Sziasztok!
Angi:Köszönöm kérdésed megmarad az egész család. Én már pénteken jól voltam, de Bátor visszaesett. Láza volt és nem evett, nem csinált a nyűglődésen kívül semmit. Ill. dehogynem szopott. Még jó hogy van az az éltető nedű, különben éhenhalt volna és kiszárad. A dokinénink szerint tea és gyógyszer. Ehelyett saját józan eszemre hallgatva, megszoptattam amikor csak igényelte és nem adtam neki gyógyszert. Hát megmaradt. Bocs a kitörésért, csak akkor nem tudom minek tartom. Mármint a dokinénit. Ma már elég jól evett Bátor, Flóra meg mindig enne.
Mekibe készültünk, de nem mentünk, mert otthon Zoli főzött, szombaton azért Flóval elmentünk Gryllus koncertre. Nagyon élvezte a csajom. Jó volt kettesben.
Nektek már volt háromnapos lázatok? Csak azért kérdem, mert Bátornak most pöttyös a hasa. És háromnapig volt láza. Ezt egy vírus okozza, ugye?
Enikő: Nekünk HP nyomtatónk van az jó,én sem mernék már HP-t venni ezek után.
Nektem mit kell vinni beíratkozáshoz? Minek az orvosi igazolás,hogy mehet közösségbe mikor csak augusztusba fognak menni? Addigra bármit elkaphat. Nekünk azt mondták, hogy az a legfontosabb,még a tajkártyánál is, meg oviérettségi papír. Az meg minek.
Karmen: Flóra is tök jól eljátszott egyedül ilyen idős korában. Sőt ha társaságba mentük akkor ott ült a szoknyám mellett. Most meg alig lehet vele bírni. Sokat változik egy gyerek, mire óvodás korú lesz.
Ma voltunk az algyői oviban, Flórának tetszett, már ott akart ebédelni. Az óvónők aranyosak kapott egy hajtogatós papír békát emlékbe. Már pedzegették a nemottalvást. De nem hagyom magam. Annak nem látom értelmét, hogy Bátor,aki akkorra már majdnem másfél lesz és napi egyszer fog aludni napközben, hogy babakocsiba aludjon 2-3 órát. Így sosem szokja meg hogy egyedül aludjon, és ne mozogjon alatta valami. Nem normális dolog.
Hajni: Boldog névnapot! Nálunk hétfőn én locsoltam ki Zolit az ágyból alig bírt felkelni.
Mi sem nagyon készültünk. Nem nagyon szeretem a húsvéti locsolkodást.
Gira: A védőnődet kérdezd, ő biztosan válaszol és mindennek tudja a megfelelőjét. A Gll. teljesen normális.
Mi is mennénk, de a szerda nem jó, másik napon is talizzunk!
Gabi3