Persze, hogy megvan a cégnév, cím stb. De hogy kell ezt a Máriába? Úgy, mintha áfás számlát kérnék? Bemondok mindent? Már 3. napja készülünk oda, szeretnék egy babakocsi táskát, és egy merev pelenkázót, ez kb. 10 ezer, ennél számítana a kedvezmény!
Zseppy
Köszi, bár már az is megoldás volt, hogy szopi alatt a másik cicimhez a cumisüveg kupakját tartam. És rossz szelepek lévén min. 20 ml szokott elfolyni, de már nem a melltartóbetétbe.
Ha nem vagyok indiszkrét, miféle bajokat okoz a fogamzásgátló tabletta?
Myra
Igen azt az egy hormont tartalmazó gyógyszert írta fel a doktornő. Arról a Pharmatex krémről nem hallottam! Milyen az? Hogy kell? Te/ti mit használtok?
Cas
Az a feloldos fürdető szörnyű! Persze én is azt kaptam a kórházba receptre. Mondtuk a dokinak és egyből egy "emberibbet" írt fel és így ezerszer könnyebb!
Nálunk is 21-24 fok van nappal és csak bady és rugi van rajta, semmi több. A keze elég hideg szokott lenni, de ez állítólag még normális.
Szilvi
Milyen aventről van szó? Mi a legolcsóbb a corában?
Fürdetés: akartam írni, de Hmmc megelőzött: ua. a gyerekorvosunk, szóval nem kell lesikálni róluk a fürdetőt, mert az csak jó a bőrének!
Tej: milyen mennyiségben érdemes tárolni? A mi fagyasztónk szinte már csak tejből áll. Kb. 20-25 zacsi. Érdemes még gyűjteni? Vagy hívjam fel a védőnőt és akkor jönnek a tejciért?! Olyat is hallottam, hogy akkor ők adják a sterill zacsit is. Nem lenne hátrány, mert nem olcsó mulatság. És persze ebbe is jó nagy árkülönbség van Medela 1.600,-/10 db, avent 2.000,-/20 db. Ráadásul aventnek csipesz van a zacsikhoz, ami sokkal egyszerűbb. Holnap már megint azt is kell venni! Lehet, hogy ezt is a Máriába kéne.
Talán sikerül képet mellékelnem, mert voltam bent a melóba és az 1,87 MB-ből 101 kb-ot gyártott...

)