A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zitus: Megjegyzés rovat változás: 2. inszem áprilisban

Kép

Kép
pkagi

Zita!
Hűű, ezekre nagyon büszke lehetsz! Mindent bele!

Most nekünk ez nem inszemes hónapunk volt, csak spontán próbálkoztunk. Sajnos nem jött be.
Holnap megyek este dokihoz, de gondolom, hogy április 8-án és 9-én lesz a következő két inszem.

Bogi
bogi1975

Zituska!
Köszi szépen, hogy beraktad a táblázatba! Kép
Csak egy hozzászólásom volna: Ma 2cn vagyok (28-kán jött meg)
Köszi!
Olik Kép
Vendég

Zitus
Nagyon jó kis tűszőid vannak! Kép Mindent bele! Kép

Lányok
Tegnap este az én páromnak is 38 votl a láza, ma már nem beteg. Akkor károsodhattak a kiskatonák? Mikorra jönnek rendbe? Még jó hogy az esélyes napokon már túlvagyunk Kép

Tündi
Vendég

ZitusKép

Nagyon örülök, hogy ilyen szép eredményeid lettek, ebből mostmár biztos baba leszKép
Az meg különösen jó, hogy nem is vagy rosszul a gyógyiktól!

Üdv
Évi
evike1975

Zitus!

Nagyon szépek a tüszőid, biztosan minden rendbe lesz. Kép Engem légyszi javíts ki 1 cn-re, ma megjött.

Tehát folytatódnak a vizsgálatok. Nekem pénteken megint vérvétel, a párom jövőhét csütörtökön megy andrológushoz. Állítólag negyed órán belül meg van az eredmény. Majd a 14. napon kell megint UH-ra mennem a párom eredményeivel együtt. Meg addigra készen lesz az új prolaktin vizsgálat is.

Remélem a páromnál minden rendben lesz, nagyon fél, hogy milyen lesz a vizsgálat.
Azzal nyugtatom magam, hogy két hét és minden kiderül.

Reni
Vanoreni

Tündi !

Szerintem semmi gáz nincs a kiskaponákkal.De drukkolok neked .Nálam is most lesztüszőrepedés Kedden 2cm-es volt a batátnőmnek meg most kezdődtek a szülési fájásai már 1 ujjnyiig eljutott.
Remélem mi is decemberben kinlódunk a Pécsi szülészeten.Ha most terhes leszek Dec.18-ra lennék kíirva.
berni611

Halihóóóóóóóóóó van itt valaki?

Kép

Kép
pkagi

bocsi tündi katonáknak félre ütöttem!
berni611

Sziasztok!Kép

Mindíg karbantart a Bnet, amikor írni akarok...KépKépKép

Bogi!Kép

Igen, tudom, h. spontán próbálkoztatok - nagyon szorítottam neked...Kép Sajnálom, h. nem eléggéKép

ÁgiKép, OlikKép

Javítok!Kép

TündiKép

Szerintem ez a kis láz még nem tett kárt a kiskatonákban! Ha pedig úgy is túl vagytok az akciókon, akkor nem is érdekes!Kép

ÉviKép

Bárcsak a próféta szólna belőled!KépKép

ReniKép

sajnálomKépKépRemélem a köv ciklus sikeres lesz!Kép

Én ma is voltam Uh-n, de nem igazán változtak a dolgok, sajnos a méhnyálkahártyám még vékonyka. Kaptam még egy FSH szurit, és pénteken kell mennem megint Uh-ra. Addigra valószínűleg szépen meghíznak a tüszőcskék is, és a mnyh. is vastagabb lesz, és jöhet a repesztő szuri!!Kép

most megyek tornázni!Kép

Pusz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok lányok!

Tündi!
Tegnap valami gonosz manó biztos lázport szórt szétKép. Az én párom is ma már jobban van. Reggelre teljese lement a láza. Vettünk neocitránt, meg szopogatós gyogyit a tokára, mert elég rondán köhögött. Remélem ennyi volt, és nem lesz újra lázas.

Zituska!
Ne haragudj, hogy tegnap nem dicsértem meg a tüszőcskéidet, de nagyon megijedtem, amiatt, hogy a párom lázas lett. Most pótolom. A nyálkahártya növelésére egyél sok joghurtot, meg kefirt. Nagyon szorítok nektek.

Reni!
Sajnálom, hogy megjött. A páromnak azt mondták, hogy egy óra az eredmény. Szorítok, hogy minden rendben legyen nálatok.

Jók legyetek!
Nina
nina79

Sziasztok Lányok!

mostanában nem jelentkeztem, múlt héten elutaztunk egy kicsit kikapcsolódni. Nagyon jó volt, sikerült teljesen lazítani, és nem a baba projectre koncentrálni. Persze azért dolgoztunk rajta......... :-))) Csak pont már mikor hazajöttünk akkor volt kb. a tüszőrepedésem, jó lett volna akkor még pár nap nyugalom, a siker érdekében.
Az én férjem is beteg, ma hazajött munkából, lázas is volt, tényleg valami kitört itt az embereinken.

Saci,
tényleg magadnak adagolod a Clostit? Ez így nem veszélyes? Egy ultrahanggal nem nézeted meg magad? Főleg így a közepén....

Zita,
jó sok tüszőcskéd van, a nyálkahártya meg még vastagodhat a ciklus 2. felében is tovább.

Mindenkinek drukkolok.
Üdv,
P.
plussz

Plussz, koszi az aggodast, de par honappal ezelott hivatalosan felirta nekem a doki,,csak akkor a felet vettem be a doboznak, mert elfelejtettem idoben elkezdeni. Aztan a kov. honapban a masik felet. Most meg egy uj dobozzal. Szoval ki lettem vizsgalva, es en csak napi 2-t eszem/ettem
Topk jo, hogy elutaztatok,,jo lehetett Kép

nem mukodott a babanet tegnap, meg ma..Kép

Zitus, remelem vastagszol,,ahol kell.- nem csipoben Kép
gratula a tuszokhoz!

Reni, sajnalom Kép

Wish, pihi?Kép

jobbulast a beteg ferjeknek !! +++++++++Kép
saci

Sziasztok!

Zituska!
Gyönyörű az eredményed...

Lányok!
Jobbulást a beteg férjeknek! Pedig már nincs is járvány! Csak nem árt a katonáknak!! Én drukkolok.

Nálunk a helyzet az, hogy tegnap délután 4-kor halványat teszteltem. Nem képzelődtem, mert a fiam is látta. Mire a párom kb. 3 óra múlva hazajött, a csík szinte eltünt. Aztán egy kicsi halványbarnázás... Ma reggel megjött, aztán délután 3-ig szünet, onnantól meg a 2. betét van bent. De szinte csak barnázok.
Mielőtt megjönne fájni és nőni szokott a cicim, ez teljesen elmaradt. Ugyanakkor szinte egész hónapban fájdogált a derekam és a hasam valamint fel voltam puffadva (be sem tudtam rendesen húzni a hasam). Ezek rendben is lennének mensi előtt másfél héttől, mensi kezdetéig, amikor azonban megjön, rögtön leapad a hasam, elmúlik a hasfájás. Most még mindíg puffadt vagyok, és érzem a hasam is. (Vettem egy nadrágot 60 kilósan, kicsit nagy volt a feneke és a hasa is, hogyha netán összejönne a baba, tudjam még hordani, ezzel szemben most 57 kilósan kitöltöm a nadrágot. Ugye elképzelitek, hogy nézhetek ki? Szerintetek mitől van ez? Lehetek mégis babás?
Én úgy gondoltam, tesztelek pár nap múlva megint.
Szerintetek?

Köszi a válaszokat!

Puszi Kriszta

mohácska

Nina!Kép

Aranyos vagyKépKép!
Megértem, hogy aggódtál, de meglátod, nem lesz baj, ez a rövid láz szerintem nem okoz galibát!!Kép
Jól értem, a párod szedi a gyogyit?

Saci!Kép

KépKépKép
Sajnos csípőben is...Kép

Kriszta!Kép

De jó lenne!!!Kép
szerintem, ha nem jön meg rendesen tesztelj mégegyet!

Táblát csak este tudok feltenni, mert most rohanok!

Pussz!
Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok
Tegnap egész nap nem tudtam írni.

Nina,Tundi!
Szerintem se a rovid láz nem károsít. Ha fekusznek ne takaródjanak be nyakig csak úgy normálisan.

Mohácska
Hát eléggé eltéroek a tunedeid ebben a ciklusban. En teszelnék pár nap mulva,foleg ha csak a barnázás marad. Kép

Fruzsi!
Jelentkezz, izgatottan várom mi van veled. Teszteltél? Remélem zebrás vagy azért vagy így eltunveKép

Petri!
En is udvozollek itt. Hasonlo cipoben járunk, nekem egy nappal elotted volt inszemem és Barbinak meg egy nappal utánad. Remélem csoportosan babásodunk majd.Nagyon jo volna. Nekem sem lesz vér majd tesztelni fogok de még nem tudom mikor.Te mikor fogsz tesztelni? Erzel valamit azota?

Barbi
Hogy vagy?
mili

Agi!
Te sem vagy itt? Hová vagy eltunve?
mili

Mohacska Kép siman lehet, hogy terhes vagy!!??
drukkolok, hogy ugy legyen ! ++++++++

zitus Kép akkor raereztem Kép Kép

saci
saci

LAnyok, mindenki irhatna par sor jelentest, hogy hogy van. inszemek? tuszok? homerseklet ?
babasok hogy erzik magukat ?

Kép Kép
saci

Mili Kép
Vagyok-vagyok Kép
Olvaslak benneteket, csak most nagyon sok a meló.
Én most vagyok a stimu 5. napján. Úgyhogy ma befejezem a gyogyi szedést. Kép
6.-án repi, 8.-án inszem. Kép Úgy várom már. Most valahogy sokkal bizakodóbb vagyok, mint a múltkor. Kép
Talán az is közrejátszik ebben, hogy megnéztem itt a babaneten a születés kalkulátort, bepötyögtem a menzi kezdő napját és április 8.-át hozta ki fogamzás napjának, pont amikor az inszem lesz. Kép

Három inszemesért lehet most izgulni. Kép
Mili Kép Barbi Kép Fruzsi Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++
Remélem segít ez a sok babatapasztó. Kép Kép

ZitusKép
Megy a drukk. Kép

MohácskaKép
Szerintem is tesztelj. Kép

Kép

Kép
pkagi

Szerintem múltkor lekéstünk az inszemmel.

Kép

Kép
pkagi

Én inszem után a 8.napon vagyok, nem érzek semmi kulonoset csak talán tobb szurkálást éreztem a jobb petefészkemnél mint máskor. Tegnaptól 21cn tol szedem naponta 2 duphastont egészen a 25.cn napig ahogy még a régi dokim eloírta mert még pont erre a honapra maradt, gondoltam beszedem ha o úgy monta, mert ez a doki aki az inszemet csinálta nem adott semmi gyogyit. Gondolom nem lehet baj belole. Jovo héten helyzettol fuggoen tesztelek, de csak talán akkor ha késni fog.

Agi koszi a sok babatapit.Remélem segít. Ha tényleg megtortént a fogamzás akkor talán már valahogy kezdene beágyzodni. Tegnap émelygést is éreztem, de ezt nem vehetem tunetnek mert nálam ez mostanába gyakori Kép úgyhogy turelmesen várok

Szerintetek mikortol lehetne már valamit érezni?
mili

Elfelejtettem még egy dolgot megkérdezni. Szerintetek ha zold teát iszom az árt vagy nem ilyen helyzetben?
Mi az hogy fenilalanin forrást tartalmaz? Tudja valaki hogy mi ez?
mili

MiliKép
Nyugodtan szedd a gyógyszert. Mondjuk ezt jó lett volna már rögtön az inszem után szedni a tesztig. Legalábbis nekem így írta fel a doki.
Mindenki máskor és másképpen érzi meg a terhességet. Szerintem várj a tesztig.
A zöld tea szerintem nem árt.

Kép

Kép
pkagi

Agi,
Te is duphastolt szedtél? Neked hány napig kellett?
mili

Nem én Utrot kaptam, de ugyanaz.
Én az inszem napjától a vérvétel napjáig, amikor is negatív lett az eredmény ezért kellett csak abba hagyni. Ha pozitív lett volna folytatnom kellett volna.

Kép

Kép
pkagi

A zold tea nem art, de napi max. 2 cseszevel erdemes inni, mert hatalamas vizhajto hatasa van...

Akkor Agi...keszulj a jovo hetre!! Ez nagyon biztato jel, hogy pont egybeesik a megadott nappal Kép
En visszamenoleg megnezteem az enyemt,,es sajnos egyik inszem sem volt a jonas napon..Kép
De nekem allitolag ugyis ebben a honapban sikerul...Kép
meglatjuk !!!
saci

Wish...meg mindig otthon vagy? ! napkonyhat kiprobaltad mar?
www.napkonyha.hu

Tundi : es te? hogy all a baba project?
saci

Sziasztok!

Köszi a megnyugtatást hogy egy kis láz nem okozott kárt a kiskatonákban Kép

Berni
Nekem dec. 17 KépKépKép Megyei vagy Klinika? Én a Megyeibe fogok Kép Drukkolok neked! Mióta próbálkoztok?

Mili
A zöldtea szerintem sem árt. Neked is nagyon szorítok!

Milyen sok inszemes van most Kép Vigyázzatok a kis embrióitokra! Kép Biztos nehéz türelmesen várni a tesztig, de próbáljátok meg! Kép
Nagyon kéne már a babaeső! Kép

Saci Kép
Jelentés: semmi különös nincs velem, 20. cn, várakozunk Kép Hőt nem mérek, majd jövő hét vége felé azért elkezdem, nehogy váratlanul érjen a menzi Kép Képtelen vagyok hinni benne hogy nekem is lehet babám, pedig biztos lehet, csak olyan sok volt a rossz hír mostanában. Holnap du megyünk wellneselni Visegrádra, nagyon várjuk Kép Remélem kicserélnek ott Kép Hónapok óta ez lesz az első igazi kirándulásunk, programunk Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Saci, de jó, hogy mondtad ezt a jónás napot. Most megnéztem és 26-29-ig tartott. Mi akcióztunk is 27-én és 29-én. Úgy megörültem a napoknak KépKép. Ja, és azért nem voltak eddig páfránykáim szerintem,mert este nyalakodtam. Ma kíváncsiságból megnéztem reggel, és teljesen tele van páfránykákkal Kép. Szóval teljesen boldog vagyok. Ja, ha Jónás bejön, akkor kislányunk lesz Kép.

Bocsi, már megint csak örvendezek itt magamról Kép. Mennek ám a drukkok nagyon, látom szépen haladtok a táblatető felé.

Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lanyok!

Remelem jol telt a Husvet, nekunk nagyon szep volt, en nagyon szeretem! Ellenben a jo kis husveti sonkatol sikerult kafa hasmenest osszeszednem, ugyhogy most nem nagyon tudok mit enni, kijon minden, fene bele, kicsit izgulok, nehogy a babanak baja legyen tole. A ferjemnek is hasmenese lett, ugyhogy nem valo nekunk ez a husveti nagy zabalasKép

Egyebkent jol vagyok, reggelente kicsit rosszabbul, meg estere fajdogal a hasam egy kicsit, dehat ERRE VAROK 3 EVE, NEM SZAMIT SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!

Ugyhogy nem is panaszkodom, mert nem lenne igaz, csak ez a hasmenes mulna el, hogy amiatt ne kelljen izgulnom.

Mili!

Nekem volt herpeszem, el is ment a baba majusban, de nekem volt egy ORIASI AZ ALLAMON, MEG A HUVELYEMBEN IS, NAGYON CSIPETT ROSSZ VOLT, NE AGGOJAL, EGY KIS SZAJ HERPESZTOL NEM LESZ BAJ!!!!!! Ja, meg pont akkor uszodaban voltunk, es szerintem meg ott is elkaphattam valamit, mert en mindig minden elkapok az usziban...

Wish!

Hajra, aranyosak vagytok. Mi mindig azt mondjuk a ferjemmel a kis prucsoknek, meg azt mondtuk eddig is 3 evig, hogyha kijon, ugy megverjuk, hogy arrolkodul.... Remelem nem veszi komolyan. Szoval hogy igy megszivatta a gyerek a szuleit!

Na, kepzeljetek, mi volt husvetkor. A ferjem unokatesoja meseli, hogy milyen marhasagot tanult, valami ingazas egy jeggyuruvel, es kimutatja, hogy milyen nemu es hany gyerek lesz, talan ismeritek a baratnom azt mondta ok sokat jatszottak ilyen gyerekkoraban, es bejott mindenkinek. Na, gondoltam, nevessunk egy jot, nezze meg nekem is. nahat nekem mit mutat??????
Hat eloszor ugy inog, hogy fiu, aztan megallas nelkul atmegy lanyba!!!!!! Ertitek????????????? Most akkor ikrek vannak?????? Es a ferjemnek ugyanazt mutatta, es semelyik mas lanynak nem mutatott ilyet!!!! Ja es utana jott meg egy fiu, aztan semmi. Vegulis egy iker meg aztan egy fiu eleg is lesz, azt hiszem... Na, ehhez szoljatok hozza. ha tenyleg iker lesz, meg a vegen elhiszem, hogy igazat mond az inga! Ja es a ferjem unokatesoja azert orult nagyon mert nekik a ket fiu utan mutatott egy lanyt!!!!!!

na, csok, eleg a marhasagbol!

dodo

Olik!

Nem elkeseredni, majd eleg lesz 3 ev utan szomorkodni!!!!!

Mohacska!

Teszt ujra!!!!!! Hajra!!!!!!

KépKép
Kép
dodo32

Tundi Kép a Visegrad nagyon jol hangzik. Biztos inspiralo lesz !!Kép

Hajni Kép ez az oldal arra van pont, hogy oruljunk magunknak ! Mar amikor lehet ...de neked most jo eselyeid vannak !!! Kép ++++++++

dodo Kép ez nagyon erdekes ! az ingazas! mikor lehet tudni, hogy esetleg ikreitek vannak? ha bejott, akkor en is kiprobalom!!!
remelem jobb a hasad mar, a komenymag tea sokat segit. Fozni kell par percet, nem eleg leforrazni.
saci

Sziasztok Kép
Saci Kép
Megnéztem a Napkonyhát, de nem rendeltem tőlük. Picit drágának tűnik, bár nagyon sok fincsi zöldséget használnak, szóval lehet, hogy megéri KépErre a hétre van Food Expressünk, bár kár volt rendelni, mert hétvégéről még maradt egy csomó kaja. Szerintem jövőhétre nem is rendelek, vagy csak valami minimálisat.

ÁgiKép
A fenilanilin egy benzolvegyület, amit édesítőszerekben használnak. Túl sok belőle hasmenést okoz.
Szorítok neked a jövő hétre, remélem követed Noémit Kép

Mi meg jól vagyunk, pici görcsöket leszámítva. Tegnapelött éjszaka meg majdnem kidobtam a taccsot, de ez még nem nagyon lehetett a babáktól, inkább valami gyomorbántalom lehetett.

Mohácska Kép
Ezek azért bíztató jelek! Kép Újabb teszt?Kép

wish

Dodo,,kulonben aki megjosolta nekem, hogy en most leszek terhes,,o is ingat hasznalt,,de en ott sem voltam ! remelem,,azert igy is a nagy igazsag jott ki. Kép
meg kb 2 het,,es kiderul!

saci
saci

Mire van a koménymag tea?
mili

Wish,Kép,ja, en is neztem,,es nem olyan olcso - de legalabb jot eszel. A foodexpressz finom? van egy castro futar nevu,,ott 540 Ft/nap ert is van menu. ha erdekel: 372-0560..

neked is a gyomrod faj? mi van a levegoben? idd a komenyes teat,,az segit!
es remelem nem fogsz gorcsolni ezutan mar !
saci

Dodo! Kép
Köszi Kép Jól vagyok! Készülök a következő hónapra. Csak összejön majd! Kép
Vendég

FRUZSI!
Mi van veled? Már hétfon kellett tesztelned és nem adsz hírt magadrol? Már kilyukad az oldalamKépKép
mili

a komenymag tea jo a felpuffadas, meg a hasgorcsok ellen (nem menstruacios, hanem a haborgo gyomornak) nekem mar hasmenest is enyhitett. Ez a keves dolog egyike, amit meg ujszulott csecsemok is ihatnak. De a lenyeg, hogy forralni kell a magokat egy ideig. kb egy evokanal komenymag kell 3 bogre teahoz!
saci

Saci
koszi a válszt,lehethogy még jol jon nekem is valamikor. Kép
Barbi!
A barnázásoddal kapcsolatban írom hogy Napsuginak az inszemes topikban is volt barnázása az 5. inszem után és akkor lett babás.

Igazából nem értem hogy mi okozhassa kozéptájt a barnázást. Lehet ha Orsi erre jár tudna nekunk válaszolni. Ciklusvége felé még érteném de inszem után? Nem értem...
mili

Saci Kép
Nem rossz a Foodexpressz. Nem egy házikoszt, picit menzakaja jellege van, de azért annál sokkal jobb.
Már nem vagyok rosszul, nem fáj a gyomrom, csak akkor este tört rám hirtelen a hányinger.

Dodo Kép
Remélem az inga igazat mondott. Van egy barátnőm, aki most szintén ikreket vár Kép

wish

Lányok!

Én úgy tudom,hogy előfordulhat hormonok miatt középtájban barnázás. De beágyazódáskor is. Ugyanis a megtermékenyülés után beágyazódás idején tappancsokat növeszt a sejt, azzal próbál kapaszkodni. És a tappancsok kapszkodásakor keletkezhet vérzés. Enyhe.

Katie
katie

Sziasztok!
Ma vagyok a 10. napon. Csináltak UH-ot, és van egy 20 mm-es tüszőm + 3 kicsi a jobb oldalon, és van több kicsi a bal oldalon. Tudja valaki, hogy a kicsik ilyenkor még megnőnek, illetve, hogy a nagy kb. mikor fog repedni? Sajnos zavaromban elfelejtettem megkérdezni a dokit. Ha tudja valaki írja meg nekem!
köszi

Még mindig nagyon drukkolok az inszemeseinknek!!! Hajrá

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Szerintem nőhetnek még a kicsi tüszőid is, de a nagy bármikor megrepedhet, 20-30 mm között már reped, úgyhogy mindent bele!!!!! Kép

Tündi
Vendég

Tündi
Köszi, akkor akció indul!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Szerintem is fognak még noni a kicsik, de ezekszerint a ma,holnap,holnapután van a legnagyobb esélyed mert a huszas szerintem bármikor megrepedhet.
Nekem 21 mm volt mikor az inszemet csinálták és valoszínu másnap repedt meg. Eredmény még nem tudom mi lesz de koszi a drukkot.
Hány napos a ciklusod hogy már a 10. napon ilyen nagy a tuszod. Nekem az a 21 mm a 15.cn volt.

Ma megállapítottam magamrol hogy fel vagyok puffadva de nem tudom mitol.
mili

Szilva,,nekem is a 10 napon volt egyszer nagy tuszom. De remelem te szerencsesebb leszel, mint en..Kép

Mili,en egesz hetvegen fel voltam puffadva..de a vegen a komenymagos tea segitett. vagy csak elmult magatol (?). en a closy-ra fogtam,,meg arra, hogy biztos ugraltak bennem a petek/tuszok. melyik is? Egy amerikai baratnom ugy mondja, hogy "ugrottak a tojasai " Kép. Szoval az.
saci

Saci
Mennyit kellene meginni belole? 1 bogre elég volna? Nem lehet valami jo. Lehet hogy a koménymagos leves is segíthet a tea helyett. Azt szívesebben enném.
mili

Tündi!

Én a kislányomat is a diskába szültem és az a megyei most a megyei kórház területére költöztek ugye?Mert a klinika az Édesanyák Útján van,ha jól tudom.A Deáky Zsoltnál szültem és a Gelencsér Márta a kzelő orvosom.Csak az a baj ,hogy a deáky elment a klinikára.Ugyhogy mégnem tudom kinél szüljek .Lehet ,hogy a banó doktor vagy az anyuék szomszédjánál a Michelisz dokinál szülők.Majd meglátom mit javasol a mártinéni meg mint mond a Vajda igazgató.
Már egy éve probálkozunk.
Egyébként ma beszéltem telefonon a gelencsér doktornővel és azt mondta hogy a 2 cm-es tüszömből lehet baba,de nem biztos ,hogy megreped.Ezt azér mondta mert lehet kissebb is a tüsző ami megreped ,meg is foganhat ,de spontán el is megy mert nem volt elég érett a tüsző.Hát én nagyon remélem ,hogy azért megreped.Ő is azt mondta csak pozitív hozzá állás meg lesz az ovulácíó csak nyugi!!!!!!!!!!!!
berni611

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: