Indigo!Köszi az "aggódást",de nincs semmi gond, csak leléptünk egy kicsit vidékre a szüleimhez, tesóimhoz.Persze körbemutogattuk a 4D-s felvételünket!Nagyon élveztük ezt a jó időt, bár sajnos egy kicsit megfáztam (egész télen semmi bajom se volt!).Annyira nem vészes,mert nem fáj semmim és lázas sem vagyok,de azért nem élvezem. Szerintem a napon való üldögélés után a hűvösebb ház nem tett jót.
Emma!Tényleg mindjárt itt a Te napod!Olyan jó!Én már rengeteget gondolok a nagy napra!Olyan izgi!Tök jó, hogy Neked is bent lesz a férjed és az is, hogy a dokidban és a szülésznődben is megbízol!Ez nagyon sokat számít, én is vagyok mindkettővel!És olyan jó, hogy teljesen együttműködőnek tűnnek és nem a fejem felett terveznek meg akármit is!(Remélem ezt utána is elmondhatom)Ne félj semmit!
Biztos csodálatos lesz, amikor végre először megpillantod a Picit!

Az pedig minden fáradtságot, küzdelmet megér, nem?!
Elkezdted már a málnalevél teázást és az orbáncfűolaj használatát?Találkoztál azóta az Etával?
Sero!Gratula az ikrekhez!
Akinorev!
Tényleg sok a császáros, de ne így készülj, mert akkor Te is könyebben rábólintasz majd.Pedig,ha nem muszály,akkor meg minek?!Te beszéltél már erről az orvosoddal?Én hétfőn megyek hozzá és rákérdezek, bár engem már a szülésznőm megnyugtatott, hogy a dokimnál nem jellemző a sok császár és tényleg, akik ajánlották nekem a dokit, azok rendesen szültek nála.
Üdv és szép napot Mindenkinek!

Megnéztem párunkat és nem csak én vagyok így egyedül. Pl. Orsolynál is ez a helyzet.

)