A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

kriszta!
Jó ötlet a kínai, csak idegbajt fognak kapni a pincérek, hogy annyi kölökkel bevonulunk KépKép És mit csinálunk a sok türelmetlen örökmozgó gyerekkel, amíg mi ennénk?? Kép Nem mindenkinek van babakocsiban csücsükélö gyereke. De egyébként nem rossz az ötlet Kép

Gigi: Okés, várunk majd benneteket szeretettel!KépEljöttök Virággal a talira ha lesz????
Mi lesz a picúúúr neve????Kép

Gabi3: gtratu a sikeres vécébe pisiléshez! Remélem mostmár hagyománnyá válik ez FlóránálKép

Angi: Mi is csak akkor használjuk a bilit, hogy ha a nagy vécé foglalt és Boginak nagyon kell...KépKép Sose bilizett! Ö is mindjárt szükitö és nagyvécébe engedte a pisit.

Ma voltam a 6 hetes kontorollon (8 hetesen, mert Emöke szabin volt) és írattam fel fogigátlót. Azt hiszem egyelöre azzal fogunk védekezni, remélem nem maradok terhes mellette, jártam már úgy ....KépKép (Bogi) Bár egyelöre úgy van, hogy szeretnénk majd 3. babát, de nem most hanem majd "öregségünkre" kb 4-5 év múlva Kép

Puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gabi,
gratula Flónak!

Kriszti,
részvétem anyósod miatt.

Lányok,
tud valaki eladó anyatejet? A sógornom egy barátnojének kellene. Korababája van és egy mellgyula miatt elig van teje. Kb. 2 hós lehet a pici. Asszem Angi, ugyanaz a lány, aki miatt hívtál a múltkor telefonon.
Vendég

Sziasztok!

Eniko, hat igen, akkor mar tenyleg jo oregek lesztek. Kép Boginak nagyon boldog szulinapot kivanok igy utolag!

Gabici, Edit is Isten eltesse sokaig!

Kriszta, hat nem valoszinu, hogy egyforma a szemuk, bar uncsitesok. A jatszoterezest inkabb a kajalas elott kellene beiktatni, mert utana alszik a legtobb gyerek.

Gabi, gratula a pisihez, most mar hipp-hopp menni fog a dolog. Kép Csak gyozd jatekokkal.Kép En tuti elraknam az osszes pelust. (Ez nem Miskolcon volt, hanem Bukkszentkereszten.)

Kristof is taknyos, es extra nyugos volt ma.

Agi
agi77

Kriszti! Hááát, az 5let jó, legfeljebb kiakadnak Tőlünk:D. Szokott elég hely lenni...

Enikő! Ahaaan, pl erre jó a bili, ha foglalt a WCKép, már egy oka van, kösszKép)

Dancsi! Jajj neKép((. Sajna Én nem tudok tejet, de akkor jó nagy a gáz, szegények...

Ági! Te jobban vagy? Kristófnak is jobbulást! Kép

Ezek a kereskedelmi TVk elképesztőekKép((.
Most cáfolják a pápa halálát, az hagyján, h a baromarcú MArsi A. már 7kor feketében nyomatta a Fókuszt, de ez már tényleg elképesztő.
Én se vallásos nem vagyok, sem nem érdekel az egész különösebben, de
sóműsort csinálni akárki halálából hányingerkeltő.
Egész este a pápa paramétereit nyomatják, pulzusa, légzése, stb... hánynom kellKép((

.:Angi:.
angiszeged

Angi: KivételesenKép egyetértek Veled. És most kb a temetéséig és az új pápa megválasztásáig ez fog folyni az összes csapbólKép
Tényleg hányingert keltö, hogy élöben közvetitik a haláltusáját.....Kép

Dancsi: Egyik barátnömnek van sok teje. Töle akartunk hozni Violának tápi helyett, de sajna bagzik és azt mondták inkább tápszer, mint dohányos anya teje...KépKépKép
De miért nem kér a védönöjétöl?? A korababáknak, kis súllyal született babáknak 8 hós korukig ingyen JÁR az anyatej!

Enikö

ceniko
Szeged

Eniko,
Szerintem ilyen tejet nem fognak adni. Arról nem is beszélve, hogy a bagós mama tejét szerintem a tb nem is fizeti ki. Bár nem tudom.

Angi,
én is ki vagyok akadva a pápa körüli hisztérián, de valahol értheto is. A híres emberek körül mindig ez van, még ha a pápáról is van szó. Hidd el, sok millió embernek ez fontos.

Amúgy a korababa mamájának szerintem vissza fog jönni a teje. Ha o is akarja, éa a baba tud szopizni, akkor biztos. Nálam legalábbis mindig megoldódott. Pedig én sem vagyok egy tejcsárda, szerintem hasonló lehetek e téren, mint te. Ha nem eszem, nem alszom, nincs elég tej.

Ok, volt 1-2 jó hónapom, amikor rengeteget tudtam fejni, de ez nem tartott túl sokáig. És akkor _tudatosan_ fejtem, hogy legyen vésztartalék. Aztán persze elajándékoztam, meg kiöntöttem.
Vendég

ENikő! Kivételeseehhen??? :D:D:D

angiszeged

Angi: Kép Hát igen vannak dolgok amiket nagyon másképp látunk, de ettöl még nagyon csíplek TégedKép Na most ugyanaz a véleményünk Kép Erre gondoltam...Kép

Dancsi: És szted bevallja, hogy cigizik???Kép

E

ceniko
Szeged

Dancsi: Meg az anyatej, tudtommal, fagyasztva csak 6 hónapig tárolható. Nem beszélve arról, hogy veszett rossz íze van és sok baba el sem fogadja. Pl a Bogi sem itta meg!
E

ceniko
Szeged

Dancsi! Aki gyászol, az csendben szeretne, hidd el. Ez azoknak fáj leginkább, akiknek ez most amúgy is nehéz...
MErt ez nem közvetítés, hanem SHOWKép

Ő nagyon szeretné szoptatni a babát, remélem fog sikerülni, nagíyon kész vannakKép((

angiszeged

Valahogy nálunk is ugyan az megy a TV ben mint nálatok.
Én sem vagyok vallásos de nem azért gondolom azt hogy az egyház már megint számító. az Én szememben ők csinálják ezt a műsort szegény Pápa körül. Az is lehet hogy rég meghalt csak még nem találták ki a forgatókönyvet vagy az utódott és nem merik bejelenteni. Mindegy itt a gép előtt legalább mást látok. Mindjárt megnézem a kajás topicot is...
Bea
20180827120929

Dancsi,
sajnálom, hogy így alakul az anyatej-dolog, én is tudom sztem, kiről van szó Kép.

Az viszont, hogy bagózik a nő szoptatás alatt undorító és felháborító. Főleg, hogy mást veszélyeztet vele. És még képes lenne adni is... Nem találok szavakat Kép.

Angéla,
1etértek Veled, valóban sóműsor, amit művelnek. Az ertéelen is nyomták Erősék, hogy meghalat a Pápa, de a Vatikán által meg nem erősített... Basszus ezek élve temetnek. Olyanok, mint a keselyűk. 1 a fontos: a nézettség. Lehangoló.
Ja, már az emlékezőfilmet is játszák (Eszter táncolt a zenéjére Kép ).

Fú, Csajok Eszter most aludt el Kép.

Kínai:
szerintem rugalmasság. Egyenlőre mi teszünk szívességet azzal, hogy bemegyünk az étterembe és otthagyjuk a pénzünket. Ők meg állhatnak haptákban, mert mi öregbíthetjük a hírüket azzal, ha bababarát kiszolgálást kapunk.
Vagy rossz a marketingem?

Kép

Kép
eszteranyu

Nem estél ki nagyon a melóból bébi, tökre igazad vanKép)

angiszeged

Igen Kriszta igazad van! Én még sose voltam abban a kínaiban. Van pl etetöszék, vagy hely, hogy a cserfesebbek kitombolhatják magukat???Kép
És el sem tudod képzelni hány nö dohányzik terhesen és a szoptatás alatt! Nézz csak szét a Puskás utcai játszón egyszer délután...Kép De a dohányzó nö babái ebbe születnek, nekik ez nem olyan, mint egy nemdohányzó nö babájának!!!!
És akitöl én hoztam volna Violának a tejet pótlásra, ö is egy értelmes 35 éves nö, és mégis szívja....most mit csináljak?? Szóltunk már neki lent a játszón, de nem hiszem, hogy az én noszogatásomra fogja letenni. Söt, még én lettem lecseszve, hogy milyen jogon szólok bele...és valahol igaza van, ha azt vesszük semmi közöm ahhoz, hogyan él(nek)...
És sztem nem is gondol bele abba, hogy a tején keresztül átjut a babába. Nem hiszem, hogy rossz szándékból teszi, csak nem figyel ilyesmire...Kép
E

ceniko
Szeged

Nem tudom Enikő... Egy értelmes 35éves nő, tisztában van vele, h ezzel árt a babájának.
Én nem hiszem el, h valaki nem tudja, h terhesen, szoptatás alatt árt ezzel. Manapság minden ezzel van tele, a cigi dobozán rajta van, h bele lehet halni. Ebből sem értenek?
Durva felelőtlenség, ez az igazság.
Az ilyen babák nagy része tüdőbeteg és retardált újszülött lesz Kép((

Van 2 db etetőszék a kínaiban. Azt beosszuk:DDD
Hát, hely szaladgálni nincs. Virág 1 személyben is felfordulást keltett a múltkor... De vágjunk bele, Krisztinek igaza van, mi lennénk a vendégek.

angiszeged

Angi: Az elsö gyerekével is dohányzott(sokkal többet, mint a kicsivel) és semmi baja. Én nem dohányoztam a terhességeim alatt és Boginak mégis a tüdejével vannak gondokKép (krupp) Sztem nem ezen múlik,de szerintem is felelötlenség.Kép De nem tudsz mit csinálni, az ö döntése,semmi közünk hozzá!

Akkor mikorra beszéljük meg a kínait? Mondjuk én nem nagyon szeretem a kínait (láttam kínai éttermi konyhát belülröl...KépKép) De egyszer kibíromKép Remélem el tudunk menni a gyerekekkel...

Szép napot!
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő,
nem most fogja kárát látni a gyerek, hogy a felelőtlen anyja bagózott.
15-18 évesen kezdődnek a gondok, legjelentősebb az, hogy tanulási nehézségei lesznek. És ha "csak" annyi, akkor szerencséje van.
35 évesen értelmesnek tarott nő, aki dohányzik szoptatás alatt - szerintem ezek ellentétek.
(írtad, h kruppos Bogi és Te nem cigiztél: nagyapám májrákban halt meg, egyik veséjét kivették -> és soha nem ivott Kép). Szal extrém.
Igazad van, az ő döntése, csak akkor ne ajánlja fel a tejét más babóknak Kép. És nincs joga sem az ő gyerekét, sem másét veszélyeztetni.
Hú, de bepöccentem...

Kínai: nekem a kedd lenne a legjobb, szerda semmiképp nem jó. Kedden Gergő Pesten van és ott is ebédel, ezért akartam magam megjutalmazni 1 nemfőzős nappal Kép.

Fáj a fejem, mint vadállat. Front van? Nem tudi valaki?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

bocs a kisbetükért kicsi a kezemben

kriszta igazad van, de most mit csináljak, nem én bagzok... nem tudok ráparancsolni, hogy már pedig ne cigizz, nem vagyok én neki senkije, legfeljebb maradubk a tápszernél és kész
én szoptatom rónát, tölem megkapja az immunagyagokat meg a vitaminokat...stb a tápi nálunk csak pótlás nem azon él a babám

az a baj, hogy nem lehet tudni, hogy az anyatejgyüjtöbe is ki adja le a tejet
honnan tudod, hogyan él????????????

nekem jó a kedd
puszka
enikö

ceniko
Szeged

Az anyatejgyujtoben állítólag sok a cigó no teje. Be van ugye vizsgálva, de akkor is. Én onnak tuti nem hoznék, akkor inkább tápszer.

keddi tali: Az a gond nekem, hogy Jozsó már csak 1-szer alszik, fél 1tol 2-3 órát. Szóval nekem a dél nem jó. Nekünk a kora délelott vagy pedig a késo délután a jó. De miattam ne szerevezzétek át. Kép
Vendég

Keddi tali nekem se jó, Szabadkán leszek.
De Én amúgy se mennék a Kínaiba
Angi, ha jártok oda tudjátok hogy délben azért elég nagy ott a felfordulás, nem hiszem hogy egy tucat kisbabás csajszi segítene a helyzeten.
Mindegy de egy játszótéri következőbe remélem már részt tudunk venni.
Gyönyörű az idő várom hogy a Katus felébredjen és sétálunk még egyett
Ildi,Nóri
merre vagytok?
Bea
20180827120929

Bea, Ildi hazautazott Zalába.
Láttam Tamás is volt ma a Kalmáron, Peti is.

Keddi kinais tali sajna nekem sem jó.

Gigi, nagy gratula a kistesóhoz! Kép

Ági, jobbulást nektek! Szép helyen voltatok!

Gabi, gratu Flónak, ügyes lányzó, nemsokára elfelejthetitek a pelenkátKép

Kriszti, Eszterke nyűgös még?

Mi most Zsombón vagyunk, lekötötték a gázt a telkünkön, meg elkezdték az utat is építeni. Eddig csak földút volt.

További szép hétvégét!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Talin nem voltunk, mert hasmenésem volt előző este meg reggel, így elindulni se mertem meg még nem volt egyértelmű, hogy vírusos-e, de azóta már rendben vagyok.

Mi szivesen megyünk ebédes talira, de nálunk 2 körül van ebéd, a 12 az nagyon hamar van. Az etetőszékünk viszont asztalra szerelhető, így mi azt bárhova tudunk vinni.
Jobb, mint otthon halászcsárdát ismeritek? Ott, aszem még játszótér is van, meg kerthelység, meg levegő, meg egy tó is, amire persze figyelni kell.

Nóri
norcee

Erika,
10 perc múlva elaludt Eszter, ennek tud6ó be a nyűgi Kép.
Milyen utcában van a telketek?

Nóri,
én ismerem, hogy lehet oda kijutni?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!
Gyalog Izabella hídon át, és első utca jobbra, Plázához közel van.

Nóri
norcee

Sziasztok!
Kellemes Húsvét Utáni Hajmosásos Ünnepeket Hölgyeim! Kép))
(Én még ma sem bírok megmaradni a csajok közelében.)

Kedves Inecsg (Gabi3?)!
Erdészanyuka sajna nem fér nethez, ui. a cégemtől társalgok. Ha költözünk, akkor bevezetjük, mert nagyon kellene, de a szolgálati lakásba már nem akarunk beruházni (hamarosan költöznénk).

A gyerkőcök:
Enikő (2003.07.08.) és Levente (2004.09.20.). Fotót még nem tudok küldeni.
(Van, csak szkennelni nincs időm.)

Lakásról:
Tud valaki elérhető árú téglás, egyedileg fűthető lakást a töltésen belül? (min. 70m2, 1+3 szoba)
Nagy segítség lenne. (Nem fontos, hogy új legyen.)

Utazásról:
Belföldi hegyvidéken tudtok ajánlani olyan szállót, ahol babákkal szivesen fogadnak?

Előre is köszi!

Erdészapuka
erdészapuka

Szia Erdészapuka,
ígéretemhez hűtlen nem írtam Neked mélt. Elnézést, most jutott eszembe Kép.

Lakás:
3 szobásat tudok nagy erkéllyel, ha érdekel.

Utazás:
Mi tavaly Lillafüreden, a Palota Szállóban voltunk. Maximális kiszolgálás volt. Májusban mentünk, hideg volt kicsit odafönn, adtak hősugárzót is (az akkor 5 hós Kicsinknek).
Egyébként most van az Utazás Kiállítás a Hangárban. Miért nem nézel ki?

Bevált bababarát hely engem is érdekelne (ne vízparton legyen)

Nóri,
azt tudom, de azt hittem, van tömegközlekedés. Viszont ki lehetne menni 1x a Füvészkertbe is.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Erdészapuka,
most kaptam 1 linket:
www.bakonyhotel.hu

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Lányok, jön valaki holnap a Rigó utcai ovi babás-mamás napjára? Fél 10-től, fél 12-ig van, kaja nincs és így ingyenes. Mi aszem megnézzük. Hétvégén Edi szülnapján is nagyon jól érezte magát a lányom, meg az az igazság, hogy unja az itthoni játékokat.

Legújabb tudománya: tud inni ásványvizes üvegből, így már bögrét se viszünk magunkkal.

Amúgy alapot járunk locsolni, és Léna teljesen odavan a telkünkől, már evett is belőle. Kép

Merre vagytok elveszve?

Nóri
norcee

Sziasztok!

Anyukámék ittvoltak egész héten, ezért nem is ültem gép elé. Nagyon jó volt velük lenni, szerintem ők is nagyon élvezték.

Gigi, nagy-nagy gratuláció! Bátrak vagytok, hogy ilyen kis korkülönbséggel jön a kistesó, minden elismerésem!
Mi, ha nincs más elintéznivaló, általában délelőtt-délután a Retek utcai játszótéren vagyunk, úgyhogy velünk ott könnyű találkozni. Kedd, szerda, csütörtök délelőtt elég valószínű, hogy ott leszünk kb. 10-től dél-fél egyig. Gyertek ti is!

Most megyek, mert elküldtem a lányomat az apjával játszóterezni, és lassan indulnom kell utánuk.

Kati

Kati
katicabogár

Bili: most, hogy mondjátok én se értem, hogy miért is kell, hiszen az igazi cél a WC.
Régen viszont a potyantós kinti wc-k mellett volt jogosultsága, aztán szokásként a nyakunkon maradt, gondolom.
norcee

Kati,
hova valósiak Anyukádék?

Nóri,
de jó Nektek!!!
Eszter is nyomja palackból a vizet - mindent ellesnek, amit nem kéne Kép.
Bili - jaja, tényleg.

2 hét távlatából asszem ki lehet jelenteni, hogy túl vagyunk az oltási parán, szerencsére megúsztuk Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Nóri, hol van helyileg az az ovi??? ez a waldorf?
e

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Kriszti, soproniak vagyunk. Hozzátok anyósod csak úgy "átugrott"?
Ja, még akartam kérdezni, hogy miért nem fér össze a kistesó-projekt és Eszter szopizása?

Kincső a sportkupakos palackból iszik, itthon is azt kéri inkább a pohár helyett. Gondoltam, nem is erőltetem, majd ha nyáron jó meleg lesz és nem gond, hogy vizes, akkor tökéletesíti a pohárból ivást.

Nóri, mi lehet, hogy megyünk, de nem tudok biztosat ígérni.

Kati

Kati
katicabogár

Sziasztok Lányok!

Anyós téma: mindig kiakadok azon, amit írtok. Hogy mik vannak, jesszus! Összeteszem ilyenkor a kezem, és hálát adok az égieknek, hogy nekem nagyon kedves, rendes, barátni-tipusú anyósom és anyukám van. Gyereket maximálisan rájuk tudom bízni. Tisztáztam velük mit szabad, mit nem és ők azóta ezt be is tartják. Tényleg.

Köszönjük a gratulációkat. Edi szülinapi bulija jól sikerült szerintem. 4 db. 1 éves forma gyerkőc volt itt, plusz a szülői kiséret. Képek hamarosan érkeznek.

Ebédes taliban mi is benne lennénk!

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Sziasztok

Sajnos nekünk se jó a kínais déli tali, alvásidő van. Ha csúszik, akkor meg este van műsor. Kép

Nóri, már kész az alap? Ez szuper. Tetszik, hogy Léna "bevizsgálta" a telket. Kép

Kriszti, jó hogy könnyen vettétek a szurit, mi 20-án kapjuk.

Katicabogár, megbeszélhetjük, hogy kedden kinézünk 10 után a játszótérre, ha az idő is ok lesz. Nyugodtan szólj rám, néha vaksi vagyok.

Gigi
gigi1

Enikő! Némár, amit mondtam, az statisztika, Te meg a szomszádasszony kettecskén nem vagytok reprezentatív mintaKép. Ha egy nő dohányzik, akkor potenciálisan veszélyezteti a babáját, mert X százalékuk lesz tüdőbeteg, X %uknak lesz ajak és szájpadhasadéka, és X %uk lesz retardált. Ez tény, nem is képezheti vita tárgyát. Szomszádasszony szerencsés volt.
De Neked nem kell tenned semmit!! Persze, h nem a Te dolgod!

Kriszta! Tegnap Nekem is piszkosul hasogatott a fejemKép(

Erdészapuka! Nekünk egy másfél szobás van eladó, gondolom ezzel nem segítettem;)

Nóri! TÖk jó nyomon követni az építkezéseteket, mindig írd le, mi újság! Léna szerint finom, akkor nagy gond nem lehet;))

Ági! Jobban vagytok???

Nekünk baromi sűrű hétvégénk volt, tegnap Ópusztaszer, ma Vadaspark, jól elfáradtunkKép

angiszeged

AngiKép tudom, csak rácáfoltamKép, mint mindig. Majdnem mindigKép

Milyen volt a vadaspark??Mennyi most oda a beugró? És Ópusztára?
A Feszti körképet is láttátok? Az valami csodaszépKép

Nekem ma fájt egész nap a fejemKép

Enikö

ceniko
Szeged

Ja, jóvan, ha csak kötexel:DDD

Vadaspark jó voltKép.
belépő: 540/fő, gyereknek 4éves korig nem kell fizetni.
Azon gondolkodtam, h oda is szervezhetnénk talit, ha jobb lesz az idő, csak hiányolok ott egy összefüggő nagy területet, rétet.

Ópusztaszer: Nem néztük meg a körképet, mert nagyon drága, és láttuk már. TÉnyleg gyönyörű...
körkép nélkül belépő: 800ft (iskoláskortól kell fizetni gyerekre)
Körképpel együtt 1800 a beugróKép

angiszeged

http://www.kissvirag.hu/blog/

Itt a fényképes bizonyíték;)

angiszeged

Sziasztok!
Angi, jó sűrű volt a programotok:-) Nagyon csini Virág harisnyanadrágja és szoknyája, kész kis hölgy.

Ági, hogy vagytok? Gyógyulgat Kristóf?

Gabici, végre valaki, aki hasonló jókat ír az anyósáról:-) Nekem is szuper anyósom van, bár nagy a korkülönbség köztünk, de ehhez mérten egy végtelen megértő, jószándékú, kedves ember. A fiatalabb korosztályból sokan megirigyelhetnék. Csak azt fájlalom, hogy Békés megyében laknak. Hetente 1-szer találkozunk.

Enikő, ha rendesen van fagyasztva az anyatej, akkor elvileg nem lehet rossz íze határidőn belül. Én azt rontottam el, hogy még fagyasztás előtt hozzákevertem olyan tejet, amit később fejtem. Na, ezzel sikerült is tönkretenni. Akkor fogadtam meg, hogy igény szerint lesz a szopi:-))

Nekem is agyamra ment ez a hétvége. Megértem, hogy a helyzetből fakadóan nagy odafigyelés kísérte, de ettől még nem lett "kellemesebb" végignézni egy beteg ember haláltusáját. És minden tv, minden híradó ezzel foglalkozott. Én materialista vagyok, úgyhogy csak mint embert sajnáltam nagyon de nagyon. Persze ez hír...

Írtam többet, de most kihúztam, kezdek átmenni politikába:-)), úgyhogy leállítottam magam.

Kinek van tapasztalata motor ügyben? Luci nem nagyon jeleskedik, pedig löki magát, csak valahogy a lábait nem tudja úgy rakosgatni. HOgy kell megtanítani?

H
babamama

Sziasztok!
Koszi az erdeklodest, Kristof telesen jol van, tegnap mar a regi volt bohockodott, es enekelt. ("Báci, báci, néni, báci.")Kép Voltunk jatszon, a Puskas utcain kiakaszott egy anyuka, mert nem eleg, hogy cigizett, de pont a babakocsink fele tartotta a bagojat. Latta is, hogy kiakadtam. A szomszedok meg teleultettek a kertet rozsabokorral. Szerintetek most en vagyok a hulye? Vagy orulnom kellene neki?

Hajni, csak egy masik gyerek kell, aki megmutatja hogy kell motorozni. Kép

Angi, nagyon jok a kepek, most mar latom kitol ororkolte Virag a maszoszenvedelyet. Kép

Ezt a kepet meg iderakom, aztan egy ideig nyugton maradok megigerem. Kép Kristof a kis baratnojevel.

Kép

Agi
agi77

Sziasztok!
Nálunk is van ám újság. Április elsején Kata elkezdett forogni. Kis forgóbajnok, már mindkét oldalára forog.
Érdekes viszont hogy be kell látnunk a babaúszás nem jön be a kicsinek. Egyre jobben sír. Azt tanácsolta az oktató hogy menjünk el egyszer tesók nélkül( mi tagadás elég hírtelenek a tesók) de lehet hogy kihadjuk majd ha negyobb lezs.
Egyébként itthon a nagy kádban nagyon szeret fürdeni és ott is sokszor van tesó de itthon ez nem baj. Ügyesen úszkál, forog a vízben. csak a fejét egy picit támasztjuk alá így nagy mozgástere van amit ki is használ.

Angi!
nézegettem a képeket nagyon jók,remélem egyszer nekem is lesz időm egy családi blog-ot összehozni.Egyenlőre papírra irogatok.
Olvasgatom a történeteket és mindig rájövök milyen keveset tudok rólatok. Remélni tudom csak ilyenkor hogy a hozzászólásaimmal senkit sem bántok meg.
Ági!
Kristóf is aranyos,bírom a mosolygós szemeit.
Bea
20180827120929

Ági, nagyon ari Kristóf! Örülök, hogy jól vagytok. Valamelyik nap viszem a dvd-t meg a listát, megcsináltam, de a divx-eseket nem. Lehet, hogy mi is kinézünk a játszóra, de csak akkor, ha Lucihoz hasonló korúak is vannak, utálom, amikor rosszcsont kölkök fellökik.
Amúgy mi is voltunk nemrég a Honvéd téren, jól felhúztam magam én is. Ki tudok akadni, amikor anyukák úgy érzik, hogy a hinta az ő pici babájuknak van és így legalább lefoglalja magát a gyerek. 1 teljes órán át vártunk a hintára, aztán feladtuk. Szerintem lehetne bennük némi jószándék.

Bea, kis ügyi Kata, hogy forog. Már csak elég tér kell hozzá, hogy jól tudjon "közlekedni".
Ne aggasszon az úszás, Lucinak sem jött be. Lehet, hogy várni kell vele picit. Mi tavaly nyáron már voltunk úszni és akkor nagyon élvezte, pedig tele volt a medence. Lehet, hogy egyszerűen csak sok neki még a víz.
H
babamama

Ági,
örülök, hogy jobban vagytok, Kristófék nagyon édesek Kép.

Bea,
gratu Katának Kép.

Gigi,
amajd szorítok Nektek 20-án.

Karmen,
rég voltál.

Angéla,
nemsoká mi is megyünk mindenfele.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

ági! végreKép. na, örülök, h jobban van a krapek!
Mi ma v oltunk de a Puskás utcain, Virág negyed óra után jönni akart el, ki érti??? Kép Hóbortos tyúk:D
Énekel??? Mikrofonba még mindig?

Bea! Mivel bántanál meg bárkit is? Ne aggódjKép
Gratula a forgáshoz, Bobo lusta, csak hasról hátra fordul, viszont kishíján ül. Virág is így haladt épp, bár Ő forogni még ennyit sem forgott...

Szép napot mindenkinek!

angiszeged

Sziasztok!

A szobatisztasággal elég jól haladunk. Itthon már nem kell pelus, csak ha elmegyünk biztonsági okok miatt. Tegnap délutáni alváskor sem volt pisi a pelsuban. Pedig aludt vagy 2 és felet. Kaka még nem volt a vécébe, de már várom, mert tegnap sem kakilt Fló. A gyöngyök már annyira nem érdeklik, este szokta megkapni a napi termés arányában. Kép

Kriszti: Anyós nem semmi. Csokit tömött a szájába...Én leüvöltöttem volna a haját is. Nem rossz ötlet a kínai, de azt hiszem nekem nem túl jó, két kezem van és Bátort etetni kell, Flóra meg szintén segítségre szorul. Kedden pedig benn leszünk a városban. Szemészetre megyünk.

Hajni: Flóra átkölötte a Süsüt. Nem egyfejű, hanem nagy fejű. Kép

Ági: A pelus sajna még egy darabig nem tehetem el, Bátorra még kell. Ugyanazt a méretet használja.

Enikő: Én sztem sem kéne egy kismamának és anyának dohányoznia. A passzív dohányzás a legártalmasabb. Ha ilyet látok, elég csúnyán tudok nézni, és igen is van beleszólásod, ha a gyereked környezetében dohányzik. Ne szívja ő is a füstöt. Én nem csak a kutyákat tiltanám ki a játszótérről, hanem a cigit is! Arról nem is beszélve, hogy nem sikerül eljutni a csikkel a kukáig, hanem eldobják, a következő csúszómáűszó gyerek meg megkóstolja.

Nóri: Nagyon ügyi Léna, de jó, hogy így haladtok! Tégla vagy vályog lesz?

Erdészapuka: Kár, hogy Erdészanyuka nem tud fórumozni. Remélem minnél előbb tudtok költözni és lesz netetek! Az én fiam második neve Levente.
Engem érdekelne a szállás a hegyekben, ilyesmit keresek! Honlapcíme van?

Bea: Gratu a forgáshoz!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

A szobatisztasággal elég jól haladunk. Itthon már nem kell pelus, csak ha elmegyünk biztonsági okok miatt. Tegnap délutáni alváskor sem volt pisi a pelsuban. Pedig aludt vagy 2 és felet. Kaka még nem volt a vécébe, de már várom, mert tegnap sem kakilt Fló. A gyöngyök már annyira nem érdeklik, este szokta megkapni a napi termés arányában. Kép

Kriszti: Anyós nem semmi. Csokit tömött a szájába...Én leüvöltöttem volna a haját is. Nem rossz ötlet a kínai, de azt hiszem nekem nem túl jó, két kezem van és Bátort etetni kell, Flóra meg szintén segítségre szorul. Kedden pedig benn leszünk a városban. Szemészetre megyünk.

Hajni: Flóra átkölötte a Süsüt. Nem egyfejű, hanem nagy fejű. Kép

Ági: A pelus sajna még egy darabig nem tehetem el, Bátorra még kell. Ugyanazt a méretet használja.

Enikő: Én sztem sem kéne egy kismamának és anyának dohányoznia. A passzív dohányzás a legártalmasabb. Ha ilyet látok, elég csúnyán tudok nézni, és igen is van beleszólásod, ha a gyereked környezetében dohányzik. Ne szívja ő is a füstöt. Én nem csak a kutyákat tiltanám ki a játszótérről, hanem a cigit is! Arról nem is beszélve, hogy nem sikerül eljutni a csikkel a kukáig, hanem eldobják, a következő csúszómáűszó gyerek meg megkóstolja.

Nóri: Nagyon ügyi Léna, de jó, hogy így haladtok! Tégla vagy vályog lesz?

Erdészapuka: Kár, hogy Erdészanyuka nem tud fórumozni. Remélem minnél előbb tudtok költözni és lesz netetek! Az én fiam második neve Levente.
Engem érdekelne a szállás a hegyekben, ilyesmit keresek! Honlapcíme van?

Bea: Gratu a forgáshoz!

Gabi3
inecsg

Gabi! Csak így tovább, Fló üógyes csaj!!!Kép

angiszeged

Gabi, tenlyeg nagyon ugyes Flora! Persze Bator pelusat hagyd meg meg. Kép

Koszonjuk a dicsereteket, majd atadom, ha felebred Krsitof. Ma haromnegyed 11-ig aludt, delutan meg alig tudtam letenni.

Angi, akkor gyorsan hazajottetek a jatszorol? Igen a mikrofonba enekel, meg ugye ott van a radiator csove, az utcan az oszlopok, ma a cipoboltban egy cipokanalat hurcolaszott. Kép

Bea, Kristofnak sem mindig tetszett az uszas, foleg azt utalta, amikor ugraltak a nagyok korulotte. Gratula a forgashoz!

Nori, jo gyorsan haladtok az epitkezessel! Nem konnyuszerkezetes lesz a hazatok?

Hajni, ok, majd szolj ha raertek! Inkabb kinti randit beszeljunk meg, nem vagyok meg teljesen jol.

Agi
agi77

http://www.who.int/features/great_expectations/en/

Figyelmetekbe ajálnom, sajna angol nyelvű.

Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: