A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Úgy látszik rendeződnek a dolgok.

Ildi, Noémi nagyon ügyes, remélem ti is jöttök a talira Beához.

Lilypie First Birthday tickers
gerika

proba

Kép

Kép

Karmen
karmen

Erika!

Köszi.Hát,szerintem,mi nem megyünk a talira.Mire odaérnénk,indulhatnánk is vissza,mert enni csak itthon tudunk.Ahogy a lány eszik,az katasztrófa.A férjem dolgozik,így nem tud minket elvinni.
Itt nekem is jobban tetszik.Az index nem az igazi.

Ildi
ildi74

Nekem nagyon hiányzik a babanet Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

MegjöttemKép Tegnap du. hazaköltöztünk.

Dancsi! Köszi, bevált a burkoló, preciz volt és pontosan jött mindig.

Orsi már szalad, cipöben is megtanult járni, sokat voltunk kint az udvaron folyton a 2 kutya után szaladgált, meg dumált nekik.
Elkezdtem ritkábban szoptatni, ö ugyanis sose jött oda hogy akarna mindig én kérdeztem amikor "itt volt az ideje".
Igy nem is aludt be a szopiba kialakult napi 1 alvás, du! (végre) és este már 9kor alszik.
Igaz éjjel van 2-3 szopi még mindig.
Ja és csüt. megjött nekem is számitottam rá hogy kevesebbet szoptatok, igy is szerencse eddig elkerült.

nem tudom hány uj anyuka van, gratulálok nekik!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti!

Nekem is hiányzik.Remélem,hogy visszatér mindenki.Ma a Noémi annyit evett,hogy csak néztem.Úgy örülök.

Ildi
ildi74

Karmen,
örülök, hogy ismét vagy Kép.
Orsi nagyon jó! Végre akkor megy az egy alvás. Eszter is próbálkozik vele.
Mensi: Kép. Ez az élet rendje...

Én nem regisztráltam újra a régi nevemmel, így maradt mindenem Kép.

Ildi,
beszéltünk telcsin, végre Te is itt Kép.
Próbálj Te is belépni a Tfildiko-val.
Szuper, hogy sokat evett a Csajszid Kép. Én már nem erőltetem, általában 4 óra múlva éhezik meg.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi,
részvétem a férjed anyukájának! Kép

Örülök, hogy Noémi végre jól eszik. Tudod, Jozsó is ilyen volt, csak akkor evett ha senki nem volt körölöttünk és csak idehaza, de nagy könyörés, sírás rívás árán. De ez magától megoldódótt, 9 hós kora körül. na, azóta zabál, mint a kismalac, bárhol, bármikor. Kép Kép

Karmen,
akkor túl vagytok a nehezén, mi?

ez vicces, mert nekem is csütörtökön jött meg az elso mensim. Kép Én tök happy voltam miatta, a kellemetlenség ellenére is, mert akarjuk a kistesót.

És nekem tökre lecsökkent a tejem pár hete, egyik napról a másikra, csodálkoztam is rajta nagyon, semmi korábban tutira bevált praktika nem növelte a mennyiséget. Biztos a mensi miatt van.

Mától Jozsó vacsizik is, eddig a vacsi neki a szopi volt, de már olyan kevés, hogy nem húzta ki az éjszakát vele.

1/ Szopik reggel 7-kor
2/ 2,5 dl gyümi + Sinlac reggel 8-kor (ez is jelzi a tejmennyiséget, mert a reggeli szopi után 1 órával farkaséhes)
3/ 2,5 dl husis fozelék délben, majd szopi
4/ 2 db banán Sinlaccal 15:30-kor
5/ 150 ml vízbol tejpép 18:30-kor.
6/ szopi

Szerintetek okés így?
Vendég

Ja és Jozsó is 1* alszik már, mert így általában alszik egyben 3 órát. AMikor még 2-szer altattam/nap, össze vissza aludt, semmi rendszer nem volt, volt, hogy délelott 30 percet aludt, volt, hogy 4 órákat, és akkor persze délután tiszta dila volt. De volt, hogy délután 3-kor aludt be, na akkor este volt zizi a baba.

Nekünk tutira bejött a napi 1 alvás, a déli altatás 3 perc, meg az esti is.
Vendég

PróbaKép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ez "tök jó", a régi nickem meg a régi jelszavam müködik (az új nem), de azért az van odaírva, hogy új felhasználó vagyokKép pedig már 4 éve írok ide a babanetre!Kép
E

ceniko
Szeged

Dancsi! szerintem ez nagyon jó, Orsi messze nem eszik ennyit, kb. a negyede volt ma. Egész nap volt 50ml fözelék+60ml tejpép+2 szopi+100g joghurtKép
Nekem is lecsökkent a tejem, de még a menszi elött amikor elkezdtem ritkábban szoptatni.
Végre kész a lakás már csak kisebb takaritanivaló van. Igaz mire hazajöttünk a férjem a nagy részét megcsinálta

Kriszti! Nekem újra kellett regisztrálni magam

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok

Meli, mi járunk az Ih-s babaklubba és babamasszázsra, ez egyben van, péntek 10-től. Egy védőnő tartja, nagyon rendes, babás kérdésekkel is lehet faggatni.

Szbea, valószínűleg mégse tudunk menni kedden, mert még nem gyógyultunk meg, Virág orra is folyik kicsit. Sajnálom nagyon, hogy lemaradunk.

Gabici, nagyon jók a szülinapi képek.

Ildi, Noémi nagyon sokat ügyesedett és jó a súlya is szerintem.

Gigi
gigi1

KArmen, Ildi! Welcome back!

.:Angi:.
angiszeged

Jó reggelt!

Kriszti!

Meg fogom próbálni.
Utálom az ilyen időt.Olyan szomorkás.Csak tudjunk menni sétálni.

Dancsi!

Köszi.Nem semmi,hogy milyen étvágya van a Jozsónak.Tegnap a Noémi is zabált.De azért mi ennyit nem eszünk.Hány kiló most a Jozsó?

Gigi!

Gratulálok!
Köszi.Szerintem is sokat ügyesedett.

Most jutott eszembe,hogy a doki is jön holnap.Kíváncsi leszek,hogy mit mond a vérképre.Szerintem,nem vérszegény a lány.A vasat nem tudták megnézni,mert a vénájából nem sikerült vért venni.Jól megkínozták.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Karmen, köszöntelek újra köztünk! Komolyan, hiányoztál te is és Ildi is. Olyan fura volt nélkületek.

Ildi, fogadd részvétem.

Dancsi, jól bírja Jozsó a kaját. Szerintem rendeben van így a kajcsi, csak a 2 banánt sokallom egyszerre. Nekem anno mondták, hogy fél, max. 1 banán mehet naponta. De nem biztos, hogy az én védőnőmnek van igaza, mondott már egy-két baromságot...

Köszi a kép-dicséreteket mindenkinek.

Edi még 2x alszik egy nap. Már gondoltam rá, hogy jobb lenne 1 hosszabb alvás a kettő rövidebb helyett, de de. 10 körül annyira nyöszörög és ásítozik, hogy úgy látom szüksége van még a délelőtti alvásra. Gond nélkül el is alszik 5 perc alatt. Akkor csak kell még neki...

Üdv!
Gabici
gabici

Gabici!

Köszi.A Noémi is kétszer alszik nappal.Mennyit alszik az Edi a két alvás alatt?A banánt ő is imádja,napi egy lecsúszik.Ezt szereti a legjobban.

Ildi
tfildiko

Dancsi,
Jozsó 1 éves lesz 1 hónap múlva, sztem adhatnál Neki "felnőttesebb" kajákat is. Darabosabbat pl.
A Sinlacot muszáj adnod? Mert ha tartalmasabbat enne, jóllakna vele és nem kellene adnod. A 2 babán sztem is sok egyszerre
De ez csak az én véleményem, úgy csináld, ahogy jónak látod.
Sztem túl babásan eteted.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kép
20180827120929

Ildi,
9200 gramm, mostanában alig hízik valamit.

Gabici,
a 2 banán miért sok? Allergia miatt vagy miért?

Kriszti,
darabosat nem tudja enni, kihányja. Sajna vannak ilyen gyerekek. A dokink szerint ne eroltetssen, majd eljön ennek is az ideje. A sógornom volt ilyen, állítólag 2 éves koráig kellett neki pépesíteni a kajákat. De ez csak egy rossz szokás nála. Majd nyáron,ha nem lesz ennyi cucc rajta, próbálkozom a darabos kajákkal.

A Sinlac-al mi a baj? Én épp azt hallottam, hogy tök jó, nem allergizál, meg egészséges, tápláló.

Amúgy mindent kap, kivéve lisztes, tejes, tojásos, glutánes dolgokat. Csak mindent pépesítve adok.

Bea,
akkor lesz holnap tali? Ha ilyen vacak ido van, akkor is? Mit vigyünk?
A lisztes, tejes dolgokkal meg akarom várni az egy évet. Mert én is irtó allergiás vagyok minden sz@rra.
Vendég

Sziasztok csajok!
Ne feledjétek holnap tali.Már nagy készülődésben vagyok csak még valami innivalót kell vennem és jöhettek is.
Kis családom is nagy lázba van hogy milyen jó kis buli lesz itt holnap.
Ez a fránya babanet most úgy tűnik műkszik. Talán jobb lenne itt maradni. nem szeressem a változásokat de majd megbeszéljük.
Kármen, Ildi gyertek Ti is. Ildi induljatok el korábban és akkor egy 1,5 2 órát tudtok maradni.
Lányok amúgy nem az 1 hanem a 4 vili van hozzánk közelebb. A cserepessori megálónál kell leszálni.
Mindenkit várok!
Bea
20180827120929

veletek is szórakozik a babanet? Fél órája próbáltam az elozo hsz-t elküldeni!!!!!!!!!4
dancsi1

Szisztok!

CSak próbálok!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

No, üdv mindenkit! Ildi, Karmen!

Ildi: Részvétem! Kép Ügyes a csajod!

Karmen: kivel csináltattátok a burkolást?

No, mi jól elvesztünk, ZOli szerdán dőlt ki, hányt és ment a hasa, közben influenzás lett. Pénteken én is elkaptam az influenzát alig bírtam felkelni. A pénteki vérvétel el is maradt, megúszták a kölykök! Még irtóra köhögök nem hiszem, hogy tudunk menni holnap, nagyon sajnálom. Flóra is belázasodott. De neki már kutya baja. Nem akarom elkiabálni, de Bátor nem kapta el egyedül.

Tünde: Meddig érvényes egy beutaló? A miénk már jó egy hónapos. Kinyúlok,ha nem fogadják el.

Gabici: NÁlunk Bátor alvása teljesen felforduldult. Összevissza alszik. HOl 11-kor már durmizik, hol meg csak fél egykor. Van hogy egyszer két alkalommal alszik egy nap,hol meg egyszer. Teljesen felborult a napirendünk. Ma még nem ebédelt. Kíváncsi vagyok mikor ébred.

Dancsi: Sztem is jó a sinlac, inkább ez mint a tejpép vagy tápi!
Nálunk Bátor 3 napig evett darabosat egyedül, ő tette a szájába, most már lusta enni, nekem kell etetni. Nem mindig tudom eltalálni,hogy mit hajlandó enni.

Enikő:Én útálom a cirkuszt! Nem is viszem egyiket sem. Inkább moziba vagy bábszínházba megyek velük.

Lehet, hogy akartam még valamit, de az mostani éjszakáink borzalmasak voltak.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Látom, kezdünk ide visszatérni!

Tomika étvágya eléggé változó: ha olyan kedve van, nagyon jól esuik, ha nincs, csak köpköd. Mesterien tudja jó messzire kiköpni az ételt és a vizet. És hatalmasakat röhög rajta. Néha nekem is el kell bújni a konyharuha mögé, hogy megtartsam a szülői tekintélyemet Kép
Imádja a banánt, a natúr joghurtot, túrót stb.
Ja, és nálunk csak az alvás után lehet ebédelni, mert előtte nem hajlandó. Ezért sokszor 3-kor van ebéd. Hiába próbáltuk délben, csak köpköd.

Karmen!
Jó, hogy kész a lakásotok! Tomika bezzeg mindig kérte/kéri a cicit. Ha meglát, elkedi rángatni a ruhámat, és mondogatja, hogy cici, cici. Kép
Érdekes, nekem már január eleján megjött, pedig Tomika akkor még sűrűn szopott.

Dancsi!
Nálunk is a napi egy alvás megy egy ideje, most pl. 11-kor szunyált be, és még mindig alszik. Így legalább tudok valamihez kezdeni. Igazm estére úgy elfárad, hogy sokszor már 7 előtt fürödni kell, mert ordít. De legalább 8-fél 9-kor alszik.
(Ez nálunk nagyon jó a régi 10-11-es elalvásokhoz képest.
Tomika kb. 9-10 hónapos korától kap gluténos kaját. Tejterméket 11 hónapos koraután kapott csak.

Bea!
Mi mennénk holnap 10 körül, mert délben Tomika már nyűgös. Mit vigyünk? 83-massal fogunk menni, mert apa nincs itthon. A kocsi persze itthon lesz, de holnapig nem tudok már jogsit szerezni. Kép

Na, megeyk, mert el kell még takarítanom a tegnapi fúrás utolsó nyomait is. Kész lett Tomika szekrénye (nagyon szép és rengeteg hely van benne), ezért néhány dolgot (kép, lámpa stb.) máshová kellett fölfúrni.
Ma meg a változatosság kedvéért a lépcsőházban fúrnak. Csinálják a világítást.

Szép napot mindenkinek ( a ronda idő ellenére is!)
Tünde+Tomika
ptünde

Ja, még valami!

Ildi!
Részvétem anyósod miatt!

Gabi!
Tudtommal egy hónapig érvényes a beutaló.

Megyek, mert fölébredt Tomicica!
ptünde

Holnapra meg akarok gyógyulni!

Gabi3
inecsg

Azt észrevettétek, hogy egy órával csúszik a babanet?

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
1 hete próbálok irogatni ide, de sosem sikerült, már azt hittem, ki vagyok tiltva:-)))
Remélem, ez elmegy.
Szóval sok pusz az új jövevénynek!

Ildi, sajnálom, hogy így alakult nálatok ahelyzet. Már az is szívfájdító, hogy Noémi nem ismeri meg az egyik nagyiját. Én pl egyik nagyapámat sem ismertem, vacak érzés.

Gabi, akartam kérdezni többször, hogy beszélted rá Flórát a wc-re? Luci fél tőle, nem tudom, hogy mivel lehetne megnyugtatni.

Dancsi, szerintem a 2 banán tényleg sok, elég 1 is, mert elég magas a tápanyag tartalma. Erről már korábban értekeztünk itt, jót tesz, mert sok benne a vitamin, dé éppen a fruktóz tartalma miatt nem szabad túlzásokba esni.

Egyébként sok gyerek elvárja, hogy pépeset kapjon. Ez nálunk is így volt egy ideig, érdekes, hogy a nagyanyjánál megette símán a darabosat is. Lehet, hogy csak az én főztöm nem ízlett neki annyira.

Láttátok a GI diétát az origon? Ki fogom próbálni.

Angi, Ági jól vagytok?

Kriszti, Eszter takaróval alszik? Luci még mindig nem hajlandó. Még mindig fűteni kell.

Melissa, a könyv ügyet megdumáljuk, valamikor úgyis megyek a melóhelyre.
H
babamama

Hajni:Meséltem neki az oviról, hogy ott kisvécé van, és muszáj belepisini, mert pelusban nem mehet oviba. Nem hazutam, de azóta sem szól, hogy kell, én viszem 2-3 óránként pisilni. De végre szombaton belekakilt a vécébe.
Fló is félt tőle a bilire sem akart ülni, hiszit volt. Sztem ne erőltesd, ráértek még. Majd megérik rá.

Gabi3
inecsg

BEa! Mi megyünk holnapKép. Sütök este muffot. Mi is 10körül megyünk sztem. BEírná valaki még1szer a címet? Nem írtam fel múltkor.

Gabi! BAkker, minden vírust összeszedtek?? Ráadásul nem is egyszerKép( Annyira sajnálom, jobbulást...

banánról Én is azt tudom, h max napi 1. Nem akarok hülyeséget mondani, asszem ebben is oxálsav van. Illetve ugye gázokkal érlelik.

Dancsi! Hát, kurva jót nevettem magamon... Elmentem egy olyan angol bálába, ahol
ömlesztve vannak a ruhák (tiszaparton). SOSEM tudtam túrni, Nekem ehhez nincs érzékem, én
csak egy csomó rongyot látok gyűrödten. Na ez egy ILYEN turka, kb 200nm-en örjöngő emberek tépkedik egymás kezéből a ruhát. Elkezdtem nézelődni, de
csak rongyok akadtak a kezemben, majd elhánytam magam. Hatalmas zsákokba
gyűjtötték az emberek a ruhákat, Én meg alig találtam valamit, azt is csak
alibibőlKép) 600ft kilója a rongynak. Gyorsiziben otthagytam a kócerájt,
akármilyen olcsó, Én nem és nem látom meg benne a jó göncöketKép
Átmentem az árazott turiba és ismét találtam egy drapp színű gatyát, next,
vadiúj és mintha rámöntötték volna, 1500pénz volt hehe.

.:Angi:.
angiszeged

Kriszti: Pénteken láttam az uradat a Coopban nálunk, nem akartam ráköszönni. Nem is éreztem már jól magam. Örültem ha szabadulok és fekhetek.

Angi: én sem értem most fejeztük be az immunerősítést. Lehet az oviból hoztuk?
Dobó utca 38. Bea címe!

Ne irígykedjetek, de a kölkeim két napja 9-kor kelnek reggel. Ez nem normális.

Gabi
inecsg

Bea!

Szerintem,mi nem tudunk elmenni.Sajnos!!!Köszi a meghívást.Jön a doki.Van,hogy ideér negyed 11h-kor,de van,hogy később.
Mennyi idő alatt lehet gyalog a Kálváriától elérni hozzátok?

Dancsi!

Mi már esszük a tejtermékeket.Én azért adtam már neki,mert nem volt hajlandó semmit sem megenni.Már gluténes kajcsit is kapott.Igaz,még nem sokat.Mire vagy allergiás?

Ildi
tfildiko

"Sziasztok lányok!
Mostmár a Szabadkai kiruccanást is magam mögött tudom viszont változott a tali időpontja:
Most utoljára módosítok és pontosítok:
Április 12 kedd 10- 15 óráig. Jöjjön aki csak tud majd csinálunk helyet mindenkinek...
A címem Dobó utca 58. sarok sárga 3 lakásos sorház, a harmadik bejárat a saroktól a miénk. A máttyás tér mögött van az utca. Vilivel busszal is jól megközelíthető, persze autó és gyalog is könnyű idetalálni.
Mégegyszer kérem a jelentkezőket hogy tudjam kb hány emberre készüljek.
Bea"

ezt írta Bea április 7-én, ne a 38-ba menjetek! Kép Kép

okés, akkor napi 1 banánt kap a banánfaló kismakim. Kép Kép Pedig imádja.
Vendég

Ildi,
minden látezo virágporra! áprilistól - októberig szarul vagyok.

Nem akarok belepof, de én azért várnék a tejes dolgokkal még egy picit a helyedben. Dokim szerint nem most lesz bajuk tole, hanem késobb. De ez csak szvsz. Én nem adok még ilyeneket.

1-2 alkalommal kapott Jozsó Danononot, imádta, de hasmenéses lett tole. ÍGy nem kapja.
Vendég

Tünde!

Köszi.

Hajni!

Sajnos nem ismeri meg a férjem apukáját sem.Már ő is meghalt.Most már csak egy nagypapája van és egy nagyija.De ők aztán elkényeztetik rendesen.A Noémi a mindenük.Az anyós is imádta.Csak annak örülök,hogy a halála előtti estén még volt a kezében.

Gabi!

Köszi.Jobbulást nektek!

Ildi
tfildiko

Gabici! gratulálok a szülinaposnak, nagyon klassz lehetett a zsur!Kép Jól megnött Edi is!

Ildi! Most látom, részvétem anyosod miatt!

Gabi! Dancsi akit ajánlott hivtuk elöször és ö mondta elvállalja igy nem kerestünk tovább. Az ár is korrekt volt, nagyon precizek voltak.
Tesomékon is végigment a gyerekeken most ez a virus (meddig tart még a fene!!) a pici sajna kiszáradt, több mint 600g fogyott, bent van a fertözöben, tegnap meg rosszabbul is lett. Remélem ti jobban átvészelitek!
Igen, beutaló 1 hónapig érvényes, kivétel ha idöpontot ök adnak és csak késöbb tudnak fogadni de te idöben jelentkeztél.

Bea! Orsi ma elaludt de. (mint régen, mert nem 9kor, hanem fél7kor keltKép) meglátom holnap tudunk-e menni. Mit kell vinni? nem tudok visszaolvasni most.

Orsival én is napok óta probálom a babánt etetni, csak nyamnyogja, nem kell neki, néha egy-egy falatot elfogad ugyan. Ez sem a kedvencKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tegnap voltunka Plázába a bábszínházba.A holle anyót mutatták be. Rohadt unalmas volt, alig volt pár gyerek aki kibírta. Bogi se Kép Elkezdett hisztizni, üvöltve hoztam ki a plázábólKépKép!
Egyelöre nem megyünk bábszínházba (ez volt az elsö alkalom), de lehet, hogy csak a darab volt rossz választás. Ha valami pörgösebb és rövidebb elöadás lett volna, akkor kibírta volna....

Gabi3:Cirkuszba én kb 20 éve voltam utoljáraKép Akkor még tetszett. Nem tudom Boginak mennyire jönne be! De hallottam, hogy nagyon drága a belépö. Nem tudm mennyi csak, hogy sok!

Mindenkinek cupp-pussz, de most mennem kell, BogizomKép
Enikö

ceniko
Szeged

Dancsi!

A dokink mondta,hogy adhatok.Eddig még nem volt tőle baja.Remélem,hogy nem is lesz.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Először próba

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sikeres küldés után, először is üdv a hazatérőknek:-)
Ildi, részvétem:-((

Dancsi, Jozsónak egy alma a banán helyett összekutymálva a banánnal?? Ötletszinten.....Még jó, hogy írtad a 58-at, már felírtam a 38-at:-)) Mi is megpróbálunk elmenni, remélem nem fog esni az eső és Pipi kibírja hiszti nélkül a buszon. Tényleg, mit vigyünk?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Bea,
mit vigyünk?
Kép

Összesítesz? mennyien leszünk?

Nekem is sz@raxik, most a másik nikkemmel próbálom.

Kriszti
eszteranyu1

Sziasztok!

Elkezdett folyni az orrom, kapar a torkom, diagnózis: megfázás. Nagyon mehetnékem van a holnapi talira, de így jobb, ha nem tesszük. Sajna, a múltkoriról is lemaradtam, és most sem tudunk menni.

Ilyen a szerncsénk, sajna. De bízom benne, hogy lesz még hasonló baba-mama találka...

Puszi Nektek!!!
Jó szórakozást holnapra!

Gabici
gabici

Sziasztok!
Bocsi a rossz házszámért, én is eltévedtem volna, ha tudnánk menni! Kép

Dancsi: Tejtermék más,mint a tej!!! Danonínót megnézted mi van benne!? Én nem adok még Flónak sem! Inkább sima jogit, kefírt, túrót, és utána ízesítem gyümivel.

Karmen: Bátor is betegvolt egy hétig nem evett, de szopott így nem száradt ki. De fogyott ő is.

Gabi3
inecsg

Gabici!

Jobbulást!!!

Kármen,Anita!

Köszi.

Ildi
tfildiko

próba
norcee

Sziasztok!
Figyelitek? Maradtam haladó felhasználó. Kép

Én nyomulok az indexen is, de ezt a forumot itt szoktam meg a babaneten.

Ha minden jól megy mi megyünk, de valszeg nem babakocsival, hanem a koliból elvisz autóval az egyik barátunk, a férjem meg 1-kor tud jönni értünk.

Tej: én úgy gondolom, hogy nem a tehénből kifejt tiszta tejjel van a baj, hanem azzal a sok adalékanyaggal meg ízfokozóval, meg E-vel, amit bele tesznek. Így mióta Léna is kap tejet házi tej van itthon.

Ildi!
Részvétem!
Milyen Noémi vérképe?

Alvás: Léna még nem állt át teljesen az 1 alvásra, de egyre gyakrabban előfordul, hogy csak 1-t alszik. Éjjel viszont nincs szopi, 6-kor van az első, de utána még alszunk 9-10-ig. A történet pedig az, hogy gyakran előfordult, hogy magától kihagyta, na erre egyik este elmondtam neki, hogy este meg reggel cicizünk, éjjel alszunk, a cici is. Nagyon figyelt! Kérdeztem, hogy jó-e? Határozottan mondta, hogy jó, és azóta nem kér éjjel cicit, persze szoktam neki este ismételni, a megálapodást. Van, hogy felsír, de elég megsimogatni a hátát alszik is tovább (tudjátok egymás melletti szivacsokon alszunk).

Karmen! Üdv újra itt!

Nóri
norcee

Níúlanyó,
Jozsó reggelire kapja az alma+körte+banán mixet.

Igazándiból azért adtam a banánt, mert szereti, de Jozsó mindenevo most már, megeszi az almát is.

És képzeljétek, ma nem kellett neki összedzsazsélni a banánt, csak villával összetörtem és nem hányta ki. Igaz, meg sem rágta, csak nyelte, mint kacsa a nokedlit. Kép Kép

Talira mi próbálunk holnap elmenni, remélem nem fog esni. Mert autóm az nincsen sajna, csak apának, de neki kell.

Esetleg nem jön valaki Újszegedrol?

Tényleg, mi lehet Krisztaszegeddel, egyszercsak hirtelen nem írt.
Vendég

Nóri!

Köszi.Szerintem nem rossz a vérképe.Jó a vörösvérsejt,a fehérvérsejt,a hemoglobin,haematokrit stb.A vvt térfogatnál van egy csillag és a Thrombocytánál.A normálnál egy kicsit kevesebb az első,a második pedig egy picit több.A doki néni holnap jön,és majd elmondja a véleményét róla.
Hogy álltok az építkezéssel?

Ildi
tfildiko

Ildi!
Kifizettük a téglát.

Lányok! Él még a Pampers akció? Rendeljek még gyorsan a héten? Már több, mint egy hónapja rendeltem, de még semmi.

Nóri
norcee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: