megfigyeltem a hasdudor témát az előbb (megint este). mikor háton fekve, kissé kifeszülve van a hasam, és mintha meg akarná fogni a görcs, elkezd dudorodni, de mindig ua. oldalon. ez egy kicsit kellemetlen érzés, mintha mindjárt elkapná a görcs. aztán felhúztam az előbb a lábam, és szabályosan "megnyugodott". egy kis gombócot érzek ilyenkor tapintásra, az amúgy párnás hasamon
egyéb pózban még nem volt ilyen, és egyéb napszakban se igazán. ...habár most is , így ülve, olyan, mintha megint meg akarná fogni egy kis görcsöcske, de nem tudja elkapni. tudjátok, mint mikor érezzük, hogy mindjárt beáll a lábunkba a görcs, és gyors' másképp lépünk. ha ez teljesen oké, engem a jövőben nem fog zavarni, csak olyan furcsának érzem. ja, és lehet, hogy hülyén hangzik, de "máshol" (ahol majd kijön a gyerkőc
) érzek néha egy kis fájdalomszerűséget.

A fájdalomszerűség meg esetleg egy kis szurkáló érzés attól lehet, ahogy a maradék helyen "rendeződnek" a belső szervek. Legalábbis nekem azt mondta a doki (meg hogy csak akkor van gáz, ha ezt hosszú ideig érzed).