A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Kristin

Megnyugtatlak benneteket, hogy én egy percet sem feküdtem bent a kórházban a szülés előtt, pedig nekem 10nappal a kiírt időpont után születtek meg a fiúk és ráadásul Zolika farral született, szép nagy súlyuk volt és mégis minden rendben ment.

Szoc.pollal kapcsolatban csak annyit, hogy nyugodtan csinálhatjátok tovább, szerintem az mindenkinek jár, aki nem haladja meg a megengedett ktgvetést.

Sziszus
Én is a MÁV-ban szültem, te kinél fogsz szülni?

Vadvirág

Nagyon édes ez a kis lábacska!!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Bocs,de nem otthonról internetezek és nem szeretnék visszélni vele,így nem tudok mindenki írására reagálni.A jövő héten már többet leszek!

Örülök,hogy a betegek gyógyulnak, a kismamik meg jól vannak.Én csütörtökön megyek uh-ra,utána majd jelentkezem.

Nettke!
Tényleg nagyon aranyosak a kismamis képek!Úgylátom,te is cipeled a "kishordót"!

Éva!
Szoc.pol jár mindenkinek,ebben igazad van.Csak mire folyósítja ki a bank? Ha már nincs annyi hátra az építkezésből a költségvetés szerint,mint amennyi a szoc. pol. összege,akkor mire adja? A banknak a felhasználást is vizsgálnia kell,nemcsak a jogosultságot! Senki 2szép szeméért nem kockáztatják meg,hogy elvegye tőlük a PSZÁF a jogot az állami támogatások folyósítására.Márpedig ezt kockáztatják,ha szabálytalanul ( nem a törvényben előírt módon) csinálják.

Kristin!

Hát hogy a fotóssal lehet-e valamit kezdeni -az nagy kérdés!Attól függ,hogy mennyire él a bank megbízásaiból.Szabálytalanság esetén azonnal felmondják a szerződését.Jól értettem,hogy a bank által kiküldött fotós csinálná a készültésgi fok felmérést?

Kép

Kép
edit73

CatKép
Joci mindig ilyen "praktikus" ajándékokat kap a családtól...hol egy hintaló, hol egy kósza bicikli-bár szegényke ülni nem tud még-hol egy meséskönyv...hátha érti már a meséketKépKép No meg a töménytelen csokoládéhad, amit kénytelenek vagyunk apával elpusztítaniKépAztán meg sajnálkozik a család, hogy nem fogyokKép

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok Lányok!!

Voltam ma a dokinál...hál isten minden rendben,zárt a méhszáj,jól fekszenek,nemakart befektetni csak mondta hogy 34-35 hetesen már muszály befeküdni és ha 36 hetesen születnek az jó már"majd megnőnek itt kint".
Mondtam én is örülnék ha akkor születnének mert akkor már nagyok de én sem kinlódok a végén annyi ideig.
Szerintetek van olyan hogy ők esetleg beinditják?nekem olyan érzés volt mintha erre gondolt volna,de anyu mondta ez hülyeség "csak nem képzelem hogy ő fogja beinditani nekem 1 hónappal előbb?"

Szilvi!
Kérdezte hogy vagyok ,mondtam jól csak kezd kényelmetlen lenni a nagy poci,erre ő:csak mostfog nőni...azaz ,Szilvi és a többi pocakos mi még nem tudjuk de ilyenkor indul az igazi móka...
neked nondtak valamit a szülés időpontjával kapcsolatban?

Nettke!

te is finis felé vagy már csak 2 héttel mögöttem,úgyhogy igazából te is már szenvedsz a pocak mistt főleg a 3 manóval...

Doris !
örülök hogy jól vagytok már ,szegénykém biztos te jól kimerültél mert hosszú volt ez a mostani beteg-periódusotok

Judit!

Igen én imádok kérdezni mert a sok tapasztalat sok segitséget nyújt nekünkl,meg szeretem tudni mi van előttem.
Doris a múltkori bemenetelemnél már mondta a telcsit jó ötletnek is tartom csak nem tudtam elküldeni neki a számom mailban.
Te hogy vagy?neked is már nagy pocid lehet...

Edit!

AS tervező aki csinálta a koltségvetést mondta hogy a bank küld embert aki fotózza az állapotot és ő a bank megbizottja szerződéssel de nem közvetlen a bank embere...ezek szerint ebből is több verzió van?
Hát én nem gondoltam volna hogy egy fiatal pár egy új épitkezéssel és 2 babával sem egyértelműen kapja a támogatást ami állami segitség végül is,,,,
Kirri !
Édes nagyon a kisfiad!!!

Puszi Kristin 32+4
kristin75

Hol van Nettke pocakos képe???nem találom...

kristin
kristin75

Edit

Bocsi, ha valamit rosszul írtam, de én azt hittem, hogy mindenkinek jár a szoc.pol, mert azt nem tudja a bank, hogy igazából kinek mennyi pénze van. Tőlünk sem kérdezték meg, hogy van -e elegendő pénzünk a ház befejezésére. Dehát, ha ki kell játszani őket, akkor megérni várni a befejezéssel.
Nekünk még bentmaradt pár százalék a vakolásra, mi az OTP-nél ígényeltük és nagyon rendesek voltak, az OTP Ingatlan Rt-től jött ki egy hölgy és tényleg nagyon segítőkész volt.

Kristin
Neked miért kell befeküdnöd 34-35 hetesen?

Éva

Kép

Kép
éva75

Kirri!
Tényleg jó sok mindent kapott Jocika.Kép

Cat, Kristin!
Köszönöm a kérdéseteket jól vagyunk.Kép
A fiúk szerencsére nagyon aktívak.Kép
Remélem, hogy rendesen növekednek, mert egyre jobban gömbölyödik a pocim.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Éva!

Igazából én sem tudom miért kell befektetni egy ikrest,de sajnos látom hogy ez megy manapság a kórházak 95%-ban.Szerintem nekik az pénz ha vannak az osztályon...ez az én véleményem...
Az orvosi indok:akkor már jó ha szem előtt vagyok mert bármikor bármi elindulhat,közbejöhet és ha ott vagyok az biztonságos mert azonnal lehet segiteni....
Én úgy képzeltem el még leánykoromban hogy ha jön a baba majd megyünk a kórhiba nagy izgalmak félelmek közepette...hát nem igy lett...már beletörődtem én is ebbe a kórházasba mert nincs más választásom ,de nem volt könyű...

Judit!
nem raksz fel vagy nem küldesz mailt a pocidról?
Kiváncsi lennék rád is!!!

Kristin
kristin75

Kristin Kép
Az izgalom így is meglehet... a mi kis történetünk:
én előtte 2 hetet feküdtem bent - a párom minden reggel és este jött látogatni Kép Éjjel elment a nyákdugó, reggel már úgy hívtam a párom, hogy ha jön hozza be a köldökzsnóros szetteket is, mert orvos még nem látott, de nem tudom, mi a helyzet. Miközben jött, elfolyt a magzatvíz - városban dugó Kép A dokim hívtam, mert persze szerdán nem dolgozik egyedül a kórházban, és szerda volt Kép dokim elindult, engem megnézett az ügyeletes orvos, párom úton. Párom hívtam, hogy nyugi, mert van időnk (de Máté farossága miatt fektettek, hogy nehogy maga alá gyűrje a köldökzsinórt). Levittek a szülőszobára, dokim befutott, mondták szabad a műtő Kép indulunk... én szóltam, hogy OK, de a párom várjuk meg, mert a köldökzsinórvért le szeretnénk vetetni. Várakozás a páromra, párom is befutott KépKép és akkor mentünk a műtőbe.
Szóval izgalom volt így isKép Kép Kép utána meg folyamatosan, amíg nem láttam őket, és nem mondák, hogy minden OK.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Kép

Először is, próbáltam mindent elolvasni amit írtatok, de azt hiszem lehetetlen Kép

Kristin Kép
nagyon szuper a pocakos kép, tényleg jól bírod magad Kép
nem értem miért fektetnek be ennyivel előbb, ha ennyire szuperul bírod a dolgokat ...
mindenesetre ne sürgesd a terhesség végét - tudom nem könnyű mert én is alig bírtam már, de nekem a 38. héten programozott császárral születtek a fiúk és így utólag azt hiszem már bánom ... jobb az nekik, ha maguktól indulnak.
Sokáig éreztem rajtuk - lehet ez hülyén hangzik, de tényleg - hogy nem volt jó nekik, hogy csak úgy "kikapták" őket ... szóval ha nincs orvosi indok, akkor szerintem jó ha kivárjátok őket ...

Nettke Kép
hihetetlen a pocak!!
És nagyon gratulálok, hogy ennyire jól bírod a terhességet ... és még csini is vagy Kép
Kitartás!!

Szilvi Kép
te is már a célegyenesben vagy!!
tök jó Kép
remélem neked is annyira bejön majd a MÁV mint nekünk Kép

Kirri Kép
bocsi, hogy nem válaszoltam az adapteres dologra, de szerencsére volt aki igen Kép
csak közben négy napot Prágában voltunk a fiúkkal Kép
szóval kell a hordozóhoz adapter a vázra Kép
jó nektek, hogy csak úgy dőlnek a szuper ajándékok Jocinak Kép

Doris Kép
szegény!!! annyira kikaptátok ezt a nyavaját ...
remélem hamar meggyógyulnak a babuk és helyre áll a rend Kép

Cat Kép
köszi a szórakoztatós tippeket Kép

és erre rákérdeznék mástól is:

Mivel lehet szórakoztatni két 3+ hónapos gyereket???

persze szines ligő-logó-zizgő-csörgő stb van ...
De ezeket hamar megunják ... meg engem is Kép
Szóval van valakinek valami jó tippje??

Köszi

Rita
trus

Sziasztok LányokKép
Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a drukkokat meg a biztatástKép Gyermekek jól vannak, ma már birkóztak meg marakodtak is tehát tényleg helyreállt a rendKépKép Párom is alakul, ma már dolgozott én meg jól vagyok, alig várom, hogy nyugisak legyenek az éjszakáim egy kicsit...KépKép De legalább már kakit nem kell pucolnom éjjel meg lázat csillapitani!!!!Kép
JudytKépKristinKép
Igen, a múltkor sajnos nem jött át a leveled, igy nem tudtam érdeklődni, de én szivesen magadom a mobilszámomatKép Igaz, hivásokat csak akkor fogadok ha otthon vagyunk, de az sms-eket mindig figyelem és válaszolok is rájukKép (Itt a számom, ha gondojátok üzenhettek bármikor:06-30-9 306 577)
Kellemes pocaknövesztgetést kivánok NektekKép
ÉvaKép
Végre, hogy Ti is meggyógyultatok, reméljük ez már igy maradKép
VadvirágKép
Örülök, hogy jól vagytokKép
OrsiKépVadvirágKép
Nyugodtan mondjátok ki amit gondoltok....Tiszta dinka vagyokKép Abszolúlt nem normális... Na mindegy, most már én is látomKép Ez a kocsi tuti jó lesz itt kint haza biztos nem cipeljük minden alkalommal, mert akkora, hogy utazáskor nem praktikus.( hazavelé meg vissza is egy gombóstűnyi hely sincs a kocsiban, úgy meg vagyunk pakolva...)OrsiKép A Puntoba előre csak az egyik ülés fér, hátra a váz mellé be lehet tuszakolni a másikat tehát elvileg megoldható a szállitás, de mivel én nem tudok vezetni, nekem muszály kilátnom az oldalsó ablakon is vagy ha mellettem ül valaki, akkor az néz helyettem...KépKép Többnyire ez a felállás, mert a tornára is igyekszem szervezni valakit, hogy a gyerkőcöket ne egyedül cihojem az előtér ugyanis oly szűk, hogy nem fér be egy sima esernyő kocsi sem max.összecsukvaKép
KirriKép
Tündéri Jocika és tényleg ezek a "hasznos"csokoládényuszik...nálunk is divat ez...Kép A többi ajándék nagyon szépKépKép ÉN kismotorokat vettem Nekik amit Mamáék most kihoztak és nagyon tetszik NekikKép Igaz még csak ülni tudnak rajta, de Gerinek már időnként sikerül előre löknie magátKép
TrusKép
Ez olyan érdekes amit irsz a megszületésükkel kapcsolatban, mert Gerikén a mai napig érződik, hogy akarata ellenére történtek a dolgok és még "joga" lett volna maradni... Lilcsike meg maga a tolerancia, amolyan "bocsánat, hogy élek" tipus, mert nála a császár életet mentettKép Nem is gondoltam volna, hogy ezt más is érzi a gyerkőcein de megnyugtatKép
Én a sikrós gyerkőcöknek a fölé lógatható trapézt használtam meg a plafonra szines képeket festettem meg szines pillangókat ragasztottam fel damilon aztán mikro nagyobbak lettek szépen lecincálták az összeset...KépHason téve kis fejlesztő szőnyeget esetleg érdemes próbálni, amin tükör, zörgő zacsi...stb.vanKép Milyen volt az utazás?
Köszi a jókivánságotKép

Pocakosoknak kitartásKép

Puszi:Doris
doris

Orsi!
Mit csináltatok a köldökzsinór vérrel? Lefagyasztottátok? Bevett gyakorlat ez a magyar kórházakban, vagy csodálkozott az orvos? Én most hallottam erre elöször példát Mo-n.
Mimóza
mimóza

Mimóza Kép
Nem olyan nagy ritkaság ez. A vérből őssejteket nyernek, és azokat fagyasztják. Szerintem bevett gyakorlat, nem csodálkozott a dokim sem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
De ez a köldökzsinórvér nyerés elég húzós anyagilag,nem?

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
200e Ft volt a 2 pasinak, majd 15e Ft évente a Krio Rtnél. Szerintem ott a legolcsóbb.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

ma delben irt Bannamari (Annamari) egy sms-t: "elfolyt a magzatvizem. Szoritsatok!"...
Varom a hireket, nem tudom mi lehet. Itt szult volna az Uzsokiban (XIV. ker), de igy biztos a SOTE-ra vittek!!! Nalam par nappal idosebb a terhessege, tehat olyan 30 het plusz 3-4 napnal jarhatott. Drukkoljatok neki!!!

Nalunk az UH-n minden rendben volt, a babak a 30. betoltott heten (ez van ma) 1265, 1360 es 1370 grammosak, szepek, virgoncak:-)) Halistennek. Megsinylem a frontokat en is, mar 3 x2 Magnesii Citrici-t szedek, mert folyton kemenyedek, de igyekszem kitartani!!!

Mindenkinek koszonom a pocak-bokokat, kedvesek vagytok:-)))

Haskoto ugyben tud valaki tanacsot adni? ez hasznos a csaszar utan? Es hol lehet venni, milyet erdemes?

Kép
nettke

Az én táblám szerint 30+4 ma.
NAGYON NAGYON DRUKKOLUNK NEKI ÉS A KÉT LURKÓNAK!!!!

haskötő: nekem az Anita volt, amit kismamaboltokban lehet venni. Nagyon jó szolgálatot tett.

Amint van híred, gyere!!! Nagyon izgulok értük!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Húúúúúúú,micsoda hírek!!! Kép
ezerrel drukk Annamarinak !!!
írj,ha tudsz valamit róluk!
Én azt hittem Szilvi lesz a befutó Kép

Szilvi Kép
nagyon a finisben vagy Kép
kitarás Kép
éjszakák? bírod még?

Doris Kép
örülök,hogy meggyógyuktatok !!

Vadvirág Kép
Nem mondod ,hogy az a lába???? Kép
valami tünemény!!!

KirriKép
és mit fog kapni a szülinapjára ???? Kép
De legalább elhalmozzák Kép

Cat Kép
Édesek a nyuszik Kép
csak nem babaszobás megrendelés? vagy saját termés?
Nagyon megüthetted a lábad,ha még mindig csúny és fáj .... Kép

Kristin Kép
örülök,hogy minden rendben Kép

Dalmama Kép
mi az Albertfalva u-ban lakunk.Ti merre költöztök?
abszulút helytálló az összefüggésed az idő és a gyerekek számával Kép
képzeld mennyi időm van négy mellett... Kép (nem panaszkodom Kép )

Képzeljétek ,Anna stabilan megy!!!!!!
Már ha meg is billen,nem marad négykézláb,hanem korrigál,és megy tovább Kép Olyan jó látni !!
Eszter ,pedig próbálkozik Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Hatalmas DRUKK Annamariéknak! KépKépKép

Márti!
GRATULA Annának! Kép
De aranyos lehet... Kép Akkor most futhatsz utána? Kép

Köszönjük a tappancsos bókókat mindenkinek. Kép

Kirri!
Fantasztikus a kispasas! Kép
Jó kis ajándékokat gyűjtött be. Kép

Doris!
Én tényleg teljesen egyetértek a kocsikereső akcióval. Kép Naná hogy a legeslegjobbat, a legeslegmegfelelőbbet keressük mindenből! Kép

Vadvirág
Vendég

Orsi!
Tulajdonképpen mi kerül 100 e Ft-ba? Mit nyújtanak ezért? És elég megbízhatóan tárolják a levett vért? (Pl. van szünetmentes áramforrás?) Kicsit off a téma, de hátha mást is érdekel.

Rita!
Nem semmi, hogy háromhónapos ikrekkel útra keltetek külföldre!!! Azért ezt te se gondoltad volna 1-2 hónapja, nem??? Ezek szerint már nem olyan sírósak a fiúk? Vittétek az összes babafelszerelést is? Nem volt nagyon fárasztó?
Szórakoztatás: zenélö körbeforgó játék az ágyuk felé, mosógép elé odarakni öket hordozóban, hogy figyelni tudják a kavargó ruhákat, lombok figyelése-bár egyelöre még csak örökzöldek vannak.

Márti!
Gratulálok Annának! Ez nagyon klassz idöszak, de azért lassan kezdheted magasabbra pakolni a kényes holmikat! Kép Bár talán a lányok mások, mint két gézengúz fiú... Ugye Erika? Kép

Nettke!
Drukkolok Annamarinak és persze neked is, hogy minél nagyobb legyen a körfogatod! Kép Annamari is 3 babát vár, ugye?

Doris!
Örülök, hogy meggyógyultatok! (És a babakocsinak is! Kép )

Mimóza
mimóza

MártiKép
Szülinap még odébb van, azt hiszem azért van-lesz elkényeztetve, mert ő legalább megmaradt nekünkKép
Különben nálunk még csak ez az egy unoka van összesen.

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok Lányok!
Márti vagyok a 2005. nyári babás topicból. Szeretnék érdeklődni Bannamariról. Itt olvastam, h. elfolyt a magzatvizeKép. Tudtok új híreket róluk? Kiderült, h. melyik kórházban vannak? Nagyon szorítunk neki mindannyian a nyáriak közül (is), ha vki beszélne vele/írna neki, akkor adja át drukkjainkat!
Nagyon köszönjük!
Jó várakozást és babázást sok tejcsivelKép!

Márti
csmarti

Sziasztok! Kép

Annamari!!! mi is nagyon szorítunk nektek!! gondolom lassan lesznek friss hírek ..

Vadvirág Kép én bevallom nem ismertem fel elsőre ezt a gyönyörű talpacskát Kép

Doris Kép dejó, hogy jól van a család! Kép remélem tudtál kicsit többet aludni Kép

Cat Kép mindenki azt mondja, hogy repül az idő, csak én nem érzem valahogy ...

Kirri Kép Jocika egyre szebb Kép nálunk az unokahugaim csokinyulai és mikulásai, a nagymama sütijeiben végezték, mert a gyerekek szerint nem jó csokiból voltak Kép Én most bármilyen édességet megennék Kép csak sok legyen Kép Kép

Nettke Kép de jó hogy minden renben a babókkal KépKép

Kristin Kép szuper, hogy minden rendben volt a dokinál!!!! KépKép
Mi még semmit nem beszéltünk konkrétan a szülésről, hisz ha eddig akartak volna jönni a skacok akkor másik kórházban szültem volna. Ha nincs semmi ok nagyon remélem nem zaklatják őket, de ehhez tényleg az kell, hogy minden renben legyen.

Rita Kép én már többektől hallottam, hogy "megviselte" a gyerekeket a programozott császár. Hát ha az én fiaim kihúznák a 38. hétig, akkor kb. 4 hetet bent kellene töltenem, majd elmesélem hogyan viseltem a MÁV-ot Kép
(még anno írtam pár kérdést mailben, nekem még aktuális, ha lenne a válaszra időd a 3 hónaposaid mellet Kép

Márti Kép próbálom birni Kép ügyes Anna KépKépKép

Ma megint 3-kor ébredtem Kép nem találtam pózt amiben jó lenne ... aztán jöttek, a "biztos egészségesek?" előrevivő gondolatok, amitől már végképp nem tudtam aludni, szóval kezdek egyre gyagyább lenni.
A zuram szerint a héten szélesebb lett a pocakom, és mindig talál valami kilógó részt oldalt Kép de ma doki után megint okosabbak leszünk Kép

Szilvi
33+4 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Jaj LányokKép Annamariéknak mi is nagyon-nagyon drukkolunk és reméljük a legjobbakatKép Aki beszél vele mondja meg, hogy Lili és Gergő is ennyi időre születtek és minden rendben van velükKépNagyon szoritok ÉrtükKépKép
NettkeKép
Nagyon szépen fejlődnek a BabáitokKép Feküdj, feküdj,feküdj hogy sokáig bent csücsüljenek még a pocidbanKép
MártiKép
Nagy gratula AnnánakKép Milyen kis ügyesKépKép
VadvirágKép
Te hogy döntötték, melyik kocsi a szimpi Nektek?
MimózaKép
KösziKép Ti hogy vagytok?
KirriKép
A legelső unokának egyébként is "elkényeztetés" a sorsaKépIgy van ez rendjénKép
SzilviKép
Hidd el egészségesek és nincs velük semmi gondKép Szépen fejlődnek és heteid száma is araszolgat felfeléKépNyugiKépKép KitartásKép

doris

Nekem éjszakai hírem van Annamaritól. 1 ujjnyira volt, akkor nyitva, de nem tágult. 14.00kor kapott tüdőérlelőt, és várnak.
Reggeli sms-re nem válaszolt, a magzatvízzel kapcsolatban.... nagyon várom, hogy írjon.

Mimóza Kép
A Krio Rt. a spermabank Mo-n. Tehát a tárolás teljesen biztos. Ezért az összegért a levett köldökzsnórvérből kinyerik az őssejteket, és azt biztonságosan tárolják.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egészen friss hírek:

MAGZATVÍZ ELFOLYT 5.45kor, és 5.55KOR MEGSZÜLETETT LAHUCSKY GERGELY ÉS ÁDÁM. MINDKETTEN 1570 GRAMMOSAK ÉS 44 CM HOSSZÚAK.!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Éljen, éljenKépKép Nagyon szép nagy súlyuk van a babáknakKép Nagyon gratulálokKép Drukkolunk Nekik és kitartást kivánunkKép Kicsit nehéz időszak vár most rájuk, de túl lesznek rajta, biztasd Őket a nevemben isKép Hol születtek, a SOTE-n?

doris

Orsi! Kép
Annamariéknak mi is nagyon GRATULÁLUNK és csatlakozom Dorishoz. KépKép

Szilvi! Kép

Doris!
A BabyWelt lenne, de mivel nincs lehetőségünk személyesen megnézni, kipróbálni - és persze az üzemanyag költség, stb. miatt is - így egyértelműen az ABC Design mellett döntöttünk. Kép

Már alig várom, hogy végre megvegyük. Kép Persze ennél is jobban, hogy mindkét kicsi benne legyen egyszerre egészségesen, vidáman, stb. Kép

Vadvirág
Vendég

Orsi! Köszi a híreket!
Milyen egyformák Annamari fiai! Kép Úgy számolom, hogy kb. 1 hónapot kell bennmaradniuk, ha minden rendben lesz a gyerköcökkel. (kezdeti fogyást, napi 20 gramm hízást és 2 kilós hazamenetelt figyelembevéve) Drukkolok nekik és kívánom, hogy mielöbb szophassanak a fiúk!
Mimóza
mimóza

Sziasztok!

Gratula Annamariéknak !!!!!! Kép Kép
Sok boldogságot és egészséget kívánunk,piciknek-nagyoknak!!!!

Márti

Kép[/url]
martisa

Orsi, szuper, ez nagyon jo hir!!! Gratula Annamarinak!!!
En meg tegnap ejjel sms-eztem vele, es a SOTE-n vannak, tegnap meg maskepp mertek a gyerekeket az UH-n (1460 es 1700 gr-ra), de halistennek mindkettoenk szep sulya lett.
Nagyon koszonte mindenkinek a drukkolast!!

Kép
nettke

ANNAMARI!! SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÉS NAGYOS SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!! Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Megnéztem a táblázatot, Annamarinak egy fiú egy kislány volt beírva Kép Kép Nagyon izgi, hogy már születtek babák Kép

Mi voltunk dokinál, babák nőttek (2300gr és 2100 gr Kép flow rendben, méhszáj zárt. Viszont hétfőn be kell feküdnöm, de addig még van 3 napom KépKép

Szilvi
33+4 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Annamarinak továbbítok minden gratulációt és jókívánságot Kép
Mi az éjjel 2.30kor sms-eztünk, én keltem a fiúkhoz, ő meg nem aludt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!!

ANNAMARI!!!!!GRATULÁLOK A FIÚKHOZ!!!!!!SOK-SOK EGÉSZSÉGET MINDHÁRMÓTOKNAK!!!!!!!

Lányok énúgy meglepődtem mert mióta köztetek vagyok nem szült még senki és olyan váratlanul ért hogy kirázott a hideg meg elpityeredtem!!!
Nagyon örülök hogy jól vannak,mostantól csak hizni és szopizni kell(reméljük lesz rá módjuk).

Hiába olvastam végig nem emlékszem már hogy kinek mit akartam válaszolni...

A köldökzsinórvéren mi isa gondolkoztunk egy dolog ami visszatart a pénz,csak félek nehogy egyszer ezen múljon valami...nehéz kérdés de nagyon jó dolognak tartom!!!!!!!!!!!!!

Szilvi!
Tényleg nincs sok már hátra csak neked tűnik úgy mert már nagyon kényelmetlen a nagy poci...kitartás!!!!Sok -sok pihi bár akkor megy a leg lassabban az idő:

Nettke?

Hol van a pocis képed?

Minden pocisnak kitartást,mamiknak türelmet,betegeknek jobbulást!!!!!!!!

akire nem reagáltam bocsánat,megint visszaolvasom

Kristin
32+6
kristin75

Sziasztok!

24 hetes iker-pocakosként szeretnék csatlakozni hozzátok! Egy ideje már olvasgatom a topikot, így többen már "ismerősek" is vagytok nekem.
Magamról röviden annyit, hogy van egy 15 hónapos nagylányom, Budapesten, a XI. kerületben élünk és mind az ikrek, mind pedig a kislányom a Kaáli Intézetnek köszönhető (meg persze a férjemnek Kép)
Már kb. a 16. héttől "biztosra" mondta az ultrahang, hogy vegyespáros boldog szülei leszünk és ez azóta már töbsször is megerősítést nyert. Egyébként a Kútvölgyiben fogok szülni, terveim szerint a betöltött 36. hét után Kép)

gabus
gabus74

Annamarinak hatalmas gratula, nagyon szép méretű babák a 31. héten! Persze én is elbőgtem magam....
gabus74

Gabus!
gratula az ikreknek!!és a leányzónak is !Neveket már tudtok?

Szilvi!!!
Nagyon nagyok a babók!!gratula hozzá!!!Én bele sem gondoltam hogy már 2 kg felett vannak...ez nagyon jó mert nem lesz gond.....

Doris!
Beirtam a telcsimbe a számod!!!Ha van valami nálunk én egyből irok majd neked...
én számom:70-370-14-05

Márti!
Gratula Annának...igazán ügyes már,igazi nagylány hogy megy!!!Alsó részek veszélyben!!!

Rita!
Jó olvasni hogy már kiegyensúlyozott vagy...nagyon sajnáltalak mikor sirós időszakotok volt!!!!!Csak igy tovább!
kristin75

GabusKép
Megnéztem az albumotokat, nagyon helyesek vagytokKép
Gratula a vegyespároshoz!

KépKép
KépKép
kirri

Annamarinak mi is nagyon szurkolunk!!!!!!

KépKép
KépKép
kirri

De figyelmetlen vagyokKép
Javítva: ANNAMARINAK ÉS A BABÁCSKÁKNAK IS NAGY GRATULA!!!!!!sOK TEJCSIT!
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Nagy Gratula Annamariéknak!!!
Remélem mielőbb "felszednek" a babók hazatérhetnek Kép

SziszusKép
pedig én egyből válaszoltam a mailedre Kép
nem is gondoltam, hogy nem kaptad meg ... megpróbálom újra!

MimózaKép
hát igen ... elég sok cuccot vittünk, de már jó pár helyen voltunk, úgyhogy belejöttem a kis helyre pakolásba ...
A fiúk egyébként bírták, mert szinte egész nap sétáltunk velük ... csak sajna meg lett a látszatja, mert eddig már tök jól elvoltak, most megint képtelenség lefoglalni őket Kép
sokat ráztuk a feneküket...

Egyébként nem tudom mi lehet de nálunk 3 napja áll a bál Kép
semmi nem jó nekik egész nap nyüglődnek Kép
szerintetek mitől lehet ??

Rita
trus

Rita Kép
Fogalmam sincs. Nálunk 3-4 napja állandóan áll a bál. Ha nem jön a foguk, és ok nélkül ilyenek, akkor kiugrom az ablakon.

Máté vagy ordít, vagy rágja az ujját, aludni nem hajlandó.
Levi iszonyú nyűgös, délután viszont alszik egyben 4-5 órát, enni kel fel, és alszik vissza, délelőtt, viszont nem alszik, csak nyüglődik.... én komolyan nem tudom, mitől lehet. Csak a fogukra tudok gondolni, jobb ötletem nincsen.

Annamarinak továbbítottam mindenki gratulációját, és jókívánságát.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Hú, milyen híreket olvasok itt!!!

Annamari!
Gratulálok a fiúkhoz!Kép Kép Kép

Mi húsvét örömére lebetegedtünk, szép sorban az egész család elkapott egy hasmenéses vírust, szerencsére hányással nem járt... És talán két nap alatt vége.
Doris! Gondoltam rátok, hogy ti már kifelé jártok a betegségből!Kép

Kristin!
Te kérdezted, hogy miért kellett befeküdnöm.
Kicsit kinyilt a méhszájam, 2110-es volt.

Rita!
Hogy bírták a fiúk a kirándulást?
Felkelnek még éjszaka?

Szilvi!
Szép súlyuk van a babáknak, pihenj sokat, hogy még gyarapodjanak továbbKép

Vadvirág!
Én is egy kicsit gondolkodóba voltam, de Doris gyorsan reagált, és leesett...Kép

Lányok!
A ti gyerekeitek mennyit alszanak napközben?

Az én nappal is jól alvó gyerekeim tök keveset alszanak mostanában. Levente délután fél óra alvás után felébred, és nem alszik vissza, ( a régi két óra alvás helyett), délelőtt alszanak kb. egy, max másfél órát. Szóval nappal elég nekik olyan két-két és fél óra alvás.
Szerencsére éjszaka alszanakKép

Ildikó
ildikó

Rita!
Most jutott eszembe, hogy a fiúknak nagyon tetszik a a buborékfújás! Tátott szájjal és nagy szemekkel nézik a buborékokatKép
Három hónapos korukban is figyelték már, de most azért jobban érdekli őket. Esetleg próbáljátok kiKép

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Vadvirág!

Nagyon ari a kép!

Nettke!

Nem semmi a pocakod! Mikor is lesz a császárod?
Mi az a Magnesi Citrici? Jobb mint a MagneB6? Én azt szedek, de nem tudom mennyit használ. Én is keményedek tisztességesen, pedig ez 20. héten még nem illő... Néha tiszta olyan a hasam, mintha betonból lenne.

Márti!

Gratula a kis tipegőhöz! Hajrá Eszternek is!

Szilvi!

Majd számolj ám be MÁVos tapasztalataidról! Mi is oda készülünk, bár az még remélhetőleg 4 hónap. Remélem minden rendben lesz veletek. Azért 4 hét kórház elég szörnyen hangzik így elsőre. Én szeretném elkerülni, ha lehet. Most olvasom csak, hogy milyen szép nagyok már! Ne izgulj, nem lesz itt semmi gond! Csak ne depizz be a kórházban!

Orsi!

Az én gratulációmat is add át légyszi Annamarinak!

Gabus!

Üdv itt! Akkor köztünk kb 1 hónap van, a te javadra. nálunk is vegyespáros növekszik. Mi lesz a nevük?
puszi mindenkinek, Lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Gabus!
Gratulálok a babákhoz! KépKép

Vadvirág
Vendég

Annamariról. Normál szülés volt a Sote1es klinikán. Most még nagyon fáj a gátja. A babák állapota stabil.

Egyelőre ennyit mondott, nagyon nem akarom kérdezgetni, mert ha magamból indulok ki, nekem anno az hiányzott a legkevésbé, hogy beszámoljak mindenkinek mindenről.
Ha jelentkezik, akkor írok, de nem akarom zaklatni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
Egész nap elérhetetlen volt számomra a netKépKépKép

AnnamariKép
Gratulálok és sok boldogságot kívánok. Remélem a fiúk gyorsan gyarapodnak, és hamar feledésbe merülhet a kórház.KépKépKépKépKépKépKép
Még ilyet nem is hallottam, hogy ilyen pici babákat hüvelyi úton engednek megszületni.Kép Nem vegyespárosnak indultak ? Mintha úgy emlékeznék.

MártiKép
Térdem sajnos még mindig nem tökéletes, sántikálok vele. Ma megmutattam egy sebésznek, azt mondta, hogy csúnyán zúzódott, hosszú idő a javulás.Kép

Nagyon ügyes Anna, szerintem hamarosan Eszter is elindul utánna. Én is azt figyelem meg a fiaimon, hogy amit az egyik csinál, azt a másik is megpróbálja utánna csinálni.Kép

OrsiKép,IldikóKép,RitaKép
Ez a "nemakaroknappalaludni" dolog, ez nálunk is dívik most. De sajnos ezért rettentő nyűgösek, nyavalyognak. Nekem egy dolog nagyon bevállt, amikor már semmi sem jó nekik, beteszem őket a kiságyukba, és bekapcsolom a porszívót. Kb. 5 percig megy a porszívó, és erre bealszanak.(rám ne küldjétek a gyámügyetKépKép) Estére amikor meg már nagyon nyűgösek, minden este lemegyünk sétálni, és csak 1/2 8 fele jövünk fel a fürcsire.

GabusKép
Üdv a csapatban, és gratulálok a vegyespároshoz! Hol fogsz szülni ? Nevek már vannak?

SziszusKép
Nem semmi nagyok már a pasik. Jövőhéten beköltözöl ?Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Kristin Kép én bármit képes vagyok elfelejteni, a férjem szerint felgyorsult a szellemi leépülésem Kép Kép

Gabus Kép üdv közöttünk Kép mi is XI ker. Kép

Rita Kép nem tudom mi lehet, nem kaptam semmit Kép légyszi próbáld meg erre a címre: szilvila@freemail.hu

Lilla Kép már van egy csomó tervem, a kórházi napokra: pl. átmegyek a Szépművészetibe a kopt kiállításra Kép de komolyan, még semmit nem tudok.

Cat Kép rémes lehet ilyen térdel ugrálni ... Hát igen, hétfőn 8-kor jelenésem van a kórházban Kép egész délután zizegtem, úgy érzem egy csomó dolgot el kellene még intéznem, és fölösleges bemennem, de közben féltem is őket, hisz két éve sem volt semmi jel Kép így inkább megyek.

Szilvi
33+4
KépKép

Sz.

KépKép
sziszus

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: