A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kriszta!
Ki vagyok akadva!
Én januárban szültem nála! Nem kérdeztem meg, hogy mennyit kér, 15 ezret adtam neki a H-ban! Ezek szerint biztos keveselte! De, ha akartunk se tudtunk volna többet adni, elég volt a dokinak leperkálni a manit, merthogy Ő viszont kérdés nélkül kérte! Hova fajul a világ???
ildi76

Kriszta!
Most olvasom, hogy leirtad a nevét!!! Én is rá gondoltam!!! De te még szerencsés vagy, hogy előtte szólt. Nekem volt egy ismerősön akinek szülés után telefonált, hogy ennyi az annyi!!!
Egyébként én sem kérdeztem meg az enyémet, és ez lehet, hogy nem tetszett neki, de én ANNYIRA cikisnek találtam volna erre rákérdezni(amikor ilyen szent dologról van szó, mint a szülés), hogy hagytam a fenébe, és az nlc-n megkérdeztem vkit, aki nála szült, ő mondta a 20-at. Bár lehet, hogy ő 2 éve szült nála....Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

hüha...
neet

EZEK A HUNCUT SZÜLÉSZNŐK!!!!
egyébként sztem rendes nő, én többször is taliztam vele, MINDIG nagyon kedves volt.
és ő ilyen anyuka-tipus, vkinek lehet, h pont ilyen kell....Még lehet, h én is őt választom, ha járok ea-kra...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gyerekek, ha a holnapi interjú sem jön össze férjemnek, esküszöm, elküldöm egy szülész(nő) tanfolyásra..... 3 szülés, és élünk mint Marci...de már 2 ilyen szülésnek is tapsikolnánk, az pont a diplomás munkanélküli duplája. Az eszem eldobom.
Jövő hónapban már gyedet kapok, utána lejár a segély is. Nem akar valaki Gáboromnál szülni?? Velem már végigcsinálta, na jó, a végén kiment, de ott már úgyis a doki ügyeskedik. Meg a baba. Meg a mama... Kép
neet
neet

Mielőtt valaki komolyan venne: csak vicceltem. Kép
neet
neet

ManokaKép
Szerintem mi mar nem leszunk egyben,bar mindenkepp majusi babat szeretnekKépMindjart irok Bogarkanak.

ZsanciKép
Ugy erted,hogy ez a hir jarja rola,hogy sokat ker?A 20 egyaltalan nem keves!!!
Az ismerosod is nala szult??

IldiKép
Meselnel rola,hogy milyen volt szules alatt?
Es ki volt a dokid?Mert az enyem nem mondott osszeget(eddig),de ezek szerint lehet,hogy meg fog,ha ugyanarrol beszelunkKépKép

Kezdek ketsegbe esni...most epp Azuramon toltom le a duhom,hogy miert is kellett kerdezoskodnieKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

ZsanciKép
Szerintem is nagyon rendes,kozvetlen,segitokesz,baratsagos,csakis jot tudok mondani rola!!!!Csak a penre nem kellett volna raterni.

NeetKép
Mennyit ker Gaborod??Meg lehet,hogy elgondolkozomKépKépKép

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Jucus: Fent vagy, most vettelek fel, rendben megjött a kérés, csak nem voltam épp a gép előtt: Kell, hogy kapj egy mailt a feliratkozásról.

Azért ez nagyon durva... Nem tudom, mennyi az annyi, ha az ember szülésznőt fogad, de ennyi nekem már nem maradna a költségvetésben, az biztos Kép Elkeserítő. Kép

Neet: Az ötlet jó, lehet, hogy fiúkat kell dúlának, szülésznek alkalmazni? Mondjuk az én párom nem bírná, az biztos, pedig ezek szerint igen jól jövedelmező a dolog Kép

Fel vagyok háborodva!

KépKép
oxigen
Györköny

Kriszta!

Miért ne lennétek egyben? Vannak már előjelek? Csak mert elvileg onnantól még 2 hét van.
Tényleg, neked ki a dokid?

Kép
Kép
manoka11

Kriszta!
A párodat ne bántsd, mondom, az ismerősömet szülés után hivta fel, és mondta, hogy ennyi a tisztelet dija...Ha nem kérdezel rá, akkor megmondja...És mégis jobb szülés ELŐTT tudni róla, mint szülés UTÁN!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Isi bizi elmegyek gyed alatt szülésznőnek Kép Diplomám még nincs, eü végzettségem már van... Az nagy baj, hogy nekem nem lenne gyomrom elfogadni a sok kismamától a pénzt, akiről így is lenyúznak 1000 bőrt? Ehh, valami csak hiányzik belőlem... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Lányok: Aki mostantól iratkozik fel a levlistára, azt már nem én írom fel, hanem az automata. Bejelentkezés után kap egy mailt, amit csak vissza kell küldeni, és akkor regisztrálja a rendszer. Így most itt is hagyom a gépet reggelig, szerintem mára épp eleget dumáltam Kép

Mindenkinek szépjóéjszakát, megyek megnézegetem a tulipánfám még, isteni illata van eső után... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Kriszta!

Az archívumban jan. 29.-nél van a szüléstörténetem! Ha konkrétum érdekel kérdezz nyugodtan!
Ezek után mit fogsz csinálni? Maradsz nála? Bár igaz sok mindent nem lehet! Ciki megmondani, hogy mégse! Bár én a dokimnál is filóztam rajta, hogy megteszem, mert zavart, hogy megmondta mennyit kér, aztán nem mertem!
Tényleg ki a dokid? Mikorra vagy kiírva?

Ildi
ildi76

Lassan megyek én is lfeküdözni...

Manó11: minden oké, ma volt még barnázás, meg néhány darabka a pisben, ami olyan alvadtvér volt, mint menszinél, amúgy semmi...kicsit morci voltam tőle, de fájni nem fájt,meg tudom, hogy ez ilyenkor már természetes lehet egy-egy vizsgálat után pláne, hogy extra érzékeny a méhszájam Kép Csak szar, nnnna.

Kriszta: én május 7-re vagyok kiírva, de 5-ét terveztem be, erre programosom magunkat, hátha bejön....Manó11-val már lepaktltunk együttszülés-ügyileg; jössz Te is?
Elképzeltem a jelentetet, ahogy egyik szülőszobából ki, a másikba bejárkálunk és traccspartit tartunk két fájás között, míg a fiúk kint megbeszélik a heti focimeccseket :D Mit szóltok?

tali: nagggggyon remélem, hogy még egyben leszünk !!!!

Lányok: ezek után miszáj megkérdeznem, hogy szült e valaki URBÁN Márta dr-nőnél, meg Czakker Juditnál....
Ha igen plíz dobjatok meg egy emillel a 'tarifát' illetően (jajj, de csúnya szóKép ) léciléci, vagy csak, ha hallottatok valamit, akkor is.
Emil a profilomban.....

Na, jóccakát, megyek sztárvárszt nézni, mert pasifigurának megígértem, hogy odabújok...úgyis bealszok közben....
ada007

Lányok!
Ti mind úgy választottatok szülésznőt, hogy elmentetek ea-ra és ott szimpi lett vki???
Mert én nem...Nekem úgy mondtak egy nevet és egy telszámot...És mivel 3 csajtól is uazt a nevet kaptam, ezt isteni jelnek tartottam...És az a 3 csaj soha nem találkozott egymással...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szasztok, na ezt írtam d.u., amikor sz@r babanet nem engedte, hogy feltegyem:

Ildi,

bocs, összekevertelek valakivel. Olyan sokat kellett visszaolvasnom... Meg hülye is vagyok kicsit.

Megyek is inkább Büszkeség és balítéletet nézni. Az való nekem.

B.

És most jön, amit most írok (hihi):

szóval kicsike nyákdugók távoznak belôlem, ennek örülök, és voltam NST-n, ahol 2-3 db 30-as összehúzódást mutatott a gépezet! Én nem éreztem, csak örültem neki. Szóval úgy néz ki, mégiscsak kijön egyszercsak a kis lusti!

Mindenesetre bábakoktélt jegyeztem én is, ha szombatig semmi, benyomom. Bytheway, ettôl erôst be is lehet rúgni, nem? Nem baj, hátha lazábban veszem tôle a szülést Kép.

Simon baba amúgy az elm?lt 5 percben pillangóúszást gyakorol a hasamban. Kirúghatná a burkot is ennyi erôvel...

Green?

Bori
borri

Sziasztok!

Mi 10 ezret adtunk a szülésznönek, aki nem volt fogadott. Csak hálásak voltunk, hogy reggel 8-tól ott ugrált körülöttem még a müszakváltása után is egy kicsivel.

Oxi, azt hiszem lemaradtam a levlistával kapcsolatban Kép
zanza

Jó éjszakát mindenkinek!
Szurkoljatok, hogy holnap fogadja el Réka baba a tápszert, mert nekem Egerbe kell mennem. És eddig éhségsztrájk volt. Kép
zanza

Oxi!

rajta vagyok a levelező listán de ez miért is jó nekem?És hogy müködik?

Zanza!

Nagyon drukkolok és megértema félelmedet mert nekem is ez a gondom.Ha el kellene mennem valahova hosszabb időre akkor előbb-utóbb tápot kellene adnom Pannának mivel a tejcsi készlet nagyon véges.Pedig el fogk menni vezetést gyakarolni.....ha lesz bátorságom hozzá!

Jucus
20170114224602

Jó reggelt!

Csak nem első? Kép Hol vagytok koránkelők? Kép

Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na, gyorsan elküldtem nehogy valaki megelőzzön, de látom alvás van! Kép Pedig én tegnap ete bulizni voltam ám Kép(kolléganőci meglepetésszülinapja volt), aztán most meg itt vagyok, mert Petra hétalvó lett, gondoltam kihasználom az időt ... és netezek Kép

Kriszta!
Írj mélt, hátha egyben lesztek még! Nem Te vagy a nyári babákból, aki május 12-re van kiírva? Csak mer az az én szülnapom is Kép!

Zsanci!
Szóval én érek be előbb a célba Kép. Pedig már azt hittem, hogy majd kérdezhetek Tőled, hogy hogy élted túl Kép. Na jó, ez csak vicc volt, nem gondolom ám, hogy bármi tragikus lenne, így egy férjecskével, másfél gyerekkel, klassz munkával (na, nem leszek nagyképű nem írom, hogy karrierrel Kép ), átlépni a "kereket", csak azér úgy mégis Kép. Emlékszem én már a 25-ön hogy ki voltam akadva, hogy most már közelebb leszek a 30-hoz, mint a 20-hoz Kép!

Na megyek, lehet, hogy lassan ébredezik a lányom. Képzeljétek tegnap nem volt délutáni alvás, némi szándékossággal, hogy este korán elaludjon, hogy tudjak menni a buliba, és esküszöm fel se tűnt neki. Nekem jobban hiányzott az ebédutáni pihi. Igaz elaludt már fél8-kor Kép. Szóval úgy nézem nem sokáig húzzuk már mi ezt a napközbenalvást ... ami kafa lesz, ha megszületik Maszatka Kép

Na tényleg befejezem!

Szép napot Mindenkinek!

Bogárka (30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Az előbbi üzit kb. fél órámba telt elküldeni, szóval már nagyon kivagyok a babanetre Kép

De mostmár tényleg abbahagyom a monologozálást ... Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bori !

De jó ! Akkor már készülődik kicsike Kép

Amit én nyákdugónak hittem múlt héten az tuti nem az volt , mert a méhszáj még mindig tök zárt .

Bogárka ! Pedig még most kihasználhatnád a délutáni szundikat !

40+3 Kép

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Bogárka beelőzött. Kép

Jucus: Azért jó, mert ha nem megy ez a fránya fórum, akkor ott tudunk azért "beszélgetni, nem kell egész nap meredt szemmel próbálkozni Kép

Zanza: Nem maradtál le semmiről, a tegnap elküldött linken fel tudsz jelentkezni.

És ma reggelre végre kicsit normális lett a vérnyomim Kép 120/60 Már csak a felső értéknek kellene visszaállnia Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Szia Bogárka!
Akkor majd kérdezlek én!!! Kép
Egyébként tök vicces, én már a 20-on nagyon szomorkodtam, hogy nem leszek soha többet tinédzser!!!Kép Kép
És akkor is az az ember vigasztalt, aki most is fog...a férjem. Akkor még csak pasi/haver...épp mikor mi...
Mindenkinek szép napot!
Kezd kisütni a nap!!! Ma lesz egy nagy sétánk!!!! HURRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ!
És holnap már HÉTVÉGE!!!! Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Green,

akkor, ha a nyákdugó távozik, a méhszáj is nyílik? Tökjó lenne! Ma reggel egy nagyobb adag is búcsút vett tôlem, meg este volt egy-két erôsebb összehúzódás, egy reggel is, úgyhogy nagyon remélem, hogy lassan komolyra fordul a dolog.
Neked mikor is ment el az-amire-azt-hitted-hogy-nyákdugó?

Oxi,
lemaradatam a levelezô listáról, Hogy is kell felkerülni, Bocs, szita az agyam Kép

Bogárka,
szerintem azért ne szoktasd le a lánykát a délutáni alvásról, fôleg a saját és a picur érdekében. Az, ha néha kihagy egyet-egyet, még nem leszokás, nálunk is elôfordul. Viszont vitathatatlan elônye, hogy tényleg nem kell az esti elalvással sokat bíbelôdni. Hát igen, valamit valamiért!

Figyuzzatok,
valaki írja már meg a mobilszámát (privátban, ha itt nem akarja), hogy tudjak küldeni egy üzit, ha netán véletlenül megszületik ez a gyerek! A férjemet nem biztos, hogy megbízom, hogy írjon be ide, elég lesz neki Ábelt istápolnia, míg hazajövök.

Csokoládé
Bori 40+5
borri

Bori ! Szerintem igen , vagy tévednék ? Talán hétfőn , de ezek szerint nem az volt .

Kép
Kép
greenolive

Borri: Bemásolom a tegnapi üzim:
Akit érdekel: Megvan a levlista, a következő címen éritek el:
http://safranek.humantelex.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/baba

Angol, de szerintem érthető Nem volt kedvem-időm fordítani.
A subscribing to Baba címszó alatt lehet feliratkozni Így ha nem megy a babanet, akkor is megvagyunk valahogy

KépKép
oxigen
Györköny

Bkriszta!

Szerintem is sok.
Én is kb. 15-tel kevesebbre gondoltam.

Valaki írta régebben, hogy van egy olyan vaspótló tabletta, hogy AlfalfaC lucerna, és cékla tabletta.
Én vettem, mert elfogyott a vastablettám, és dokihoz majd csak a jövőhéten megyek.
De ezen nincs feltüntetve, hogy vaspótló lenne.
Biztos, hogy az?

Beszereztem a szülés közben használható homeós cuccokat is.
Az ajánlóban azt írják , /pl. Arnica C30-ról/ a vajúdás kezdetén egy adag.
Mennyi az egy adag?
Darabszámot nem írnak.
Ugye nem az egész tubus?

Pipocska 34+0Kép

Ja, és örömmel tapasztalom, hogy innen nem vágott ki a társalgó.
A nyári babáknál újra be kellett regisztrálnom, úgyhogy ott új felhasználóként kezdem előlről.

Kép
Kép
pipocska

Szia Pipocs,

homeopátiás bogyókból a felnôtt egy adag 5 golyó.
Az alfalfa a lucernát jelenti, ami ténylg az egyik legjobb vasforrás. A C vitamintól meg jól felszívódik. Én is ezt ettem. Amúgy tényleg hülyeség, hogy pont ezt nem írják rá.
Itt a fele társaság új meg kezdô felhasznló lett a múlt héten, úgyogy ne búsulj!

Green,
ennek utána kell néznem, furdal a kíváncsiság!

Bori
borri

Pipocs!
5 bogyó, ha Boiron féle nagy golyósat vetted...Ha pici bogyós Remediád van, én abból töltök egy jó 6-8-10 szemet a kupakba, és azt tolom...
Arnicán kivül jó még a Hypericum C30-as és nekem csodát tett a Bellis Perennis szintén C30.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Green,
utánakerestem, tényleg tágulni kezd a méhszáj elvileg, ha elmegy a nyákdugó. Jaj, de jó! Sôt, azt írják többen, hogy 12 órával utána általában beindult a vajúdás. Jaj, még jobb! Akkor már ma délután... De a Vera szülésznô azt mondta, hogy átlag 72 órán belül indul el. Az 3 nap. Jaj. Na mindegy, szerintem hétvégén mindenléppen meglesz. Egész jó kedvem lett, megyek is teregetni.

Oxi,
köszi, már meg is találtam!

Bori
borri

Borri!
Szám járna, ha lenne emailcím, amire küldhetem. Kép Ha már úgyis kollegák vagyunk. Kép

Eszter ma 7ig aludt, és a kutya is. Kép Ezért sem voltam ma első itt.

Finisesek!
Nagyon drukkolok, hogy előrukkoljanak már a picinyek, de úgy látszik, még kéretik magukat! Akkor : nnaaa, bújjatok ki gyerekek, gyorsan és kevés fájdalommal. Kép Come on guys!!

neet
neet

Borri!

Én is írnám a számomat de annyira titkos vagy,hogy nincs emilcímed!A levelezőlistára meg nem tudom,hogy hogyan kell írni!HELP!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Meg nem olvastam vissza,mindjart megteszem,de

BE VAGYOK SZ.RVA!!!!!KépKépKépKép

Reggel voltam a laboreredmenyemert es a feherje + a vizeletembenKép Dokim azt mondta,holnap menjek be vizeletellenorzesre.Uuuuuugy feeeeeeeeelek!!!Az tuti,hogy egyre jobban vizesedek, a vernyomasom eddig olyan 110/80 volt,remelem,hogy nem vagyok toxemias....

Volt ilyen valakinek?

NagyonmegijedtKriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Bori!
én is nagyon drukkolok!!! És ez a sok jaj a mondataidban is arra utal, hogy hamarosan itt a bébi!!!!Kép
Zsanci, az amatőr szintakta-szülésznő Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta!
Nekem is volt ilyen sok-sok fehérje, de nekem nem volt magas vérnyomim. A legmagasabb 100/70 volt, tehát az én dokim nem nagyon izgult rá a dologra...
De itt van Oxi, asszem neki van most ilyen gondja...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta: Az látszik az eredményeden, hogy Vizelet fehérje: (+), de nincs mellette csillag? Mert akkor nincs gáz, csak minimális és majdnemhogy normális az eredmény. Amíg a vérnyomid nem megy 150 fölé az alsó érték 100 fölé, addig nincs baj. Ne parázz Kép Én is tiszta víz voltam, de végül ma reggelre már jobb. Kép

Jucus: Levlistára úgy tudsz írni, ha írsz egy levelet a baba(kukac)henna(pont)hu címre, akkor minden listatag megkapja, aki feliratkozott. Csak arról a címről tudsz írni, amivel feliratkoztál Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Borri, Green !

Jesszusom, ezek a porontyok hogy szivatják a mamijukat!!!! Tessék előbújni, irrgumburrgum....

Képzeljétek, ma reggel azt hittem félálomban, hogy találkoztam a hírös nyákdugesszal, aztán most egyre biztosabb vagyok, hogy csak egy adag amolyan méhszáji folyás távozott kicsit barnára szineződve a vizsi miatt....
Hála jó égnek, mert nem akarok még áprilisban szülni...

Kipróbáltam a levlistát, szupergyors és működik, bebeeeee OXI!!!!!!!! Királyság!!!!!!!!!

Na, megyek takarítani pöttyet.

Ada
ada007

Kriszta!

Tényleg csak akkor van baj, ha az eredmény mellett csillag van, abból is legalább kettő (egy csillagnál kívül van a határértéken, de még nem vészes). A 110/80 vérnyomás meg teljesen normális!

Ada!
Csak óvatosan azzal a takarítással, nehogy áprilisi szülés legyen belőle!

Na én megyek egy kicsit lustizni!

Manóka 36+2

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok! Találtam egy nagyon jó babaoldalt az Interneten. www.intertstore.hu Már többször rendeltem tőlük, lehet telefonon is és másnapra kiszállítják a terméket. Rengeteg babafelszerelési terméket árulnak. Mi a mérleget is tőlük béreltük. Végre nem kell a picivel a dugóban ülnöm és a férjemet is megszabadítom a vásárlás nyomasztó gondolatától! Én nagyon meg vagyok elégedve velük, príma ügyfélszolgálat úgyhogy bátran ajánlom másnak is! Üdv. Kornélia
UI: én sem értek azzal egyet, hogy még mindig fizetni kell az orvosnak a szülésért. akkor minek fizetjük a TB-t? milyen furcsa világban élünk!!! Kitartás mindenkinek!
kornélia9

Borri, Zsanci!

Köszi a segítséget!Kép
Azért értetlenkedtem, mert amikor az oscillococcinumot szedtem, hogy nehogy elkapjam az influenzát, az olyan kisebb dobozban van, de abból az egész tubust be kell venni, és gondoltam, hogy ez más higítás, lehet, hogy ennél is.
Arnicán kívül vettem még Cimicifugát, Gelsemiumot, Delphiumot, Cocculinet, Bryoniát, és Sepiát.
Gondoltam ártani nem árthat, úgysem tudom melyik tünetcsoport fog illeni rám.
Ez a Belis Perennis milyen csodát tett?
Róla még nem hallottam.Kép

Szerdán megyek dokihoz.
Remélem Picurkó befordult.

Kép
Kép
pipocska

Kriszta! Hány hetes is vagy?
Sógornő esete: harmincvalahanyadik héten magas vérnyomás (de majdnem 180) + sok sok fehérje, be kellett feküdnie, aztán kiengedték, de kapott 24 órás vérny.mérőt, ami rá lett szerelve. Nem volt gond, picit előbb szült (38.elején), azóta sincs gond. SZóval ne izgulj!!Drukkolok!!!
neet
neet

Sziasztok!!

Mar jol kibogtem magam,most kicsit jobb.

KOSZONOM a gyors valaszokat es megnyugtatasokatKép
Ennyi van: U kval. feherje: (+) es nincs csillag.
Meg a leukocyta is (+).Ez gaz?

Ami csillagos: WBC,MPV es Se ALP, de ezek sem ternek el nagyon.

Mindenesetre azert jo,hogy megnez a doki,nem?En orulok neki.

Visszaolvastam:
ManokaKép

Szerintem vannak elojelek.Pont az,hogy jobban vizesedek,sokat pisilek-erzem,hogy lennt van mar a feje Akosnak,es eleg sokat gorcsolok,meg fajok,mintha megjonne,-de a szuleszno szerint ezek nem joslok.
A dokim Dr Nyulasi Gabor.Nagyon meg vagyok elegedve es teljesen megbizok benne.Juniusban volt egy miss ab-om,es ahogy akkor bant velem,-nagyon jol esett.

AdaKép
Igen-igen,megyek veletek szulni 05.05-enKépKépKép

ZsanciKép
Mi nem jartunk elokeszitore,igy egy szulesznot sem ismertem.A dokimat kerdeztem meg,hogy kivel szeret dolgozni,igy esett T.I-re a valasztasom.

ZanzaKép
DRUKK:o:o

BogarkaKép
Igen,en vagyok a nyari topikbolKépKép

OxiKép
GRATULA a jo vernyomihozKépKép
Ha minden igaz,jelentkeztem a levlistara.

BoriKép
DRUKK-DRUKK-DRUKKKépKépKép

IldiKép
Elolvastam a szulestortenetedet.Nekem mindenki azt mondja,hogy elso szulesnel "kotelezo" a gatmetszes...
Neked ki volt a dokid?Es mennyit kert?

Ja,igen, a celido majus 12,dokim Dr Nyulasi es maradok a szulesznonel,mert egyreszt jobb otletem nincs,de ami meg ennel is fontosabb,szimpatikus es megnyero volt.Aztan majd lesz valahogy...

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

NeetKép
Tegnap toltottuk a 36. hetetKép
Orulok,hogy a sogornoddel minden rendben!!!

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Gyerekek,
ki találja ki ezeket a homeós neveket? Mintha egy Harry Potter könyvet olvasnék. Mit szól ehhez a Mágiaügyi Minisztérium?? És ezek miért jobbak, mint a sima gyógyszerek? Én még sose találkoztam homeopata dolgokkal, szerencsére simával se kell sűrűn, de azért most már kíváncsi vagyok. Kép
neet , a tudatlan
neet

Bkriszta.
És vizesedett is rendesen. Az abszolút sómentes diéta asszem neki bevált. Akarsz vele értekezni? Aug.ban szült, még biztos emlékszik. Kép
neet
neet

Pipocska!
BellisPerennis a "medence környék Arnicája", tehát pont ilyen szülés utáni gondokra, sérülésekre van...Nekem tényleg nagyon sokat segitett, 2 nap alatt egészen összekaptam magam, sztem emiatt. Persze én szedtem mást is...nagyjából mindent, amit te felsoroltál...Kép Én semmit nem biztam a véletlenre, az első szülésemből okulva...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bkriszta !

A leukocyta : genny . Vmi apró fertőzés lehet , vagy folyás miatt vagy ilyesmi .

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: