A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő: és azt hogy állapítja meg a doki? Mert hogy Flóra nem hiszem,hogy megmukkan, bezzeg itthon szószátyár! És ha most nem oviérett, de szeptemberre az lesz? Csak kötöszködök! Kép
Útálom ezeket a papírokat!

Gabi3
inecsg

Enikő!

Még 4 hetem van így édes kettesben a fiammal (ha ugyan tényleg fiú). Aztán osztozni kell Kép

Gira
Vendég

Csajok,
akkor most lesz tali?

Angéla,
megyünk együtt?

Kép

Kép
eszteranyu

Nekem sem jó a holnapi nap. Melyik játszón legyen?
Vendég

Hahóóóóóóóó, Csajok, merre vagytok???

Kép

Kép

Kép
eszteranyu

10 óra nekünk hajnali időpont. Kép Az óraátállítás miatt, most kb. akkor ébredzünk. Kép

Eddig 6-kor kelő gyerekek, most 7-kor kellnek?

Gabi!
Ne is hagyd magad, te Bátorral vagy otthon, jól írta a múlt héten Gabomama, annak nem sok értelme, hogy elviszed Flót oviba, hazamész megérinteni a falat, és már indulhatsz is vissza.

Nóri
norcee

Hallihó!
Nos, TŐlem mehetünk holnap és holnapután isKép). Akkor konkretizáljuk a talit csütörtök 10re, ok?
Kriszti! Holnap de egyeztessünk, aztán mehetünk valéamerre.

.:Angi:.
angiszeged

Nóri! Igeeen, eddig 6kor kelő gyerekek most 7kor, és 8helyett 9kor (alszanak el) Kép)

angiszeged

Sziasztok!

Nóri: Tök jót röhögtem rajtad, jó, hazamegyek megérinteni a falat....Kép Nem tudod véletlenül hol lehet megtalálni az ovikra vonatkozó törvényeket? Mert valami törvénnyel jöttek, hogy azt nekik be kell tartani. Ne nézzenek már hülyének, én is tudok olvasni! Ha nem is látszik rajtam.

Angi: Nálunk is Bátor eddig 6-kor kelt most 7-kor, de este simán alszik 9-kor. Eddig is akkor aludt. Bezzeg Flóra este 10-kor alig bírom lenyomni.

Akkor mi csütörtökön a Puskás utcai játszóra megyünk 10 körülre!!!! Dejó újra játszózunk!

Gabi3
inecsg

Kép

Kép

Kép
Vendég

Dancsi! Nagyon aranyos Jozsóka! És milyen jól áll neki a fehér ing!

Akkor holnap 10 Puskás utcai játszó?!

Megkérdeztem a régi védőnőnket, ő is azt mondta, hogy ilyen törvény nincs, hogy nem maradhat délutánra a nagyobb, mert az anyuka otthon van a kisebbel! Csak próbálkoznak!

Kihalt a topik? Vagy csak itt a jó idő? Kép

Gabi3
inecsg

Dancsi, nagyon édes Jozsóka! Tüneményes az utolsó képenKép

Gabi, szerintem is csak próbálkoznak! Ne hagyd magad!

Holnap megpróbálunk mi is elmenni a játszóra, Benedek imád kint lenni a szabadban, néha alig lehet felhozniKép

Ági, hazaértetek már?

Hajni, Lucinak utólag is boldog szülinapot, neked meg boldog névnapot! Jó tanulást!

Írtam egy levélfélét a vérvétellel kapcsolatban, majd holnap elviszem.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok

Ha lesz majd tali esetleg a Retek utcai játszótéren is, szívesen elmennénk.

Nóri, nálunk is egy órával csúszott a kelés és a fekvés. Most vagyunk visszaszokóban.

Dancsi, jók a képek, a 3. tetszik nagyon, olyan csibészes. Kép

Virágnak várjuk a kistestvérét október elejére, most volt a nucha. Kis örökmozgó, alig lehetett lemérni.

Gigi
gigi1

Gigi! Gratu a kistesóhoz! KépKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!Kép

Nem tudom, hogy ki emlékszik még rám - tavaly írogattam néha - babát szeretnénk, és doki ügyben érdeklődtem nálatok.
Az akkori dokimról nem sok jót írtatok, ennnek ellenére én adtam még egy kis esélyt neki, de azóta már nem járok hozzá.
Akkor ajánlotta nekem MesóKép(aki mostanában nem ír) Sikovanyecz dokitKép, hát most hozzá járok, és éppen az első stimulációnkat tapossuk.Kép
Nagyon meg vagyok vele elégedve, tényleg nagyon lelkiismeretes, és segítőkész doki.Kép
Nem akarok itt ömlengeni - pedig a sok rossz tapasztalat után tudnék - , hanem kérdezni szeretnék valamit:
Kezdetben a magánrendelésén voltam, ahol ugye tiszta sor, h. fizettem.
Most az injekcók és az Uh-k miatt a klinikára járok hozzá, szinte mindennap. Szeretnék neki pénzt adni, és úgy gondoltam, hogy amikor beadja az utolsó szurit, akkor adok neki borítékot.
Szerintetek ez így OK?? Vagy netán ciki????? Kissé tanácstalan vagyok ez ügyben!
Köszönöm előre is, ha válaszoltok!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Gigi,
gratula!!!!!!!!!

tali: én nem tudom hol van az a Puskás utca, de gyanítom, hogy jó messze tolünk.
Vendég

Zita: Sztem teljesen jó, hogy az utolsó szuri után adod a pénzt. Remélem sikerrel jártok! Akkor mégis kell valami rásegítés?

Gigi: MÁr vártam mikor árulod el a többieknek is! Nagy-nagy gratula!!!!

Dancsi: A Puskás utcai játszó a Kisteleki Ede utca környékén van. Én sem tudom mg pontosan hol, talán odatalálok.

Akkor lesz tali?!

Melinda: mi van veletek? És Rubinikkal? JÓl szopik?

Gabi3
inecsg

Mi, igyekszünk menni, lehet picit késünk.

Nóri
norcee

Gabi,
vazz és merre van a Kisteleki Ede utca? Kép Kép

ez nem a Tesco környéke? MErt ha igen, az nekem túl messzi van.

Zita,
Én is a végén adnám.
Vendég

Dancsi: A Micimackónál.

Gabi3
inecsg

tudtam, hogy valahonnan ismeros volt az utcanév. Köszi.
Vendég

Helló lányok, látom szerveződik a tali. Szerintem mi is ott leszünk, ha nem jön addig közbe valami egetrengető dolog.

Ez a reggeli kelés dolog nálunk is csúszott az óraállítással. A reggel 7 órás kelés már mindjárt jobban hangzik a 6-nál. Persze este kicsit később tesszük le Edit, kb. fél órával csúsztattunk, így olyan fél 9 körül van durmi.

Most jöttünk tanácsadásról, megvolt az első szülinapi mázsálás. Edi 10,33 kg és 79 cm. Az utóbbi másfél hónapban nem hízott, de nem is szükséges éppen. Megjegyzem, nem csodálom, mert egy örökmozgó gyerek, egész nap csak zakatol.

Szombatra szervezünk neki egy kisebb babazsúrt a barátnőim babáit (és persze szüleit) hívtuk meg. A nagyis ünneplést már megtartottuk múlt szombaton, pont a szülinapján. Képek éppen letöltés alatt, majd teszek fel.

Mindenkinek szép napot!

Gabici
gabici

Sziasztok!

Mi elmentünk Edvárddal a tali helyére fél 11 körül. Sajna senkit nem találtunk ott, így hazajöttünk. :-(
Mi bénáztunk?

Gabici
gabici

Sziasztok!
Gigi, itt is gratulalok a picurhoz!

Erika, hazajottunk meg hetfon, csak kicsit lerobbantam.

Dancsi, nagyon helyes Jozso a kepeken!

Es egy kep az uncsitesokkal, egy masik meg otthonrol, nalunk meg ekkora ho van.

Kép

Kép

Agi
agi77

Ági:Ez komoly, hgoy Miskolcon ekkora hó van!

Gabici: Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Edinek! Azt hiszem elfelejtettem megköszönteni.

Bocsi Lányok, hogy nem mentünk, de Zolinak kellett a kocsi, vidékre ment vele, busszal meg nem megyek be két gyerekkel. Remélem legközelebb azért talizunk!

Kriszti: Jól esett, hgoy felhívtál!

Gabi3
inecsg

HAlli!
Gabici! Isten éltessen mindkettőtöket!! Várom a képeketKép)

Mi ott voltunk a Puskás utcai játszón, bár nem tudom, talán fél 11körül érhettünk csak oda. Majdnem délig ott voltunk.
Ági hívtalak telefonon! Gíönyörűek a képek!Kép

Szép napot mindenkinek!

angiszeged

Gigi,
ez nagyon szuper Kép!!
Gratulálunk!!!

Kép

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Gigi gratula! Mi is a Retekre is szoktunk járni:-)

Edinek sok boldogságot, egészséget!

Dancsi, Jozsó annyira aranyos:-)

Ági, nagyon jók a képek, akkor még lehet szánkózni látom...

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sajna nem tudtam írni a babanetre, mert szerverállítás volt, ezért be sem kapcsoltam a gépet, csak most.
És már tegnap jó volt Kép!!!

Gabici,
voltunk, fél 11-től délig.

Nóri,
akkor nagyon késtél Kép. Voltál kinn amúgy?

Gabi,
ez természetes, hiányoltunk Kép, mert mondtad, hogy jössz (még amikor olvastam 2 napja).
Busszal én sem indultam volna.

Ági,
gyógyulj meg! Hiányoztál Kép!
Kristóf isteni, mint mindig Kép. Hasonlít a bal oldali fiú szeme + az Övé.

Dancsi,
jesszus, Jozsó milyen nagy már! És milyen kis kunkori a séró! Tüneményes!

Zita,
sztem is az uccsónál add csak. Vagy ha sikeres volt minden.

Gigi,
mi az a nucha? Bocs, ha hülye kérdés Kép. Irigyellek nagyon ám!
Eszter még sokat szopik, nem is tudom, mi lesz így a Tesó-projekttel?

Eszternek tegnap volt egy kis hőemelkedése (37,6°), remélem, ez volt a szuri első és uccsó rugdosása Kép. Bár 2 napja elég nyűgike.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti: Biztos a szuri miatt van Esztinek hőemelkedése.
Este is írtam, hogy megyünk, de reggel már nem tudtam benézni.
A nucha a tarkóredő. Abból állapítják meg a down kórt(?)
A szopi ellenére is jöhet a kistesó!

Nem akarom elkiabálni, de Flórával el kezdtük a szobatisztaságot. No ne gondoljatok semmi komolyra, csak itthon bugyizunk. De már ráült magától a bilire és a szűkítőre. Mondtam neki, hogy nem mehet az a gyerek oviba, akinek pelusa van. Délelőtt nem is pisilt be.

Gabi3
inecsg

Gabi3! Köszi az érdeklődést, minden rendben velünk. Amióta megvolt a műtét, Lottika makk egészséges (már több mint 1 hónapja!). Megérte a szenvedés.
Rubinikék köszönik jól vannak, állandóan cicizne, ma mázsálták(szombaton lesz 4 hetes). 3450 gr és 50 centi!
Flócinak gratu a szobatisztaság felé haladáshoz. Hidd el, fel kellett nőnie a feladathoz.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok

Köszönjük a gratulációt.

Gabici, Edinek utólag boldog születésnapot. Kép

Hajni, Lucának is boldog szülinapot. Kép

Kriszti a nucha a 12 hetes uh, ott nézik a tarkóredőt is Down kórra. Virág is szopik még.

Gabi, sikeres bugyizást. Kép

Gigi
gigi1

Gigi,
mennyit szopik még? De furi, hogy nem "dobta el" a mellet Kép.
És hogy vagy? Közérzeted?

Köszi az infót a nucha-ról.

Melinda,
örülök, hogy jól vagytok Kép. És hogy Meliék is Kép.
Kérünk szépen fotót az 1 hónaposról Kép!
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

GabiKép KrisztiKép

Köszi, akkor megnyugodtam, én is úgy gondoltam, hogy az uccsó után adok neki!Kép
Ha meg sikerül minden, akkor pláne, mert nála szeretnék majd szülni!!KépKép

GabiKép
Még mindíg rendben van nálunk mindenKép(szerencsére!), eddig spontán próbálkoztunk. Most a doki meggyőzött, hogy egy kis rásegítés nem árthat, így belevágtunk a szurikba!
Mostmár nem is izgulok annyira, nem félek a gyógyszerektől, mert a doki tényleg annyira figyel rá, hogy minden OK legyen - érzem, hogy jó kezekben vagyok!Kép Most már csak türelem!Kép

Nagyon boldog vagyok most, hogy haladnak a dolgok, és hogy találtam egy igazán jó dokit!KépKép
Mindezek mellett rettentő kínos, hogy a klinkán többször összefutok a volt dokiaimmalKépKép De remélem, hamar elfelejtenek, és én is őket!!

Ja, és nem mondtam még: minden gyerkőc csodaszép!!KépKép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Gigi: Millió gratula NektekKép A haskötöt mikor és hogyan tudnám eljuttatni hozzátok??
Jól vagy? Reggeli émelygés, hányás stb????

Zita: Szurkolok, hogy hamar összejöjjön a baba! ++++++++++++++++ És nagyon örülök, hogy sikerült találni egy orvost, akiben megbízol, aki figyel Rád!!!

Melinda: Nagyon örülök, hogy jól vagytok. Akkor ez a fránya orrmandula volt a hibás mindenért.... Bencének (a keresztfiam , Zsuzsófi fia) sincs semmi baja, amióta kivették a manduláját. Hál Istennek, hogy rendezödött a dolog!
Rubinikéknak gratulaKép Szépek a paraméterei!

Gabi3: Hajrá a szobatisztasághoz!Kép Sok türelmet hozzáKép

Gabici: Edinek boldog szülinapot!Mi is voltunk a játszón, kb 11-töl délig. Sajnálom, hogy "elkerültük" egymást! Nagyon kiváncsi vagyok Edire, mekkora már. Rakhatnál fel képet róla, olyan gyönyörü gyerekKép

Puszóka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok csajok!
CSak röviden átolvastam a lemaradást.
Dancsi!
aranyosak A Jozsókás képek!
Sajnálom hogy lemaradtunk a taliról majd legközelebb de három határidős pályázatom van egyett meg most számolok el így nincs időm most másra. Már így is Kata tisztára ki van borulva, minden hová cipelem magammal nincs egy csepp nyugalma se. Majd talán ma.
Mindenkinek jó hétvégét
Bea
20180827120929

Sziasztok!

Edi nevében köszönöm a gratulációkat. Teszek fel képet hamarosan! Épp most válogattuk apával össze melyeket hívatjuk elő, lett vagy 150 db előhívatni való (ami az elmúlt 5 hó terméke).

Gigi, nagyon gratulálunk nektek! Akkor nálatok sem lesz nagy korkülönbség a lurkók között, nem fogsz unatkozni, az biztos.:-)

Sajnálom, hogy elkerültük a talizókat. Mi sétáltunk ott egy kört, de mivel sehol senki nem volt, hazajöttünk. Edinek alvásideje volt éppen, és mivel leginkább itthon szeret aludni, nem sokat tébláboltunk ott.
Remélem azért jól siekrült a találka!
Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Lányok,
ma nyílik a Hangárban az Utazás Kiállítás 1-kor és vasárnapig tart.
Megy valaki?
Kódolatlan HBO 7vége van már.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Én kimegyek mert ilyenkor szoktam a hazai turisztikai helyekről anyagot gyűjteni. Nem beszélve arról hogy a gyerekeknek a suliba is kell sokszor kép a saját hazájukról ami jó ha kéznél van. Tudom hogy itt a net, de ez a hagyományos lapozgatós keresési módszer nagyon jó kis közös esti foglalatosság. Van egy nagy ládánk és olyankor azt az egészet átböngésszük. Szóval ha lesz időm kimegyek, remélem nem drágaKép a belépő
Bea
20180827120929

Halli! Tegnap este megint nem engedett hozzászólniKép(
Csak a legfontosabb jut eszembe:
Gigi! GratulálooookKép. Micsoda nagyszerű hír!!!

Jó, h mondod Kriszti, mi is kimegyünk, ha nem drága. Ha vki tudja már a belépő árát, írja be pls, nagyon hónap vége vanKép(

angiszeged

Megkérdeztem a belépőt,
500 a felnőtt,
300 a diák belépő.
Családi- és egyéb kedvezmény nincs Kép.

Erdély, a Balaton és a Gyógyüdülések vannak kiemelt helyen.
A szegedvaros.hu-n néztem meg, ott is a programok alatt.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Gigi, óriási nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ekkkooorra:-)

Dancsi, Ági, mindenki! Nagy aranyosak a képek.

Sajna mi nem tudtunk tegnap menni, remélem, a jövő héten már elég jó idő lesz a maihoz képest és találkozhatunk.

Zita, Sikovanyecz doki nagyon aranyos és rendes, nem lesz semmi baj! A régi dokival nem kell foglalkozni, tulképpen ez is csak egy piac, azt veszed meg, amit te akarsz.

Angi, Ági, a találkozásunk után azon törtem a fejem, hogy tudtok két ekkora babakocsival lemenni a pincébe a kínainál? Vagy változott a rendszer? És Virág meg Kristóf is ott kajált? Mennyi a menü?
Ági, gyógyulgatsz?

Gabi, aranyos lehet Flóci, ahogy bilizik. A wc szűkítőre is fel mer ülni? Sikerült már oda pottyantani?

Kriszti, látom, még mindig vannak képeid:-)) Fogadjunk, este a netet böngészed:-)))
H
babamama

Hajni! APákkal ott randiztunk és segítettek levinni a kocsikatKép. Meg Én nem vagyok szívbajos, elkapok az utcán egy férfit, esetleg egy pincért, h segítsen. Két gyerekkel erre sokszor rászorul az ember...

550 a menü. Van leves, és többféle főétel közül lehet választani. Sokat adnak, bőven elég szokott lenni.

angiszeged

Sziasztok!

No, a nagy hírem: Flóra belepisilt a vécébe, nem bili, vécé! Szűkítővel. Örült neki nagyon! Persze volt egy kis rásegítés, mert ígértem neki érte jutalmat. Lehet nem túl jó ötlet, de azt hiszem nála bevált. Angi-féle gyümölcsgyöngyöt kapott, egy jár a pisiért, kettő a kakiért. Nem sok van benne, mire elfogy addigra már nem is kell. De végre sikerült!!!

Hajni: Fló inkább felül a vécére,hiszen az oviban is vécére ülnek a gyerekek, nem bilibe csinálnak. Kép Magától akar odaülni, logikus.
Én sem voltam/vagyok szívbajos, én is megkértem bárkit, hogy segítsen feltenni a babakocsit, míg pocakos voltam Bátorral. Egyszer egy fiatal embert kértem meg, és nem segített, arra hivatkozott,hogy a gerincével van probléma. Sajna...De utána két fiatal örömmel segített.

Angi:a sarki kínai az? A NagyÁ-nál? Anyukád bolti telefon számát meg tudnád adni,mert nem találom sehol. Rendeltem tőle egy játékot és fel akarom hívni, hogy jött-e. Köszi!

Bea: ha mész a kiállításra, és találsz Mátraszentimréről valamit lécci hozzál belőle nekem is. Köszi! Mi most nem tudunk kimenni, Öcsödre megyünk a nagyiékhoz!

Zita: Biztos jó kezekben lesztek! Tuti jó uh-s orvos!

Melinda: Örülök, hogy Lotti azóta nem volt beteg!

Gabi3
inecsg

Gabi! A bolt telszáma:
424-950

NEm, a Peking a Madách utcán.

Gratula a WCbe pisiléshez!!!
Én sem vettem még bilit, a terv az, h nem is fogok. Valahgy nem értem, miért is szükséges, gyakorlottabbak felhomályosíthatnának.

angiszeged

Angi: Köszi! Én sem értem a bilit, mert elég kényelmetlen lehet. Talán akkor jó, ha utazik valaki. Vagy nem tudom.

Gabi3
inecsg

Angéla,
bili remekül mutat a fejen fordítva, mint lovagsisak.
Köszönhetően anyós-pajtinak, a bili mostmár mindenre való, csak a célnak nem Kép. Én anno azért vettem, hogy pisit tudjunk gyűjteni az 1éves laborra (biztos emlékeztek). Azóta Anyus-mami ülteti rá folyton Esztert - ruhában.. Nem tudom, mi az értelme.
Nekem kerek fém bilim volt és mindig a fenekemreragadt a vákumtól Kép.

Gabi!!!!
Gondoltam Rád Húsvétkor, amikor is Anyósom (Isten áldja, hogy elment Kép ) mondta Eszternek, hogy a szép kezével rajzoljon. Mondom, minden keze szép, csak győzzünk választani. És meg ne halljam ezt még1x!!!
Ha balos akar lenni, az lesz - marha nagy baromságnak tartom, az átszoktatást. Nem szólt semmit...
Ja, és Esztrbe bele akarta tömni (a csukott szájába dugdosta!!!) a csokinyulat. Mondom, Mama, mit csinál, az isten áldja meg! és tömte tovább- Mondtam, h ezt se szeretném még 1x!

Brrrrrrrrrrrrrr, nagggggyon gáz volt.

Hajni,
nem, este jó, ha a BARÁTOKAT NEM alszom el Kép. Ez napközben sikerül, mentek le 1szerre sokat, aztán ahogy "felhasználtam", iktatom Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti, jó szöveg:-)))
Én már egyáltalán nem jövök a netre, ha Luci itt van mellettem, mert nem hagy írni a kis mókus.

Kapott a mekiből egy játékot (anya megette a menüjét:-))), ilyen kis gyagya nyomogatós. Szétnyitható, úgyhogy azt hiszi, hogy telefon, szaladgál vele fel-le és kiabál: Hol vagytok?:-))

Most nálunk is a Süsü megy. Mindig mondja: Itt a királyfim:-)) meg énekli is a szöveget. Egyszóval mostanság kabaré helyett Kiss Luca Kata műsorát nézzük:-)

Angi, lehet, hogy majd mi is megnézzük egyszer azt a kínait.
H
babamama

Sziasztok

Kriszti, már nem szopik sokat, kevés van, de ahhoz ragaszkodik. A közérzetem javulóban, vége az első harmadnak, most fogok "duzzadni". Kép

Enikő, készülünk hozzátok majd Kép (csak vártam elmúljon az első harmad), akkor ráér. Émelygés és az aluszékonyság már múlóban.

Zita, remélem beválnak a szurik.

Hajni, aranyos lehet a műsor. Kép

Gigi
gigi1

lányok, mi lenne, ha kedden a kínaiban kajálnánk mind?
Ott lenne egy ebédes-tali?
Foglalnánk le asztalt (Angéla, sokan vannak?), ha kell és mennénk.
Aztán játszózás a Lechner téren.

Kép
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: