Talihoz: szóval akkor bent találkoznánk? Akkor viszont nem jár a csoport kedvezmény, nem? Nem mintha azon a 100 Ft-on múlna. És be kell jelenteni előre, hogy mennyi időt marad az ember vagy utólag kell fizetni?
Csirkesz,
Boti nagyon neki lendült az elektronika megismerésének.
Munkahely: közepesen nagy, 130 belső dolgozó + üzletkötők.
Babapiskóta: a Biscuti tényleg aranyáron van, 800 Ft egy csomag. Hagyományosat már adtam Márknak 1-2-szer, szereti dörzsölni vele az ínyét, enni nem nagyon tud belőle, mert amikor elázik, elveszem tőle, így a sok "káros" anyag sem jut belőle bele.
Redit,
nagyon kis huncut Bálint!
Orsi,
édi a két kiskrapek, hogy bírsz velük? Könnyű őket megkülönböztetni?
Nikk,
köszi, majd megnézem a rizspépet.
Liv,
Dávid nagyon ügyi!
Játék: minden nagyon érdekli Márkot, ami nem játék, imádja pl. az ásványvizes üveget, újságokat, fém keverőtálat stb. Sok mindent a kezébe adok, hogy ismerkedjen velük, csak akkor kell résen lenni, amikor a szájába venné őket.
Egy fejlesztő gyakorlatot már javasoltak nekem, érdemes labdára fekteni hassal a gyereket, persze közben tartani is, és görgetni rajta. A védőnő szerint meg segíti az idegrendszeri fejlődést, ha az ember kicsit "dobálja", fejjel lefelé lábánál fogva felemeli majd óvatosan leteszi. Elsőre vadnak tűnik, mi már óvatosan kipróbáltunk 1-1 dolgot és rötyögött a kis gazember. Most már elég jól lehet dögönyözni is őket. Márk imádja megcibálni az ember arcát, haját és most már elég szépen megtanítottam neki, hogy nem cibálunk, hanem simogatunk.
Múltkor meg ordított és elkezdtem suttogva beszélni hozzá, erre abbahagyta az ordítást és kagylózott, hogy mit mondok.
Na mentem vasalni.
Macsek