Sziasztok!
Most mi van? Ide írunk vagy nem ide? Nem értem én már ezt az egészet. Kicsit nem néz be az ember, és minden megváltozik.
Mindegy, azért megpróbálok ideírni, utána meg megnézem, hol vagytok.
Szóval mi jobban vagyok, kezdünk kimászni a náthából. Engem kapott el utoljára
Amióta itt a tavasz, sokat sétálunk (amíg még tehetem...), bár igazából nem is kellene sétálni, csak kiállni pl. a Csongrádira, és Tomika nézi a trolikat, buszokat. Már gondoltam, hogy viszek le egy sámlit, és leülök.
Meg persze imád hintázni, és sétálni (még mindig kézenfogva). És minden szemetet összeszed. Múltkor pl. egy faldarabot kellett megszeretgetnünk
Alvás: naponta egyszer dél körül 2-3 óra (!). Este meg 7-re kész van, 8 körül alszik.
Szavak: apa= ati, anya= ajci, tata= táti, meg persze a cici.
Múltkor hazajöttem a fodrászól, és hallom, hogy: "ajci cici ajci cici".
Ági!
Nagyon helyes Kristóf az unokatesókkal! Meg a barátnővel is! Mi is vettünk már bicikliülést és védősiksakot is, de mi Apa bringájára szereltettük. Kiváncsi vagyok, mit szól majd hozzá Tomika. Én a kis kocsival szoktam tömegközlekedni.
Gigi!
Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!
Dancsi!
Nagyon jók a képek Jozsóról! Igazi fiú!
Gabi3!
Nagyon ügyi Flóra! Mi már egyszer meghosszabbíttattuk a pisivizsgálatra szóló beutalót, de sajnos most sem sikerült. Mi eddig kisedénnyel próbálkoztunk, de persze Tomika – aki azelőtt minden este fürdéskor menetrendszerűen lepisilt mindent – mostanában csak pénteken vagy szombaton hajlandó. Én is vettem már zacsit, de közben ismét lejárt a beutaló.
Gabici!
Utólagosan is boldog szülinapot Edinek! Szuperek a képek!
Angi!
Nagyon jók a képek! Virág tényleg nagyon csini a farmercuccban! Bogi meg nagyon aranyos!
Bea!
Gratula Katának a forgáshoz! Köszi a talimeghívást! Most úgy gondolom, hogy el tudunk menni! Remélem, nem jön közbe semmi!
Kriszta!
A munkaügyi központba megyek vissza ügyintézni.
Meli!
Még egyszer nagy-nagy gratula a Rubenhez! Nekünk a Biopon vitality vált be a kakifoltra. Beáztatom, és mindig tökéletesen kihozza. És színes ruhához is jó.
Nóri!
Látom, Léna nem fél aporszívótól! Tomika csak a morzsaporszívót szereti, a nagytól fél. Gartula a házassági évfordulóhoz!
Zita!
Nagy-nagy gratula! Gyönyörű baba Márk! Jó egészséget nektek!
Próbálok képet feltenni:
Tomika az unokatesóval:
Tomika apával szemetet szed:
Sziasztok!
Tünde+Tomika