2005.03.25 12:04
2005.03.25 13:17
2005.03.25 15:40
Volt rá biztosítás?2005.03.25 16:43
2005.03.25 16:44
Gyönyörűek volatk! Mi nagyon örülnénk neki, csak a fagyasztott testvérkék miatt lenne akkor lekiismeretfurdalásunk! Monda is a Dévai, hogy akkor majd felajánlhatjuk olyan pároknak, akkinél nagyobb baj van! 2005.03.25 21:55
!!!
!!! Méhen belüli petezsák, szóval a csoda megtörtént!!!! 2 hét múlva megy megint és mivel pecsételget a Dévai jól rászólt (rá legalább hallgat
), úgyhogy pihen ezerrel és szedi a magnéziumot!!! Vigyázz magatokra!!!
Úgy néz ki nem baj, hogy elhagytam az Utro-t. A vérzés után szigorú fekvés volt, minden rendben is volt tegnapig, mikor is megint barnás vérzésem volt. Egész higgadtan vettem tudomásul, lefeküdtem, majd lesz valami.
. Aztán rájött a baj forrására. Az alsó baba lepénye a belső méhszájon tapad és ez vérzik folyamatosan. Hát van ilyen, erről olvastam, a 20%-ba beleesek (szokás szerint
). Rengeteg pihi, a gyogyók és várunk. Talán ahogy a méh növekszik, úgy feljebb vándorol majd a lepény is. Remélem így lesz
is írta). Durva. Szegény.
Sokat gondolok rád, drukkolok a kis bébijeidnek. Én nem mertem nagyon mocorogni, szinte ki sem tettem a lábam, csak itthon járkáltam. Hétfőn volt az ET és a rákövetkező pénteken és szombaton már elmentünk társaságba. De ez egyéni, én bátortalan voltam. A Dévai simán már másnapra azt mondta, hogy hétköznapi élet. 
Vigyázz magatokra továbbra is.
Most volt időm olvasgatni, itt-ott. Örülök, hogy már jobban vagy. Megértem, ha nem akarsz beszélni arról, hogy mikor folytatjátok. Nekem elég ha csak bejelentkezel egyszer csak a csíkos teszteddel!!!
Szurkolok nektek nagyon, nagyon!!!
Indul a dolog nálad is! Iszonyúan szurkolok nektek is!!! Nyugodtan írj mailt, most már képes vagyok gépezni, eddig ez nem nagyon ment. Már jobban vagyok, ma megint megnyugodtam picit, remélem minden rendben lesz. Sajna, ahogy kicsit fittebbnek érzem magam, jobban forgolódom, aztán meg is van a baj....
Domika gyönyörű továbbra is
Gratulálok az évfordulóhoz, hát igen, a punkció és transzfer dátumai bennem is örökre megmaradnak. Most nem kaptam friss UH képet, ezért csak a 8 heteset tudom felrakni, de azt fel is rakom a profilomba!!! Puszilom a Gigit!!!
Jól teszed, hogy letudod a diákokat, legalább nyugodtabb leszel. Bár ki tudja, lesz-e rá szükség, így Szani példájából kiindulva
Szívből drukkolok neked!!! Ma várakozásunkkor ott volt még egy pár, a lány már elég nagy pocival. Úgy örültem nekik, mert én legalább két lombikjukat láttam ami nem sikerült. Aztán tessék!!! Hidd el, egyszer sikerülnie kell!!!!
Köszönöm neked is az érdeklődést. Képzeld én is prananadiztam előtte és a barátom most megint fog járni, hogy kezeljük a méhem meg a lepényt (már szóltam is neki!!!)
Ő iszonyú lelkes, én még szokom, hogy higgyek ennek erejében. Sok múlik rajtunk, ez tény!!!!! Vicces ez a csokinyuszi, hogy pont ma adtam én is neki a tojást, bár tény, hogy hétfőn aktuálisabb lett volna a dolog
De azért örült
!!! Csak ismételni tudom a csajokat! Ne izgulj az ICSI miatt, sajna ez egyre inkább előfordul mostanában
Rengeteg pár van ebben a helyzetben és fogjátok fel úgy, hogy még szerencse, hogy most akartok bébit, mert 10-20 éve esélyetek sem lett volna. Legelőször nekünk is majdnem ICSI lett, de a párom kapott Andriol-t, plussz elkezdte a Maca-t, E vitamin, Cink, Szelén szedését. No alkohol, szauna, meleg fürdő, aztán egyre javultak a dolgok. Egy bizonyos ponton túl nem lehet javítani a dolgon. Persze lehet műtét, ha kiderül, hogy mi a baj, de talán ez a ritkább. Nekünk a Dévai azt mondta, hogy 25%-ban a fiúk örökölhetik, ami elenyésző ahhoz képest, hogy kisbabátok legyen. A kis Einstein, egyetértek Wish-el!!!
Ahogy Stellus mondta, én is görcsöltem, sokszor eléggé erősen. Nekem hétfőn volt a transzfer és a rákövetkező hét keddjétől kezdtem görcsölni vagy 4-5 napig. Utána is még néha, szóval ne izgul, bizakodj ügyesen ahogy eddig is
Szerintem szedd csak az Elevitet meg a folsavat, a Magne B-t nekem is csak az első UH után mondta.
Hogy vagytok? Jelentkezz!!! Mekkorák vagytok már??? 2005.03.26 08:16

:

NEm találok szavakat... A legcsodálatosabb dolog, hogy ennyi várakozás, herce-hurca után spontán lesz babátok! Biztosan rendkívül életrevaló lesz a lurkó!!!!
De jó, hogy Te is megnyugodhatsz végre! Tényleg pihenj sokat és gyorsan növeszd meg a méhfalad!!
, hogy rendesen elférjenek! 
Mint ahogyan mindenki írta már: csak nyugalom, nem is olyan rossz jelek ezek! Pihenj sokat és igyál rengeteg folyadékot!! és most már jöhet a sonka!
! Hogyan lehet ebből kikerülnie!! Olyan érthetetlen számomra, hogy az ember képtelen magától kikerülni ilyen állapotból, és nem veszi észre az élet szép dolgait!!!??? Milyen sérülékeny a lélek! De Ti gyönyörűek és egészségesek vagytok!! MEgúszta Domi az influenzát?
Mi lenne,ha Ti is próbálkoznátok az Enigma leírta praktikákkal?! Valamennyit biztosan segít. De legalább ott az ICSI lehetősége, ami hatalmas dolog! Úgyhogy lehet babátok, csak nem elkeseredni!
Csak semmi megerőltetés, pihi van!!!!!
2005.03.26 11:14
2005.03.26 13:31

(Már majdnem feladtam a reményt!
)
A történeted különösen erőt ad, olyan csodálatos hogy ikreket vársz! (Nekem is ez minden vágyam!) Tartsd be amit a dokink mond, és akkor tuti minden rendben lesz! Pihenj sokat, és a gyerkőcök meghálálják!
Hogy bírod a pihit? Már lassan 1 hete lesz nektek is, hogy visszakaptad a babócákat! Addigra tuti metapadnak, és mostmár nem bújnak elő, csak kb.9hónap múlva!
2005.03.27 19:56
Annyira csodálatos, hogy spontán sikerült. Most aztán tessék pihenni, amennyi csak belefér. Nagyon vigyázz magatokra.
Az jó, hogy már nem olyan görcsösen akarod, és remélem a pránanadi dolog is sokat fog segíteni. A rég gyógyászok sok dolgot tudtak, amit ma már nem nagyon használunk, de sokkal hatásosabbak tudnak lenni, mint a nyugati orvostudomány. Lám, Szani a mintapéda
Szurkolok Nektek
Mikor fogsz tesztelni?
. Olyankor egy picit olvasok vagy tévézek, aztán általában belealszom.

2005.03.28 16:13
2005.03.28 20:18

és nagyon vigyázzatok magatokra.
is emlitet nagyon lent tapadt az egyik
és a lepény formálása okozza a vérzést. 

2005.03.28 22:07
És éppen téged, akire pedig sokat gondolok, mióta írtad, hogy véreztél és aztán nem jelentkeztél.
.

2005.03.29 09:28
2005.03.29 10:10

2005.03.29 11:43
2005.03.29 12:48
2005.03.29 19:20
Biztos az is volt a kiváltója,hogy sok éven át jártak a gyerek miatt orvosról-orvosra a sok stressz stb.Most jött ki ami éveken át ülepedett le.
Rendesen kilehet venni őket a képen.
Gratulálok!
Sok sok boldogságot kivánok!
".Az elején jól viselte,de amikor leöntötte vízzel a pap elkezdet sírni.Mondta is a pap,hogy jó kántor lenne belőle mert éles hangja van.
2005.03.30 13:44

Gratulálok a keresztelő alkalmából!!!
Stella
!!!Többiek!
2005.03.30 17:57
!
! Hát, hála Istennek, velem is megtörtént az, ami mindig csak mással történhet meg, amiről mindenki beszél, de csak úgy, hogy az ismerősének az ismerőse spontán teherbe esett iksz db sikertelen lombik után. És ez most én vagyok. Ez hihetetlen!!!! Nagyon boldogok vagyunk
! Arra gondolni sem akarok, hogy esetleg elveszíthetem, mert ilyen csoda olyan ritkán esik meg. S utána meg lehet, hogy nem is engednének többet lombikozni, mert ezek szerint mégiscsak átjárható a petevezetékem. Dévai azt mondja, előfordulhat, hogy a punkciók során pont úgy szurkált, hogy a petevezeték hegét is felszúrta, így az átjárhatóva vált. Ő is nagyon örült nekünk. (De mivel már nem lombikos vagyok, bizony "megvámolt".) Hívta be a férjemet is, hogy nézze meg az UH-n a babánkat. Előtte úgy kellett ráparancsolni az uramra, hogy igenis majd nézze meg. Ő ugyanis nem akar engem kiterítve látni, mint a gimnázium macskáját az ivartalanítási műtét alatt
! (A szülésre se akar bejönni. Ő lesz a hagyományos apuka - így tervezi - majd fel-alá járkál virágcsokorral a kezében a folyosón és fülel, mikor sír fel a babánk. Hát nekem jó így is, csak már ott tartanánk!)Lányok, kérlek ne akadjatok ki, de dolgozom. Pedig fáj az alhasam, időnként rosszul vagyok-émelygek, de muszáj dolgoznom, mert nem tudnánk megélni. Ha otthon feküdnék betegállományban, kiesne havi 100 000,- Ft. Így aztán tegnap este beköltöztem a céghez. Van itt egy kis szoba, itt lakom, a férjem 2-3 naponta látogat, elmegyünk moziba (mindjárt jön is!), a MOM Park itt van 10 percnyi járásra. Hétvégén pedig hazavisz. Napközben, ha gyengélkedem, lepihenhetek. És nem kell az eddigi napi 3 órát végigzötyögnöm. Meglátjuk, meddig bírjuk, egyelőre jó ötletnek tűnik. Nekünk szükségünk van a pénzre, a cégnek meg rám. Jó üzlet. És 5 perc járásra innen állami finanszírozású alapfokú angoltanfolyamra járok márc. 7-től. Már ezzel is a jövőnket építem, mert ha 2 babócát oviba adok, addigra már leszek vagy 40 éves, s kinek kell egy 40 éves nyanya, ha nem elég képzett. A német mellett ott lesz az angoltudás is, meg 6 év külker. gyakorlat, talán lesznek esélyeim a feltörekvő ifjúság mellett is. A férjem pedagógusi fizetése + a 20 éves banki törlesztés józanságra inti az embert. A főnökasszonyom most kezdi a 2. babáját lombikkal, ő a Kaáliba jár. Ez az 5. próbálkozása, remélem, sikerül neki. Úgy volt, hogy együtt kezdjük a lombikot, erre én beelőztem egy kanyarral
! 

2005.03.30 18:17
2005.03.31 06:53
2005.03.31 10:20
2005.03.31 11:23
. Nagyon jó, hogy ilyen megártőek a munkahelyeden és a férjed is jó fej. Azért nem lehet könnyű. De így esténként legalább be tudsz számolni nekünk arról, hogy hogy vagy.
Jó, hogy jelentkeztél
Adj Neki egy nagy pusszancsot a nevemben.2005.03.31 11:33
!
.)
! Meg van győződve róla, hogy ő csinálta nekünk a babát, pedit az ő szimbólumaival szemben bezártam az aurámat. Ő már elvégezte a 6-os szintet is, de szerintem még az 1-eset sem éri el. Mint egy gyorstalpalón, úgy futott végig a tanfolyamokon, semmit nem fogott fel az alaptanításból: önzetlen szeretet! Lkt, csak attól fogadj el segítséget, akinek a kisugárzásán is érzed, hogy tud rajtad segíteni. Mély, letisztult szeretet van bennük, jók, kiegyensúlyozottak és nem okolnak senkit semmiért.
! Megelégszel mondjuk 2 babóval egyszerre
?
, amit mindennek ellenére, hogy ennyit "filóztunk" érte, mégis elsősorban csodaként tudok felfogni.
?) Sétáltunk, elvitt vacsorázni, visszakísért a cég kapujába, csók, integetés.., nagyon romantikus volt. Szerelmes sms-ek éjszaka.. Szóval udvarol az uram
. Csúcs!! 
2005.03.31 12:16
2005.04.01 11:07
2005.04.01 14:43
Nyammmmmi 
2005.04.02 09:23
Tök jól vagyok, és tudjátok arra gondoltam, hogy azért érzem ezeket a görcsölgetéseket, mert ők jeleznek nekem odabentről, hogy velem vannak!!!

2005.04.02 09:28

2005.04.03 16:00

gyönyörű idő van 
2005.04.03 18:54
2005.04.03 19:26
Életemben nem láttam még ilyet! Igaz a 2. vonal egy fokkal halványabb, de hát igy is jó,vagy mégsem? 2005.04.03 20:05

Határozottan váratlanul ért, mert még későbbonek gondoltam a tesztelés időpontját.2005.04.03 22:31
Szerintem a Choragon már tuti kiürült 8 nap alatt. Mostmár nyugi szerdáig (már csk hármat kell aludni, nekem meg tizet), akkor az ultrahangon is láthatod ő(ket) 

2005.04.04 08:19
2005.04.04 09:02
2005.04.04 09:39
, te is kaptál? 2005.04.04 09:48