A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

CsajokKép

Nálatok mi a helyzet alvásilag?
Eszti ma egész nap alszik.Kép Kétszer volt fenn szopizni, egyébként nem kommunikál velem.KépKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Gyorsan lefotóztamKépKépKép

Kép

Sziasztok
Anita

KépKép
KépKép
vasani

SziasztokKép

Dinó

Nálunk is az őszibaracknak volt enyhe hashajtó hatása,lé és bébidesszert formában is adom Mírának.A levet a reszelt almájába is keverem,így az kevésbé fogja a székletét.Később majd a sóskára figyelj,nálunk beton kaki lett tőleKép.

Anita

Nagyon szupik mindig a fotóid,sugárzik ez a leányzóKép.Vércsik:tőlem is kérdezte a doki múlt héten,mert mondta hogy a hasmars is okozhatja.Remélem nem lesz többet nálatok és Dinóéknál sem.

Csirkesz

Zselét használunk,ebben van lidokain,gondolom ezzel kell vigyázni.Te hogyan kened,hogy tényleg csak az ínyére jusson?Nekünk mindig útban van a nyelveKép.Ez a kép Botiról nagyon szexuálisKépKépKép.Tornát én is kibróbálom,persze ha hagyja a kis akarnokom.

Vera

Gondolom már jól kisétátáltok magatok,felém is küldhetnél egy kis napfényt(reggeltől szemerkél az esőKép)
Míra már 2 órája horpaszt,szegényke biztos most pótolja az elmúlt napok nem alvását.

Puszi:Viola
Timi

Nagyon helyes a kis művelődős leányzódKép.
h_viola

Köszönöm mindenkinek a válaszokat a kérdéseimre! Kép

Gyorsan szeretném elújságolni, hogy ma voltunk neurológia kontrollon (tónuszavar javulásának, tehát a dévényezés hatásának kontrollálása), és nagyon-nagyon elégedettek voltak Dáviddal! Kép Nagyon boldog vagyok.
A neurológus, amikor mondtam neki, hogy a dévényes gyógytornász szerint addig kell tornáznunk, amíg Dávid elindul, azt mondta, hogy szerinte 2 hónapig kell még, mert amikor már szépen mászik, akkor már nincs rá szükség!
Röviden ennyi, ez a lényeg, boldog vagyok, hogy az orvos ilyen elégedett volt Dáviddal. Kép
Aztán ha két hónap múlva valóban azt mondja, hogy befejezhetjük a dévényezést, rajtunk - hozzá nem értőkön - áll a döntés.

Na, megyek, adok Töpikének egy kis sütőtököt, hátha megint kihányja. Kép

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok Lányok!

Balázs itt horpaszt mellettem az erkélyen - igazi férfi, mert horkol mint egy gőzmozdony ...-így gyorsan nekiugrottam a gépnek. (Férjem szerint teljesen netfüggő lettem Kép)

Vera Kép
Jaj de jó, hogy Ti is itt laktok Zuglóban! Mi is közel vagyunk az Örshöz, kb. 10 perc a 82 trolival, a vezér utcából nyiló Beckó utcában fészkelünk. Ti merre vagytok?

Csirkesz Kép
Ha van még gyakorlat, tedd közzé!!! Én már ki is próbáltam amit eddig leírtál Kép Élvezte is a nagyfiú ezerrel Kép
Boti nagyon aranyos ahogy pecérkedve olvassa az újságot ... Kép

Maccs Kép
Megnéztem az egyik nagyon tudományos könyvemben (van több is Kép), hogy mikor lehet búzaféléket adni, és abban az szerepel, hogy kb. 8 hónapos kortól. Addig meg a rizs-, és kukuruc(kukorica)- lisztet ajánlják.

Lau Kép
Anno Újpalotán laktam albérletben (szumma 3 évig), úgyhogy felétek is ismerős vagyok.

Viola Kép
Szomszédhelyzet nálunk is tragikus, kifogtuk a legzajosabb, leghangosabb társulatot. Ha nagyon durva a helyzet, akkor szoktunk szólni. De hát ezt sem lehet mindig. Új építésű házban lakunk, vhogy a szigetelés kimaradt, ebből gondolhatod, hogy a hangok, zajok terjednek ezerrel Kép
Mira babának sok-sok puszit küldök a pocójára, hogy most már az a fránya hasmars is elmúljon.

Dino Kép
Nálunk a szoptatás nehezen indult, nem tudta bekapni a cickómat Bazsi. De aztán belejöttünk, volt egy viszonylag nyugis időszakunk, de kb. 3,5 hónapos korától kezdődtek a problémák. Feszengett, rángatta, lökdöste a cicimet, a vége mindig ordítás lett. 1 hónapig ment ez a cirkusz, nem részletezem, de teljesen kiborultam, sokat sírtam, hogy még szoptatni sem tudok és nincs elég tejem. Aztán a vége felé elkezdett harapni Bazsi, és ez volt az a pont, amikor azt mondtam, hogy elég volt. Immár 2 hónapja fejek neki, kb. 3 hétig kellett tápszert adnom egy alkalommal, de mostanra gyakorlatilag csak anyatejet kap. Én most már naponta 5* fejek, eleinte 6x csináltam. De lehet, hogy csökkentem 4-re, hiszen úgyis el akarom kezdeni a főzelékezést.

Anita Kép
Alvásügyileg nálunk a helyzet az, hogy az utóbbi hetekben csak de. alszik Kép, du. max. 1 órát a séta során. De volt nálunk is olyan, hogy egész nap csak húzta lőbórt. De ez már régen vala ...

Liv Kép
Jaj de örülök, ez nagyon-nagyon jó hír. Kép Puszi Dávidnak Kép

Közben felébredt a nagyfiú, most itt van az ölemben és lelkesen figyel.... Lassan jön neki a vacsi, úgyhogy elszambázok ...

edit
pedit

Lanyok!

Ma ment anyukam a korhazba a melanoma miatt.
Holnap megfestik, hogy hova terjedhetett, kiveszik azokat a nyirokcsomoit, ahova terjedt, majd csutortokon plasztikazzak a labat.
Remelem nem nagyon terjedt sehoval.

Magi
Vendég

KataKép máshogy reagálunk hozzászólásokra, ha írva vannak, élőszóban teljesen máshogy jön le a dologKép

LivKép gratulálok Dávidhoz!!Kép Tegnap voltunk rokonoknál, és ott találkoztam azzal a kisbabával, aki két hónappal korábban született még júliusban - szeptemberre volt kiírva -, és ő is teljesen egészséges, ők is járnak hetente kétszer tornára. Nem látszik rajta, hogy korababa, gyönyörűen fejlődikKép

Egy kérdés: a rizslisztet mihez lehet használni? Főzelékek sűrítésére?

MagikaKép drukkolok, hogy ne legyen semmi baj, ha idejében felfedezik, akkor nem is lesz probléma.

Lau
lau

SziasztokKép

Aki tud, lécci segítsen Kép

Ápr. 14-én lejár a GYÁS-om, utána rástartolok a GYED-re. A dolgozóm nem TB kifizetőhely, én fogom bevinni a papírokat az OEP-hez. A kérdésem, hogy szerintetek be lehetne már ezeket adni (minden papiros a kezemben van), vagy meg kell várni a 14-ét és csak utána bebaktatni ????

Köszönöm a segítséget előre is Kép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Visszaolvasás nélkül csak gyorsan bejelentkezem, hogy voltunk a neurológián és hál' istennek nincs semmi baj. A naplemente tünet nem látható, a forgásra meg annyit mondott a doki, hogy látszik Márkon, hogy hanyatt fekszik legtöbbször és még többször próbáljam hason tartani ill. kell egy kicsit tornáztatnom, ami a forgást tanítja meg neki, ugyanis a hanyattfekvéstől beállt a feje egy olyan pózba, hogy amikor az oldalán fekszik, akkor úgy feszíti a fejét, hogy azzal akadályozza az átfordulást és erről kell leszoktatnom a tornával. És nem szabad semmit a feje fölé lógatni, de ezt eddig se nagyon tettem.
5 hét múlva kell kontrollra vinnem.

Szóval köszönjük a drukkokat, minden ok! Kép

Holnap igyekszem majd jönni.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

SziasztokKép

Kornél ágyban, én ilyenkor élem ki magamKép

ViolaKép
Szomszédok nálunk mostanában jó fejek, de a lépcsöházban az ajtónk elött való dohányzásról még le kell öket szoktatnom. Ronda eröszakos leszek ámKépMira nagyon mozgékony babaKép Kornél is imád hasra fordulni és lefejelni az ágyvéget, babakádat stb....Kép
Napsütést küldtem, remélem odaér, én ennek jegyében már le is égtem. Holnaptól kénytelen leszek kalapot venniKép

LivKép
Ma Kornél is eljátszotta, hogy kétszer nem kért cicit, aztán fél óra múlva éhen akart halni. Én meg fejhettem közben, mer majd kidurrant a cickómKép

TimócaKép
Livike annnyira aranyosKépA homeos gyogyszereket csak receptre adják?

VasaniKép
Nálunk az van, hogy 10-11 környékén alszik egy órát, aztán séta közben és a többit már lehet, hogy csak este, vagy pedig 4 körül még egy órát piheg.

PeditKép

Megnéztelek titeket a térképenKép Elég közel laktok az öcsémékhez, Qk a Turán téren laknakKép oda mi el szoktunk sétálniKép kb. 20 perc. Mi a Nagy Lajos-Fogarasii sarkán lakunk. Ha van kedvetek, akkor egyszer összefuthatunk sétánálKép

DinoKép
Sajnálom, hogy nem megy a szopiKép Kitartás a fejésez, Bernát meg nQjön nagyraKép

MagiKép
Anyudnak nagyon szurkolok!

LauKép
Igen, a rizsliszt remek fözeléksürítésre. Úgy csináld, mint a besamelt. Pici anyatejjel, vagy vízzel fözd forrásig.

Megyek pihizni.

Vera

hvera

Sziaztok,
Bocs a sok elirásért, csak gyorsan akartam küldeni.
Mellékelek egy képet a Húsvétunkból Kornél imádja a nagyit, anyát, de föleg a bögréketKép
Kép

Puszi:
Vera

hvera

Kata!

En is elobb adtam be.
Szoval szerintem te is beadhatod elobb.

Magi
Vendég

EditKép
Minden gyakorlat jó, ahol keresztezik egymást a végtagok, és még az alsó-felső pózt is váltják. Nekem folyton az visszhangzik a fülemben, hogy ezt a keresztezést később is vigyük bele a gyerkőccel való játékba.

MagiKép
Anyudnak megya a drukkKép Nem lesz semmi gyógyíthatatlan, ne izguljKépKép Azért a híreket várjuk.

VeraKép
Kornél milyen szakszerűen bukik rá a kedvenc bögrére, le a kalappalKép

MacsekKép
Hipp-hipp-hurráKépKép Naplemente kórságból így könnyű kigyógyulni, hogy nincs isKépKép A torna meg mindenképpen klassz, a végén még rákap a gyerkőc, és benne köszönthetjük majd a következő magyar tornász olimpikontKép

Nem is meséltem, hogy mit tett a gyerekem éjszaka. (Macs, nekünk itt a németeknél van redőnyünk, és Boti vaksötét szobában alszik.) Naszóval arra ébredek, hogy a csávó matat az ágyban, simogatja a kiságy orkán falát - mily figyelmes, gondolom tudta, hogy roppant morcos lennék, ha úgy mindent beleadva kapirgálná, ahogy reggelente szokta. Na, fekszem az ágyban a vaksötétben, és azon morfondíroztam, hogy mennyi idő lehet, kell-e kelnem szoptatni, vagy mi a szöszt mocorog ez a gyerkőc. Amint így magamban filózgatok, hallom ám, kiscsávó röhög. Mondom tuti, hogy alszom, mert ilyen nincs, hogy egy gyerek felkeljen az éjszaka közepén nevetgélni. Lapítok tovább, míg a ficek nyammog-cuppog-brümmög-dünnyög, majd egy újabb adag kacagást ereszt bele a sötétbe. Na, erre már én is kezdtem magamhoz térni, és tapogatózva elindultam a nagyfőnök felé, hogy leleplezzem a nagy turpisságot. Belenyúlok a sötétben a kiságyba, és mit tapintok ki? Kilógy a gyerkőc szájából a kedvenc játszó-alvós kutyusa, a nyála a fülénél folyik a brümmögéstől (lehet, hogy ő így autóztatta a kutyust KépKép) és titokban az éj leple alatt játszik. Na majd becsurrantottam az elnyomott nevetéstől, olyan ari volt. Nem akart ő senkit felébrszteni, szépen csendben a hasáról a hátára fordult játszani. MEGZABÁLOMKép
Előző este is így jártunk, letettük aludni, és amikor bementünk hozzá csekkelni, hogy szuny-e, erre ott játszik a fent említett kutyával hanyattfekve. Amikor észrevett minket, meg küldött egy nagy vigyort és bekapta a kutyátKép (kis húsevőKép). Újabb 5 perc múlva meg hason fekve szunyt. Nappal bezzeg nem tud hasra feküdni magától, amikor álmos, úgy látszik fény hatására megáll a tudományKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok

Megjöttünk az egy hétig tartó nagyszülői kényeztetéses húsvétolásból. ugyanis elegem lett az egy hónapja tartó valaki beteg és be vagyunk zárva állapotból és hazaruccantunk. Az elején Gergőm még eléggé oda volt, egész nap csak feküdt és alig evett, de mára már meggyógyult. csak úgy néz ki mint egy etióp szegénykémnek kilátszanak a bordáiKép Aztán persze elkaptam én is és Gellértke is, de enyhe orrfolyással csak szerencsére.
Az ünnepek jól teltek, volt élő nyuszi, meg lovon is ült a 2,5 éves nagyfiamKép nagyon nagyképű volt rajta, nem félt. és kapott egy bringát sisakkal, lassan indulhat a tour de hongrienKépKép
Gellértke fogzik, ömlik a nyála és az öklét rágja ezerrel, de fog sehol. egyik este fél tíztől fél tizenkettőig nyüglődött, végül galád anyja bapanadolozta. aludt is reggel hatigKépKép
most 7200 gram körül jár, szopizik egy csomószor és egyszer kap almát, néha megeszi, néha az előkéjére csurgatja suttyombanKépKép
hozott neki a nyuszi egy édi napozót. csak már lehessen hordaniKép
ennyi, remélem jól vagytokKép

Lau
szörnyű volt olvasni a kálváriát, de a lényeg, hogy minden okéKép

Magi
megy a drukk anyukád miattKép

Macsek
szupi, hogy nincs naplemenős izéKép

Csirkesz
Köszi az érdeklődést és az emailt. Boti nagyon vagány lettKép édespofaKép apa ápr 1-től melózik.

jóéjt
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Olyan hangja van a számítógépünknek mint egy asztmás kutyának. Remélem nem romlik el Kép, mert akkor mi lesz velem nélkületek Kép?

Anita:
tart még az álomkór a babánál Kép? Mit nem adnék egy ilyen alvós napért Kép, behozhatnám az elmaradt mimindent Kép. Andris kétszer alszik napközben már csak, délelőtt 0,5-1,5 órát és ugyanez délután. Ha az apjával van este itthon (mert pl. fodrászhoz megyek), akkor este fürdés előtt is alszik. Hogy hogy csinálja Kép?

Most nézem, hogy az uccsó üzi itt nekem az tegnap esti. Mi a szösz van Kép? Biztos nem tűntetek el Kép

Magi:
anyukádról mi hír? Hogy bírja a megpróbáltatásokat?

Liv:
szuper, hogy így javul Dávid Kép!

Csirkesz:
hogy neked milyen tapintatos fiad van Kép! Aranyos lehetett!

Macsek:
jó, hogy rendben vagytok Kép. Reméljük legközelebb nem találnak ki valami napfelkeltét Kép
- Milyen tornákat kell csinálnotok?
- Miért nem szabad a feje fölé lógatni semmit?

Lányok, van valami ötletetek arra, hogy mit csináljak a szopi közben rendszeresen elalvó Kép csemetémmel? Most már 10-ből 7-szer 5-10 perc után egyszerűen elalszik. Akkor is, ha alvása után szoptatom. Közben tornáztatom, rázogatom, csiklandozom...

Hülye szomszédokról jutott eszembe. A fölöttünk lakó hétvégén fogta magát és lerázta a porrongyát. Azt hittem felrobbanok, arra lettem figyelmes, hogy a cicám össze-vissza prüszköl az erkélyen. András meg kint aludt, tiszta por lett. Nem szokásom, de felszóltam valami gorombát. Ilyen idiótát! Amúgy is elég gáz, ömlött be a por a lakásba is. Miért kell az én lakásomba kikötnie a szomszéd porának? Bocsi, csak ki kellett puffognom.

Cedit
cedit

Már haza is jöttünk a Zemplénből! A kjocsit egy szaki nyitotta ki 5000 kemény magyar fortinértKép.
Pipikét vittük túrázni (a kenguruban volt), nagyon élvezte, majd teszek fel képet.

Lau, nagyon sajnálom az esést. Szerencsére minden okéKép.

Csengo,
már én is adtam Pipikének fácánlevesből répát. Nagyon ízlett neki. Persze csak 2-3 kiskanállal evett belőle. Szerintem nem kell ennyire aggódni, persze ha nem akarod, ne adj neki semmit, amiről úgy gondolod, még nem való neki. Mi már babapiskótát is ettünk, persze nagyon szigorú felügyelet mellett, ott ülök mellette és mikor már csak az egyharmada van, azt elveszem tőle, nehogy egyben a szájába vegye és megakadjon a tortát. MI is egy cicből eszünk egyébként, a másikból már teljesen elapadt a tejcsi. Bébipapit csak olyan 1/3 üvegynit hajlandó enni, inni meg szinte semmit az anyatejen kívül. A banánt viszont imádja, az ujjaimmal szoktam neki icipici darabkákat törni, így szereti a legjobban. Amit még imád, az a Hipp Gute nacht tejbegríz, csak ez elég drága.

Most megyek, de még jövök!
Andi
Vendég

Sziasztok!

Még nem aktuális, és remélem, hogy - főleg egyhamar - nem is lesz, de szeretnék még időben érdeklődni, hogy szoptatás ideje alatt milyen menstruációs görcsoldó szedhető?
Tudja valaki?

Liv

Kép

Kép
liv

Még valami: senki nem adott még Univer bébiételt a gyerkőcének?
(Ajándékba kaptuk, én csak a Hippet ismerem.)

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

LivKép
Hurráááá!!KépKép Nagyon ügyesek vagytokKép

MacsekKép
Szintén hurrá!!Kép Örülök, hogy nincs semmi gondKép

MagiKép
Nagyon drukkolok anyukádnak, nem lesz semmi baj.Kép

CsirkeszKép
Én mindig annyit röhögök a hsz-aidon.Kép Boti nagy kópéKépKépKép

VeraKép
Kornél nagyon ügyesen "eszi"Kép a bögrétKép

LányokKép
Tegnap már nem tudtam írni, mert csak négyig van netem.
Alvás-dolog: Amiket írtatok, dettó az ami nálunk szokott lenni, Eszti is délelőtt szunyál, délután nem, esetleg séta közben kicsit és éjszaka, este 9-től reggel 6-7-ig.
Csak tegnap egész nap aludt!!Kép És azért kérdeztem, nálatok mi a helyzet, mert arra gondoltam, valami front van.Kép De aztán rájöttem, hogy valószínűleg a húsvéti vendégeskedéseket piheni kiKép Annyi dolga volt: mindenkire vigyorogni, öklöt rágni, nyálat eregetni, stb-stbKépKépKép. Még sétálni sem tudtunk kimenniKép
Ma már a régi volt a lányKépKép

Puszi
Anita

KépKép
KépKép
vasani

LányokKép
Tud valaki valamit Linato-ról, meg az ikrekről? Az ő neve van legfelül az archívumoknál, és így aztán mindig eszembe jut, akárhányszor csak ide jövök. A többi ikres mamiról is rég nem hallottam.
LinatoKép IcsilyaKép CateyeKép Remélem mindannyian jól vagytok, babócák szépen növögetnekKép

MagiKép
Van már hír anyukádról?

JudyKép
De jó, hogy jöttélKép Tegnap dél körül hívtalak, de nem vetted fel, gondolom még nem értetek haza. Örülök, hogy most már a család összes G-je jól van, beleérte apraját-nagyjátKép Apa uott dolgozik, vagy egy tutibb helyen? Ennyi betegség után goldolom neked egy gramot sem kell már fogyóznodKép Én tegnap kezdtem a tornát, most majd belehalok az izomlázba.
Azért középső G lovaglása nem semmi. Ha van fotó, rakd fel légysziKép

LivKép
Te mázlista, aki nem mensizik, nem zaklatja a többieket ilyen ártatlan képpel!!!KépKépKép Egyébként nem tudom mi szedhető. Nekem szülés előtt fájt nagyon, most meg meg sem érzem. Szülés előtt gőzöm sem volt melyik nap van peteérésem, most meg napra pontosan meg tudom mondani. Ha görcsöt nem is, de fájdalmat tutira lehet csillapítani algopirinnel.
Nem ismerem az Univer babakajcikat (a többit sem nagyon), de szerintem bízz meg benne nyugodtan. Kóstold meg, aztán ha neked nem ízlik, nem adod Dávidnak.

AndiKép
Ha már kivetted Pipkének a fácánlevesből a répát, a többit küldd már át nekem, jó????!!!! Itt nincs nagy edényem, és már nagyon vágynék egy finom húslevesre (akár fácánhusibólKép).

Boti szeme elég karikás, szerintem az én vérszegénységemet örökölte. Gondoltam adok neki egy kis spenótot, de elbizonytalanodtam. Eddig még csak almát és barackot kapott, se répát, se krumplit. Szerintetek adhatok neki spenótot, vagy előbb játszam le neki a zöldségek előirt sorrendjét a menüzongorán?

CeditKép
Enyim bp-i felső szomszéd is ugggyanilyen végtelen eccerű, mint a tied. Csak ő annyival profibb az ostobáskodásban, hogy még a kutyaszőrt is lesöpri hozzánk az ő gangrészéről, a mi gangrészünkre. A ceruzák, tollak, papírzsebkendők járulékos hozzátartozójakéntKép Ja, és csak üvöltve bír kommunikálni a családtagjaival (a 2 8-9 éves gyerekével is), így én napra pontosan tudok, hogy ki mennyire paraszt, köcsög, f..z a családban. Na de azért azzal mindig sikerül megnyugtatni magam, hogy jó tudni, hogy ennyire "tökéletes" emberek is laknak hozzám nagyon közelKépKép

Itt most nyugi van és madárcsicsergés. lesz majd nehéz visszaszokásKép

Ha alvó gyerekedet lecuppantod a csecsről, arra sem ébred fel? Nálunk ez bejönKép Már ha éhes még, mert olyankor visszaszívja magát a didire, mint Fehérlófia a kancacickóra. Ha nem éhes, horpaszt tovább, csak csücsörít, mintha a cicike még mindig a szájában lenneKép

Mai nap sztori: Boti gyerek ma is odakommandózott a lapos-osonó-titokkúszásával a dvd lejátszóhoz, mint az előző két nap is. Eddig még csak a kikapcsoló gombot találta meg (tök véletlenül), de ma más műsort vágott le a drága. (szerintem szólnom kéne neki, hogy a dvd adja magától is a műsort, nem kell ide magánszámKép) Szóval a dvd lejátszót ma ellenségként vélte felfedezni, és oltári pofonokat osztott neki csupasz tenyérrel, majd a csörgőjével. A hiba csak ott volt a rendszerben, hogy kajci utáni tele bendővel bunyózott a kishaver, és hason támaszkodva ugyebár az én kisgömbőcöm gondolom nem kis nyomást képes kifejteni a saját gyomrára. Na, amint püföli a technikát, jött egy recsegős-ropogós, rosszat sejtető böfi, és már látom is, hogy a barackos tejet pakolja rá a dvd szélére, miközben hadonászva megnyomta az "OPEN" gombot. A dvd (Botival szemben) szófogadó fajta, így iziben tolta is kifelé az éppen aktuálisan lejátszott Babazene cd-t, és a barackos kutyulék ráfolyt a cd-re, meg a dvd lemeztartójáraKépKép Ez a kitóló hadművelet Botinak nagyon tetszett, úgy fogta fel, a dvd megadja magát, mire ő megbékélése jeleként a kitolt cd-re hajtotta buksiját meghatódott mosollyal.
Barackot elhárítottam, Botondot messze elpakoltam, és úgy nézem a csata egyetlen szereplőjében sem esett károsodás. Csak ne kacsintgatna folyton azóta is arra ez a töpörtyűKépKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz!
Csatlakozok Anitához én is jókat nevetgélek az írásaidon.
Magi!Minden jót anyukádnak!!!Erőt és kitartást!!!!
Lányok!Levettem a kengyelt a lányomról mert már szaga volt a lábának.Hiába törölgettem én minden este nedves ruhával egy kiadós pancsit nem lehet pótólni semmivel.Hiába púderoztam kivörösödtek a hajlatok.Megfürdettem!!!Hát azt az arcot látni kellett volna.Mint a felnőtt egy kiadós edzés után.Ráadásul a nagykádban pancsoltunk együtt.Sikongatott,kacagott nagyon élvezte.
Ma felhívtam a védőnőt azt mondta az a tíz perc nem ront semmin.(remélem igaza van)
Tegnap főztem krumplit,almát.Összetörtem de nem igazán nyerte el Adrienn tetszését.Holnap megpróbálom anyatejjel hígítani a cuccot remélem nagyobb sikere lesz.
Az mondta a barátnőm,Adrienn annyira imád ciciből enni,hogy még a suliból is haza jön tízóraizni.(az szép lenne)
Ágota nagy cumifüggő volt de a nyuszi elvitte.(teljesen felborult az élete szegénykémnek)Cserébe hozott egy gyönyörű biciklit neki.Előszőr minden rendben volt de az este közelettével közölte vigye vissza magának a biciklit a nyuszi a cumit meg hozza vissza.Én erre csak annyit válaszoltam :-Az üzlet megköttetett reklamálció nincs!
Most már kezdi megszokni,hogy nincs cumi de az alvás nehéz része a napnak.
GnéKriszti
gnékriszti

Csirkesz, dvd-sztori: Kép

Én is már nagyon kíváncsi voltam az ikres mamikra, mert már egyáltalán nem járnak ide, úgyhogy nemrég bekukkantottam az ikres topikba, ott lehet olvasni őket. Kép

Almát lehet keverni anyatejjel?

Kép

Kép
liv

Sziasztok! Kép

Nem működött a babanet de., úgyhogy amit reggel írtam most küldöm csak el, némiképpen módosítva Kép

Magika! Kép
Szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen Anyukáddal!

Lau! Kép
Rizsliszt helyett sűrítésre nagyon jó a párolt és jó alaposan megpürésített krumpli is.

Vera! Kép
Én is szoktam a Turán tér felé venni az irányt, jaj de jó lenne egy egy közös séta! Nagyon aranyos Kornél, ahogy a pohárból iszik. Látszik rajta, hogy nagyon szorítja magához a bögrét. (Nálunk is ez a helyzet, alig bírom a poharat - mokkáscsészét - kimenteni a kezei közül)

Macsek! Kép
Na hála égnek nincs semmi baja Márknak Kép, a dokkered jól rád ijesztett.

Csirkesz! Kép
Nem semmi Boti, hogy éjnek évadján neki állt játszani.Kép Kép Nálunk ezidáig csak egyszer fordult elő, hogy éjszaka - alvás helyett Kép - berregett mint egy kisautó és játszott. A fogzás miatt a múlt éjszakánk enyhén szólva szörnyű volt, kb. 2 óránként ébredt és ordított.

Juti! Kép
Na most már remélhetőleg elkerül benneteket minden betegség. Jön a tavasz és a jó idő, úgyhogy a járványos időszaknak is vége Kép

Dino! Kép
Pont a lényeget hagytam ki: szívem szerint 1 éves koráig is szoptattam volna, ha Balázs is partner lett volna ebben. Egyre kevesebbet időt töltött a mellemen, így persze egyre kevesebb lett a tejem. Sztrájkolt is elég gyakran, én meg sokat idegeskedtem. Kialakult egy ördögi kör, és mivel anyatejet akartam adni, maradt végső megoldásnak a fejés. 5* fejéssel a "hozamom" kb. 9,5 dl v. 1 liter. Január vége óta van a cumisüveg, hát én azóta nem probálkoztam visszacsalogatni a cicire, bevallom eszembejut párszor (sokkal egyszerűbb lenne így a dolgom), de már nem akarom összezavarni Bazsit. Tuti hogy nem akarna megdolgozni a tejcsiért, hozzászokott hogy könnyen és gyorsan jön az üvegből. Biztos vissza lehetne szoktatni, de nekem ehhez sajnos nincs elég idegzetem. (szerintem obégatna nagyon, én meg a gyereksírást nagyon-nagyon nehezen viselem)
Kár, hogy nem sikerült Nektek a visszaszoktatás, de a lényeg az, hogy anyatejet kap Bernát baba Kép

Megint Csirkesz Kép Kép
Nem semmi Boti baba afférja a DVD-vel Kép Amúgy én is könnyesre nevettem magamat, míg olvastalak Kép
Csakhogy bosszantsalak, még nekem sem jött meg a mensim ...

Liv Kép
Univer bébikajához még eddig nem volt szerencsém. Eddig Hipp volt, de nem mertem odaadni a kupak-história miatt.

Edit Kép
Úgy látszik hülye szomszédból minden házban akad. Mi szerencsére legfelül lakunk ...

Kriszti Kép
A kengyelhez további kitartás! Amúgy meddig kell még rajta lennie Adrienn babán? (Anno a nővéremnek kellett kengyelt viselnie)

Voltunk megint a bőrgyógyászaton, mert a könyökhajlatában nem múlik a gyulladás Kép
Most is találtak Bazsán nak futószemölcsöt...

Üdv Mindenkinek Kép Kép

Edit

Üdv
pedit

Sziasztok!
A minap este irtam egy hosszut, de nem volt server igy elszallt. Tobbek kozt Livnek mondtam, hogy a szopi sztrajk lehet akkor is ha terhes, vagy peterese vanKép Persze olvasom mar ot is megmozgattaKép Kép
Meg nekem sem aktualis is nem is gondolkodom rajta, de remelem, sokkal enyhebb lesz a gorcs, mint szules elott.

Kriszi! Nagy valtozas lehet a cumi nelkuli elet! Sok turelmet a gyerekhez. Megkonnyeztem a masik lanykad, szegenykemnek kivanom hogy repuljon el ez a par het!

Csirkesz, Miki is neha ejszaka ragja az allatkajat es burrog hangosan. Innen tudtuk a multkor hogy jobban van. De a minap, amikor mar orak ota aludt, gondoltuk romantikazunk apaval. Amint osszebujtunk es elcsattant volna a puszi, rohogogorcsot kapott a gyerek. Olyan kacaracast kaptunk, hogy nem tudtunk mit tenni, odavettuk magunkhoz es dumaltunk neki. Kinunkban mi is rohogogorcsot kaptunk. Probaltuk neki megmagyarazni, hogy majd szeretnenk ha lenne masik gyerekunk is, de errol nem hajlando tudomast venni.

Kekes szemhej!!!!Nekunk is. Nem tudjatok mitol van? Az anyosomek azt mondtak, hogy mivel csak anyatejet kapott a gyerek, teljesen lerobbant es ezert ilyen. Alvas utan a legszornyubb. Szerintetek tenyleg valami baja van???????

csengo
Vendég

Sziasztok lanyok!

KOszonom, hogy ennyien drukkoltok, hogy minden ok legyen anyunal.
Ma kiszedtek neki par nyirokcsomot, de csak egy kicsi vagas van es csak helyi erzestelenitest kapott. Holnap lesz nagy mutete.

Koszonom, hogy tamogattok. Kép

Magi
Vendég

MagiKép
Ne izgulj! A nagyműtéttel is minden oké leszKép

CsengoKép
Nálunk a szeme karikás, nem a szemhéja kékes. Egyébként ha magamból indulok ki, én is hajlamos vagyok a kékes bőrszínre, mert annyira fehér bírok lenni napfény nélkül, hogy anyum rendszeresen "lekékez" telente. Lehet, hogy nálatok is csak nagyon fehér bőre van a kisfickónak, de lehet, hogy a vasKépKép Az biztos, hogy az anyatejtől semmi esetre sem lehet lerobbanva a babád. Ne is hallj meg ilyen sületlenségeket!!

Na megyek, mert a főnököm a habokban, és imádom, ahogy pancsolKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszi a válaszokat keltegetés ügyileg! Kép Megnyugodtam, hogy nem én vagyok Rettentő Trehány! Kép
Búza ügyileg: azért kérdezem, mert pl. az olajon párolt darával kevert almánál jobbbat, finomabbat még magamnak sem nagyon tudok kitalálni.. Kép Gondoltam akkor azt adhatok a babusnak is. Meg a főzisűrítés miatt is, mert akkor a család tud közös főziket enni, nem kell állandóan külön kutyvasztani. Kép Persze én amúgy sem veszem törvénynek vagy szent írásnak a táblicskút, inkább csak irányadó tanácsnak. Kép Lili pl. a főtt sonkát is megkóstolta, nagyon finomra összedarálva-nyomva, és ízlett neki Kép Töredelmesen bevallom, ma hagytam, hogy ráugorjon a Túró Rudimra, mert iszonyatosan kepesztett érte, és azt hittem fintorogva fogja kiköpködni a nagy darabokat, ahogy azt a többi esetleg nem jól megdarált darabkákkal teszi. DE: tévedtem. (nem először és nem utoljára). Semmi másodperc alatt mire feleszméltem, hogy mit művel a lánykám a.) megette a negyed rudimat, b.) alaposan összekent fele mindent. Szóval ezen túl oda kell figyuznom, ha ez a lány egyszer rákap a rudikra, nem tudom majd leállítani és még takaríthatok is utána... Kép Kép Kép Kíváncsi vagyok, milyen a rudi után az "output" /cedit után szabadon/! Kép

Tegnap megint küzdöttem egy nagyot a cégnél a fönőkömmel, már nem is mesélem, hogy egyre rosszabba dolog. Csak az bánt, hogy emiatt a csapat "mázas népi cserépedény" miatt tegnap estére a stressztől úgy tűnik elég kevés lett a tejcsim, Lili óránként szopizott, éjjel is többször kelt, és ezt ma is így folytattuk. Meg is fogadtam, hogy nem fogok többet idegeskedni rajta, akkor sem, ha még százszor szemetebbek lesznek /bár ehhez azért már marhányúl össze kell szedniük magukat, hogy übereljék a saját magukat! Kép/.

Tegnap Lili is tiszta álomkór volt, ma meg vagy üvöltött a szopi miatt óránként, vagy aludt! Kép

Szegény apeszkának le kell hogy mondjon a mociról, teljesen ki van lelkileg, Kép, mert találtunk vevőt, és már le is előlegezték. Tisztában volt vele, hogy a mocinak az építkezés miatt menni kell, de most hogy konkrét lett, azért megsíratja szegény, mintha válnia kéne. Kép Le is fotóztuk gyorsan Lilit a mocorgón. Majd ha 5-ösünk lesz, veszek neki 2 újat: egyet hétköznapra, egyet meg ünnepre ! Kép

Fotók gyönyörűek továbbra is, bocs, ha nem írom ki külön külön, de tényleg egyik baba szebb mint a másik Kép Azt pedig nem lenne fair elárulni, melyik az egyik, melyik a másik! Kép

Liv! Szopissztrájk Kép Azért nem hiszem, hogy komoly gond lenne. Azt esetleg próbáltad megfigyelni, hogy ne eszel-e valamit aminek az íze megváltoztatja a tejet, és esetleg azért? Vagy egyáltalán el sem kezd szopizni ilyenkor?
Dévényezés - juhuh-juhu! : éljenek a jó hírek! KépÉn vettem már Univer kaját, bár túl gyakran nem eszünk üvegest, inkább csak a barack miatt, hogy picit lazítsa a székletét. Szerintem az égvilágon semmi gond nincs vele, manó szereti, bár én a többit is nyugodt szívvel adom Lilinek, szerintem pánikkeltés az egész, és többnyire úgyis saját kutyulékot kap!Kép

Nikk! Dentinox: Noémivel beszéltünk róla, hogy az oldatban nincs lidocain, a gélben viszont van, úgyhogy azóta én is az oldatot veszem KépSzerintem Bandus a fogtündértől is irigyelte a füleit, ezért nem hozza meg neki a fogakat! Kép

Pedit! Ne aggódj, nálatok is mindennek eljön az ideje. Ne feledd, hogy azért ebben a korban még heteken is sok múlik (sőt napról napra produkálnak új dolgokat), a topikos babák között meg akár 3 hó különbség is lehet! Kép Türelem! Kép Ha Ti vagytok a legfelsők, a többiek által leírtak alapján, lehet, hogy ebben a házban Ti vagytok a hunyók! KépKép (Csak vicc!) Bőrprobléma remélem hamarosan elmúlik. Esetleg érdemes lenne elmenni a VI. kerületben (pontos címet nem tudok) van egy Sóker nevezetű bolt, ott lehet kapni mindenféle sóterméket. Ezek a bőrproblémákra nagyon jók, az eladók tudnak segíteni, hogy a Ti gondotokra van-e megfelelő anyag.

Laukám Drága! Mi sem bántani akartunk Téged, kérlek ne legyél megbántva, csak nekem úgy tünt, hogy olyan felháborodással írtad le az anyukák etetési módjait, hogy kicsit úgy éreztem meg kell védenem őket Kép Bocsi, ha rosszul esett! Kép különben meg nincs meg engedve, hogy a leesési-lelkiismeretfurdi miatt ilyen érzékeny légy, ez sajnos a legjobb mamival is előfordulhat, tanultál belőle, legközelebb jobban figyelsz. Én is leejtettem Lilit a 90 cm-s pelenkázóról, mégsem tartom magam rettenetes és felelőtlen anyucinak, csak kicsit javítanom kell a reflexeimet! Kép Küldök egy jegesmedveölelést! Kép

Viola! Kép Míra a kis attrakcióival nem lehet semmi Kép Nálunk apa tud egy másodperc alatt olyan pánikba esni, hogy én is néha beveszem. Ma pl. a fürdetés előtt öltözteti le, és egyszer csak teli torokból üvölt, hogy "ÚRISTEEEEEN!!! A GYEREK TISZTA VÉRESET KAKILT!" Rohanok oda, mint a nemnormális, majdnem kifaroltam ahogy a fürdőszobából kifordultam, erre amikor odaértem rájöttem, hogy csak a tegnapi céklafőzi okozta a riadalmat! Kép Kép Kép
Azért az ágyráccsal próbálj meg kitalálni valamit, én kispárnákkal körberaktam a kiságyat a fejvédőn felül még plusszban, de sokszor azt is elpakolja Lili! Kép

Cedit! Kép Mi már 7,5 hósak vagyunk, akkor már lassan jöhet a búzas is! Kép Köszi! Kép Ha jól emlékszem Te írtad a szomszédokat- szívesen elmegyek és szétcsapok köztük, most a főnököm miatt úgyis kedvem lenne valakinek nagyon beverni.. Kép

Csirkesz! Kép Te aztán tényleg hatsz a rekeszizmokra!Kép Jókat derültem én is Kép Szoknya alá kukucska révén max. Lili erényövét láthatja Boti! Kép Éjjeli játék - majd nem fogsz Te kuncogni, amikor egyszer arra ébredsz, hogy Boti ugyanilyen jól eljátszadozik éjjel anélkül, hogy felébresztene benneteket, de már nem a kutyus lesz az ágyban a játszópajtása... Kép Barackos DVD egész jól hangizk... Eláruljam, hogy tegnap este engem Lili kicsit szájba-bukott?! Kép Háton feküdtem, felemeltem a hónaljánál fogva fejem fölé, hogy szembe nézzen velem, ilyenkor jókat rötyögünk mindketten, mint most is, csak amikor én tátott szájjal vigyorogtam egyszer láttam, hogy valami fehér tart a szám felé. Első pillantaban UFÓkra és Alienekre gyanakodtam, de aztán az az íz nem hagyott kétséget. Még szerencse, hogy nem kellett éppen nyelnem. Kép Viszont majdnem hozzátettem a bukihoz az én részemet is mielőtt kiköptem volna.. Kép
Spenót! Én bevallom, már evett Lili, sőt holnap is azt kap, mert mi is azt vacsiztunk, hogy a húsvéti tojglikat legyen mivel kivégezni. Kép Ahogy fentebb már épp írtam, nem veszem 100%-an pontosan a táblázatot. Arra pedig nagyon figyelek, hogy új dolgok bevezetésésnél nincs-e allergia. Kép

Macsek! Márk eredményei: JUHU-JUHU! Kép Tornát tényleg élvezik, Lilivel is szoktam tornázni azokat, amiket Csirkesz ajánlott, és ő is jokat röhögcsél, igaz én minden mozdulathoz kitaláltam egy mondókát, pl. a kézkeresztetzésnél a "dizsi van" mondat jön ki ritmusra! Kép

Judy! Kép A srácoknak jót tett a vidéki friss levegő, bár Érd is "vidék" egy kicsit, de azért az nem uganaz, mégis csak nagy város. Kép Lassan itt a jó idő, a sok friss gyümi, zöldség, biztos erőre kaptok Ti is!Kép Persze ez a mi családunkban is úgy ment gyerekkorunkban, hogy mire az egyikünk meggyógyult, a mésik már megbetegedett, és adtuk egymásnak körbe körbe a bacikat! Kép Azért legalább sikerült pihizni! Kép Gergő etióp gyereksége: ne felejtsd el széttárni a kezét kétoldalt fürdetéskor, nehogy lecsusszanjon a lefolyón! Kép Tréfát félre téve: a talin nem úgy látszott, hogy rossz kajás lenne, biztos hamar visszahízza majd! Kép

Andi! Ajtó - 5000 Kép. Fácánleves! Kép Túrázás klassz lehetett. Ott nem esett? Mert errefelé volt eső, zivatar is.

Kriszti! Istenem, szegény tündérkéd Kép Nagyon sajnállak mindkettőtöket Kép Tényleg iszonyú lehet, hogy nem tudod fürdetni. Pláne, ha már adsz neki Te is hozzátápit, mert azóta nálunk is komoly szagok vannak sokszor. Kitartás, a baba érdekében! Mi itt vagyunk, ha más nem, itt mindig elmondhatod ami a szívedet nyomja!

Magi! anyukádnak sok, sok drukk megy, gondolatban sok pozítív energiát küldök neki a gyógyuláshoz!

Csengő! Karikás szem: a tinyóknak a pofonok sem használnak, ezt még nem mondták az anyósék? Kép /bocs, lehet hogy kicsit ízetlen volt a vicc/ Mindenestre ne ijedj meg, Lilinél kialvatlanságkor, nyűgösségkor és pl. fogzáskor volt ilyen a szeme. Az is lehet, hogy csak egyszerűen fehérebb a bőre, és ezért látszik sötétebbenk. Max. kérdezz rá a dokitól, ha megbízol benne, és aggaszt a dolog, de ha olyan borzasztó lenne, akkor már ő úgyis szólt volna magától. Anyósékkal meg továbbra se törödj! Kép

MIKOR LESZ MÁR A TALI, NAGYON VÁROM!!??
Mindenkinek jóéjt és puszi! Kép
Macs
Kép
maccs

Na, mennek a beígért túrázós képek.

CsirkeszKép,
oké, legközelebb lefotózom a levest és küldök egy képetKép. Mást nem tudok most hirtelen kitalálni. Esetleg valakinél lesz a tali, ha már itthon lesztek, és akkor főzünk egy jó nagy pikli husileveskét.

Képzeljétek, még régebben feltettem a kismama-fürdőrucimat a netre. 11ezerért vettem, talán kétszer volt rajtam. 5ezer ft-ra tartottam. Most jelentkezett vki, hogy odaadom-e 3000 ft-ért. Mondom, vigye, nekem nem kell. És még akkor azt mondja, hogy ő nem szokott errefelé járni, találkozzunk félúton valahol az ő és a mi lakásunk között. Kicsit bepipultam (és ennek hangot is adtam). Lehet, hogy ugrott az "évszázad biznisze", de nem érdekel. Akkor inkább odaadom kölcsön a kismama barátnőmnek.

Andi
Kép
Kép
Kép
Vendég

SziasztokKép

Tegnap én sem tudtam elérni a topicot, de azóta szerencsére újra műxikKép

MacsekKép örülök, hogy nem lett semmi baja, és nem igazolták a gyanútKép

VeraKép köszi a tippet rizsliszt ügybenKép a krumplit eddig úgy sűrítettem, hogy kis tápszert kevertem hozzá, meg néha 1 kávéskanálnyi vajat. Elég jó az ízeKép Sót még nem használok. Nagyon jó a bögrés képKépKép

CsirkeszKép A sztorik nagyon jók, nagy kópé lesz a kiscsávóbólKép

JudyKép Remélem, Gellért is jobban van! Szép súlya van márKép

LivKép Univert még nem adtam Balázsnak, de vannak köztük jók is. Tényleg érdemes előbb megkóstolni, ha ízlik neked, bátran adhatodKép Volt olyan kajcsi, hogy megkóstoltam, és nem ízlett, inkább hagytam az egészetKép
Almát lehet keverni anyatejjel, én tápszerrel szoktam, mert már nincs lefagyasztott tejcsi, és fejni már nem fejek.

KrisztiKép szegény kis Adrien, biztos nagyon kényelmetlen neki ez a "szerkezeet", hogy örülhetett a pancsikálásnakKépKép
Aranyos a cumis nyuszi-sztoriKép

Ikres anyukákat én is hiányolom, de el tudom képzelni, mennyi dolguk lehet, főleg Linatónak négy gyerekkel, a többiekről nem is beszélveKép

PeditKép az nagyon jó, hogy ilyen sokáig tudtad szoptatni Balázst, és mivel még mindig anyatejet kap, szerintem gond egy szál semKép Valószínű, hogy ilyenkor már nem biztos, hogy vissza tudod szoktatni a cicire, de azért szerintem megpróbálkozhatsz vele, max. ha nem megy, nem erőlteted.

CsengőKép ez tényleg sületlenség, Balázsnak is elég vékony a bőre, a szemhéján meg látszanak az erek, meg a homlokán is. A kórházban kérdezték, hogy mindig ilyen a bőre? Ákosnak is ilyen volt, az erek látszottak, aztán később elmúlt, ahogy nagyobb lett. Anyatejtől lerobbanni? Akkor itt a topicon egy-két anyuka is panaszkodhatna, hogy rossz bőrben van a gyerkőc, akik 6 hónapos korig csak szoptattak. Inkább ne foglalkozz a megjegyzésekkelKép

MagikaKép Továbbra is megy a drukk anyukádnak,én is bízom benne, hogy ha idejében észrevesznek egy betegséget, eredményesen tudják gyógyítani!

MaccsKép Jó kis félreértés lett az egészből, személyesen szerintem máshogy jött volna le az egész szitu. Fátylat rá, ezért nem fogunk iszapbirkózniKép
Gyönyörű a járgány, itt irigykedem. Úgy szeretnék repeszteni egyszer egy ilyen járgányon, de sajna a családban nincsen.
Elég borzasztó, hogy így kibabrálnak veled, de tényleg nem éri meg, hogy emmiatt Lilinek kevesebb tejcsi és egy idegesebb anyuci jusson. Persze, könnyű mondani, de tényleg fel a fejjel, és most Lilike a legfontosabbKép

3 hete ugye elkezdtük a hozzátáplálást, mert nem gyarapodott Bazsi, tegnap voltunk a dokibácsinál, és 3 hét alatt 35 dekát hízottKép bár, lehet, hogy többet is mértek volna, mert épp előtte pakolta tele kétszer is a pelenkát, szóval legalább mínusz 150 grammKép

Na, bocsi, kicist hosszú lett, lehet, hogy közben írtatok is még, nem is tudtam egyszerre megírni, közben Ákos is készült ovibaKép

Pussz
Lau
lau

CsirkeszKép
DVD kontra őszibarackKépKépKép

CsengoKép
Apás-akció, röhögőgörcsKép
Kékes szemhéj: tuti, hogy nincs semmi gond kisMikivel, néha én is látom ilyennek Eszti szemhéját, de én nem is gondoltam még arra, hogy gond lenne. Szerintem is függhet a bőrszíntől, meg attól, hogy mennyit aludt és jól aludt-e. Tényleg ne hallgass anyósodékra!Kép

MaccsKép
Apa mociKép Céklás kakkancsKépKép

Fotók
HancúrKép
Kép

Izzítás a fogzásraKép
Kép

Mindenkinek szép napot!KépKép

Puszi
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Szisztok,

a tegnapi szrverátállás miatt az én levelem is ugrottKép Ma pótolok mindentKép

Húsvéti sztori:

Kornéllal a férjem nagybátyjáékhoz voltunk hivatalosak családi ebédre. Kornél tündéri volt, beszélgetett a déd- és nagyszülökkel, játszott ( kezdö szintKép az ' éves Lucával, és a szoba sarkában egy utazóágyban még aludt is. Amikor felébredt, akkor tört ki a parasztgyalázat, ugyanis öurasága eldöntötte, hogy most megyünk. Se cici se cumi nem segitett. Üvöltött, mint akit ölnek. Öltöztetés, bucsu+ üvöltö Kornél...nem részletezem. Az elöszobában az én kétségbeesett fiam már csöndben figyelt, az autóban pedig édesdeden aludt. Még, hogy nincs kialakult egyénisége!

MacsekKép
tök jó, hogy nincs semmi kóros, na de ezt Márk mindig is mondtaKép

CsirkeszKép Boti tényleg nagy francKép Te hason altatod? Nálunk ez nem megy. Én a zöldségek sorrendjét szabadon kezelem. A spenót még nem volt, mára tervezemKép Majd mesélek.

JudyKép
Gyógyulás, napsütésKép

CeditKép
Én is babanet függö vagyokKép Ezt sem gondoltam volnaKép Vigyázzon magára a gép!
Én is le szoktam venni Kornélt a ciciröl, ha bealszik. Nálunk egy simi vagy puszi is segiteni szokott.Ha gyakran történik, akkor kérdezd meg a gyerekorvost( védönöt), hgy nincs-e gond. Ezt a Suttogó titka írja.Ja, szerintem hagyd aludni picit aztán próbáld újra.

Trompipi AndiKép
Egycicis etetésKép

LivKép
Én görcsoldót semmiképp sem vennék be. Nálam a melegvizes palack a max. Egyébként mázlista vagy, nekem 3 hós korában megjött, a napi 7-8 szopi ellenére is. Ja, és az én receptjeimben mindenhez anyatejet keverek, aztán irány a turmixKép Bár tegnap Kornél megint bevágott 1 üveg Hip bébikaját, minden anyatejci nélkül.

KrisztiKép
Adri egy igazi hös. Ágotának pedig sok sok puszi, amiért ilyen nagylány márKép

PeditKép
Én anatómiai szelepes cumit raktam a cumisüvegre, így nem folyik a tej, hanem szívni kell. Te mit használsz? Így aztán nem tud laszálni. Bazsinak milyen börproblémája volt? Nálunka füle mögött, meg a lábhajlatában szokott kipirosodni, de a dokinéni szerint elég rá a gyógyszertári zsírzó krém.

Ismered a 82-es megállójánál a bordó kerítéses nagy játszóteret? Asszem a Gödöllö utcánál van. Tegnap ott voltunk Kornéllal és szerintem ma kora déután is arra megyünk. Sok a kisebb baba is általában, be van kerítve, és vannak padok a dumcsizáshoz.

MaccsKép
A férjed egy hös apa a motoron LilivelKép

Puszi;)
Vera

hvera

Csak egy rövid anekdota:
Ismerősünk harmadik babáját várja, 38 hetes. Nézik a tévét a férjével. Egyszercsak anya megszólal: MOST AZONNAL induljunk a kórházba, jön a baba. Apa erre olyan ideges lesz, hogy mostazonnal helyett rájön a hasmenés. Na, amikor végeznek, irány a kórházban. Az autóban anya közli, hogy nem biztos, hogy a baba bennmarad addig, amíg beérnek a kórházba. Apa beletapos a gázba. Kórház, anyát egyből viszik a szülőszobára. Apás szülés lesz. De apa gyorsan álljon el a bejárattól az autójával, mert egy mentő nem tud bejönni. Apa odébbáll, és fut a felesége után. De a nővérrel találkozik szembe, aki hozza ki a kislányát a szülőszobáról.
De így legalább nem kellett elvágnia a köldökzsinórt, úgyhogy voltaképpen örül.
Tegnapelőtt született meg a bébi, a fenti kalandok közepette. Kép

Kép

Kép
liv

Bocs a gépelési hibákért.

Maccs, leírod majd, hogyan készül az a nagyon finom almás izé?

Liv

Kép

Kép
liv

Liv,
Jó kis történet! Apuka nem volt szomorú, hogy lemaradt a végkifejletről?

Méretek: Pipike tegnap volt mérve. 69 centi, 8490 gramm. Már nem hízik annyira, de nem is bánom, még így is szép kerekded.

Lányok, nekem el kellene mennem dokihoz, mostanában olyan sokszor fáj a bal petefészkem körül... Jövő héten el is megyek, remélem, nincs semmi gond.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap én is próbálkoztam, de nem működött Kép. De ma Kép.

VeraKép: homeos bogyókat lehet recept nélkül kapni. Már szinte minden gyógyszertárban. Sőt, a legtöbb helyen a patikusok tudnak segíteni, hogy mire mi jó.

CsirkeszKép: Szerintem is lehet adni nyugodtan spenótot. Köszönjük mi is a tornát, Livike nagyon élvezi Kép. Szerintem jobb lenne, ha vennétek egy másik DVD lejátszót, hogy Botinak is legyen egy játéka Kép.

KrisztiKép: Ne izgulj, nem lesz abból semmi gond, hogy picit levettétek a kengyelt.

CsengőKép: lehet, hogy Miki nem szeretne kistesótKép.
Nálunk is kék Livi szeme alja, de nem hinném, hogy az anyatejtől van "lepukkanva"Kép. Inkább a foga miatti sírástól, szenvedéstől, vagy a kevés alvástól. Látod, nem egyedi az eset, tehát nem benned van a hiba, ne hagyd, hogy anyósodék kikészítsenek!

MacsKép: cékla-sztori Kép. (a bukóson is jót nevettem, de inkább nem emlékeztetlek rá Kép)

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Tegnap nem működött a babanet, amikor néztem.

Andi!
Pipikének tényleg szép méretei vannak, ez is azt mutatja, hogy jól tartod. A kirándulós képek nagyon jók! Drukk, hogy ne legyen semmi bajod!

Anita!
Nagyon kis huncut a gyerkőc! Kép

Maccs!
Jó kis moci, elhiszem, hogy a párod odavan.

Lau!
Horror volt az esés. de jó, hogy már semmi baj!

Csirkesz!
Nem semmi Boti miket művel! Tényleg hülyére nevetjük magunkat itt az írásaidon!

Kriszti!
Reméljük, hogy hamar megszabadultok a kengyeltől!

Csengő!
A kékes szemhéj szerintem is lehet attól, hogy egyszerűen csak vékony a bőre és átlátszanak az erek.

Vera!
Kornél nagyon jó a bögrével, látom ő is imád mindent megkóstolni!

Cedit!
Ha szopi közben lenne valami háttérzaj, akkor is elaludna a pici? Nálunk pont az van, hogy szopi közben teljes csend kell, mert különben nem eszik, hanem nézi a történéseket.
Márk feje fölé azért nem szabad lógtani semmit, mert az a fejtartását előnytelenül befolyásolná a forgáshoz és ha felfelé néz érdekes dolgot, még annyira sem jut eszébe elfordulni. A torna csak annyi, hogy amikor hanyatt fekszik, meg kell fognom mondjuk a bal térdét és a bal karját magastartásban és úgy átgurítani a hasára és vissza. Ezt a másik oldalon is, mindkét oldalon 4-szer, 4-szer minden kaja előtt. Plussz ha ölben viszem a lakásban, akkor úgy kell vinnem, hogy a hónom alá csapom úgy hogy tulajdonképpen hasonfekve lóg. Persze kaja után nem lehet.

Csajok, akik már előrehaladottabbak hozzátápiban:
Nektek mennyire szopik még a gyerek? Én azt vezsem észre, hogy Márk egyre inkább csak azért szopik, mert szeret cicizni és esetleg szomjoltónak. Sokáig nem tarthat benne a tej, mert hamar megéhezik. Szívesen eszi a főzelékeket és a gyümiket, de egyszerre max. kb. 100 gr-ot. Nem tudom, hogy így naponta hányszor szoptassam, hányszor adjak neki papit és az a rend sem tud kialakulni, hogy meghatározott időpontokban eszik. Vagy határozzam el, hogy csak x órában adok neki enni és addig bármit is csinál nem és akkor talán a gyomra is beáll valami rendre, esetleg nagyobb adagot fog enni egyszerre?

Gyed: most utalták nekem először és nettó kb. 65 ezer Ft-ra jön ki családi pótlékkal, adókedvezménynel együtt, nem valami sok.

Tali: nem nagyon írtátok, hogy ki mit szeretne, lesz egyáltalán? Az Állatkertben lévő játszóház a net szerint nagyobb gyerekeknek való. Én még nem voltam ott soha, ismeri valaki közelebbről?

Nikk, Dinó!
Jövő héten tervezem, hogy bemegyek Márkkal anyuékhoz és akkor összefuthatnánk. Megadtok mail-t, amiben telcsiszámot cserélhetnénk? Az enyém: afonya11@hotmail.com

Megyek vasalni...

Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek11

Macsek, én is vasalokKép.
Jó lenne már összehozni a talit. Nekem ebben a hónapban lesz egy másik tali, általános iskolai osztálytalálkozó. Én szervezem és már kezdek kicsit beelegelni, hogy sokan vissza sem jeleznek...

Pipikének tízóraira lereszeltem egy fél almát és hozzáreszeltem egy babapiskótát. A negyedét hagyta csak meg, nagyon falta magába! Örülök, hogy végre eszi ezeket is.
Nálunk a kakival nincs gond, inkább sokat kakil, mint keveset, a napi 2 az alap, ennél csak több szokott lenni.
Vendég

SziasztokKép
Nagyon hízelgő, hogy ennyire tetszenek a soraim, de szerény személyem csak a tolmács köztetek és a felfedező elektor-kalandor között. Ő produkál, én megfigyelem és leírom. Ennyi az egészKép
Ma azonban úgy tűnik nekem, hogy nincs különösebben jó napja, mert vagy alszik, vagy cicizik, vagy nyöszörög. Úgy látszik a fogtündérek szakszervezete országos sztrájkot hirdetett, amit a kis gonosz fogmanók jó alaposan ki is használnak, és ott kínozzák a gyerekeket (a szülőkről nem is beszélve) ahol érik őket. Én most Boti felső 2 fogát várom, de ha ilyen ütemben haladunk, jövő ilyenkor is még várni fogom őketKép

LivKép
A következő gyerkőcöt én is így szeretném megszülni annyi különséggel, hogy apa ne rosáljon be indulás helyett, illetve legyen jelen amikor a ded kicsusszanKép

MacsKép
Az alien kaja mellé valszeg én is majdnem odatettem volna a magamét. Lehet, hogy Lilike nem értette jól azt a természetfilmet, amikor a madármamák etetik a fiókákat, és nem fordítva??Kép Még jó, hogy a fészekből nem túr ki. Boti üzeni, hogy az erényövre is kíváncsi, pláne ha tanga-pelus van alattaKépKép
A moci még mindig szép. Nem is rémlett, hogy építkeztek. Hol tart a nagy laképítő és beköltöző show? Merre költöztök?
Rudira bukásKép Ha perverz akarnék lenni leírnám, hogy egyelőre B rudija is szokott "csokis" lenni.KépKép De nem vagyok, úgyhogy nem is írtam semmitKép

Csatlakozva Macsekhez: Ti hányszor adtok kajcit a babáknak a tejen kívül? Én napi egyszer, de néha elgondolkodom, hogy mire ezt az egy étkezést sikerül kiváltani csak kajával, addig is sok idő telik el, és ha egyesével játszuk ezt végig az összes étkezéssel, akkor 5 évesen is szopizni fog még. Vagy nem kell megvárni, amíg kiváltok egy cicizést? És különben is mikor megy el már ő a boltba megvenni magának azt a kaját, amit szeret????Kép KKépcsKépg németeknél nem lehet céklát kapni nyersen, pedig a vas miatt már azt is beterveztem FehérlófiánakKép Egy egész kerítést mégsem turmixolhatok neki össze.

MacsekKép
Jó neked, hogy megkaptad a GYed-et- Én most kaptam levelet az Államikncstártól (köztisztv. vagyok és ők a bérszámfejtők), hogy febr.16-án lejárt a szül.szab, adjak már be nekik munkáltatói igazolást, meg gyed igénylő lapot. Erre felhívtam a dolgozómat, hogy adjanak igazolást, de csak akkor adnak, ha nekik is beadom a gyed igénylő lapot, meg az eredeti szül.akvi. kivonatot. Kérdeztem, hogy lehet, hogy a levelet csak most kaptam meg, amikor ugye az intézkedést már jóval február közepe előtt foganatosíthattuk volna. És jött a duma a jó öreg porszem a gépezetben szoriról, és persze arról, hogy senki semmiről nem tehet. Én meg addig nem kapok lóvét, amíg mindenki meg nem kapja a maga papírját. Tudom, hogy nekem kell a papírokat leadnom, de azért szólhattak volna időben, mert februárban mindezt még otthonról tudtam volna intézni. Itt sem a napfénytől lakunk jólKépKép Bár kezdhetnénk végre fotoszintetizálni, mert az elég gazdaságosnak tűnikKépKép

TimiKép
Lehet, hogy inkább magunknak veszünk egy új dvd-t. Még egy két ilyen hadjárat, és teljesen leamortizálódik a gép.

AndiKép
Jó kis kircsi lehetett. Nagyobbik jánykád nem volt ott? Petefészenek megy a drukkKép

VeraKép
Boti 8 napos kora óta hason alszik. Tudom, hogy ez a jelenlegi orvosi nézeteknek nem felel meg, de én úgy gondoltam, ha bukik éjjel, és én nem ébredek fel a másik szobában, így simán kifolyik a szájából. Ezért 7 napig az oldalán fektettük, majd a nyolcadiktól hason. Így szokta meg, most már ezt szeretiKépKép Később párnát sem fog kapni (most sincs neki), vagy esetleg egy kicsit, de nem hiszem, hogy hiányozna majd nekiKép
Várom a spenót tapasztalatot, na meg a receptet, hogyan készítetted el.

Megyek, mert ha jól hallottam, ágyút durrogtattak a főnök pelusában, és tuti nyelestől jött a lövedékKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz, hihetetlen vagy. Kép csokis rudi Kép kerítés Kép
Maccs, szájból szájba bukás Kép

Dávid is naponta egyszer eszik gyümölcsöt vagy főzeléket, de egyelőre nem is igényel többet, úgyhogy még néhány hétig így marad, aztán kb. 8 hónapos korától kétszer fog kapni, 10 hónapos korától 3x. Egy szopis tanácsadó tanácsolta így, de persze hogy így lesz-e, arról majd Dávid dönt. Ő már jó ideje tök rendszertelenül szopik, óránként, kétóránként, mikor hogy, de engem nem zavar, alkalmazkodom hozzá.
Olvastam, hogy amikor elindulnak a gyerekek, egyszercsak majd már "nem lesz idejük", türelmük annyit szopni, mert annyi tennivaló, felfedeznivaló lesz, így fogják elválasztani magukat, úgyhogy Csirkesz, ne aggódj, nem fog szopizni még ötévesen is. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Megprobaltam visszaolvasni de lehetetlen, mostanaban egyszeruen nem jutok gephez bokros teendoim kozott.
Most elaludt a draga igy gyorsan, gyorsan irok mert azert nem akarok teljesen eltunni.
Tegnap nagy volt az ijedtseg, en okor otthagytam az agyon, mert olyan szeppen jatszott legbellul es nem felteteleztem rola, hogy ilyen gyorsan az agy egyik vegebol a masikra pordul, hat megtette, csak egy nagy puffanast hallottam es aztan orditast, rohantam mint az orult, angyalom ott fekudt a foldom, hassal es en ugy forditottam meg, hogy rettegtem mit latok majd, hirtelen lattam magam elott az osszetort arcocskajat, hogy minden csuppa ver de hala Istennek nem lett semmi baja csak egy kis pup lett a fejen. Fel oran keresztul remegtem es UTALTAM magam, hogy lehettem ennyire felelotlen, hat most egy percre sem merem egyedul hagyni, olyan rossz erzes, hogy az en hulyesegem miatt szenvedett.

Amugy jol van, mar 9 kg. 20 dkg. olyan kis duci pedig komolyan nem etetem halalra, igyekszem minnel tobb gyumolcsot adni neki, hogy ne hizzon mar ilyen rohamosan na de mindegy majd lemozogja ha nagyobbacska lesz, most lesz apr. 8-an 7 honapos.
Maszni nem akar, lehet, hogy kimarad nala, remelem nem!!!
Foga meg mindig nincs es jelet sem latom.

Szomszedok valtozatlanuk nem hagynak aludni, legszivesebben elmennek, ki a vilagbol egy erdo kozepere ahol csak a madarakat meg a tucskoket hallom.
Utalom a varosokat es a panelhazakat!!!
De ez van, ezt kell szeretni egyenlore.

Egyenlore ennyi, most megyek fozni.

Kép
Fernando Alonso utodja! Kép

Ani

KépKép
KépKép
tontica

CsirkeszKép,

Követelem, hogy adj ki egy könyvet, de azonnal! Az anyagi gondok is megoldódnának! És most komolyan mondom, annyira jó stílusban írsz!!!
A nagyobbik leányzó is volt túrázni, méghozzá a legjobb barátnőről. Megy egy kép róluk!

AniKép,
nagyon vagány a fotó!!!! Vagyis a gyerkőc a vagány a fotón...

AndiKép
Vendég

Jaj lányok, olyan jó, hogy vagytok. Piszok rossz volt a kedvem ma, de olyan jókat röhögtem, hogy teljesen elfújtákKép! Csirkesz, Maccs, rajtatok külön nagyon jókat szórakoztam Kép!

Kis tündérem ma valami egészen elképesztő mértékben nyűgös, szerintem nálunk is a gonosz fogmanó rosszalkodik Kép. Majd adok én neki! Ráadásul az új éjszakai műsor az az, hogy édesem hasáról a hátára fordul, majd fordulna vissza, de ott már a rács van, arra felkenődik és ezt igen rosszalja, amit persze hangosan ad a tudtunkra. Úgyhogy menni kell megfordítani Kép. Enni sem nagyon eszik, a 200-220-ak helyett ma egyszerre 70-nél többeket nem hajlandó enni Kép. Ma már elérte az 5 nappal ezelőtti súlyát Kép. Főzelékből már betolt egy üveggel, most meg 3 kanállal hajlandó enni. Lehet ez a fogzástól?

Liv:
én utána olvastam a fogyasztóvédelem lapján a bébikajáknak és az derült ki, hogy nem szokott gond lenni a babakajákkal, legfeljebb olyan problémákkal találkoztak, hogy a boltban lejárt szavatosságú is ki volt téve. Úgyhogy szerintem nyugodtan adhatsz Univer kajcát a babának.
Anyatejjel szerintem bármit keverhetsz, ha a ciciből jó, jó az bárakárhogyis.

Kriszti:
nagyon következetes vagy cumi ügyben Kép Elfogadja azóta is, hogy elvitte a nyuszi?

Pedit:
futószemölcs Kép Honnan futnak ezek a manóra? Nem mondták, hogy az uszodán kívül hogyan lehet rájuk szert tenni?

Hozzákajca:
én egyszer adok főzeléket, egyszer gabonás pépet gyümölccsel és 2-3x iszik gyümölcslevet. Ezeket két szopi között.

Szopi:
nem segít ha kiveszem a szájából a cicit. Alszik tovább. Kb. 10 percet, de utána sem folytatja. Háttérzajt is szoktam kapcsolni, de az sem segít. Azt hiszem ez már így maradKép. Azért köszi a tippeket.

Cedit
cedit

Hozzátápi-ügyben elfelejtettem írni, hogy én pár napja adok délelőtt gyümit (lehet beletenni reszelt piskótát), délben főzeléket, délután gyümit (vagy akár tejpépet), vagy magában babapiskótát. Sajnos a tea nem kell neki utána, így majdnem mindig van egy kis szopi a kajákat követően. Nem az a baj, hogy szopizik, hanem az, hogy sem a gyümilevet, sem a teát nem issza. A vizet sem. Pedig nem bánnám már. Nem hiszem, hogy a kajcsik után a tej maradéktalanul oltja a szomjat. Bár nem szokott sírdogálni, valahogy pedig csak jelezné, ha gondja van, nem?
Vendég

Ma a lányok rossz hangulatban voltak!Szerintem ez a szeles idő.Adrienn 6.45-kor kelt és nem akart aludni csak kétszer tíz percet.Most meg kidőlt.Délután az udvaron egyszer elalutt de Ágota olyan hisztit vágott le,hogy rövidre sikerült az alvás.
Kénytelen vagyok szigorú lenni cumizás terén mert Ágota már 3,5éves és szerintem itt volt az ideje,hogy elvigye a nyuszi.Ez is közrejátszott abban,hogy Adriennek nem adtam cumit.Tegnap óta ismét alszik délután remélem visszarázóduk a régi kerékvágásba.
Na megyek mert Adrienn megint hatalmasat alutt és már ébren is van.
GnéKriszti
gnékriszti

SziasztokKép

Lányok, Balázsnak ma végre előbukkant a jobb felső egyes fogaKép Már előre reszketek, mikor kipróbálja, milyen csócsálni veleKép Két éjszakán keresztül is két óránként ébredt, remélem, most már csökkenni fog a kelések száma, bár már azt sem bánnám, ha egy éjszakát végig tudnék aludniKép

CsirkeszKép lassan ki lehetne adni Csirkesz-összest, volt egy kolleganőm, akinek hasonló stílusa volt, és a céges ismertetőket össze is gyüjtöttük, mint Best of KépKép hát igen, a malmok tényleg lassan őrölnek, nade ennyire?? Remélem, hamar fogják küldeni a lovettát!Kép

A mai nap szerencsére nem volt igazán nyűgös, kiugrottunk a telekre, körbenézni, rendben van-e minden, isteni idő volt, a kertben szopizott BazsiKép

AndiKép Nagyon jók a képek, és milyen nagy már PipikeKép

TonticaKép ha kicsit visszaolvasol, láthatod, miken mentünk mi keresztül, így maximálisan megértem az aggódalmadat. Az utód remekül festKép

Ma kipróbáltuk a meggyet, hozzákevertem az alma-őszibarack mixhez, hát, szépen becsókolta a cseppemKép jövő héten megkóstoljuk a csirkehusit is a főzibe, kíváncsi vagyok, mit fog hozzá szólni.
A védőnő azt mondta, hogy ha túró rudit adunk majd neki, a csokit szedjük le róla, csak a belsejét egye a baba. Erről hallottatok esetleg valamit? Bár ezzel még ráérünk, még csak múlt héten volt 6 hónaposKép

Lau
lau

KrisztiKép,
Cumi ügyben csak megerősíteni és bíztatni tudlak. Niki lányom nagyon teás volt (Lilivel ellentétben). Már csecsemőkorában sokat teázott üvegből (viszont nem cumizott sosem). Én is a nyuszira fogtam, mikor elvettem a teásüveget tőle. Soha többet nem kereste, megértette, hogy mi történt és onnantól pohárból ivott. Ekkor kb. 1,5 éves lehetett.
Most Pipike cumizik, de ő meg nem iszik semmit üvegből. A cumit majd, ha eljön az ideje, ugyanígy fogom elvenni tőle.
Andi
Vendég

Sziasztok,

Kornél ma elég hamar megunta a játszóteretKép Azért így is csin áltunk néhány szuper fotót. Sajna csak a normál gépet vittük, de majd amint lehet megismételjük a digitálissal is.

LauKépBazsi nagyon ügyesen hízik.
Anita, Trompipi, Tontica édesek a babákKép

CsirkeszKép
Micsoda sztori ez a munkahelyeddel! Szerencsére nálunk elég rugalmasak voltak, mindent majd egy hónappal elöbb intéztem/ek. A torna nálunk is nagy sikerKép

Kornél most épp énekelni tanulKép valami siratóének lehet, mert rengeteg benne az ajajajajKép Viszont jó a ritmusa.

A gonosz fogmanónak átképzett fogtündérek nálunk is sztrájkolnak. Mindjárt 7 hónaposak vagyunk és sehol egy fogacska.

LivKép aranyos a szülési sztoriKép Én majd 10 órát vajúdtam,asszem cserélnék a következönél.

TrompipiKép Micsoda méretekKép Kornél most ilyen hosszú és 7 kg.Nögyógyász? Itatásnál próbáld ki, hogy tejjel kevered a gyümilevet.
CeditKép
Andris fiad akárcsak Kornél. Ha nem megyek idejében, akkor ö is imád éjjel hasra fordulni.
TimócaKép
kösz a tippet homeos bogyo ügyben.

Vera

hvera

LauKép,
Én a múltkor megkínáltam a krémtőrómból, hát mit mondjak, nagyon ízlett neki, de nem mertem két kiskanálnál többet adni neki. De szerintem lassan kapni fog ezt is, persze nem napi rendszerességgel.
Andi
Vendég

Hali,

mot látom, hogy hozzátápi ügyben nem reagáltam.Én bevallom, mivel sok a tejem, ha éhes, akkor hamar cicire kerül, ezért 1x 11 fele 1x 6 órakor kap kaját. Gyümit vagy fözeléket, amit épp találok.

Üdv;
Vera

Íme egy nőhódító képKép
Kép

hvera

Csengő! Kép
Én Bazsa orrahegyét látom kékesnek Kép
Szerintem is a véknyabb bőr lehet a ludas.

Lau Kép
Gyarapodás és újabb fogacska Kép Kép
Nálunk vlatlanul nincs fog, pedig már 6,5 hónaposak vagyunk.

Trompipi Kép
Nagyon szép lánykáid vannak Kép Én nagyon-nagyon kislányt szerettem volna, nem is tudtam elképzelni, hogy mit fogok majd egy fiúval csinálni. Az tuti hogy ha majd nagyobb lesz, nem megyünk együtt aerobicra Kép

Macsek Kép
Nekem is most jött meg a GYED, hát alig fedezi a hiteltörlszetésünk összegét ...

Vera Kép
Én is ismerem azt a játszóteret, sőt nagyon közel van hozzánk. Sajnos nem tudtam menni abban az időpontban amit korábban írtál, mert Balázs 11-től aludt kb. 1/2 2-ig, és így én csak később tudtam lejönni (napközben ez az összalvása) Azért remélem majd csak össze tudunk vmit ügyködni.
Nekünk is írt fel zsírozot a dokker, de pár nap után még randább lett a bőre, mint volt. Úgyhogy hagytam a fenébe. Most írt fel egy újabb kencét, holnap megyek érte, mert gyógyszertárilag kell kutyulni.
A cumit illetően én lassú kifolyású Avent cumit használok, ami elviekben nem kavar be a szopizásba. Hát nálunk bekavart. De nem tudtam elviselni, hogy az éhségtől állandóan üvöltött Balázs. Te pontosan milyen gyártmányú cummantót használsz? Amúgy nagyon irigyellek hogy sok-sok tejcsid van és Kornél babát még szopiztatod.
Fotó Kép Kép Balázs is ilyen csodálkozva néz a lencsébe ha fotózzuk ...

Cedit Kép
A bőrdokker azt mondta, hogy akár használt ruha révén is szert lehet tenni futószemölcsre. Hát nem tudom ... A férjem kezén van egypár szemölcs, és többnyire ő fürdette Balázst, arra gyanakodunk, hogy róla futkoshattak át a szemölcsök. De a dokker azt mondta, hogy ez felnőttről nem terjed. Amúgy baromira nem értettem ezt a magyarázatot.
Nálunk is megcsappant a gyerek étvágya, ezidáig alkalmanként becsókolt 200-210 ml tejcsit, most meg sokszor marad az üveg alján Kép Biztos fáj neki az ínye és kellemetlen neki cummogni az üvegből.

Maccs Kép
Sajnálom hogy a mocitól meg kell válnotok. Túrórudi Kép Lili baba tudja, hogy mi a jó ...

Tontica Kép
Szerencse, hogy nem lett semmi baj. Nagyon helyes a fotón a nagyfiú, nem látszik rajta, hogy 9 kg felül van.

Anita Kép
Esztinek igazi huncut mosolya van.

Nálam a társalgó a kedvencekben van és amikor most megnyitottam egy ördögfej jelent meg. De jó, hogy vannak ilyen pszichopata emberek akik ilyen baromságokkal szórakoznak Kép

Üdv Mindenkinek

Edit
pedit

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: