, milyen jót tett a történeted az én lelkiállapotomnak!!!Kép Ugye gyűjtöd valahol a sztorikat?

Kormi

Kormi

kormi

KormiKép
Köszi. Akkor majd én is próbálkozom elérni őket!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Dino!

A hozzaszolasodat olvasva teljesen kiakadtam.
Hogy lehet ezt igy csinalni, hogy szegeny gyerek ennyire szenvedjen.

Nalunk is Zolika arcat neztem mikor sirt es olyan nagy fajdalom latszott rajta. Meg soha nem lattam ilyennek.
Igaz mar talan elfelejtette remelem, de holnap majd ha megint piszkaljuk bizti elojon majd neki.

Szoval teljesen fel vagyok haborodva, hogy ezt igy csinaljak az orvosok. Hiszen mire valo a fajdalomcsillapitas vagy a boditas. Nem ertem miert kell szenvedniuk. Azert mert gyerekek es nem tudnak ellenkezni es majd ugy is elfelejtik?
Nos en mondtam papanak, hogy annak a felnottnek huznam ki erzestelenites nelkul a fogat, aki ezt igy csinalja.
Vagy aki ezt kitalalta, hogy igy kell egy gyerekkel banni.
Felhaborito! Egy gyerek is erzo lelek.

Kivagyok! Kép Kép Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!

Csirkesz szövegén megint "behaltam"Kép.
Naggggyon jó!!! A fogyit küldöm.
Akinek kell a 2.hét, szóljon a és bepötyögöm & küldöm!

Egyébként így, a fogyi 6.napján azt látom, hogy 2 kila le is szaladt, centikben olyan 1-3 centi. Tejcsi pedig továbbra is van!!! És ez a lényeg!
Ma 10 óraira pl. meggyturmixot fogok inni. Édesítőszerrel. Tényleg, ugye, ez nem káros Pipikére? Bár gondolom, a cukorbeteg anyukák is azt használják...

Üdv,
Andi
Vendég

Dino Kép, köszi!

Kép

Kép
liv

Trompipi! Kép

Engem is nagyon érdekel a fogyi!!!! Tedd fel lécci az étrendet!!! Kép

Köszi

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Andi! Engem is érdekelne az étrended!!! ( 1 és 2. hét is Kép )

Köszi.
Moszi

KépKép
Kép
moszmota

AndiKép
Léci, nekem is küldd át a 2. hetit!
KöszönömKép
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok! Kép

Magika Kép

Örülök, hogy túl vagytok a kezelésen még olvasni is borzasztó volt, ilyenkor örülök, hogy kislányom van.

Csirkesz Kép

Gyorsan vegyél ott kint valamilyen lottójátékot. Ennyi kaki után biztos a szerencse Kép

Maccs Kép

Várjuk a képeket a lagziról. Gondoltam rád, hogy nagykanállal eszel... KépKépKép

Dinó Kép

Bernát baba rendkívül ügyes csak néztem, hogyan áll a fürdőkádban. Szemészethez nem tudok hozzászólni, de jobb félni mint megijedni.

GnéKriszti Kép

Adrienn láz Kép. Felüléshez nagy gratula!!!

Ime a hab-tapi nem rendeltetésszerű használata:
Kép
Ki ha én nem !?
Kép

Mindenkinek szép hétvégét!

Viola
h_viola

Andi! Én mindkét terhességet édesítöszerrel csináltam végig, mivel cukorbeteg vagyok ( 20 éve édesítöszerezek ). Se Dórinak, se Fanninak nincs semmi baja ( kopp-kopp-kopp ).

Csirkesz! A párom ki volt akadva rajtam, hogy hajnalban min tudok úgy rötyögni 5 percen keresztül ( amíg az irományodat olvastam ) KépKépKép Egyébként a párom nem tudom, mit csinált a háttérben, de bugizni bizti nem bugizott, mert abszolút nem tud táncolni KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

AndiKép
én is kérném szépen a 2.hetet is.

MagiKép
a rossz élményhez nálunk nagymértékben hozzájárult az orvos is, és én is ilyen feldühödött voltam és azt éreztem, hogy szivesen rálépnék érzéstelenítés nélkül az orvos "nemes szervére". Tényleg jó, hogy túlestetek rajta ilyen korán, pont emiatt nem értek egyet azzal, hogy egyáltalán ne nyúljunk a fütyihez. Én Bernátét minden fürdésnél hátrahúzom, de sajna neki is le van tapadva, de én szeretném itthon ezt megoldani óvatosan. De ez csak az én véleményem, jó lett volna most megúszni ezt a dolgot, de megint kis pöcsös lett a gyerkőc, így újra törhetem a fejem mi lenne a legjobb megoldás. Szóval Zolikának gyors regenerálódást kívánok!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

ViolaKép
szupik a képek! Nagyon szép a csajszi!Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Viola! Kép

Kissé késve reagálok, de nagy gratula a fogacskához!!! Kép
Képek: Nagy huncut a kiscsajszi!

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

LivKép
A hátit a Petőfi híd lábánál levő Mountex hegymászó boltban vettük (szerintem a többi Mountexben is van) 41000 Ft-ért. Jó drága volt.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Viola
Fogacskához gratula Kép Legalább nektek már van Kép Mi csak szenvedünk de nagyon Képek tündériekKép

Kormi
cicinek gyors gyógyulást Kép Kitartásod Kép

Dino
Fogyi bmikor jól jöhet Kép te se vagy rászorulva Kép Kép Kép Bernát nagyon ügyi

Andi
Köszi a menüt Kép Niki is jó Kép Kép

Anita
Almareszelő Kép Véres kaki remélem már megoldodott Új topic vhol máshol már nekem is eszembe jutott,annyi gond van itt mindig Kép

Mensik Kép vagy inkább Kép De nekem már 3 hónapos korában megjött pedig csak szoptattam eddig Kép még a főzi után is

Judy, Bori,
KépekKép

Pocó
Fanni is nagyon ügyes Séta ülés mászás Kép ennyi minden Tündériek a csajok Kép

Kriszti
Adrienn betegsége Kép Gratula neki az üléshez Kép épitésKép Kicsi Felnött Kép Kép

Macs
Képeket várjuk Kép Medencés buli jó lehet Kép

Csirkesz
Sztori Kép

utolsó pár napba egyszerüen nem volt semmi időm,mindig volt vmi.Mi is voltunk vásárolni,Bandó nagyon jól türte Kép

Kép
Kép
nikk0830

Csirkesz Kép, köszi! Azt hiszem, mi is benevezünk majd egy ilyen hátizsákra.

Nem tudom, próbáltátok-e már az almát répával és csirkemellel. Dávidnál nagyon bejött, most két napig ezt evett. (Az alma és a répa Hipp volt, a csikemellet én pároltam mellé.)
Dávid most nem nagyon próbál négykézlábra állni, csak néha, mikor kedve van, de szerintem ez még azért odébb van, hátrafelé is inkább akkor kúszik, amikor meztelen, viszont most, hogy megtanult hasról hátra is fordulni, folyamatosan forog, gurul. Egy pillanatra se lehet magára hagyni. De nagyon örülök neki. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Túléltük a tegnapi és a mai napot is. Volt dínom-dánom, heje-huja, és még sokan mások! Kép

Lili egyszer délután aludt 45 percet, amikor írtam, egyszer meg vacsi alatt 1-1,5 órát a kocsiban az étterem előtt. Felváltva őrködtünk 4-en a hugomékkal, hogy mindig legyen mellette valaki...Kép Aztán este 11-ig húzta, de addig szinte hangját nem lehetett hallani, akkor viszont vége volt szegénykémnek, mint a botnak, és menni kellett de mostmáraztán azonnalKép Itthon még fent volt 1/2 1-ig, de gondolom zúgott szegénykémnek a feje a ricsajtól, mint régen nekem diszkó után, amikor hazaértem. Kép

Ma reggel hugiékkal együtt mentünk úszni, utána meg anyuéknál lógott a család, felfaltuk a maradékot, és megnéztük a videót, nem mintha tegnap nem lett volna elég a műsor.. Kép Jókat röhogtünk, mert éjfél körül sógorjelölt már néha megfeledkezett róla, hogy a kamera hangot is rögzít, és felvétel közben énekelgetett.. Kép
Képek:
A három grácia:
Kép
Ok, ismételjük át: ez itt templom, a fazon elől a furi maskarában a pap, de miért kornyikál ilyen furán?
Kép
Íme az "ifjú" pár/ok/:
Kép
Apa egyszerrre két szerelmével lassúzik:
Kép

És íme a bizonyos "szárazHawaii" /Csirkesz után szabadon/, csak sajnos a kacarászást nem igazán tudtuk elkapni! Kép
Kép
Kép
Pocó! Bizottsági döntés - hát kiakasztó eü. rendszer van itt nálunk Kép Édesítő ügyben kérdezhetek? Én a terhességemig mindig Canderelt használtam, mert csak annak nem érzem a mellékízét. Akkor abba hagytam, mert állítólag az aszpartam tartalma miatt káros lehet. Szerinted most már használhatnám megint?

Reditke! Igen, szerintem is ilyesmi történhetett, az állati öszötönök meg azért nem haltak ki teljesen még a leszelídebb ölebekből sem! Kép Úszással nálatok mi újság? Mi most haladók lettünk, és ezt már igazán lehet élvezni! Kép

Csirkesz! Kép Micccsodda sztorik már megint!Kép Kép Kép Nem csodálkozom, hogy ott a nagy német pusztaságban még a fogmanók is debilek, látva és ismere a helyi lakosságot mégis mit vársz? Kép /bocs, remélem nem bántok meg senkit a kis minirasszista szövegemmel/ Kakamanód aztán rendesen elintézte a programodat! Kép
Szomszéd kiccsaj: szerintem próbáld meg elmondani neki őszintén és egyenesen mi az ábra, a gyerekek még nem nagyon értenek a célozgatásból, viszont ha felnőttként kezelik őket azt nagyon tudják értékelni, úgy vettem észre. Szóval ültesd le, mond el neki, hogy nagyon szívesen látod, de max egy héten egyszer, mert Boti még kicsi, etc. Vagy hívd el magatokkal sétálni. Ha meg nem szeretnéd, hogy megsértődjön, beszél a főnénivel, és neki mond el, hogy nem akarod megbántani leányzót, mert aranyos, édes, stb, de !.. Kép Bár lehet, hogy hülyeség Kép Nekem ez a rossz tulajdonságom állítólag /Kép/, hogy mindig mindenkinek megmondom direktbe a véleményemet Kép

Magi! Urológus bácsi jó hogy tudott segíteni! Jobbulást a kis kukacosnak! Kép Nektek fiúsoknak most kb. egy évig letapadás, nekünk meg a csajoknál majd évekig betegségmegelőzés, menzesz, fogamzásgátlás ... Hát tudod, ki tudja mi a könnyebb Kép

Kormi! Cickóidnak további jobbulást Kép Én nagyon bimbóvédő ellenes vagyok, akit tehetek lebeszélek róla, de lehet hogy neked mégiscsak segítene, ha más nem éjszaka? Próbáltad már?

Dinó! Kancsalság Kép Reméljük csak átmeneti szexepil! Kép

Andi! A mostani lagzis extrakaja után asszem nekem is jöhet a fogyi! Kép

Viola! KépHabtapis kép édes Kép

Liv! Látod, látod Kép Mindennek meg van a maga ideje, még eljön majd az is, amikor Ti kerestek fejvédőt Dávidkának, mert a mászsás, állás, ülés közben kopog a kobakja! Kép Gratula! Kép

Most el:
Macs
maccs

Macs,
nem kellene néha aludni is?
(bimbóvédőn én is gondolkodom, de nem hiszem, hogy Benedeknek tetszene, cumit, üveget, mindenfélét elutasít...

Kormi

Kormi

kormi

MaccsKép
Egy bekukk erejéig (mert ezt ne mtudtam kihagyni)Kép
Csodaszép voltál a keomszangbanKép És Lili meg okos szemekkel figyelte a papotKépÉn mikor kereszteltek már tudtam beszélni, és lehülyéztem a papotKép, mondván mit locsolgat engem, hisz nincs húsvét.
LassúzásKép Idilli képKép

Lehet hogy járóka helyett mi is beruházunk egy ilyen medencére (bocs, de nagyon jó ötletnek tartom én is), aztán nyáron meg pancsolhat a nagymamánál benne.Drága volt?

KormiKép
CiciKép látom Benedek is cicimániás, én eddig egyszeri harapással megúsztam.Próbáltad azt hogy ha harap megvonod a cicit egy kis időre?Hátha tanul belőle.

CsirkeszKép
SztorikKép Bearanyozod napjaim vele!

ViolaKép
Habi tapi használataKép Ez a jó az egészben ha vmit nem rendeltetésszerűen használunkKép Nagyon szép szeme van a lánykádnak.

DinoKép
Zuhanyzós képek, nagyon ügyes, erős a fütyised.

MagikaKép

Remélem gyorsan meggyógyul az a kiscerka, jó hogy elvitted dokihoz.

BoriKép
Látom nem éhezik a leányzó, és nem a tányérral lakik jólKépAzt hiszem vezetitek a topikot babasúlyban.Kép

PocóKép
Csodaszépek a leányok, és nem csak szépek
ügyesek is.Gratulálok hozzájuk.

JutiKép

G-ékKép Mint két tojásKép Hozzászólás elszállásaKép
Én tanultam belőle,most előtte mentem, utánna küldöm.

GnéKrisztiKép
Ülés,gyógyulás megindulása nagyon jó hír.Gratulálok a kislányodnak.Ha belegondolok hogy én is ezen mentem keresztül....

Fogakhoz akinek kijött gratula, akinek nem fogtündért küldök oda.

Nálunk valami allergiát okozott vagy a répa vagy az őszi, most nem esszük ezeket egy darabig.Előbb is eszembe juthatott volna hogy talán ezért pöttyös az arca, de a doki a tejkiütést mondott,én meg etettem tovább őszivel és répával, és egyre rosszabb lett.

Puszi

Noémi
fantikbaba

Újjé a Ligetben nagyszerűKépKép
fantikbaba

Kép
fantikbaba

Sziasztok!

Ismétlem én is: nagyon szép minden baba Kép.

Hát sokat nem tudok írni, mert mire végigolvastam, felébredt Livike Kép. De azt azért gyorsan megírom, hogy már pár napja kutyázik Kép. Nagyon tetszik neki. Egyre erősebb, pedig már 3 hete nem hízik Kép. Azért még így is megvannak a hurkái Kép.

AndiKép: én is várom az 1. hetit fogyit is, és a többit is Kép. Rám tényleg rám fér, bár most a betegség miatt lement rólam egy-két kg Kép.

CsirkeszKép: Boti sztorijait gyűjtsd össze tényleg valahol. Nagy korában milyen jókat fog szórakozni a saját dolgain Kép. Szerintem jó ötlet Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Maccs Kép, kutacsvédő sisakot a Brendonban is lehet kapni, láttam a katalógusban.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok LányokKép

Húúúúú, de sokat írtatok!Kép

GnékrisztiKép
Nagyon jó hír, hogy Adrienn ilyen ügyesen tud mozogni a kengyel ellenéreKép
Nyuszihoz sok sikert!Kép

DinoKép
Annyira formás baba BernátKép A férjem is teljesen elájult tőleKép
A szemészetre szerintem is minél előbb vidd el, bár gondolom Te is így döntöttélKép
Egyébként én voltam Esztivel a Tömő utcai klinikán, akkor ő egy hónapos volt. Írtam is nektek, hogy nagyon rendes társaság van ott. Nekem csak pozitív tapasztalatom volt velük, pedig kétszer is kellett mennünk. Ráadásul nekem elsőre szokott sikerülni a telefon isKép Én is ezt szoktam hívni (de nem csak csütörtökön): 210-0280/1618 m., cím: 1083 Bp., Tömő u. 25-29. fszt.25.
Legutóbb Domsa Patríciánál voltunk, ő is teljesen okés, de az előző doki is azt volt, csak neki nem tudom a nevét.Kép Beutaló nem volt, felhívtam őket és megmondták mikor menjünk.

MaccsKép
Nekem sem gond, hogy írtad a kutyás dolgot. Természetesen én sem hagynám egy percre sem kint őket kettesben. És nekem van még két őrült macskám is, akik nagy ívben repülnének a babakocsiba, ha nem figyelnék rájukKép
MedenceKépKépKép
A képek nagyon jók.Kép Az egyik nézése közben többször elsírtam magam, azon amelyiken hárman vagytok és tánciztokKép (megsúgom óvatosan, hogy a férjem is megkönnyezte, remélem nem látja meg, hogy leírtam)Kép Nagyon szép voltál, a ruhád is szupijó.Kép

CsirkeszKép
FogacskákKép Szomszéd lánykaKépKép
Újabb Botis sztoriKépKépKép

MagikaKép
Nagyon jó, hogy kukis probléma kiderült és mostmár biztos szépen gyógyulgatni fog.Kép

KormiKép
Cici továbbra isKép Kitartás...
Szemészetről írtam Dinonál.Kép

TrompipiKép
Gratula a fogyáshoz, csak így tovább!KépKép

ViolaKép
Míra nagyon édes és gyönyörűKépKép

NoémiKép
AllergiaKépKép
Heléna gyönyörű, mint mindigKépKép

TimócaKép
Gratula a kutyázáshozKép

Rólunk:
Van almareszelőm!!!KépKép

Képzeljétek, amikor Liv írta, hogy nagylány lett újra, kifejtettem neki a hsz-omban, hogy én még nem és mi még csak szopizunk és lehet, hogy azért nem, stb-stb. Na, ezek után aznap délután elmentem pissenteni és megtudtam, hogy nekem is megjött!Kép Nagyon vicces voltKépKép

Puszi
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!

A nagy rédeklődésre való tekintettel feltettem a fogyi első heti menüjét. Holnap bepötyögöm a 2.hetet is (ma már fáradt vagyok hozzá...).

Üdv,
Andi

<!--attachment: 5_h_t_-_5_kil_-217565.doc*mime_msword.gif*application/msword*52.7*1%2eheti+fogyi%2dmen%26uuml%3b*5+h%e9t+%2d+5+kil%f3%2edoc --><center><pre>
Kép1.heti fogyi-menü
5 hét - 5 kiló.doc (52.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Andi! Kép

Köszi a fogyi menüt!!! Kép Nem semmi lehetett bepötyögtetni!

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Andi, én is köszönöm Kép.

Kép
Kép
timóca

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: