A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

PetriKép
Nekem akkor derült ki a pajzsmirigy, amikor 1 évi meddő kapcsolat után elmentem dokihoz.
A 3. napi vérvételből kimutatták. Kép
Után a pajzsmirigydoki és 10 hónap kényszerszünet. Egyébként, ha pajzsmirigyes vagy, akkor 98%-k, hogy nem fogan meg a baba, vagy elvetélsz. Ezt rendbe kell tenni.
A tünetek változóak, illetve nem mindegy, hogy alul vagy túlműködésed van. Nekem alulműködésem van.
Alulműködés főbb jellemzői:
- hirtelen hízás
- állandó fáradság
- gombócot érzel a torkodban

Túlműködés főbb jelemzői:
-kidülledt szem
- fogyás, illetve kóros soványság

Ennyi jut eszembe így most.
Gyógyszeresen tudnak rajta segíteni, de ha tényleg azt javasolták neked, hogy nézesd meg, akkor szánd rá magad.
A háziorvos meg tudja csináltatni. Egy egyszerű vérvétel az egész.
Remélem tudtam segíteni, ha ezzel kapcsolatban kérdésed lenne csak nyugodtan. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági,
Köszi az infót. 3.napi hormonszintet már nekem is
nézett a nődokim. Akkor valamelyik h.szintem a egy kicsit határérték fölött volt de azt mondta ez még belefér. Most megvárom az inszemem eredményét. Ha nem jött volna össze a babó akkor majd kivizsgáltatom magam.
Te csak clostilbegytet szedel? Inekciót (pl:puregont) nem kaptál?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ági,
Azért volt 10 hónap szünet mert akkor állították be a pajzsmirigyedet?
Ma déltől gombócot érzek a torkomba. Először az utrora gondoltam, de azután eszembe jutott az üzemorvos régről, hogy meg kellene nézetni. Ha jól emlékszem azért mondta mert szokott lenni szapora szíverésem (majd ki ugrik olyankor) és vastagnak találta a nyakamat. De akkor még nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget.
Most 2 évnyi próbálkozás után már mindenre gondolok.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok lányok!

Zituska!
Javítanál 1cnra. Köszike.

Nina
nina79

NoémiKép
Mármint arra gondolsz, hogy a 8. héten a babával mi történik?
Én annyit tudok, hogy akkora mint egy szőlőszem és vannak már kis végtagjai amik 1-2 hét múlva már kis kezecskék és lábacskák + ujjacskák! Kép
Vendég

StellaKép
Veled mi újság? Rég "láttalak" itt!

ÁgiKép
Pár nappal ezelőtt kérdezted: Hol vagytok lányok?
És Te most hol vagy?
Vendég

MiliKép
Fantasztikus volt a leves!Majd számolj be, ha elkészül!Kép
AlinaKép
Akkor mindent beleKép
Vendég

Alina. Kép
Itt vagyok csak mostanában a munka is nagyon lefoglal és itthon is most kész rohanás az életem.
Hétvégén megyünk Egerbe Ford Focus találkozóra. Nem igazán van hozzá kedvem, de a páromért mindent. Kép

PetriKép
Szerintem a doki mondta volna, 3. napi vérvétel után, hogy baj van, ha tényleg. Mindenesetre szerintem egy vérvételen ne múljon a nyugalmad.
Igen nekünk a pajzsmirigy beállítása miatt kellett szünetet tartani. Ennyi idő kellett még be tudták állítani gyógyszerrel. Csak 3 havonta lehet emelni csak a gyógyszeradagot és nekem elég sok plusz kellett, ezért tartott ilyen sokáig. Ez egy olyan gyógyszer, amit életem végéig szednem kell.
Azt még fontos elmondanom, hogy ez egyenes ágon öröklődő betegség.
Én és a húgom anyutól örököltük és az én gyermekem is fogja, de ez legyen a legnagyobb baja. Kép
A clostyt 5 napig szedem 2x 1 szemet, choragon tüszőrepesztő szuri, inszem, utána 2x1 Utro

MiliKép
Én is puffadt voltam, sőt Noémi is ha jól emlékszem. Kép Szurkolok neked. Kép

NoémiKép
Öröm olvasni soraidat. A páromnak is sokat meséltem rólad, persze főképpen, hogy második inszem sikerült nekedKép

WishKép
Már nem sok van a tesztig. Nagyon jó helyen vannak a babók.
Na a páromnak rólad is szoktam ám mesélni és üzeni, hogy ő is szurkol. Kép
Amit igazán tudok a lombikról azt tőled tudom és csoda így végigkísérni ezt az egészet.Kép

Kép

Kép
pkagi

Hát jó, akkor elbeszélgetek magammal.
A helyzet az, hogy ma nagy dologra jöttem rá. Teljes depi után (febr. óta), kezdek jól lenni! Sőt, kezdem pozitívan látni a világot!!!!!Kép
Tehát rá jöttem arra, hogy most hogy nem vagyok kismama, és amíg nem leszek az, ki kell használnom az időt, mármint olyan dolgokkal, amit kisbabával ... hát jó ideig nem fogok tudni csinálni. De mire is gondolok?
Azt veszem észre magamon, hogy megint imádok csavarogni, vásárolgatásról nem is beszélve.KépAkár élvezhetem is, hogy legalább, minimum fél évig, járhatok csípőnadrágba is akár!!
Nem kell nőgyógyihoz mennem!
Eddig nem vágytam arra, hogy a ház minden szegletét kihasználjam szeretkezésre, de most...
Csomót tudok foglalkozni a kutyuskáimmal, mert van időm!
Nem kell azon görcsölnöm, hogy a főzéstudományomat tökéletesítsem, mert ugye ha gyerek lesz nem árt ha mindent tudsz főzni már.
HÁÁÁÁT ilyenek.
Na mit szóltok?
Ügyes vagyok? Kép Kép Kép Kép Kép Kép

ui.: Csak halkan jegyzem meg: Remélem hamar le kell ezekrő a "nagyon fontos" dolgokról mondanom. :-O :-o :-o
Vendég

Ági!
Egerbe csomót szoktunk járni kirándulni, ilyesmi.
Biztos jó leszKép, állítólag az idő is tök jó lesz, és a lényeg, hogy legalább együtt lesztek egész hétvégén! Jó szórakozást és jó utat!

Olik
köszi.
Vendég

Alina
Nagyon sokan esnek át azon amin te is. Sajnos nagyon nehéz, és elégé göröngyös az-az út amin végig kell mennünk. Minden anya szereti a gyerekét, de mi mivel nagyon nehezen kapjuk meg ezt az ajándékot az élettől annál jobban fogjuk szeretni. Hidd el nekem (én hiszek abban, hogy majd mi is leszünk anyák). De addig ki kell várni a megfelelő időt. A depresszió meg sajnos ha nem sikerül a baba, mindig előjőn nálam is. Utálom magamat, az életet, és még sorolhatnám mi minden zajlik le bennem. De amiket írtál, hogy mi mindent megtehetsz most gyerek nélkül, hát ki is kell használni, mert utána már csak a bébiknek élünk.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Elmesélem egy story-t!
Van egy ismerősöm, akivel majdnem egyszerre volt az esküvőnk. Kb. fél éve beszéltem vele utoljára és akkor azt mondta, hogy nagyon szeretnének kisbabát, csak a férjének here rákja volt( !!! ) - így valószínűleg nem lehetséges!
Képzeljétek el: tegnap összefutottunk! Már az ötödik hónapját tapossa a pocakos kismama és kislánya lesz! Mind ez természetes úton! Hát nem csoda?
Mindig azt mondom: remény hal meg utoljára! Kép
Olyan boldog!
Mindenkinek jó hétvégétKép
Olik
Vendég

Sziasztok!Kép

Nem tudom, jár-e erre valaki ma, de én most itt vagyok!Kép

Este kapom a tüszőrepesztő szurit!!!!KépKép

A tegnapi eredményeim:
- Endometrium: 9,7 mm!!Kép
- Domináns tüsző:
Jobb oldalon: 17,8x11,4 mm, + 19,5x12,5 mm
bal oldalon: 23,5x17 mm, 19,9x14,6 mm
KépKépKép

A héten letudtam az ucsó Gynevac-ot is!Kép
Az ucsó 3-nál kitaláltuk a dokival, hogy tegyünk bele lidokaint, és tök jó volt, mert egyáltalán nem volt kellemetlen a szuri után!Kép
Aki esetleg most adatja, akkor kérje meg a dokit, hogy lidokainnal adja!!Kép

Puszi!
Z:

Kép
Kép
zituska28

ZituskaKép

Nagyon jók lettek az eredményeid! Már tényleg jönni kell a babónak.Kép
szilvi26

Szilvi!Kép

De jó is lenne!!!KépKép

TábliKép - kicsit átrendeztemKép! Tessék hozni a zebrákat, megcsináltam a helyet nekik!Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

ZituskaKép
Én is szorítok Neked nagyon.Kép

Alina
Vendég

Alina!Kép

Köszi!!!KépKép

Tegnap megkaptam a tüszőrepit este, most meg reggel óta úgy érzem, hogy szétrobbannak a petefészkeim, úgy fáj a hasam, főleg a bal oldalon KépKépKép Ilyet még nem éreztemKép
Normális ez???????

Puszi!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zituska!
Nem tudom, de drukkolok Neked! Ügyes vagy!

Wish!
Nem akarsz esetleg venni egy pozitív tesztet?

Mili!
Azt hiszem Neked is pozitív teszt kellene? Ugye?

Alina!
Ügyes vagy, csak pozitívan! Irigyellek a csípőnaci miatt! Nekem alapjáratban is nagy pocim van, eleve nem hordhatok csípőnacit. Most meg aztán pláne!

Ma reggel megint teszteltem. Nem ClearBlue-val. Van egy függőleges és egy vizszintes csíkom. Pedig vagy egy, vagy két függőlegesnek kellene lennie. Nem értem... Ráadásul a tegnapi szünet után megint barnázok. Sztem csütörtökön megyek dokihoz.

Puszi - Kriszta

mohácska

Kedves KrisztaKépKép
Érdekes produkció az egy vízszintes és egy függ. csíkod! Nahát!Kép
Nagyon drukkolok, hogy csütörtökön minden rendben legyen!!!
Hányadik hétben vagy?

AlinaKép Kép
Vendég

Kedves Zituska
Sajna Kép abban nem tudok segíteni, hogy normális-e, hogy ennyire fáj, de szerintem ha nagyon idegesít hívd föl dokibácsit.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen, az is lesz!! Mert mit is látok a jövőbe.....sok-sok zebrát látok... és nézzük csak.. a TE neved is itt van!!!..... Z-I-T-U-S-K-AKépKépKépKép
Csak TE lehetsz az! Látod, minden OKÉ.

puszi Alina
Vendég

Kriszta!Kép

ez roppant érdekes... kíváncsi vagyok mit mond a dokid csütörtökön!
(Remélem azt, hogy egy baba bújkál a pocidban!Kép)

Alina!Kép

KépKépKépKépKépKépKép
Azért remélem a Te neved is ott van!!!KépKépKép

Szerencsére a fájdalom mostanra elmúltKép, szóval egy igen erőteljes tüszőrepedést érezhettem!KépKép

Puszi!Kép
Z.

Kép
Kép
zituska28

Mohácska Kriszta Kép
Nagyon rejtélyes dolgokat produkálsz. Remélem egy titokzatoskodó baba vana dologban Kép
A tesztel még várok...

Zituska Kép
Ez tök jó, remélem végre sikeres lesz Neketek ez a hónap.

Én tegnap óta eléggé görcsölök, ha mocorgok, vagy üldögélek és a fejem is nagyon fáj. Ennek ellenére nem izgulok. Remélem amiatt van, hogy hamarosan esedékes lett volna a mensi, de hát most elhalasztjuk egy jó pár hónappal Kép
Apa rámparancsolt, hogy pihenjek, mivel ha fekszem nem fáj. Azt mondta eleget ugráltam már eddig. Az ebédet is Ő főzte meg táirnyítással, aztán közölte, hogy nem gondolta volna, hogy ilyen egyszerű a főzés Kép. Remélem jó szakácsot nevelek belőle idővel Kép.
Viszont sétálni azért voltunk, mert azt muszály, olyan gyönyörű idő van. A sétányunkat meg már teleültették színes virágokkal. Olyan vidám Kép

wish

Sziasztok Lányok!

Kicsit visszahúzodtam, tiszta idióta vagyok már 5 db tesztet csináltam. Mindegyik pozitiv volt, de egyszerüen alig tudom elhinni. 12-én megyek ultrahanra, addig teljes para.
Furcsa dolgokat érzek, félek, hogy nincs minden rendben.
Már az inzsem 2 napján elkezdett fájni a hasam a Duphastin-tól amit kellett szednem. Azóta ugyanúgy fáj, folyamatosan azt érzem mintha tompa menszesz görcseim lennének. A gyógyszert továbbra is kell szednem.Egy kiscsit a cicim feszül, de más tünetet nem érzek.
Lányok, ha ez igy tényleg sikerült elsőre, remélem ad majd reményt nektek. 3 éve hiába próbálkoztunk. Kép

fruzsina32

Nina,
A párom inszem előtt 2 nappal 40 fokos lázzal feküdt otthon. Nem mertem a közelébe menni. Majd az inszem napján se lett sokkal jobban csak lejjebb ment a láza 37 C-ra. Megvizsgálták a kiskatonáit és semmi bajuk nem lett. Olyannyira, hogy most lehet, hogy jön baba. Kép Szóval ezért egyáltalán ne aggódj. KépAztán azt tanácsolta a doki, hogy igyak pálinkát, hogy ne kapjam el az influenzát tőle, ugyanis még este rá kellett dolgozni otthon. Kép Azt mondta a tömény alkohol jótékony hatású a teherbeesés szempontjából Furának tartottam, de 2 hét alatt megittam esténként 7 dl barackpálinkát. Pedig nem vagyok egy ivós fajta Kép De ugye mindent a babáért..

Mili,
A Duphaston szedni kell folyamatosan, nekem is elfogyott, a doki nem irt fel annyit, de kikönyörögtem a gyógyszertárban, majd utólag viszek receptet. Nem szabad abbahagyni, csak akkor, ha negativ a teszt. Ja és nagyon puffad a hasam. Mikor kell tesztelned?

Fruzsi

fruzsina32

Wish!Kép

Én is nagyon drukkolok Nektek, hogy a BarackmagokKépKép erősen kapaszkodjanak!Kép

Fruzsina!Kép

Ez nagyon jó hír!!!KépKépKép
Megértelek az 5 tesztel, azt hiszem, hogyha egyszer eljön az én időm, akkor én is legalább 5-öt megcsinálok!KépKép
Hanyadik inszemed volt? Milyen stimut kaptál?

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zituska,
Ez volt az első inszemem. A ciklus elején 5 napig 2x1 Clostilbegytet, ettől 3 tüsszőm érett, aztán kaptam repesztőszurit után nagyon szúrt az egyik petefészkem, és inszem utáni naptól Duphaston szedek 3x 1-et és Magne B6-ot. A Kaali-ba járok.
Meglátod neked is sikerül Kép
Fruzsi Kép

fruzsina32

Fruzsi!Kép

ez klasszKép, majdnem ugyanilyen stimut kaptam, csak nekem kiegészítette a doki néhány merional szurival!Kép
Mi ugyan csak itthon "inszemelünk"Kép, de azért - óvatosan ugyan - bízom a sikerben!Kép
A tüszőrepesztő szuri után neked mikor szúrt a petefészked?

Z.

Kép
Kép
zituska28

FruzsiKép
Gratulálok. Kép

ZitusKép
Teljesen természetes a szúrást, amit érzel. Nekem a tüszőrepesztő szuri után 2nappal éjszaka olyan görcseim voltak, hogy felébresztettem a párom, mert ilyen fájdalmat még nem tapasztaltam.
A dokival beszélgettünk utána erről. Azt mondta mindenki máshogy reagál, valaki meg sem érzi, valakinek folyton és valakinek csak időszakosan fáj.
Amivel tompítani tudod a fájdalmat az a folyadékbevitel.
Remélem tudtam segíteni. Kép

Kép

Kép
pkagi

Ági!Kép

KösziKép Szerencsére már teljesen elmúlt a fájdalom, csak délelőtt fájt pár órán keresztül.

Z.

Kép
Kép
zituska28

Fruzsi, én is gratulálok. Olyan jót nevettem ezen az öt teszten. Mondtam is a páronak, hogy szerintem én is futkosni fogok a mosdó meg a gyógyszertár között, ha egyszer sikerül KépKépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Fruzsi! GRATULÁ!!!!!Kép

Lányok! Képzeljétek el: most jöttünk Richard Clayderman koncertjéről! Ez valami fantasztika volt!
Olyan jó a kedvem. Azért zene csodákra képes! Ajánlom mindenkinekKép
Szerintem: ha terhes leszek, akkor a babónak állandóan zongorázni fogok!!!Kép
Vendég

Olik Kép
Olyan jó neked, hogy tudsz zongorázni Kép, mi több zongoraművész vagy Kép Az én életemből (eddig) teljesen kimaradt a zenetanulás. Pedig fenn van a listámon, de nem tudom a bébik mellett, hogyan fogom kivitelezni, lehet, hogy majd csak nyugdíjas koromban Kép
David Lanz műveit ismered? Én nagyon szeretem.

Fruzsi Kép
Gratulálok Kép Nagyon ügyesen csináltátok az inszemet Kép Annyira örülök, hogy zebrásodik a topik. Annak meg különösen, hogy inszemekkel is ilyen jó a sikerarány. Hajrá többiek Kép

Én már előre több tesztet vetetek a párommal Kép.
De nekem még hátra van 10 nap.
Türelmes vagyok és kibírom... Türelmes vagyok és kibírom... Türelmes vagyok és kibírom... Türelmes vagyok és kibírom... Türelmes vagyok és kibírom... Kép

wish

WishKép
Nem ismerem. De most már utánanézemKép
Vendég

Olik Kép
Kiváncsi vagyok, hogy neked, mint szakmabelinek hogyan teszik. Nekem kellemes hallgatni.
Az amazon.com-on bele lehet hallgatni a számaiba Kép

wish

Jó reggelt lányok!

Fruzsi!
Először is gratula. Nagyon aranyos vagy az 5 tesztel. Köszi a kiskatonás infót. Remélem a mieink is jól vannak. Szerencsére a páromnak azóta semmi baja. De ha nekem kéne pálinkát innom, azt hiszem meg is halnék. Egyszer nyaltam bele egy pálinkás pohárba, mert az egyik barátunk azt mondta, addig nem iszik, amíg én nem iszok. Hát borzalmas egy élmény volt. A legerősebb pia, ami ízlik az a csokilikőr, meg a sangria. Még egyszer gratula, és vigyázzatok magatokra.

Wish!
Nagyon drukkolok neked. Remélem kitartó leszel és türelmesKép

Zituska!
Remélem neked is nemsokára már ott lapul(nak) a pocidban a baóca(ák). Szurkolok neked.

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok!

Fruzsi!
Nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült Kép főleg elsőre!!!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Remélem nekem is sikerülni fog így elsőre. Te mikor teszteltél először és milyen tesztet vettél?
Én is olyan pozitívat szeretnék venni.
Puszi
P.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Alina
Átérzem a problémáidat! Én is éppen kilábalóban vagyok. Gondolj arra, itt a tavasz, és próbálj más dolgokkal foglalkozni. Annyi embernek sikerült már megoldani a "babadolgot", miért pont nekünk ne sikerülne!

Mili
Mi újság? A héten tesztelsz?

Lányok
A barátnőm szeretne bejelentkezni a Kaáli-ba, tudnátok ajánlani egy jó szakembert? Gondolom van köztetek Kaális. A barátnőmék 2 éve próbálkoznak. Találtak is mindkettejüknél problémákat, de valahogy nem jutnak 1-ről a 2-re. Sok orvosnál jártak már, csak éppen meddőségi klinikán még nem. Talán ott tudnának nekik segíteni...

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Zituska Kép a clear bluenál a függőleges és a vízszintes csík a ZEBRA!!! Gratulálok! Óvatosan a barnázással, szerintem feküdj sokat. A doki fog még adni progeszteron pótlást szerintem. És feküdj!!!

Fruzsi Kép Neked is nagy-nagy gratula! Te is pihenj! 3 év után? Gratulálok! És az első inszem! Ilyenkor mondják azt az orvosok: Ha segítséggel sikerülhet, akkor minek bízzuk a természetre ennyi idő próbálkozás után... Kép?

Ági Kép te hogy vagy? szerdán UH, nagyon szorítok neked!

Wish Kép türelmes vagy, kibírod... türelmes vagy, kibírod... türelmes vagy, kibírod... KépKépKépKépKép
Ne aggódj, ott vannak azok a babák, csak várnod kell még rájuk. 9 hónapot KépKépKép

Pusz

Noémi
és kiscsibe Kép
(7+3)
Vendég

Sziasztok

Fruzsi!
Gratulálok már nagyon vártalak a hírekkel. Mondtam a páromnak is hogy nektek elsore sikerult, így mi is jobban reménykedunk. Mikor tesztéltél végul is húsvét hétfon?-eloszor? Ird meg hogy éreztél e valami kulonoset magadon kozvetlen tesztelés elott.

Mohácska!
Jol mondod én már csak olyant vagyok hajlando venniKép

Szilva!
Hét kozepén volna a ciklus vége. Félek tesztelni, talán megvárom mi lesz és ha késni fog csak akkor tesztelek. De még meglátom.

Wish!
Nagyon drukkolok, meglátod egy-ketto elfogy az a tíz nap.
mili

Sziasztok Lányok!

Én eddig nem tudtam feljeletkezni a baba netre és ezért nem jeletkeztem.
Hát nekem sincs szerencsém, szombaton megcsinálták a harmadik inszeminációt már az nap barnáztam az szép lassan elmúlt erre pár napra rá páromon is és rajtam is gombás fertőzés lett úrrá. Canesten kenőcsőt kezdtem el használni azt mondták hogy az nem árt ha esetleg mégis ott tudot maradni a baba. Doki azt mondta tel. hogy nem lehetetlen de kevés így az esélye, de azt mondta hogy azért még bizakodjak. Viszont pá napja olyan érzékeny vagyok hogy mindenen elsírom magam, lehet hogy a sok hormon miatt én már nem tudom!
Kicsit hosszú lettem, bocsi!

Mili, Pkagi veletek mi újság?

Mil

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Hát az konnyen meg lehet hogy az érzékenységedet a hormonok okozzák, de ha a doki is azt mondta akkor még bizakodni kell. Mi a terved? Tesztelsz valamikor vagy megvárod a menzit?

Hát velem az a helyi hogy most ot napig beszedtem a napi 2 duph.-merthogy így írta elo a doki.-és már el is fogyott,nincs tobb. En nem érzek semmi kulonoset,csak tobbszor szurizik a hasam, foleg a jobb mellem elég érzékeny - ez lehet hogy a duphastontol is lehet, nem igazán tudom. A hasamat érzem puffattabbnak az utobbi 4-5 nappan. Tesztelni félek...de nagyon reménykedem hogy talán végre sikerulKép

Petri
Te mikor szándékoszol tesztelni? Vannak valami tuneteid estetleg?
mili

Barbi!
én azt hallotam egyszer, hogy ha gombás fertőzést kapsz el az "jó jel", mert azt jelenti, hogy jó sok a progeszteron. A Nők Lapja cafén amikor még volt nőgyógyi tanácsadó, ő írta.
Persze gondolom ez most nem vigasztal.
Az érzékenység szerintem jó jel.

Fruzsi!
GRATULÁLOK! Ez nagyon jó, hogy az 1. sikerült! :-))))
Én is hallottam erről a pálinka dologról, de nem mertem alkalmazni, mert a prolactin szintet meg állítólag emeli, és az nem amúgy se volt túl jó.

Üdv,
P.
plussz

Sziasztok!
Móni vagyok! Már egy ideje olvasgatom az írásaitokat, és úgy gondoltam most már én irok! Régebben azt gondoltam, hogy ha babát szeretnénk, akkot menni fog, minden gond nélkül,de olvasva benneteket, már látom hogy nem biztos hogy olyan egyszerű! Ráadásul a testem is egyre furábban viselkedik!
Januárban hagytam abba a gyógyszer szedését, 2,5 év után. Januárban és februárban szinte 2-3 hetente volt egy kis vérzésem, nem igazi, de azért volt. Most márciusban eltelt 28 nap úgy, hogy semmi vérzés nem volt, örültem, hogy végre helyre áll a mensim. Erre semmi. Pénteken telt le a 28 nap,akkor még fájt a hasam, olyan volt mintha meg akarna jönni, de aztán semmi. Csináltam egy tesztet, hátha... de az negatív lett.Ma már a pocim sem fáj
Bocsi hogy ilyen hosszú lettem!
VOlt már nálatok ilyen? Mi lehet?
Móni
fulopmonika

Mili,még nem akkarok tesztelni még csak a inszemtől számítva a 9 napon vagyok, én úgy tudom hogy a tesztek 12-14 napptól mutat ki valamit. Azon gondolkodom hogy szerdán elmegyek vérvételre és abból már megtudják mondani.Elméletileg 9-én kellenne megjönnie.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia Moni!Kép
Udvozollek koztunk.
Hát elég rendszertelen a ciklusod. A fogigátlo elott normális 28 napos volt?
Biztosan lesz valaki aki a saját tapasztalatából ír neked, én a helyedben elmennék dokihoz mert az nem igen jo ha ilyen rendszertelen.
mili

Barbi
En ma inszemtol a 11.napon vagyok /ha az insz.napját nem számítom/.Ma 26cn, nekem szerdán vagy csutortokon NEM kellene megjonni.
Vérbol mikor lenne eredményed még az nap?
mili

BarbiKép
Nem irigyellek, de ha a doki azt mondta, akkor ne tessék feladni. Kép

MiliKép
Szurkolok neked. Szerintem ezen héten nyugodtan tesztelj már, még egy pár nap türelem. Kép

NoémiKép
Nem zavarsz és nem fájdítod a szívünket, nagyon-nagyon örülünk neked, úgyhogy tessék csak továbbra is írni ide. Kép

WishKép
Klassz, hogy meg bírod állni a tesztelást. Kezem, lában keresztben érted. Kép

Én 6. án megyek UH-ra és remélhetőleg pénteken inszemre. Nagyon-nagyon várom.Kép

Kép

Kép
pkagi

BarbiKép
Nem irigyellek, de ha a doki azt mondta, akkor ne tessék feladni. Kép

MiliKép
Szurkolok neked. Szerintem ezen héten nyugodtan tesztelj már, még egy pár nap türelem. Kép

NoémiKép
Nem zavarsz és nem fájdítod a szívünket, nagyon-nagyon örülünk neked, úgyhogy tessék csak továbbra is írni ide. Kép

WishKép
Klassz, hogy meg bírod állni a tesztelást. Kezem, lában keresztben érted. Kép

Én 6. án megyek UH-ra és remélhetőleg pénteken inszemre. Nagyon-nagyon várom.Kép

Kép

Kép
pkagi

Mili,
Ha elmegyek szerdán akkor du.ra már lenne eredmény már a 10 napon le lehet venni a vért, legalábbis a lombikosoknál így szokták.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mili,
Úgy látom már te is nagyon türelmetlen vagy a teszteléssel.
Ami persze érthető.
Én először úgy gondoltam csak a jövő héten hétfőn fogok tesztelni,
de már tudom nem bírom ki addig. 24cn vagyok inszem után 10 napon.
Péntekig vagy szombatig várok.
Tüneteim érzékeny mell (mensikor is az) és néha fájdogál a pocim.
Tompa szerű fájdalom hasonló mint amikor megjön.

Ági,
Drukkolok a szép nagy tüszőkhöz! Te az inszem miatt várod nagyon a pénteket,
Én pedig a tesztelés miatt. Legyen már péntek!!

Wish,
A babócáid biztosan jól érzik magukat, mint ahogyan az enyém is!Kép
Mert csakis pozitív lehet az eredmény!

puszi

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: