2005.03.31 14:52
2005.03.31 15:11
2005.03.31 15:46
2005.03.31 15:50
erre nem gondoltam, hogy ilyen durva kovetkezmenyei vannak a herpesznek. nekem "csak" a szamon szokott lenni, kb 1-2 evente,,de egy idoben amikor szedtem a b6 es b12 vitamint,,akkor sokaig nem volt. Vki ajanlotta, es nekem bejott. akkor azt is fogok szedni
1 bogre mar segit. nincs eros szine,,es az ize (nekem) nyugtato hatasu. En kimondottan szeretem az izet. De biztos levesbe teve is hasznal.
hol van az a babanetes kalkulator? ok is a jonas modszert hasznaljak? koszi: saci2005.03.31 16:05
2005.03.31 16:17
2005.03.31 16:27
kedden otthon kuksoltam és aludtam. Wish
az alvásigényed ennél sokkal több lesz pár hét múlva!
új hónap, új remények. Amíg nem lesz csíkos teszted, ez mindig segíteni fog. De egyszer majd furcsa lesz, hogy az új remény már a baba lesz a hasidban
A barátnőm a 4. próbálkozós hónapban lett terhes. Az addigi háromban pedig hisztit csapott, hogy nem sikerült neki. Most persze ő segít nekem a tüneteimmel, úgyhogy fel a fejjel. 1 hónap nem hónap.
semmi bajod sem lehet. A nyuszi biztos zebrát rejteget, csak később adja oda
nekem 4 hete folyamatosan van herpesz a számon, valószínüleg a lurkó produkálja. Elmúlik és aztán két nap múlva megint visszajön. Ugyanott
De semmi bajom sincs tőle, úgyhogy ne izgulj, neked sem lehet.
kezdj lassan hozzászokni a "kismami" gondolathoz. Én már kb. egy hete szokom
Mivel írt ki téged az orvos? És melyik, a nőgyógyász vagy a családi orvos? Mert én is szívesen otthon maradnék. Benn meg nem akarom még megmondani.
mikor is mész UH-ra? Sok szép nagy tüszőcskét kívánok neked! De legalább egy szép nagyot! Ami ott marad 9 hónapig. Ági nekem is ez volt a megjegyzésben múlt hónapban, csak februárral. Ez jó jel 

Nagyon szorítok!
a halovány csík is csík! Tesztelj egyet holnap is. Azt még ki kell bírnod! Ha ott a baba a hasadban, akkor gyakorlatilag "mindegy" mikor
. Gondolj arra, hogy ott van.
az utrot progeszteron pótlásra adják. Én is szedem még, az inszemináció után 3*1-et kaptam a vérvételig, a vérvétel után pedig 3*2-re emelték, amit a 12. hétig kell szednem hüvelykúp formájában. Abba ne hagyd! Remélem pozitív lesz a vérvételed/vizelet-teszted. Melyikre kell menned? Bogi
szuperul leírt mindent. Csak negatív teszt esetén hagyd abba. De remélem nem fog kelleni. Mennyit kaptál?
remélem a következő inszem! Már nem bírok több energiát küldeni! Pedig akarok!!! És küldök!!! +++++++++++++++++++++++++++
mennyi szép tüszőcske! A bal oldali 17,5x 13,8 mm nagyon esélyesnek látszik ám!! Drukkolok!!! 2005.03.31 16:35
2005.03.31 16:37
ha holnap is pozitív a teszted kéne kapnod progipótlást, mert lehet, hogy attól barnázol. Akkor azonnal menj el dokihoz, mert alacsony progeszteronnál van barnázás és akkor a baba nem tud megmaradni. 
2005.03.31 17:00
/ De igazábol aprilis 6-7 lesz a ciklus vége. Még gondolkodom,de talán csak akkor tesztelek ha nem jonne meg. De ha nem bírom ki, akkor is csak a jovo hét elején tesztelnék. Az a helyzet hogy gyulolom a negatív teszteket és már csak pozitívat akarok látni.2005.03.31 18:34
) hogy barnázok, de elég a hosszú tisztasági betét. A hasam érzékeny, és még puffadt, annyira, hogy idegesít a nadrág a derekamon, amiben dolgozom. A bőröm ISZONYATOSAN SZÁRAZ, az arcom ragyás. 2005.03.31 20:17
2005.04.01 08:08

2005.04.01 08:11
es hol van ez? jamaican?
ez jo kerdes..lehet erzekeny a mell, mar ilyen hamar? marmint a terhessegnel mikor kezd el noni? nem csak kb a 2. honapban?
bar en mar a 17. cn on vagyok,,de persze nem szamit 1-2 nap ide vagy oda,,kiveve nekem, mert elegge szamolom most.
de nehogy kijavits !!
majd csak amikor zebrasodom !! (?)
pihenes ilyen jol megy??2005.04.01 08:27
2005.04.01 08:56
a terhesség létrejöttekor szerintem semmilyen extra jelet nem produkál még a szervezet, bár sokan állítólag előre megérzik. Nekem nem sikerült
nagyon szurkolok ám neked!
nektek is! Sikerülnie kell! Kíváncsi vagyok az UH-ra, igyál sok-sok vizet, mint eddig és egyél fehérjét. Hadd segítsenek a szuriknak a tűszőnövekedésben.
szerintem a 28. napon nyugodtan lehet tesztelni az inszem után. 

remélem izgulhatsz még 9 hónapig
Tündi
Zita
Nina
Viki
Szilva
)2005.04.01 10:45
Nagyon szurkolok. Még 2 hét és eredmény igaz?

2005.04.01 11:23
2005.04.01 12:13
ha csak ezen múlik, írok néked mindig valami szépet! Remélem mielőbb te is ilyen sorokat írhatsz majd ide.
Drukkolok az UH-hoz. Nekem SEMMI tünetem nincs. Rendszeresen eszem, ettől állandóan tele a hasam, szerintem híztam is. De hányinger meg émelygés NUKU! Eddig. A pocim folyton szúrkál még mindig a cicim pedig néha feszül. Hason nem bírok aludni
drukkolok ehhez a hónaphoz! De a lombikhoz tényleg az inszemen keresztül vezet az út
Ne kelljen eljutnod oda. Mikor voltak a vizsgálataitok? Most vannak a jónás-napjaid??
én is láttam azt a szörnyet! meg is ijedtem, hogy valami vírus van a gépemen.
szorítok neked! A tüszőcskéid nagyon szépek! A nagyok szerintem meg is repednek ma-holnap.
a gyümölcslevek azért nem nagyon jók, mert sok cukor van benne (mégha 100%-os is) és ha megiszod belőle az előírt 1,5-3 liter mennyiséget egy nap, akkor már jelentős. És nem is felel meg annyi víznek, mint ha sima vizet innál, mert a veséknek meg kell szűrni. Ha vizet iszol, akkor megspórolod ezt a munkát a szervezetednek
jó helye lesz a babáknak 
2005.04.01 12:27
Mili
2005.04.01 12:42
2005.04.01 13:02
2005.04.01 13:38
) akciozunk. Sosem lehet tudni!
sajnos en nem tudom,,hatha az Orsi...
ezt en is kerdeznem....en is tornazom ugyebar. Az tuti, hogy tul sok hasizom nem tesz jot,,pedig nekem pont azt kell csinalnom, mert oda hizom..
2005.04.01 13:49
nem probléma a szörpi
ne aggódj.
nagyon szorítok nektek, hogy sikerüljön. Eszembe jutottál tegnap este, hogy belépek a 8. hétbe. Nem gondolok semmi rosszra, még van 5 hetünk a veszélyes zónában. Mit javasolsz, te mit csinálnál most másképp? Nagyon hálás lennék a válaszodért.
akkor most számolunk visszafelé
tényleg jól érzem magam. És nagyon féltem a babát, minden nap elmondom neki, hogy szeretem és nagyon vigyázok rá. Azt hiszem a 12. hét után kicsit nyugodtabb leszek. 2005.04.01 14:08
2005.04.01 14:27

2005.04.01 14:35
nagyon köszönöm!!!