A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok,
jóváhagyták a szabimat nagy kegyesen!!!!!! De nem adnak nekem helyettest...
Viki26

Viki26 !
Holnap délután elmegyek dokihoz és remélem mond valami biztatót,vagy legalábbis elmondja hogy mi van velem mert megõrülök.Most pl.enyhe menstruációs fájdalmaim vannak de nem kellene hogy megjöjjön mert 5-ém jött meg és 9-e reggelig tartott.Remélem nincs semmi baj velem mert abba beleõrülnék.
És te mit érzel?
Puszi Alice
Alice

CaldeaKép
Köszi a helyes címet, sajnos eddig még nem sikerült elérnem a net-en, valami hiba van.. Egyébként mikor mész orvoshoz? Lapart fog csinálni? Neked úgy derült ki ha jól emlékszem.
VikiKép
Örülök, hogy sikerült elintézned a szabidKép A helyettesítés miatt ne aggódj, engem már 5 nap után is teli asztal vár mert csak a legsûrgõsebb munkákat végzik el helyettemKép

LányokKép
Melinda jelezte, hogy Neki csak 21.-e után lenne jó a tali ezért febr.26.-ra (szombat) gondoltam, hogy megtarthatnánk Nálunk a talit ha Nektek is jóKép A lakás kicsi ámde a szeretet annál nagyobbKépKép Szóval ezt az idõpontot kéne akkor átgondolnotok és ha jó akkor fixáljuk le a dolgotKépKép
Edelweiss és még aki vidéken lakikKép Ha módotokban állna feljönni esetleg Pestre akkor Ti is ott lehetnétek a talinKép Én örülnék Kép

Puszi: Doris
doris

Doris!
Azt irtad hogy a XXII-ben laksz.Akkor szomszédok vagyunk
Üdv:Alice
Alice

Breki!

Az, hogy elöször nem jött meg, nem biztos, hogy a prolaktin miatt volt.
A Bromo-t a terhességig kell szedni (azt hiszem nem tovább), mert a prolaktin nem a beágyazódást gátolja, hanem a tüszö megértését és megrepedését. A beágyazódásért a progeszteron felelös, ezt kéne a 12. hétig szedni legalább (ha szükség van a pótlásra).
De ha valaki másként tujda, irja ám meg!

Orsoly!

Nehéz helyzetben vagyok az eredményeiddel. Már csak azért is, mert nem mindig ebben a mértékegységben adják meg a helyes értékeket.
Még ki kell rendesen tanulnom, addig is kérlek fordulj E. dokinöhöz!
Magánvélemény!!!!!!!:

Az valószínü, hogy ez nemigen lehetett ov. közeli nap, mert az LH szinted nagyon alacsony (az ov. környékét LH csúcs jellemzi, a te LH-d meg inkább cikluseleji érték...)
A többiröl nem merek nyilatkozni. (azt hiszem beiratkozom a magánorvosegyetememre!! Kép)

Beszti
Beszti

Breki!

Ha vki terhes lesz, ugye nem rughatjak ki?

kamilla
kamilla

AliceKép
És Te merre felé laksz? Neked jó az idõpont?Kép

LányokKép
Én feltettem egy kérdést E.-nek még a múlt héten de nem kaptam rá választ.. Mi lehet az oka?Kép

Doris
doris

Alice,
most egyenlõre ez az étvágytalanság zavar,meg állandóan piros a fejem, mintha lázas lennék. Na meg a többi, amirõl eddig meséltem. Ugyanahoz a dokihoz mész?

A találkozás nagyon jó lenne már lányok! Én múltkor nem tudtam elmenni, mert influenzás voltam, pedig annyira kiváncsi lennék rátok! Elmehetek én is?
Viki26

Doris!
Bartók Béla úton lakom,: és te?,nekem most még jó az idõpont remélem nemjön közbe semmi.
Puszi Alice
Alice

VikiKép
Persze, hogy eljöhetszKép Várunk szeretettelKép
AliceKép
Budafokon Rózsavölgyben lakomKép

LányokKép
Hogy Ti is tisztán lássátok idõnként közreadom majd a bejelentkezettek nevét a 26.-i idõpontra KépEddig tehát visszajelzett:
Viki26, Alice

Doris
doris

Sziasztok Lányok!
Gratula akik babások, a többieknek is, mert hamarosan azok lesznek!
Beszti, Breki!
Hogy van ez a serocryptinnel és a menstruáció megjövetelével? Én is szedem már kb. 20 napja és nem jött meg a 28. ik napra ahogy eddig mindig tette 27. vagy 28. napon.
Nyuszi
Névtelen

Viki26!
Ugyanahoz a dokihoz megyek de amióta készlett a kórházi tesztem nemvoltam nálla csak az aszintensével beszéltem telefonon aki azt mondta hogy várjak még három hetet és aztán menjek el.
És te mikor mész dokibácsihoz????
Puszi Alice
Alice

Üdv. Alice! Ez a valódi neved? Csak azért kérdezem mert engem is így hívnak. Elég ritka név és mindig nagy öröm számomra ha valakinek még rajtam kivül ez a neve.
Nyuszi
Névtelen

Üdv Nyuszika!
Ez a valódi nevem már lassa 29 éve.Én is örülök hogy megismerhettem még egy Alice-t.
Pusz Alice
Alice

Nyuszi!
Hanyadik napnál tartassz?
Alice
Alice

Viki, Doris!

Laporral állapították meg. A tünetek nem tetszenek nekem.
Most nem megyek laporra. Holnap megyek 3. napi vérvételre, de nem tudom a harmadik napon vagyok e mert alig jön valami.
Februári menzi után hiszteroszkopia. Febr. 25. lombik megbeszélés................

Remélem sikerül belépned, mert nekem nincs idõm leírni és ott szakszerûn van leírva minden.

Caldea
caldea

Alice!
a 28. nap és semmi jele annak, hogy meg fog jönni. Terhes nem vagyok ez biztos, ugyanis nagy védekezésbe vagyunk mert spermium ellenes antigénem van, s várjuk, hogy az immunválasz kialudjon.
Nyuszi
Névtelen

Üdv. Caldea!
Nagyon szeretném ha sikeres lenne a lombikotok.
A tavaly májusban voltam HSG-n és ugyanakkor volt ott egy lány akinek szintén HSG-t csináltak, a tegnap megszületett a (lombik)kislánya. Igaz, hogy 35. hétre,a koraszülött intenziven van, de megvan. Ott is dolgozom azért tudom.
Nyuszi
Névtelen

Beszti,
Nekem a dokim az mondta, hogy a 8-10 de van aki a 12 hétig szedeti, mert ezzel tartják (bromoval) a prolaktin szintet nrmálisnak meg, ui egy hirtelen növekedés indíthatja el a magzat elhalást.

Kamilla,

Ha egy nõ babát vár akkor elméletileg védett, azaz erre való hivatkozással nem mondhatják fel a munkajogviszonyát, de a törvény igen szigoruan meghatározott esetekben a munkáltatónak biztosítja a rendes és a rendkívüli felmondás jogát is. Tehát nem kizárt, hogy egy terhes nónek mondanak fel, csak más indokokra hivatkozással, ezt azonban nagyon körültekintõen kell jogi indokokkkal alátámasztani, ui. könnyen támadható a Munkaügyi Bíróságon.
Remélem kielégítõ voltam, ha valami más is érdekel, jelentkezz!
Breki
Breki

Sziasztok

Doris
Nagyon rendi toled hogy a kedvemert atvarialtad a programot, de en teljes megkavarodtam (meghaborodtam). Azt hittem hogy Februar van kozben meg kiderult az eg Kép
Ez azt jelenti: most Januar 23-an utazom haza. Kép
Viszont ugytunik Februar 26-a fele is jonnunk kell kocsit vizsgaztatni. Ezt meg kell kerdeznem a ferjemtol.
Igy azt ajanlom hogy miattam ne rugjatok fel a tervezett idopontot. Jeloljetek ki a szamotokra kedvezo idopontot, es ha ott tudok lenni, majd idoben jelentkezek.

Moni
Hogy tudod ennyi ember problemajat a fejedbe tartani? Kép Te egy szuletett Winchester vagy Kép
Koszi a biztatast remelem igy lesz. Egesz megvigasztalodtam Kép

Udv Mindenkinek
Melinda
Melinda

Viki26
Szerintem celegyenesbe vagy Kép igy tovabb! Vegyel tesztet!
Kép

Panna
Gratulalok a pozitiv teszthez es a varhato kovetkezmenyehez Kép
Szerintem ne feljel hanem vegyel meg egy tesztet es erositsd meg az eredmenyt, majd menj el orvoshoz.
Melinda

MelindaKép
Semmi gond, de akkor most hagyom az idõpontot 26.án és majd meglátjuk mi lesz VeledKép Ha tudod akkor mindenképp intézd úgy, hogy ekkor gyertek hazaKép És fel a fejjelKép!!!
LányokKép
Maradjon a febr. 26.-a vagy ha van jobb ötlet akkor váromKép
CaldeaKép
Próbálkozom még nézegetni a net-et, de eddig nem sikerült. Az endo szimpla vérvételbõl is kideríthetõ??? Nem hinném. Hogy fogsz meggyõzõdni arról, hogy kiújúlt-e? Neked jó a febr.26.-a? Tudom, a korábbi idõpont jó volt de ez is jó?
PannaKép
Ne izgúlj, drukkolok nagyonKép
Orsoly és MJKép
Miután azt írtátok az elõzõ talira, hogy Neked jó ezért felveszlek a listáraKépHa mégsem stimm akkor szóljatok, átvariáljukKép
Lista: Viki26, Alice, Orsoly, MJ(Móni)

doris

Breki!

Akkor most már csak azt nem értem, hogy miért csak addig? Semmi nem védi a prolaktinemelkedéstöl késöbb sem a babát (?). (A progeszteront azért szokták addig adni, mert addig a petefészekben lévö sárgatest termeli (és ennek az elégtelensége baj), késöbb meg (a 10-12. héttöl) a méhlepény veszi át a termelését (és itt elvileg már nem lehet hiba).) De mi az, amitöl késöbb nem fog emelkedni a prolaktin?
Egyébként ha a prolaktin a tejelválasztásért felelös, akkor annak a terhesség során valamikortól kell lennie. (Igy van az, hogy a vége felé akár már lehet elöteje az embernek.)

Beszti
Beszti

Doris!

En is mennek, legyszi vegyel fel Kép

Breki!

Koszi Kép

kamilla
kamilla

Huuuh Lányok!

Egy kicsit nem vagyok és máris mi minden történik!! Gyöngyöske, Viki, Panna! Óriási gratulaKép! De jó most Nektek!!
Alice! Én azért a helyedben még nem adnám fel, ha tényleg olyan furi volt a menszid. Mindenképpen keress egy dokit, akivel meg tudod nézetni magad!!
Breki!!! Itt vagyok neked, mint "friss" magas prolaktinosKép!
Én már el is kezdtem szedni a Bromo-t, 3 napig 1/4 szemeket szedtem, most már feleknél tartok és szerintem ma vagy holnap eljutok az 1 szemig is, mert eddig (hál' Istennek) nem volt semmi bajom tõle! Az én dokim is azt mondta, hogyha bekövetkezik a terhesség a gyógyszer szedése alatt, az nem árt a babának (mármint a gyogyi) és õ is azt mondta, hogy szedni kell a terhesség elsõ heteiben is!
Ja, én rendszeresen menstruálok a magas prolaktin ellenére, ált.-ban 31-32 naposak a ciklusaim...és a legszebb, hogy amikor uh-val nézték a peteérést soha nem volt gond vele, sõt a sárgatestet is sokszor látták, tehát úgy tûnt, hogy meg is repedt a tüszõm. Úgyhogy én már végképp nem értem, hogy miért magas a prolaktinom...
Ha gondolod írhatunk magánban is errõl a témáról, hisz én is tele vagyok még kérdésekkel és nem akarom a többieket untatni ezzel! bjom@index.hu Kép
Doris és Többiek!!
Én is nagyon szeretnék már talizni, de nekem biztos, hogy nem jó a febr.26-a, nagyon régóta le van foglalva a síelés erre a hétreKép. Kicsit elõbb nem lehetne?
Jut eszembe! Gabó!!Kép Jó volt újra hallani rólad! Gyógyulj meg minél hamarabb és gyere vissza közénk!!Kép Na jó, csak egy kis idõre legalábbKép!

Eldugultam!
Pusz, Sien.
Sien

Beszti,
Nekem a doki azt magyarázta, hogy igazság szerint a méhlepényig azaz addig amíg a sárgatest tevékenységét nem veszi át méhlepény.
Ez minden esetre érdekes, amit írtál! Felvetem mjad neki, vagyne?
Breki
Breki

SienKép
Most akkor a köz akaratára kellene bízni magunkat hisz az elötte lévõ idõpont Melindának tuti ne jó... Mit tegyünk?
Mettõl-meddig utaztok?

LányokKép Mit javasoltok? Olyan nehéz mindenkinek a kedvében járni viszont én sem szeretném, ha többen nem érnétek ráKép

doris

Szia Doris!Kép
Holnapra megtudom a pontos dátumot!!
Ha csak nekem nem jó a 26-a, akkor miattam ne borítsátok fel a tervet! Ha más nem, legalább lélekben veletek leszek majd!KépKép
Pusz, Sien.
Sien

SienKép
OK, ha tudod a dátumot jelentkezzKép
MindenkiKép
Nyílatkozzatok az idõpontot illetõenKép

doris

Doris
Mivel en nem vagyok egy fix pont es a 26-at sem tudom garantalni szerintem egyezetek meg egy kedvezobb idopontba.
Raadasul lehet hogy korabban is haza tudunk jonni. Kép

Tipp: Szerintem irj le a topicba nehany idopontot ami szamodra megfelel talalkozas celjabol. Utana akik szeretnenek jonni kivalasztjak hogy melyik idopontban ernek ra. A vegeredmenybol lathatod majd hogy melyik nap vezet nagyobb letszamhoz.

Udv Melinda
Melinda

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem tudtam jönni pár napig. Természetesen még mindig áll az ajánlatom, hogy lehet nálunk tali Maglódon. De ha Doris már elkezdte szervezni a februárit, akkor nem akarok bekavarni. Akkor majd a következõt vállalom. És persze én is jelentkezem a talira!KépKépKép

A Zebráknak gratulálok!Kép

Puszi, Edi
Edi

Sien,
Ok levelem megy a megadott emilre.

Breki
Breki

Sziasztok lányok!

Gyöngyöske, Panna, gratulálok Nektek!!!

Tegnap végre a dokihoz is eljutottunk, és igy most már teljesen hivatalosan van egy pocaklakónk!Kép Ma 5 hetes és 6 napos a drága Kép
Szegény doki teljesen elhült a meglepetéstöl, amikor az ottani teszten is elöjött a pozitiv jelzés.(Nem is mertem bevallani, hogy én már itthon vagy négyet csináltam, mert nem hittem a szememnek.)
Ma délután megyek az elsö vér és vizelet vételre,aztán jövöhéten vissza a dokihoz az eredményekkel az elsö igazi nagy vizsgálatra. Még mindig olyan fura ez a gondolat...

Viki, csak annyit mondanék,hogy nekem napokig lángolt esténként az arcom, fogalmam sincs ez mennyire terhességi jel, de nálam bejött. A Strepsilssel meg ovatosan, azt is csak módjával szabad bevenni...
Egyébként a hétvégén vészeltem át egy elég jó kis megfázást mindenféle gyogyó nélkül, szokom a természetes életformát...
Na puszi, és továbbra is szurkolok mindenkinek!!!
Barbi
Barbi

Gyöngyöske, hatalmas gratuláció!
Alice, a + az +, akár milyen halovány is!
Viki, gyanús vagy nekem rigó, fütyülj egyet! Kaptál valami bogyit, vagy "magadtól" sikerült? A closty nekem ugyanilyen tüneteket produkált.

Lehet, hogy én néztem el, de február 26.-a nem kedd?

Lora
Lora

Lora!

De igen, kedd...

Breki!

Tegnap megpróbáltam mindehol megnézni ezt a prolaktint, sajnos nem találtam rá semmit! Kép
Már csak egy dologra tudok gondolni (de ez csak egy fejtegetés az én kis agyamból):
Igazándiból nem a prolaktinnal van baj, hanem azzal, hogy milyen hatással van. A terhesség elhalását az elsö 12 hétben leggyakrabban a progeszteronhiány okozza, ez az, aminek a termelését a 10-12 hét körül a méhlepény veszi át. Amig a progeszteront a petefészekben lévö sárgatest termeli. Addig a prolaktin azért okozhat bajt, mert gátolja a petefészekhormonok termelését (igy a progeszteronét is).
Persze mindez nem biztos, hogy igaz:
- nem biztos, hogy bármi, ami a petefészekre hatással van, hatással van a benne lévö sárgatestre
- mivel a terhességben egyébb hormonok is termelödnek, ki tudja, melyik milyen hatással van a másikra.

Edi!

Szia! Mi van veled?

Beszti
Beszti

Barbi és minden ZebrácskaKép
Nagy gratula NektekKép
LoraKép
Igazad vanKép Febr.23.-a szombatKépKöszi, hogy szóltálKép
LányokKép
Nekem febr.16.-a szombattól bármely hétvége jónak tûnik. A szombatra azért gondoltam, mert akkor vasárnap tudnánk készülni a munkáraKép Ha Nektek a vasárnap jobb, akkor nekem is megfelelKép Szerintem Melinda javaslata alapján szavazzuk meg, hogy kinek melyik idõpont a legmegfelelõbbKépAmelyik napra a legtöbben jelentkeztek azt tûzzük ki a tali idõpontjánakKép
EdiKép
Nem szerettelek volna kielõzni a talit illetõen, csak hát felmerült itt az igény és Téged jó rég óta nem "hallottunk" már így nem tudtunk megkérdezniKép

doris

Szép reggelt mindenkinek!

Most nagyon rohanok, de a mai tabella... :

<pre>
Kisvuk 4c 47 cn Svájc 27 év
Indigo 2c 37 cn Budapest 25 év
Orsoly 1c 36 cn Nagytarcsa 27 év
Doris 10c 36 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 33 cn Budapest 33 év
Ancsi 4c 33 cn Adács 27 év
Gabó 31c 31 cn Miskolc 27 év
Marcsi 3c 28 cn Budapest 27 év
Edina 11c 28 cn Coimbra 23 év
Éva 32c 27 cn Nyíregyháza 26 év
Klari 8c 27 cn Budapest 31 év
Szami 11c 25 cn Budapest 30 év
Lora 15c 24 cn Várpalota 25 év
Moni 9c 23 cn Törökbálint 28 év
Sien 16c 22 cn Budapest 28 év
Edi 10c 21 cn Maglód 33 év
Mamacs 13c 15 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 14 cn N-o. 26 év
Edelweiss 9c 13 cn Szeged 32 év
Monchy 7c 13 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 11 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 11 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 10 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 8 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 7 cn Los Angeles 35 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Lora!
Bár csak igazad lenne,de sajnos az a baj hogy a kórházi tesztem meg negatív lett,ígyhát most nemtudom hogy mi van,de ma megyek dokibácsihoz mert nem hagy nyugodni ez a dolog.
Alice
Alice

Doris, Edi!

Köszi mindkettõtõknek a meghívást. Én is szeretnék menni a talira. Nekem bármelyik idõpont jó, mert nincs februárra fix programom. Lehet hogy lesz egy külföldi vendégem, de õt majd elküldöm addig a Budai várba.

Ha eldõlt mikor és kihez megyünk szóljatok.

Marcsi
Marcsi

Orsoly!

Köszi az ajándékot.

Lányok

úgy izgulok ma a 28. napon. Nekem nem nagyon feszül a mellem, talán picit keményebb, de semmi más. Kicsit szoktam érezni az alhasam, de azt a serophentõl is. Most kicsit szédülök de az is elõfordult már más állapot nélkül is, alacsony a vérnyomásom. Ha a 33 napon tesztelek az jó? 14. napon volt a hõmérsékleti minimum. Bár lehet hogy addig megjön. Gyakran éhes is vagyok, de az meg lehet a b vitamintól ami minden vitaminkészítményben benne van.

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
Szólok, ha már lesz konkrétumKép Hogy áll a hõd?Kép
EdelweissKép
Mi újság? Tegnapi levelemet megkaptad?KépHogy érzed Magad?
CipomamaKép
Remélem jól vagytok, puszi CipócskánakKép
MamacsKép
Mi hír Rólad? Remélem minden OKKép
TimeaKép
Ugye olvasgatsz még Minket? Mit szólsz a Babácskákhoz? Sokat gondolok ám RádKép

doris

Szép jó reggelt Leányzók!
Jelentem, tegnap teljesítettem a kötelezettségem és vettem mindjárt két tesztet. Egyet tegnap este megcsináltam és:
A Clearblue teszt véleménye pozitív volt! Kép

Nem tudom csináljak-e másikat is, vagy hogy mikor menjek a dokihoz. Szerencsére tegnap elég jól voltam, csak még mindig nincs étvágyam, pedig szedem megint az Elevitet, amitõl régen farkaséhes voltam.
Tehát ez volt a harmadik hónap, nem szedtem gyógyszert (Lora kérdésére) és ebben a hónapban minden szabályt áthágtunk. Szinte minden nap szeretkeztünk + félidõben naponta szaunáztunk a férjemmel.

Nagyon izgulok, mert nem tudom elhinni a tényt. Mennyire biztos egy teszt eredménye?

Ugy tûnik most nagyon beindult a dolog mindenkinek, ugyhogy már csak egy rövid idõ és senki nem marad baba nélkül. Ugye?

Pusszancs
Viki26

Doris!

Mivel pé. után szépen felmetn nem mértem, hogy ezzel is csökkentsem a feszültséget kiváltó tényezõket. Aztán most hétfõn 37,1 volt, ma nem tudtam megmérni pedig akartam, de a férjem ébresztésétõl hajnalban majd frászt kaptam, mármint hogy õ indult korán, úgyhogy nagyon belémhasított a korai csipogása a mobilnak, és úgy gondoltam hogy ez bezavarhat a hõmbe hiába aludhattam tovább. Én amúgy minden neszre felébredek, neki kell ágyút dörgetni a füle mellett hogy idõben kelljen. de ma egyedül alszom otthon, sajna nem lesz mellettem az "uram", úgyhogy holnap feltétlen megmérem.

Marcsi
Marcsi

Nyuszi!

Hát nagyon jó lenne ha az elsõ lombik sikerülne.

Doris!

Nem az endo miatt voltam vérvételen. Harmadik és huszonegyedik napi hormonokat fognak nézni azért, hogy annak megfelelõen kapjam a gyógyszereket és szurikat.
Ismerem aki a vért vette és azt mondta, akkor nagyon sokat fogunk találkozni.
Az endot laporral lehet megállapítani. Nekem a hasfalamon és a beleken volt. Hallotttam olyanról akinek ultrahanggal is látták, de lehet, hogy nem ott volt neki.
A lombik megbeszélésen rá fogok kérdeznia a dokira. Lehet, hogy a februári hiszteroszkópia után lesz egy lapor is??

Talival kapcsolatban. Egyszer tuti el fogok menni, de akkor úgy szeretném, hogy egész hétvégén Pesten maradok. Ezt meg kell szerveznem. Nagyon szeretnék találkozni veletek. Úgy látom havonta taliztok, majd egyeztetünk.

Caldea

Caldea
caldea

Viki!

Viki gratulálok neked és nagyon írigyellek!

Marcsi
Marcsi

Viki!

Gratulálunk. Félre a szabályokkal.

Caldea
caldea

Caldea!

Laporral lehet megbizonyosodni az endórol, de hogyan lehet észrevenni? Hormonok, manuális vizsgálat? nekem az ultrahang volt az egyetlen mûszer amivel eddig vizsgáltak. Na meg nem tudom a mûszeres befejezésnél mit használtak. Ha ilyen nehéz észrevenni sok nõ járkálhat endoval aki nem tud róla és nem szeretnék közéjük tartozni. mástól is lehetnek hasonló tünetek.

Marcsi
Marcsi

VikiKép
Nagy gratulaKép!
CaldeaKép
Szorítok NekedKép Egyébként nem tudod mikor jösz legközelebb Pestre? Csak azért kérdeztem rá az endodra, mert lehet, hogy kiújult és esetleg valami elzáródást okozhatott.....

doris

Juhuj! Kép
Viki26 Nagy gratula! Kép Ugytudom a Clearblue a legdragabb es legjobb teszt egyike, igy hat sipirc az orvoshoz Kép

Foglaljuk ossze a termest:

Barbi, Gyongyoske, Panna, Viki26, "Marcsi?"
Ilyen utoljara Szeptember-Oktoberbe volt Kép
Ugylatszik Januarban is van babaeso Kép

Puszi Mindenkinek
Melinda

Haliho Lanyok!

Ugy tunik, lassan megjon a mensim, tegnap mar maszatolt valamitKép Ennek azert orulok egy kicsit, mert igy megjon viszonylag normalis idoben.

Tegnap irtam levelet dr. Elek Csabanak a maildoktor.hu-n. Ma itt is vart a valasz. Szerinte sem lehet PCO-m, o inkabb stresszre gyanakszik. ES szerinte is kellett volna az Utrogestan a terhesseg melle....Azt irja, hogy hivjam fel, o vegulis ennek gyogyitasaval is foglalkozik. Szerintetek felhivjam?

Doris: nekem egyenlore barmi jo februarbanKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: