Sziasztok
Magi
Örülök, hogy Anyukád jól érzi magát, remélem szövettan is rendben lesz
Nyaralás lesz, repcsi nem lesz

Nyaralás: Várgesztesi Villapark, 1 hét.
HViola
Marci sem enné meg szerintem a HA tejpépet, ezért mindig teszek bele neki valami gyümit, amivel valamennyire ehetővé varázsolom.
Noémi
Heléna jobban van? Dokitok mit mondott?
Dino
Jobbulást kívánok a "Nagynak", "Kicsinek" pedig egy jó nagy adag szerencsét, hogy ne kapja el

Murcinak nem merek "sima" krumplit + társait adni, ezért ilyenekből csak az üveges bébikaját kapja.
Timi
Fogak

Ahogy írtam, nekünk az a 1,5 hét is bőven elég volt a kínlódásból, őszinte részvétem, hogy Ti ennyit szenvedtek
Csengo
Gratulálok a 4 új fogcsihoz. Jön még több is vagy gondolod, hogy még mindig attól a 4-től olyan nyűgös? Elméletileg "csak" azelőtt fájdalmas nekik, mielőtt áttörnék az ínyt.
Trompipi Andi
Murci már kap Hipp-es finomfőzeléket, abban van karfiol, úgyhogy szerintem azt már nyugodtan adhatsz neki. A karalábé jó kérdés, azt elpasszolnám
Csirkesz
Jót vigyorogtam a DVD-s story-n, de készülj fel, ennél csak cifrább dolgok fognak következni
Macsek
Nálunk is szinte csak "desszertként" szerepel Murci "étlapján" a tejcsi, igaz ő nagyon-nagy kedvvel és hévvel eszi a főziket, gyümiket.
Végignéztem a képeket: babák, motorok, apák mind-mind nagyon szépek

Megvolt hatalmas shoppingolás, hát Anyumat többet nem viszem. Nekem egy-két dolog volt eszemben, gondoltam max. 1/2 óra alatt letudjuk az egészet, hát tévedtem. Ha Anyun múlik, megvette volna a fél TESCO-t. Még 1,5 óra elteltével is ott botorkáltunk a sorok között.
Murcin lassan képtelen leszek kiigazodni. Írtam, hogy az elmúlt pár napban végigvisította az etetéseket, ezt én eddig a fogakra "kentem". Ma szintén az első pár kanál után kezdődött a cirkusz, Anyu fogta, rárakta a Hanna hintalovára (persze tartotta), Murci így tudott nézegelődni, a kezeivel a paci sörényét markolászta és MEGEVETT MÁSFÉL ÜVEG BÉBIKAJÁT !! De úgy, hogy egy hangja nem volt, vigyorgott

Lehet, hogy már most úgy van, egyszerűen nincs ideje enni, mert fél, hogy valami jóról közben lemarad.
Na, elég hosszú voltam ??? Elnézést, ha valakit kihagytam, azért nagyon igyekeztem
Pusz,
Kata