A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish
Reménykedjünk, hogy túl hamar csináltál tesztet.
Tudod a remény hal meg utoljára. Próbálj meg hinni benne, hogy minden redben lesz a hétvégére, és akkora zebrád lesz mint a házKépKépKép
Tudod MI melletted lesszünk, jóban is, rosszban is.

Ági
Hé kislány, szedd össze magad, ha Te nem hiszel benne hogy sikerülhet, akkor a kis babóca sem fog.Kép
El kell hinni mindannyiunknak, hogy egyszer sikerülhet! Tudod, kinek előbb, kinek utóbb.

Puszika ALINAKépKépKép
Vendég

Noémi,

Sajnos nem tudom megvárni nyagyon sok a munka,fönököm nem tudod nélkülözni fél napot se. Így marad a telefonolás, talán lehet hogy így jobb lesz ha nem sikerült akkor legalább tudok sírni!De még bízom benne,ma folyamatossan szúr a baloldali petefészek remélem jót jelent,voltam természet gyógyásznál és jósnál januárba és mind a ketten azt mondták hogy még idén lesz babám akkor ennek most sikerülnie kellett, úgye! Dilis vagyok mi, hogy hiszek benne.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép hinni kell benne! Különben nem sikerül.
(Most ne gondolj azokra, akik a kukába dobják a babákat Kép)

Remélem sikerült! Különben szerintem a főnököd jobb, ha hozzászokik a gondolathoz, hogy nélkülözzön, szoktasd ehhez hozzá. Kép Senki sem pótolhatatlan. Még szegény Pápa helyett is (nyugodjon békében) lesz más, jobb vagy rosszabb, nem tudjuk.

Drukkolok nagyon!!!
Vendég

Noémi, én ezt nagyon jól tudom,de ez neki így sokkal kényelmesebb, én meg sajnos túlságosan is jóindulatú vagyok.
Félek a holnaptól, tudom nem jó hasonlat de mintha vizsgázni mennék a gyomrom olyan.
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi, nagyon drukkolok neked holnapra.

Petri, én is megvettem már a tesztet.
Jelenleg fáj a fejem,még kibírhato de kellemetlen és e mellett émelygés-hányigert érzek. Kíváncsi is vagyok, és félek is. Véletlen egybeesések volnának vagy esetleg már jelezne valaki odabenntrol? Jo is volna ha az utobbi volna.Kép
mili

Sziasztok!

nagyon régen jelentkeztem kb. 13 hete, ugyanis most már a 12. hétben vagyok (pocakosan:-)
Ezt azért írom le nektek, mert egy évig én is itt dekkoltam közöttetek, és minden hónapban vártam a csodát, de csak nem jött össze:-( A 3. inszeminációm sikerült, előtte voltam minden féle vizsgálaton, konkrétan semmit sem tudtak kimutatni. Szóval lányok, aki aggódik, az ne tegye, mert nekem is úgy jött össze, hogy ebben a hónapban most tuti nem, mert síeltem szűzhóban, szaunáztam, szóval mindent elkövettem, mert egy kicsit már fel akartam szabadulni a sok sztressz alól, amit a babátlanság okozott.
A legjobbat még nem is írtam, kétpetéjű ikreket várok!
Szóval mindenkinek kitartást, és a próbálkozás tuti meghozza gyümölcsét!
Drukkolok nektek!
Paula
paula76

Paula
Gratulálok a két kis csodához aki belédkoltozottKép

Csajok, mit szoktok beszedni ha már nem bírjátok a fejfájást?Persze olyan valami kellene ami nem árt.
mili

Jó volt Paulát olvasni, ilyenkor én is azt gondolom, hogy miért ne sikerülne nekem is. Aztán meg az jut eszembe, hogy már mióta próbálkozunk és én egyre öregebb leszek. Így túl a 35.en egyre rosszabbul viselem a dolgokat.

Kép
Kép
szilva069

Mili
Nekem azt válszolta a nőgyógyászom erre a kérdésre, hogy nyugodtan szedjem azt amit eddig, mert az sem jó a babának, ha a mama rosszul érzi magát, v. fáj v.mije.

Kép
Kép
szilva069

Paula Kép Ez óriási! Gratulálok!!! És miért nem jöttél eddig? Olyan jó lett volna együtt izgulni. Gratulálok a két babához! Szép pocakosodást kívánok neked. Nickname-et is változtattál? Hogyhogy ez lett az első hozzászólásod?
Van fotód az ikrekről?

Barbi Kép tudom, ez nem vígasztal, de egész nap görcsben lesz a gyomrod holnap, amíg nem telefonálsz. Utána meg azért egy kicsit. És ne legyél annyira jóindulatú, a babád is jobban fog örülni, ha inkább őt helyezed majd előtérbe mindenki mással szemben (magaddal isKép).

Szilvi Kép te meg ne aggódj a korod miatt, épp most beszéltem egy kismamával, aki most várja az első babájukat és tavaly februárban került először orvoshoz, együtt kezdtünk. Most már 36 éves, a baba 18 hetes. Leírnád esetleg röviden - ha nem túl megterhelő - hogy most pontosan hol is jártok? Hátha tud itt valaki - vagy talán én is Kép - segíteni a cél érdekében Kép

Pusz
Noémi
Vendég

Mili Kép a baba is okozhatja ezeket, lehet, hogy te már meg is érezted? Simán lehet egybeesés. Én állítólag szerencsés vagyok, hogy semmi bajom sincs (émelygés megy hányinger meg ilyesmi). Szóval.... KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Már két-három napja semmit sem érzek, pedig inszem után másnap már elkezdett fájni a hasam. Menszesz féle görcseim voltak. És még a pozitiv teszt után is egy hétig. Most minden abbamaradt, nem vagyok fáradt sem, elmúlt a haspuffadásom is. Most nagyon be vagyok parázva, szedem a Duphaston-t, amitől ugye addig nem jön meg mig szedem. Lehet az hogy észrevétlenül elmegy a baba vérzés nélkül, mert a gyógyszer megakadályozza a vérzést? Vagy ez egy nagy hülyeség? Jövő kedden megyek ultrahangra, de már nem birom ezt a várakozást, jó lenne már tudni mi a helyzet.Kép

Milli,
Ugyanezeket éreztem a hasamban, mint amiket leirtál te is.

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi Kép
Nyugi Kép Megann volt ilyen parázós, mert semmit nem érzett, de persze tök jól volt/van a babája. KépLehet, hogy a nők azonszerencsés feléhez tartozol, akiknek problémamentes a terhesség Kép
Pl. Anyukámnak sem volt soha semmi panasza Kép

wish

Sziasztok!

Megtennétek, hogy nekem is szorítotok?
Elvileg a hétvégéig kell hogy megjöjjön, és nagyon nem szeretném.
Bár ez az első hónap, hogy próbálkoztunk, de azért reménykedek, hogy nem lesz mensi.

AlinaKépKép
Vendég

Nagyon el voltam havazva ma, de látom ti nagyon aktívak voltatok, nem győztem visszaolvasni.Kép
Képzeljétek elengedték a páromat hétfőn szabira. Úgy, de úgy ÖRÜLÖK neki. Kép Kép Kép
Mondtam neki, hogy ülljön le a főnöknőjével beszélni és mondja el mi van. Gondoltam nincs olyan nő aki ezt nem értené meg.
Hatott, megértette, elengedte... Kép

FruzsiKép
Nyugi. Ne képzelj be hülyeségeket. Kép
Mikor is mész Uh-ra?

MiliKép
Reggel tesztelsz, vagy vársz még pár napot?
Biztatóak az előjelek. Kép Szurkolok. Kép

BarbiKép
Holnap eredmény? Kezem, lában kersztben érted. Kép
Feltétlenül írd meg. Mikor is lesz meg az eredmény?
Nekem olyan jól esett, amikor együtt számoltuk vissza a perceket. Hagy izguljunk most érted. Kép

WishKép
Jövőhét szerda mindjárt itt van.Kép Már nincs egy hét se.Kép SzurkolokKép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

PaulaKép
GratulaKép

SzilviKép
35 feltt még ne temesd el magad. Kép

VikiKép
Örülök, hogy hallottam végre felőled.Kép

PluszKép
Nekem is tetszik az új suzuki, de most mi egyenőre használt autókat nézegetünk. Most hétvégén is már, hogy így alakult, hogy csak hétfőn lesz inszem, megyünk autópiacokra. Hátha...Kép

PetriKép
Neked is megy a drukk. Kép

AlinaKép
Köszönöm. Kép

NoémiKép
Jó hogy itt vagy, mert jól esik, hogy megrázol...Kép
Bízom az inszemben, dehát a lombik annyival biztosabb és mint már itt sokan én is néha besokallok.
Olvastalak eggyel lejebbi topikban.
Hogy vagytok most?
Küldök neked, meg a babónak sok-sok mosolygós arcot.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Noémi kiscsibéje tessék szépen nőlni. Kép

Kép

Kép
pkagi

ÁgiKép
Figyelem ám, hogy mi történik Veled, biztosan szép nagyra nőnek azok a tüszők. Szorítok nagyon. Kép++++++++++++++++++++++++

WishKép
Bízzál még, drukkolok Nektek!

MiliKép
Szorítok!!!

Én várom a hétfői UH-ot, sokat pihizek. A képet a Pöttyömről nem tudtam feltenni, remélem jövő héten már egy friss képet hozhatok Róla.

Szilvi
szilvi26

SzilviKép
Hogy vagytok?

Kép

Kép
pkagi

AlinaKép
Mi drukkolunk Neked!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép
Vendég

Sziasztok
Nincsenek nagyon jo híreim. Most vettem észre,hogy olyan sárgás-halvány barnás folyásom van. De csak 2 cseppnyi. Holnap 29.cn. Lehethogy,holnapra megjon. Nagyon szomoru vagyok. Nem teszteltem és már úgy néz ki nem is fogok. De akkor nem értem miket érzek ossze-vissza ha nincs semmi. Kép
Nagyon reménykedtem eddig, de már tobb mint a fele elszállt a reményemnek. Lehettséges volna hogy csak kicsit barnázok mert itt volna a menzi ideje és mégis volna baba? Ebben reménykedem még egy kicsit... En a Duphastont már nem szedem csak 5 napig szedtem és már 3 napja hogy nem szedem. Holnap reggelre már okosabb leszek.Mi a véleményetek van még esély?
mili

Ági (többiek bocs, nem nagyon tudtam a mai napot visszaolvasni)! Értelek, nekem is van néha olyan érzésem, hogy a következő lépés (nálunk ez az inszemináció, mert jelenleg az ovi indukció és a terminált együttlét zajlik) hatékonyabb lenne, és az biztos sikerül. Aztán amikor olvasom, hogy másoknak sikerült inszemináció nélkül, akkor mindig elhessegetem a rossz gondolatokat.
És lásd az inszem sokaknak hatásos!!!
Biztosan megvan az oka annak, ha a dokid nem stimulál jobban, hogy legyen több tüsződ. Az az egy is tökéletes lesz, ha összejön a randija a kiskatonákkal!!!KépKépKép
Ennyit gondoltam írni Neked, hátha kicsit megnyugtat.
lkt

LktKép
Mindig jól esnek a bíztató szavak. Remélem szépen meg fognak nőni a tüszőim. Mondom is nekik, hogy nőljetek, mert ha nem nőltök meg hogy lesz belőletek kisbaba. Kép

LányokKép
Bízok...Kép,bízok....Kép, bízok....Kép

MiliKép
Emlékezz Szilvire, aki vérezgetett és most boldog kismama. Kép

Kép

Kép
pkagi

Mili,

Nekem is volt egy napig barnás folyásom, mielőtt meg kellett volna jönnie. Aztán másnapra teljesen elmúlt. Nem értem, hogy nekem miért kell még mindig Duphaston-t szednem, ha neked is csak 5 napig kellett. Van aki azt mondja, segiti a beágyazódást,a dokim nekem azt mondta csak akkor hagyjam abba a szedést ha negativ a tesztem. Ugy látszik minden doki másképp látja ezt a dolgot.
Nagyon drukkolok neked és mindenkinek Kép

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsina32
Elmondanád, hogy neked volt-e valami tüneted?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mili,
Mi a helyzet? Teszteltél?
Nagyon drukkolok!!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

FruzsiKép
Szedd csak szépen a gyógyszert.

Mili nagyon szurkolok, ha pozitív a teszted akkor kérdezz rá, hogy ne szedj e még a duph...., mert szerintem jót tenne, hiszen segíti a beágyazódást.

Kép

Kép
pkagi

Mili
Mi újság? Hol vagy? Gondoltam rád tegnap sokat!

Noémi
Kérdezted, hogy mi hogy állunk a babaprojektben.
Szóval: Nektek köszönhetően több mint 1 évnyi próbálkozás után bejelentkeztem a BMC-be. Most a kivizsgálási szakaszban vagyunk. Nekem volt már nőgy.vizsgálatom, h. UH-om, és 3. napi hormonvizsgálatom. Hétfőn megyünk a 20. napi vérvételre, és a férjem a kiskatona-vizsgálatra + vérvételre. Megyek még 24. napi vérvételre, aztán meg a következő ciklusban HSG-re. Abban maradtunk a kezelőorvossal, hogy mikor minden vizsgálaton túl vagyunk, és meg vannak az eredmények, eldöntjük, hogy milyen kezelést fogok kapni. Végülis az inszemet mondta, majd a lombikot, mint lehetőségeket.
Ugye te is a BMC-be jársz? Neked mi a véleményed róluk, bár gondolom csak jó lehet, hiszen már boldog kismama vagy. Milyen gyorsan követik az események itt egymást? Írjál nekem légyszi a folyamatokról! Tudod nekem minden hónap számít.
Bocsi a többiektől, hosszú vótam.

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Lányok!

Végeztem a BMC-be majd telefonálok de az is lehet hogy 12 óra felé vissza megyek. Márti azt mondta hogy lehet hogy korai volt a vérvétel a 13 napon vagyok az inszemtől és a 26 napon szombaton lenne esedékes a mensi. Finoman fogalmazva parázok nagyon.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Megy a drukk, és kíváncsian várom a délutánt!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Mili,

Az még nem biztos hogy azt jelenti, nyugi. Mili menjünk a sárga úton együtta többi lányal!!!!Most még én is pozítivan láttom az életet de lehet hogy pár óra múlva már én a padlón leszek, de muszály bízzni és hinni csak így sikerülhet.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok csajok
Mindenkinek koszonom a drukkokat és a lelki támaszt.
Voltam dokinál,volt hasi UH és azt mondta hogy nincs semmi, valoszinu a duphastol okozta. Lehet hogy estére már rendesen meglesz.
Barbi,Perti nagyon durkkolok nektek hogy legalább ti zebrássak legyetek.
Szoval Zituska szerintem beírhatod ma 1cn, és áprilisban 2.inszem.
Nagy bizakodásom és a tuneteim ellenére mégsem sikerult. Kép
mili

OlikKép
Köszi nagyon.Tegnap este picit fájt az alhasam, mondtam is apának "na erről a hónapról ennyi".
De ma viszont észrevettem hogy van még mindig egy kis folyásom, és ez jó, mert decemberbe amikor nem jött meg, akkor is volt, és utána derült ki hogy kismama vagyokKép
Még reménykedek!
Vendég

Mili, miközbe olvastam a soraidat könnybe lábat a szemem, nagyon sajnálom!!
De fel a fejjel,ha nekem ez most nem sikerült akkor én most egy pár hónapra feladom és pihenek egy kicsit.
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MiliKép
Fel a fejjel. Tudod új hónap, új remények. Kép

Kép

Kép
pkagi

Mili
Nagyon sajnálomKép, mi is nagyon biztunk benne, hogy most sikerrel jársz. Hidd el tudom mit érzel. De ugye tudod, nekem mindíg kiöntheted a kis szíved-lelked, és ha tudok segítek.
Nemsokára itt az áprilisKépKépKép De jó!!!

Alina
Vendég

Felhívtam a BMC-t, telefonon is adtak információt! TERHES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

El se hiszem, nem tudom felfogni. Most rohanok vissza mert kúpot ír fel a Konc amit tovább is hasznánom kell.
Lányok köszönök mindent, holnap jelenkezem.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mili,
A hasi UH-n ilyen korán látni lehet a terhességet? Én úgy tudtam azzal csak kicsit később. Tesztet nem is csináltál?
Én pedig annyira bíztam benned és bízok még Barbiban és magamban. Valamelyikkőnknek sikerülnie kell!!!
Próbáld megemészteni a dolgot, és új erővel belevetni magadat a következő inszembe.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Barbi,
Ez igeeeen!!!!
GRATULÁLOKKépKépKépKépKépKépKép
Éppen az előbb írtam , hogy valamelyikkőnknek sikerülni fog!!!
Nagyon örülök!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Barbi
Teljes szívembol gratulálok, orulok hogy legalább neked sikerult. En is itt ulok konnyes szemekkel és most valahogy nagyon le vagyok torve magam miatt.
Petri
Kitartás!
mili

Barbi! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ez az!!!
GRAUTÁLOK!! NAgyon örülök neki.Holnap írjál hogy mi újság!

Alina
Vendég

Barbi Kép
Gratulálok KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Így kell ezt! Kép

Mili Kép
Én sem vagyok biztos benne, hogy lehet ilyenkor még látni a hasi uh-on, hogy terhes vagy-e. Ennyire korán általában hüvelyit szoktak csinálni.
Nem tesztelsz egyet a biztonság kedvéért? Mértél ébredési hőt?

wish

Wish
Hot nem, de tesztet ma csináltam de nem a reggelibol.De sajna negatív.
Nem gondoltam volna hogy ez most ilyen nehéz lesz, kuzdok a konnyeimmel.....
Tudjátok az a nehéz benne,hogy most kellett volna megszuletnie az elvesztett babábnak és reméltem ha az akkor nem is sikerult de legalább teherbe esem most.De hát hiába Kép
mili

Barbi
Nagyon örülök! Egyre több kismama lesz köztünk. Ez jó jel, hiszen egyszer (talán nem is olyan sokára) ránk kerül a sor! Hurrrá. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Mili
Nagyon oda vagyok miattad. Bíztam abban, hogy neked sikerült az inszem. Elég sok ráutaló dolgot művelt a szervezeted. Csak vígasztalni tudlak, és gondolj arra, hogy elöttünk járnak a jópéldával a már babásodók; eljön még a te időd is. Talán a következő lesz az a hónap...

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva koszonom hogy aggódsz értem és vígasztalsz. Probálom felkanalazni magam.
mili

Barbi Kép
Ugye érdemes volt jönni a sárga úton...? Kép Gratulálok neked, siess vissza, számolj be a részletekről! Kép Sok boldogságot! Kép

Mili
Én is többször gonodoltam bizonyos alkalmakkor hogy na majd most. Aztán rájöttem, hogy a babák egyáltalán nem törődnek ezzel, igaziból utálják ha meg "akarjuk" nekik szabni hogy mikor jöjjenek, szerintem Kép Sajnálom ha tényleg nem sikerült az inszemed, de a következő hónapban is biztosan meg lehet csinálni, és akkor pont ugyanolyan boldog leszel mintha most érkezett volna!

Tündi
Vendég

Sziasztok Lanyok,,

sajnos nem tudtam irni mostansag...

De a jo hirre kapcsolodtam be !!
Barbi Kép Gratualok !!! inszemmel sikerult? hanyadik? closyt szedtel?
sok sok boldogsagot az anyasag oremeihez Kép Kép

saci
saci

tundi Kép azt hiszem igazad van,,amit fentebb irtal...
saci

Barbi!

Gratula, ugyes vagy!!!!!

Wish!

Lehet hogy koran teszteltel???? Tudod, Catnak sem mutatta kis a 28. napon az ikerterhesseget a clearblue teszt!!!! Remenykedjunk meg!!!!!

Alina!

Neked is megy a drukk!

Goofy!

Hat igen, sikerult, ugy tunik, most vagyok a 8. heten, nov. 21 korul vagyok kiirva szulni. Kelloen rosszul vagyok szerencsere, hanyinger is egyebek... Egyebkent clostival sikerult, meg az aloes termekekkel, meg Aviva tornaval. Szoval most itt vagyunk, nagy a boldogsag, de meg magunk sem fogjuk fel a dolgot...

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Wish Kép veled mi van? mar aktualis a teszteles? amit a Dodo irt?

mar visszamentel dolgozni?
saci

Dodoka!
Nagyon örülök,hogy sikerült!!KépKépKép
Írjál többször, hogy érzed magad.Kép
A kis Dodót is üdvözlöm!Kép

Alina
Vendég

Még nem tudtam elindulni, de remélem nemsokára sikerül. Köszönöm a gratulációkat, még mindig nem fogtam föl a dolgokat.

Mili,tombold ki magad, fus, tornáz bármit ami egy kicsit kikapcsol téged.

Saci, 3 inszemináció sikerült ( puregon, utrogestan)

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: