[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Remélem,hogy sikerült segítenem.Ha komolyan gondoljátok,hogy a klinikán szeretnétek szülni én szívesen segítek.Mivel pici gyerekem van én nem vállalok szülőnőket,csak ismerősökét,de szívesen elnavigállak titeket a klinikán,ha felvesszük a kapcsolatot.
szülésznõ
 
 


Szia szülésznő!!!
Én pont a Szendei doktorhoz fogok járni.Jó,hogy írtál róla.Babát szeretnénk 1 éve.Hormon godjaim vannak magas a prolaktinom,ezért nincs p.érésem.A Szendei doktort ajánlották a Sotén,szerinted meg tud gyógyítani????
Előre is köszönöm a válaszodat.
csanita
 
 


Szia!
Szerintem,ha hormongondjaid vannak, akkor jó doktort választottál.Nem tudom azt mondani,hogy a hormongondjaid megoldódnak,ha hozzá mész,de biztos mindent megtesz azért,hogy nektek is lehessen babátok! Sok sikert hozzá!
szülésznõ
 
 

 
 

Kedves Szülésznő!
Köszönöm a segítséget, kapcsolatba fogok lépni vele.

Kép KépKép
lorca
 
 


Kedves Szülésznő!

Sajnos Halmos doktornő magánjellegű okok miatt nem tud vállalni, de az egyik ismerősöm a klinikáról Hruby doktort ajánlotta, róla tudsz valamit?

Arven
arven
 
 


Sziasztok
angelheart
 
 


Sziasztok!
ÉN is az I.-es Nőin szültem mind a két fiamat.Az egyiket2003-
ban,amásikat 2004-ben.Doki bácsink Patkós doci volt_imádom!A szülésznőnk Nekünk is a Riácska volt-őt még jobban imádjuk!!!Bár én a Riát régebbről ismerem...A Hruby dr.-ról is csak jót tudok mesélni.Aki szeretne többet tudni ,nyugodtan kérdezhet.Mellesleg aneszteziológus asszisztens vagyok,az EDA-ról is tudok tanácsot adni,annak ,akit érdekel a dolog.

Angelheart
angelheart
 
 


Sziasztok!
ÉN is az I.-es Nőin szültem mind a két fiamat.Az egyiket2003-
ban,amásikat 2004-ben.Doki bácsink Patkós doci volt_imádom!A szülésznőnk Nekünk is a Riácska volt-őt még jobban imádjuk!!!Bár én a Riát régebbről ismerem...A Hruby dr.-ról is csak jót tudok mesélni.Aki szeretne többet tudni ,nyugodtan kérdezhet.Mellesleg aneszteziológus asszisztens vagyok,az EDA-ról is tudok tanácsot adni,annak ,akit érdekel a dolog.

Angelheart
angelheart
 
 


Szia Lorca!

Nekem is Ria a szülésznőm, júliusban fogok nála szülni.
Tényleg nagyon kedves, aranyos és figyelmes is. Kép
Nem tudom mennyire van betáblázva májusra, de szerintem megpróbálhatnád őt felkeresni először, hogy tud e vállalni. Kép Utána majd ráérsz gondolkodni egy másik lányon, ha esetleg nem ér rá, vagy lehet, hogy ő is tudna ajánlani neked valakit maga helyett.

Hápi Kép
hapinyoka
 
 


Szia Hápi!

Te ismerted Riát korábban, vagy hogy jutottál hozzá? Milyen körülmények közt kérted meg őt, hogy vele szülhess? Én 2 hét múlva megyek uh-ra, de nem tudom, hogy fogom tudni őt megtalálni, hogy beszélhessek vele. A szülőszobán csak nem zaklathatom...
Sikeres szülést Neked!

Macskavati
Vendég
 


Szia Macskavati!

Én ismerem őt már korábbról, felületesen. Aztán mikor kiderült, hogy mi újság, gyorsan felhívtam és beszéltem vele. Nagyon szimptatikus volt a hozzáállása. Kép
Egyébként teljesen nyugodtan csengess be a szülőszobára, hogy a Jancsó Annamáriát keresed, ha bent van, és éppen nem szül, tuti tudsz vele beszélni.
Az mégis jobb lenne, ha mobilon beszélnél vele. Ha gondolod megkérdezem tőle (úgyis kell vele beszélnem más okból is), hogy megadhatom e a számát, és privátban megadom neked. Így ha esetleg nincs bent 2 hét múlva, akkor meg tudsz vele beszélni egy másik időpontot! Kép

Hápi
hapinyoka
 
 


Szia Macskavati!

Beszéltem a Riával. Rákérdeztem a telefonszámra. Azt kérte, hogy a szülőszoba számán hívd (266-05-06). Ha nincs bent, megmondják, mikor lesz.

Sikeres szülést Neked is!

Üdv

Hápi
hapinyoka
 
 


Hápi!

Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy, hogy utánajártál! Először akkor személyesen próbálom! B-terv a telefon, ha nem sikerül.

Macskavati
Vendég
 


hova tunt az uzenetem????????????????????
hugibaba
 
 


Sziasztok Lanyok, Na jol elbenaztam a dolgot, igy megkerdezem megegyszer: Ki tud valamit Dr.Papp Csabarol??
A hugom nala fog szulni nyar kozepen, en meg Canadaban elek es eleg izgatott vagyok . Ha valaki megnyugtatna...
Hugi eddig meg van elegedve, de kb.csak 3-szor volt nala.
Koszi barmilyen infot.
Hugibaba
hugibaba
 
 


Lányok!A Ria baromira bevan táblázva,alig van szegénynek magánélete!!Kb. 3 hónappal a kiírt időpont elött ajánlatos megkeresni,ha valaki őt szeretné felkérni!
angelheart
 
 


Azt szerettem volna még az elöbb,hogy nekem a második baba olyan gyorsan jött,hogy amíg orvos jött ,addig az Aranka jött segíteni a Riának.Ő egy kicsit idősebb,de nem idős!!!szerintem nagyon rendes ő is,őt is tudnám ajánlani!
angelheart
 
 


Sziasztok,csak kukkoltam eddig, mert
én már nem a sotera járok. De két fiút szültem Arankánál. Amikor már nagyon fájt, megszorongathattam, segített mindenben, jól rám tudott hangolódni. Ajánlom.
kaóka
 
 


Hugibaba
En Dr. Papp Cabanal szultem 2002-ben,es azota is hozza jarok,a tesot is nala szeretnem majdKép
En mar irtam rola reszletesen is fentebb az archivban megtalalod biztosan,de a lenyeg hogy jo kezekben lesz a hugod,ne aggodjKép
Korrekt,alapos,figyelmes,kedves,igaz hogy ideje nagyon keves de ha ezt egy klinikai orvosnal be kell kalkulalni.

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok,

Ahogy olvasgattam itt a levélvéltásokat, úgy látom a Ria magasan vezet!(a szülésznő kategóriában)Egyébként én is őt ajánlanám akinek csak tehetem!Aranka teljesen más stílus.Nekem ő annyira nem jön be!
Igaz Riát sokan választják,de azért nem kell 3 hónappal alőtte bejelentkezni.Ez túlzás!!!:-( Én most várom a harmadik babámat, és az első kettőnél is Riával szültem, kb a 8.-ik hónapban kerestem őt fel a szülőszobán, és minden gond nélkül beírt!Arról nem is beszélve, hogy a maximum 5 v 6 vállalásnál nem is lehet neki több havonta.Tehát csak ennyire lehet betáblázva!
Angelheart,te honnan tudsz a magánéletéről? Ott dolgozol te is a Klinikán?
Orsi
borsika31
 
 


Kataa
Nagyon koszi a valaszod, most pedig belevetem magam az archivba hogy megtalajam a reszletest.
A baba augusztus kozepei lesz, nagy az izgalom.
Az Apukan kivul mast is beengednek a szuloszobara? Vagy ha a kispapa nem birja idegekkel bemehet helyette mas is? ( en )
Lehet aktivan segiteni a szulesben vagy az csak kizarolag a szuleszno dolga? Itt Canadaban az egesz pereputty ott lehet es nagy hangon megy a szamolas 1-10-ig marmint amikor nyom a kismama.
Aztan, mikor kibujt a baba, mindenki zajongva orul, kesz zsibvasar, jo hangulat, hejehuja. Az is igaz hogy 1 szoba 1 szules. ott a klinikan hany szemelyes a szuloszoba??
Hugibaba
hugibaba
 
 


Hugibaba
Nekem csaszar volt,(ferjem ott is ben lehetett)de voltam elotte a szuloszoban.Kis szobak vannak a szuleshez,a vajudo fugonnyel elvalasztott de ott is bent lehet vele valaki,egyebkent csak 1 hozzatartozo lehet bent,de valtogatni lehet egymastKépSzerintem lehet segiteni torlgetni a homlokot,tartani stb...Kép
Sogornom Torontoi es nala csak a ferje volt bent a szulesnel.Te hol elsz?
Elhiszem hogy izgatott vagy,en igy voltma noveremnel ,O meg az USA-ban el,hogy jobban izgultam a szulesenel mint okKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Hugibaba
Most lattam a profilodban hogy Vancoverben elszKépAposom isKépKépNalunk mar csak ilyen szetszort a csaladKépEn meg nem voltam ott de a ferjem soxor,es nagyon szep kepeket csinaltKép
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa
Igaz hogy nem babanet-es topic, de tenyleg Vancouveri vagyok. Ki az aposod ? Vicces lenne ha ismernem. Akarsz irni privit? 65423812@tclabs.com
Egyebirant koszonom a tajekoztatast. A sote1.hu -ra is ramentem kicsit kutakodni. Ajanlom mindekinek! Tovabba: kinek volt meg "szerencseje" orakon at varakozni az ultrahangra, idopont birtokaban, es elturni az UH's no goromba viselkedeset? ( ott a keze , ott a laba nem latja ? )
Hugibaba
hugibaba
 
 


Hugibaba
Nem hinnem hogy ismered mert nem magyar de nem is kanadaiKépKép
En sosem alltam sort es csodalkozom is hogy a hugid miert,ugyanis Papp doktor engem mindig atkuldott vizsgalatkor azonnal uh-ra.Megpedig ugy hogy felhivta a nocit es atmentem elkerulve a hosszu varakozastKépKépAkkor ezek szerint nem mindenkivel igy csinalja?Egyebkent ket uh-van,nem tudom a nevuket de az elso szobaban dolgozot inkabb jobb elkerulni,eleg goromba no,bar en csak hallottam,de a masodikban nagyon aranyos fiatal no vanKépKép En csak hozza jartam,ugy latszik a doktor ur vele van jobb viszonybanKép
Egyebkent tudjak mar a baba nemet?

kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Sztem vannak azért többen is az UH-nKép
A fiatalnál a Pászkánynéra (vagy Pászkány dr? már nem emlékszem pontosan, ez ugrik be) gondoltok? Sötét, hosszú haj?
Az idősnél meg dr. Barakonyi Emesére? Volt hozzá szerencsém régebben párszorKép.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Kataa, Pildi
Lanybaba lesz egy korabbi privat UH szerint, de nincs megerositve, ezert is vartam szivrepesve az undok UH-s asszony vizsgalatat, de az meg se nyikkant, es mikor a hugom szolt hogy nem tud kiigazodni a kepen , raformedt hogy itt a keze, meg a laba nem latja? Az hogy fiu vagy lany, nem is emlitette, hugi meg atment nyulambulamba ahelyett hogy raboritotta volna az asztalt. Azert szolt a Dr. Pappnak , hogy minosithetetlen a no magatartasa, ,erdekes modon a Doki tudott rola hogy nehez eset a no, DE SAJNOS NEM TUD TENNI SEMMIT ELLENE.
Felhaborito hogy pont az egeszsegugyben olyan emberek dolgoznak, akik szemelyes sertesnek veszik ha a kismamanak segiteni kell.
1982- ben vegeztem a Belvarosi Egeszsegugyi Iskolaban, sajat boromon tapasztaltam hogy a korhazi munka lelkiismeret nekul nem er semmit.Aki meg ennek hijan all az menjen el krumplit kapalni. Most jol felidegesitettem magam. Egyebkent hany UH-t lehet csinalni egeszseges merteken belul a 9 honap alatt??
Udv mindenkinek
Hugibaba
hugibaba
 
 


UH jelenlegi orvosi tudás szerint nem káros semennyire sem, tehát eszerint akármennyit. Hallottam olyanokról, akiknek kezdetben szinte 2 naponta volt.
Dr Barakonyi nekem anno az ikreknél volt, én meg mertem kérdezni a nemüket. Válasz: örülök, ha kiigazodom, mi melyik gyerekhez tartozik, nemhogy még a nemüket is meg tudjam mondani. Kép Aztán egy másik kedves dokinéni (Siposné Radvány(i?) Zsuzsanna (?)) megmondta pár héttel későbbi uh-n.
Nekem a koraiakat mindegyik terhességnél dr Csabay csinálta (ő volt a dokim is), aki eléggé uh specialista, tőle mindent lehetett kérdezni. (csak a későieket már "átengedte" másnak)

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Hugibaba,

UH akárhány lehet, vannak 3D-s magánrendelések, ott pl csinálnak rendes (ellenőrző UHt) és mozit és tuti, hogy nemet is saccolnak.

Dr. BArakonyi Emese nagyon profi, de eléggé undok, az igaz. Bár én egyszer kifogtam egy jobb napját is (utolsó UH-t ő csinálta szülés előtt). Pászkáné és a Síposné a kedvenceim, ők még jóval terhesség előtt is jó pár UHt csináltak nőgyógyis problémák miatt és mindig kedvesek voltak. Barakonyi dokinő is UH specialista és ha jól tudom, külsősként dolgozik a kórházban (mintha azt láttam volna a honlapon).

H.

Kép
hanzika
 
 


Ildi
IGen azt hisztem Pászakanynenek hivjak a hatso UH-nal levo csajt,nagyonk edves aranyos,mindent elmagyaraz.Engem mindig alapbol hozza kuldott a dokim,gondolom o a kooperativabbKépKép

Hugibaba
Altalaban 4-5t csinalnak egy terhesseg alatt itt Mo-n,de plaz USA-ban csak 3-t,szerintuk nem tul jo a babanak,meg sokba is kerulKép

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa
Pont ezert kerdeztem hogy otthon mennyi UH az egeszseges, mert itt tenyleg keveset csinalnak, a dokik szerint a pocakban nagy zajjal jar, ezert nem tesz jot a baba fulenek , hallasanak. Ezzel egyutt szeintem a Magyarorszagi orvosi kezeles sokkal jobb mint Amerikaban itt folyton mindenre honapokig kell varni kiveve ha az ember a halalan van. otthon valahogy jobban odafigyelnek a betegre, muhiba ide vagy oda. Koszontem a valaszokat ELJEN PASZKANYNE MEG SIPOSNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hugibaba
hugibaba
 
 


Szia Borsika!

Én a Riát már lassan ) éve,hogy ismerem.Én nem a Női kl.-n dolgozom,de a Riát onnan ismerem,hogy amikor még tanult,nálunk volt gyakorlaton a Transzplant. kl.-n.Emellett egy környéken laktak a férjemmel,és a 2 fiamat nála szültem.
Arról meg,hogyki mikor keresse meg,csak annyit,hogy neki is vannak sűrübb hónapjai,tehát aki tuti nála akar szülni ,időben vegye föl vele a kapcsolatot,biztos,ami biztos!Amúgy a 30. hét körül mutatja meg a szülősz.-t annak,akit érdekel,szóval számoljunk csk egy kicsikét...

Angelheart
angelheart
 
 


Bocsi,de elszúrtam!Szóval 9 éve ismerem...
angelheart
 
 


Bocsi,de elszúrtam!Szóval 9 éve ismerem...
angelheart
 
 


Lányok!

Nagy itt a tanakodás az UH.-ról...UH.-ot annyiszor csinálnak,ahányszor szükségét látják!Hogy melyik fülkében ki ül változó!Engem már elég sokan UH.-oztak:dr.Barakonyi,dr.Fekete,dr.Csabay,és a szonográfus asszisztensek közül:Síposné,Hozsdora Andi,Pászkányné.Sőt a nyári szabadságolások alatt dr.Belics és dr.Halmos is.Magzati szívultrahangunk is volt,Hajdú docensasszony jóvoltából.Alapjába véve mindegyik rendes és nagy tudású,az egy dolog,hogy melyik nap milyen bugyi van rajtuk.én Órákat sosem vártam a két gyerekkel,max 1 órán belűl behívtak!különben aki szakmailag jó ellátást szeretne ebbe bele kell törődnie,hogy itt kismillióan vannak,vagy mehet máshova,ahol estleg nem kapja meg azt,amit itt!

Angelheart
angelheart
 
 


Angelheart
Jol megkaptuk a magunket!!!
Aki meg egyszer szoba meri hozni az UH-t....!!!!!Velem az elen, mert en kezdtem a temat.
Sajnos en csak a tesom neveben tudok referalni , hetente beszelek vele, es az o tapasztalatait teszem kozkinccse.
Hugibaba
hugibaba
 
 


Hugibaba!
Nem akarok én itt senkit "kiosztani",de nyugtasd meg a hugodat,hogy nagyon nincs egyedül!Akik a klinikára járnak ezt el kell viselniük,sajna,de hát ez van.Vigyen magával olvasnivalót,ennivalót,nézze ott az embereket-garantáltan nem fog unatkozni!Én már kétszer végigcsináltam és itt vagyok.Többet már nem lesz ilyen dolgokban részem.Mellesleg terhességi cukorbetegségem volt,amit inzulinnal kezeltek(-tünk),tehát időhöz volt kötve az evésem is,de meg lehetett oldani.Jó helye lesz a hugodnak ,csak türelem!!!Szülés után már el is felejti ezeket a kellemetlen dolgokat,aztán jöhet a következő baba!KITARTÁS!!!!

Angelheart
angelheart
 
 


Macskavati!

Megnéztem a profilodat-ha nem baj!És arra a következtetésre jutottam,hogy Te már írtál a Kismama újság egyik számában,amiben Riát és Beke Artúrt dícsérted.Úgy örültem,amikor olvastam,mert az újságban állandóan csak a bababarát kh.-akról van szó,egy kicsit már uncsi mindig a Tétényi, a MÁV...Nem értem,hogy mi kell még annál több,hogy bababarát legyen egy intézmény,mint hogy állandó roomining van itt a klinikán,de mindegy.A Kandász sorozatában már úgyis eléggé lehúzták a klinikát!!!"A magyar szülészet fellegvára" kijelentés elég cinikus hangon...

Angelheart
angelheart
 
 


Hugibaba,
Erdekes nekem a sogornom is csak jokat mondott a Torontoi korhazrol,3 gyereke van tehat van tapasztalata.Az USA-belikerol meg annyit hogy a noverem babai 30.hetre jottek es azt a a kezelest amit ott kaptak nagyon ott volt a csucson,szerintem ennek is koszonhetjuk hogy semmi maradando nem lett a koraszulesbolKépbar a Klinika PIC-je is nagyon jo,(Csak ne legyen hozza szerencsem).
Itt senki nem mondja meg ohgy mennyi UH az egeszseges mert szerintem ezt nem igazan tudjak,de en is szerettem volna minel tobbet latni,nekem osszesen 6 UH volt,de en csak a 20.hettol valtottam a klinikara igy ott csak 3.

Angelhart,
Na pont azert valtottam en is korhazat es valasztottam ezt mert szakmailag itt vannak a legojbbak,es nekem meg az is tetszik hogy szinte mindenki kedves,mosolyog,jo hogy ez a tendencia javuloban van.
Nekem se tetszettt a Szuloszoba musora,csak azert lehuzni a korhazat mert nem engedtek be ezt a hatasvadasz musort kicsit etikatlan volt.
Nekem egyetlen negativum ami nem uti mega bababarat korhazata csecsemosok szopihoz valo hozza allasa,de ezt mar itt tobbszor leirtam.LEnyeg hogya tesonal mar nem leszek rajuk szorulvaKép

kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Szia Kataa!

Acsecsemősök valóban nincsenek a helyzet magaslatán,egyedül a főnéni!Én pont úgy szültem,hogy Máj.1 is beleesett a klinikán való tartózkodásunk idejébe,így 4 napos ünnep volt,és nem sokat tudott ezért segíteni.(főnénik ilyenkor ugyebár nem dolgoznak...)Másodszor már ment minden ,mint a karikacsapás!De akkor már a szobatársamat is bíztattam,hogy ne hagyja magát,legyen erőszakos,mert ez lenne a dolguk.Másodszorra már tuti Te is rutinos leszel,és majd osztogatod a tanácsokat.

Angelheart
angelheart
 
 


Sziasztok Lányok!

Most van egy kis időm, végre! 2 gyerkőcöm már alszik, és a harmadikam a hasamba ma mozdult meg először!!!!:-)))
Bepótoltam a lemaradást, és hozzászólnék!
UH:Hugibabának osztom a véleményét, hogy fel van háborodva az EÜ dolgozók/kinek nem inge ne vegye magára/ viselkedésén, és hozzáállásán!Eddig én is a "banyánál voltam, és valóban pokróc a stílusa, de nekem mutogatott dolgokat!Ehhez a szakmához teljes elhivatottság szükséges, és akinek ehhez nincs affinitása az tényleg menjen..... máshova! Pl.papírt tologatni!
Kórház + Csecsemősök: A csecsemős"kolléganők" iszonyú undokak, és baromira unják amit csinálnak! Ez egy ilyen szakma, aki ide jön annak ezzel tisztában kell lenni! Itt nincs olyan, hogy rossz napod van, vagy nem jól sikerült az éjszakám, mert itt ember életeken múlhat egy figyelmetlenség!A kórház technikai felszereltségileg szuper, szinte a legjobb,De:A bababarát kifejezés az tényleg nem illik rá! Nem támogatják kellőképp a szoptatást, nem foglalkoznak annyit az emberrel, és a babájával mint kéne, még jó, hogy vannak egymásnak szobatársak akik tudnak segíteni,és még sorolhatnám!Én csakis az orvosom miatt vagyok itt, amúgy lehet, hogy igazi bababarátba mentem volna!
Angelheart!A MÁV kórházról nem kell gúnnyal írni, nekem speciel ott szült egy jó barátnőm, és az aztán igazán bababarát, a szülőszobája jól felszerelt, és a hozzáállás is jobb mint a mi "imádott klinikánkon"!Mellesleg a higiéniára is sokkal jobban ügyelnek! Nem viheted ki a látogatók közé a babát, nem jöhetnek be a látogatók a kórterembe, csak üvegen át nézhetik! Ott van külön látogató folyosó stb. És az István kórház dettó!Tiszta bababarát, és szupi!Pl. Nekem lehet, hogy jobban bejönne ha az orvosom ott lenne! Amúgy te tényleg jól megmondod mindenkinek!Kicsit ingerülten reagálod le néha a dolgokat,nem?
Ja, még válaszolnék neked amit írtál, hogy számoljunk!Azért mert valaki a 30.-ik héten megnézi a szülőszobát szerintem nem következik egyenesen, hogy már rá is kell "csapni" a szülésznőre! Főleg ha valaki akkor látja először.Lehet, hogy még aludna rá egyet-kettőt!!
De ez az én véleményem, szülésznő kérdést ezzel lezárom!
A cukorbetegséged viszont elég veszélyes lehetett, nem túl jó egy ilyen terhesség!Szegény:-( Remélem azért rendbe jöttél, és a babád sem lett diabeteszes!

Orsi
borsika31
 
 


Borsika draga,
Koszonom hogy kialltal mellettem, en tenyleg nem lazitok senkit, de ha babat var a csalad akkor amugy is minden sokkal erzekenyebben erint mindenkit. Aki szerencses az kifoghat jo dokikai, novereket, es napokat, neaggyisten konnyu szulest. A tobbieknek meg " kijut "... De azert nem akarom hogy Koppanynak konyveljetek el azert mert reklamalok.
Boldog aldott allapotot mindenkinek!!!!!!!!!!!!
hugibaba
 
 


Borsika!

Én nem reagálok túl dolgokat,csak tudod engem az bánt,hogy állandóan,mindenhol lehúzzák a klinikát!Hogy mennyien vannak,mennyit kell várni,milyen futószalagon mennek a dolgok,stb...De arról egy árva kukkot sem olvasni,hallani,hogy ez egy olyan intézmény ahol iszonyú sok problémás esetet is kezelnek az ország minden részéről!Gondolom ezt Neked nem kell magyarázni,láttam a profilodat...
A MÁV-ban tavaly nyáron szült a nagyobbik fiam keresztanyja.Meg volt ugyan elégedve,de nem volt elájulva az ellátással.Csecsemősök..volt rájuk egy kis panasza.Még szerencse,hogy egy volt kolléganőjével találkozott,aki közben oda ment csecsemősnek,így tőle kapott segítséget.Ennyire bababarát...
Remélem azért nincs harag,látom kicsit megsajnáltál a diab.-em miatt.Nincs baja a Marcusnak,de tudod ez igazán majd olyan 6-7 évesen derül ki.Botinál már onnantól kezdve diétáztam,hogy megtudtam a teszt eredményét.Ezt így beszéltük meg a Patkós docival,a Marci után.Így végig a határértékeket súroltam,de nem kellett lőni magam.Másodszorra egy kis rosszcsont mellett már kicsit problémásabb volt a dolog,de mivel kettőnél megállunk,már nem lesz ilyen gondom.Legalábbis egy darabig nem,aztán majd kiderül,jön az "öregségi" cukorbaj.Na,azért remélem megúszom!!!
A szülőszobás témához még hozzá tudnék szólni,de tényleg ne vitatkozzunk!De azért csak annyit,mert lehet,hogy félreértetted,hogy én vittem a Riához egy lányt a 26. héten és nem lepődött meg,hogy korai lenne...
Azért biztos nagyon bízol a dokidban,ha mégis maradsz a klinikán.Ha nem tartod tolakodásnak ,megkérdezném,hogy kihez jársz?De,ha "titok",akkor,ne válaszolj.
Na,mostmár mennem kell,ébred a család...

Angelheart
angelheart
 
 


Borsika!
Gratula az első magzatmozgáshoz!!!
angelheart
 
 


Sziasztok!

Angelheart! Igen, én írtam a Kismamában, és én ŐSZINTÉN szeretem a klinikát. Bár- ahogy az archívban olvashatjátok- én is kifröcsögtem magamból azt a néhány bánatot, amit sértőnek éreztem, de ahogy telik az idő, úgy halványulnak a sérelmek. A szülésem tényleg fantasztikusra sikerült, és ezt nagyon nagy részben köszönhetem dr. Bekének és Riának. Innentől kezdve eltörpül a rengeteg várakozás, az uh-sok stílusa, az ajtócsapkodások hajnalban, még az Ádám dr.-tól kapott kiosztást is eltemetem (bár a kedvencem nem lesz...),mert mindenki a nevemen szólít mosolyogva, igenis odafigyelnek, és a klinika szuper felszereltségén és megbízhatóságán kívül azért nyilván mindenki az ORVOSÁHOZ ragaszkodik, azért jár ide.
Az egyetlen, ami tényleg gáz, a szoptatáshoz való hozzáállás, pl.: teáztatás, pótlás. Bár én tovább voltam bent szülés után, és több csecsemőssel találkoztam, volt 2 kifejezetten szuper és segítőkész köztük. A második babánál októberben azért már tudom, hogy mire figyeljek oda...
Összességében tehát mindenhol van szar dolog és kiemelkedően jó is, minden relatív és az egyéni aktuális érzékenységen múlik a kórházak megítélése. A bababarát helyeken is vannak elégedetlenek. Mindenesetre én KIZÁRÓLAG a klinikán akarok szülni a továbbiakban is, még Egerből felrohanva is akár!!!

Macskavati
Vendég
 


Angelhart,
Hat ez az hogy ha a fonover olyan jo akkor miert nem moveteli meg ugyanezt a tobbiektol is?En szoltam a dokimnak,es mondta tudja hogy gond van veluk,es megprobalnak ezen javitani.Hallottam azota ismerosoktol jokatKépEn elsore 3 ugyancsak friss anyucival voltam egy szobaban tehat nem tudtak segiteni.Maja a tesonal azert csak jobban megy majd majd minden,es talan kulso segitseget fogok igenybe venni.
Szerintem itt ebben a topicban senki nem lazad hogy mennyit kell varni,ezzel tiztaban van mindenki aki ide akar jarni.

Macskavati
Drukk hogy minden jol sikeruljon oktoberben,remelem azt ami elosre neked sem jon be most majd sikerul kikuszobolniKépEn csak azt varom hogy vegre sikeruljon a szoptatas,a tobbi eltorpul,bar mas bajom amugy sem voltKépKép

Borsika
Nagy gratula a 3. baba mozgasahozKépIgazad van es nekem osszehasonlitava a Nyiro Gyulava ahol eredetileg szultem volna(es ott ritak voltaz aki egyaltan mosolygottKép ) nagyon kedves is volt mindenki.Mivel mindig a Paszkanyn;nal volt UH-m igy ez sem volt rossz elmeny.Nekem tuti csaszar volt,tehat nem is izgatott az alternativ szulesi lehetosegek,de talan siman is ezta korhazat valaszottam volnaKépNekem is fura ez hogya folyoson van a latogatas,de szerintem itt azepulet regi mivoltabaol adodoan nem tudjak sajnos megoldani a latogato szobat.

kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Szia Kataa!

Úgy látom félreértettél.Nem is azt írtam,hogy itt mindenki lázad a topikban,hiszen itt a többség ált. már tapasztalt a kl.-ai dolgokban.De úgy ált. a sajtó lehúzza a klinikát...Engem spéci ez eléggé tud zavarni,de én csak egy vagyok a sok közül.Viszont itt van pl. Hugibaba,aki nem is olyan régen azt kérdezte,hogy kinek volt "szerencséje" órákat várni az UH..-ra időpont birtokában...Na,ehez csak ennyit fűznék hozzá-ezt is halkan.

Macskavati!

Tök jó,hogy Okt.-ben jön a második babaus!Most egy pár hete már nem beszéltem a Riával,de elvileg készülőben vannak hozzánk,majd "kidumálunk" Téged is...Jó vicc volt ,mi?!Másodszorra már olyan simán megy majd minden,meglátod!Nálunk is csak 19.5 hónap a korkülönbség a két srác között,így még nagyon közeli volt minden.Botit 2004.12.16.-án szültem,és azon az éjszakán 16 szülés volt-beleértve a császárokat is,24 óra alatt meg 20.Elég nagy volt a zsúfoltság,de szerintem simán túllehet élni azt a pár napot bet.Én pl hajnali 1/2 5-kor szültem 2 óra még szülőszoba,majd másfél nap a 3.-on a nőgy.-on-baba nélkül.Lehet,hogy "szemét" anya vagyok,de kicsit jobb volt ez most így.Tudtam pihizni,amikor akartam lementem a Botit elkérni,és ha épp' nem volt vizit ,akkor oda is adták,beültem az egyik kórterembe és ott együtt lehettünk,próbálkozhattunk a szopival,ami nem nagyon ment,mert teáztatták.De mivel két emelet elválasztott minket,ez nem zavart-valami táplálék azért csak kellett neki.Amikor lekerültem(két ágyasba),kicsit "kiéheztettem" és du. már olyan volt a kisember mint egy szivattyú.Jó volt,hogy egy kicsit pihizhettem,hiszen itthon már veszettül várt az akkor 19.5 hónapos- enyhén szólva- eleven Marcusom.Azóta meg hát gondolhatod...egyik kicsi,másik pici.Most épp' du.-i szieszta van,de ez véletlen,hogy most együtt durmolnak.Megyek én is megpróbálok ledőlni melléjük,házimeló,kaja szerencsére már kész!!!

Angelheart
angelheart
 
 


Lanyok, en feladom!!! Ugy erzem hogy nagyon zavaroak a negjegyzeseim Angelhartnak, pedig senkinek nem akartam az erzeseiben vajkalni. Ha itt se mondhatom el amit gondolok, akkor hol....?Ez a topic azert van nem??? Arva hanggal nem huztam le a klinikat, es Dr. Papp Csabaval is maximalisan meg vangyunk elegedve.
hugibaba
 
 


Hugibaba!Ne adj fel semmit!ÉN NEM AKARTALAK MEGBÁNTANI,SAJNÁLOM HA ÍGY TÖRTÉNT!Olyat én nem írtam,hogy itt bárki islehúzta volna a klinikát,olvasd el az előző írásomat...Úgy érzem,hogy Titeket is csak bíztattalak(kitartás,mindenki sokat vár,jó helye lesz a hugodnak),sajnálom,ha ezeket nem észlelted.
Szóval nem kell elmenni,ez a topik tényleg ezért van!
angelheart
 
 


folytatom: Mentalisan sulyosan serult, kerekesszekbe kenyszerult gyerekekkel- fiatalkoruakkal foglalkozom, tehat az egeszsegugyben dolgozom en is.
Attol hogy felhivom a figyelmet bizonyos disszonanciakra, attol meg nem kerdojelezem meg az egesz intezmeny egyebkent kivalo mukodeset. Ellenkezoleg: tesszuk ezt azert , hogy megovjuk jo hiret, nem pedig hogy lejarassuk azt. Most egy darabig kimaradok, majd csak a 28.-ik heten lesz a kovetkezo vizsgalat. 22 hetesek vagyunk most.
Gondtalan babavarast mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
Hugibaba
Hugibaba
hugibaba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: