A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Viki,
Te is ott kezdted? Dr Sápy az orvosom. Nincs vele semmi problémám sőt nagyon is aranyos csak mindíg sokat kell rá várni, nagyon elfoglalt. Hétfőn is megyek hozzá. Vérvétel a ciklus 3.napján. Biztos megint clostit és puregont ír fel.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!Kép

Előkerültem én is!
Nekem is újra kellett regisztrálnom...KépKép Miért????
Nincs nagyon időm olvasgatni, csak a táblát javítottam.

TündiKép, MohácskaKép
KépKépKép Kívánom, hogy a köv. ciklus sikeres legyen!!Kép

WishKép
Nagyon szorítok, hátha mégis korán volt a teszt!Kép

VikiKép
Remélem minden rendben lesz, és tudtok hamar lombikolni!

ÁgiKép
Akció hegyek hétvégén!!!!!!Kép már miért ugrott volna ez a hónap???!

Többiektől bocsi, kicsit le vagyok maradva...Kép

Z.

Kép

Kép
zituska

ÁgiKép

Én is ezt mondtam,hogy az semmit nem jelent, hogy nem volt jó a PCT-d. Látod nekem is rossz lett, és egy hónap múlva pedig normál módon terhes lettem. Kép

Most fenn vagyok egy jó darabig, vagyok a MSN-en.

Katie
katie

Wish!

Az Utrotól is lehet ennyire aluszékony. Vagy valami mástól is.... Kép

Remélem az utóbbi! Kép

Katie
katie

Petra!

Igen ott kezdtem én is...az orvosom akihez rendszeres járok nem sok bizatatót mondott a helyről,így egy sikertelen inszem után döntöttünk a kaáli mellett.Meg az inszemmel kapcsolatban is elég rossz elményem volt.Egész nap vártunk reggel 8-tól,kb 12 körül kerültem sorra és 1 perc alatt elintézett a doki, fejem alá nyomta a receptet,pihenjek mondta- és elment az aszisztessel együtt.Egyedül voltam a rendelőben sehol senki,attól féltem,hogy bejön a takarító és én meg ott fekszem abban a "kényelmes" pozitúrában...50 perc után elegem lett és nagyon rossz "szájízzel"távoztam.KépKiváltottam a gyógyszert,amit felírt,persze nem tudták kiolvasni a doki írását a recepten, fel kellett hívnom és alig 1 óra elteltével azt sem tudta ki és mi vagyok,nemhogy azt,hogy mit írt fel....kitaláltuk nagy nehezen a gyógyszerésszel(duphaston)...remélem te nem így jársz.Nekem nem Sápy volt a dokim.
Az a baj ezekkel a dokikkal,hogy iszonyatosan elfoglaltak,és nem tudnak annyit időt ránk "betegekre"szánni,mint amennyit mi elvárnánk,ami nagyon jó lenne ilyen nehéz helyzetben.Nehéz nekik is nekünk is.Kép

Zitus!
Végre jelentkezel!!!!Mi van veled?????????????

Wish!!!!
Nem tesztelsz?csodálom a türelmedet,én nem bírnám ki szerdáig..........
Vendég

Viki!Kép

Megvagyok, megvagyok, csak sokat kellett dolgoznomKép, de jövőhéten már valószínűleg egy kicsit több időm lesz!Kép
Velem most nem törpénik semmi, várakozunk... Jövőhét vasárnap kiderül, vagy beborul - remélem kiderül...Kép -, hogy sikerrel járt-e az első szuri-kúrám.

Nagyon gáz, amit az inszemről meg a dokiról írtálKépKép Megértelek, hogy nem akarsz ott maradni tovább!

Puszi!
Zita
zituska

Sziasztok lányokKép
Ma egész nap odavoltunk kocsikat nézegetni. Kép
Jól eltereltem a figyelmemet legalább egy kicsit a babaprojektől.
Tegnap este és délután is akcióztunk apáva. Holnap már nem merek, mert hétfőn inszem. Így is a doki csak pénteket mondta, de mivel a páromnak olyan jók az eredményei (218 millió), gondoltam nem lesz ebből baj. Kép

VikiKép
Csak azért kérdeztem, mert én ugye még ott tartottam, hogy eggyüt csináltuk az első inszemet és hogy mész a Kaáliba. Nem gondoltam volna, hogy így felgyorsulnak az események, de persze ez klassz. Kép

WishKép
Még mindig drukkolokKép

PetriKép
Eredetileg én is Szolnok vagyok, sőt a szüleink még mindig ott élnek és gyakran megyünk. Kép

Mindenkinek köszönöm a drukkokatKép

Kép

Kép
pkagi

PÁgi!
Háát igen én sem gondoltam,hogy ilyen gyorsan halad/haladna,mert ugye találta azt a valamit a dokim a cervixnél ami lehet ciszta de lehet petezsák ami rossz helyen van és ha az akkor el kell onnan távolítani........de nagyon remélem hogy kedden amikor megyek a kaáliba Uh-ra akkor már nem lesz ott semmi és el lehet kezdeni a mensi után az injekciókúrát....olyan szép lenne...
Hétfőn lesz az inszemed?Szorítok!!!!!!!!A párodnak nagyon nagyon jók az ereményei!!218millió!Ilyet még nem is hallottam,ebből tuti baba lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zitus!
Remélem kiderül/kivirul egész Szeged felett főleg feletted!!!!!!!!!!!!!Pontosan mikor tudod meg????
Vendég

Sziasztok!

Remélem még nem felejtett el mindenki!
Csak jöttem szétnézni, mi hír a házatok táján!
Különösen veled, Wish!
Látom, hogy nem aggódástól mentes a várakozásKép
Viszont nagyon drukkolok, fogok jönni jövő héten is hogy olvashassam az uh eredményedetKép
Nagyon szorítok továbbra is!
És neked is Noémi!Jó lenne ha végleg csatlakozhatnál hozzánkKépKép

Rólunk!Ma vagyok 18 hetes terhesKép
Remekül érezzünk magunkatKép, babóca már vagy két hete rugdalózik, telejesen változó időpontokban, hol a kocsikázás közben rendetlenkedik, hol akkor jön rá a dilizhetnék amikor nagy nyugalomban fekszek a Szociológia könyvem felettKépKépKép
Hihetetlen milyen fura érzés, és ha esetleg pár órát nyugi van, árgus szemekkel figyelek és koncentárlok, hogy minden oké-e odabent, és hogy moccanjon már megKépKép!
Egyébként most az elmúlt egy hétben nőtt a hasam észrevehetően!Már tisztára kétségbe voltam esve, hogy nekem nem nő, amikor a fórumban a lányoknak már mind akkora pocija van, hogy ihajKép
Soha nem gondoltam volna hogy nem pókhasú leszekKépKépKép
Szerencsére eddig minden uh jól sikerült, AFP-m is erendben van, minden vérvétel és labor gyakorlatilag hibátlanKép
Úgyhogy várjuk a folytatást.....

Remélem nem vettétek tolakodásnak a kis magánszámot!

Üdv nektek, és mindenkinek sok szerencsét, egészséget és minél több és hamarabbi babócát kívánokKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Viki!Kép

Pont egy hét múlva!KépKép
Nagyon boldog lennék,ha....Kép

Szorítok Neked kedden!!!Kép

Puszi!
Z.
zituska

Megann!Kép

Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden OK!KépKépKép
Gyere máskor is!!!Kép

Z.
zituska

VikiKép
A férjemnek mindig is ilyen volt az eredménye, baba sajna meg még nincs belőle. Kép
Az az érdekes, hogy nekem csak a PCT-tesztem volt rossz, de nagyon sokan írták, hogy az csak egy pillanatnyi dolog is lehet. Amúgy meg minden olyan tökéletes mindkettőnkben és 3 éve nem sikerül.
Lányok azt hiszem ma hajnal 4-kor megrepedt a tüszőm. Legalábbis felébredtem, hogy fáj a hasam és hányingerem van. (gondolom ettől)
Remélem az én kis "petécském" nem csak 24 óráig életképes, mert akkor lecsússzuk az inszemmel.

Kép

Kép
pkagi

Ági!Kép

Szerintem akciózzatok gyorsan apával, hátha így is sikerül!!Kép

Z.
zituska

Ági Kép
És ha nem inszemel sikerül, csak úgy az se baj, nem? Hátha ez volt az IGAZI hétvége a babához Kép
Úristen, ennyi spermát, meg se mutatom a páromnak. Neki a legjobb eredménye 16 millió volt és annak már nagyon örültünk Kép

Megann Kép
Örülök, hogy jelentkeztél. Bele szoktam ám kukkantani az őszi babás topikba, hogy lássam mi van veled Kép

Lányok, albínó zebrám van. Olyan halvány a csík, hogy szinte nem is látszik. Tényleg alig lehet észrevenni. Nem is merek örülni neki, pláne, hogy még mindig vérzek. Majd holnap reggel csinálok még egy tesztet.

wish

Jaj, Wish!Kép De jó lenne......KépKép
zituska

Wish, nyugi lehet még belőle bármi oűis sőt egy kis pocok is.

Lányok én egész hétvégén úgy görcsöltem, remélem ez semmi rosszat nem jelent, szerintem azért mert meg kellett volna jönnie, szeritettek? Lányok tényleg olyan igaz a mondásunk eddig azért izgultunk hogy babásak legyen utána meg azért hogy megmaradjon és egészséges legyen!

Petri, ha ilyen rövid volt a ciklusod még lehet baba, egy napos vérzést én nagyon kevésnek találom, nem gondoljátok!

Barbi
gbarbi

WishKép
A nagyon halvány csík is csík! Nagyon szorítok, hogy holnapra erősebb legyen!

Alina
Vendég

WishKépBarbiKép
Megy adrukk nektek ezerrel. Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

Kép

Kép
pkagi

Kipróbálom, hogy működik-e a régi Nickem...

Kép
Kép
zituska28

IGEEEEENKépKépKépKép

Kép
Kép
zituska28

Wish!Kép
Olyan jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon szorítok!

Megann!
Jó hogy jelentkeztetek!Kép

PÁgi!Kép
Ha időben adták be a szurit nem hiszem hogy hamarabb repedt volna meg,a dokiknak ezt tudniuk kéne...a repesztőszuri(HCG) 34-36 órán belül repeszt(a kaális kiskönyv szerint) a petesejt meg 12-24 óráig életképes állítólag és szerintem minden oké lesz!Én meg sem éreztem a repedést,máskor mindig görcsölt,de így utólag kiderül akkor még növögett....

Lányok!Kép
Görcsölget a hasam,ezek szerint az a "valami" még mindig ott van....a mellem is olyan fura...Kép
Vendég

VikiKép
Nekem már nem merte beadni a doki a repiszurit, mert annyit nőtt 2 nap alatt.
Adja isten, hogy még nem repedt volna meg, de szerintem már igen.

Kép

Kép
pkagi

PÁgi!
Remélem hogy nem és ha igen még holnap időben elkapják a kiskatonák!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Fel a fejjel!!!!!
Vendég

VikiKép
KösziKép

Holnap jelentkezem utána.Kép

Kép

Kép
pkagi

PÁgi!
Szorítok!!!!!!!!!!!!Kép
Vendég

Wish
Mi az, hogy még mindig vérzel? Hát nem barnásan pecsételsz? Ha már halványan látszott a csík akkor nyugodtan örülhetsz neki, mert az baba!!!Kép
Szórítok!
Nálam még nincsen semmi. Majd reggelig kiderül. Én nem ringatom magam hiú ábrándokba. Nincsen semmilyen tünetem. (mell stb) Holnap nem hiszem, hogy meg tudom írni nektek, hogy mi van, mert nem biztos, hogy itthon leszek. Lehet, hogy csak kedden.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

VikiKép

Nekem szombat este adták be a Choragont és vasárnap délelőtt repedt(ek) meg a tüsző(i)m. Szóval kb 16 óra múlva! Tehát a 34-36 óra csak irányadó!

KagylóKép

Neked is óriási drukkkk....Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zituska28
Köszönöm szépen!
Én is szórítok neked! Most jön el a te időd is. Wish után jönnek a zebrások!Kép

kagyló

Kagyló Kép
Náha barna, néha piros. Most éppen elég piros Kép
Meglátjuk mi lesz...

wish

Wish
És milyen darabos, sok vagy kevés? Fáj a hasad? Tudod nekem még semmi, de én nem hiszem, hogy sikerült volna. Az utro ki is tolhatja egy kicsit. Van valami tüneted?

kagyló

Kagyló Kép
Kevés, de viszonylag folymatosan maszatol. Egyáltalán nem darabos, híg, néha nyálkás. Majdnem elég hozzá egy tisztasági betét, nem kell tampon, vagy mensis betét, bár ma már cseréltem egyet.
A hasam néha görcsöl egy picit, de az folyamatosan volt és sehol sincs a mensis görcseimhez képest. Ha az 10, akkor ez 1-2.

wish

KagylóKép

A Próféta szóljon belőled!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Kagyló Kép
Miért nem hiszed, hogy sikerült Neked. Mindenkinek meg van rá az esélye. Bízz a picikéidben. Én is ezt teszem. Mikor kell menned ellenörzésre?
A hőm még fenn van folyamatosan 37,3-37,4, de azt az utro is megemeli

wish

Wish
Akkor tuti, hogy baba.Kép Hogy miért írom, mert valamelyik fórumon olvastam, hogy ilyen tünetei voltak valakinek és tényleg terhes volt. Nektek 3 baba meg 2 megy vissza, én egyel csinálom . És nincsen annyi esély arra, hogy megmarad mint nálatok. Nem szóktam magam bele élni. Az utolsó héten már érzem, hogy lesz-e belőle valami. És most is úgy érzem mint az elsőnél, hogy nem lesz. Ez nem azt jelenti, hogy nem hiszek benne, hogy én terhes leszek, mert különben nem csinálnám.Nagyon is akarom a babát, minden vágyam. Csak nekem soha nincsen olyan tünetem mint nektek. Holnapra lehet, hogy nekem is megjön, nem tudom. Tesztelni fogok, de nem biztos, hogy holnap meg is tudom majd írni. Valószínűbb, hogy kedden. Vígyázz magadra! És gratúlálok! Nyugi reggelre vastagabb lesz a teszted! Kép Kép Kép :-O

kagyló

Kagyló Kép
Igen, abban igazad van, hogy egy babával kevesebb az esély, de azért van esély Kép Remélem, hogy Neked is sikerül hamarosan. Annyi mindekinek sikerül a lombik, miért éppen Neked (vagy nekem) ne sikerülne.
Én azért aggódom, mert nagyon idegesít ez a vér szivárgás (azért ez szerintem nem normális) és hogy annyira halvány a teszt. Zozónak pl az ET 11. napján már csíkos volt. Nekem meg a 13.-on is tök negatív volt. Ehhez képest az ET 18. napján egy nagyon halvány csík nem túl bíztató. Persze azért reménykedek, de örülni, csak akkor merek majd, ha látom ő(ket) az ultrahangon.
Én még azért szorítok neked. Jó? Kép

wish

Na, ma a tegnapinál is halványabb csíkom van. Ha az albínó zebra volt, akkor ez üvegtigris. Inkább csak oda lehet sejteni, ha nagyon akarja az ember.
Persze nem kaptunk tegnap ugyanolyan tesztet, mint a tegnapi, úgyhogy a fene se tudja, hogy ez ugyanolyan érzékeny-e.
Közben tovább szivárog a vér. Azt hiszem én már csak annak hiszek majd, amit a doki mond.

wish

WishKép
Remény!!!KépAnnyira drukkolunk Neked, hogy össze kell hogy jöjjön!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Olik
Vendég

Wish!
A halvány csíkokból lesznek az erősek!!!!!!Lehet érdemes lenne egy érzékenyebb tesztettel megpróbálnod!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szorítok!!!!!!!

Viki
Vendég

Wish, szorítok neked nagyon!!!!!!!!!Mikor mész dokihoz?
Pkagi, megy neked is a drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++

Lányok kisebb nagyobb megszakitásokkal folyamatossan görcsöl a bal oldali petefészek környéke, nem tudjátok hogy ez mit jelent?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok!Kép

Hozzátok már a zebrákatKépKép, szeretnék táblit feltenni (sok-sok zebrávalKép)

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Lányok!

Wish,
Biztos baba van a dologban Kép Nekem is kb. a 17 napon lett egy nagyon halvány csik. Másnap sem lett erősebb, úgy 1 hét múlva lett láthatóbb a csik.
Holnap reggel megyek ultrahangra, ha mindenigaz akkor lennék 6 hetes. Nagyon félek, mert a zebracsikos teszten kívűl semmi tünetem nincsen. Semmit sem érzek. Ráadásul elkaptam valami nyavaját és nagyon köhögök és fáj a torkom.Kép Ma nem is mentem dolgozni, próbálok pihenni, mert gyógyszert nem veszek be.
Nem tudom, hogy el tudnám -e viselni, ha holnap azt mondja a doki, hogy nincs is terhesség, csak azért nem jött meg még mindig, mert szedem a Duphaston-t.
Annyira beleéltem már magam, pedig tudom, hogy nem szabadna, de 3 évi sikertelen próbálkozás után szerintem érthető.

Fruzsi

fruzsina32

Wish

Nagyon szorítunk hogy sikeruljon. Ne félj minden rendben lesz.Kép

Fruzsi
Ne aggódj, ha a teszt kimutatta akkor biztosan
van valami. A tunetmentesség normális, nem mindenkinél vannak tunetek. Holnap aztán írj hogy mivolt az UHn.

Barbi
Nem kérdezted a dokit hogy miért gorcsolsz annnyira?

Viki
Honnan szerzed azokat az aranyos figurákat?
Agi,
nagyon drukkolok hogy ez az inszem sikeres legyenKép En szerdán megyek UH-ra.
mili

Fruzsi
A homeopátiás gyogyszerek kozul amelyek nem ártanak a babának, jo az Oscillococcinum-erosíti az immunrendszert és segít akkor is ha már kapdos valami. Es a torokfájásra belladonna. Felváltva szedni két-három oránként. Belladonnábol 5 golyocskát nyelv alá és az oscillobol pedig 1 kupaknyit szintén nyelv alá.
Ezek nem ártanak a babonak. Ha gondolod kiprobalhatod. Pihenj sokat
mili

Mili,

Nagyon köszönöm a jótanácsot. Elmegyek a gyógyszertárba és kipróbálom ezeket a készitményeket.
Mész ebben a hónapban is inszemre? Én egyetértek veled én is biztosan mennék egymás után ahogy csak lehet, az úgy sokkal több esély.
Nagyon szóritok!!!Kép

Fruzsi

fruzsina32

Agi

Mi volt a dokinál?

Fruzsi
Igen remélem megcsinálják, merthogy máshová megyek mert a dokim szabizik.
mili

Mili,

Doki szerint igaz látatlanba azt mondja, hogy nincs semmi baj csak szép lassan növekszik és meg kellett volna jönni és ez a kettő együtt. Ameddig nincs vérzés vagy barnázás addig nincs baj!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Ezek szerint minden ok, ezért nyugodj meg és élvezd a kismamaságotKép és persze drukkolj nekunk KépKép erosen
mili

Mili,
Bízom benne nagyon igazából csüt. megyek uh. és ha minden ok majd akkor teljesesn megnyugszom!

Hát persze hogy drukkolok neketek nem is kell ilyet kérni tőlem!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Nekem azt mondta a dokim, hogy ha beágyazódnak a babák, akkor stimulálhatják a petefészket, ami megduzzad. Lehet, hogy ezt érzed. Nekem is feszít a jobb oldalon.

Fruzsi Kép
Biztos minden rendben van. Holnap meg is látod a babát Kép

Ági Kép
Jelentkezz majd, hogy mit látott a doki.

Én reggel felhívtam a dokimat a vérzés miatt, azt mondta, hogy holnap reggel menjek be, akkor megnéz UH-on. Úgyhogy már csak holnapig kell elterelni a gondolataimat. Mondjuk a délelöttöt átaludtam, úgyhogy eddig nem volt nehéz Kép

wish

Sziasztok lányok.
Még csak most értem haza, mert a doki az inszemem után elment lombikot csinálni egy másik kórházba és meg kellett várnom. Legalább addigis feküdtem. Kép
A dokinak nagyon virult a feje ugyanis, amikor Uh-val nézte pont akkor repedt meg a tüszőKép
Nagyon örültem neki. Kép
Este kötelező együttlétet írt elő apával utána meg imádságot. Kép

WishKép
Nagyon-nagyon szorítok. Kép

BarbiKép
Szerintem is azért van a "görcs", mert most jönne meg, ami ugy most 9 hónapig biztosan nem fog. Kép

Kép

Kép
pkagi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: