A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Beszti!

Lehet hogy igazad van de akkor miért érzem úgy hogy eldurran a cicmicem????????
Alice
Alice

Doris, Orsoly!
Hálásan köszönöm! Annyira féltem, hogy megbántalak titeket akaratomon kivül! Pusszantás!Kép
Szonja
Szonja

Orsoly!

Egyformákat vettem és 30 perc volt ráirva,egyébként régebben is vettem már ilyet és az még másnapra sem lett akkor csíkos csusza......

Alice
Alice

Doris!
Én abbahagytam az orvosságot, kivártuk a három hónapot. Aztán három elsiratott mensi után, augusztusban csatlakoztam itt a lányokhoz. Meg sem melegedtem, szeptemberben már itt tanyázott a babuci a pocakomban.

Kata
Kata007

Lányok!Kép
Ha a Katát még megmelegni sem engedtétek akkor engem meg ne süssetek ittKépKépKép Na jó! Kivárom a sorom, nem szeretnék senkit beelõzniKépVégül is olyan jó kis csapat van itt de azért átadhatnánk már a helyünket másoknak...KépKép
BesztiKép
Én csak azon gondolkodtam, hogy ha Te majd lebabázol (azt hiszem ez elkerülhetetlen leszKép ) akkor ki fog ilyen jó kis szakmai tanácsokat adni az itt lévõknek? Fõként azért izgi a kérdés, mert közülünk (remélem) akkor már senki sem lesz ittKép

Puszi: Doris
doris

Alice!

Nem tudom miért. Meg nem is azt irtam, hogy nem lehetsz terhes, csak azt, hogy tudd, hogy hogyan számold a terhességi korodat.
Mert csak igy van értelme ahhoz vizsonyitanod, amit Kata irt.
Azt én is olvastam a tájékoztatón, amit Orsoly irt, igaz ami nekem negativ lett, az soha nem változott késöbb se pozitivvá.
De azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy tényleg kéne még egy teszt?
Egy jó teszt. Pl. Clearblue.
Ennél a bizonytalanságnál nem lenne jobb?
Két hét még olyan sok!

Beszti
Beszti

Lányok nézzétek meg ezt.

[url=http://www.nlc.hu/cikk.php?id=61&cid=4264" TARGET="_top]http://www.nlc.hu/cikk.php?id=61&cid=4264[/url]

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Doris!

Köszi!
De ki más, mint én!
Ti már nem lesztek! KépKépKépKépKépKép
(Otthonról netezem, most is gyerek mellett, ugyhogy ez megoldható lesz, még ha nem is ilyen gyakran. Csak nem kellemetlen nektek ez, hogy én itt állandóan közbeszólok, pedig ugy lenne illö, hogy befogom a szájacskámat? (Költöi kérdés... Valószínü, csak ha elemi erövel törtök rám, hogy elég, csak akkor fogom abbahagyni! Kép Igaz, mindig lesznek ujak, akiknek minden tanács jól jön, de vajon nem mondja-e senki, hogy ugysem ugyanabban a cipöben járunk? Bár a lelkiállapotát mindekinek meg tudom érteni, igaz, hogy csak 2 hónapot töltöttem "babátlanul" a topicban, de elötte 11-et ilyen vigasz és segítség (Babanetesek...) nélkül.)

Beszti
Beszti

Sien,
Emil bombák célba értekKép,Kép levelem ment a megadott címre!
Breki
Breki

BesztiKép
Te egy igazi "reménysugár" vagy nekünk ráadásul mindenre tudsz válaszolniKép Ha még 2 babuci (ugye a másodikat várod?) mellett is lesz idõd és energiád segíteni akkor mindenki nagyon boldog lesz, hisz olyan rossz segítség meg tanácsok nélkül lenniKépKépÉn nagyon örülök, hogy köztünk vagy és segíteszKépKép KÖsziKép
EdelweissKép
Ez a maca ua. a maca mint amit itt sokan szednek? Ha igen talán a Fiúkat is meg kéne vele kínálnotokKép Nem gondoljátok?Kép

doris

Beszti
NE HAGYJ ITT BENNÜNKET!!!! Kép
Nem is tudom mit csinálnánk nélküled. Te ide is tartozol, nem? Kép

Doris
Azt hiszem ugyanaz. Már máshol is olvastam, hogy a papajelölteknek is jót tesz. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Pozitiv tesztesek Kép
Szerintem a ketkedesnel jobb egy teszt.....En a helyetekbe legalabb 5 kulonfele tesztet vennek majd sorra vagy egy napos diferenciaval kiprobalnam :I
....addig mig meg a ketely vegleg a multe lesz Kép

Lanyok....
Mikor Petezek mar le? Kép
Naponta egy darab Serophenet szedtem az 5-ik cikulsnaptol 5-napig, es most mar a 15-napon vagyok....es meg semmi Kép
Melinda

Melinda!

Köszi a bíztatást de sajnos nembírnám anyagiakkal ha annyi tesztet vennék állandóan.
Azért még eggyet venni fogokKép

Alice
Alice

Sziasztok Lányok,
Mennyit írtatok, alig gyözöm olvasni! Kép

Alice,
Tesztelj. Ez parancs KépKépKép

Edelweiss,
Köszi a cikkért.

Orsoly (lányok most egy kicsit off leszek),
Tegnap amikor feltetted a Péterfy linkjét Kép olvastam, hogy speciálisan végzik a császárokat és ha jól vettem ki másik linkböl csakis itt végezni ilyen kímélö császárt. Mivel nekem úgyis császárral kell szülnöm Kép, arra gondoltam talán eleve érdemesebb lenne ott kiviszgáltatni és kezeltetni magam. Mit gondolsz?

Te Pucur dokinöjéhez jársz, vagyis fogsz járni! Hogy jutottál be?
mj

Doris, Edelweiss!

Mint irtam, ez költöi kérdés volt csupán, és lerázhatatlan vagyok! Kép
De azért köszi!

Melinda!

Szigoruan nem aggódni!
Elöbb-utobb jö a pete is (nekem is a 16. napon volt Serophene-nel együtt is).

Beszti
Beszti

Moni(MJ)Kép
Miért kell mindenképp császárral szülnöd?Kép Bocsi, de lehet, hogy lemaradtam valamirõl.Kép

Doris
doris

Doris,
Azért mert 2000-ben volt egy retina (látóideg) leválásom a bal szememen amit szerencsére sikeresen mütöttek. Azért sikeresen mert nem vált le újra és nem kellett újabb mûtéteket átélnem! De csak a látásom kb. 60 %-át tudták visszaállítani. Ha normál úton szülök akkor a nagy erölködésben a másik szememen is leválhat a retina (és erre amúgy is nagy az esélyem még szülés nélkül is). Szóval ezért leszek császáros.
Üdv,
Moni
mj

MoniKép
Köszi, ezt nem tudtam. Sajnálom.... Ez magától következett be vagy valami baleset következtében? Miért nagy az esélyed a másik retinád leválásához? Szerencs, hogy sikerült az operációKépKép

doris

Doris (lányok, most off leszek),
Rövidlátó vagyok és mivel a szemgolyó deformálódik a retina nem tudja követni ezt a deformálódást. Ergo, szegény leválik egy bizonyos idö után. Persze ezt nem 1-2 dioptriára kell érteni, nekem sajna 6-os dioptriám van.

Szóval, magától alakult így a dolog. Ezért várható a másik retina leválása is. Vigyázok rá, meg szemtornát is csinálok, de marhára félek töle. Iszonyatos volt az egész. Több mint 6 hónap kellett ahhoz, hogy a szemem úgy nézzen ki mint korábban (bevérzés és méret miatt). Volt olyan hogy azt hittem örökre "félszemü" leszek, mert tényleg úgy nézett ki. De aztán lassan helyreállt a dolog. KépKépKép

Puszi,
Moni
mj

Sziasztok Lányok!
Ha valaki járt már személyesen Dr. Elek Csabánál, kérem írja meg a tapasztalatát. ( Hol rendel, mennyi a tarifa stb.? )

Egy leendõ kismama ( talán )
Névtelen

Szia Doris,

Koszonom es atadtam a puszikat Cipocskanak. Mosmar jol vagyunk. Tegnap volt az egy eves szulcsinapja, nem kisbaba tobbe, hanem komoly ferfiember...

Mit irt a Dr. Elek (vagyhogyishivjak)a kerdesedre? Nagyon kivancsiva tettel.

A rossz hir az, hogy azt hiszem az endom kiujult. Egesz nap tompa fajas van az alhasamban, pedig a menzesznek mar vege. Nem szeretnek meg egy laparos mutetet. Nem mintha nagyon rossz lett volna, de azert megis mutet. Caldea, Doris! Nektek mit mond az orvos? Mennyi ido alatt jon vissza az endo? (Nekem azt mondtak, hogy a terhesseg utan csak 4% az esely a kiujulasra. De "szerencses" vagyok!!! Miert nem a lotto jon igy be.)

Alice,
A jeleid, megduzzadt cici, alhasi nyomas stb... nagyon gyanus terhessegi jelek. Csatlakoznek a tobbiekhez. Vegyel legyszike egy tesztet.

Marcsi,
Te hogy allsz? Teszteltel? Nagyon drukkolok.

Beszti,
Hany eves a kisfiad? Mennyivel a megszuletese utan kezdtetek el probalkozni a masodikkal? Nekem mindenki azt mondta, hogy egy no kozvetlen a terhesseg utan a legfogekonyabb. Hat nem is tudom.....

Cipomama
Cipomama

Bocsi lanyok,
Nem lattam, hogy ket archiv is van. Nem olvastam el az osszes uzit.

Marcsi,
Ha jol emlekszem mar tegnap meg kellett volna jonnie, nem? A 36.8 nem olyan rossz, meg vissza is kuszhat 37-re. A lenyeg, hogy ne jojjon meg.

Alice,
Meg az jutott eszembe, hogy ha nem is akarsz meg egy tesztet venni, legalabb nezd meg a homersekleted. Szerintem az sokszor biztosabb mint a teszt.

Cipomama
Cipomama

Beszti
Igerem nem gorcsolok Kép...
Viszont elindult a folyamat...marmint a jobb es a bal oldali szurkalas utan kiszaladtam vizslatni magam es ott volt a a nyujthato nyak (4-7 cm-re is kitudom huzni), erre a tesztet is elovettem ami meg negativot mutatott.

Mennyire megbizhatok az Ovulacios tesztek (mert hogy dragak az biztos Kép)?
Ugy emlekszem a tojasfeherje szeru allapot akar 2-5-napig is elhuzodhat, majd csak utana tortenik a tuszorepedes. Ez igaz?
Melinda

Beszti
Neked Serophenel mikorra jott ossze?
Melinda

Kedves Szonja!

Elhiszem hogy bánt hogy még sose voltál terhes, de terhesnek lenni és elvetélni az sem leányálom. Tudd, hogy nem csak elsõdlegesmeddõség létezik -vagyis hogy valaki még nem volt terhes és nem is esik teherbe- hanem másodlagos is azaz volt már terhes és többé nem esik teherbe. Plusz ezek után ha végre sikerülne teherbe esnem - mert már elméletileg a serophennel rendben vagyok és olyanok az esélyeim mint az egészségeseknek - akkor is mindig attól fogok félni, hogy él e még a pici, nem halt e el, stb. ja és a vetélésnek és múszeres befejezésnek, tágításnak még szövõdményei is lehetnek. elzáródás, hegesedés, mola terhesség és még mennyi minden amirõl nem tudok.

a férjem nagyon szomorú, én meg nagyon-nagyon. én is próbálom vigasztalni magam, hogy amíg nem jön meg addig lehet a teszt tévedett, dehát...

Marcsi
Marcsi

Marcsi

Szonja allaspontjat is meg lehet erteni mivel meg soha nem volt terhes, es a Tiedet is mivel te mar voltal az.
Mas felelmei vannak annak akinek meg soha nem sikerult teherbe esni, es mas annak aki elvesztett egy kis eletet.
Egyik sem irigylesre melto helyzet Kép
Szonja ezt kinjaba mondta, es bevallom neha en is gondolok ilyesmire, de ez nem azt jelenti hogy helyet cserelnek veled.
Melinda

Sziasztok!

Még semmit nem rendeltem a netrõl, gondoltam elkezdem. Megkerestem Dr. Elek Csaba könyvét, ami nálunk "kabala könyv". Szerintem marha occsó, 580 Ft. "kosárba tesz", aztán meglepetés. 800 Ft a szállítási költség! Hát nem vicces? Inkább körülnézek néhány könyvesboltban.

Sien, köszönöm kérdésedet. Ahhoz képest, hogy ebben a hónapban nincs esélyünk (vékony nyálkahártya), mégis nagyon ideges vagyok. Most vettem észre elõször magamon, hogy mennyire ingerült vagyok. És nem tudok lazítani. Folyamatosan görcsben van a gyomrom. Már csak másfél hét, és megyünk a központba, Tapolcára. Alig várom!

Beszti, nem tudod véletlenül, hogy milyen ütemben vastagodik a nyálkahártya, és nõ a tüszõ? Konkrétan arra gondolok, hogy 2-3 nap alatt képes-e több mm-t vastagodni a nyálkahártya, vagy egyenletes ütemben képzõdik a menstruációtól a ciklus végéig. Ha nincs megtermékenyülés, leválik és elõrõl kezdõdik az egész. Vagy, a ciklus elején lasabban "hízik", aztán néhány nap alatt "nagyot nõ"?

Lányok, én biztos nem bírnám ki tesztelés nélkül! Vegyetek egyet! Lécccccccccciiiiiiiiiii

Köszi, Lora
Lora

Jó reggelt Mindenkinek,

Tesztet ugyan én sem vettem még, de reggel megmértem a hõmet az alvégeken és 37,15 KépKép
Még várok hétfõig (ha kibirom). Hétfõn fogok vizsgázni, de egyszerûen nem tudom elõvenni az anyagot, mindig máshol jár az eszem. Nem lesz ennek jó végeKép
DE KIT ÉRDEKEL??? Legfeljebb mégegyszer megyekKépKép

Pussz
Panna
Panna

Jó reggelt kismadarak!KépKép

húúú, mennyi termés lett tegnap, miután elmentem....
Volt mit olvasni.Kép

Lányok, vegyetek tesztet, és TESZTELJETEK VÉGRE!
Megõrülök a kíváncsiságtól!

Moni!
Nem is tudtam, hogy Te ilyen szörnyûségeken mentél keresztül! Nagyon vigyázz magadra! (persze tudod ezt enélkül is..Kép)

Nekem meg még mindig nem jött meg...cicim feszül...de nem hinném, hogy AZÉRT.Kép
A 35. napon vagyok....nem elég a magas prolaktin, még a végén a mensim is megbolondul..
Ha jövõ 7en sem jön meg, csinálok egy tesztet.
hmm...hmm...

pusszantás,
Ancsi
Kép
Ancsi

Panna!

A hõd elég jó, csak így maradjon...még vagy 8 hónapigKépKép
Én tegnap délután is megnéztem, 37,5 volt, ma reggel, és már napok óta: 37,1.

Én is vizsgázok a 7végén, tanulnom sem ártana...
Te mibõl?

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Kb szeptember ota nem irtam, de rendszeresen olvastalak titeket, ha tehettem. Nagy gratula minden babásnak, remélem ez a zápor nagy esözés elöjele.
Mi ebben a ciklusban kezdtük el a gyogyszeres kezelést (Closti, Profasi szuri majd Duphaston). Tudom, sokan már hosszu ideje probalkoznak igy, de azert remenykedem. Nem élem bele magam, de másra se tudok gondolni. És még legalább 10 nap, mire kiderül.
Azt szeretném kérdezni, azok, akik clostit szednek, ti rendszeresen kaptok hozzá Profasi injekciót? Mikor akcioztok? Nekünk azt mondta a doki, 3 napig legalább naponta egyszer, de lehet töbször is. (Mi rendesen fellelkesedtünk és belehuztunk)
A hömet már nem is mérem, hihetetlenül fura dolgokat müvelt, talán rossz a höméröm. A ciklus elsö felében is 37 körül volt, két napig talán lement 36,9, 36,8-ra, de amikor az ovuláciomnak kellett elvileg lennie akkor is 37 volt.

Eni
Eni

Eni!
Üdvözlet újból a csapatban!KépKép
Én is kb. 2 hónapos kihagyás után jöttem "vissza"...
Most olyan jó itt lenniKép

A hõd tényleg fura dolgokat mûvelt...mostanában már nem is méred? Egy-két alkalommal sem, próbaképpen?

Ancsi
Ancsi

Lora!

Sajnos nem tudom.

Melinda!

Igaz, hogy több napig is elhúzódhat, de nem utána történik a tüszörepedés, csak nem az elsö napokban.
A Serophene:
Öszesen két alkalommal kaptam, egyszer még március-április környékén (akkor sajnos épp egy anovulációs ciklusban (valószinü egy petefészkem van, és valamiért a meglévö akkor éppen nem volt aktiv)). Másodszor októberben, és ez erdményhez is vezetett. (Az én dokim nem szereti a hónapokon keresztül való hormonszedést, ez utóbbi már csak egy utolsó próba volt a részéröl, hátha most sikerül.)

Cipomama!

A fiam most 2,5 éves.
Lehet, hogy az ember a terhesség után termékenyebb (mikor? amikor utána elöször jön meg?), de nekünk akkor még nem lehetett szó ujabb gyerekröl. (Ja, de nagyon szerettem volna, annyira nagyon! Pedig még nagyon korai lett volna, mert Beni is pici volt.)
OFF:
2000. februárjában jött meg ujra a szülés után (8 hónapig nem), de akkor még semmi, de semmi kilátásunk nem volt egy saját lakásra.
Egy 35 négyzetméteres albérletben (1 szoba) éltünk hárman.
Aztán hipp-hopp minden összejött (hála Istennek!):
- félem magasabb fizetést kapott
- cége kezességet vállalt hitel felvételéhez (hol vannak ilyen cégek?)
- bejött a kedvezményes lakáshitel
- itt Bp. környékén találtunk egy olyan vállakozót, aki könnyüszerkezetes sorházakat épit, elég jó áron.
Ugyhogy májusban belevágtunk. Augusztus elején már költözhettünk is (egy dologban hibáztam: nem kellett volna a gyerekprojektet és a költözködés körüli hercehurcát egyszerre elkezdeni).

Beszti
Beszti

Ancsi!

KépKépKépKépKép
Gyanus vagy te nekem!
És hagysz minket egész hétvégén izgulni?

Panna!

Szuper-Szuper-Szuper!!KépKépKép
Tényleg tessék magadat babásnak érezni!
Minden elhanagolható!

Beszti
Beszti

Ancsi,

Stratégiai menedzsment a "kedves" tantárgy neve. A tanár nagyon szivatós...
Egy kalappal neked, én is megrendeltemKép

Beszti,

reménykedem...

Panna
Panna

Sziasztok lánykák!
Elég körán kezdtétek ma a csivitelést. KépKép
Alig gyõztem olvasni, annyi mindent írtatok.

Eni
Üdv újra a csapatban. Kép Remélem Te is gyorsan átköltözöl a másik topicba, mint - ahogy most látom - elég sokan. Csak tegyük be oda a lábacskánkat! Úgy megnöveljük a forgalmát, hogy csak na. Csak gyõzzenek archiválni... KépKép

A mai helyzetjelentés:

<pre>
Kisvuk 4c 49 cn Svájc 27 év
Indigo 2c 39 cn Budapest 25 év
Doris 10c 38 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 35 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 35 cn Adács 27 év
Gabó 31c 33 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 30 cn Budapest 27 év
Edina 11c 30 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 29 cn Nyíregyháza 26 év
Klari 8c 29 cn Budapest 31 év
Szami 11c 27 cn Budapest 30 év
Lora 15c 26 cn Várpalota 25 év
Moni 9c 25 cn Törökbálint 28 év
Sien 16c 24 cn Budapest 29 év
Edi 10c 23 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 17 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 16 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 15 cn Szeged 32 év
Monchy 7c 15 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 13 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 13 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 12 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 10 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 9 cn Los Angeles 35 év
Orsoly 2c 3 cn Nagytarcsa 27 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
CipómamaKép
Magánban elküldöm Neked a kérdésemet ill. az arra kapott választ.... Szerintem Te is meg leszel lepveKép Nagyon örülök, hogy Cipócska jól van és gratulálok a szülinapjáhozKépKép Ezért most sok-sok-sok puszit kell Neki átadnod! (De nem csalni ám!KépKép )Nekem azt mondták, hogy ez a betegség kiújúl és ezért mielöbb javasolt a teherbe esésKépA terhesség aztán csodákra képes de bõvebbet majd csak szülés után tudnak mondani. Amikor Caldea azt mondta, hogy elmúlt az endo-ja akkor nagyon meg voltam lepve és örültem is de inkább nem élem bele magam... Érdekel majd mit mond az orvosod. Kérlek jelentkezz mindenképpKépKép

MóniKép
HÚÚÚÚÚÚÚ ez nem hangzik jól...... De szorítok Neked, hogy ne legyen semmi gondodKépKép
MarcsiKépSzonjaKép
Azt hiszem akik itt levelezgetünk bármely táborba tartozzunk is nem vagyunk irigylésre méltóak... Ha csak azért nem mert egymásra találtunkKép Mindenkinek igaza van és az a legjobb, hogy ezt megoszthatjuk egymássalKép Ne szomorkodjatok, sikerülni fogKépKép
LoraKép
Türelem, az idegeskedés nagy ellenség!Kép
PannaKépAncsiKép
Veletek izgulok én isKép
BesztiKép
Csupa jó dolgot írtálKép Vannak még csodákKépKép

doris

Sziasztok Lányok!

Én is megérkeztem végre bezuhantam a melóhelyemre.A helyzet a következõ,az az igazság hogy tesztet nem merek venni mert attól félek NEGATÍV lessz ezért tehát csak a hõmet mérem minden nap kb.1 hete de csak este az a baj,eddig 36,9 és 37,2 között mozog de ha azt nézzük mostanában lenne a peteérésem is ígyhát ebbõl sem hiszem azt hogy kismama vagyok.Tehát várok addig amíg vissza nem megyek a dokihoz Õ majd megnézi hogy mi van,addig meg had legyen egy kis reménykedésem azután hogy HÁTHA most mégis az vagyok.
Mert ha most kiderül hogy mégsem vagyok terhes akkor még a maradék kis jókedvem is elillanna.
Pusz Mindenkinek

Alice
Alice

Alice,
Az esti hömérözést felejtsd el. Nem jó semmire és semmi támpontot nem ad!!! Nyáron az esti höm meleg éjszakákon 37,5 is volt, fürdés után 37,3 szokott lenni, TV után pedig 37,1. Szóval ezek az értékek egyátalán nem mérvadóak!

A helyedben tesztelnék és nem hagynám magam ilyen kétségek között. De én nem Te vagyok, úgyhogy ha úgy gondolod ez így jobb akkor várjálKépKép

Ancsi KépKép

Edelweiss,
Hû maradtam a topik elnevezéséhez. Légyszi javíts ki 9 c 2 cn. Köszi. Tudtam, hogy meg fog jönni mert nem akcióztunk pé. alatt, sõt... Ez a 22 nap az elmaradt szexuális élet hónapja volt. Adtam a páromnak egy kis pihenöt KépKép, mert már nem bírta, hogy "gombnyomásra kell mûködnie". Tudjátok, férfiak!!! Ha te akarod ök nem akarják, ha ö akarja te nem akarod. Úgyhogy azért maradnék a 9 c-n. Köszi.
Puszi,
Moni
mj

Sziasztok!
Melinda és a többiek akik azt olvasták ki a soraimból amit érzek KÖSZÖNÖM!
Marcsi!
Sajnálom, hogy félreértettél... Te biztosan nem tudod, de én már több mint 5 éve próbálok teherbeesni...
A többieknek mégegyszer köszönöm a megértést!
Sziasztok Szonja
Szonja

Moni
Javítottalak.

Lányok, én világgá szaladok! Megvannak az eredményeim, de nem tudhatom meg, mert a doki szabin van. Kép Vasárnap ügyeletes lesz, úgyhogy tartok tõle, ki kell bírnom addig.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Edelweiss,
KitartásKépKép
Nekem is van még 2 hét az eredményhirdetésig.

(Láttátok a mûkorcsolya EB-t tegnap? Úgy szeretem!)
Moni
mj

Doris!

Én már itt egyre kiváncsibb vagyok! Már tegnap is alig birtam megállni, na a mai nap meg végképp betett: Nem küldenéd el nekem nagyon kiváncsinak is?

beszti@vnet.hu

Csodák vannak. Kép Nem ez az egyetlen esetünk.KépKépKép

Alice!

Sajnos ha este méred, akkor még akár lehet most peteérésed.
Az esti hö semmire sem jó. sajnos. Kép
De: a reggeli hö sem mutatna szerintem terhességet, ha ezek lennének az adatok. Ha "jól" méred, akkor 37 fölött kell maradnia, nem szabad ingadoznia (3 tized nagyon sok ilyen szempontból).
Mérj reggel höt, akkor okosabbak leszünk. Kép
Nem tudom, én biztos tesztelnék. Nem jó, ha az ember egyre jobban beleéli magát, és esetleg nagyot koppan. Biztos nagyon rossz lenne ha negativ az eredmény.

Beszti
Beszti

Edelweiss! Kép
Hogy õszinte legyek én is irtó kiváncsi vagyok az eredményeidre! Vasárnap már nincs is olyan messze! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Mindenkinek!

Akkor most leírom hogy mi bántja a szívem és remélem megértetek!

Tudjátok a páromat lassan tíz évvel ezelõtt ismertem meg az elején még szedtem fogamzásgátlót de aztán az orvosom nem javasolta mivel állandóan rosszul voltam akármilyet is felirt nekem,és még peteérésem se volt állandóan csak kb.2-3 havonta azóta kezelve lettem.Aztán abbahagytam a fogamzásgátló szedését és azóta a párom odafigyel arra hogy még véletlenül se essek teherbe (idõben abbahaggya).
Amikor négy évvel ezelõtt összejött (becsúszott)a kisbaba nagyon boldog voltam és õ is nagyon örült neki bár nemvolt tervben a picurkám láttam rajta hogy boldog,de sajnos a hetedik hétben elveszítettem a kisbabámat azóta nemtudok másra gondolni csak arra hogy gyereket akarok,és akkor kezdõdtek a gondok.
Azóta várok arra a percre hogy becsúszik a következõ baba de sajnos hiába várok rá nem akar összejönni,még véletlenül sem.
Az én Drágám a mai napig sem akar még gyereket mert szerinte nemtudnánk felnevelni,és én megértem hogy albérletbe nemigazán jó gyereket szülni de meddig várjak még úgysincs semmi esélyünk még egy picurka lakásra sem.Lassan harminc leszek és úgyérzem megbolondulok,megõrülök attól a tudattól amit a párom mondott pár nappal ezelõtt éjjel 3 órakkor "Direktbe nem fogok neked gyereket csinálni"
Én nagyon szeretem a páromat és nem akarom ezért elhagyni de gyerek nélkül semmit sem ér az életem !!!.
Köszönöm hogy meghalgattatok és ha netalán tán van valami a pocakomban irni fogok nektek.
Most egy kicsit félre vonulok mert nembírom ki sírás nélkül és ez így megy minden nap.

Üdvözlettel
Alice
Alice

Alice,

Nagyon sajnálom, erre tényleg nem lehet mit irni. Hacsak azt nem, hogy szépen leültök és megbeszélitek az egészet. Hiszen szeretitek egymást. Nem arról szól egy kapcsolat hogy megpróbáljátok egymást boldoggá tenni? Hiszem, hogy sikerülni fog és a párod megérti, hogy neked ez nagyon fontos!!!
Az anyagiaknál sokkal fontosabb dolgok is vannak. Jó az is fontos, de nem feltétel.

Kitartás!! Nagyon szorítok.
Vigyázz magadra.
Puszi
Panna
Panna

Alice
Most már értem Kép Sajnálom, a dolgot, és úgy látom a pároddal erröl már beszéltetek eleget, de talán nem olyan mélységig ahogy azt TE szeretnéd. Talán érdemes lenne egy igazán NAGY beszélgetés arröl, hogy Te mit szeretnél, mire vágysz, és hogy ez mennyire nehéz számodra.
Puszi,
Moni
mj

Sziasztok leanykak
Ancsi,Mj
Latom mar `csak `ti vagytok itt a regiek kozul.
Irtam mindenkinek emilt de szinte senki sem valaszolt:-(
Mi van veletek????

Krisztinka
kriszti

AliceKép
Nagyon sajnálom... Tudod a Férfiak késõbb érnek, mint Mi. Egy biztos: Szerintem az ember életében sosem jön el az a pillanat amikor azt mondaná, a világon mindene megvan és tökéletesen fel tudna nevelni egy gyermeket.Mindig lesz olyan "dolog" amit még el akarunk érni. Szerintem az idõ elõrehaladtával ez inkább csak rosszabb lesz. Megszokjuk, hogy magunk vagyunk és félünk is a "nagy" dologtólKép AliceKép Jól gondolod, kár húzni az idõt. Drukkolok Neked és hihetetlenül nehéz lehet de ne csüggedjKépKép És mérd a hõdet reggelenteKépA Pároddal viszont mindenképp eggyeztesd ezt a dolgot, talán csak be van rezelveKép Ne hidd, hogy az Enyém nem fél sõõõõõt, Én is tojok a dologtólKépKép
LányokKép Tisztelet a kivételnek ha valamelyikõtök is úgy érezné, hogy a világon mindent elért márKépKép
EdelweissKép
Sajnálom, hogy vasárnapig várnod kell.... Ne idegeskedjKépLátod, Móni is jól tûri a várakozástKép
BesztiKép
Ugye a "kérdés-válasz" érdekel? Küldöm Neked isKép Légyszi írd meg róla a véleményedKép

doris

Mj és mindenki!

Azt hogy én mit szeretnék az a páromat nem érdekli.SajnosKép Annyiszor próbáltam már errõl beszélni de azzonnal a szavamba vág és nem hajlandó errõl beszélni.ENNYI.
Tehát csak várok a lehetetlenre.
Puszi Alice
Alice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: