Igazából jó lenne, ha te tudnád jól, minél többet kapunk annál jobb.
Egyébként lehet, hogy emelkedett az összeg, mert minden év márciusában határoznak az emelésekről, úgyhogy reménykedjünk. Az a 10 000 forint is sokat jelent.
A gyed valóban az előző évi kereset alapján számítódik.
Azért írtam, hogy érdemes a szakbarbárt megkeresni, mert szerintem mindenki egyedi eset, tehát mindenkinek egyedileg mondja meg, hogy mi a legkedvezőbb.
Oxika!
Te is vigyázz magadra.
Akkor ezekszerint téged is császároznak a gerinced miatt?
Mi lett vele pontosan?
Márti!
Neked pedig sok kellemes összebújást kívánok papinkóval a "cél" érdekében. Tényleg izgi.
A málnalevél teát a 36. héttől kell inni.
A pihit aki keményedik tényleg tartsa be, de ezt sem lehet általánosítani, mert neki több nao szigorú ko órházi fekvés ellenére is tovább nyílt.
Hanee!
Nem hiszem, hogy azt írtam, hogy minimálbér 70%-a, ha igen, akkor persze, hogy hülyeség. Úgy van ahogy te írtad, csak sokmindent akartam leírni, és belezavarodtam.
Valószínűleg azért nem ragadt meg benned a málnalevál tea, mert nem lesz rá szükséged.
Állítólag ez a tágulást elősegítő "csodatea".
Van akinek bejön, van akinek nem. Mindenesetre egy próbát megér.
Timba!
Én oldalt szoktam feltápászkodni. Hasból nem is tudok.
MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

úgy érzem. Kedden megyek Istvánba cukorleletért, megnézem, hogy az orvosom mikor járóbetegrendel, mert elég ijesztően érzem magam, úgyhogy a köv. napokba feküdni fogok, bár jönnek vendégeink és itt is alszanak holnap...