A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Beszti
Igen igy lenne,vedekezes de meg mindig nem jott megKép
Mind1!

Mindenkinek nagyon kellemes hetveget!!

Krisztinka
kriszti

Kedves Lányok!

Köszönöm a vigasztalást. nagyon kdvesek vagytok. valójaban nem 4 hónapja hanem 2000. júliusa óta szeretnénk gyereket. egész életemben tragédiák és csalódások értek, mindig erõsnek kellett lennem és ez rányomta belyeget a személyisegemre. miert kell meg ezeket is atelnem nekem? es meg miket kell majd? igy nehez optimimstanak lenni.

de mire hazajön a ferjem összeszedem magam, sajnos vele nem tudok elutazni kikapcsolódni, mert (tul) sokat dolgozik + tanul. a munkahelyemen is egyre rosszabb minden: a körülmenyek, a hangulat, a munka. de igy hogy valtsak, hisz ha összejönne a baba nem tudnam a próbaidõt ledolgozni. és ertheto hogy egy gyesre készulo kismamát nem vallal fel egy új munkahely és ha próbaidõn táppénzre mennék kirugnának. és mar 2000. óta ez van.

jó hétvégét: Marcsi
Marcsi

Doris!

Itt a válasz, remélem publikusnak minösíthetö:
(véletlenül a "friss"-be is elkültem Kép, bocsi, ne direkt volt, csak éppen az is nyitva volt, olvasgattam, aztán oda sikerült...)

Szia Doris!

Nem is tudom, mit irjak.
Jogos a doki kérdése az átjárhatóságról, de szerintem a válasz kiolvasható a te kérdésedböl (miszerint pl. az endó diagnózisához sem kellett lapar).
Lehet, hogy feleslegesnek tartotta az endó kezelését szurival (bár, ha jól tudom, ezt szokták csinálni). Valahonnan az rémlik, hogy ilyenkor a mielöbbi teherbeesést is szokták javasolni. (Nem feltétlenül a menzesz leállitását.) Viszont ha igy van, akkor a szuri tényleg "rontott" a teherbeesés esélyén.
A fogamzásgátló-abbahagyásának kérdését én sem értem, hisz biztos azért hagytad abba, mert gyereket szeretnél, és arról nem tehetsz, hogy az endó diagnosztizálásig nem estél teherbe.
Ez a mobilszámmegadást már én sem értem. Igyekszem a legjobbat feltételezni: tényleg segíteni akar.
(Az én dokim is csak hónapok múlva adta meg a mobilszámát...)

A babóca jól van. Már egy ideje érzem, hogy motoszkál (csak azért, mert tudom, hgoy mit kellene éreznem, a fiamnál még nem tudtam...). A napokban elkezte a nagyobb tornát is. Sajnos csak egyetlen egyszer volt hasfalon keresztül is érezhetö, ugyhogy a férjemnek se tudtam megmutatni. Na mindegy, ami késik, arra várni kell...

Beszti
Beszti

Doris!

Ja, E. ott a topicban válaszol.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kedves Lanyok!

Sajnalom, hogy en csak ilyen ritkan tudok jonni, bar ha jonnek se tudnek mit mondani max azt hogy meg mindig semmi. Nalunk ugyanis meg egy egyszeru vervetelert is imadkozni kell a doktornak, hogy elkuldjon vagy hogy veletlenul fogadjon, kicsit le vannak maradva mindennel.

Marcsi! Szeretnek irni egy par sort Neked maganban csak hogy tudd nem vagy egyedul es vannak meg akikkel rossz tortenik. Add meg a cimed vagy irj az enyemre vasorru@mailbox.hu

Kellemes hetveget mindannyiotoknak!

Edina
edina

SieN!

Úgy tûnik, megalapíthatnánk a 29 éves magas prolaktinosok klubját (én jan. 4-én voltam 29!!!)
A Bromo-bol felet kell szednem. Az elején egy-két napig kicsit szédelegtem, de lehet, hogy azért, mert alig bírtam aludni. Aztán elmúlt. A múltkor azt mondta a dokim, hogy ha bírom, felemelhetném egy egészre is, de ha rosszul vagyok, vegyem vissza. Mivel kicsi volt a normálistól való eltérés, azt gondoltuk ki a férjemmel, hogy maradunk a félnél, és ha a vérvétel majd azt mutatja ki, hogy ez nem elég, akkor növelünk. Inkább, mint hogy olyan rosszul legyek, hogy egyáltalán ne bírjam szedni. Jan. végén meglátjuk a továbbiakat...
Tapasztaltak!
Mit jelent az, ha a menstruáció elõtt 3-4 napig nagyon enyhe, de nem barna vérzés jelentkezik?
Van valaki, aki közületek még a Sote I-re jár?

Kicsit irigy gratula a babásoknak, a többieknek pedig hajráááá!

Mindenkinek jó hétvégét

Másikviki

U.I.:Mostanában Erazmusz már nem válaszol? Végleg megsértõdött a korábbiak miatt?
másikviki (m&aacut

Beszti,
Koszonom a "torteneted". Azt hiszem most beloled fogok egy kis erot meriteni. Sajnos mostansag legalabb olyan ketsegbe vagyok esve mint a fiam szuletese elott, hogy en keptelen vagyok therbe esni. Utalom, hogy a testemben olyan dolgok mennek vegbe amik felett egyaltalan semmi konrollom nincs.
Kulonben tudod, hogy most kislanyod vagy fiad lesz?

Doris,
Hat eleg furcsa levelet irt ez a Dr. Elek. Azert egy dologban egyetertek vele. Az injekciozast egy kicsit felesleges dolognak tartom, legalabbis azelott, hogy megbizonyosadtak volna a petevezetok atjarhatosagarol. Mert ugyebar ha osszenoveseid vannak, akkor azok meg is maradnak, meg ha az endo el is mulik. A csokoladecisztat tapintas/UH utjan is fel lehet fedezni, az osszenoveseket azonban csak laparral esetleg HSG-vel. A fogamzasgatlot nem tudom miert irta - az injekciokura tulkepp. valahol fogamzasgatlas is. Nem?

Marcsi,
Teljesen megertelek. Valahogy az az ember erzese, hogy az eletet uresbe tette es csak var, var es var valamire/valakire (babara). De meddig? En mar kb. 3 eve szeretnem a melohelyem otthagyni, de a gyerekugyek miatt ez egyszeruen lehetetlen. Nalam meg az is bejon, hogy szeretnek mar hazakoltozni, de a parom meg egy kicsit maradni akar. Namarmost gyereket nem lehet ugy csinalni, hogy az erintettek ket kulonbozo foldreszen vannak. Szoval en is turelmetlen vagyok, es nem ertem, hogy masoknak miert olyan egyszeru az elete az enyem meg miert ilyen komplikalt. Aztan eszbe kapok, hogy mindenkinek vannak problemai, nehezsegei. Errol szol ez az egesz.

Jo hetveget mindenkinek,
Cipomama
Cipomama

Halihó,

jó sokat írtatok, alig gyõzöm olvasni. 1. miért sértõdött meg Erazmusz? Azt hiszem errõl lemaradtam. Valaki elmesélné?

Eni, te melyik napokon szeded a clostyt, és mennyit?

Marcsi, sajnálom hogy megint megjött. Ha mind a ketten egészségesek vagytok, akkor szerintem a stressz az oka. Már régóta próbálkoztok, és ha nem tudsz lazítani, akkor baj lesz. Ma nálunk is depizés volt, pedig még meg sem jött. Egész délután beszélgettünk, és egy csomó dolgot elmondott a párom. A félelmeit, bánatait, kétségeit. Olyan megható volt. Szerencse, hogy õk itt vannak mellettünk! Fel a fejjel! Ha nem jön össze, akkor majd az inszem sikerül.

Alice, összegyûlt a könny a szememben. Azt hiszem, ezt már nem lehet megbeszélni. Cselhez kell folyamodnod. Félidõben: "már nem vagyok fogamzóképes, nem kell vigyázni" vagy valami hasonló. Tudom, hogy nem szép dolog, de azt mondtad, örült neki. Hátha most is így lesz.

Sien, bárcsak igazad lenne és gyorsan eredményes lenne ez a tapolcai látogatás. Mikor nézik újra a hormonszintedet? Remélem segít ez a bromo gyógyszer.

Éva, örülök hogy megint itt vagy. A híreid jók, legalább történik valami. Szorítok nektek.

kellemes hétvégét mindenkinek
Lora

Lora!

Nem tudjuk, hogy mi van E.-vel, csak már olyan rég nem jelentkezett, sokan várnak a válaszára. (Bár legutóbb is irta, hogy nagyon fáradt, amire nethez jutna...)
Remélem, semmi baj vele, és nem is sértödött meg.

Beszti
Beszti

Alice
Ha ez igy van akkor a Ti kapcsolatotokba nincs egyenjogusag. Kép
Igy eloszor-e teren kell rendet rakni, es ehez nem is kell hogy a gyerek szo szoba jojjon. Szerintem az nem fer hogy egy kapcsolatban az egyik fel meg a velemenyet se fejezheti ki normalisan mert lehurogjak (atmegy allatba a masik). Kép
Melinda

Egy kis ismetles, de mindenkinek ajanlom Kép

[url=http://www.szexinfo.hu/news/fullstory.php/aid/21.html" TARGET="_top]http://www.szexinfo.hu/news/fullstory.php/aid/21.html[/url]

Kellemes Hetveget Mindenkinek

Pusz Melinda
Melinda

Edelweiss, kérlek javíts ki a listán. 16 ciklus 1 nap

Melinda, nagyon jó, elolvastam.

Megrendeltem a neten Dr Elek Csaba a fogamzóképesség zavarai címû könyvét. 580 Ft, + szállítási költség. Ha kártyával fizetsz, akkor 328 Ft, ha szállításkor, akkor + 428 Ft. (www.uhu.hu, itt a szakkönyvekbõl az orvosit kell választani, és rákeresni cím, vagy szerzõ lapján. Így hamar kidobja)

Lora
Lora

Jó reggelt leánykák!KépKép
Remélem mindenkinek ragyogóan jókedve van, az esõs idõ ellenére!!!KépKépKép

Nekem még mindig semmi, 5. napja késik, cicjeim fájnak, a hõm már több mint két hete 37,2 és 37 között van, mostanában tartósan 37,1.

Ma délután megveszem a tesztet, holnap reggel megcsinálom.

50-50 % esélyt adtam magamnak, hogy pozitív vagy negatív legyen...
annnnnnnyiira kíváncsi vagyok....

Hát ezek vannakKép

Ancsi
Kép
Ancsi

Sziasztok LányokKépSzép jó reggelt mindenkinekKép
MarcsiKép
Nagyon sajnálom, hogy annyi szörnyûségen kellett keresztül menned melyekre utaltál... Tudod, van úgy, hogy az ember nem látja az alagút végét de hidd el mindíg van kiút csak nagyon nehéz a sok rossz mögött meglátni a jótKépKép Nálunk nyugodtan kiöntheted a szíved, segítünk ha tudunkKép Írhatsz magánban is ha kedved vanKép Fel a fejjelKépKép
BesztiKép
Köszi az értékelést, magánban nem kaptam meg a választ, így örülök, hogy ide másoltadKép Az innyekció adott szituban tényleg rontja a teherbeesés lehetõségét, de én úgy vettem ki az orvosom szavaiból, hogy össze kell zsugorítani az endot mielött teherbe esnékKép Remélem sikerültKép
Izgi lehet érezni a Babocska mocorgását, jó babavárástKépKép
CipomamaKép
Neked is köszönöm az értékeléstKép Látom, kissé csüggedezik a hangulatodKép Fel a fejjelKép Össze fog az jönni de megértem a szomorúságodKép Magánban fogsz még válaszolni? Csak azért kérdem mert ha nincs rá idõd, akkor ide írogatom Neked a válaszaimat..Kép Puszi Cipócskának is és drukkolok, hogy mielöbb sikerüljön a másodikKépKép
AncsiKép
Szorítok nagyonKépKép
EdelweissKép
Milyen lett az eredményed?Kép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok lánykák!

Felteszem ide a mai listát. Ha valakinek nem stimmelnek az adatai, szóljon, jó? Csak kutyafutában bírtam elolvasni, amit írtatok. Ha valami nem jó, javítom.

Remélem mindenkinem jól telt a hétvégéje! Kép
Van új pocaklakónk??? KépKép

<pre>
Kisvuk 4c 52 cn Svájc 27 év
Indigo 2c 42 cn Budapest 25 év
Doris 10c 41 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 38 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 38 cn Adács 27 év
Gabó 31c 36 cn Miskolc 27 év
Edina 11c 33 cn Coimbra 23 év
Klari 8c 32 cn Budapest 31 év
Szami 11c 30 cn Budapest 30 év
Lora 15c 29 cn Várpalota 25 év
Sien 16c 27 cn Budapest 29 év
Edi 10c 26 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 20 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 19 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 18 cn Szeged 32 év
Monchy 7c 18 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 16 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 16 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 15 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 13 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 12 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Orsoly 2c 6 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 5 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 4 cn Budapest 27 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok Lányok !

Múlt héten megtörtént párom vizsgálata. Sajnos az eredmény nagyon rossz lett. Újra meg kell vizsgálni Õt, mert gennyesesedést vettek észre. Nagyon elvagyunk keresedve, igazándiból fogalmunk sincs, hogy mi ez. Jövõhéten újra kell vizsgálni. A dokim azt mondta, hogy két hónapig most nem lehetek terhes, mert ki kell kezelni a páromat. De egyáltalán ki lehet? Mi van akkor, ha egyáltalán nem lehet közös babánk? - nem élném túl -

Szami
Szami

SzamiKép
Sajnálom, hogy a Párod eredménye rossz lett de ne szomorkodjKép Az én Sógoroméknál is tapasztaltak ilyen problémát már évekkel ezelött. Antibiotikummal és még valami mással is kezelték néhány hónapig. Nekik is javasolták, hogy amig nem lesz negativ a lelete addig ne próbálkozzanak. Aztán amikor negativ lett akkor sikerült a Helgi komaKép Utána is folytatódott a problémályuk amit újra kezeltek majd a következõ "negatív" lelet után sikeredett Ádi komaKépKép
Ne csüggedj, biztosan kezelhetõ a baj csak még egy kis türelemre lesz szükségetekKép Fel a fejjelKépKép!!

doris

Szep jo reggelt!Kép

Tudom mar jo sokan nem ismertek de sajna nagyon regi topicos vagyok.Talan mostmar lesz idom bekukkantani mindennap.
Udv minden ujnak,rovid itt tartozkodast kivanokKép

Ancsuuur
Meg a szivem is nagyobbat dobbant amikor olvastalak ma reggel!!Nagyon szoritok nektekKépKépKép
Gondolok rad holnap reggelKép

Igazibol nekem is van valamim amit szeretnek elsokent veletek magosztani.
Az ujak nem tudjak de nagyon rossz par honap all mogottem-majdnem elvaltunk-de tul vagyunk rajta.
A bekules pedig olyannyira sikerult,hogy 17 honap utan bekoltozott a pocimba a 3. babankKépKépKépKép
ma reggel egyertelmuen 2 csikos lett a tesz.Eleg vacakul is vagyok par napja,a melleim pedig mint ket dinnyeKépKép

Meg jovok

Puszi Krisztinka
kriszti

KrisztinkaKép
Örülök, hogy helyre jöttek a dolgok a Párod és KöztedKépKép Szívbõl gratulálok a BabucihozKépKép Mikor mész orvoshoz?

doris

Krisztinka !!

Nagyon, nagyon gratulálok !!! Kívánok neked gyönyörû, egészséges kisbabát, és boldog kilenc hónapot !!

Doris !

Köszönöm a bátorítást. Azt nem írtam az elõbb, hogy úgy mentünk el a vizsgálatra, hogy elõtte való nap lázas volt, mert megfertõztem õt egy jó kis vírussal. Abban is reménykedünk, de csak nagyon picit, hogy hátha ez is befolyásolja az eredményt !

Szami
Szami

Szija Doris

Koszonom szepnKépHat jol megtrefalt minketKép
Meg nem is igazan fogtam fel,annyira nem szamitottam mar ra azt gondoltam ha a puregonnal nem sikerult spontan kizart,hogy osszejojjon,err tessek itt vanKép
A Margitosban is irtam nekd ha van idod gyere at legysziKép

Pusssssz Krisztinka
kriszti

Sziasztok!

Krisztinka! Hatalmas gratula!!!!!!!

Lora
A clostyt 2.-5. napig szedtem 3x1 szemet.

Ha jol emlekszem, Ancsi, te kérdezted a hömet (nálam hiányzik fél nap az archivbol) A hétvégén 37,3 -37,2 körül volt. Mivel az ovi elött is 37 körül volt, semmi ötletem, jo-e.
Neked viszont nagyon szurkolok, a holnapi teszthez.

Eni
Eni

Szami!

Az redmeny lehet szinte hetrol-hetre valtozoKépLesz az sokkal jobb isKépKépNe aggodjKép
Kitartas!!

Doris

Elfelejtettem irni,hogy penteken megyek dokihoz de ma felhivom mert ha egyutt vagyunk ici-picit verzekKép
De nem aggodom tudom,hogy nem lesz semmi baj!!!KépKép

Krisztinka
kriszti

SzamiKép
Lehetséges, hogy az is befolyásoja.. Ne idegeskedjKépKép
KrisztinkaKép
Átnézek oda isKépVigyázz MagatokraKép

doris

EGYETLEN, DRÁGA KRISZTINKÁM!!!!! ANNYIRA-ANNYIRA, DE ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!!!! GRATULA!!!!!
Még a szõr is felállt az összes bõrfelületemen, és a könnyem is kicsordult a hír olvasatán....KépKépKép

Nem tudok mit mondani....

....hát csendben örülök Nektek!!!Kép********

AncsiKép
Ancsi

Ancsur

Uuugy vartalak!KépKépKép
Draga vagy,koszonom es bizom benne,hogy megerdmejuk ot na meg persze azt is,hogy nincs gond mert van egy pici verezgetesKép
ma megyek a dokibacsihoz,megnezzeuk!KépKépKép
Holnap isszonyatosan fogok erted izgulniKépKépKépKép
Veled leszek lelekbenKépKép

Krisztinka
kriszti

Sziasztok!
Kisütött a nap, és érkeznek a jobbnál jobb hírek is!!!
Krisztinka!!KépKépNagyon örülök, hogy végül ilyen jól sikerült a kibékülés!KépKép Kívánok nagyon sok boldog percet az új babócáddal a pocidban!!
Ancsiii!Kép Szerintem tuti, hogy nálad is baba van a dologban!Kép Nagyon szorítok holnap reggel a két csíkért!
Másikviki! Én most hétvégén emeltem fel a Bromo-s adagomat 2x1 szemre. Szerencsére nem vagyok rosszul tõle. Én kb. két hét múlva megyek vissza a dokihoz és szerintem akkor lesz kontrol vérvétel is. Én mindenesetre nagyon bizakodó vagyok.Kép
Lora!Kép Remélem túl sok ciklusba már nem húzzuk át egymást!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sien!
Ari vagy, hogy megelõlegezed nekem!Kép
Hát izgulok én is...kezem-lábam remeg, de félek a pofira eséstõl is...

Krisztinka, drága!Kép
Nem is hittem volna, hogy ilyen jó hír vár ma ittKép
Nem tudok betelni Veled!!!!!KépKép
Gabó tudja már?????

Remélem a vérezgetés nem lesz komoly, tessék feküdni, de fõleg dokihoz menni!
Szorítok, hogy minden oké legyen!!!KépKép

Jajjj, úgy örülök!KépKépKépKépKépKépKép

Ancsi
Ancsi

Kriszti!!!!

Szupeeer!!! Tudod, engem se sokan ismernek már itt, nem is olvasgatok mostanában annyit erre, ahogy a régiek lassan mind eltûntek, de valahogy éreztem -vagy csak a neveket lestem a listában?- hogy ma be kell néznem!
Nagyon-nagyon gratulálok! Ne hagyd magad a dokinál, vigyázz magatokra!

Ancsi! Neked pedig nagyon szorítok a holnapi teszthez!!

Ildi

Ildi
pildi

AncsurKép

nagyon aranyos vagy,hidd el meg en sem fogtam fel annyira meg voltam gyozodve arrol,hogy 1000%-ig meddo vagyok es ezen mar nem lehet valtoztatni.
Gabonak irtam sms-t de meg nem valaszolt.
Orsoly,MJPucur es a tobbiek sosem jonnek nekik is ugy szeretnem elujsagolnIKép

Este var a doki hat remelem nem lesz gond,tudod csak akkor verzek picit ha egyutt vagyunk napkozben nem.

Szorits nekunk mi szoritunk nekedKépKépKépKép

cuppp,Krisztinka
kriszti

Kriszti!

Nagyon-nagyon nagy gratuláció!KépKépKépKépKép
Nagyon drukkolok Ancsiért, nem gondoltam, hogy te leszel az, akinek ennyire örülni kell majd!
Párod mit szólt? Kép Mert hát igy felrugtátok a "most még nem, védekezünk..."-et!
Azt nem kérdezem, hogy te mit szólsz, mert abban biztos vagyok, hogy a tervek ellenére nagyon örülsz!
Ne aggódj, nem lesz semmi baj KépKépKép, pihenj sokat!

Ancsi!

Az oldalam....Kép
Holnapig nagyon izgulok!

Beszti
Beszti

Szijjjjasztok Lanyok!

Micsoda hir igy kora reggel!!! Krisztinkaaaaa, gratulaaaaKép Ez hihetetlenKép Akkor remelem jarsz vissza kozenk, meg jossz randizni isKép

Ancsi szoritok holnapKép

Beszti: meg annyit a Dorisnak irt valaszhoz, hogy az endot vissza kell szoritani, es csak ugy lehet teherbe esni, akkor viszont javasoltKép Na mindegy, szerintem tok baromsagokat irt dr. Elek.

En holnap megyek dokihoz, a franya mensim viszont lehet megtrefal, merthogy mar 6. napja tart, pedig alt 5 naposKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Pethes Ildi

Te itt!?!?KépKép
KosziKépKépKép

Sien

neked is nagyon koszonom a gratulat!

Ancsi

Gabo most irt,odavan!!!Nagyon aranyos azt mondja ujra erot ontottem bele,hat nem edi!!??KépKép

Krisztinka
kriszti

Orsoly

Nana,hogy itt vagyok!Csak itt mintha ereztek volna es elarasztottak meloval,ki sem laccom belole de ma ez sem erdekel csak percrol-percre boldogabb vagyokKépKépKépKép
Randizni pedig AKAROK!!!!!!KépKépKép

Krisztinka
kriszti

AncsiKép
Azért Te sem vagy "piskóta"Kép Izgulok, és nem tudok a munkára koncentrálniKép Légyszi gyorsan írd meg az eredményt holnapKép Nagyon drukkolokKép
LányokKép Hogy belehúztatok a babásodásbaKépKép

doris

Ma olyan rosszul indult a napom, esett az esö, elaludtam, az autóbusz térdig betakart vízzel, de most, hogy olvaslak titeket... kisütött a nap. Nemcsak az égen, hanem a szívemben isKépKépKép

Krisztinka!!!!!!!!KépKépKépKép
Olyan kimondhatatlanul örülök nektek! KépKép
Nem is tudom mit mondjak, hacsak nem azt, hogy legyetek nagyon boldogok, és vigyázz a picurkára. Tali, Dorisnál lesz kb. 3 hét múlva. Várunk!!!!!

Dr. Fábián megmonda!!!!!!! Ugye? Jót tett az a lézeres lapar KépKépKép

Ancsi,
5 nap az már rengeteg!!!!! Holnapra aztán jó híreket hozzál nekünk! Nagyon drukkolok.

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

Krisztinka!

De jó, hogy elõkerültél!Kép És ilyen jó hírekkel!KépGratulálok!!!KépKépKép Annyira örülök, hogy összejött, nagyon szorítottam neked, amikor olyan rosszul álltak a dolgok. És a párod mit szólt a babához? Most már ugye nem mondja, hogy nem akar mégegy gyereket? És hány hetes vagy? Voltál már dokinál? Azelõtt egyfolytában csacsogtál most meg harapófogóval kell kihúzni belõled a híreket. Tessék mindenrõl részletesen beszámolni.

Ancsi!

Olyan jó, hogy te is újra itt vagy. Te mindig felviditasz minket. És hiányoztak már az Ancsi-Boszor féle jóslatok! Kívánom, hogy holnap 2 csíkot mutasson az a teszt!KépKépKép A nagy "öregek" egyszerre hagyják el a topicot? Nagyon várom a holnapot, olyan izgatott lettem.

Lányok!

Annyira depis voltam ma reggel, de ilyen jó hírek után most egyfolytában vigyorgok. Év elején elhatároztam, hogy nem fogok olyan sokat lógni a babaneten, mert nem tesz jót, hogy állandóan ezzel foglalkozom. Hát óriásit tévedtem. Nélkületek sokkal rosszabb!!! Így is állandóan a baba témán jár az agyam, csak nincs aki vigasztaljon. Teljesen reményvesztett lettem, mióta nem járok ide. Csak arra tudok gondolni, hogy nekem sosem lesz kisbabám. Csak mennek a hónapok egymás után és sehol semmi. Szóval visszatérek közétek, amennyire a meló engedi, hátha akkor nem fogom magam ilyen selejtesnek érezni. Itt mindig akad valaki, aki szól egy jó szót és mindjárt felvillan egy halvány reménysugár.

Puszi, Edi
Edi

Krisztinka,

Gratulálok!, nagyon nagyon örülökKép

Ancsi, szorítok és kiváncsian várom a fejleményeket. Én pénteken vettem egy tesztet, az is kétcsikos lett!Kép A hõm is 37 fölött van, tehát reménykedem.
Pénteken megyek dokihoz, az már tuti lesz.Kép

Mindenkinek szép napot!
Panna
Panna

Sziasztok!

Nem tudom megállni, hogy ne gratuláljak...

Krisztinka!
Ez csodálatos KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Könnybe lábadt a szemem, és a férjem megkérdezte, hogy mi bajom van Kép
Ök ezt nem úgy fogják fel...

Szóval Téged talált meg elöször a gólyám... Kép

Ancsi!
Nagyon szorítok. Kép

És persze mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Kata
Kata007

Krsiztinka!

Gratulálok.

Caldea
caldea

Lányok!
A szorítást mindenkinek köszönöm, remélem használni is fog!Kép
...de azt is remélem, hogy csalódást sem kell okoznom senkinek!!

Már én is olyan izgatott vagyok!!Kép

Krisztinka,
a fülemrõl nem tud lemászni a szám....KépKépKépKépKépKép
annyira örülök!!!!KépKépKép

Edi!
Hát igen, hol vannak már a jóslatok...pedig mennyiszer bejött...babaesõ és ilyenekKép
Milyen rég volt...
Holnap reggel kiderül, hogy Krisztinka erõsen fogja-e mancsimatKépKép

Panna!
Ez nagyon szuper! Akkor már nincs kétely, ugye???KépKépKépKép
A doki csak megerõsítést fog adni!

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Gratulálok rangidõs klubbtáramnak Krisztának: sok boldogságot az új babucihoz, nagyon kellemes 9 hónapot kívánok neked és majd jobban megismerjük egymást a másik topicban.

Ancsi! Hogy bírod ki a várakozást?

De remélem Ancsi, Panna ti is örülni fogtok maholnap.

Lányok!

Ma elhatároztam vidám leszek. Túl vagyok a három nap depin, új reményekkel várom ezt a ciklust. Mind nagyon aranyosak vagytok hozzám és vigasztaltok.

Ti hallottátok, hogy a propolisz jó hatással van a megtermékenyülésre? Erre azt mondta a barátném, hogy a mézet meg a virágport összefüggésbe hozták a bölcsõhalállal. De én tavaly amikor teherbe estem szedtem virágpor kapszulát.

Még el akarok menni peteérést serkentõ nõi tornára, csak várom Helén emiljét hogy kit kell felhívni ez ügyben. Valamelyikõtök nem olvassa a kismama magazint? Ott megtalálható.

Alice?
HOgy áll az aknamunka a párodnál?

Marcsi
Marcsi

Caldea,
De jó hogy látlakKépKép
Mesélj, van valami fejlemény Nálad? Ugye nem az endód jött ki újra?

Ahogy Pucúr mondta az év elején: "érzem, hogy ez az év a mi évünk lesz!" és látod? Krisztinka már zebrás és szerintem Ancsi is jó hírt fog hozni holnapra KépKépKép
Moni
mj

Panna!

Neked is gratula! Annyira nem tértem magamhoz Kriszti miatt, hogy most látom, hogy Te is KépKépKépKépKép

Beindult az a bizonyos esö?????????????????

Kata
Kata007

Na szoval Csajok! Ha megegyszer meghallom valakitol azt a szot, hogy selejtes, hat en nem is tudom micsinalok!!! Ezt szepen tessek elfelejteni, hiszen tudjatok, az optimizmus mar fel siker! Kép

Edi! Fentiek tekinteteben tessek nyilatkozniKép

Krisztinka, aztan mindenrol beszamolni, ha verezgetes van, akkor szexet mellozni, stbKép

pusssz: orsoly
orsoly

EdiKép
Látom Téged is megfertõzött ez a "selejt"-betegség!! Esküszöm holnaptól csókolgatni fogom a selejtes akkukat, töltõket, fedlapokat(szervizben dolgozom)... Ha tudtam volna, hogy a "selejteknek" ekkora szíve meg lelke van.... Szokjatok már le könyörgöm errõl a "selejtes" jelzõrõl!!! Tul.képpen ki számít selejtnek? Lehet, hogy én is az vagyok...? Nem, az kizártKép LányokKép Akik ilyen jó lelkületüek, szeretõ szívûek, törõdõek mint Ti mégis ki ülteti az agyába a "selejt" jelzõt???? Na most felment a vérnyomásom!!!KépEjnye-bejnye!!KépKép Ne bosszantsatok fel, mert a következõ ügyfelemen fogom levezetni a dühömet...Kép
Senki sem SELEJT!!!!!
PannaKép
Remek híreket írtál, szerintem tuti a dologKép
OrsolyKép
Pénteken megyek orvoshoz. Remélem kiderül végre, hogy mennyire sikerült elsorvasztanom az endom. Igazad van, azért kaptam a szurikat, hogy össze sorvadozzon ez a dög.
Nem selejtes Lányok!!!Kép
A tali febr.16.-án lesz nálamKép Eddig jelentkeztek: Viki, Alice, Orsoly, Móni(MJ), Kamilla, Marcsi, Sien, Lotti, Edelweiss(remélem)
A többiek is nyilatkozzanak a témábanKépKizárólag NEM SELEJTES lányok jelentkezését várom!!KépKépKép

doris

Krisztinka,
Nagyön örülök NekedKép és kívánok csodás 9 hónapot!

Magas Prolaktinosok Klubja(MPK),KépKép
Jelentem szedem a Bromot a napi negyed szemet felemeltem félre, mától pedig háromnegyedre! Eddig hála nincs bajom Tõle, folyamatosan növelem, úgy, hogy elsejétõl már napi kettõt kell szednem, ez két naponta negyedes emelést jelent!
Pénteken megyek vérvételre, ahol a rubeola és egyéb betegségek elleni védettséget nézik maj. A dokim adott beutalót, de kb 1 hónap az eredményKép
Pusz:Breki
Breki

Lanyok

igazatok van tenyleg csendes lettem,sokat gondolkodtam az utobbi idoben es sokat valtoztam.
De most megint locsi-fecsizni fogokKép

Szoval apa nem tudja,hat nem is tudom,hogy mondjam meg ugyanis tudom,hogy nem mondja azt,hogy ne legyen csak jobb lett volna meg egy pucit kesobb.nem akarom,hogy kotelezonek erezze.Ez meg egy jo menet lesz,izgulok hogyan mondom el neki,tuti o sem szamit ra.Fogalmam sincs

MJ
Fabian tuti jofej,megmondta,hogy elsore osszejon igaz,hogy nagyon keson lett ovi de elso honapban osszejottKép

Panna

Te miert nem vagy biztos a dologban???

Krisztinka
kriszti

Igen, de még egy valami nyugtalanít. Van egy tünemény kis macsom és eddig minden rendben volt. Imádom és ami a legjobb, õ is imád engem. Csakhát a toxoplazmózis miatt rettegek. A párom már átvállalta a macskaalom és macskaetetés gondját, de én nem tudom megállni, hogy ne simizzem meg! Utána kézmosás, de nem mindig tehetem meg!

Ez nagyon aggaszt, majd az orvosnál (a vérvételnél) kérek egy ilyen jellegû vizsgálatot is.

Panna
Panna

Nem tudom, csak akkor hiszem el igazán, ha az orvos is azt mondja (UH, vérvétel kimutatja). Annyit mondott, hogy érezzem magam terhesnek, hogy vigyázzak magamra, de még igazából (a korai idõpont miatt) nem lát semmit.

Panna
Panna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: