2005.04.07 07:46
2005.04.07 08:02
. Éjszaka is ébredés nélkül aludt egészen 5-ig, de egy üveg tejcsi utánn visszaaludt 8-ig. Ez nála szokatlan, mert álltalában éjjel is ébred 3-4* még.
Na majd legközelebb.
. Most derült ki, hogy tudunk menni 10napra
Na az lessz még érdekes. Egyedül repülök a 3 gyerekkel, és Daninak kell fognia az ölében az egyiket, ha nem lessz még legalább 1szabad hely a gépen. Érdekes lessz
2005.04.07 10:11
Nem jártok Orlandó felé?
Azért remélem egy ilyen nagy létszámu talira mi is eljutunk valamikor, irtó hangulatos lehet. Persze azt hiszem szereznünk kéne hozzá egy babakocsit. De ez más kérdés. 

2005.04.07 10:30
) így már voltunk egy délelőtti sétán
nagyon szép idő van megint! Olyan jó lenne ha így maradna!
) és nekem kellett aláírnom. Ez már a házasságkötés utáni nevem, ezt használom, személyim is így van. Viszont! Az útlevelemet nem csináltattuk újra mert még 5 évig érvényes, tehát abban még a lánykori nevem szerepel. Ha gyerek nélkül utaznánk, akkor nem izgulnék semmiért, mert útlevél mellé nem kérik a személyit. De így hogy Bencét is visszük és az ő útlevelében a felvett nevem szerepel, okozhat ez problémát?!
Annyira aranyos
Akkor akár rendszeresíthetnénk is az ilyen talikat, nem?
Nem muszáj mindig az Állatkertbe menni, csak szabadtér legyen.
2005.04.07 11:01
.
2005.04.07 11:20
Akkor megnyugodtam!
A lányok nagyon sokáig bírták
mi hamarabb kidőltünk.
Balu a szövegével, Zsoma pedig a mosolyával.
Én is elhatároztam hogy tornázni fogok, előbb itthon hogy picit formába jöjjek, aztán majd eljárok valahova. Na egy pár alkalom után most megtorpantam, annyira nincs kedvem. Ha van egy kis pihenőidőm, inkább olvasgatok, netezek. Ez már a lustaság, ugye? 2005.04.07 11:46

2005.04.07 12:25
), és azt is be lehet kötni egy plusz övvel, amit adnak (ezt főleg neked írtam Brigi). mivel fapadossal mentünk, felszerelkeztünk piával, kajával, amit szeret a gyerek. és tettünk el egy új könyvet, egy új játékot, amit még nem látott, így pompásan eljátszott és nem "morgott", mint pl. kifelé, amikor nem vittünk semmi újat és a régiekkel hiába próbálkoztam. lehet mozogni a fedélzeten, de eléggé korlátozott módon. az útlevéllel nem volt gond, pedig én nem viselem apa nevét, és nem is vagyunk házasok. Vera, ha bizonytalan vagy legyen nálad a személyi (ha nagyon aggódsz, megkérdezhetem).
és Gabinak már mesélted a kistestvért? 2005.04.07 13:20
.
nem is tudtam, hogy anyukád kint él.Mióta?
.Már nem sok van neked sem hátra, remélem jól vagytok!
.Persze ezt a maga nyelvén mondta , ilyen folyamatosan mondatokat még ő sem mond, de a lényege ez volt.Amit még szeretek pl. esti cicizés után ő még szeretne cickózni és odabújik hozzám"még egy kicsikét, egy utolsót".
Ki tud ennek ellenállni? Reszkessetek csajok, mert Robó levesz a lábatokról
Még sorolhatnám...
2005.04.07 13:55
A bokám sajnos még mindig érzékeny, de legalább nem lila és nem dagadt be.
Megyek holnap mindenképpen. A csekket még nem fizettem be, de még van majdnem 1,5 napom
2005.04.07 14:52
2005.04.07 16:28

2005.04.07 19:00
2005.04.07 20:31
2005.04.07 21:36
2005.04.07 21:59
, remegek és sirok egyfolytában.

2005.04.07 22:22
2005.04.08 08:19
2005.04.08 08:47
Lesz idő mikor már egyedül akar majd elaludni, vagy mással.
A strandos ötlet egyelőre nem jött be annyira
De majd megyünk együtt
Én mindenképp kivonulok Bencével nyáron.
Nagyon ügyi vagy! Én sem szoktam izzót cserélni, sem szemetet levinni, sem virágot öntözni. Ha nincs itthon a férjem hosszabb ideig, simán víz nélkül vannak szegény növényeink, mert elfelejtem
Ugyebár ez nem az én dolgom. De az összes többi annál inkább...
Már nincs egy hónap és megyünk! 2005.04.08 14:26
"Ez a minimum"
No és, ha valaki döcög előttünk autóval: "Menjél már!"

2005.04.09 00:30
És vízumod is van???? szerencsés vagy !

Ha panelba mentek, akkor ti sem gyomlálhattok
Remélem hallgatsz Lilire a kocsiban, mikor mondja, hogy Menjél már !!!!! És az anya szeretleknél pedig nincs is szebb! 2005.04.09 08:28
2005.04.09 09:02
2005.04.09 13:00
2005.04.09 14:45
Megvan minden ujjam
Csak a durva szűrő mögött van egy forgótárcsa, ott volt beakadva egy műanyag bizgentyű, de csak egy ujjam fért be. Az viszont totálra lett nyomorgatva, tiszta seb, meg vízhólyag, de megérte. Utálom ha valamit nem tudok megcsinálni, ráadásul 6-7 ezer lett volna ha ezt szakember szedi ki. Inkább az ujjam.
Amúgy szeretem ha meg tudok csinálni bármit, én is tapétáztam már, fúrtam is, csaptelepet is cseréltem már, stb...csak most látom, hogy milyen jó is amikor az ember kicsit elengedheti magát, mondván "férfi munka". Amúgy a kiképzésen pszihomókusok erre felkészítették az utazó állományt, hogy romlott már meg ilyenek miatt házasság, mert anyu otthon megszokta, hogy mindent elintéz, megold, apu meg feleslegesnek érezte magát hazaérkezés után és jöttek a gondok...Na, én simán visszaengedem ezeket a dolgokat Ati kezébe. 

Én olyan jókat derülök mindig a hozzászólásaidon, pláne, hogy hozzá képzelem a hangod, arcod. 

Úgy röhögtem, mert tekerte a kormányt ezerrel.
Hazafelé meg a kapunál az ölembe vettem és vezethetett. Képzeljétek, utána ki kellett szállnom és intett, hogy távozzak. Mondtam is neki, hogy akkor anya felcuccol addig. Mondta, hogy jó. Felvittem a cuccot és NEM SÍRT, hanem elvolt egyedül a kocsiban. Igaz siettem, meg be volt csukva az ajtó is, tehát kb 2 perc volt, de akkor is. Még utána sem akart feljönni. Aztán rátört a fáradtság, mert nem sokat aludtunk éjjel, a Hév vonalát megint javították, nem értem, hogy miért pont a mi házunk előtt rossz a sín minden évben, de ez van. Remélem idén többször már nem fogják csinálni. 2005.04.09 15:21
autózás
mi majdnem mindennap autózunk egyet a környéken, amikor ő az első ülésen ül, biztonsági övvel, és a sebváltót akarja rángatni
2005.04.10 21:45
A füvecskénknek már nagyon kellett!

2005.04.11 08:05
Irtó jó szálláshelyet találtunk Szeged és Szabadka között (már a magyar részen), egy fogadót, aminek a hátsó része kemping, halastóval, medencével, játszótérrel, még hátrébb mindenféle háztájival. Mivel még nincs szezon, szinte egyedül is voltunk tök jó volt. Pont lehalászták a tavat aznap délután és beszóltak, hogy nem érdekel-e minket, perszee érdekelt, Boti pontyot simogatott meg minden...jól is aludt éjjel, mit mondjak! Csak este nem akart lefeküdni, de aztán beájult.
Az elsö próbálkozás után már csak kerthelységbe ültünk le, ahol ö motorozhatott közben, csak enni jött oda hozzánk. HIába, sajtkukac a gyermek.
További 40 percig
Akikkel beszéltem mindenki 10 évre kapta (kivéve a szomszéd kislány, Botinál fiatalabb, ö 2-re) Na mindegy.

2005.04.11 11:48
Ilang dettó
Nálunk is menö a motorzás, ez meg is látszik a cipöin
) Megvagyunk, bár úszni nem voltunk hónapok óta. Ha minden jól megy a héten megyünk már
Ilang is imád autózni, de én nem merném elöre ültetni..nálatok nincs nagy forgalom?
Mondjuk nem kell rázárnom az ajtót, mert a saját kertünkben/beállónkban állok, de én is parázni szoktam... Szerelés, ügyes vagy
Ujjad
Dávid is hatalmas kispasi lett és nagyon édes azon a motoron vagy min
Robóról friss képek?
2005.04.11 12:18
2005.04.11 14:01
Nem vérzett, csak egyből vörös lett és az orrnyerge kb. olyan szélesre dagadt mint maga az orra. Nagyon rossz volt, még én is sírtam
pedig mindenki azt mondta hogy majd szép kék-zöld-sárga lesz. Szerencsénk volt. 2005.04.11 16:11
Hétvégén csak Bömbi nyüglődött, de nagyon. Szinte egész nap sírt
Ma meg már a Máté is. Ha meg nem sírnak, hát mind a kettő az alvás határán van. Bömbi ma 2* aludt és most is a kispárnájával sétál és le-le fexik. Remélem nem bújkáll bennük valami.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint