Nem sok!
Ez így van kiszámolva! A repesztő után 36 órával van a leszívás!
Ezért ilyen fontos, hogy pontosan legyen beadva!
Stella
2005.03.18 13:06
2005.03.18 13:20
. Elég rosszul nézett ki szegény, küldjetek neki gyógyító energiáket 
2005.03.19 16:15

HOgy nő ez a fiúcska!!! Komoly emberke lett itt pár hónap alatt. Hogy megy az Anyaság??
MEsélj Te is, mint Lavy, hgoy minden rendben van!
Egyrészt: a pénz szerintem tényleg egyáltalán nem számít a Dévainak. Ne gyötörd magad azon, hogy nem járhatsz hozzá, másra specializálódott, nem is érne rá ennyi kismamával foglalkozni. Ha minden rendben van, tényleg jobb is egy helyi doki!!!
Nem szabad!!! A bébik oda jönnek -mondom én nagy bölcsen- , ahol nyugi van!!!!!!!!!

MOst már ne ugrálj, ne cipekedj, bírd ki velük hétfőig!!! 
2005.03.19 16:22
Te voltál az egyedüli, aki írtál nekem, még is kihagytalak, szégyen rám! 2005.03.19 17:19
2005.03.19 17:23

2005.03.19 17:27
Jól esik, amiket írtál... 

2005.03.19 17:44
2005.03.19 19:57
+++++++++++++++
Tényleg jó lenne valahová kiruccanni, feltöltődni a finom tavaszi illatokkal. Hmmm.
2005.03.19 20:46
2005.03.20 07:00

"
Már 6 kiló és most kezdi kinőlni a 62-es rucikat.
Na,és az is jó,hogy már sokat tudunk sétálni.Jön a tavasz!
Fogalmam sincs mi lehet vele.Remélem nem lett újra beteg.
Na de kitartást!Én nagyon szurkolok ám nektek!
2005.03.20 11:52

a Choragonnak van ilyen hatása, azért kell sok vizet inni, hogy kiürüljön a homron a szervezetből! Ha betartod, amiket a doki mondott, nem lesz semmi baj!
LÁtom pozitív vagy, ami csak jót jelenthet, azt hogy a bébike a legjobb helyre fog kerülni!!!! Sok-sok petécskét kívánok neked, és persze turbó apasejteket!!!
ICSi lesz?? Szerintem is jók így az esélyek, hiszen nálad minden oké. Mekkora volt legutóbb a nyálkahártyád?
Húú, de jól hangzik, benne lennék egy ilyen variációban! Ráadásul tényleg sok példa ven erre, hogy lombikok közben spontán. Lásd Lujzát, akinek az ötödik!!! lombik közben-után sikerült, spontán. A napokban fog szülni....
Gyere és mesélj nekünk arról, mekkorák vagytok már???

Két csapat a tető alatt, egy pedig a bejárati ajtó fölötti kistetőnél, szerintem verebek!!! Ja, és szemben a fenyőnkön egy szép gerlepár vert tanyát!!! -kár, hogy mindig összeszarják a teraszt, pont ma takarítottam le...
mi van Veled?? Lassan kezditek a stimut, nem? 2005.03.20 17:30
2005.03.21 07:50
! 2005.03.21 11:14
Van képem, de talán majd a köv. UH után rakom fel őket, ha minden OK velük. Picit el is pityeregtem magam mikor írtad, hogy mekkorák vagyunk, mert már tényleg "nagyok" és gyorsan nőnek, legalább is eddig így volt. Van már kéz, lábkezdemény, igazi babaformájuk van. Annyira szeretném őket, hogy azt elmondani nem tudom. Szívből drukkolok nektek, igazán nagyon. Hová terveztek költözni? A kenet miatt ne izgulj, ezen nem múlhat a kezdés. Mikor is lesz???
Sokat gondolok rád ma, minden rendben lesz, szerintem is addig fog ügyeskedni amíg mindent leszív. Szurkolok. Ha jobban vagy, írj!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Én szinte biztos voltam ebben - is. Hogyan tovább? Újabb fagyibaba, vagy új stimu??? Hogy van a kis lelked?
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam az smsedre, de a hétvégém iszonyú volt, semmire nem voltam képes. Ha kicsit erőre kapok, írok neked. Ha van időd, te is írhatsz, hogy mizu, mikor kezdesz, milyen volt a múltkori vizited?
Hány bogyód van még? Mikor jönnek a szurik??
Szuper cuki a nagyfiad!!! Anno te is írtad, hogy volt vérzésed a 6. hét körül. Az mitől volt?
Remélem jól vagy. Írtad, hogy az oral utrotól te is rosszul voltál. Hát én még rosszabbul

2005.03.21 12:12

2005.03.21 15:57

Remélem nem lesz gond és mindent kibírnak. Ez most húzós volt (ma már jobb), de mindent értük. Ezt is csak azért írtam le ilyen részletesen, hogy tudjátok miért nem írtam eddig. 2005.03.21 17:03
Nagyon örülök nekik.

2005.03.21 17:05
2005.03.22 14:13

Vasárnap indul a stimu.

2005.03.22 14:15
Pedig most nagyon kellene a szeretgetése...2005.03.22 14:19

2005.03.22 15:30
!
. Nagyon rég nem tudtam jönni, mert rengeteg a munka a cégnél, nem is tudtam követni a sok eseményt, így nem tudtam volna kinek mit írni, magamról meg nem volt mit.
A főnököm újra elküldött, vegyek még egy tesztet, aztán hiába küldözgetett, nem mertem megcsinálni a tesztet, nehogy az meg negatív legyen. Mondtam neki, még nem kell pisilni. Na, aztán az is pozitív lett, jó erős, gyönyörű bordó csíkok!
Hát ez hogy lehet???????? (Ez nem IVF volt, azt csak ápr. közepén kezdtük volna.. Ez spontán..) A petevezetékeim vacak állapotban vannak, Dévai sem jutott szóhoz a meglepetéstől. Péntekre hívott be vizsgálatra, de felkészített, hogy komoly esélye van a méhenkívülinek. Igen, tudom, de akkor sem láttam még pozitív tesztet, olyan gyönyörű! Majd megírom nektek a vizsgálat eredményét. De félidő körül volt barnázás is, pici vérzés is, most is kicsit barnázgat, félek. Dévai mondta, szedjek Magne B6-ot, Rutascorbint, és még szedek Maternát (ez kisebb szemű, mint az Elevit, ezt még le bírom nyelni.)
, hagyd a kenetet, Dévai nekem anélkül is megcsinálta az IVF-et! Vigyorogtunk rajta egyet, hogy ez most nincs, és belevágtunk. Különben meg: HAJRÁ a SPONTÁNÉRT!!! A homeo biztos sokat fog segíteni! Én 3 hete járok lélekgyógyászhoz, szuper! A baba-témát boncolgatjuk.
, hála istennek már jobban vagy!! Szegénykém, nem tudtam, hogy ilyen iszonyú, borzalmas dolgokon mentél keresztül. De erős babácskáid vannak, megküzdenek az akadályokkal
!! Biztos nagyon nehéz lehet a folyamatos fekvés, az ember már utál mindent, TV-t, könyvet, újságot, játékot.. Ha majd megszületik a 2 kis tündérkéd, be tudod pótolni a sok mozgáshiányt
! Tudod, írtam, hogy olvasok egy ikres-lombikos napló-könyvet. Nagyon jópofa, de azért a humoron is átjön, hogy bizony nem piskóta a két baba egyszerre! Mégis, a világ legszebb csodája, s ezt Te meg fogod élni!! Tudod, ugye, miért??? Mert győzöl, mindig győzöl
!!! (Írtam e-mailt is. Sőt, most kaptam meg a tiéd is, drága vagy, köszönöm!!! Pénteken 9-ig angolom van, kb. fél 10-re megyek Dévaihoz. Tali? Jó lenne!)
, de jó, hogy érdeklődsz utánam, én is jól elfelejtődtem itt, pedig régen oszlopos tag voltam. Gyönyörű a kisfiad, és olyan jó olvasni a kiegyensúlyozott soraidat.
A tavasz még jobban megszépíti majd a babázás örömeit!!
Reméljük, Giginek is segít a tavasz, sokszor a téli depresszió is besegít a szülés utáni depressziónak. Gigi
, süt a nap, feküdj a hátadra egy pléden a fűben babástól és csodáljátok a hatalmas, gyönyörű világot
!!!
! 2005.03.22 15:49

, Anna
? Ejnye-bejnye!!!2005.03.22 15:56

2005.03.22 22:02

Amint kiderült kevés volt a sárgatest hormonom.Gyógyszerrel pótoltam a 12.hétig,aztán már magától termelte a szervezetem.
2005.03.23 08:04
2005.03.23 08:28

Így kell ezt csinálni!! Csatlakozom az előttem szólóhoz azzal kapcsolatban, amit Doktorunk mondott, tényleg ő mindig a legrosszabbra készít fel, ami után olyan jó megkönnyebbülni. (ls.pl Wish hiperstimulációja, ami nem volt végül, illetve hogy a bal pf-ből nem tudja leszívni a tüszőket, amiket végül nagyon ügyesen leszívott) 2005.03.23 11:05
!! Nagyon köszönök minden drukkot, minden biztatást, minden kedves szót!!!
!
Tele vagyok aggodalommal, félelemmel, csodálkozással és örömmel és mindenféle vegyes érzésekkel.
. 2005.03.23 17:09
, nagyon sokat gondolok rád. Remélem minden rendben lesz pénteken.
, kövesd Szani példáját, jó?
, hogy vagy? Remélem már jobban vagytok.
, veled mi van, rég nem jelentkeztél te sem. 2005.03.24 09:06

MEgkérdezhetem mi lett a 3.barackmagoddal? 2005.03.24 09:26

Fantasztikus vagy!!!!Akkor ezek szerint a lélekgyogyi van a dologban!!
Figyelted azért a ciklust?? Mikor mész uh-ra? KIváncsi vagyok, mit mond a dokika. 

Félelmetes, hogy min kell keresztülmenned!!! Biztosan túl vagy a nehezén! Nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi baj és kapaszkodjanak a srácok!!
Próbáld lekötni magad valamivel, ne állandóan erre gondolj. Inkább tervezd a babaszobát, hogyan is lehet megoldani mindenből a duplát -pozitív gondolkodás! 
Ez egy nehéz időszak, ne idegeskedj, ne lépcsőzz, cipekedj,hanem pihenj sokat!!!!Sok-sok tapasztót kívánok!!!!!!! És persze a recept még mindig fontos: husi és folyadék!!!
Izgalmas! Mit kapsz koktélnak?
Igen-igen: Előre az ikrekért!!!
Neked is legyen igazad! Veled mi a helyzet, keveset írsz magadról!!!
2005.03.24 12:49

Milyen jó nekünk, hogy még ezt is pontosan tudjuk, mi?

(bár iszonyatosan felment tavaly óta az áruk
): 10 Closty, 6 Merional, 12 Puregon, 2 Choragon + Prednisolon tabl. egy hónapig. 
2005.03.24 14:15
, gratulálok az 1 éves évfordulótokhoz! Gondolom, ma ünnepeltek
! Micsoda öröm lehet megtudni, hogy várandós vagy!!
, igen szerintem a lélekgyógyásszal való beszélgetés és terápia segített. Pont 1 hónapja járok hozzá. Ekkora véletlenek azért nincsenek. Először beszélgetünk, majd lehunyt szemmel viszamegyünk a múltba, keressük az elfolytásokat: miért nem akartam babát, miért rettegtem mindig a szüléstől, mik történhettek velem gyerekkoromtól, s ezeket helyretesszük, úgymond jóvátesszük. Mikor tegnap kérdezte a lélekgyógyász, hogy vagyok, mutattam neki a tesztet. Nagyon boldog volt! Ez neki is igazolás, hogy nem dolgozik hiába. Kérdezed, figyeltünk-e a ciklusra a férjemmel. Hát az utóbbi 1 hónapban iszonyú fáradtak voltunk, úgy félidőtájt, vagy kicsit utána megnéztem a "páfránygépemet". Volt rajta páfrány, de nem sok. Na, akció! Aztán többet nem néztem a páfrányt, kb. 2 nap múlva megint akció (férjem szinte aludt). Utána jött a barnázás-pirosozás, na, mondom, most se jött össze, mert ez után szokott jönni a menszi. Ilyenkor, amikor barnázok, már nem is szoktunk szeretkezni, mert úgyis minek. De most együtt voltunk 2-szer is a barnázás közben, mert úri kedvünk úgy tartotta
! Erre abbamaradt a barnázás, eljött a 33. nap és vele a zebra. Lehet, hogy csak pár napos terhes vagyok, és nem is a középidőben termékenyültem meg, hanem utána? Hol van az megírva, hogy minden nőnek a 14. napon van a peteérése? De akkor Dévai holnap még semmit sem fog látni.. Na, nem agyaalok tovább! Szóval Anna, neked is szeretettel ajánlom a további lelki munkát, mert nagyon összefügg test és lélek! És nemsokára máajd írod, hogy van zebrád! Hiszen neked még a petevezetéked is jó, hatalmas az esélyed!!!
, nagyon-nagyon szurkolok, pihenj és ne légy olyan idegbeteg, mint én
! Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!
, kapod már a szurikat, ugye? Mekkora a dózis? Mikor várható a punkció? Hány tüszőcske indult be? Drukkoloknagyon!!!!!
, olyan kedves vagy, ahelyett, hogy a magad bánatával törődnél, minket biztatsz. Az ilyen önzetlen magatartás az egyik fő kritériuma az anyaságnak! Te bizony már igazi anya-típus vagy, jön is a baba hamarosan, meglátod!!!!

, te hol is tartasz? Szívesen állok rendelkezésedre a pránanadi-agykontroll témában. Húsvét után jövök újra dolgozni. (He enged Dévai...)
, szerintem jól döntöttél, hogy Dévaink mellett maradtál. Majd te magad is fogod látni, hogy érdemes volt. Ti most hol is tartatok? Terminált együttlét?
, aranyos, kedves, szép kismama! Sok erőt, jó egészséget, vidámságot, jó közérzetet, gyönyörűen fejlődő babákat kívánok nektek

! 2005.03.24 17:58
2005.03.24 18:02
2005.03.24 18:08
2005.03.24 18:39
"Ezt Dévai mondta."Nekem viszont policisztás volt a petefészkem,és kaptam olyan hormon betegséget,hogy 1 év alatt 30 kilót híztam.
Sajnos nem tudták megálapítani mitől,miért kaptam.Szóval ennek ellenére olyanok voltak a leleteink,hogy nem volt indokolt a lombik.De most már itt van ez a tündér és csak ez számít!
Sok sikert neked is!
Szia.Dia2005.03.24 19:48
Sokan ICSI-vel lettek kismamik!!! Ha csak az uradnál van baj, biztos a siker!!! Ott van Orsi a "...megint megjött babásai..." között, az első lombikjuk (ICSI) ikrekkel sikerült!!! Ősz óta csak ringatja gyönyörű bébikéit!!!
Úgyhogy: előre az ikrekért!!! 
Nagyon várom a holnapi fejleményeket!!!
Domi szülinapja!!! Boldog szülinapot:a tündérkédnek)

2005.03.25 09:44
2005.03.25 09:52
2005.03.25 11:45
Májusig még van idő...
Sőt hamarosan lesz is
Tudjátok, milyen az, amikor a szívetek harcol az eszetekkel
Nagyon-nagyon nehéz volt, és még néha most is eszembe jut, hogy jól döntöttem-e. De muszály volt dönteni és a kockázatokat mérlegelve ez tünt a legracionálisabb döntésnek. A doki nagyon rendes volt, abszolút nem próbált befolyásolni, elmondta az érveket mindegyik mellett pro és kontra, de azt mondta én döntök és úgy lesz, ahogy döntök. De látszott rajta, hogy megkönnyebbült, amikor "csak" kettőt kértem vissza.