A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: A hasmenéses vírusom óta a tejcsi termelésem már sajnos nem a régi. Áron reggel egyre korábban ébred és az elmúlt két hétben nem igazán gyarapodott a súlya. Egészséges kinézetű, vidám baba, de az elmúlt hetekben az utolsó két etetésnél már nincs elég tejem. Látom, hogy többet enne. Próbálok fejni, de üres a cici. Ti mit tennétek? Áron 20-án lesz 5 hónapos. Tápszer vagy gyümi kiegészítés naponta egyszer? Vagy várjak még egy hetet és fejjek szorgalmasan? A mérleg össze-vissza ugrál, pontosan nagyon nehéz mérni már vele 7 kiló felett. Jó két hónapja Áron naponta 5-ször eszik utoljára 1/2 9 fele és utána eddig reggel 6 kor. Ma 1/4 5-kor riasztott, evett 10 percet és aludt tovább 9-ig.

Andrea

KépKép
Áron

nekem nem kellett újra regisztrálnom.

Lau
mit fogsz tornázni?
nekem is kéne már valamit, csak olyan lusta vagyokKépKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Andrea:
Többször próbáld meg cicire tenni, amikor igényli, de ha nem baj, akkor se keseredj el! Szerintem 5 hónaposan még elég, ha kap egy kis tápszer-kiegészítést. De amig ennyit alszik, szerintem nincs gond a tejcsivelKép

JudyKép Step-aerobicra megyek majd, kíváncsi vagyok, hogy bírom, és mennyire lesz hatással a tejcsire, remélem, hogy nem lesz gondKép

FogKép Nem is írtam, hogy előbukkant Balázs 4. fogacskája, alul-felül 2-2 db van márKép
Eddig még csak egyszer próbálta ki múlt héten, mikor a felső előjött neki, de azóta mindig nagyon óvatosKép

Lau
lau_

Pedit
múzeum köruton van egy bio bolt

Liv
eddig akik irták hogy jönnek Noémi Lau Andi Vera Beszti Macs Dino Redit Áron-Andi és én.Férjed szerintem nyugodtan jöhet.
Bandó a paradicsomra allergiás Kép Kép

Kormi
gratula Benedeknek a felálláshoz Kép

Andi
Mensi Kép 1200 kalória sok sikert hozzá.Csodálom a kitartásod ezek nekem sose mentek

Csengo
Én barack-rizs vagy meggy-barack rizs vagy alma krumpli kombináciot szoktam adni neki.Igy nem csak gyümit eszik.

Tegnap megkopasztottuk Bandót Kép
Rakok fel képet

Kép
Kép

Kép
Kép
nikk0830

Én nem akartam magamat újraregisztrálni, ezért inkább nem írtam...

Magi!

Én nem vagyok a fütyihuzogatás híve. És Nátánnál úgy tűnik OK is lesz, mert csak most majdnem 3 évesen oldódik már a letapadás, de msot már látható módon. Mi csak időnként megnéztük...

Noémi!

Én vettem egy olyan hordozót, ami kicsit átmenet a kenguru és a hordozókendő között (http://www.ergobabycarrier.com/carrier.html). Nekem kényelmes, egyáltalán nem érzem Hannát nehéznek, ráadásul hordhatom elől és háton is.
Igaz az első pár felvevéskor mindig megkérdezték, hogy segítsenek-e, annyira ügyetlen voltam, de rájöttem, hogy hogyan is könnyű, és mostmár nagyon ügyesen felveszem egyedül is a hátamra.
Az elmúlt napokban sokat teszteltem (pl. voltunk kint a Construmán, kb. 3,5 órán keresztül cipeltem benne). Rendszeresen megnéznek minket, mert elsőre senki nem veszi észre, hogy nem hátizsákKép.
Én eredetileg a házimunka miatt vettem, mert úgy tűnt, hogy Hanna időnként csak rajtam akar lógni. De amióta mászik, térdelve játszik és feláll, azóta többet van el magábanKép...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lányok, nem tudjátok, hol lehet itt a neten olyan táblázatot találni, hogy melyik zöldségben, gyümölcsben milyen vitaminok vannak?

Más: az ikres mamik már nem jönnek többet ide? Pedig olyan jó lenne!

Liv

Kép

Kép
liv

Beszti
Jó ez a hordozókaKép
Nekünk van kenguru és hdozókendő, de Kisgé csak az előbbit szereti.

Csirkesz
Te használod még a kendőt? Nem tudsz valami jó pozíciót?

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

A férjemet azért kéne vinnem magammal, mert ő vinne kocsival. (Tömegközlekedni két órát nem akarok.) De ha senki nem jön férjjel, akkor inkább nem.

Aki eddig nem regisztrált újra, annak nem is kell, maradt minden a régiben? Hogyhogy?

Kép

Kép
liv

Ja, és képzeljétek, ma van a 6. házassági évfordulónk. KépKépKépKép

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Eddig csak a lakóhely szerinti topicban "mozogtam", de most úgy gondoltam itt is próbát teszek.
2004. november 3-án született Marci kisfiam a János kórházban.
Nem olvastam még végig az eddigi levelezéseiteket,(lesz erre egyáltalán időm?). Olvastam viszont, hogy a nem kötelező védőoltásokról (is) tapasztalatot cseréltetek. A múlt héten voltunk az 5. hónapos oltáson, én is megkérdeztem a dokinéninket, hogy javasol-e más oltást a kötelezőn kívül, de ő sem javasolt egyebet a kötelezőkön kívül.
Marci eddig csak anyatejen "él", de már minden gondolatom a hamarosan következő hozzátápláláson van. Hallottam esetről, ahol a gyerkőc, nem hajlandó sokat enni, inkább még többet cicizne. Kiváncsian várom, hogy nálunk ez hogy fog zajlani.

Egyelőre ennyi!
Üdv, Gigis
gigis

proba
Vendég

Sziasztok!

Csak hogy ne legyen napom izgalom nélkül: most este fürdésnél vettem észre, hogy Benedek csupa kiütés...
Viola, ugye nálatok volt 3 napos láz után kiütés? Az hogy nézett ki? Benedeknek nincsenek határozott, kiemelkedő vagy pattanásszerű kiütései, csak pirosan márványos az egész felsőteste. Ez lehet a láz része? (vagy az este befalt banántól? Most kapott először normál mennyiségben nem üveges banánt) Kell vele valamit kezdeni?

Nikk,
ki végezte a hajvágást? Hogy viselte a fiad? Nálunk is jó hosszú már a haja, de én imádom, olyan helyes vele, egyelőre még nem nyírunk.

Liv,
Boldog évfordulót!

Gigis,
üdv itt! Merrefelé laksz?

Judy,
mi még használjuk a hordozókendőt, csak Benedek kijelentette, hogy az új babakocsit jobban szereti. (Csapkod és kiabál örömében a babakocsiban, jobban tud mozogni benne, többet lát, és nem melegszik úgy össze az én testemmel.) Imádja a liftet is, főleg a tükröt benne, mindig hangot ad örömének.(Hordozókendőben lépcsőzünk, túl lassú a lift, és mégiscsak az első emeleten lakunk.) Csütörtök reggel, amikor rohantunk az orvoshoz, még repetázott is, mert az utcán vettem észre, hogy elhagytunk fél pár cipőt, amit végül a lakás előtt találtam meg. Benedek meg élvezte az extra adag liftezést.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Futyi dologrol annyit, hogy en ugy tudom, hogy csak azt kell nezni, hogy tud e sugarban pisilni.
A letapadast nem celszeru huzogatassal megszuntetni, hanem ki kell varni mig megszunik. Es mi neha megnezzuk hol tart es ha mar olyan, akkkor mossuk hatrahuzva. Azt hiszem ezt nagyon szakmegfogalmaztam.
Aranyos lehet Benedek a felcipobenKép
csengo vagy ujabban Beatrix
Vendég

Csengo,
És ha látnád, hogy mit dolgozik azon, hogy el tudja hagyni a cipőjét!Kép

Kormi

Kormi

kormi

Találtam vitamintáblázatot, úgyhogy az már tárgytalan.

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Na volt nagy kavar a tegisztrációkkal a hétvégénKépKép Én nem értem az ilyen embereket (mármint a múltkori hackereket - minek kell más örörmét (honlapját) tönkretenni.

Szerintem aki mégis újra regisztrált írjon a SZERKESZTŐ c. topikba "Apá"-nak, hogy újrareg. és korábban volt már x üzi, és nem szeretné elveszíteni stb, stb. Állítólag az automata mentések miatt még vissza lehet állítani a régi üziszámot, profilt azonosítót, jelszót. Ha jól értem a sorokat a fent említett topikban.

Nem is tudom hol kezdjem. Talán ott, hogy a fogmanók jól megtréfálnak minket. Ha Botinak kijön a napokban az összes foga, ami szerintem úton van, akkor szegénykém öléggé ostobán fog kinézni. Most úgy áll a helyzet, hogy megvan az alsó kettő, most meg jönne hozzá a bal felső egyes metszőfog, egy szünet, és mellette a bal felső szembfog. DE! A szemfog előrébb tart, mert annak a kis élét már érzem Dentinoxozás közben. Sebaj, majd lehet gyakorolni, hogy szinkóóópa, vagy ti-ti-ti szünKépKép Hogy a jobb oldallal mi történik nem tudom, ott még nagyokat pihiznek fog úrékKép

JudyKép
Kendőt már nem használom, mert a hátamra kötve Boti nem tudott nézegetni. Találtam azonban még egyszer otthon egy honlapot irtó könnyű és frappáns megkötésekkel, és abban volt elöl hordozós is. Akkor betettem a kedvencek közé, ez viszont egy másik gép. Majd kutakodom, és ha rálelek, közkinccsé teszem.
Gellértnek nagy gratula a forgáshozKép

Addig is a kirándulóknak nagyon tudom ajánlani az általunk is használt babahordó hátizsákot. Én bolta is ezzel járok, így nem kell két kocsit tolni, Boti is nagyon szereti, nagyokat lehet vele kirándulni, és nem kell mellette még egy táskát cipelni, mert ennek van pakolós része, pelenkázó alátétje, napernyője és esővédője. Van kitámasztó része, ezért ha le kell venni valamiért (pl. kikapcsolódott rakoncátlan melltartóKépKép Bocccs MacsKép), egyszerűen csak le kell tennia földre. Kedvcsinálónak íme pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Bio kajában én sem hiszek, így nem is próbálok meg ilyesmit venni. Nekem az a gyanús örökké, hogy ami bio az a legszebb, legnagyobb, "legmosolygósabb". Holott ha a saját szüleim, vagy nagyim kertjére hondolok, még a ritkán kezelt zölségek, gyümölcsök is hibásak itt-ott. Na mindegy, ebben is szerencsénk van: aki hisz benne, tud már Magyarhonban is bio cuccosokat venni, és ez a fontos. Mármint a választás lehetősége...

FütyihúzogatásKép
Besztivel ellentétben én a húzogatás híve vagyokKép Na de komolyra fordítva a szót, nekem már terhesen is mondta a dokker barátném, hogy aztán óvatosan tessék ám húzkodni, mert a kicsi fütyi is fütyi, méretétől függetlenül dolgozik ez a szerszám is, kell neki a tisztítás. Ha nem húzogatja az ember a bőrt, akkor a fityma alatt felgyűlik a szmegma nevű bűzös, sárgás váladék (nagyfiúknak is van, de napi tisztítás mellett nincs szag, vagy váladék), és sok kismama rohan dokihoz, hogy gyulladt a kiskrapek cerkája. Pedig csak a húzogatás hiánya okozza ezt. Hiába, ezek a hapsik már csak így vannak kitalálva, születésüktől fogva szeretik, ha valaki húzogatja nekikKépKép Mi Boti 4 napos korától csináljuk, óvatosan, nehogy berepedjen a bőr. Mostanra már egész nagy része látszik a makknakKép És akkora merevedésekre képes, hogy csak lesekKépKépKép (erről persze a lányos anyukáknak nem mondtam semmitKépKép)

LivKép
Boldog ÉvfordulótKép 6 év az már nagyon szép. egyébként én kipróbáltam a paradicsomos krumplit, de paszírozott paradicsomból csináltam, nem én kutymákoltamKép Utólag néztem, hogy só+paradicsomból állt a cucc, így utólag már értem, miért ízlett Botinak jobban, mint az eddigi ízesítés nélküli menüsorom.

Trompipi AndiKép
mensiKép (kis kárörvendéssel, mert én már január óta újra űzöm az ipartKép)
FogyiKép Ügyi vagy, drukkolok.
Pipike sztárfotója zseniális.

CsengoKép
A gyümiket szerintem is ptóbáld meg valamivel keverve adni. A krumpli is jó erre a célra, a rizs is. Én egymással is keverem. Nálunk pl az almával hetekig küzdöttem, mire úgy-ahogy szívesen ette, az őszibaracktól helyből bezsongott. A szilva is nyerő. Lehet, hogy amiatt hányt, mert nem ízlett neki.

MacsKép
Fogacska Kép Nagyon tutkó-frankó helyen kirándultatok. Én is szívesen csatlakoznék hozzátok akár hétközbenre, akár hétvégére, mert itt napközben emberfiát sem lehet látni. Kb úgy érzem, hogy egy mesekönyv főszereplője lettem (bár inkább a banya, mint a csodaszép királykisasszonyKép), mert ha néha-néha összafutok egy-egy emberrel, akkor akár meg is kérdezhetném: hol jársz itt, ahol a madár sem jár? Az óperencián is túl, az üveghegyen is túl, na meg még a kurtafarkú kismalacon is túlKép

NikkKép
Bandó felemásan is nagyon jó figura, meg rövid séróval is. Hogy ment a nyírás? Könnyen, gyorsan? Ollóval, vagy géppel?

Áron-AndiKép
Én nem vagyok képzett szopis tanácsadó, de talán fordulj hozzájuk. Most olvastam a neten a kismama.hu-n egy cikket a szpois gondolról, a Te problémádhoz hasonlóról is írt a cikkben a szopis tanácsadó. Talán érdemes lenne elolvasnod vagy az újságban, vagy a neten.

LauKép
Bazsi édi lehet a 4 fogával. Neki szimmetrikusannőttek ki? A céklával mi is így jártunk, egyik nap csak fújta-fújta a kanálból kifelé a cuccot, mintha forró lenne, másik nap meg nyelteKép Lett is piros kakaKép

KormiKép
Benedek irtó ügyiKép Jó hogy vége a láznak. Körömlakkot sikerült egyedül felkennie, vagy segítettél neki?Kép

NoémiKép
Botinak átadtam a popó-bókot, jól esett neki, de nem pirult bele. Úgy tűnik nem az a szégyenlős, szerény fajtaKép
Állítólag május végén csűrűnk haza, de pont ma néztem a repjegy árakat a fapados cégeknél, és 17 Euro oda-vissza per fő. Szóval lehet, hogy áprilisban hazaröppentyűzünk, de lehet, hogy nem.
Elárulom, Boti is tuszmákolja a popeszt az ég felé, de a sikere kevesebb a próbálkozásnál. Puttyagtatni viszont nagyon jóízűeket tud közbenKép

Mennem kell inni valamit, mert annyi rántott cukkinit ettem, hogy kipukkadok, és úgy tűnik elvonja az összes folyadékot a szervezetemből.

JÓCCCAKÁT ANYUKÁK ÉS BABÁK!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szia GigisKép
Üdv nálunkKép Meglátod szuper kis banda vagyunk. Marci lurkóhoz gratula. Az anytejcsivel ügyik vagytok. Bizony-bizony, a csak anyatejes babák hajlamosak nagyon ragaszkodni a cicihez, meg a tejhez, de azért előbb-utóbb náluk is el lehet érni a szilárd kajcik szeretetét.
Ha nem is lesz időd visszaolvasni, pár nappal ezelőtt tett fel Beszti egy táblázatot, abból talán majd könnyebben megy a ki-kicsoda kibogarászása.
De hogy könnyebb legyen: Nekem 1 szem kisfickóm van, 24-én lesz 7 hónapos, napi egyszer kap gyümit vagy főzeléket, egyébként szopizik. megrögzött cicibubus. Ő látható fent a képeken (a kisebbik ficek lesz őKépKép), és a Botond névre hallgatna, ha hallgatna rámKép
Dido-t én is nagyon szeretemKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

LivKép
Nekünk is pont ma van a 6. házassági évfordulónk!KépKépKépGratulálunk nektek is!
Itt a C vit, meg néhán yásványi anyag mennyisége található: http://www.gemon.ro/tablazat.htm

KormiKép
gratulálunk Benedeknek a felálláshoz! Tegnap Bernáton voltak hasonló foltok, én a banános tejpépre gyanakszom, mert az volt újdonság nálunk, ma reggelre nyomtalanul elmúlt. Reméljük nálatok is hasonlóan lesz!

AndiKép
gratulálunk a nyereményhez! Majd kérünk az új cuccban fényképet Pipikéről!

CsengoKép
nálunk sem nagyon megy a kaja dolog, ha valamiben már egy kicsi darab benne marad azonnal öklendezés van, ma először evett meg egy kicsivel több, mint fél almát jól felhigítva őszibarilével. Én sem tudom mi lesz velünk, főzelékből eddig negyed üveggel volt a legtöbb amit megevett. Ha rájössz valamire légysz szólj, hátha nálunk is beválna!

MacsKép
szép helyen jártatok!

NoémiKép
a Pampers Active Baby is játszik a pontgyűjtésben, de csak a midi és a maxi méret.

LauKép
gratula a 4. fogacskához, nagyon belehúztatok!

JudyKép
Nektek meg gratula a forgáshoz!

NikkKép
Bandus nagyon vagesz az új frizurájával.Kép

GigisKép
Üdv a csapatban!

Fütyi téma: nekem a nagyobbik fianál azt mondták ne húzogassam, majd magától megoldódik ha szobatiszta lesz, hát nem oldódott meg, úgyhogy urológus lett a vége, azóta nem lehet hozzáérni a fütyiéhez. Szóval nekem bárki bármit is mond én bizony húzogatom Bernátnak minden fürdésnél. Neki is le van tapadva, de bízom abban, hogy ha én itthon finoman csinálom neki, akkor eljön az az idő, mikor a letapadás oldódni fog.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Lau
Gratula a sok fogacskához Kép

Liv Nektek meg gratula az évfordulóhoz Kép

Gigis
üdv közöttünk Kép

Kormi,Csirkesz
Hajvágás géppel történt,már 3xKép 5 perc alatt kész,és eddig mindig élvezte. sajnos nekünk elég szar gépünk van ,igy az egyik bnő vágta,de következőt már mi fogjuk Kép

Csirkesz
fogakhoz nektek i gratula Kép
ahol én akartam biot venni ott olyan csúnya hibás ütődött gyümik zöldségek voltak hogy nem is vettem Kép Kép Kép

Dino
Mi ujság veletek? Bárányhimlő?
Kis kidobó lett Bandóból Kép

Kép
Kép
nikk0830

Csirkesz
hátihordozót hol és mennyiért vettétek??

Dino
nektek meg elfelejtettem boldog évfordulót kivánni Kép

Kép
Kép
nikk0830

NikkKép
Köszönjük a jókívánságot. Bárányhimlő egyenlőre nem jelentkezett.Kép Szegény nővéreméket zaklatom amint Bernáton felfedezek egy pöttyöt, már biztos az agyukra megyek. Bernát rengeteget álldogál, mostmár mindenhol felhúzza magát, persze leülni még nehezebb, úgyhogy szegény állandóan döng valahol. Egyfolytában a nyomomban van, mindenhol megtalál. Már csak egy hét a karantén, aztán mehetünk sétálniKép persze ha az idő is engedi.

LivKép
hol találtad a táblázatot? Engem is érdekelne.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok lányok!
Rég voltam, bár néha jöttem olvasni. Kicsit szét vagyok esve, nagyimat kórházba kellett vitetnem (alzheimer, demencia), múlt héten tudtam meg, hogy anyum meghalt (nem tartottuk a kapcsolatot), a társam kirakott a cégünkből (ill. a rohadt barátnője) és május 31-ig meg kell oldanom a munkámat. Kép Kép Kép
Jól láttam, lesz tali? A néha eltűntek is mehetnek?
Lizának a bolti zöldségből, gyümiből csinálom a kaját, már egy teljes tápit sikerült lecserélni főzelékre és néha a tízórai gyümi is elég.
Vissza tud fordulni a hátára, a napokban kezdte próbálni a kutyázást. Kép
A hordozókendőt kengurunak kötöm meg, nagyon élvezi, hogy új magasságból látja a világot. Kép
Képtelen vagyok arra a pár száz hsz-ra reagálni, amit termeltetek, mindenkinek minden jót!!!
kyrandia

KormiKép
Tuti háromnapos lázatok volt, épp a nyári topikban volt erről szó, nézd meg.Remélem mostmár jól van Benedek.Mászáshoz , álláshoz gratulaKépNagyon ügyes!!! Mi még nem csinálunk ilyen jó dolgokat.

Noémi
fantikbaba

SziasztokKép

VeraKép
De ügyes Kornél, hogy már "babázik"Kép
3 dédi??Kép Bár dédiből a sok se sokKép

TrompipiKép
Gratula a nyereményhezKép Persze megnéztem a fotót, gyönyörűKép
Fantasztikus, micsoda menüket varázsolsz az asztalotokra!KépKép
AblakfestésKép Amúgy is, ha a pasik úgy igazán nekiállnak valamit megcsinálni, nagyon sokáig tudják húzni a dolgot, hogy teljesen pöpec legyen.Kép Mondjuk ez nem baj. A múltkor a férjem észrevett a konyhaablak alján valami kis piszkot, elkezdte letörölni, majd az lett a vége, hogy az egész ablakot megpucolta, plussz körülötte is mindent lemosottKépKép

ViolaKép
Ahányszor a szomszédjaidat írod, olyan dühös leszekKép
Sajnálom, hogy nap mint nap ezt kell hallgatnotokKép
Annak viszont örülök, hogy már jobban vagyKép

MagikaKép
Továbbra is megy a drukk anyudnak, biztos rendben lesz a másik eredmény isKép
Remélem Zolika fütyikéje gyorsan helyrejön. Javult a Neogranormontól?

KormiKép
De jó, hogy meggyógyult BenedekKép Akkor ez tényleg lehetett a háromnapos láz? Szerintem, lehetnek a pöttyök is ettől.
Gratula a felkapaszkodáshoz-ácsorgáshoz-asztalon turkáláshoz!KépKép Teljesen meghatódtam tőle, olyan jó, hogy le is tudtátok fotózniKép
LiftezésKépKép
A múltkor Eszti is gyártott olyan gigantikus kakit, amiről írtálKép Tokától-bokáig úszott benneKépKép

Áron-AndiKép
Szerintem ne aggódj a tejcsi miatt. Az előfordul néha, hogy picit hamarabb kelnek a gyerkőcök. Legalábbis nálunk is szokott ilyen lenni, például ma reggel is negyed hatkor kelt Eszti, pedig hatkor szokott, evett és láttam, hogy ő is mindjárt visszalszik. Csak akkor a férjemnek el kellett kezdeni készülődni, úgyhogy ahhoz Esztinek asszisztálnia kellettKép így nem volt ideje holmi alvásraKép Viszont, ahogy a férjem útnak indult, Eszti beájult és azóta alszikKép
Néha nekem is eszembe jut, hogy lehet, hogy már nem elég a tejcsi, de hál'istennek engem a védőnőtől kezdve mindenki hülyének néz ilyenkor és közlik, hogy nézzek a lányomra, jókat alszik, amúgy aktív, vigyori, szép a bőre, stb.stb. Úgyhogy mindig meggyőznek arról, hogy elég csak a cici továbbra is. Arról nem beszélve, hogy nyugodtan lehet, hogy Áron csak szomjas volt, ivott és aludt továbbKép

LauKép
Gratula a negyedik fogacskáhozKép

NikkKép
Meg kell mondjam, Bandónak nagyon jól áll a megkopasztott buksiKépKép

CsirkeszKép
FogacskákKép
A harmadik fotótól majd bepisiltem a nevetéstől. Olyan aranyosan lóg a hátizsákban BotiKépKép Ott alszik, vagy csak úgy látszik?

KyrandiaKép
Nem irigyellek most, szörnyű amiket írtálKépKép
Nagyon sajnálom a veled történteketKép
A kengurus megkötésről van valahol leírás? Tudsz segíteni, hogy hogyan kell?

GigisKép
ÜdvKép A lányom egy napon született a fiaddalKépKép Még mi is csak tejcsizünkKép Marcid mekkora? Úgy értem súlyra meg hosszraKép És mennyivel született?
Szerintem is nézd meg a táblázatot a babákról és mamákról, mert szerencsére jó sokan vagyunk így egyszerűbb lesz az ismerkedésKép Marcidról tudsz fotót feltenni?

Gratula minden 6. évfordulósnak!KépKép

Tegnap voltunk anyukáméknál, ahol egy csomóan összegyűltünk a családból. Tesók, keresztszülők, dédi, nagyszülők, babák, stb. Nagyon jó voltKép
Eszti is nagyon jól érezte magát, nem zavarta a "tömeg". Vigyorgott ezerrel mindenkire, aztán meg begyűjtötte a bókokat.KépKép
Három nappal ezelőtt felfedezte a hangját, úgyhogy azóta folyamatosan sikítozikKépKép

Kép

Ja, és hétvégén megtanult olvasni isKép
Kép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

CsirkeszKép
képek nagyon jókKép
Boti úgy tűnik nem egy tankönyvi eset fognövesztés terén, azért reméljük hamar kibújnak az úton lévő fogacskák. Lehet azért siet a fogsor növesztésével, mert almaevés helyett inkább szalonnázna egy kicsit.Kép

KyrandiaKép
Sajnálom a történteketKép
A tali pedig az eltűnt és megkerült embereknek is szólKép

AnitaKép
nem akarod egy kicsit kölcsönadni a férjedet? Az enyém azt sem venné észre ha korommal bekenném az egész ablakot, nemhogy lemosná!Kép
Eszti továbbra is gyönyörű!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Szaisztok,

Kornél 2 napja tombolós korszakában van. MOndjuk meg tudom érteni iylen pocsék időben. Most alszik, bár ki tudja meddig.

KormiKép
Benedek nagyon ügyi. Kornél imádja, ha felállítjuk, de magától eszébe sincs.( Viszont szabályos fekvőtámaszokat nyomKép) Mászás semmi, kutyázás néha, ha épp úgy tartja kedve. Ülni sem ül fel, de imád üldögélni, ha felültetemKép
A banán allergizálhat. Hagyd ki egy kicsit, és később próbáld újra.

Tegnap csak az segített, hogy A Gergő és a bűbájketrecből olvastam neki hosszan.Végig nagyon figyelt, utána pedig percekig folyamatosan gagyarászott. Gondolom ő is szóhhoz akart jutniKép

Liv, Dino- Boldog házassági évfordulót!Kép

Andi. MenstruációKép Nekem már december óta van. Ne ijedj meg, ha nem jön majd szabályosan. ilyenkor előfordul.

Áron-AndiKép
Tejci kérdés: Lehet, hogyí csak nő, vagy szomjas. Nekem a Laktoherb tejcikészítéshez nagyon bevált. Víz helyett iszom gyümölcsteával keverve. Gyümölcsöt óvatosan próbáld, ha allergiás rá, akkor fél éves koráig inkább ne.
Irigylem az éjszakáitokatKép

GigisKép Üdv köztünkKép

CsirkeszKép Boti fogaiKép nálunk Kornél fogait elvitte a cica. Nagyon kemény az ínye, de semmi kibújó fogKép

MacsKép
KösziKép Nagyon jó lenne valamikor kirándulni. Amikor én kicsi voltam mi minden hétvégén túráztunk, és nagyon hiányzikKép

KyrandiaKép
Jó hallani rólad. Sajnálom, hogy ilyen vacak dolgok történtekKép. KitartásKép

VasaniKép
Eszti társaságbanKép
Üdv mindenkinekKép

Álljon már el az eső!!!!!!

Vera

hvera

SziasztokKép

KormiKép
Nálunk 5. napon volt ijesztően pöttyös Míra,aztán két nap múlva mintha elfújtak volna mindent,tehát 3nap láz+ 3nap kiütés.Hamar gyógyuljatok,Apa allargia dokija azt mondta szombaton,jobb hogy hamar túlesett ezen Míra!(allargia gyógyszert Xyzalt kapott Apja,valaki mintha kérdezte volna ezt múltkorKép)Banánt hanyagolom,mert 2-szer is hányt utána,majd később.Így folytatja Benedek vőlegény,saját lábán jön leánykérőbeKépKépKép.

NoémiKép
Állatkert jó ötlet,bár ezeket inkább valami lakatlan szigetre száműznémKép.Amúgy mintha megérezték volna a rendőrség témát,hétvégén nyugiba voltak,de az is lehet,hogy elutaztak.Kutyázáshoz gratula,nálunk még csak az ég felé meregetem a popsim és hátrálok című műsor vanKép.

NikkKép
Zabálni való lett Bandus az új séróval,cuppants a pofijára a nevembenKépKépKép!

CsirkeszKép

Egyforma háti hordozónk van,de mi még nem próbáltuk ki élesben,de alig várom(Apa kevésbé,mert Ő fogja cipelniKép)!

GigisKép
Üdvözlet Neked!

KyrandiaKép
Nem semmi amin átmentél,úgy látszik valami pech sorozat üldöz mindkettőnketKép.Csak JÓKAT!

AnitaKép
Olyan aranyos vagy,szívesen mennék hozzátok a madárcsicsergésbe,a trágya szag sem zavarnaKépKépKép.Eszti szépségéhez ismétlőjelet teszekKép!

SZép napot!

Viola
h_viola

Sziasztok!

Viola,
van valami megkötés, hogy ez után a betegség után mikor mehet utcára, és főleg gyerekközelbe a baba?

Más: azon gondolkodom, milyen játékok tudnak lekötni-fejleszteni egy közel 8 hónapos babát? Benedek egyik fő tevékenysége a mozgás, de egész szépen eljátszogat egyedül is, csak nem tudom, hogy a csörgőkön kívül mit is adjak neki (mondjuk műanyag doboz dobnak pl bejön neki)

Kormi

Kormi

kormi

Sziasztok lanyok!

Nagyon koszonom a futyis temaban hozzaszoltakat.
Nos penteken megyunk a papa urulogus baratjahoz.

Talan majd jarunk hozza rendszeresen, mert O tudja tagitani es megszuntetni a letapadast is, ha van fajdalommentesen.
Csak jo ezt minel elobb lekezdeni, ezt mondta.
Mert kesobb mar csak mutet.
O is azt mondta, hogy nem szabad piszkalni egy eves korig, de ha valakinek nagyon szuk es fel eves koraig egy picit sem javul, azzal erdemes foglalkozni.
Pedig nekunk is tud sugarban pisilni.
Szoval majd urulogus bacsi segit. Kép
Igy mar nyugodtabb vagyok.

Lanyok matol fogyizom, a Norbi fele modszerrel.

Egesz jol megy.

Foztem gombapaprikast es toltottpaprikat Norbi modszerrel es nagyon fincsi lett.
Majd megirom, hogy fogyok e tole vagy nem. Kép

Ma megyek baba-mama kulubba is. Kivancsi vagyok mi lesz, mar regen voltam. Kép

Magi
Vendég

Köszönöm, kedvesek vagytok, majd csak jön mostmár valami jó is...
Anita Kép
Remélem tudod használni:
http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/hasznos.htm

A talit hova szerveztétek és mikor?
Nem tudtam mindent elolvasni, nagyon sokat írtatok ám! Kép
kyrandia

KyrandiaKép
Ezek után több jót kívánok neked.A társad meg menjen csődbe, most hogy már nem vagy a cégnél.Nagymamád, anyudKép

Tali: ápr 27 14 óra Állatkertnél lévő játszóház (cirkusz felöl bejárat, vagy az állatkerten keresztül)

Noémi
fantikbaba

Noémi,
Ha a cirkusz felől megyünk be, akkor kell fizetni külön az állatkertbe? Babakocsikat le lehet ott tenni?
Köszi,
Andi
Vendég

Csirkesz, a 6 tényleg szép szám, de a 11 még szebb. Azóta vagyunk együtt Apával. Kép

Dino, akkor egyetértünk abban, hogy 1999. április 10. egy jó nap volt. Kép
Vitamintáblázat: http://www.harmonet.hu/cikk.php3?rovat=145&alrovat=157&cikkid=2907&dire=egeszseg haz&rovatnev=Egészségház

Kép

Kép
liv

KyrandiaKép
Köszi a hordozókendős infótKép
Amúgy rájöttem, hogy tök hülye vagyok, eddig is így hordtam Esztit, csak nem tudtam, hogy ez a kenguru-póz. Pedig elég logikus.Kép
Úgy látszik, az eső elmosta az agyamat is.KépKépKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Noémi Kép
Köszi, én is így gondoltam, nem adok nekik 1 évet és végük. Ha kell, segítek... Kép

Anita Kép
Örülök, hogy felfrissíthettem a memóriádat! Kép

Andi Kép
Ha nem baj, beleszólok: át lehet menni az állatkertbe, de fizetni kell. Babakocsitároló van, szerintem elég nagy, van hova pakolni.
Gyerkőc és saját cuccokat bennt lehet szekrénybe tenni (ami nem kell, amíg ott vagyunk).
kyrandia

Sziasztok!

Ebben a pocsék időben kisfiam is nyűgösebb az átlagnál.

Kutyázó és felálló babáknak gratulálunk, Márk végre megkezdte az átfordulások gyakorlását.

Maccs,
kirándulós képek nagyon jók. Hétköznapokon lehetne majd pl. kircsiket szervezni a Normafához, Hármashatár-hegyre stb.

Andi,
Pipike igazi sztár! Kép

Nikk,
Bandus sérója nagyon jó lett! Kép
Milyen rizst és hogyan raksz a papikba?

Liv,
kipróbáltuk a paris krumplit húsival, Márknak is bejön.
Szerintem, mindenképpen gyertek a talira akár a férjeddel együtt.

Liv és Dinó,
házassági évfordulóhoz grat!

Dinó,
ezek szerint bárányhimlőt talán megúsztátok.

Kormi,
Benedeknek jobbulást, és gat a felálláshoz! Kép

Gigis,
üdv itt! Kép

Csirkesz,
Boti nagyon édi a hátizsákban! Kép

Kyrandia,
fel a fejjel, negatív dolgok után csak pozitívak jöhetnek!

Anita,
Eszti kis tündi-bündi! Kép

Munka: a főnököm felmondott a cégnél (ügyvezető volt), így 99%, hogy már nem megyek vissza dolgozni a régi munkahelyemre, mert a másik ügyvezető nagyon gáz és más jellegű pozícióban annál a cégnél nem nagyon tudom elképzelni magam.
Jövő ilyenkor már elkezdhetem az álláskeresést, hogy Márk 2 éves koráig találjak valamit.

Hétvégén kaptunk anyutól mi is habtapit, nagyon bejön a fiatal úrnak. Kép

Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek11

Macsek, nagyon szeretnék menni a találkozóra, remélem, sikerül. A férjemet majd megkérem, hogy vigyen el minket, aztán jöjjön értünk, a köztes időben meg találja fel magát. Kép Hacsak nem jön más férj is, úgy más.

Hány órára van lefoglalva a helyiség? És hogy néz ki ez az egész? Van külön szopis-tisztába tevős helyiség? Vagy egy helyiség van, viszont ott csak mi leszünk?

Kép

Kép
liv

Továbbra is szépek a babuszkák!Kép

Én ma Pipikének meggyet turmixoltam össze kis tápszerrel és ezt összekevertem kekszes tejpép-porral. Ez a kutyvasz nagyon ízlett neki.
A paradicsomos krumplit is kipróbáltuk, de ezt nem szerette. Azt lehet mondani, hogy a tejpépet, gyümiket imádja, a főzelékféléket nem annyira...

Már tudja a hejte-hejtét, ha mondom neki, akkor kis ügyetlenül megsimogatja az arcomat, és ha mondom, hogy tapsi-tapsi, akkor próbálja összeütni a kezeit... Olyan édes!!!

Ti miket szoktatok játszani a babákkal?
Vendég

Liv Kép
elért az üzenet! Igeni, jövünk mi is Kép csak nem sok idő van a 2 pasi mellett....

Mi lassan 6 hósak leszünk, profilban friss kép a 2 gyerekről.

Próbálok gyakrabban jönni erre Kép

puszi mindenkinek.

Orsi + Levi + Máté

Orsi
KépKépKép
icsilya

DinoKép
Nektek is boldog évfordulótKép
Ez a szalonnázásos fognövesztés lehet, hogy igaz lesz, mert egy újabb fogcsíkocska jelent meg mára. Most már három foga nő egyszerre. Csak azon drukkolok, hogy induljon meg a többi 15 is, és akkor egyszer s mindenkorra letudtuk a tejfogakatKépKép

NikkKép
Ezek után én is gondolkodom egy hajvágó vételén.
A gyerekhordó hátizsákot a Mountex-ben vettük Bp-en a Petőfi-híd pesti hidfőjénél. Van a Tatonka-nak is kétféle hasonló zsákja, de azokhoz nincs semmi (pelenkázó, nap- és esővédő). Kiegészítőként meg lehet venni, és akkor ugyanannyiba kerül, mint a mienk, kiegészítő nélkül olcsóbb. De ami még a VAUDE (ez a mienk is) mellett szól, az az, hogy ez 20 kg-ig jó, a másik kettő közül a nagyobbik is csak 15-ig. Na és a legvégére hagytam az árat: 41.000 FtKépKép Nem is nagyon volt más a karácsonyfánk alatt.

KyrandiaKép
Sajnálom, hogy ez mind összejött most neked. Kívánom, hogy szebb és mosolygósabb napok köszöntsenek most már rádKép

AnitaKép
Eszti baba nem hazudtolja meg magát, nagyon édi a képeken. Jól látom, hogy Malacka kedvéért tanult meg olvasni?Kép A sztorit őróla és őneki meséli??Kép

JudyKép
Nem tudom mennyire használható, de ezt a lapot találtam még kendőzős koromban:
http://www.peppermint.com/girasolcarry.htm
A www.hordozokendo.lap.hu oldalon rengeteg más jó oldal és megkötési mód is van.

VeraKép
Kornél jó kis bicepsz-man lesz ezekkel a fekvőtámaszokkalKép Lehet, hogy Gergő (és a bűbájketrec) miatt csinálja?Kép
Mensivel beelőztél egy egész hónappal. Furi, de nekem szülés előtt nem volt ennyire pontos, mint utána, úgyhogy a bánat mellé öröm is szegültKép Azért is örülök a mensinek, mert mi még indén nyáron plántálni szeretnénk a következő lurkeszt, ehhez meg elengedhetetlenül szükséges.
Hát milyen fogmanó lakik arra felétek? Vagy nem is fogmanó, csak ínymanó? A mienk is szemétkedős fajta, de azért legalább hébe-hóba erre jár. Igaz, hogy akkor zsákszámra hozza a fogakat.

ViolaKép
Mi nagyo szeretjük ezt a baba-hátizsákot. Bevallom, mi 5 és fél hónapos kora óta használjuk, bár magától még nem tud ülni. De ez a zsák annyira profi kialakítású, a gerincének olyan stabil halyzetet biztosít, hogy lelkifurka nélkül hurcoljuk. Nálunk is Apa szokta cipelni, de hétközben ebben sétáltatom a gyerkőcöt. Jó kis torna ez a kb 9 kilós csemetévelKép

KormiKép
Engem is érdekelne, milyen játékok kötnek le egy ennyi idős gyereket. A műanyag dobozok nálunk is beváltak, de szeretnék venni valami jó kis kreatív, fejlesztő játékot. Eddig minden kedvenét kapta, mi az apjával alig vettünk valamit, úgyhogy a sor már nagyon rajtunk van.
Ezért hozzád csatlakozva várom én is az ötleteket. Én egyébként mostanában dögönyözöm, csikizem, a karjaimban ülve hitáztatom, mondókát olvasok (bár ez a könyvekre nagy veszélyt jelent). Próbálom megtanítani puszit adni (semmi siker idáig), meg hasat simogatni kaja utánKépKép Ezt is sikertelenül. Bokszolunk a tükörképekkel, elsorolom a konyha összes felszerelését, stb. Tök kreatív, nem???KépKépKép

MagiKép
Hogy kell gombapaprikást és töltött paprikát csinálni Norbi módra? Nem tennéd közkinccsé a tudományod? Na lécci-lécci-lécciKép

MacsekKép
ÁlláskeresésKép Brrr, még belegondolni is rossz. Kis cégnél, vagy nagynál dolgoztál baba előtt?

OrsiKép
Nagyon szépek az ikreidKép

Képzeljétek, ma Botinak el kellett kapnom a grabancát és beszélnem kellett a buksijával, mert dvd szerelés ügyben túl messzire ment. Kimentem a konyhába 3 percre. Nekem egy szempillantásnak tűnt, de mégis mire visszaértem mit látok???? A gyerekem hason fekszik a dvd lejátszón, és békésen könyököl a padlón. Mosolyogtam bárgyún, hogy milyen édi. erre látom ám, hopp máris matat az egyik praclijával a polcon és próbálja elérni a cd-ket. ÉÉÉÉs már le is cibálta a Tschaikowsky tripla cd-t, meg egy Metallica klasszikus zenekarral cd-t. ÉÉÉÉs már nyálazza is őket ütlegelés, pofozás tili-tologatás közben. Azt hiszem a dvd-t legyőzöttnek tekinti immáron. Na itt még mindig mosolyogva, de már fényképezőgéppel a kezemben követtem az eseményeket. ÉÉÉÉs majdnem a szívinfarktust hozta rám ez a maszatgyerek, mert a tv állványunkat (amely egyébiránt egy 4 darab (egyenként 5x5 cm-es) üveglapocskákra állított, kerekes vaslábakon álló ősrégi tákolmány ) oly simán lerúgta az üveglapokról, hogy még levegőt venni sem volt időm, és már zuttyant is le az egész a helyéről. Szerencsére nem történt baj (és károsodás sem), mert fel nem dőlt a rendszer, csak megingott. csakúgy mint én. Rutinrókaként helyből dobtam el a fényképezőt és ugrottam Botiért, de ha dőlt volna a 30 éves 50 kg-os tv, nem tudom mi lett volna.
Holnap rrrrettttenetes és iggggen fixx barrrrikádot fogok építeni, mert hiába olvastam be Botinak, ő csak vigyorgott, kacarászott, és húzkodta a hajamatKép

Megyek is regenerálódni.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

CsirkeszKép: csak hüledezek itt Boti legújabb kalandjain Kép. Tényleg nem semmi kis kópé Kép. Akkor én még örülök, hogy Livike nem mászik Kép.
Szerintem teljesen mindegy, milyen barikádokat építesz, úgyis megtalálja a módját, ha el akar érni valamit Kép.

AndiKép: Vasárnap én is nagylány lettem Kép. Pedig nekem még korai (csak 5 hónapos Livike). Nem is értem, pedig még mindig csak szopizik. Igaz, elég keveset eszik mostanában (már kb. 2 hete nem hízott, csak tartja a súlyát).

OrsiKép: nagyon helyesek a kispasik Kép! Nem lehet semmi egyszerre kettővel Kép. Én még eggyel is alig bírok Kép.

GigisKép: üdv köztünk. A fiad csak picit "öregebb" a lányomnál Kép. (mi nov. 5)

Livikének le lett vágva a gyönyörű haja, mert nagyon hosszú volt már a frufruja, és a szemébe lógott.
Az utóbbi napokban folyton azzal próbálkozik, hogy négykézlábra álljon Kép. Pár másodpercig sikerül is neki Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Orsi Kép, örülök, hogy újra ellátogattál ide, tényleg gyere gyakrabban! Kép

Andi, Dávid kedvenc játéka a bújócskázás, akár tükör előtt önmaga elől "belém bújik" Kép, akár valaki más elől. Ezenkívül nagyon szereti, amikor hirtelen felemelem, "leengedem" (szóval nem dobálom, ahhoz még kicsi, nem engedem el egy pillanatra se), és mondom mellé, hogy "zsupsz", ezen jó nagyokat nevet. Meg a kukucskálást szereti mostanában, azon is jókat tud nevetni. Elbújtatom őt törölköző mögé, vagy én "elbújok", ezt is nagyon szereti.

Ma dévényezés után itthon Dávid elkezdett kúszni! Kép Hátrafelé halad, de azt elég jó iramban, hihetetlenül örülök neki. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Csak egy gyors kérdés erejéig ugrok be.
Ti milyen babapiskótát adtok a babáknak (már aki ad), és mennyi idős kortól lehet nekik adni?

Jó éjt mindenkinek!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Kyr
Ennyi rossz dolog után már csak szép napok jöhetnek.Remélem igy is fog történni Kép

Mindenkinek köszöni Bandó a hajas dicséreteket Kép
Viola:puszi átadva Kép

Macsek
én rizspépet vettem a bioboltba,ott a múzeum köruton.holle márkájú ,olyan mint egy krumpli püré port,vizzel kell keverni

Orsi
Szépek a fiúk nagyon Kép Rég hallottunk rólatok,jó hogy ujra irtál Kép

Csirkesz
köszi az infót a hátizsákról Kép Tv sztori nem semmi,mi is ezért vettünk járókát ,mert ha nem tudok rá figyelni pillanatok alatt olyat csinál amit nem kéneKép

Liv
gratula Dávidnak a kúszáshoz Kép

Dino
ha jól tudom 8 hótól de ez nem biztos Kép

Kép
Kép
nikk0830

Dino, én úgy tudom, egyéves kor alatt nem ajánlott babapiskótát adni a gyerekeknek, mert többek között a következőket tartalmazza: tehéntej, cukor, méz, tojás.

Kép

Kép
liv

Dino,
Én már adtam Pipikének babapiskótát, csak utána láttam az egyik hozzátápis táblázatban, hogy még nem ajánlott. Ennek ellenére semmi baja nem lett tőle, így továbbra is adni fogok neki néha-néha.
Én Manner-félét vettem, teljes kiőrlésűt.
Andi
Vendég

Sziasztok

mi ma vagyunk félévesek, hihetetlenül gyorsan megy az idő. Galád anya meglepiként beadatja neki az elmaradt oltástKép remélem nem fogja elfelejteni miatta a forgástKépKép úgy belejött.

Csirkesz
Köszi a kendős infótKép szupi a hordozótokKép
még teszek egy próbát a kendőbvel, de igazából Kisgé még egyszer sem bírta elviselni magát benneKépKép májusban mi is mennénk kirándulni, azért kérdeztem, de lehet, hogy marad a kenguru. Ja, megint Kenesére megyünk, kár, hogy nem lesztek itthon.
Kistesó projekt máris indul? aztaaaaa, megy a drukk. Láttad mi vár RátokKépKép
Jajj, ez a Boti. Ne engedd garázdálkodni, amúgy se jó, ha ott nyúlkál az elektromos cuccoknál. pusszantás nekiKép

Dino
valamelyik babás cég gyárt babapiskótát, biscotti, vagy mi a neve, aranyárban mérik, az már adható.

Orsi
Csodaszépek a fiúkKép gyere máskor isKép

Liv
Gratula a kisfókánakKép Mi már voltunk ebben a játszóházban, van egy zárható pelenkázóhelyiség szoptatós fotellal, majd váltjuk egymástKépKép a kisbébiknek a játszón belül ban kialakítva egy védettebb részleg babajátékokkal, gondolom ott lennénk, bár van különterem is, ha jól emlékszem,

na pusz
Judy

Tali: én még nem igérem biztosra. Két gyerekkel én nem merek oda elvezetni, olyan béna sofőr avgyokKépKép de ha apa elvisz minket, akkor mennénk.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

SziasztokKép

ViolaKép
Popsi meregetésKép Nálunk próbálkozunk a mászással. Már egész jól belaktuk a járókát, bár Kornél szerint a kedvenc játékait minden áron ki kell menekítenie:-O a járókából. Aztán anya-szolga pakolja be újra:-)

MagiKép
FogyókúraKép Élménybeszámoló?
Liv, JudyKép Férj ügyben: valszeg nálunk is jön, de szerintem ez nem gáz. Legfeljebb elmennek, ha megunják. Végtére is az ő babaájuk is. A férjem titokbanKép úgyis olvassa a babanetetKép

TrompipiKép Simi és tapsikolásKép Nagyon ügyes Pipike. Mi kukucsolóst játszunk,ő húzza le a pelust a fejéről, a zsupsz is megy, meg a lovaglós is, azt majd megmutatom a talin, mert mi is a keresztanyutól tanultuk.

Egyéb játékok havonta afejlesztéshez:
http://www.bebilap.hu/elso_ev/elso_ev.htm

CsirkeszKép
Ja, a bicepszek fejlődnek rendesen, csak az a baj, hogy időnként az apját, meg engem használ babzsáknakKép Nagyon dolgozik a mászáson. Már néha sikerül pár "lépést" mászni:-O
Boti a rettentő:-O
Kistesó ügyben irigyelek. Nálunk Kornél is véletlen baba volt. Az együttjárásunk 1 hónapos fordulója körül, majdnem az első szeretkezésünkkor fogant. A férjem még tanul, úgyhogy én vagyok a "kereső". Na de majd behozunk titeketKép

MacsekKép
ÁlláskeresésKép Sajna lehet, hogy nekem is kell, uyganis totál ididóta az új főnök a melóhelyemen. Már én is puhatolózom.
OrsiKép
IkrekKép Nagyon édesek.
LivKép Dávid kúszás.) Rohamtempó:-O

Elaludt, úgyhogy vár a házimunkaKép

Üdv;
Vera

hvera

próba

Edit
Kép

Kép
reditke

Na, most meg visszajött a régi felhasználó nevem, üzenet számmal, képekkel mindennel együtt.
Így tényleg visszakaptam a kisfiamat a profilomban is és nem 2 lányom van Kép

Kérdés: ha taknyosság esetén orrszívózás közben véres váladék jön az normális? Mi a teendő? nem szabad annyit szívni?

A múltkor lemaradt 2 kép:
paradicsom evős
Kép
kutyával ismerkedős
Kép

Valaki kérdezte a randi helyét.
Állatkerti játszóház megközelítése.
Nem az állatkert főbejárata felöl (mert akkor kell venni állatkerti belépőt), hanem a cirkusz oldaláról. Ott van egy büfé. Bejárat a büfé és a cirkusz között, de jól ki van írva. Egy náddal elkerített folyosón kell végigjönni. Ott lesz egy bódé egy kiscsajjal, ő nem érdekes. Be kell jönni a játszóházba és ott a játékboltnál a bejárat után van egy másik csajszi, ő mindent elmond.
Felnőtteknek és 6 hónap alatti gyerekeknek ingyenes.
És ahogy írtam, érdemes lenne balra fenn a kis tó felett találkozni, mert ott van sok mi gyerekeinknek való játék.
Mennem kell.

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: