A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Dodo, bocsika, hogy nem válaszoltam még az emiledre, de velem nem törpént azóta semmi. De én kíváncsian várom a babavárás naplóját Kép

Barbi, gratula neked Kép.

Kép

Kép
vkhajni

BarbiKép

Nagyon sok Gratula.Kép
Egy könnycsepp kigurult a szememből, annyira örülök neki. Kép
Lányok mennyi zebra. Kép
Ez már az évben az 5.
Remélem Wish után nekem is jut.Kép

Kép

Kép
pkagi

Barbi Kép Gratulálok!!!!

Lányok!
Ma voltunk kiskatona vizsgálaton. Most úgy érzem magam, mint aki körül összedőlt a világ. Egyetlen egy spermát sem láttak a férjemnélKépKépKép
Egyet sem (se élőt, se holtat, semmit)!!!!!! Nagyon sajnáltam szegénykét, megvizsgálták és azt mondta a doki, hogy érez is valami csomót a mellékheréinél, vagy valami ilyesmi, szerinte lehet elzáródás is. Levettek tőle egy csomó vért, amiből hormon, illetve genetikai vizsgálatot csinálnak. Kb. május közepe felé lesz eredmény, utána tovább... Előreláthatólag bipsziát és Krio-t szeretnének még csinálni. Valaki közületek tudja, hogy mi az a Krio?

Most mi lesz?!Kép
Előtte próbáltam nem kimutatni mennyire kétségbe estem, de amint kirakott a munkahelyemnél a kocsiból, nem bírtam tovább és jól kibőgtem magam. Az andrológus nem kecsegtette őt semmi jóval.
Lehet, hogy nekünk soha sem lesz gyerekünk?Kép

Most egyenlőre nem tudom mi lesz, csak az a fontos, hogy kimutassam, hogy nagyon szeretem és ez a mi kapcsolatunkon nem változtat semmit.

De miért velünk történik ez?????

Reni
Vanoreni

ReniKép
Szörnyen sajnálom ami veletek történt, de az a lényeg, hogy Ti szeressétek egymást továbbra is!
Biztos tudnak legalább annyit javítani a férjed eredményein, hogy a lombikhoz jó legyen! Tuti lesz nektek is babátok!!!

Dodo, BarbiKép
Nektek viszont hatalmas gratulaKép Én sem tudtam az elején még felfogni, csak amikor már láttam az uh-n dobogni a kis szívétKép
Vigyázzatok magatokra, pihenjetek!

Üdv
Évi
evike1975

Reni!

Sajnalom, hogy nem lattak egyet sem. Ez ilyenkor nagyon rossz, de probaljatok meg a macat ami ferfiaknak is nagyon jo termekenysegnovelo, noknek is jo, az en ferjem is szedte, noha neki jo eredmenyei voltak, de biztos hogy tud segiteni a spermatermelesben. Azert a doki majd megnezi az eredmenyeit, mert lehet hogy valami gyulladas van, vagy ilyesmi.

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Reni
Ne keseredj el, az én férjemnek is rosszak voltak az eredményei. De kapott gyogyit is már egészen jok. Ne félj vannak komoly módszerek ahogyan spermát tudnak nyerni, ha simán nem megy.

En elobb hívtam a dokimat, aki azt mondta hogy most nem tudja megcsinálni az inszemet mert szabizik pont azon a héten. Ezért aztán nem bírtam tovább és felhívtam egy másik családtervezo kozpontot és jovo hét szerdán megyek tuszonézobe és ha minden ok akkor megcsinálják az inszemet és nem maradna ki ez a honap sem.
Nem tudom jo otlet volt e de nem bírom ki tétlenul ezt a honapot, még a férjem sem tud rola de remélem nem lesz ellenére. Legalább megtudom hogy hogyan csinálják itt az inszemet.Szerintetek?
mili

Dodo!

Már két hónapja szedi a foreveres Maca-t. Mégis ez az eredmény.

A doki szerint teljesen el van záródva a csatorna.
Vanoreni

Reni
Én is sajnálom a történteket. Szerintem ne add fel. Én ismerek egy olyan párt, akinél 1 db spermából lombikoztak. Ne keseredj el, mert a tudomány ma már nem ismer lehetetlent. Ha esetleg a későbbiekben ezzel az andrológussal nem lennétek megelégedve, érdemes másiknál is kopogtatni. A barátnőmék 3-nál jártak, és 3 féle eredményt kaptak. Azt javaslom próbáld magad tartani a férjecskéd előtt, ne érezze, hogy ez mekkora probléma.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Mili

Szerintem jól tetted, hogy nem hagyod veszni a következő hónapot. Talán nem is baj, hogy máshol is próbálkozol. Úgy vettem észre, hogy a te dokid kicsit másképp csinálja a dolgokat, mint itt a lányoknál, és talán nem is lesz megbántódva.

Nektek is vacakol a b.net?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Reni, tényleg ne kersered el. Én hallottam olyanról, hogy ha csak elzáródás van, akkor egy kicsi műtéttel meg lehet oldani a problémát. Lehet hogy nálatok is bejön. Még semmi sincs veszve, bár gondolom mit érzel most.

Kép

Kép
vkhajni

Reni
Soha ne mond hogy soha!
Nagyon sajnálom, hogy ez van, de biztos hogy tudnak segíteni, kérlek ne törj össze.!!

Mili
Nagyon jól tetted, hogy felhívtál mást is!
Egy reménnyel több v. kevesebb nem mindegy!!

Alina
Vendég

Koszonom Szilva megnyugtattál kicsit. Már várom hogy mit fog szóllni hozzá a férjem. Hazajon és eléállok.
mili

Vanoreni
http://www.oviklub.hu/betegeknek/meddo_ferfi.htm
Nézd meg ezt légyszíves, igen is van modd arra, hogy nektek is legyen babátok! Hidd el így lesz!
Zbarbi
Nagyon-nagyon GRATULÁLOK! Látod mégis csak sikerülhet. Vígyázz a picire!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mili
Biztos meg fogja érteni, hiszen ő is akarja a babócát, nem?

Kép
Kép
szilva069

Mili,

Biztos vagy benne, hogy nem sikerült az inszem? Nekem a 14. napon sem mutatott még semmit a teszt. A 15. napon pedig olyan halvány volt a csik, hogy alig láttam. Szerintem csinálj még egy tesztet. Vagy már meg is jött a vérzésed?

Barbi,
Szivből gratulálok neked!!!!Kép

Reni,
Ne keseredj el, most már olyan fejlett a tudomány, hogy tudnak spermiumot nyerni közvetlenül a herékből valamilyen mütéti úton és igy simán lehet lombik baby Kép

Fruzsi

fruzsina32

Reni
Kép Én is nagyon sajnálom! Bízzunk benne, hogy azon az elzáródáson tudnak segíteni, és aztán kinyílik a lehetőségek tárháza előttetek. Igen, fontos hogy most nagyon szeresd párodat, hisz rád van a legnagyobb szüksége a világon! Hosszú, nehéz hónapok állnak előttetek, de mi mindig itt leszünk neked, veled!

Mili
Szerintem sem kell kihagyni ezt a hónapot ha máshol is megcsinálják nektek a beavatkozást Kép

Tündi
Vendég

Reni,
hagy meséljem el Neked a férjem történetét, hátha az megnyugtat kicsit.
Egy éves próbálkozás után vizsgáltattuk ki magunkat, amikor is kiderült, hogy a férjem spermaeredménye katasztrófális: 3-4 millió, de szinte alig van benne motilis.Az andrológus megállapította a herevisszért. Mivel a Nyírős andrológus nem győzőtt meg minket, kerestünk egy elismert szakembert, akit meg is találtunk Papp professzor személyében (Szabolcs utcai klinika). Megműtötte a férjem, akinek immáron mindenre alkalmas a spermája, természetes fogantatásra is. Ez azért nagy szó, mert a műtét előtt csak lombikkal próbálkozhattunk volna.
A visszér is felfogható egyfajta csomónak, mert leszűkíti a vér áramlását, és emiatt a spermicik nem tudnak megfelelően termelődni és fejlődni. Tehát a csomó óriási galibát okozhat, de ha eltávolítják, akkor viszont óriási javulás várható.
Szívből ajánlom Papp professzort, őt tartják az egyik legjobb mo-i szakembernek (főleg ha műtétről van szó), a kórház körülményei is teljesen emberségesek.
Fel a fejjel, egyáltalán nincs semmi veszve!!!!!
lkt

Dodo32
Te, hogy vagy?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Reni Kép
Ne keseredj el. Lesz babátok. Ma már a heréből közvetelenül is tudnak kinyerni spermiumot, ami alkalmas a lombikra. De lehet, hogy ha megműtik a férjedet akkor normalizálódik a spermaképe is.
Biztos, hogy lesz babátok, de sajnos nem könnyen. Mi erősek vagyunk, ezért minket szemelt ki a Jóistenke, hogy megküzdjünk a babákért.
De meglesz a kűzdés jutalma, meglátod.
Az most a legfontosabb, hogy támogasd a férjed. A fiúknak nehezebb feldolgozni az ilyen problémákat. Ők még megbeszélni sem tudják az ilyesmit a barátaikkal, hiszen valahol mégiscsak a férfiasságukról van szó. Most neked kell erősnek lenni.
A herebiopsziát azért fogják csinálni, hoigy kivegyék a heréből spermiumokat, a Krio meg az intézet neve, ahol felhasználásig fagyasztják őket. (http://www.krio.hu/indexmain.html)

Ági Kép
Azért ha szembejön egy zebra kapd el, ne várd meg az enyémet. Kép Az enyémet most nem biztos, hogy sikerül becserkészni.

Saci Kép
Még itthon vagyok. Teszteltem egyet a transzfer 13. napra és az negatív volt. Szóval a remények eléggé elszálltak, de azért kivárjuk a jövő hét szerdát, akkor lesz UH. Vasárnap majd még tesztelek egyet, hátha korai volt.

Viszont ha nem sikerült, akkor végre lehet szexelni Kép Végül is ebben is van valami jó Kép

wish

LktKép
Papp Zoltán professzorról van szó?
Vendég

Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így biztattok. Én is tudom, hogy nem lehet feladni, de erre egyáltalán nem számítottuk.

Nagyon sokat jelent nekem, hogy megoszthatom veletek a bánatom, bajaim. Ti tudtok igazán megérteni, akik hasonló cipőben jártok.

Köszönöm!!!!

Reni
Vanoreni

ReniKép
Én is azt tudom írni, mint Wish. Ha más nem lesz vesznek ki a heréből spermiumot és megy a lombik. Ha ez lesz, akkor is mi van a lényeg a kisbaba, az meg tuti, hogy lesz az hogy hogyan nem mindegy. Kép
Remélem ezzel sikerült lelket öntenem beléd. Kép

MiliKép
Nagyon jó ötletnek tartom, hogy megkerestél egy másik központot, mert szerintem jobban is lehet ezt az inszemet csinálni, mint ahogy neked csináltál. Majd számolj be.

WishKép
A tied az első én meg elkapom a második zebrát. Készítsük a lasszóinkat. Kép

Lányok küldtek nekem egy történetet muszály bemásolnom ide, mert gondoljatok itt mindannyiunkra.....

>Két, súlyosan beteg ember feküdt ugyanazon kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az ágya a kórterem egyetlen ablakához közelebbivolt.

A másik beteg ember egész nap csak feküdt az ágyában, a plafont bámulva. Beszélgettek a családról, feleségről, gyerekekről, a katonakorukról,

A nyaralásaikról, ahogy az szokásos ilyen helyzetben.
Az az ember, aki az ablaknál feküdt, minden délután, amikor felült,azzal töltötte az időt, hogy elkezdte közvetíteni a másiknak, mit lát az ablakon át a kinti világból.

A másik ágyon fekvő embert egy idő után szinte csak ezek a színes beszámolók tartották életben, már alig várta őket, ez volt minden változatosság az életében.

Az ablak egy kellemes, tavacskával díszített parkra nézett.
Vadkacsák és hattyúk úszkáltak a tavon, és gyerekek játszottak távirányítós játékhajóikkal rajta. Szerelmespárok üldögéltek a színes

Virágágyások mellett órákig, egymásba felejtkezve. Miközben az ablak melletti beteg kimerítő részletességgel írta le a kinti világot, a másik, folyton

Fekvő behunyta a szemét és maga elé képzelte a látványt. Egy meleg délutánon az ablak melletti ember egy, a parkon átvonuló karneváli menetről beszélt. Bár a folyton fekvő ember nem hallotta a zenészeket, maga elé képzelte a másik érzékletes leírása alapján. A napok és hetek teltek.

Egy reggel a betegeket fürdetni készülő nővér az ablak melletti embert élettelenül találta az ágyában, mert az éjjel csendben elaludt örökre.

Elszomorodva hívta a személyzetet, hogy kivigyék az elhunytat.
Amint alkalom kínálkozott rá, a korábban a belső ágyon fekvő beteg kérte, hogy a másik ágyban fekhessen. A nővér szívesen segített, kényelembe helyezve ott azon az ágyon, majd magára hagyta. Lassan, fájdalmaktól gyötörve az ablak felé fordult az ember,és megdöbbenve látta: az ablak egy tűzfalra néz. Megkérdezte a nővért, mi történhetett az eltávozott szobatárssal, hogy olyan szépnek festette le az ablakon túli világot. A nővér elárulta, hogy az azember vak volt, nem láthatta a falat sem. Valószínűleg csak bátorítani akarta Önt! - mondta a férfinak.

Tanulság:
Az igazi boldogság boldogabbá tenni másokat, nem törődve saját helyzetünkkel. Bajainkat megosztva csökkenthetjük őket, de ha derünket és boldogságunkat osztjuk meg másokkal, megsokszorozzuk azt Ha gazdagnak szeretnéd érezd magad, számold össze azokat a dolgokat az életben, amiket nem vehetsz meg semmi pénzért. Minden nap ajándék az élettől, így becsüld meg a napjaidat, melyek száma - bármilyen sok is jusson - véges.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Most jöttem meg a gyógyszertárból, vettem egy lasszót, de vasárnapig szigorúan a fiókban pihentetem. Kép

wish

Sziasztok!

Mili! Wish!
Sajnálom a negatív tesztet, de még ott a vérvizsgálat. Az tuti...

Reni!
Fiatalok vagytok! Nem szabad feladni! Menjetek el máshoz is. Több szem, többet lát! Lesz nektek még babátok!

Barbi!
Ez óriási! Gratulálok!

Tegnap kértem a háziorvostól beutalót vérvételre. Ma megcsapoltak, 6 kémcsőnyi vérem szívták. Holnap lesz eredmény. Kíváncsi vagyok mitől vakarózom.

Puszi Kriszta

mohácska

Agi!

Nagyon szep volt, koszonjuk szepen. Szep tortenet, tanulsagos. Csak igy szabad elni, csak nehezebb, mint panaszkodni, es sajnaltatni magunkat. JObban erzi magat az ember, ha sajnaljak ot masok...

Kagylo!

Koszi jol vagyok, hanyinger reggel, delben, este,de nagyon jo!!!!!! Faj a cickom, es faradt vagyok,mint a ménkü... Pihenek, nem idegelem magam.... Neked mikor lesz a kov. lombikod, es hany volt mar? Tudod, fel a fejjel, egyzer mindenkinek sikerul, mi is azt hittuk, soha nem lesz mar babank...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Nekem ez a történet azért tesztszik lányok, mert mi is húzzuk egymást fel a padlóról, ha éppen valamelyikünk ott van. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági, pfú, nagyon kellett a történeted!!!Gyönyörű és milyen igaz!!!Semmibe nem telik rámosolyogni a másikra pl, de mégis sokaknak fáradságába telik.

Barbi, nagyon nagy gratuláció!!KépKép

Mili! Az inszeminációnak megvan az az előnye, hogy nem kell várni, a következő ciklusban máris ismételhető. Én úgy gondolom, hogy ez volt a "tanulókör". A szervezeted most már tudja, hogy mire számíthat, hozzászokott a kezelésekhez. Tehát sikerülnie kell!!! Sikerülni fog!!!!
Miért is kellett Nektek az inszemináció??

Olik, sajnos nem tudom a doki keresztnevét. De úgy gondolom, hogy ő lehet. Nem hiszem, hogy több Papp is futkározna az elismert andrológusok között.Miért kérded?
lkt

Wish,,akkor nagyon drukkolok szerdara!! Kép

nekem kb akkor kell megjonnie,,de remeljuk, hogy nem jon meg..
saci

LktKép
Azért, mert Papp Zoltán Debrecenből került fel Pestre és NAGYON jó orvos. Előszőr is a férjemet és a testvérét Ő fogadott erre a világraKép
Aztán a férjem nagymamájának még 20 évvel ezelőtt volt méhrákja! Ő műtötte meg is... 20 ÉVE MÁR!!!
Most már Pesten van. Szerintem róla van szó. Mindenkinek nagyon ajánlomKép És fantasztíkus EMBER( ami nem egy utolsó dolog!)
Vendég

Sziasztok, jóóóó reggelt Mindenkinek!

Ági!
Gyönyörű a történet. Csak olyan soká szültem a levelem, hogy a tied közben beért.

Kaphatok egy kis drukkot mára? Igaz, ez már nemigen befolyásolja az eredményemet, hiszen már tegnap lecsapoltak Kép.

Kriszta

mohácska

Olik, az a Papp prof, akiről én beszélek andrológus, tehát csak pasikkal foglakozik.Legalábbis most, a korábbi életéről fogalmam sincs. Megkérdezem a férjemet a keresztnevéről. Egy biztos, nagyon jó orvos (ő is)!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mohácska, részemről kapod!!!KépKépKépKépKép

Ági, számolj be a tüszőcskéidről!!!!
lkt

Mili, úgy örülök , hogy megpróbálod mégegyszer tényleg így van hogy az első hónapba még csak reagál a szervezeted nekem például 28 naposak a ciklusaim az elsö inszemnél 35 napra jött meg.Bárki bármit mond azért megterheli a szervezetett nyilván nem annyira minta lombiknál.

Noémi, neked is 3*2 emelték a ultrogestant?

Még most se tudom elhinni ,hogy babát várok jövö héten kell visza menni uh. és akkor már kellenne látni egy kis pöttyöt.Ha minden rendben lesz akkor karácsony tájékán szülünk, párom is szent este született !

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lkt
A férjem ellustult katonácskái miatt. De kulonben egyszer már sikerult spontán is. Remélem hamarosan osszejon.

Fruzsi
Igen mára már rendesen megvan.

Petri
Veled mi van?
mili

Barbi ez nagyon jo képzelem milyen boldogok vagytok.Kép Mondjuk nekem nem volt stimu elotte, és talán nem is lesz ha rendesen érik. Neked a 3. inszem sikerult?

Volna egy kérdésem ha már egyszer spontán teherbe estem akkor kizárt az olyan probléma hogy a sperma nem tud behatolni a peteselyt burkába?
Ha elméletileg már mindketten rendben vagyunk akkor mi okozhatja a sikertelenséget?

Kulonben a párom is benne van a dologban, úgyhogy jovo héten megyek UH-ra és ha minden jol megy új inszem, új helyen.
mili

Mili, szerintem ha egyszer már magától bejött, kizárt hogy máskor ne sikerülne neki.Szerintem mint ahogy már itt többen is írták rengetteg dologtól függ, lelki, fizikai állapot. Mennyire vagytok éppen túl hajszolva stb....
Tudom könnyű mondani, de ne izgulj sikerülni fog!!!!!!!!!!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mili,
Jelenleg fejfájással küszködök. Biztos ez az idő...
Most úgy érzem nem sikerült, pedig eddig nagyon bizakodó voltam. (ez egy női megérzés)
Azt hiszem csak hétfőn tesztelek. ha csak meg nem jön addig.

Ági,
Te ugye ma mentél UH-ra? Mi a helyzet?

Mohácska,
Ez most milyen kivizsgálás?
megy a drukk+++++++

Wish,
Remélem Neked is csak korai volt a teszt.
Van egy barátnőm aki a mensi elmaradása után egy héttel tesztelt negatívat. Elment dokihoz az is azt mondta nem terhes és most 7 éves a lánya.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Lányok extra drukkot kérnék, ha lehet.
Tegnap este elkezdtem vérezni. Nem nagyo,n de egy kis pecsételés volr friss vérrel. Éjszaka semmi, most mászkáltam egy negyven percet az utcán és csak egy kis barnás maszat. Hívtam a dokit, de nem volt elérhető, egy fél óra múlva próbálom újra.
Bedilizek ettől az állapottól. Már nem remélek semmit, de szeretnék biztosat tudni.

wish

Wish,,elerted a dokit? vagy meg nem is telt le a fel ora. Igen,,a bizonytalansag a legszarabb...de remeljuk mnden rendben lesz. itt vannak a megtapaszto energiak +++++++++++++ Kép Kép

Petri,,miert ne sikerulhetne ??? Kép
saci

LányokKép
Most jöttem tüszőnézőből. Hát elég érdekes dolog kérlek titeket segítsetek nekem.
Szerdán voltam Uh-n akkor azt mondta a doki, hogy pénteken menjek ismételten mert kicsik a tüszők, így choragont sem kaptam. Én úgy hallotta 16 mm-től beadja már a szurit, tehát nekem nem érte el akkor ezt.
Na ma 20mm-s volt 1 db.
Be se merte adni a repiszurit. Azt mondta ma este akció apával otthon és hétfőn inszem.
Most akkor szerintetetek mi van???????????????

Kép

Kép
pkagi

Wish
Nagyon drukkolok neked, próbálj megnyugodni és nem idegeskedni. /persze tudom hogy ez nem konnyú, mert tegnap én is egy ideg voltam még nem tudtam biztosat/
Ha valamit megtudsz jelentkezz! Extra drukk megy ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi
Sajnos én majdnem mindig le vagyok terhelve. Csak néha jobban érzem máskor meg nem torodok vele. De már gondolkodom hogy változtatni fogok ezen. Mivel a foállásomon még 2 mellékállásom van. Szoval elég kevés a szabadidom.

Agi
Mi a helyzi?
mili

Agi
Szerintem az van hogy akár melyik pillanatban elpattanhat a tuszod azért az akcio. Szerintem feleslegesnek tartotta a repiszurit ezért nem adta,hétfon úgyis meglássa az Uh-n mi a helyzet és most fordított helyzet van az inszemmel dolgozik rá nem a szerelemmel.
mili

Ági Kép
Millinek igaza lehet. De ha hétfőre megreped, akkor is próbáld meg a dokival aláiratni, hogy megvolt az inszem. csak, hogy haladjatok...

Nem tudom elérni a dokimat Kép. Csak az egyik asszisztenssel tudtam beszélni, de hát ő nem sokat tudott tenni, csak mondta, hogy próbáljam meg majd még hívni késöbb, de most műtőben van a doki. És hogy ne hagyjam abba a gyógyszereket, de ezt magamtól is tudtam.

MohácskaKép
Mi a helyzet???

wish

Úgy látszik akkor ez a hónap elúszott. Kép

Kép

Kép
pkagi

KatieKép
Ha erre jársz írj nekem valami okosat.

Kép

Kép
pkagi

Agi,Kép,en nem ertem, hogy mi a baj, itt van a jo meretu tuszod ! es miert nem repedne meg magatol ? sok sikert az akciohoz !! Kép
saci

Lkt,
Írtad hogy Nektek jelenleg ovi indukció és terminált együttlét folyik. Az mi?

Ági,
Bízunk az orvosainkban!!! (vagy ha nem megy akkor keresünk másikat).

Kezdek görcsölniKép Kép Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ági Kép
Már miért úszott volna el ez a hónap? Igazán tudhatnád, hogy a babák nem is mernek lehetetlent. A Dévais topikban SZani nemrég spontán terhes lett két sikertelen lombik után. El voltak zárova a petevezetékei és mégis.
Hogy is volt az a mondás? "Bizakodás...Kép Kitartás...Kép Hit...Kép Pozitív hozzáállás...Kép"

Beszéltem a dokimmal, azt mondta szedjem tovább a gyógyszereket. Hát szedem és közben bizakodom, kitartok, hiszek és pozitívan állok hozzá Kép
Már barnázás nincs. Sírba tesznek ezek a rosszasság babák Kép

wish

Agi

Ne aggodj, sokszor van úgy hogy amikor az esélytelenség nyugalmával indulsz neki valaminek, pont akkor sikerul. -nekem is úgy sikerult teherbe esnem vagy nézd Barbit, o is azt hitte hogy a gombafertozés miatt már nem nagyon lehettséges és mégis...
Fel a fejjel. Még utobb spontán osszejonKép

Petri
Kitartás! A gorcs az nem baj,sot még jot is jelenthet, csak vér ne legyen. SzorítokKép

Wish
Hányadik cn-n vagy ma?
mili

Wish,

Ne izgulj, még bármi lehet belőle egy kicsit én is barnáztam igaz én az inszem után nem sokkal.Ha elmúlt az jót jelent.

Pkagi, ne légy szomorú, nagyon szép a tűszöd mérete, tessék "dolgozni" az ügyön hétvégén!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

LányokKép
Olyan édik vagytokKép Dolgozunk apával a hétvégén a dolgon, hátha.Kép

WishKép
Nagyon szorítok neked. Annyira, de annyira szorítok.Kép

BarbiKép
Felfogtad már, hogy kismama vagy? Kép
Párod, hogy fogadta? Kép

NoémiKép
Eltűntél.